Langlang Buana

Versi: Eti Buton

Jagad kayane mesum, katone ngamun-ngamun
Yen wong lagi kedanan, nganti bli kolu mangan
Slalu tertekan batin, kaya bli weruh ngisin
Urip separan-paran, inget bae ning sikakang

Ati rasa gelisah, ning umah ora betah
Pengene lunga-lunga, kaya langlang buana
Yen wis pengen ketemu, sampe klalen ning waktu
Ora bisa ditahan, pengene selalu barengan

reff :
Aja maning uwonge, padu ndeleng klambine
Rasa nggreges ningati, nangis bli mari-mari
Apa kakang bli krasa, yen kula lagi tresna
Wong demen dewek bae, arep kapan elinge

Arep tulung ning mimi, [ning mimi]
Kula ora wani, watir diumbangi

Ati rasa gelisah, ning umah ora betah
Pengene lunga-lunga, kaya langlang buana
Yen wis pengen ketemu, sampe klalen ning waktu
Ora bisa ditahan, pengene selalu barengan

reff :
Aja maning uwonge, padu ndeleng klambine
Rasa nggreges ningati, nangis bli mari-mari
Apa kakang bli krasa, yen kula lagi tresna
Wong demen dewek bae, arep kapan elinge

Arep tulung ning mimi, [ning mimi]
Kula ora wani, watir diumbangi

Jagad kayane mesum, katone ngamun-ngamun
Yen wong lagi kedanan, nganti bli kolu mangan
Slalu tertekan batin, kaya bli weruh ngisin
Urip separan-paran, inget bae ning sikakang

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Dedali Putih

Versi: Eti Buton

Tek adang adang sing bengen
Ngawini wong wadon sejen
Apa sampean wis lali,
Waktu janji…

Piring abang sing panjunan,
Sulaya karo sumpae
Ngomong cinta ngomong sayang,
Emong ning lambe

reff :
Dedali putih, tulungana badan iki
Sing lagi lara lara lara lara, lara ati…

Dedali putih, sampeaken ning kekasih
Kula masih demen, demen demen setengah mati

Piring abang sing panjunan,
Sulaya karo sumpae
Ngomong cinta ngomong sayang,
Emong ning lambe

reff :
Dedali putih, tulungana badan iki
Sing lagi lara lara lara lara, lara ati…

Dedali putih, sampeaken ning kekasih
Kula masih demen, demen demen setengah mati

Tek adang adang sing bengen
Ngawini wong wadon sejen
Apa sampean wis lali,
Waktu janji…

Piring abang sing panjunan,
Sulaya karo sumpae
Ngomong cinta ngomong sayang,
Emong ning lambe

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.