Ketemu Maning

Ciptaan : Yassin
Vokal : Erna Veronica
Produksi : ??

Duh.., senenge ati
Wis biso, dadi siji
Pirang taun, yo wis sun anteni
Raino bengi, riko sun angeni…

Mulo.., ojo dilali
Riko kang, isun welasi
Sampek, isun impi-impi
Urip bareng, tumekaning pati..

Duh gusti, matur nuwun kulo
Isun wis, biso nyanding riko
Sun jaluk, yo sing ono maning
Riko ninggal, sing ono kabare..

Engeto kang, yo ambi bengene
Susah seneng, yo disonggo bareng
Engeto kang, yo ambi bengene
Susah seneng, yo disonggo bareng..

reff :
Mulo.., ojo dilali
Riko kang, isun welasi
Sampek, isun impi-impi
Urip bareng, tumekaning pati..

Duh gusti, matur nuwun kulo
Isun wis, biso nyanding riko
Sun jaluk, yo sing ono maning
Riko ninggal, sing ono kabare..

Engeto kang, yo ambi bengene
Susah seneng, yo disonggo bareng
Engeto kang, yo ambi bengene
Susah seneng, yo disonggo bareng..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=9LxQs93N-8o

[ver: lyric]
[id: poucaosn]
[ar: Erna Veronica]
[ti: Ketemu Maning]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:06]
[00:01.60]Ketemu Maning
[00:31.60]Vokal : Erna Veronica
[00:34.60][03:20.52][06:00.44]
[00:37.14][03:57.80]***
[00:38.14][03:58.80]**
[00:39.14][03:59.80]*
[00:40.14]Duh.., senenge ati
[00:50.91]Wis biso, dadi siji
[01:00.29]Pirang taun, yo wis sun anteni
[01:10.38]Raino bengi, riko sun angeni…
[01:20.95][04:00.80]Mulo.., ojo dilali
[01:30.27][04:10.57]Riko kang, isun welasi
[01:40.98][04:20.01]Sampek, isun impi-impi
[01:50.78][04:30.70]Urip bareng, tumekaning pati..
[02:00.27][04:40.68]Duh gusti, matur nuwun kulo
[02:10.62][04:50.63]Isun wis, biso nyanding riko
[02:20.77][05:00.49]Sun jaluk, yo sing ono maning
[02:30.32][05:10.54]Riko ninggal, sing ono kabare..
[02:40.73][03:00.57][05:20.41][05:40.70]Engeto kang, yo ambi bengene
[02:50.36][05:30.39]Susah seneng, yo disonggo bareng
[03:10.34][05:50.64]Susah seneng, yo disonggo bareng..

Advertisements

Lakone Urip

Ciptaan : Yassin
Vokal : Erna Veronica
Produksi : ??

Kang…kakang, isun bingung
Kang…kakang, kelayung-layung awak isun
Raino bengi, kepikiran
Mikiraken, nasib riko lan isun..

Kelendi maning, kadhung riko saiki
Magih sing weruh, sangkan parane
Yo wis sun lakoni, masio susah
Sun arep-arep, riko muliho..

Anake takon baen, apuwo bapak sing teko
Larene katon susah, yo wis kangen ambi riko
Nelongso ati iki, kadung riko sing ono
Sun dongakno riko magih engeto
Wis tobato, lan riko kudu janjio
Njaluk sepuro, marang hang kuoso..

reff :
Kelendi maning, kadhung riko saiki
Magih sing weruh, sangkan parane
Yo wis sun lakoni, masio susah
Sun arep-arep, riko muliho..

Anake takon baen, apuwo bapak sing teko
Larene katon susah, yo wis kangen ambi riko
Nelongso ati iki, kadung riko sing ono
Sun dongakno riko magih engeto
Wis tobato, lan riko kudu janjio
Njaluk sepuro, marang hang kuoso..
Njaluk sepuro, marang hang kuoso..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=xqy2aNR_C64

[ver: lyric]
[id: chbzclsn]
[ar: Erna Veronica]
[ti: Lakone Urip]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:10]
[00:01.67]Lakone Urip
[00:32.67]Versi : Erna Veronica
[00:35.67][01:22.14][02:20.90][03:21.37][03:58.09][04:42.20][05:55.54]
[00:38.06][04:01.09]***
[00:39.06][04:02.09]**
[00:40.06][04:03.09]*
[00:41.06]Kang…kakang, isun bingung
[00:51.04]Kang…kakang, kelayung-layung awak isun
[01:01.75]Raino bengi, kepikiran
[01:11.17]Mikiraken, nasib riko lan isun..
[01:42.43][04:04.09]Kelendi maning, kadhung riko saiki
[01:52.12][04:13.85]Magih sing weruh, sangkan parane
[02:02.38][04:23.85]Yo wis sun lakoni, masio susah
[02:11.65][04:33.31]Sun arep-arep, riko muliho..
[02:22.74][04:44.56]Anake takon baen, apuwo bapak sing teko
[02:32.83][04:54.30]Larene katon susah, yo wis kangen ambi riko
[02:42.91][05:04.39]Nelongso ati iki, kadung riko sing ono
[02:52.92][05:13.99]Sun dongakno riko, magih engeto
[03:02.62][05:23.96]Wis tobato, lan riko kudu janjio
[03:13.08][05:33.85][05:42.99]Njaluk sepuro, marang hang kuoso..
[03:24.08]==lakone urip, erna veronica==