Juragan Edan

Versi: Arif Citenx ft. Fitri Tamara

Lk:
Tetep ajeg tekadku senajan sliramu babu,
Ora nyurutke tresnaku..
Ojo sampek atimu ngeroso minder karo aku,
Ra ono juragan babu..

Pr:
Nuwun sewu juraganku kulo mung atase babu,
Njenengan ampun kesusu..
Tasih katah tiang setri kang luwih pantes ndampingi,
Sanes kados kulo niki..

Lk:
uwis to sayangku mantepku yo mung awakmu,
ra ono sak dunyo sing patheng koyo awakmu,
lugu santun sopan yo tur ayu,
ora urus pokok kowe panggah thekku..

Pr:
Nduwe juragan edan,
Repot ra ketulungan..
Yen pun ikhlas tenanan,
Kulo mung manut juragan..

Lk:
Lilo atimu lilo,
Ojo mergo kepekso..
Tulus niatku tresno,
Saiki yo wis ketompo..

reff:
Lk:
Tetep ajeg tekadku senajan sliramu babu,
Ora nyurutke tresnaku..
Ojo sampek atimu ngeroso minder karo aku,
Ra ono juragan babu..

Pr:
Nuwun sewu juraganku kulo mung atase babu,
Njenengan ampun kesusu..
Tasih katah tiang setri kang luwih pantes ndampingi,
Sanes kados kulo niki..

Lk:
uwis to sayangku mantepku yo mung awakmu,
ra ono sak dunyo sing patheng koyo awakmu,
lugu santun sopan yo tur ayu,
ora urus pokok kowe panggah thekku..

Pr:
Nduwe juragan edan,
Repot ra ketulungan..
Yen pun ikhlas tenanan,
Kulo mung manut juragan..

Lk:
Lilo atimu lilo,
Ojo mergo kepekso..
Tulus niatku tresno,
Saiki yo wis ketompo..

Telpon Nyasar

Versi: Fitri Tamara

Kadhung weruh riko,
Kenal baen liwat sworo..
Tapi kok koyo koyo o,
Wis suwi sun kenal riko..

Omong omongan sabendino,
Mung liwat sworo isun biso welas riko..
Sing telpun sedino,
Rasane koyo kesikso..

Gancang weruh riko,
Kenal baen liwat sworo..
Tapi kok koyo koyo o,
Wis suwi sun kenal riko..

Omong omongan sabendino,
Mung liwat sworo isun dadi welas riko..
Sing telpun sedino,
Rasane koyo kesikso..

reff:
Kawitane telpon nyasar,
Tapi gawe ati kemesar..
Kawitane selamat siang,
Saikine dadi sayang..

Kawitane telpon nyasar,
Tapi gawe ati kemesar..
Kawitane selamat siang,
Saikine dadi sayang..

reff:
Kadhung weruh riko,
Kenal baen liwat sworo..
Tapi kok koyo koyo o,
Wis suwi sun kenal riko..

Omong omongan sabendino,
Mung liwat sworo isun biso welas riko..
Sing telpun sedino,
Rasane koyo kesikso..

Gancang weruh riko,
Kenal baen liwat sworo..
Tapi kok koyo koyo o,
Wis suwi sun kenal riko..

Omong omongan sabendino,
Mung liwat sworo isun dadi welas riko..
Sing telpun sedino,
Rasane koyo kesikso..

reff:
Kawitane telpon nyasar,
Tapi gawe ati kemesar..
Kawitane selamat siang,
Saikine dadi sayang..

Kawitane telpon nyasar,
Tapi gawe ati kemesar..
Kawitane selamat siang,
Saikine dadi sayang..

Endi

Versi: Fitri Tamara

Endi jare omongan riko,
Janji manise sampek sun roso..
Kari getun uliye sun gatekno,
Kari getun uliye sun rungokeno..

Endi janji manise riko,
Koyo koyo sing kiro wutuho..
Endi yo endi, janjne sampek sun enteni
Kari kari mung tibane nyulayani..

reff:
Hang sun jaluk riko kudu ngertio,
Hang sun jaluk mung janjine riko..
Raino lan bengi sampek isun mikiraken,
Sampek sampek isun katon katon katonen..
Endi endi jare urip bareng sampek mati..

Endi janji manise riko,
Koyo koyo sing kiro lunturo..
Endi yo endi, janjne sampek sun enteni
Kari kari mung tibane nyulayani..

reff:
Hang sun jaluk riko kudu ngertio,
Hang sun jaluk mung janjine riko..
Raino lan bengi sampek isun mikiraken,
Sampek sampek isun katon katon katonen..
Endi endi jare urip bareng sampek mati..

