Ketemu Maning

Versi: Erna Veronica

Duh.., senenge ati
Wis biso, dadi siji
Pirang taun, yo wis sun anteni
Raino bengi, riko sun angeni…

Mulo.., ojo dilali
Riko kang, isun welasi
Sampek, isun impi-impi
Urip bareng, tumekaning pati..

Duh gusti, matur nuwun kulo
Isun wis, biso nyanding riko
Sun jaluk, yo sing ono maning
Riko ninggal, sing ono kabare..

Engeto kang, yo ambi bengene
Susah seneng, yo disonggo bareng
Engeto kang, yo ambi bengene
Susah seneng, yo disonggo bareng..

reff :
Mulo.., ojo dilali
Riko kang, isun welasi
Sampek, isun impi-impi
Urip bareng, tumekaning pati..

Duh gusti, matur nuwun kulo
Isun wis, biso nyanding riko
Sun jaluk, yo sing ono maning
Riko ninggal, sing ono kabare..

Engeto kang, yo ambi bengene
Susah seneng, yo disonggo bareng
Engeto kang, yo ambi bengene
Susah seneng, yo disonggo bareng..

Lakone Urip

Versi: Erna Veronica

Kang…kakang, isun bingung
Kang…kakang, kelayung-layung awak isun
Raino bengi, kepikiran
Mikiraken, nasib riko lan isun..

Kelendi maning, kadhung riko saiki
Magih sing weruh, sangkan parane
Yo wis sun lakoni, masio susah
Sun arep-arep, riko muliho..

Anake takon baen, apuwo bapak sing teko
Larene katon susah, yo wis kangen ambi riko
Nelongso ati iki, kadung riko sing ono
Sun dongakno riko magih engeto
Wis tobato, lan riko kudu janjio
Njaluk sepuro, marang hang kuoso..

reff :
Kelendi maning, kadhung riko saiki
Magih sing weruh, sangkan parane
Yo wis sun lakoni, masio susah
Sun arep-arep, riko muliho..

Anake takon baen, apuwo bapak sing teko
Larene katon susah, yo wis kangen ambi riko
Nelongso ati iki, kadung riko sing ono
Sun dongakno riko magih engeto
Wis tobato, lan riko kudu janjio
Njaluk sepuro, marang hang kuoso..
Njaluk sepuro, marang hang kuoso..