Widuri

Ervinna
Versi: Ervinna

Ing wayah sore setaun kepungkur,
Tletik’ing gerimis wektu iku..
Semedhot ati meruhi sliramu,
Remeng remeng keno sunaring mbulan..

Aku anyopo mesem, esem sing tak peksake
Sarwo bingung opo sing tak tindakke..

Jroning aku ngusap luh mripatku,
Tak critakke pacobanku..
Kanti trenyuh sakjroning atimu,
Sakwise kabeh biso kok ngerteni..

Sepiro suwene, anggonku urip dewe
Kowe arep marekke tatu iki..

Widuri.. tok bisikke jenengku..
Nyengsemke..
Widuri..krungu nyegerke ati..
Nyengsemke..
Widuri..tampanen tresnoku iki..
Tembungmu..
Widuri..kowe janji gemati..

reff:
Sepiro suwene, anggonku urip dewe
Kowe arep marekke tatu iki..

Widuri.. tok bisikke jenengku..
Nyengsemke..
Widuri..krungu nyegerke ati..
Nyengsemke..
Widuri..tampanen tresnoku iki..
Tembungmu..
Widuri..kowe janji gemati..
—————
[ver: lyrics]
[id: kzskhccc]
[ar: Ervinna]
[ti: Widuri]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:31]
[00:01.89]Widuri – Ervinna
[00:28.89]
[00:31.89]>>>
[00:32.89]>>
[00:33.89]>
[00:34.89]Ing wayah sore,
[00:37.48]setaun kepungkur..
[00:41.05]Tletik’ing gerimis
[00:43.38]wektu iku..
[00:47.71]Semedhot ati
[00:50.34]meruhi sliramu..
[00:53.09]Remeng remeng
[00:54.84]keno sunaring mbulan..
[00:59.73]Aku anyopo mesem,
[01:03.08]esem sing tak peksake..
[01:06.63]Sarwo bingung
[01:08.22]opo sing tak tindakke..
[01:14.54]Jroning aku
[01:15.99]ngusap luh mripatku..
[01:20.26]Tak critakke pacobanku..
[01:26.91]Kanti trenyuh
[01:29.17]sakjroning atimu..
[01:32.88]Sakwise kabeh biso
[01:35.84]kok ngerteni..
[01:38.97]Sepiro suwene,
[01:42.28]anggonku urip dewe..
[01:45.83]Kowe arep
[01:47.58]marekke tatu iki..
[01:52.54]Widuri..
[01:56.72]tok bisikke jenengku..
[02:00.56]Nyengsemke..
[02:05.23]Widuri..
[02:09.65]krungu nyegerke ati..
[02:13.76]Nyengsemke..
[02:18.30]Widuri..
[02:22.42]tampanen tresnoku iki..
[02:27.56]Tembungmu..
[02:31.43]Widuri..
[02:35.37]kowe janji gemati..
[02:40.69]
[02:43.99]==ervinna, widuri==
[03:04.10]
[03:07.10]>>>
[03:08.10]>>
[03:09.10]>
[03:10.10]Sepiro suwene,
[03:13.73]anggonku urip dewe..
[03:16.84]Kowe arep
[03:18.23]marekke tatu iki..
[03:23.24]Widuri..
[03:27.74]tok bisikke jenengku..
[03:32.14]Nyengsemke..
[03:36.18]Widuri..
[03:40.43]krungu nyegerke ati..
[03:44.45]Nyengsemke..
[03:48.94]Widuri..
[03:53.25]tampanen tresnoku iki..
[03:58.15]Tembungmu..
[04:01.56]Widuri..
[04:06.45]kowe janji gemati..
[04:11.20]
————-
Preview:

Advertisements

Sewengi Luput

Ervinna_2
Versi: Ervinna

Sopo to kae, lha kok ngawe awe
Sajak sajak’e, pengen ngenalke
Soko kadohan, elok rupane
Ireng manis kulite, ora mbosenke..

Sopo to kae, siti kamar mandi
Ngendi omahe, ing tanah abang
Akeh anak’e, aku ra perduli
Sopo bojone, si abang jampang..

reff:
Sopo to kae, lha kok ngawe awe
Sajak sajak’e, pengen ngenalke
Soko kadohan, elok rupane
Ireng manis kulite, ora mbosenke..

