Ririen

Favourite's-Group_1
versi: Favourite’s Group

Ririen.., oh cah ayu
Ojo nesu ndhuk,
Yen kowe tak kandhani..

Ririen.., prawan ayu
Ngebayani ndhuk,
Yen kowe lungo dewe..

Aduh aduh,
Ririenku cah ayu..
Opo kowe njur lali,
Ngendikane romo ibumu..

Ririen.., oh cah ayu
Ojo nesu ndhuk,
Yen kowe tak kancani..

reff:
Aduh aduh,
Ririenku cah ayu..
Opo kowe njur lali,
Ngendikane romo ibumu..

Ririen.., oh cah ayu
Ojo nesu ndhuk,
Yen kowe tak kancani..
————-
[ver: lyrics]
[id: vzpliqca]
[ar: Favourite’s Group]
[ti: Ririen]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:17]
[00:01.05]Ririen – Favourite’s Group
[00:15.05]
[00:18.05]>>>
[00:19.05]>>
[00:20.05]>
[00:21.05]Ririen.., oh cah ayu
[00:27.75]Ojo nesu ndhuk,
[00:31.99]Yen kowe tak kandhani..
[00:37.50]Ririen.., prawan ayu
[00:46.06]Ngebayani ndhuk,
[00:50.24]Yen kowe lungo dewe..
[00:55.02]Aduh aduh,
[00:59.49]Ririenku cah ayu..
[01:05.89]Opo kowe njur lali,
[01:11.17]Ngendikane romo ibumu..
[01:18.58]Ririen.., oh cah ayu
[01:25.22]Ojo nesu ndhuk,
[01:29.20]Yen kowe tak kancani..
[01:35.36]
[02:10.00]>>>
[02:11.00]>>
[02:12.00]>
[02:13.00]Aduh aduh,
[02:16.18]Ririenku cah ayu..
[02:22.22]Opo kowe njur lali,
[02:27.68]Ngendikane romo ibumu..
[02:35.10]Ririen.., oh cah ayu
[02:42.00]Ojo nesu ndhuk,
[02:45.92]Yen kowe tak kancani..
[02:52.82]
————-
Preview:

Advertisements

Durung Durung

Favourite's-Group_1
versi: Favourite’s Group

Durung durung lha kok kondo seneng,
Opo to karepe..
Wah luwih lagi wingi,
Kok ngono carane..

Durung durung pengen ngene ngono,
Kok yo ora isin..
Ojo gedhe rumongso,
Tumrap kabeh wanito..

Aku wis ngerti,
Sopo toh kowe..
Aku yo ngerti,
Cah lanang lan sifate..

Yen to aku arep golek calon,
Sing wis nyambut gawe..
Sing gedhe tanggung-jawabe,
Nggo urip ing tembe..

reff”
Durung durung lha kok kondo seneng,
Opo to karepe..
Wah luwih lagi wingi,
Kok ngono carane..

Durung durung pengen ngene ngono,
Kok yo ora isin..
Ojo gedhe rumongso,
Tumrap kabeh wanito..

Aku wis ngerti,
Sopo toh kowe..
Aku yo ngerti,
Cah lanang lan sifate..

Yen to aku arep golek calon,
Sing wis nyambut gawe..
Sing gedhe tanggung-jawabe,
Nggo urip ing tembe..
Sing gedhe tanggung-jawabe,
Nggo urip ing tembe..
—————
[ver: lyrics]
[id: vvzwascc]
[ar: favourite’s group]
[ti: durung durung]
[al: pop jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 2:46]
[00:01.09]Durung Durung
[00:07.09]Versi : Favourite’s Group
[00:10.09]
[00:13.09]>>>
[00:14.09]>>
[00:15.09]>
[00:16.09]Durung durung lha kok kondo seneng,
[00:19.59]Opo to karepe..
[00:22.44]Wah luwih lagi wingi,
[00:26.29]Kok ngono carane..
[00:30.15]Durung durung pengen ngene ngono,
[00:33.56]Kok yo ora isin..
[00:36.99]Ojo gedhe rumongso,
[00:40.54]Tumrap kabeh wanito..
[00:45.33]Aku wis ngerti,
[00:47.69]Sopo toh kowe..
[00:51.30]Aku yo ngerti,
[00:54.65]Cah lanang lan sifate..
[01:01.74]Yen to aku arep golek calon,
[01:06.09]Sing wis nyambut gawe..
[01:09.52]Sing gedhe tanggung-jawabe,
[01:13.20]Nggo urip ing tembe..
[01:16.61]
[01:28.11]>>>
[01:29.11]>>
[01:30.11]>
[01:31.11]Durung durung lha kok kondo seneng,
[01:35.11]Opo to karepe..
[01:38.08]Wah luwih lagi wingi,
[01:41.81]Kok ngono carane..
[01:45.86]Durung durung pengen ngene ngono,
[01:49.47]Kok yo ora isin..
[01:52.71]Ojo gedhe rumongso,
[01:56.19]Tumrap kabeh wanito..
[02:00.79]Aku wis ngerti,
[02:03.59]Sopo toh kowe..
[02:07.45]Aku yo ngerti,
[02:10.69]Cah lanang lan sifate..
[02:17.91]Yen to aku arep golek calon,
[02:21.82]Sing wis nyambut gawe..
[02:25.12]Sing gedhe tanggung-jawabe,
[02:28.72]Nggo urip ing tembe..
[02:32.33]Sing gedhe tanggung-jawabe,
[02:36.01]Nggo urip ing tembe..
[02:39.74]
————
Preview:

Apuranen Cah Ayu

Ciptaan : ??
Vokal : Favourite’s Group
Produksi : ??

