Pacar 6

Erwin-Mareta_1
Versi: Erwin Mareta

Rudi tak tresnani, yudi ugo tak pacari
Muji tak janjeni, nanging yadi yo ngapeli..
Paimo juragan lengo, dudo sugih to tak tompo
Ugo tarjo bojone tonggo, meneng meneng ngajak’i lungo..

Senen sloso rebu kemis jum’at sabtu minggu,
Ngatek kateg awan bengi nerimo tamu..
Angger dino yo yen bengi ra biso turu,
Bingung bingung bingung, bingung mbagi wektu..

Gremat gremet gremat gremet sirah ngatek mumet,
Pacar enem okeh kuwi sing marake ruwet..
Tobat tobat tobat, yen aku ra kuat
Timbang ruwet sirah mumet yo mendhing tak pegat..

reff:
Rudi tak tresnani, yudi ugo tak pacari
Muji tak janjeni, nanging yadi yo ngapeli..
Paimo juragan lengo, dudo sugih to tak tompo
Ugo tarjo bojone tonggo, meneng meneng ngajak’i lungo..

Senen sloso rebu kemis jum’at sabtu minggu,
Ngatek kateg awan bengi nerimo tamu..
Angger dino yo yen bengi ra biso turu,
Bingung bingung bingung, bingung mbagi wektu..

Gremat gremet gremat gremet sirah ngatek mumet,
Pacar enem okeh kuwi sing marake ruwet..
Tobat tobat tobat, yen aku ra kuat
Timbang ruwet sirah mumet yo mendhing tak pegat..

reff:
Rudi tak tresnani, yudi ugo tak pacari
Muji tak janjeni, nanging yadi yo ngapeli..
Paimo juragan lengo, dudo sugih to tak tompo
Ugo tarjo bojone tonggo, meneng meneng ngajak’i lungo..

Senen sloso rebu kemis jum’at sabtu minggu,
Ngatek kateg awan bengi nerimo tamu..
Angger dino yo yen bengi ra biso turu,
Bingung bingung bingung, bingung mbagi wektu..

Gremat gremet gremat gremet sirah ngatek mumet,
Pacar enem okeh kuwi sing marake ruwet..
Tobat tobat tobat, yen aku ra kuat
Timbang ruwet sirah mumet yo mendhing tak pegat..

Senen sloso rebu kemis jum’at sabtu minggu,
Ngatek kateg awan bengi nerimo tamu..
Angger dino yo yen bengi ra biso turu,
Bingung bingung bingung, bingung mbagi wektu..