Sopo to kae, siti kamar mandi
Ngendi omahe, ing tanah abang
Akeh anak’e, aku ra perduli
Sopo bojone, si abang jampang..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hcaqqqcq]
[ar: Ervinna]
[ti: Sewengi Luput]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:13]
[00:01.62]Sewengi Luput (ervinna)
[00:02.62]
[00:03.62]>>>
[00:04.62]>>
[00:05.62]>
[00:06.62]Sopo to kae, lha kok ngawe awe
[00:13.09]Sajak sajak’e, pengen ngenalke
[00:19.31]Soko kadohan, elok rupane
[00:25.61]Ireng manis kulite, ora mbosenke..
[00:33.46]Sopo to kae, siti kamar mandi
[00:40.56]Ngendi omahe, ing tanah abang
[00:46.75]Akeh anak’e, aku ra perduli
[00:53.10]Sopo bojone, si abang jampang..
[00:59.01]
[01:05.00]>>>
[01:06.00]>>
[01:07.00]>
[01:08.00]Sopo to kae, lha kok ngawe awe
[01:14.04]Sajak sajak’e, pengen ngenalke
[01:20.45]Soko kadohan, elok rupane
[01:26.91]Ireng manis kulite, ora mbosenke..
[01:34.02]Sopo to kae, siti kamar mandi
[01:41.65]Ngendi omahe, ing tanah abang
[01:48.11]Akeh anak’e, aku ra perduli
[01:54.53]Sopo bojone, si abang jampang..
[02:00.46]
————
Preview:

Bocah Wadon

Ervinna_4
Versi: Ervinna

Pitulas taun wis ganep umure,
Bocah wadon wis dianggep dewoso..
Pitulas taun wis ganep umure,
Jare pancen lagi ayu-ayune..

Pisanane dewek’e sarwo bingung,
Esuk sore awan bengi ngelamun..
Amargo lagi mbayangake sir-sirane,
Bocah lanang sing dadi impene..

Uwong tuwone dadi bingung atine,
Saben saben mikirake anake..
Dikandhani ngene salah ngono salah,
Dadine kabeh kabeh sarwo salah..

Pitulas taun wis ganep umure,
Bocah wadon wis dianggep dewoso..
Pitulas taun wis ganep umure,
Jare pancen lagi ayu-ayune..

reff:
Pisanane dewek’e sarwo bingung,
Esuk sore awan bengi ngelamun..
Amargo lagi mbayangake sir-sirane,
Bocah lanang sing dadi impene..

Uwong tuwone dadi bingung atine,
Saben saben mikirake anake..
Dikandhani ngene salah ngono salah,
Dadine kabeh kabeh sarwo salah..

Pitulas taun wis ganep umure,
Bocah wadon wis dianggep dewoso..
Pitulas taun wis ganep umure,
Jare pancen lagi ayu-ayune..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pipnbosw]
[ar: Ervinna]
[ti: Bocah Wadon]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:07]
[00:01.53]Bocah Wadon
[00:06.53]Vokal : Ervinna
[00:08.53]
[00:10.53]>>>
[00:11.53]>>
[00:12.53]>
[00:13.53]Pitulas taun wis ganep umure,
[00:17.30]Bocah wadon wis dianggep dewoso..
[00:22.05]Pitulas taun wis ganep umure,
[00:27.09]Jare pancen lagi ayu-ayune..
[00:31.98]Pisanane dewek’e sarwo bingung,
[00:37.09]Esuk sore awan bengi ngelamun..
[00:41.63]Amargo lagi mbayangake sir-sirane,
[00:46.78]Bocah lanang sing dadi impene..
[00:51.99]Uwong tuwone dadi bingung atine,
[00:56.90]Saben saben mikirake anake..
[01:01.38]Dikandhani ngene salah ngono salah,
[01:06.54]Dadine kabeh kabeh sarwo salah..wow wow
[01:12.16]Pitulas taun wis ganep umure,
[01:16.59]Bocah wadon wis dianggep dewoso..
[01:21.49]Pitulas taun wis ganep umure,
[01:26.27]Jare pancen lagi ayu-ayune..
[01:30.80]
[01:53.38]>>>
[01:54.38]>>
[01:55.38]>
[01:56.38]Pisanane dewek’e sarwo bingung,
[02:00.97]Esuk sore awan bengi ngelamun..
[02:05.78]Amargo lagi mbayangake sir-sirane,
[02:10.74]Bocah lanang sing dadi impene..
[02:15.99]Uwong tuwone dadi bingung atine,
[02:20.61]Saben saben mikirake anake..
[02:25.37]Dikandhani ngene salah ngono salah,
[02:30.48]Dadine kabeh kabeh sarwo salah..wow wow
[02:36.06]Pitulas taun wis ganep umure,
[02:40.02]Bocah wadon wis dianggep dewoso..
[02:45.32]Pitulas taun wis ganep umure,
[02:50.20]Jare pancen lagi ayu-ayune..
[02:55.33]
————–
Preview:

Ibo Senenge

Ciptaan : ??
Vokal : Ervinna
Produksi : (c)2013,SRP

YEN TAK PIKIR ATIKU DADI KEDUWUNG,
MBIYEN NATE KENAL KARO PRIYO BANDUNG,
YEN KELINGAN IBO SENENGE ATIKU,
SORE-SORE, MLAKU-MLAKU BEBARENGAN..