Apuranen cah ayu, apuranen
Wingi sore aku mblenjani janjiku..
Ojo nesu cah ayu, ojo nesu
Kerep nesu marakake cepet kuru..

Yen pancen kowe pengen urip karo aku,
Ilangono pakulinan gampang nesu..
Iso po ora, iso po ora

Nek saiki cah ayu, nek saiki
Sitik sitik kowe njur ngendengke aku..
Ben kepiye cah ayu,ing mengkone
Po biso rukun yen wis dadi bojoku..

Yen pancen kowe pengen urip karo aku,
Ilangono pakulinan gampang nesu..
Iso po ora, iso po ora

Aku janji cah ayu, aku janji
Mugo mugo ora bakal tak baleni..
Mugo mugo ora bakal tak baleni..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[ar: favourite’s group]
[ti: apuranen cah ayu]
[al: pop jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 2:23]
[00:01.77]Apuranen Cah Ayu
[00:03.77]Versi : Favourite’s Group
[00:05.77][02:17.67]
[00:07.77]>
[00:08.77]Apuranen cah ayu, apuranen
[00:15.28]Wingi sore aku mblenjani janjiku..
[00:24.04]Ojo nesu cah ayu, ojo nesu
[00:31.63]Kerep nesu marakake cepet kuru..
[00:39.57][01:32.48]Yen pancen kowe pengen urip karo aku,
[00:47.38][01:40.69]Ilangono pakulinan gampang nesu..
[00:54.11][01:47.42]Iso po ora, iso po ora
[01:02.67]Nek saiki cah ayu, nek saiki
[01:10.07]Sitik sitik kowe njur ngendengke aku..
[01:17.78]Ben kepiye cah ayu,ing mengkone
[01:25.37]Po biso rukun yen wis dadi bojoku..
[01:55.79]Aku janji cah ayu, aku janji
[02:03.31][02:10.93]Mugo mugo ora bakal tak baleni..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=6_slu1-qzFg

O Hallo

Ciptaan : ??
Vokal : Favourite’s Group
Produksi : ??

HOHO HALLO, KOK IJIK ELING AKU
HOHO HALLO, OPO WE KABARMU
YO SYUKUR, KOWE BISO METHU’I
PRIYO SING DADI ANGENING ATIMU

AKU SENENG, OH SENENG OH SENENG
YEN NYAWANG KOWE SAIKI
AKU SENENG, OH SENENG OH SENENG
NYEKSENI URIPMU MULYO
SANAJAN, SEPRENE AKU TANSAH
KEBAK SENGSORO SAKWISE LUNGAMU

SAKJANE AKU KUDU NGAKONI,
ING NDUNYO, RAONO SING LANGGENG
TRESNAMU, AREP TAK GOWO MATI
SANAJAN MOKAR BISO NGREBUT KOWE

AKU SENENG, OH SENENG OH SENENG
YEN NYAWANG KOWE SAIKI
AKU SENENG, OH SENENG OH SENENG
NYEKSENI URIPMU MULYO
SANAJAN, SEPRENE AKU TANSAH
KEBAK SENGSORO SAKWISE LUNGAMU

reff :
AKU SENENG, OH SENENG OH SENENG
YEN NYAWANG KOWE SAIKI
AKU SENENG, OH SENENG OH SENENG
NYEKSENI URIPMU MULYO
SANAJAN, SEPRENE AKU TANSAH
KEBAK SENGSORO SAKWISE LUNGAMU

sumber video http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&list=PL908BB9D2D87AD69C&v=G6ZbjXOUnyY

Tresno Sio Sio

Tresno Sio Sio
Ciptaan : ??
Vokal : Favourite’s Group
Produksi : ??

Tak tandur-tandur, katresnoanku
Tak pujo-pujo, rino wengi
Nanging aku lali syarate
Awakke kerep tak tinggal lungo ae

Saiki…, aku lagek ngerti
Tak insyapi kesalahanku
Nanging saiki, tresno sio-sio
Sing tak tandur saiki dipetik uwong

Adu..duh, sedih atiku
Ditinggal kembangku ayu
Tresnoku karo tresnane
Kirane ora seimbang bobote

reff :
Saiki…, aku lagek ngerti
Tak insyapi kesalahanku
Nanging saiki, tresno sio-sio
Sing tak tandur saiki dipetik uwong

Adu..duh, sedih atiku
Ditinggal kembangku ayu
Tresnoku karo tresnane
Kirane ora seimbang bobote

Adu..duh, sedih atiku
Ditinggal kembangku ayu
Adu..duh, sedih atiku
Ditinggal kembangku ayu

Adu..duh, sedih atiku
Ditinggal kembangku ayu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=fSwzDXOVBc4

Milih Wanito

Milih Wanito
Ciptaan : ??
Vokal : Favourite’s Group
Produksi : ??

Milih wanito, ‘ro konco
Sing wicaksono
Ojo mung nyawang rupo,
Opo meneh marang bondho

Sing tuhu tresno, ‘ro konco
Banget utomo
Ngabekti lan setyo,
Jujur tulus lan prasojo

Ayu rupane, yo to mas
Kuning kulite
Sumeh guyune, yo to mas
Duwur dedege

Mung kudu ngerteni
Olo lan becik atine

Yen wis ketemu, ‘ro konco
Ojo kesusu
Becike sak durunge
Dingerteni watekane

reff :

Ayu rupane, yo to mas
Kuning kulite
Sumeh guyune, yo to mas
Duwur dedege

Mung kudu ngerteni
Olo lan becik atine

Yen wis ketemu, ‘ro konco
Ojo kesusu
Becike sak durunge
Dingerteni watekane

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=YZLwpQJ4sQI