Bisa Saja Saged Mawon


Versi: Cak Diqin ft. Eva Claudia

Lk:
Tak takoni tak takoni,
Sampean namine sinten..
Tak takoni tak takoni,
Kengroko meniko sinten..

Tak takoni tak takoni,
Jenengan putrane pinten..
Estu kulo pengin kenalan,
Lepat nyuwun pangapunten..

Pr:
Tak kandani tak aturi,
Nami kulo pun juminten..
Tak kandani tak aturi,
Semah kulo dereng wonten..

Tak kandani tak aturi,
Yen nggodha aluwung mboten..
Bilo estu pengin kenalan,
Tindak griyo benjang sonten..

Lk:
Dhik juminten tasih prawan,
Kulo joko sih dewekan..
Nempil welas sih katresnan,
Panjenengan..

Pr:
Dudu sanak dudu kadang,
Pethuk wae lagi pisan..
Wis wani nempil katresnan,
Sembarangan..

Lk:
Nyuwun pamit nyuwun pamit,
Ditolak mundurke mawon..
Nyuwun pamit nyuwun pamit,
Pancen kulo tiyang awon..

Pr:
Ampun nyengit ampun nyengit,
Niki sedoyo lelakon..
Ft:
Bila tuhan menjodohkan,
Bisa saja saged mawon..

reff:
Lk:
Tak takoni tak takoni,
Sampean namine sinten..
Tak takoni tak takoni,
Kengroko meniko sinten..

Tak takoni tak takoni,
Jenengan putrane pinten..
Estu kulo pengin kenalan,
Lepat nyuwun pangapunten..

Pr:
Tak kandani tak aturi,
Nami kulo pun juminten..
Tak kandani tak aturi,
Semah kulo dereng wonten..

Tak kandani tak aturi,
Yen nggodha aluwung mboten..
Bilo estu pengin kenalan,
Tindak griyo benjang sonten..

Lk:
Dhik juminten tasih prawan,
Kulo joko sih dewekan..
Nempil welas sih katresnan,
Panjenengan..

Pr:
Dudu sanak dudu kadang,
Pethuk wae lagi pisan..
Wis wani nempil katresnan,
Sembarangan..

Lk:
Nyuwun pamit nyuwun pamit,
Ditolak mundurke mawon..
Nyuwun pamit nyuwun pamit,
Pancen kulo tiyang awon..

