Cendol Geyal Geyol

Cendol Geyal Geyol
Ciptaan : Perry Van Pengging
Vokal : Febry
Produksi : Garuda Suriname Production

Ning alam donya werno-werno critane
Menungso nglakoni sak titahe
Pengen bojo sing ayu, ono sing pilih lugu
Nanging dodo ra biso diluru

*)
Kados ndiko sing lagi nandang kasmaran
Awan bengi sumpek, angel turu
Wis kadung ceblok demen, sing kono ora gelem
Aduh aduh kok mesakke temen

Cendol geyal-geyol, isen isen dawet
Konyol ati mrongkol, yen ora dianggep
Cendol geyal-geyol, alus sanes gudir
Kagol ora nyanthol, nggerus yen dipikir

Yen aku dewe, mung tak pasrahke
Sing penting atine apik lumrah
Dudu rupane, dudu bondone
Nanging setyo nganti simbah-simbah

reff :

kembali ke atas..kados ndiko sing…

Cendol geyal-geyol, isen isen dawet
Konyol ati mrongkol, yen ora dianggep
Cendol geyal-geyol, alus sanes gudir
Kagol ora nyanthol, nggerus yen dipikir

Cendol geyal-geyol, isen isen dawet
Konyol ati mrongkol, yen ora dianggep
Cendol geyal-geyol, alus sanes gudir
Kagol ora nyanthol, nggerus yen dipikir

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=tzi_UQt0mRU

Advertisements

Udan Salah Mongso

Udan Salah Mongso
Ciptaan : Andi Zate
Vokal : Nina
Produksi : Garuda Suriname Production

Wayah wengi udan grimis wayah wengi
Tanpo kowe sing ngancani
Ning ngopo rasane sepi

Ra kulino, ati iki ra kulino
Yen suwe ditinggal lungo
Rasane ono sing bedo

Wekasane salah mongso,
Udan wayah ketigo
Nanging ati iki,
Tansah angenteni setyo ing janji

Sing tak suwun, ojo nganti cidro janji
Ati iki wis ra biso ngapusi nresani kowe
Sing tak jaluk, ojo nganti kowe lali
Neng kene aku tansah ngenteni, tansah ngenteni

kembali ke atas..wayah wengi udan…

reff :

Sing tak suwun, ojo nganti cidro janji
Ati iki wis ra biso ngapusi nresani kowe
Sing tak jaluk, ojo nganti kowe lali
Neng kene aku tansah ngenteni, tansah ngenteni kowe

uuu.u..u..u…ngenteni kowe

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FG69f_Cdw80

Kari Merem

Kari Merem
Ciptaan : Andi Zate
Vokal : Febry
Produksi : Garuda Suriname Production

Biyen kepinginanku ono sisihmu
Ndongeng sedih seneng ono ngarepku
Rasane ayem, rasane tentrem
Paribasan aku mulih, kari merem

Nanging kasunyatane saiki seje
Opo mbiyene senenge digawe-gawe
Gampange nesu, nyeneni aku
Saben ndino ora leren, ngajak padu

Opo pancen aku sing ora ngerti wektu
Pingine ngalem terus ono ing ngarepmu
Coba ngalah ngertenono aku koyo sing mbiyen-mbiyene
Aku pingin urip bareng kowe nganti selawase

reff :

Biyen kepinginanku ono sisihmu
Ndongeng sedih seneng ono ngarepku
Rasane ayem, rasane tentrem
Paribasan aku mulih, kari merem

Nanging kasunyatane saiki seje
Opo mbiyene senenge digawe-gawe
Gampange nesu, nyeneni aku
Saben ndino ora leren, ngajak padu

Opo pancen aku sing ora ngerti wektu
Pingine ngalem terus ono ing ngarepmu

reff :

Coba ngalah ngertenono aku koyo sing mbiyen-mbiyene
Aku pingin urip bareng kowe nganti selawase
Coba ngalah ngertenono aku koyo sing mbiyen-mbiyene
Aku pingin urip bareng kowe nganti selawase

[“Nadyan mengkono aku tetep trisno, tete…p trisno“]

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8-AGP780zNs

Gelem Ra Gelem

Gelem Ra Gelem
Ciptaan : Perry Van Pengging
Vokal : Febry
Produksi : Garuda Suriname Production

Ndisik kowe kerep ngalem aku ayu dewe
Esuk awan sore, mesti sregep yen ngeterke

Saiki wis klakon, omah-omah ‘ro anake
Nanging kowe malih,karo aku sak penak’e

Gelem ra gelem, mung isaku ngene
Gelem ra gelem, yen bosen kondho wae

Criwis sio-sio, senengane mung ngelokke
Sing jare kelemon, angger dandan nyacat wae

Saben nesu mbanding-mbandingake kenyo seje
Yen tak gagas-gagas, aku terus dibodohke

Gelem ra gelem, mung isaku ngene
Gelem ra gelem, yen bosen kondho wae

Ra rumongso tambah tuwo,
Ora koyo isih joko

Mbiyen kowe gagah, saiki wis owah
Arep mlaku wae, njuk dipapah

Mbiyen kowe gagah, saiki wis owah
Arep mlaku wae, njuk dipapah

Criwis sio-sio, senengane mung ngelokke
Sing jare kelemon, angger dandan nyacat wae

Saben nesu mbanding-mbandingake kenyo seje
Yen tak gagas-gagas, aku terus dibodohke

Gelem ra gelem, mung isaku ngene
Gelem ra gelem, yen bosen kondho wae

reff :

Gelem ra gelem, ra usah kae-kae
Gelem ra gelem, yen trimo sak anane

Ra rumongso tambah tuwo,
Ora koyo isih joko

Mbiyen kowe gagah, saiki wis owah
Arep mlaku wae, njuk dipapah

Mbiyen kowe gagah, saiki wis owah
Arep mlaku wae, njuk dipapah

Mbiyen kowe gagah, saiki wis owah
Arep mlaku wae, njuk dipapah

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=YEYyRGHqhxo