My Love Tarwen

Fadjar-Sopsan
Versi: Fadjar Sopsan

Reka rekane pamit ajeng kesah teng peken,
Cempulek klinthung teng griyane tarwen..
Mboten kepanggih tigang ndinten,
Rasane jan pun kangen..

Paribasane nek kesuwen njanggleng semuten,
Nek kesuwen mandeng mripat blerengen..
Siang ndalu enjing lan sonten,
Saestu kula kedanen..

reff:
Mbekayu tarwen, rika nggemesna temen
Inyong ketonen..
Mbekayu tarwen, i love you inyong demen
Sumpah inyong demen..

Mbekayu tarwen, teng peken dodol molen
Se lengen lengen..
Mbekayu tarwen, ngantek tekan buyuten
Inyong tetep demen..

Mbekayu tarwen, senajan rika sering gomen
Ning sing penting rika mboten cileren..
Tek tekadi ngantek mimisen,
Ora gelem kebangeten..

reff:
Reka rekane pamit ajeng kesah teng peken,
Cempulek klinthung teng griyane tarwen..
Mboten kepanggih tigang ndinten,
Rasane jan pun kangen..

Paribasane nek kesuwen njanggleng semuten,
Nek kesuwen mandeng mripat blerengen..
Siang ndalu enjing lan sonten,
Saestu kula kedanen..

reff:
Mbekayu tarwen, rika nggemesna temen
Inyong ketonen..
Mbekayu tarwen, i love you inyong demen
Sumpah inyong demen..

Mbekayu tarwen, teng peken dodol molen
Se lengen lengen..
Mbekayu tarwen, ngantek tekan buyuten
Inyong tetep demen..

Mbekayu tarwen, senajan rika sering gomen
Ning sing penting rika mboten cileren..
Tek tekadi ngantek mimisen,
Ora gelem kebangeten..
—————-
[ver: lyrics]
[id: vubivncs]
[ar: Fadjar Sopsan]
[ti: My Love Tarwen]
[al: Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:45]
[00:01.01]My Love Tarwen
[00:14.01]Versi : Fadjar Sopsan
[00:17.01]
[00:20.01]>>>
[00:21.01]>>
[00:22.01]>
[00:23.01]Reka rekane pamit ajeng kesah teng peken,
[00:28.01]Cempulek klinthung teng griyane tarwen..
[00:31.03]Mboten kepanggih tigang ndinten,
[00:34.45]Rasane jan pun kangen..
[00:38.18]Paribasane nek kesuwen njanggleng semuten,
[00:41.66]Nek kesuwen mandeng mripat blerengen..
[00:45.22]Siang ndalu enjing lan sonten,
[00:48.02]Saestu kula kedanen..
[00:52.00]
[01:03.01]>>>
[01:04.01]>>
[01:05.01]>
[01:06.01]Mbekayu tarwen, rika nggemesna temen
[01:09.91]Inyong ketonen..
[01:13.16]Mbekayu tarwen, i love you inyong demen
[01:16.97]Sumpah inyong demen..
[01:20.45]Mbekayu tarwen, teng peken dodol molen
[01:23.93]Se lengen lengen..
[01:27.29]Mbekayu tarwen, ngantek tekan buyuten
[01:30.97]Inyong tetep demen..
[01:34.14]Mbekayu tarwen, senajan rika sering gomen
[01:37.75]Ning sing penting rika mboten cileren..
[01:41.23]Tek tekadi ngantek mimisen,
[01:44.77]Ora gelem kebangeten..
[01:48.08]
[01:59.09]>>>
[02:00.09]>>
[02:01.09]>
[02:02.09]Reka rekane pamit ajeng kesah teng peken,
[02:05.34]Cempulek klinthung teng griyane tarwen..
[02:09.32]Mboten kepanggih tigang ndinten,
[02:12.87]Rasane jan pun kangen..
[02:16.16]Paribasane nek kesuwen njanggleng semuten,
[02:19.59]Nek kesuwen mandeng mripat blerengen..
[02:23.14]Siang ndalu enjing lan sonten,
[02:26.74]Saestu kula kedanen..
[02:29.97]
[02:41.07]>>>
[02:42.07]>>
[02:43.07]>
[02:44.07]Mbekayu tarwen, rika nggemesna temen
[02:48.07]Inyong ketonen..
[02:51.15]Mbekayu tarwen, i love you inyong demen
[02:54.76]Sumpah inyong demen..
[02:58.24]Mbekayu tarwen, teng peken dodol molen
[03:01.79]Se lengen lengen..
[03:05.02]Mbekayu tarwen, ngantek tekan buyuten
[03:09.01]Inyong tetep demen..
[03:11.80]Mbekayu tarwen, senajan rika sering gomen
[03:15.60]Ning sing penting rika mboten cileren..
[03:18.90]Tek tekadi ngantek mimisen,
[03:22.70]Ora gelem kebangeten..
[03:26.05]
———–
Preview:

