Tragedi Mulih Lungo

Tragedi Mulih Lungo
Ciptaan : ??
Vokal : Fia
Produksi : Perdana Record

Mbiyen mulo, dadi niate wong loro
Aku nyambut gawe, kangge anak bojo
Nganti tak rewangi, lungo ing luar negeri
Wektu telung taun, rekoso tak lakoni

Nggonku lungo, saiki wis biso bali
Kaget jroning ati, weruh kahanan iki
Duwet sing tak kirim, ing saben sasine
Jebulane muspro, gawe senengmu dewe

Muleh lungo, atiku keronto-ronto
Sing ning omah, wis ra keno dipercoyo
Mulih lungo, aku nangis aku njerit
Sing ning omah, jebul malah korat-karit

Opo kowe, wis lali marang janjimu
Bakal tetep setyo, nunggu sak mulehku
Nanging malah kepincut, wong wadon liyane
Aku lan anakmu, sing dadi korbane

reff :
kembali ke atas..mbiyen mulo,dadi…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=iey1eaGwhIM

Advertisements

Limo SMS

Versi: Wafiran Pratama ft. Fia

Pr :
Ora nyono mas, aku ugo ra ngiro
Nyekel HP mung kok gawe sembrono
Sabendino SMSan karo sopo
Mbok ojo ngono atiku digawe loro

Lk :
Sabar disik dik, ojo gampang cemburu
Nadyan akeh SMS telpun sing mlebu
Telpun iki gawe petung nyambut gawe
Golek sandang pangan ing saben dinane

Pr :
Iki lho mas, iki lho SMS sing mlebu
Lima SMS isine cinta padamu
Iki lho mas, iki lho SMS-se sopo
Tulisane kabeh mung kondo tresno

Lk :
Kiro-kiro dik, iki wong salah kirim
Mergo kleru, deweke mesti isin
Pr :
Ra percoyo, mergo aku weruh dewe
SMS kuwi kabeh, kondo tresno kowe

reff :
Pr :
Ora nyono mas, aku ugo ra ngiro
Nyekel HP mung kok gawe sembrono
Sabendino SMSan karo sopo
Mbok ojo ngono atiku digawe loro

Lk :
Sabar disik dik, ojo gampang cemburu
Nadyan akeh SMS telpun sing mlebu
Telpun iki gawe petung nyambut gawe
Golek sandang pangan ing saben dinane

Pr :
Iki lho mas, iki lho SMS sing mlebu
Lima SMS isine cinta padamu
Iki lho mas, iki lho SMS-se sopo
Tulisane kabeh mung kondo tresno

Lk :
Kiro-kiro dik, iki wong salah kirim
Mergo kleru, deweke mesti isin
Pr :
Ra percoyo, mergo aku weruh dewe
SMS kuwi kabeh, kondo tresno kowe

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=L09Ag9Ts3tI