Bisa Saja Saged Mawon


Versi: Cak Diqin ft. Eva Claudia

Lk:
Tak takoni tak takoni,
Sampean namine sinten..
Tak takoni tak takoni,
Kengroko meniko sinten..

Tak takoni tak takoni,
Jenengan putrane pinten..
Estu kulo pengin kenalan,
Lepat nyuwun pangapunten..

Pr:
Tak kandani tak aturi,
Nami kulo pun juminten..
Tak kandani tak aturi,
Semah kulo dereng wonten..

Tak kandani tak aturi,
Yen nggodha aluwung mboten..
Bilo estu pengin kenalan,
Tindak griyo benjang sonten..

Lk:
Dhik juminten tasih prawan,
Kulo joko sih dewekan..
Nempil welas sih katresnan,
Panjenengan..

Pr:
Dudu sanak dudu kadang,
Pethuk wae lagi pisan..
Wis wani nempil katresnan,
Sembarangan..

Lk:
Nyuwun pamit nyuwun pamit,
Ditolak mundurke mawon..
Nyuwun pamit nyuwun pamit,
Pancen kulo tiyang awon..

Pr:
Ampun nyengit ampun nyengit,
Niki sedoyo lelakon..
Ft:
Bila tuhan menjodohkan,
Bisa saja saged mawon..

reff:
Lk:
Tak takoni tak takoni,
Sampean namine sinten..
Tak takoni tak takoni,
Kengroko meniko sinten..

Tak takoni tak takoni,
Jenengan putrane pinten..
Estu kulo pengin kenalan,
Lepat nyuwun pangapunten..

Pr:
Tak kandani tak aturi,
Nami kulo pun juminten..
Tak kandani tak aturi,
Semah kulo dereng wonten..

Tak kandani tak aturi,
Yen nggodha aluwung mboten..
Bilo estu pengin kenalan,
Tindak griyo benjang sonten..

Lk:
Dhik juminten tasih prawan,
Kulo joko sih dewekan..
Nempil welas sih katresnan,
Panjenengan..

Pr:
Dudu sanak dudu kadang,
Pethuk wae lagi pisan..
Wis wani nempil katresnan,
Sembarangan..

Lk:
Nyuwun pamit nyuwun pamit,
Ditolak mundurke mawon..
Nyuwun pamit nyuwun pamit,
Pancen kulo tiyang awon..

Pr:
Ampun nyengit ampun nyengit,
Niki sedoyo lelakon..
Ft:
Bila tuhan menjodohkan,
Bisa saja saged mawon..
Bisa saja saged mawon..
Bisa saja ..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Lanang Tenan

Versi: Cak Dikin ft. Eva Claudia

Lk :
Klambi suwek wek, mbok yo didandani
Katok bolong njaluk tulung ditutupi
Aku salah malah ora gelem ngalah
Mundur isin neng omah dadi ra betah

Pr :
Sudah mudeng mas, cukup dimengerti
Ora cukup ben dino aku ngomeli
Moleh wengi mendem banyu sing ngracuni
Aku isin kabeh tonggo do ngrasani

Lk :
Sory, sory, sory o bojoku sory
Aku janji arep mari

Pr :
Aku seneng mas, aku cinta
Tak kuduga kamu memang lanang tenan mas

Lk :
Sayang, sayang, sayang o bojoku sayang
Wanita yang ku cintai

Pr :
Ibarate mas, kari gombal mas
Ning nyatane aku isih gelem ngopeni

reff :
Lk :
Klambi suwek wek, mbok yo didandani
Katok bolong njaluk tulung ditutupi
Aku salah malah ora gelem ngalah
Mundur isin neng omah dadi ra betah

Pr :
Sudah mudeng mas, cukup dimengerti
Ora cukup ben dino aku ngomeli
Moleh wengi mendem banyu sing ngracuni
Aku isin kabeh tonggo do ngrasani

Lk :
Sory, sory, sory o bojoku sory
Aku janji arep mari

Pr :
Aku seneng mas, aku cinta
Tak kuduga kamu memang lanang tenan mas

Lk :
Sayang, sayang, sayang o bojoku sayang
Wanita yang ku cintai

Pr :
Ibarate mas, kari gombal mas
Ning nyatane aku isih gelem ngopeni

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
12