Pr:
Ampun nyengit ampun nyengit,
Niki sedoyo lelakon..
Ft:
Bila tuhan menjodohkan,
Bisa saja saged mawon..
Bisa saja saged mawon..
Bisa saja ..
———————–
[ver: lyrics]
[id: qkclpuci]
[ar: Cak Diqin ft. Eva Claudia]
[ti: Bisa Saja Saged Mawon]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.02]Bisa Saja Saget Mawon
[00:00.02]by: Cak Diqin ft. Eva Claudia
[00:13.02]
[00:15.02]>>>
[00:16.02]>>
[00:17.02]>
[00:18.02]Lk: Tak takoni tak takoni,
[00:21.47]Lk: Sampean namine sinten..
[00:25.07]Lk: Tak takoni tak takoni,
[00:28.11]Lk: Kengroko meniko sinten..
[00:31.52]Lk: Tak takoni tak takoni,
[00:34.62]Lk: Jenengan putrane pinten..
[00:38.36]Lk: Estu kulo pengin kenalan,
[00:41.21]Lk: Lepat nyuwun pangapunten..
[00:44.37]Pr: Tak kandani tak aturi,
[00:47.73]Pr: Nami kulo pun juminten..
[00:51.09]Pr: Tak kandani tak aturi,
[00:54.19]Pr: Semah kulo dereng wonten..
[00:57.74]Pr: Tak kandani tak aturi,
[01:00.78]Pr: Yen nggodha aluwung mboten..
[01:04.56]Pr: Bilo estu pengin kenalan,
[01:07.55]Pr: Tindak griyo benjang sonten..
[01:10.96]
[01:12.82]Lk: Dhik juminten tasih prawan,
[01:15.68]Lk: Kulo joko sih dewekan..
[01:19.15]Lk: Nempil welas sih katresnan,
[01:22.32]Lk: Panjenengan..
[01:25.67]Pr: Dudu sanak dudu kadang,
[01:28.85]Pr: Pethuk wae lagi pisan..
[01:32.13]Pr: Wis wani nempil katresnan,
[01:35.62]Pr: Sembarangan..
[01:39.84]
[01:41.37]Lk: Nyuwun pamit nyuwun pamit,
[01:44.28]Lk: Ditolak mundurke mawon..
[01:47.64]Lk: Nyuwun pamit nyuwun pamit,
[01:50.80]Lk: Pancen kulo tiyang awon..
[01:54.35]Pr: Ampun nyengit ampun nyengit,
[01:57.33]Pr: Niki sedoyo lelakon..
[02:01.30]Ft: Bila tuhan menjodohkan,
[02:03.97]Ft: Bisa saja saged mawon..
[02:07.51]
[02:31.04]>>>
[02:32.04]>>
[02:33.04]>
[02:34.04]Lk: Tak takoni tak takoni,
[02:37.04]Lk: Sampean namine sinten..
[02:40.18]Lk: Tak takoni tak takoni,
[02:43.47]Lk: Kengroko meniko sinten..
[02:46.95]Lk: Tak takoni tak takoni,
[02:50.05]Lk: Jenengan putrane pinten..
[02:53.60]Lk: Estu kulo pengin kenalan,
[02:56.83]Lk: Lepat nyuwun pangapunten..
[03:00.74]Pr: Tak kandani tak aturi,
[03:02.97]Pr: Nami kulo pun juminten..
[03:06.46]Pr: Tak kandani tak aturi,
[03:09.68]Pr: Semah kulo dereng wonten..
[03:13.22]Pr: Tak kandani tak aturi,
[03:16.27]Pr: Yen nggodha aluwung mboten..
[03:19.87]Pr: Bilo estu pengin kenalan,
[03:22.79]Pr: Tindak griyo benjang sonten..
[03:26.51]
[03:28.44]Lk: Dhik juminten tasih prawan,
[03:30.86]Lk: Kulo joko sih dewekan..
[03:34.16]Lk: Nempil welas sih katresnan,
[03:37.51]Lk: Panjenengan..
[03:41.17]Pr: Dudu sanak dudu kadang,
[03:43.97]Pr: Pethuk wae lagi pisan..
[03:47.26]Pr: Wis wani nempil katresnan,
[03:50.61]Pr: Sembarangan..
[03:54.85]
[03:56.14]Lk: Nyuwun pamit nyuwun pamit,
[03:59.25]Lk: Ditolak mundurke mawon..
[04:02.60]Lk: Nyuwun pamit nyuwun pamit,
[04:05.71]Lk: Pancen kulo tiyang awon..
[04:09.24]Pr: Ampun nyengit ampun nyengit,
[04:12.41]Pr: Niki sedoyo lelakon..
[04:16.27]Ft: Bila tuhan menjodohkan,
[04:18.99]Ft: Bisa saja saged mawon..
[04:22.41]Ft: Bisa saja saged mawon..
[04:25.58]Ft: Bisa saja ..
[04:27.07]
—————
Preview:

