Langlang Buana

Langlang Buana
Ciptaan : Wadi Oon / Eti Buton
Vokal : Eti Buton
Produksi : ??

Jagad kayane mesum, katone ngamun-ngamun
Yen wong lagi kedanan, nganti bli kolu mangan
Slalu tertekan batin, kaya bli weruh ngisin
Urip separan-paran, inget bae ning sikakang

Ati rasa gelisah, ning umah ora betah
Pengene lunga-lunga, kaya langlang buana
Yen wis pengen ketemu, sampe klalen ning waktu
Ora bisa ditahan, pengene selalu barengan

reff :
Aja maning uwonge, padu ndeleng klambine
Rasa nggreges ningati, nangis bli mari-mari
Apa kakang bli krasa, yen kula lagi tresna
Wong demen dewek bae, arep kapan elinge

Arep tulung ning mimi, [ning mimi]
Kula ora wani, watir diumbangi

Ati rasa gelisah, ning umah ora betah
Pengene lunga-lunga, kaya langlang buana
Yen wis pengen ketemu, sampe klalen ning waktu
Ora bisa ditahan, pengene selalu barengan

reff :
Aja maning uwonge, padu ndeleng klambine
Rasa nggreges ningati, nangis bli mari-mari
Apa kakang bli krasa, yen kula lagi tresna
Wong demen dewek bae, arep kapan elinge

Arep tulung ning mimi, [ning mimi]
Kula ora wani, watir diumbangi

Jagad kayane mesum, katone ngamun-ngamun
Yen wong lagi kedanan, nganti bli kolu mangan
Slalu tertekan batin, kaya bli weruh ngisin
Urip separan-paran, inget bae ning sikakang

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ykUq5sio3hs

Advertisements

Dedali Putih

Dedali Putih
Ciptaan : Wadi Oon
Vokal : Eti Buton
Produksi : Dian Records

Tek adang adang sing bengen
Ngawini wong wadon sejen
Apa sampean wis lali,
Waktu janji…

Piring abang sing panjunan,
Sulaya karo sumpae
Ngomong cinta ngomong sayang,
Emong ning lambe

reff :

Dedali putih, tulungana badan iki
Sing lagi lara lara lara lara, lara ati…

Dedali putih, sampeaken ning kekasih
Kula masih demen, demen demen setengah mati

Piring abang sing panjunan,
Sulaya karo sumpae
Ngomong cinta ngomong sayang,
Emong ning lambe

reff :
Dedali putih, tulungana badan iki
Sing lagi lara lara lara lara, lara ati…

Dedali putih, sampeaken ning kekasih
Kula masih demen, demen demen setengah mati

Tek adang adang sing bengen
Ngawini wong wadon sejen
Apa sampean wis lali,
Waktu janji…

Piring abang sing panjunan,
Sulaya karo sumpae
Ngomong cinta ngomong sayang,
Emong ning lambe

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=uoJwIMpbXFw