Bulik Semi

Bulik Semi
Ciptaan : Agus Sarondeng
Vokal : Gempur
Produksi : Wahyu Studio

Bulik semi, kulo niki taksih joko
Dereng rabi, umur kulo tigang ndoso
Sampeyan mriki, monggo pitung kalih kulo
Sopo ngerti, bulik semi jodho kulo

Bulik semi, mimi, mimi, bulik semi
Tresnaku tumeko jroning ati
Bulik semi, mimi, mimi, bulik semi
Cintaku menderu sampai dihati

Saben wengi, kulo tansah mikir ndiko
Nganti lali, weteng durung klebon upo
Sumpah mati, wis kadhung loro bronto
Bulik semi, nopo ndiko tresno kulo

Bulik semi, mimi, mimi, bulik semi
Rondo ayu sing tansah tak tunggu-tunggu
Bulik semi, mimi, mimi, bulik semi
Jangan ragu, cintaku menembus kalbu

reff :

Saben wengi, kulo tansah mikir ndiko
Nganti lali, weteng durung klebon upo
Sumpah mati, wis kadhung loro bronto
Bulik semi, nopo ndiko tresno kulo

Bulik semi, mimi, mimi, bulik semi
Rondo ayu sing tansah tak tunggu-tunggu
Bulik semi, mimi, mimi, bulik semi
Jangan ragu, cintaku menembus kalbu
Bulik semi ha ha ha…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=QxKDiJ5fGw4

Advertisements

Pucung Tondo Tresno

Versi: Gempur ft. Kentik

Pr:
Prasetyaku, marang andiko wong bagus
Nora bakal ilang, manjing sajeroning ati
Duh kakang mas, katresnanku leganono

Kakang mas subroto,
Opo keno dak percoyo
Sumpahmu dek wingi,
Jare sehidup semati

LK :
Suminten wong ayu,
Opo isih ragu-ragu
Satriyo sejati,
Ora bakal mblenjoni janji

Pr :
Aduh kangmas,
Kulo nyuwun pangaksamo
Ojo duko,
Batinku nate sujono

Lk :
Aku wis nglenggono,
Sujanamu tondho tresno
Samar yen kelangan,
Endah edining katresnan

reff :
Kakang mas subroto,
Opo keno dak percoyo
Sumpahmu dek wingi,
Jare sehidup semati

LK :
Suminten wong ayu,
Opo isih ragu-ragu
Satriyo sejati,
Ora bakal mblenjoni janji

Pr :
Aduh kangmas,
Kulo nyuwun pangaksamo
Ojo duko,
Batinku nate sujono

Lk :
Aku wis nglenggono,
Sujanamu tondho tresno
Samar yen kelangan,
Endah edining katresnan
————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jPXhJ7PY_K0

Kenthes Keri

Kenthes Keri
Ciptaan : Agus Sarondeng
Vokal : Kentik & Gempur
Produksi : Wahyu Studio

Pr :
Wella pakne, kok wis nyandhing
Jare kandhane siskamling
Pamitane jogo gerdhu,
Jebule kok mapan turu

Lk :
Mreneo dhik, dak kandhani
Jalaran kenthesku keri
Wella iki wis ketemu,
Ndelik neng ngisor sarungku

Pr :
Pakne sampeyan kok tuman,
Kenthes keri mung alasan
Ngguya-ngguyu ning ngarepku,
Tanpo kondho mung mecucu

Lk :
Mosok to dhik ora ngerti,
Opo njaluk dak blakani
Sliramu putri sing ayu,
Mesti ngerti sing dak tunggu

reff :
kembali keatas..wella pakne,kok…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=rilsBikEsao

Menak Sopal

Menak Sopal
Ciptaan : Agus Sarondeng
Vokal : Agus Sarondeng & Gempur
Produksi : Wahyu Studio