Negoro Cino

Versi: Fitri Tamara

Durung setaun lawase,
Isun lungo ninggalno riko..
Nggowo roso welas riko,
Hang manggon nong punjere dodo..

Saiki isun kepekso lungo,
Sampek teko negoro cino..
Nggolet cukupe urip nong ndunyo,
Isun sing tego ninggalno riko..

Isun sing percoyo,
Kuwat nyonggo kangen..
Adoh tekan riko..

Goro sms riko,
Kangen nong riko teko,
Eling welas asih riko nong tanah jowo..
Goro sms riko,
Kangen nong riko teko,
Rupan riko terus katon nong ngarep moto..

reff:
Rasane perih ring dodo,
Sing kroso temetes banyu moto..
Rasane isun sing kuat nyonggo,
Ambi roso welas..
Hang adoh teko ngarep moto..

Isun sing percoyo,
Kuwat nyonggo kangen..
Adoh tekan riko..

Si ing wei nite cwang cen sien,
Syang ni tu ran cu sien,
Ci de nite ai tai jawa..
Si ing wei nite cwang cen sien,
Syang ni tu ran cu sien,
Ni te lien ite tu sien tai yen ling..

Goro sms riko,
Kangen nong riko teko,
Eling welas asih riko nong tanah jowo..

Si ing wei nite cwang cen sien,
Syang ni tu ran cu sien,
Ci de nite ai tai jawa..

Goro sms riko,
Kangen nong riko teko,
Rupan riko terus katon nong ngarep moto..

Si ing wei nite cwang cen sien,
Syang ni tu ran cu sien,
Ni te lien ite tu sien tai yen ling..

Catatan: abaikan penulisan bahasa mandarin, lirik ditulis berdasar olah vokal. Jika anda mengerti bahasa mandarin sudilah untuk mengkoreksinya. terima kasih

Titip Welas

Versi: Fitri Tamara

Abot sun nyonggo, kangen sun roso..
Sewengi wengi, kemulan sepi..
Mulo sing gampang, ngerokso welas..
Setuhune roso.., setuhune roso..

Sing ono maning, bungahe ati..
Sing katon maning, unyike pipi..
Sedino dino, ngangen ngangen..
Hang diangen nono jluntrunge..
Hang diangen nono jluntrunge..

reff:
Titip welas iki yo nyang riko,
Njaluk tulung ojo disio sio..,
Mergane ati.., sing kuwat nyonggo loro..

Titip kangen iki yo nyang riko,
Tulung rumaten hang temenanan..,
Ati iki, wis sing kuwat nyonggo kangen..

reff:
Sing ono maning, bungahe ati..
Sing katon maning, unyike pipi..
Sedino dino, ngangen ngangen..
Hang diangen nono jluntrunge..
Hang diangen nono jluntrunge..

reff:
Titip welas iki yo nyang riko,
Njaluk tulung ojo disio sio..,
Mergane ati.., sing kuwat nyonggo loro..

Titip kangen iki yo nyang riko,
Tulung rumaten hang temenanan..,
Ati iki, wis sing kuwat nyonggo kangen..

Suwargo Dunyo

Versi: Fitri Tamara

Rong ulan songolas dino
Isun ngenteni riko
Riko hang isun pujo
Sing ono maning sak liyan riko

Masiyo mung sedelo
Isun ketemu riko
Tapi koyo koyo’o
Isun disiram banyu suwargo

Tangane ngelus dodo
Angete lambe riko
Sing biso nglalekeno
Riko nguweni suwargo dunyo

Alus suwaran riko
Koyo tembus ring dodo
Tapi saikine
Kok kari tego riko ninggalno

Tangane ngelus dodo
Angete lambe riko
Sing biso nglalekeno
Riko nguweni suwargo dunyo

reff :
Tangane ngelus dodo
Angete lambe riko
Sing biso nglalekeno
Riko nguweni suwargo dunyo

Alus suwaran riko
Koyo tembus ring dodo
Tapi saikine
Kok kari tego riko ninggalno

Tangane ngelus dodo
Angete lambe riko
Sing biso nglalekeno
Riko nguweni suwargo dunyo

Tangane ngelus dodo
Angete lambe riko
Sing biso nglalekeno
Riko nguweni suwargo dunyo

Tangane ngelus dodo
Angete lambe riko
Sing biso nglalekeno
Riko nguweni suwargo dunyo

Tangane ngelus dodo
Angete lambe riko
Sing biso nglalekeno
Riko nguweni suwargo dunyo