Ririen


Versi: Favourite’s Group

Ririen.., oh cah ayu
Ojo nesu ndhuk,
Yen kowe tak kandhani..

Ririen.., prawan ayu
Ngebayani ndhuk,
Yen kowe lungo dewe..

Aduh aduh,
Ririenku cah ayu..
Opo kowe njur lali,
Ngendikane romo ibumu..

Ririen.., oh cah ayu
Ojo nesu ndhuk,
Yen kowe tak kancani..

reff:
Aduh aduh,
Ririenku cah ayu..
Opo kowe njur lali,
Ngendikane romo ibumu..

Ririen.., oh cah ayu
Ojo nesu ndhuk,
Yen kowe tak kancani..

Durung Durung


Versi: Favourite’s Group

Durung durung lha kok kondo seneng,
Opo to karepe..
Wah luwih lagi wingi,
Kok ngono carane..

Durung durung pengen ngene ngono,
Kok yo ora isin..
Ojo gedhe rumongso,
Tumrap kabeh wanito..

Aku wis ngerti,
Sopo toh kowe..
Aku yo ngerti,
Cah lanang lan sifate..

Yen to aku arep golek calon,
Sing wis nyambut gawe..
Sing gedhe tanggung-jawabe,
Nggo urip ing tembe..

reff”
Durung durung lha kok kondo seneng,
Opo to karepe..
Wah luwih lagi wingi,
Kok ngono carane..

Durung durung pengen ngene ngono,
Kok yo ora isin..
Ojo gedhe rumongso,
Tumrap kabeh wanito..

Aku wis ngerti,
Sopo toh kowe..
Aku yo ngerti,
Cah lanang lan sifate..

Yen to aku arep golek calon,
Sing wis nyambut gawe..
Sing gedhe tanggung-jawabe,
Nggo urip ing tembe..
Sing gedhe tanggung-jawabe,
Nggo urip ing tembe..

123