Advertisements

Ngathung

Ngathung
Ciptaan : cak dikin
Vokal : cak dikin – Eva Claudia

Pr : Pak…pak e, Pak…pak e tak kandani
Lk : Yo mreneo ra sah mbengok
Pr : Mangke ndalu kancani
Lk : Cah iki nganeh nganehi, [kok aneh toh]
Pr : Pak…pak e tak bisiki
Lk : Ra masalah oke oke wae, [jane ono opo toh]
Pr : Ndek bengi ngimpi ngeri
Lk : Mbok ojo meden medeni, [mbok ojo ngunu toh]
Pr : Ngimpi ketiban cecak, E..cecak e malah ngoyak
Lk : Pantes wae nduk, Mau awan bapakmu di ambung becak,
Rasane ning balung rusak
Pr : Pak…mriki tak pijete, Ben ilang penyakite
Lk : Kuwi sing tak enteni, Kuwi sing tak karepi, Ben pak e mari…
Pr : Pak…pak e tak critani
Lk : Opo maneh gek luwih medeni
Pr : Kanthonganku ra isi

reff :
[Dialog] :
Lk : Lha…lhaiyo to..entek enteki kowe mesti ngathung kok
Pr : Lha wis entek e pak
Pr : Pak
Lk : Piye
Pr : Anu e..pak
Lk : O..ye..ora ngunu kuwi..ora ngroya ngrayu…
Wong nek arep njaluk duwik biasa…
Karo pak e mesti ngunu kuwi…
Pr : tak pijeti yo pak
Lk : Halaah…preett
Pr : Tenan iki pak
Lk : Tenan..atimu tenan…
Pr : Tenin…
Lk : Lego….
Pr : Lego….
Lk : Sayang karo pakmu
Pr : Iyo…
LK : yo…
Pr : Pak..
LK : Yo…

Pr : Pak…pak e tak kandani
Lk : Yo mreneo ra sah mbengok
Pr : Mangke ndalu kancani pak…
Lk : Mbok ojo nganeh nganehi,[kowe kok aneh,ngopo sih]
Pr : Pak…pak e tak bisiki
Lk : Ora masalah oke oke wae, [oke]
Pr : Ndek bengi ngimpi ngeri
Lk : Mbok ojo meden medeni,[mangkane kowe thok sing wedi,
Aku yo wedi]
Pr : Ngimpi ketiban cecak, E..cecak e malah ngoyak
Lk : Pantes wae nduk, Mau awan bapakmu di ambung becak,
Rasane ning balung rusak
Pr : Pak…mriki tak pijete, Ben ilang penyakite
Lk : Kuwi sing tak enteni, Kuwi sing tak karepi, Ben pak e mari…
Pr : Pak..pak..pak e tak critani
Lk : Opo maneh gek luwih medeni[mesti medeni iki]
Pr : Ora..ra.., Kanthonganku ra isi, e..pak
Lk : Entek entekane mung ngathung, [ulangi2x ]

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=7osp20HoeZE

Mustofa

Lirik Lagu Religi Jawa Spesial Ramadhan
Mustofa
Ciptaan : Guntur
Vokal : Eva Claudia
Produksi : CHGB Records

Ya Rosululloh, Ya Mustofa, Ya Muhammad
Alhamdulillah, Allohumma salam Muhammad
Sing paring padhang paring dalan kanggo kito
Ya Rosululloh nuntun kito bekti ing Alloh

Ya Rosululloh, Ya Mustofa, Ya Muhammad

reff :

Cinta abadi kuntu kanza numaghfiyah
Kasih sejati Habibullohu ya Rosul
Paring syafaat marang kito ya Muhammad
Kanggo tulodho nganti tekane kiyamat

Ya Rosululloh, Ya Mustofa, Ya Muhammad

reff :

Cinta abadi kuntu kanza numaghfiyah
Kasih sejati Habibullohu ya Rosul
Paring syafaat marang kito ya Muhammad
Kanggo tulodho nganti tekane kiyamat

Ya Rosululloh, Ya Mustofa, Ya Muhammad
Alhamdulillah, Allohumma salam Muhammad
Sing paring padhang paring dalan kanggo kito
Ya Rosululloh nuntun kito bekti ing Alloh

Ya Rosululloh, Ya Mustofa, Ya Muhammad

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=m1Sb6TPOsRs