Widuri


Versi: Ervinna

Ing wayah sore setaun kepungkur,
Tletik’ing gerimis wektu iku..
Semedhot ati meruhi sliramu,
Remeng remeng keno sunaring mbulan..

Aku anyopo mesem, esem sing tak peksake
Sarwo bingung opo sing tak tindakke..

Jroning aku ngusap luh mripatku,
Tak critakke pacobanku..
Kanti trenyuh sakjroning atimu,
Sakwise kabeh biso kok ngerteni..

Sepiro suwene, anggonku urip dewe
Kowe arep marekke tatu iki..

Widuri.. tok bisikke jenengku..
Nyengsemke..
Widuri..krungu nyegerke ati..
Nyengsemke..
Widuri..tampanen tresnoku iki..
Tembungmu..
Widuri..kowe janji gemati..

reff:
Sepiro suwene, anggonku urip dewe
Kowe arep marekke tatu iki..

Widuri.. tok bisikke jenengku..
Nyengsemke..
Widuri..krungu nyegerke ati..
Nyengsemke..
Widuri..tampanen tresnoku iki..
Tembungmu..
Widuri..kowe janji gemati..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Sewengi Luput


Versi: Ervinna

Sopo to kae, lha kok ngawe awe
Sajak sajak’e, pengen ngenalke
Soko kadohan, elok rupane
Ireng manis kulite, ora mbosenke..

Sopo to kae, siti kamar mandi
Ngendi omahe, ing tanah abang
Akeh anak’e, aku ra perduli
Sopo bojone, si abang jampang..

reff:
Sopo to kae, lha kok ngawe awe
Sajak sajak’e, pengen ngenalke
Soko kadohan, elok rupane
Ireng manis kulite, ora mbosenke..

Sopo to kae, siti kamar mandi
Ngendi omahe, ing tanah abang
Akeh anak’e, aku ra perduli
Sopo bojone, si abang jampang..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
1236