Gremat gremet gremat gremet sirah ngatek mumet,
Pacar enem okeh kuwi sing marake ruwet..
Tobat tobat tobat, yen aku ra kuat
Timbang ruwet sirah mumet yo mendhing tak pegat.
—————–
[ver: lyrics]
[id: ipvoqwcq]
[ar: Erwin Mareta]
[ti: Pacar 6]
[al: House Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:01.07]Pacar 6
[00:13.07]Versi : Erwin Mareta
[00:16.07]
[00:19.07]>>>
[00:20.07]>>
[00:21.07]>
[00:22.07]Rudi tak tresnani, yudi ugo tak pacari
[00:28.07]Muji tak janjeni, nanging yadi yo ngapeli..
[00:33.43]Paimo juragan lengo, dudo sugih yo tak tompo
[00:38.70]Ugo tarjo bojone tonggo,
[00:41.24]meneng meneng ngajak’i lungo..
[00:45.61]Senen sloso rebu kemis jum’at sabtu minggu,
[00:49.14]Ngatek kateg awan bengi nerimo tamu..
[00:52.15]Angger dino yo yen bengi ra biso turu,
[00:54.81]Bingung bingung bingung, bingung mbagi wektu..
[00:57.64]Gremat gremet gremat gremet sirah ngatek mumet,
[01:00.29]Pacar enem okeh kuwi sing marake ruwet..
[01:02.81]Tobat tobat tobat, yen aku ra kuat
[01:05.37]Timbang ruwet sirah mumet yo mendhing tak pegat..
[01:08.85]
[01:36.92]>>>
[01:37.92]>>
[01:38.92]>
[01:39.92]Rudi tak tresnani, yudi ugo tak pacari
[01:45.33]Muji tak janjeni, nanging yadi yo ngapeli..
[01:50.75]Paimo juragan lengo, dudo sugih yo tak tompo
[01:56.03]Ugo tarjo bojone tonggo,
[01:58.63]meneng meneng ngajak’i lungo..
[02:02.91]Senen sloso rebu kemis jum’at sabtu minggu,
[02:06.40]Ngatek kateg awan bengi nerimo tamu..
[02:09.40]Angger dino yo yen bengi ra biso turu,
[02:12.19]Bingung bingung bingung, bingung mbagi wektu..
[02:14.79]Gremat gremet gremat gremet sirah ngatek mumet,
[02:17.36]Pacar enem okeh kuwi sing marake ruwet..
[02:20.19]Tobat tobat tobat, yen aku ra kuat
[02:22.63]Timbang ruwet sirah mumet yo mendhing tak pegat..
[02:26.50]
[02:53.82]>>>
[02:54.82]>>
[02:55.82]>
[02:56.82]Rudi tak tresnani, yudi ugo tak pacari
[03:02.76]Muji tak janjeni, nanging yadi yo ngapeli..
[03:08.12]Paimo juragan lengo, dudo sugih yo tak tompo
[03:13.34]Ugo tarjo bojone tonggo,
[03:15.95]meneng meneng ngajak’i lungo..
[03:20.77]Senen sloso rebu kemis jum’at sabtu minggu,
[03:23.97]Ngatek kateg awan bengi nerimo tamu..
[03:26.76]Angger dino yo yen bengi ra biso turu,
[03:29.47]Bingung bingung bingung, bingung mbagi wektu..
[03:32.28]Gremat gremet gremat gremet sirah ngatek mumet,
[03:34.69]Pacar enem okeh kuwi sing marake ruwet..
[03:37.43]Tobat tobat tobat, yen aku ra kuat
[03:39.99]Timbang ruwet sirah mumet yo mendhing tak pegat..
[03:42.96]Senen sloso rebu kemis jum’at sabtu minggu,
[03:45.52]Ngatek kateg awan bengi nerimo tamu..
[03:47.95]Angger dino yo yen bengi ra biso turu,
[03:50.59]Bingung bingung bingung, bingung mbagi wektu..
[03:53.31]Gremat gremet gremat gremet sirah ngatek mumet,
[03:55.83]Pacar enem okeh kuwi sing marake ruwet..
[03:58.53]Tobat tobat tobat, yen aku ra kuat
[04:01.35]Timbang ruwet sirah mumet yo mendhing tak pegat.
[04:04.62]
————-
Preview:

Advertisements

Suminten Edan

Ciptaan : MPWG
Vokal : Erwin Mareta
Produksi : Samudra Record

Anak warok guno seco…, suminten
Kang lagi nandang kasmaran…, suminten
Bengak-bengok turut ndalan…, suminten
Ngalor- ngidul ra karuan…,

Anak warok guno seco…, suminten
Kang lagi nandang kasmaran…, suminten
Bengak-bengok turut ndalan…, suminten
Ngalor- ngidul ra karuan…,

Ancen edan tenan…, suminten
Nong pasar dadi tontonan
Lali sanak…lali kadang…, suminten
Tresnane ra keturutan

Ancen edan tenan…, suminten
Nong pasar dadi tontonan
Lali sanak…lali kadang…, suminten
Tresnane ra keturutan

reff :
Anak warok guno seco…, suminten
Kang lagi nandang kasmaran…, suminten
Bengak-bengok turut ndalan…, suminten
Ngalor- ngidul ra karuan…,

Ancen edan tenan…, suminten
Nong pasar dadi tontonan
Lali sanak…lali kadang…, suminten
Tresnane ra keturutan

