Juragan Edan

“JURAGAN EDAN” Versi Arif Citenx feat Fitri Tamara

Lk:
Tetep ajeg tekadku senajan sliramu babu,
Ora nyurutke tresnaku..
Ojo sampek atimu ngeroso minder karo aku,
Ra ono juragan babu..

Pr:
Nuwun sewu juraganku kulo mung atase babu,
Njenengan ampun kesusu..
Tasih katah tiang setri kang luwih pantes ndampingi,
Sanes kados kulo niki..

Lk:
uwis to sayangku mantepku yo mung awakmu,
ra ono sak dunyo sing patheng koyo awakmu,
lugu santun sopan yo tur ayu,
ora urus pokok kowe panggah thekku..

Pr:
Nduwe juragan edan,
Repot ra ketulungan..
Yen pun ikhlas tenanan,
Kulo mung manut juragan..

Lk:
Lilo atimu lilo,
Ojo mergo kepekso..
Tulus niatku tresno,
Saiki yo wis ketompo..

reff:
Lk:
Tetep ajeg tekadku senajan sliramu babu,
Ora nyurutke tresnaku..
Ojo sampek atimu ngeroso minder karo aku,
Ra ono juragan babu..

Pr:
Nuwun sewu juraganku kulo mung atase babu,
Njenengan ampun kesusu..
Tasih katah tiang setri kang luwih pantes ndampingi,
Sanes kados kulo niki..

Lk:
uwis to sayangku mantepku yo mung awakmu,
ra ono sak dunyo sing patheng koyo awakmu,
lugu santun sopan yo tur ayu,
ora urus pokok kowe panggah thekku..

Pr:
Nduwe juragan edan,
Repot ra ketulungan..
Yen pun ikhlas tenanan,
Kulo mung manut juragan..

Lk:
Lilo atimu lilo,
Ojo mergo kepekso..
Tulus niatku tresno,
Saiki yo wis ketompo..

Telpon Nyasar

Versi: Fitri Tamara

Kadhung weruh riko,
Kenal baen liwat sworo..
Tapi kok koyo koyo o,
Wis suwi sun kenal riko..

Omong omongan sabendino,
Mung liwat sworo isun biso welas riko..
Sing telpun sedino,
Rasane koyo kesikso..

Gancang weruh riko,
Kenal baen liwat sworo..
Tapi kok koyo koyo o,
Wis suwi sun kenal riko..

Omong omongan sabendino,
Mung liwat sworo isun dadi welas riko..
Sing telpun sedino,
Rasane koyo kesikso..

reff:
Kawitane telpon nyasar,
Tapi gawe ati kemesar..
Kawitane selamat siang,
Saikine dadi sayang..

Kawitane telpon nyasar,
Tapi gawe ati kemesar..
Kawitane selamat siang,
Saikine dadi sayang..

reff:
Kadhung weruh riko,
Kenal baen liwat sworo..
Tapi kok koyo koyo o,
Wis suwi sun kenal riko..

Omong omongan sabendino,
Mung liwat sworo isun biso welas riko..
Sing telpun sedino,
Rasane koyo kesikso..

Gancang weruh riko,
Kenal baen liwat sworo..
Tapi kok koyo koyo o,
Wis suwi sun kenal riko..

Omong omongan sabendino,
Mung liwat sworo isun dadi welas riko..
Sing telpun sedino,
Rasane koyo kesikso..

reff:
Kawitane telpon nyasar,
Tapi gawe ati kemesar..
Kawitane selamat siang,
Saikine dadi sayang..

Kawitane telpon nyasar,
Tapi gawe ati kemesar..
Kawitane selamat siang,
Saikine dadi sayang..

123