Pacar 6


Versi: Erwin Mareta

Rudi tak tresnani, yudi ugo tak pacari
Muji tak janjeni, nanging yadi yo ngapeli..
Paimo juragan lengo, dudo sugih to tak tompo
Ugo tarjo bojone tonggo, meneng meneng ngajak’i lungo..

Senen sloso rebu kemis jum’at sabtu minggu,
Ngatek kateg awan bengi nerimo tamu..
Angger dino yo yen bengi ra biso turu,
Bingung bingung bingung, bingung mbagi wektu..

Gremat gremet gremat gremet sirah ngatek mumet,
Pacar enem okeh kuwi sing marake ruwet..
Tobat tobat tobat, yen aku ra kuat
Timbang ruwet sirah mumet yo mendhing tak pegat..

reff:
Rudi tak tresnani, yudi ugo tak pacari
Muji tak janjeni, nanging yadi yo ngapeli..
Paimo juragan lengo, dudo sugih to tak tompo
Ugo tarjo bojone tonggo, meneng meneng ngajak’i lungo..

Senen sloso rebu kemis jum’at sabtu minggu,
Ngatek kateg awan bengi nerimo tamu..
Angger dino yo yen bengi ra biso turu,
Bingung bingung bingung, bingung mbagi wektu..

Gremat gremet gremat gremet sirah ngatek mumet,
Pacar enem okeh kuwi sing marake ruwet..
Tobat tobat tobat, yen aku ra kuat
Timbang ruwet sirah mumet yo mendhing tak pegat..

reff:
Rudi tak tresnani, yudi ugo tak pacari
Muji tak janjeni, nanging yadi yo ngapeli..
Paimo juragan lengo, dudo sugih to tak tompo
Ugo tarjo bojone tonggo, meneng meneng ngajak’i lungo..

Senen sloso rebu kemis jum’at sabtu minggu,
Ngatek kateg awan bengi nerimo tamu..
Angger dino yo yen bengi ra biso turu,
Bingung bingung bingung, bingung mbagi wektu..

Gremat gremet gremat gremet sirah ngatek mumet,
Pacar enem okeh kuwi sing marake ruwet..
Tobat tobat tobat, yen aku ra kuat
Timbang ruwet sirah mumet yo mendhing tak pegat..

Senen sloso rebu kemis jum’at sabtu minggu,
Ngatek kateg awan bengi nerimo tamu..
Angger dino yo yen bengi ra biso turu,
Bingung bingung bingung, bingung mbagi wektu..

Gremat gremet gremat gremet sirah ngatek mumet,
Pacar enem okeh kuwi sing marake ruwet..
Tobat tobat tobat, yen aku ra kuat
Timbang ruwet sirah mumet yo mendhing tak pegat.

Suminten Edan

Versi: Erwin Mareta

Anak warok guno seco…, suminten
Kang lagi nandang kasmaran…, suminten
Bengak-bengok turut ndalan…, suminten
Ngalor- ngidul ra karuan…,

Anak warok guno seco…, suminten
Kang lagi nandang kasmaran…, suminten
Bengak-bengok turut ndalan…, suminten
Ngalor- ngidul ra karuan…,

Ancen edan tenan…, suminten
Nong pasar dadi tontonan
Lali sanak…lali kadang…, suminten
Tresnane ra keturutan

Ancen edan tenan…, suminten
Nong pasar dadi tontonan
Lali sanak…lali kadang…, suminten
Tresnane ra keturutan

reff :
Anak warok guno seco…, suminten
Kang lagi nandang kasmaran…, suminten
Bengak-bengok turut ndalan…, suminten
Ngalor- ngidul ra karuan…,

Ancen edan tenan…, suminten
Nong pasar dadi tontonan
Lali sanak…lali kadang…, suminten
Tresnane ra keturutan

Ancen edan tenan…, suminten
Nong pasar dadi tontonan
Lali sanak…lali kadang…, suminten
Tresnane ra keturutan

reff :
Ancen edan tenan…, suminten
Nong pasar dadi tontonan
Lali sanak…lali kadang…, suminten
Tresnane ra keturutan

Ancen edan tenan…, suminten
Nong pasar dadi tontonan
Lali sanak…lali kadang…, suminten
Tresnane ra keturutan

12