KACARITO TRENGGALEK JAMAN SEMONO
PORO KAWULO GUMREGUT PODO MAKARYO
NANDUR PARI, UGO NANDUR POLOWIJO
ORA KERI INGON-INGONE ROJOKOYO

MENAK SOPAL MANDHEGANI MBENDHUNG KALI
AGAWE DHAM KANGGO NOTO IRIGASI
SATEMAH BANYUNE PIGUNO ORA MUSPRO
KANGGO NGELEBI TEGAL SAWAHE KAWULO

MENAK SOPAL PRANYOTO GEDE LABUHE
MARANG KAWULO TRENGGALEK NGANTI SEPRENE
NADYAN KETIGO BANYUNE TANSAH LUMINTU
WUSONO OLAH TETANEN SOYO MAJU

KUTHO TRENGGALEK SAIKI WIS KATON REJO
ORA KOYO NALIKO JAMAN SEMONO
SOKO KUTHO TUMEKO NDESO NGADESO
WIS TUMOTO AGAWE RESEPING NETRO

reff :

KACARITO TRENGGALEK JAMAN SEMONO
PORO KAWULO GUMREGUT PODO MAKARYO
NANDUR PARI, UGO NANDUR POLOWIJO
ORA KERI INGON-INGONE ROJOKOYO

MENAK SOPAL MANDHEGANI MBENDHUNG KALI
AGAWE DHAM KANGGO NOTO IRIGASI
SATEMAH BANYUNE PIGUNO ORA MUSPRO
KANGGO NGELEBI TEGAL SAWAHE KAWULO

MENAK SOPAL PRANYOTO GEDE LABUHE
MARANG KAWULO TRENGGALEK NGANTI SEPRENE
NADYAN KETIGO BANYUNE TANSAH LUMINTU
WUSONO OLAH TETANEN SOYO MAJU

KUTHO TRENGGALEK SAIKI WIS KATON REJO
ORA KOYO NALIKO JAMAN SEMONO
SOKO KUTHO TUMEKO NDESO NGADESO
WIS TUMOTO AGAWE RESEPING NETRO
WIS TUMOTO AGAWE RESEPING NETRO

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=d8RQYzQC-OU

Nganti Edan

Nganti Edan
Ciptaan : Agus Sarondeng
Vokal : Gempur
Produksi : Wahyu Studio

Wong manis…, gantilaning ati…
Ojo cidro…, nambahi dosa…

Tenan pancen manis, [sumpah manis]
Tenan pancen ayu, [sumpah ayu]
Atiku nelongso, dirimu ojo nggudho

Aku nganti edan, [pancen edan]
Aku nganti gendheng, [pancen gendheng]
Mikirke sliramu, hatiku tak menentu

Ojo ngece, aku wong ra duwe
Ojo ngino, aku wong ra ono
Yen nyatane, podo butuhe…[yak’e..yak’e]

Ojo cidro, nambahi dosa
Ojo lamis, aduh wong manis
Mung atiku lan atimu…,[ayo bersatu]

reff :

Tenan pancen manis, [sumpah manis]
Tenan pancen ayu, [sumpah ayu]
Atiku nelongso, dirimu ojo nggudho

Aku nganti edan, [pancen edan]
Aku nganti gendheng, [pancen gendheng]
Mikirke sliramu, hatiku tak menentu

reff :

Tenan pancen manis, [sumpah manis]
Tenan pancen ayu, [sumpah ayu]
Atiku nelongso, dirimu ojo nggudho

Aku nganti edan, [pancen edan]
Aku nganti gendheng, [pancen gendheng]
Mikirke sliramu, hatiku tak menentu

Ojo ngece, aku wong ra duwe
Ojo ngino, aku wong ra ono
Yen nyatane, podo butuhe…[yak’e..yak’e]

Ojo cidro, nambahi dosa
Ojo lamis, aduh wong manis
Mung atiku lan atimu…,[ayo bersatu]

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=kVijHPpHG2o