UWIS SUWE ANGGONKU OLEH NGENTENI,
NANGING KANYATANE ORA ONO KABARE,
SAIKI DEWEK’E WIS ONO SING NDUWE,
WANITO AYU, SING DADI PILIHANE..

NALIKO LULUS SEKOLAH CAH LORO,
DEWEK’E NEMBUNG NGAJAK OMAH-OMAH,
AWAKKU ADEM PANAS SAK KABEHE,
AMARGONE, LAGI TAS LULUS SMP..
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: puqwkusw]
[ar: Ervinna]
[ti: Ibo Senenge]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:01]
[00:01.01]Ibo Senenge
[00:10.01]Versi : Ervinna
[00:12.01][01:39.91]
[00:14.01]>>>
[00:15.01]>>
[00:16.01]>
[00:17.01]YEN TAK PIKIR ATIKU DADI KEDUWUNG,
[00:23.92]MBIYEN NATE KENAL KARO PRIYO BANDUNG,
[00:30.51]YEN KELINGAN IBO SENENGE ATIKU,
[00:37.55]SORE-SORE, MLAKU-MLAKU BEBARENGAN..
[00:44.59]UWIS SUWE ANGGONKU OLEH NGENTENI,
[00:51.03]NANGING KANYATANE ORA ONO KABARE,
[00:57.87]SAIKI DEWEK’E WIS ONO SING NDUWE,
[01:04.42]WANITO AYU, SING DADI PILIHANE..
[01:12.19]NALIKO LULUS SEKOLAH CAH LORO,
[01:19.03]DEWEK’E NEMBUNG NGAJAK OMAH-OMAH,
[01:25.86]AWAKKU ADEM PANAS SAK KABEHE,
[01:32.41]AMARGONE, LAGI TAS LULUS SMP..
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jeNn0vqWuzs

Sopo Sing Kondho

Ciptaan : ??
Vokal : Ervinna
Produksi : (c)2013,SRP

Sopo sing kondho, mangan tape mendem
Uwong sing murko, urip ora tentrem
Sopo sing kondho, kencur koyo asem
Uwong sing jujur, urip adhem ayem..

Saiki, mulo sing podho ngerti
Urip ing ndunyo iki, ora bakal dibaleni..
E…., mulo sing ngati ati
Jo nganti kowe gelo, keduwung tembe mburi..

reff :
Sopo sing kondho, buncis kuwi dowo
Uwong sing olo, wis bakal ketoro
Sopo sing kondho, kadal kuwi boyo
Uwong sing prasojo, bakal urip mulyo..

Saiki, mulo sing podho ngerti
Urip ing ndunyo iki, ora bakal dibaleni..
E…., mulo sing ngati ati
Jo nganti kowe gelo, keduwung tembe mburi..

Sopo sing kondho, mangan tape mendem
Uwong sing murko, urip ora tentrem
Sopo sing kondho, kencur koyo asem
Uwong sing jujur, urip adhem ayem..
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[ar: Ervinna]
[ti: Sopo Sing Kondho]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:13]
[00:01.79]Sopo Sing Kondho
[00:12.79]Versi : Ervinna
[00:15.79][01:36.65]>>>
[00:16.79][01:37.65]>>
[00:17.79][01:38.65]>
[00:18.79][02:45.97]Sopo sing kondho, mangan tape mendem
[00:25.58][02:53.09]Uwong sing murko, urip ora tentrem
[00:34.13][03:01.07]Sopo sing kondho, kencur koyo asem
[00:41.11][03:05.07]Uwong sing jujur, urip adhem ayem..
[00:50.49][02:11.87]Saiki, mulo sing podho ngerti
[01:00.12][02:21.03]Urip ing ndunyo iki, ora bakal dibaleni..
[01:08.56][02:30.74]E…., mulo sing ngati ati
[01:15.55][02:36.73]Jo nganti kowe gelo, keduwung tembe mburi..
[01:23.95][03:07.21]
[01:39.65]Sopo sing kondho, buncis kuwi dowo
[01:47.17]Uwong sing olo, wis bakal ketoro
[01:55.34]Sopo sing kondho, kadal kuwi boyo
[02:02.59]Uwong sing prasojo, bakal urip mulyo..
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=DYZ7dua4BcI

