Kacu Kuning

Marsudi-Laras_1
Versi: Marsudi Laras Group

Elingo marang janjimu,
Wong bagus nyidrani, saiki njur lali
Rusake awakku iki,
Amargo mikir wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku,
Wong bagus kowe lungo, ora pamit aku
Saiki adoh dunungmu
Mung kacu kuning, tondho katresnanku

Kacu kuning dadi pepeling,
Naliko biyen, kowe isih nyanding
Mrono mrene isih tak gowo,
Ra biso pisah, nadyan mung sedelo

Age-age ndang balio,
Wong bagus wis kangen, ketemu sliramu
Kacu kuning tansah nunggu,
Balio wong bagus, kumpul karo aku

reff :
Elingo marang janjimu,
Wong bagus nyidrani, saiki njur lali
Rusake awakku iki,
Amargo mikir wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku,
Wong bagus kowe lungo, ora pamit aku
Saiki adoh dunungmu
Mung kacu kuning, tondho katresnanku

Kacu kuning dadi pepeling,
Naliko biyen, kowe isih nyanding
Mrono mrene isih tak gowo,
Ra biso pisah, nadyan mung sedelo

Age-age ndang balio,
Wong bagus wis kangen, ketemu sliramu
Kacu kuning tansah nunggu,
Balio wong bagus, kumpul karo aku
——————
[ver: lyrics]
[id: hinnuvch]
[ar: Marsudi Laras]
[ti: Kacu Kuning]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:22]
[00:00.78]Kacu Kuning
[00:00.78]by: Marsudi Laras Group
[00:35.78]
[00:37.78]>>>
[00:38.78]>>
[00:39.78]>
[00:40.78]Elingo marang janjimu,
[00:45.95]Wong bagus nyidrani,
[00:49.95]saiki njur lali..
[00:55.64]Rusak’e awakku iki,
[01:01.01]Amargo mikir
[01:04.52]wong sing tak tresnani..
[01:09.76]
[01:11.14]Rasane loro dadaku,
[01:15.87]Wong bagus kowe lungo,
[01:20.25]ora pamit aku..
[01:26.38]Saiki adoh dunungmu
[01:31.65]Mung kacu kuning,
[01:35.72]tondho katresnanku..
[01:39.59]
[01:42.03]Kacu kuning dadi pepeling,
[01:46.87]Naliko biyen kowe isih nyanding..
[01:56.69]Mrono mrene isih tak gowo,
[02:02.23]Ra biso pisah,
[02:06.05]nadyan mung sedelo..
[02:10.62]
[02:13.04]Age-age ndang balio,
[02:19.29]Wong bagus wis kangen,
[02:23.11]ketemu sliramu..
[02:28.99]Kacu kuning tansah nunggu,
[02:34.49]Balio wong bagus,
[02:37.80]kumpul karo aku..
[02:41.80]
[03:11.36]>>>
[03:12.36]>>
[03:13.36]>
[03:14.36]Elingo marang janjimu,
[03:19.85]Wong bagus nyidrani,
[03:23.41]saiki njur lali..
[03:28.92]Rusak’e awakku iki,
[03:34.85]Amargo mikir
[03:38.22]wong sing tak tresnani..
[03:43.29]
[03:45.24]Rasane loro dadaku,
[03:49.91]Wong bagus kowe lungo,
[03:54.22]ora pamit aku..
[04:00.09]Saiki adoh dunungmu
[04:05.66]Mung kacu kuning,
[04:09.35]tondho katresnanku..
[04:14.78]
[04:16.54]Kacu kuning dadi pepeling,
[04:21.03]Naliko biyen kowe isih nyanding..
[04:30.64]Mrono mrene isih tak gowo,
[04:36.89]Ra biso pisah,
[04:40.08]nadyan mung sedelo..
[04:46.39]Age-age ndang balio,
[04:52.65]Wong bagus wis kangen,
[04:56.71]ketemu sliramu..
[05:02.15]Kacu kuning tansah nunggu,
[05:08.21]Balio wong bagus,
[05:12.04]kumpul karo aku..
[05:15.97]
————-
Preview:

Advertisements

Dadi Ati

Ciptaan : ??
Vokal : Eny S & Galih Ratna
Produksi : ??

Lk : (bowo)
“Gegarane.. wong akrami..,
Dudu.. bondho.. dudu..rupo..
Hamung..ati..pawi..ta..ne..
Luput.. pisan.., keno..pi..san..
Yen gam..pang…, luwih.. gampang..
Yen angel a..ngel ke…lang…kung…
Tan keno.. ti..numbas.. arto… ”

Pr :
Nggoleki sing koyo ngopo,
Wong nyatane kalakon seprene
Angger-angger gendro,
Wekasane malah mbangun tresno

Dudu bondho dudu rupo,
Mung atine dadi tetaline
Guyub rukun kadyo,
Pepindhane mimi lan mituno

Wus jamak lumrahe,
Yen wong urip coba lan godhane gedhe
Supradene,
Ora nganti ndadak dadi gawe

Rino wengi dadi ati,
Wong prasojo luhur bebudhine
Sabar tur gemati,
Momong putro alus bebudhine

reff :
Nggoleki sing koyo ngopo,
Wong nyatane kalakon seprene
Angger-angger gendro,
Wekasane malah mbangun tresno

Dudu bondho dudu rupo,
Mung atine dadi tetaline
Guyub rukun kadyo,
Pepindhane mimi lan mituno

Wus jamak lumrahe,
Yen wong urip coba lan godhane gedhe
Supradene,
Ora nganti ndadak dadi gawe

Rino wengi dadi ati,
Wong prasojo luhur bebudhine
Sabar tur gemati,
Momong putro alus bebudhine

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=vPfcOBkS6pc