Ora Jodo

“Ora Jodo” Versi Eric Dion ft. ??

Lk:
Umpomo mbiyen aku ngerti,
Sliramu duwe roso karo awakku..
Nanging kowe ra kondo yen nyimpen roso tresno,
Jane aku ugo yo duwe roso..

Pr:
Umpomo aku biso kondo,
Mesti crito opo sing neng njero dodo..
Aku iki wanito kodrate pancen bedo,
Bisane ngenteni tembunge priyo..
Aku ora kuoso..

Lk:
Nanging saiki ra podo sisihanku uwis ono,
Kahanane pancen bedo..
Mulo jane sih ono tresno nanging gusti paring bedo,
Yen kowe dudu jodohku..

Ft:
Paribasane lawang karo kuncine,
Wong loro jane podo tresnane..
Paribasane lintang karo mbulane,
Jodoh kuwi wis dipesthe’ake..

reff:
Lk:
Umpomo mbiyen aku ngerti,
Sliramu duwe roso karo awakku..
Nanging kowe ra kondo yen nyimpen roso tresno,
Jane aku ugo yo duwe roso..

Pr:
Umpomo aku biso kondo,
Mesti crito opo sing neng njero dodo..
Aku iki wanito kodrate pancen bedo,
Bisane ngenteni tembunge priyo..
Aku ora kuoso..

Lk:
Nanging saiki ra podo sisihanku uwis ono,
Kahanane pancen bedo..
Mulo jane sih ono tresno nanging gusti paring bedo,
Yen kowe dudu jodohku..

Ft:
Paribasane lawang karo kuncine,
Wong loro jane podo tresnane..
Paribasane lintang karo mbulane,
Jodoh kuwi wis dipesthe’ake..

Isih Ijo

“Isih Ijo” Versi Eric Dion

Koyo koyo ra percoyo,
Yen kowe nduweni roso tresno,
Marang aku dik cah ayu..

Durung wancine kanggomu,
Nduweni roso iku,
Roso tresno mung kanggo
Wong sing dewoso..

Umpomo jagung isih putih rambute,
Umpomo pari isih ijo wernane..

Apuronen aku ora mergo ra gelem,
Nompo tresnamu dik cah ayu
Durung cukup umurmu..

Jo sumelang aku mesti nunggu sliramu,
Yen wis wancine aku mesti dadi kekasihmu..

reff:
Durung wancine kanggomu,
Nduweni roso iku,
Roso tresno mung kanggo
Wong sing dewoso..

Umpomo jagung isih putih rambute,
Umpomo pari isih ijo wernane..

Apuronen aku ora mergo ra gelem,
Nompo tresnamu dik cah ayu
Durung cukup umurmu..

Jo sumelang aku mesti nunggu sliramu,
Yen wis wancine aku mesti dadi kekasihmu..

Apuronen aku ora mergo ra gelem,
Nompo tresnamu dik cah ayu
Durung cukup umurmu..

Jo sumelang aku mesti nunggu sliramu,
Yen wis wancine aku mesti dadi kekasihmu..

Apuronen aku ora mergo ra gelem,
Nompo tresnamu dik cah ayu
Durung cukup umurmu..

Jo sumelang aku mesti nunggu sliramu,
Yen wis wancine aku mesti dadi kekasihmu..

12