Advertisements

Koplak Bis Purwokerto

Koplak Bis Purwokerto
Ciptaan : Fadjar P.
Vokal : Fadjar P & Uni
Produki : Tracking Studio

Pr :
Inyong bungah, jan bungah ora karuan
Duwe koplak, anyar maen pisan

Duet : Nggone wera, eh kaya lapangan
Pr : Ana tamane
Duet : Rasane nyaman

Pr :
Sing padha ngodhe jasa, sumeh lan sopan
Nggolet penumpang, ora rebutan

Duet : Butuh jajan, utawa panganan
Pr : Mener panggonan
Duet : Nang isih wetan

Lk :
Koplak bis purwokerto, tertib tur aman
Sing padha nggawa motor titip, nang parkiran
Koplak bis purwokerto, semanger pisan
Jujugan wong golet bis uga golet slimuran

Pr :
Apa maning, nek agi dhong padhang wulan
Nang taman koplak, jan rame pisan

Duet : Wong tuwa lan uga nom-noman
Lk : Bocah cilikan, gemreyek pisan

reff :
Pr :
Inyong bungah, jan bungah ora karuan
Duwe koplak, anyar maen pisan

Duet : Nggone wera, eh kaya lapangan
Pr : Ana tamane
Duet : Rasane nyaman

Pr :
Sing padha ngodhe jasa, sumeh lan sopan
Nggolet penumpang, ora rebutan

Duet : Butuh jajan, utawa panganan
Pr : Mener panggonan
Duet : Nang isih wetan

Lk :
Koplak bis purwokerto, tertib tur aman
Sing padha nggawa motor titip, nang parkiran
Koplak bis purwokerto, semanger pisan
Jujugan wong golet bis uga golet slimuran

Pr :
Apa maning, nek agi dhong padhang wulan
Nang taman koplak, jan rame pisan

Duet : Wong tuwa lan uga nom-noman
Lk : Bocah cilikan, gemreyek pisan

Lk :
Koplak bis purwokerto, tertib tur aman
Sing padha nggawa motor titip, nang parkiran
Koplak bis purwokerto, semanger pisan
Jujugan wong golet bis uga golet slimuran
Jujugan wong golet bis uga golet slimuran

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=1KGCSyb5Cxw

Parikan (fadjar sopsan)

fadjar-sopsan_4
Versi: Fadjar Sopsan

Jangan terong akeh lugute,
Timbang nyolong suka njaluke..
Jangan klewek akeh trasine,
Wong wis watek angel tambane..

Jangan sladha akeh mricane,
Prawan randha ya padha bae..
Jangan tumplek karo segane,
Cempulek, eh ayu ninine..

Sing aran tembung parikan,
Merguyokna pisan,
Kena nggo bumbu dopokan..
Uga kena nggo hiburan,
Ning aja nggo penjorangan..

Apa maning padhang mbulan,
Timbang mung rubungan dopokan ora karuan..
Adol jere kulak ndean,
percuma suka parikan..

reff:
Sing aran tembung parikan,
Merguyokna pisan,
Kena nggo bumbu dopokan..
Uga kena nggo hiburan,
Ning aja nggo penjorangan..

Apa maning padhang mbulan,
Timbang mung rubungan dopokan ora karuan..
Adol jere kulak ndean,
percuma suka parikan..

Suket teki thukul nang nggili,
Dipereki koq clala clili..
Suket garing nggo empan sapi,
Tiwas nyandhing ora nicipi..

Suket jepang dinggo nambani,
Nek disawang tambah ngangeni..
Suket gajah diopeni,
Mbok mubah nyong gelem nampani..