Ancen edan tenan…, suminten
Nong pasar dadi tontonan
Lali sanak…lali kadang…, suminten
Tresnane ra keturutan

reff :
Ancen edan tenan…, suminten
Nong pasar dadi tontonan
Lali sanak…lali kadang…, suminten
Tresnane ra keturutan

Ancen edan tenan…, suminten
Nong pasar dadi tontonan
Lali sanak…lali kadang…, suminten
Tresnane ra keturutan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=XsBz_uXKpd0

Ngamen 88 (Emak Emak)

Erwin-Mareta
Versi: Erwin Mareta

Emak-emak wetengku luwe,
Enek sego ndang tukokno..
Emak-emak aku wis gede,
Enek joko ndang rabekno..

Ndelok wayang ra buyar-buyar,
Ngenteni metune petruk..
Nduwe utang ra iso mbayar,
Dibelani dol cengkaruk..

Pengen dirabi ridho rhoma,
Bondo cupet rupoku ora nggenah..
Tinimbang digawe susah,
Mending ndelok videone luna maya..

Aku medhot ora sekolah,
Goro-goro ra ono biaya..
Tinimbang nganggur nong omah,
Golek duit ngamen nong lampu merah..

Sak botol rong botol iku yo wis biasa,
Telung botol petang botol jare nambahi darah,
Limang botol nem botol iku luar biasa,
Pitung botol wolung botol kowe mlebu penjara..

reff :
Emak-emak wetengku luwe,
Enek sego ndang tukokno..
Emak-emak aku wis gede,
Enek joko ndang rabekno..

Ndelok wayang ra buyar-buyar,
Ngenteni metune petruk..
Nduwe utang ra iso mbayar,
Dibelani dol cengkaruk..

Pengen dirabi ridho rhoma,
Bondo cupet rupoku ora nggenah..
Tinimbang digawe susah,
Mending ndelok videone luna maya..

Aku medhot ora sekolah,
Goro-goro ra ono biaya..
Tinimbang nganggur nong omah,
Golek duit ngamen nong lampu merah..

Sak botol rong botol iku yo wis biasa,
Telung botol petang botol jare nambahi darah,
Limang botol nem botol iku luar biasa,
Pitung botol wolung botol kowe mlebu penjara..

reff :
Pengen dirabi ridho rhoma,
Bondo cupet rupoku ora nggenah..
Tinimbang digawe susah,
Mending ndelok videone luna maya..

Aku medhot ora sekolah,
Goro-goro ra ono biaya..
Tinimbang nganggur nong omah,
Golek duit ngamen nong lampu merah..

