My Love Tarwen

Versi: Fadjar Sopsan

Reka rekane pamit ajeng kesah teng peken,
Cempulek klinthung teng griyane tarwen..
Mboten kepanggih tigang ndinten,
Rasane jan pun kangen..

Paribasane nek kesuwen njanggleng semuten,
Nek kesuwen mandeng mripat blerengen..
Siang ndalu enjing lan sonten,
Saestu kula kedanen..

reff:
Mbekayu tarwen, rika nggemesna temen
Inyong ketonen..
Mbekayu tarwen, i love you inyong demen
Sumpah inyong demen..

Mbekayu tarwen, teng peken dodol molen
Se lengen lengen..
Mbekayu tarwen, ngantek tekan buyuten
Inyong tetep demen..

Mbekayu tarwen, senajan rika sering gomen
Ning sing penting rika mboten cileren..
Tek tekadi ngantek mimisen,
Ora gelem kebangeten..

reff:
Reka rekane pamit ajeng kesah teng peken,
Cempulek klinthung teng griyane tarwen..
Mboten kepanggih tigang ndinten,
Rasane jan pun kangen..

Paribasane nek kesuwen njanggleng semuten,
Nek kesuwen mandeng mripat blerengen..
Siang ndalu enjing lan sonten,
Saestu kula kedanen..

reff:
Mbekayu tarwen, rika nggemesna temen
Inyong ketonen..
Mbekayu tarwen, i love you inyong demen
Sumpah inyong demen..

Mbekayu tarwen, teng peken dodol molen
Se lengen lengen..
Mbekayu tarwen, ngantek tekan buyuten
Inyong tetep demen..

Mbekayu tarwen, senajan rika sering gomen
Ning sing penting rika mboten cileren..
Tek tekadi ngantek mimisen,
Ora gelem kebangeten..

Koplak Bis Purwokerto

Versi: Fadjar P ft. Uni

Pr :
Inyong bungah, jan bungah ora karuan
Duwe koplak, anyar maen pisan

Duet : Nggone wera, eh kaya lapangan
Pr : Ana tamane
Duet : Rasane nyaman

Pr :
Sing padha ngodhe jasa, sumeh lan sopan
Nggolet penumpang, ora rebutan

Duet : Butuh jajan, utawa panganan
Pr : Mener panggonan
Duet : Nang isih wetan

Lk :
Koplak bis purwokerto, tertib tur aman
Sing padha nggawa motor titip, nang parkiran
Koplak bis purwokerto, semanger pisan
Jujugan wong golet bis uga golet slimuran

Pr :
Apa maning, nek agi dhong padhang wulan
Nang taman koplak, jan rame pisan

Duet : Wong tuwa lan uga nom-noman
Lk : Bocah cilikan, gemreyek pisan

reff :
Pr :
Inyong bungah, jan bungah ora karuan
Duwe koplak, anyar maen pisan

Duet : Nggone wera, eh kaya lapangan
Pr : Ana tamane
Duet : Rasane nyaman

Pr :
Sing padha ngodhe jasa, sumeh lan sopan
Nggolet penumpang, ora rebutan

Duet : Butuh jajan, utawa panganan
Pr : Mener panggonan
Duet : Nang isih wetan

Lk :
Koplak bis purwokerto, tertib tur aman
Sing padha nggawa motor titip, nang parkiran
Koplak bis purwokerto, semanger pisan
Jujugan wong golet bis uga golet slimuran

Pr :
Apa maning, nek agi dhong padhang wulan
Nang taman koplak, jan rame pisan

Duet : Wong tuwa lan uga nom-noman
Lk : Bocah cilikan, gemreyek pisan

Lk :
Koplak bis purwokerto, tertib tur aman
Sing padha nggawa motor titip, nang parkiran
Koplak bis purwokerto, semanger pisan
Jujugan wong golet bis uga golet slimuran
Jujugan wong golet bis uga golet slimuran

1239