Jangan sladha akeh mricane,
Prawan randha ya padha bae..
Jangan tumplek karo segane,
Cempulek, eh ayu ninine..

Jangan tumplek karo segane,
Cempulek, eh ayu ninine..
Jangan tumplek karo segane,
Cempulek, eh ayu ninine..
——————
[ver: lyrics]
[id: kinzlscu]
[ar: Fadjar Sopsan]
[ti: Parikan]
[al: Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:52]
[00:00.02]Parikan
[00:00.02]by: Fadjar Sopsan
[00:41.04]
[00:43.04]>>>
[00:44.04]>>
[00:45.04]>
[00:46.04]Jangan terong akeh lugute,
[00:49.04]Timbang nyolong suka njaluke..
[00:52.73]Jangan klewek akeh trasine,
[00:56.22]Wong wis watek angel tambane..
[01:00.64]Jangan sladha akeh mricane,
[01:03.96]Prawan randha ya padha bae..
[01:08.00]Jangan tumplek karo segane,
[01:11.54]Cempulek, eh ayu ninine..
[01:16.84]Sing aran tembung parikan,
[01:19.32]Merguyokna pisan,
[01:21.56]Kena nggo bumbu dopokan..
[01:23.98]Uga kena nggo hiburan,
[01:27.28]Ning aja nggo penjorangan..
[01:32.20]Apa maning padhang mbulan,
[01:35.12]Timbang mung rubungan
[01:36.85]dopokan ora karuan..
[01:39.21]Adol jere kulak ndean,
[01:42.81]percuma suka parikan..
[01:47.29]
[02:17.02]>>>
[02:18.02]>>
[02:19.02]>
[02:20.02]Sing aran tembung parikan,
[02:23.12]Merguyokna pisan,
[02:24.59]Kena nggo bumbu dopokan..
[02:26.93]Uga kena nggo hiburan,
[02:30.23]Ning aja nggo penjorangan..
[02:35.89]Apa maning padhang mbulan,
[02:37.88]Timbang mung rubungan
[02:39.94]dopokan ora karuan..
[02:42.18]Adol jere kulak ndean,
[02:45.61]percuma suka parikan..
[02:51.20]Suket teki thukul nang nggili,
[02:55.11]Dipereki koq clala clili..
[02:59.79]Suket garing nggo empan sapi,
[03:02.96]Tiwas nyandhing ora nicipi..
[03:07.94]Suket jepang dinggo nambani,
[03:10.55]Nek disawang tambah ngangeni..
[03:14.67]Suket gajah diopeni,
[03:18.19]Mbok mubah nyong gelem nampani..
[03:23.37]Jangan sladha akeh mricane,
[03:25.85]Prawan randha ya padha bae..
[03:29.90]Jangan tumplek karo segane,
[03:33.32]Cempulek, eh ayu ninine..
[03:38.42]Jangan tumplek karo segane,
[03:41.15]Cempulek, eh ayu ninine..
[03:46.00]Jangan tumplek karo segane,
[03:48.43]Cempulek, eh ayu ninine..
————-
Preview:

Udan Barat

Udan Barat
Ciptaan : Fadjar P.
Vokal : Fadjar Sopsan
Produksi : ??

Isih awan, mendhung peteng pisan
Kayane tenger, nek arep udan gedhe
Inyong banjur ngentasi pemean
Ujug-ujug ana bledheg,
Inyong kaget mak jemeger…onine

Uruk-uruk udan gedhe,
Ana lele mlebu mbale
Nggo dipecak bumbu jahe
Ora let suwe, banjur teka barat gedheeee

Uruk-uruk udan gedhe,
Ana lele mlebu mbale
Nggo dipecak bumbu jahe
Banjur teka udan barat,lan karo bledheg jemeger onine

Nek miturut critane kakine
Nggo ngleremna udan campur barat gedhe
Uyah karo peso pirantine
Disebarna maring latar,
Maring gendheng udan mandheg, bakale

Uruk-uruk udan gedhe,
Ana lele mlebu mbale
Nggo dipecak bumbu jahe
Ora let suwe, banjur teka barat gedheeee

Uruk-uruk udan gedhe,
Ana lele mlebu mbale
Nggo dipecak bumbu jahe
Banjur teka udan barat,lan karo bledheg jemeger onine

reff :