Sak botol rong botol iku yo wis biasa,
Telung botol petang botol jare nambahi darah,
Limang botol nem botol iku luar biasa,
Pitung botol wolung botol kowe mlebu penjara..
—————
[ver: lyric]
[id: uvhbzosp]
[ar: Erwin Mareta]
[ti: Ngamen 88 (Emak Emak)]
[al: SareyDut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:44]
[00:01.27]Ngamen 88 (emak emak)
[00:23.27]Versi : Erwin Mareta
[00:26.27]
[00:29.27]***
[00:30.27]**
[00:31.27]*
[00:32.53]Emak-emak wetengku luwe,
[00:35.35]Enek sego ndang tukokno,
[00:39.28]Emak-emak aku wis gede,
[00:42.31]Enek joko ndang rabekno..
[00:46.15]
[00:49.59]Ndelok wayang ra buyar-buyar,
[00:52.72]Ngenteni metune petruk,
[00:56.40]Nduwe utang ra iso mbayar,
[00:59.34]Dibelani dol cengkaruk..
[01:02.53]
[01:10.09]Pengen dirabi ridho rhoma,
[01:12.91]Bondho cupet rupoku ora nggenah,
[01:16.22]Tinimbang digawe susah,
[01:19.78]Mendhing ndelok videone luna maya..
[01:23.41]Aku medhot ora sekolah,
[01:26.47]Goro-goro ra ono biaya,
[01:29.97]Tinimbang nganggur nong omah,
[01:33.53]Golek duit ngamen nong lampu merah..
[01:36.91]Sak botol rong botol,
[01:38.72]Iku yo wis biasa,
[01:40.35]Telung botol petang botol,
[01:41.91]Jare nambahi darah,
[01:43.72]Limang botol nem botol,
[01:45.16]Iku luar biasa,
[01:46.85]Pitung botol wolung botol ,
[01:48.79]Kowe mlebu penjara..
[01:51.10]
[02:17.48]***
[02:18.48]**
[02:19.48]*
[02:20.48]Emak-emak wetengku luwe,
[02:23.29]Enek sego ndang tukokno,
[02:26.92]Emak-emak aku wis gede,
[02:30.17]Enek joko ndang rabekno..
[02:33.36]
[02:37.30]Ndelok wayang ra buyar-buyar,
[02:40.42]Ngenteni metune petruk,
[02:44.42]Nduwe utang ra iso mbayar,
[02:47.36]Dibelani dol cengkaruk..
[02:51.49]
[02:58.10]Pengen dirabi ridho rhoma,
[03:00.90]Bondho cupet rupoku ora nggenah,
[03:05.15]Tinimbang digawe susah,
[03:07.83]Mendhing ndelok videone luna maya..
[03:11.77]Aku medhot ora sekolah,
[03:14.59]Goro-goro ra ono biaya,
[03:18.09]Tinimbang nganggur nong omah,
[03:21.90]Golek duit ngamen nong lampu merah..
[03:24.71]Sak botol rong botol,
[03:26.34]Iku yo wis biasa,
[03:28.17]Telung botol petang botol,
[03:29.73]Jare nambahi darah,
[03:31.59]Limang botol nem botol,
[03:33.28]Iku luar biasa,
[03:34.96]Pitung botol wolung botol ,
[03:36.65]Kowe mlebu penjara..
[03:39.53]
[03:42.97]***
[03:43.97]**
[03:44.97]*
[03:45.97]Pengen dirabi ridho rhoma,
[03:48.81]Bondho cupet rupoku ora nggenah,
[03:52.34]Tinimbang digawe susah,
[03:56.12]Mendhing ndelok videone luna maya..
[03:59.84]Aku medhot ora sekolah,
[04:02.41]Goro-goro ra ono biaya,
[04:05.97]Tinimbang nganggur nong omah,
[04:09.60]Golek duit ngamen nong lampu merah..
[04:12.60]Sak botol rong botol,
[04:14.35]Iku yo wis biasa,
[04:16.22]Telung botol petang botol,
[04:17.79]Jare nambahi darah,
[04:19.54]Limang botol nem botol,
[04:21.10]Iku luar biasa,
[04:22.85]Pitung botol wolung botol ,
[04:24.60]Kowe mlebu penjara..
[04:27.97]
———-
Preview:

Ngamen 66 (Gedange Pakde)

Ngamen 66 Gedange Pakde
Ciptaan : Miswan
Vokal : Erwin Mareta
Produksi : Samudra Record

WONG WEDOK SAIKI, PINTER PINTER YEN MOLES PIPI
ALIS DIBENTUK MBULAN, IDEPE IDEP GAWEAN
RAMBUT DIPOTONG LANANG, JARENE JAMAN KEMAJUAN
OPO MANEH SEMIRAN, HE..JARENE NURUTI JAMAN

AREK WEDOK…, JAMAN SAIKI YO MAS YO
LEK PACARAN SAK DALAN-DALAN
AREK WEDOK…, JAMAN SAIKI YO BUK YO
LEK PACARAN, LALI NANG SHOLATE

SOLATULLLOH SALAHE WONG TUWO,
NJALUK RABI RA DIRABEKNO
BUDHAL LUNGO NANG SUROBOYO,
MULIH NANG NDESO WIS MBOBOT SONGO

NGONO-NGONO SALAHMU DEWE,
ORA MANUT NANG WONG TUWONE
KENEK OPO WETENGMU GEDE,
KENEK GEDANGE PAK DE

reff :
kembali ke atas..wong wedok saiki,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=2OvbOpV6RfI