Klapa Gading

Versi: Euis Inova

Kelingan, kenang eman sayange
Lunga mendi, selalu ditiburi
Sekien, sun ditinggal ning laki..

Bli kuat, sun ditinggal sampean
Bli betah, lamon turu sun dewekan
Yen nglilir, kakang langka ning iringan..
Kelingan, kenang eman sayange..

reff:
Kang kula masih suka trima,
Nangapa dipegat, ora wewarah..

Kang kula pengen rujuk maning,
Bli sanggup nahan, cinta ning batin..
Klapa gading, kulite kuning
Yen masih demen, tulung balika maning..

Bli kuat, sun ditinggal sampean
Bli betah, lamon turu sun dewekan
Yen nglilir, kakang langka ning iringan..
Kelingan, kenang eman sayange..

reff:
Kang kula masih suka trima,
Nangapa dipegat, ora wewarah..

Kang kula pengen rujuk maning,
Bli sanggup nahan, cinta ning batin..
Klapa gading, kulite kuning
Yen masih demen, tulung balika maning..

Bli kuat, sun ditinggal sampean
Bli betah, lamon turu sun dewekan
Yen nglilir, kakang langka ning iringan..
Kelingan, kenang eman sayange..

Jaran Belang

Versi: Euis Inova

Puasa seminggu, bli mangan sega
Ngakali sampean, bli kena kena
Kesiksa ning ati, kesiksa ning raga
Apa salah jampe, apa salah mantra..

Jarane, jarane, jaran belang
Lompate ning duwur, ning awang awang
Kakang sing tek sayang, aja gawe bimbang
Kula bener ngebet, demen ning sampean..

reff :
Sumpah ning njero ati, yen bli dadi sawiji
Tekang rongatus taun, bli arep laki..

Tek coba ganti lanang, sing ngundaki sampean
Angger inget bae, cuma ning kakang..

Jarane, jarane, jaran belang
Lompate ning duwur, ning awang awang
Kakang sing tek sayang, aja gawe bimbang
Kula bener ngebet, demen ning sampean..

reff :
Sumpah ning njero ati, yen bli dadi sawiji
Tekang rongatus taun, bli arep laki..

Tek coba ganti lanang, sing ngundaki sampean
Angger inget bae, cuma ning kakang..

Puasa seminggu, bli mangan sega
Ngakali sampean, bli kena kena
Kesiksa ning ati, kesiksa ning raga
Apa salah jampe, apa salah mantra..

12