Ujug-ujug ana bledheg,
Inyong kaget mak jemeger…onine

Uruk-uruk udan gedhe,
Ana lele mlebu mbale
Nggo dipecak bumbu jahe
Ora let suwe, banjur teka barat gedheeee

Uruk-uruk udan gedhe,
Ana lele mlebu mbale
Nggo dipecak bumbu jahe
Banjur teka udan barat,lan karo bledheg jemeger onine

Uruk-uruk udan gedhe,
Ana lele mlebu mbale
Nggo dipecak bumbu jahe
Ora let suwe, banjur teka barat gedheeee

Uruk-uruk udan gedhe,
Ana lele mlebu mbale
Nggo dipecak bumbu jahe
Banjur teka udan barat,lan karo bledheg jemeger onine

Uruk-uruk udan gedhe…50x

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=7q_3_E6COJk

Nini Kartisem

Nini Kartisem
Ciptaan : Fadjar P.
Vokal : Fadjar Sopsan
Produksi : Tracking Studio

Dasar ora nepak awak [kartisem]
Eling umur wis sewidak [punjule nenem]
Esuk sore tindak, nggawani lipen karo wedhak
Nggo pranti moles awak

Limbeyane nyempal blarak [kartisem]
Goli mlaku pating kradhak [ora teyeng kalem]
Liwat ngarep koplak, menyak kulit gedhang keplarak
Mekrosak nibani cikrak

Reff :
Nek atos aja diklethak [ninine]
Wis tuwa aja kemlithak,
Kegedhen empyak kurang cagak
Eling marang sanak, sedulur, putu lan anak
Aja kakehan sing dicandhak

Mlebu ngguwa gramak-gramak [ninine]
Tambah tuwa tambah ladak
Goli polah kaya wong pencak
Dhela-dhela njimprak, banjuran ngguyu nyekakak
Karo merem ndangak-ndangak

Esuk-esuk kayong gipyak [kartisem]
Diundang ora gelem nylingak [apa maning mesem]
Nganggo sandal bakyak,onine pathing kemlothak
Kepadhuk ngrungkebi becak

reff :
kembali ke atas..dasar ora nepak…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=2T30tQ9yMOg

Rock’n Roll Banyumasan

Rock’n Roll Banyumasan
Ciptaan : Fadjar P.
Vokal : Fadjar Sopsan
Produki : Tracking Studio

Ayuh ngibing, ayuh dansa
Timbang puyeng ayuh padha
Rock ‘n roll banyumasan
Lumayan nggo hiburan
Idhep-idhep mbuwang sebel
Puyeng mayuh ibing-ibingan

Bocah-bocah, lanang wadon
kaki nini lan nom-noman
Rock ‘n roll banyumasan
Yuh aja isin-isinan
Idhep-idhep anggap baen
Olah raga nyambi hiburan

Ayuh padha ibing-ibingan
Musik rock ‘n roll banyumasan
Ayuh aja isin-isinan
Kena ngibing ningen
Tetep kudu eling lan empan papan

Ayuh padha ibing-ibingan
Musik rock ‘n roll banyumasan
Ayuh aja isin-isinan
Kena ngibing ningen
Tetep kudu eling lan empan papan

reff :

kembali ke atas..ayuh ngibing,ayuh…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=IygZCJrJzI4

Khotimah Rabiesta

Khotimah Rabiesta
Ciptaan : Fadjar P.
Vokal : Fadjar P
Produki : NN

Nami rika khotimah rabiesta
Goli kenal pas taraweh
Prawan soleh pranakan blasteran
Si Spanyol lan arabia

Ra doyan ari kon mangan ngombe
Spet diesemi si rabiesta
Manggua gelema rika delamar
Rasane bungah la gembira

Khotimah rabiesta
Lah pokoknya serius tek lamare
Lebaran aring binah mertua
Smogalah ketrima

Khotimah rabiesta
Kye romadhon kabari batire
La gagian lapor aring rt-ne
Minta restu aring lebe

reff :

Khotimah rabiesta
Lah pokoknya serius tek lamare
Lebaran aring binah mertua
Smogalah ketrima

Khotimah rabiesta
Kye romadhon kabari batire
La gagian lapor aring rt-ne
Minta restu aring lebe

kembali ke atas..nami rika khotimah…

La gagian lapor aring rt-ne
Minta restu aring lebe eeeee……..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=VcL15p8Bf5g