Wis Wancine

Ciptaan : ??
Vokal : Ervinna
Produksi : (c)2013,SRP

Wiwitane, pandeng-pandengan
Kepethuk an ning prapatan
Mesam-mesem, sajak’e ningsem
Aku dewe, saiki ora tentrem..

Wis wancine aku kondo opo sak benere,
Wis wancine aku ora urip ijen wae,
Wis wancine aku biso urip tentrem ayem,
Wis wancine aku duwe konco urip langgeng..

reff :
Pungkasane ngajak kenalan,
Dek’e kondo seneng tenan,
Aku meneng sakjane seneng,
Ning rasane abot leh arep kondo..

Wis wancine aku kondo opo sak benere,
Wis wancine aku ora urip ijen wae,
Wis wancine aku biso urip tentrem ayem,
Wis wancine aku duwe konco urip langgeng..

Wis wancine aku kondo opo sak benere,
Wis wancine aku ora urip ijen wae,
Wis wancine aku biso urip tentrem ayem,
Wis wancine aku duwe konco urip langgeng..

[ver: lyrics]
[ar: Ervinna]
[ti: Wis Wancine]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:12]
[00:01.70]Wis Wancine
[00:06.70]Versi: Ervinna
[00:08.70][00:58.54][02:10.44]
[00:10.70][01:06.27]>>>
[00:11.70][01:07.27]>>
[00:12.70][01:08.27]>
[00:13.70]Wiwitane, pandeng-pandengan
[00:18.62]Kepethuk an ning prapatan
[00:23.89]Mesam-mesem, sajak’e ningsem
[00:29.51]Aku dewe, saiki ora tentrem..
[00:35.13][01:32.28][01:54.14]Wis wancine aku kondo opo sak benere,
[00:41.47][01:37.42][01:59.21]Wis wancine aku ora urip ijen wae,
[00:46.88][01:42.98][02:04.56]Wis wancine aku biso urip tentrem ayem,
[00:52.62][01:48.19][02:08.93]Wis wancine aku duwe konco urip langgeng..
[01:09.27]Pungkasane ngajak kenalan,
[01:15.14]Dek’e kondo seneng tenan,
[01:20.12]Aku meneng sakjane seneng,
[01:25.46]Ning rasane abot leh arep kondo..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=NYAJCkqQ47w

Wong Sabar

Ciptaan : ??
Vokal : Ervinna
Produksi : (c)2013,SRP

Wong sabar, akeh berkahe
Wong sabar, menang pungkasane
Tumindhak dipikir, beboyo semingkir
Elingo, kanggo peling uripmu..

Sesrawung, kudu wicaksono
Sesrawung, eling trap susilo
Wong sabar, ora mesti kalah
Prokonco, do ngrumangsanono..

reff :
Tumindhak dipikir, beboyo semingkir
Elingo, kanggo peling uripmu..

Sesrawung, kudu wicaksono
Sesrawung, eling trap susilo
Wong sabar, ora mesti kalah
Prokonco, do ngrumangsanono..
Prokonco, do ngrumangsanono..
—————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: alnqhksw]
[ar: Ervinna]
[ti: Wong Sabar]
[al: Pop Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:26]
[00:01.79]Wong Sabar
[00:11.79]Versi: Ervinna
[00:14.79][01:45.59][02:01.51][03:22.98]
[00:17.79][02:04.51]>>>
[00:18.79][02:05.51]>>
[00:19.79][02:06.51]>
[00:20.79]Wong sabar, akeh berkahe
[00:31.82]Wong sabar, menang pungkasane
[00:42.40][02:07.51]Tumindhak dipikir, beboyo semingkir
[00:53.75][02:18.37]Elingo, kanggo peling uripmu..
[01:03.29][02:28.03]Sesrawung, kudu wicaksono
[01:14.49][02:38.71]Sesrawung, eling trap susilo
[01:24.57][02:49.57]Wong sabar, ora mesti kalah
[01:35.27][02:59.74][03:11.02]Prokonco, do ngrumangsanono..
[01:48.51]==ervinna, wong sabar==
—————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Y8RwhrznT2o