Bulik Semi

Versi: Gempur

Bulik semi, kulo niki taksih joko
Dereng rabi, umur kulo tigang ndoso
Sampeyan mriki, monggo pitung kalih kulo
Sopo ngerti, bulik semi jodho kulo

Bulik semi, mimi, mimi, bulik semi
Tresnaku tumeko jroning ati
Bulik semi, mimi, mimi, bulik semi
Cintaku menderu sampai dihati

Saben wengi, kulo tansah mikir ndiko
Nganti lali, weteng durung klebon upo
Sumpah mati, wis kadhung loro bronto
Bulik semi, nopo ndiko tresno kulo

Bulik semi, mimi, mimi, bulik semi
Rondo ayu sing tansah tak tunggu-tunggu
Bulik semi, mimi, mimi, bulik semi
Jangan ragu, cintaku menembus kalbu

reff :
Saben wengi, kulo tansah mikir ndiko
Nganti lali, weteng durung klebon upo
Sumpah mati, wis kadhung loro bronto
Bulik semi, nopo ndiko tresno kulo

Bulik semi, mimi, mimi, bulik semi
Rondo ayu sing tansah tak tunggu-tunggu
Bulik semi, mimi, mimi, bulik semi
Jangan ragu, cintaku menembus kalbu
Bulik semi ha ha ha…

Pucung Tondo Tresno

Versi: Gempur ft. Kentik

Pr:
Prasetyaku, marang andiko wong bagus
Nora bakal ilang, manjing sajeroning ati
Duh kakang mas, katresnanku leganono

Kakang mas subroto,
Opo keno dak percoyo
Sumpahmu dek wingi,
Jare sehidup semati

LK :
Suminten wong ayu,
Opo isih ragu-ragu
Satriyo sejati,
Ora bakal mblenjoni janji

Pr :
Aduh kangmas,
Kulo nyuwun pangaksamo
Ojo duko,
Batinku nate sujono

Lk :
Aku wis nglenggono,
Sujanamu tondho tresno
Samar yen kelangan,
Endah edining katresnan

reff :
Kakang mas subroto,
Opo keno dak percoyo
Sumpahmu dek wingi,
Jare sehidup semati

LK :
Suminten wong ayu,
Opo isih ragu-ragu
Satriyo sejati,
Ora bakal mblenjoni janji

Pr :
Aduh kangmas,
Kulo nyuwun pangaksamo
Ojo duko,
Batinku nate sujono

Lk :
Aku wis nglenggono,
Sujanamu tondho tresno
Samar yen kelangan,
Endah edining katresnan

123