Cendol Geyal Geyol

Versi: Febry

Ning alam donya werno-werno critane
Menungso nglakoni sak titahe
Pengen bojo sing ayu, ono sing pilih lugu
Nanging dodo ra biso diluru

Kados ndiko sing lagi nandang kasmaran
Awan bengi sumpek, angel turu
Wis kadung ceblok demen, sing kono ora gelem
Aduh aduh kok mesakke temen

Cendol geyal-geyol, isen isen dawet
Konyol ati mrongkol, yen ora dianggep
Cendol geyal-geyol, alus sanes gudir
Kagol ora nyanthol, nggerus yen dipikir

Yen aku dewe, mung tak pasrahke
Sing penting atine apik lumrah
Dudu rupane, dudu bondone
Nanging setyo nganti simbah-simbah

reff :
Kados ndiko sing lagi nandang kasmaran
Awan bengi sumpek, angel turu
Wis kadung ceblok demen, sing kono ora gelem
Aduh aduh kok mesakke temen

Cendol geyal-geyol, isen isen dawet
Konyol ati mrongkol, yen ora dianggep
Cendol geyal-geyol, alus sanes gudir
Kagol ora nyanthol, nggerus yen dipikir

Yen aku dewe, mung tak pasrahke
Sing penting atine apik lumrah
Dudu rupane, dudu bondone
Nanging setyo nganti simbah-simbah

Cendol geyal-geyol, isen isen dawet
Konyol ati mrongkol, yen ora dianggep
Cendol geyal-geyol, alus sanes gudir
Kagol ora nyanthol, nggerus yen dipikir

Cendol geyal-geyol, isen isen dawet
Konyol ati mrongkol, yen ora dianggep
Cendol geyal-geyol, alus sanes gudir
Kagol ora nyanthol, nggerus yen dipikir

Kari Merem

Versi: Febry

Biyen kepinginanku ono sisihmu
Ndongeng sedih seneng ono ngarepku
Rasane ayem, rasane tentrem
Paribasan aku mulih, kari merem

Nanging kasunyatane saiki seje
Opo mbiyene senenge digawe-gawe
Gampange nesu, nyeneni aku
Saben ndino ora leren, ngajak padu

Opo pancen aku sing ora ngerti wektu
Pingine ngalem terus ono ing ngarepmu
Coba ngalah ngertenono aku koyo sing mbiyen-mbiyene
Aku pingin urip bareng kowe nganti selawase

reff :
Biyen kepinginanku ono sisihmu
Ndongeng sedih seneng ono ngarepku
Rasane ayem, rasane tentrem
Paribasan aku mulih, kari merem

Nanging kasunyatane saiki seje
Opo mbiyene senenge digawe-gawe
Gampange nesu, nyeneni aku
Saben ndino ora leren, ngajak padu

Opo pancen aku sing ora ngerti wektu
Pingine ngalem terus ono ing ngarepmu

reff :
Coba ngalah ngertenono aku koyo sing mbiyen-mbiyene
Aku pingin urip bareng kowe nganti selawase
Coba ngalah ngertenono aku koyo sing mbiyen-mbiyene
Aku pingin urip bareng kowe nganti selawase

[“Nadyan mengkono aku tetep trisno, tete…p trisno“]

12