Ora Jodo

Eric-Dion_2
Versi: Eric Dion ft. ??

Lk:
Umpomo mbiyen aku ngerti,
Sliramu duwe roso karo awakku..
Nanging kowe ra kondo yen nyimpen roso tresno,
Jane aku ugo yo duwe roso..

Pr:
Umpomo aku biso kondo,
Mesti crito opo sing neng njero dodo..
Aku iki wanito kodrate pancen bedo,
Bisane ngenteni tembunge priyo..
Aku ora kuoso..

Lk:
Nanging saiki ra podo sisihanku uwis ono,
Kahanane pancen bedo..
Mulo jane sih ono tresno nanging gusti paring bedo,
Yen kowe dudu jodohku..

Ft:
Paribasane lawang karo kuncine,
Wong loro jane podo tresnane..
Paribasane lintang karo mbulane,
Jodoh kuwi wis dipesthe’ake..

reff:
Lk:
Umpomo mbiyen aku ngerti,
Sliramu duwe roso karo awakku..
Nanging kowe ra kondo yen nyimpen roso tresno,
Jane aku ugo yo duwe roso..

Pr:
Umpomo aku biso kondo,
Mesti crito opo sing neng njero dodo..
Aku iki wanito kodrate pancen bedo,
Bisane ngenteni tembunge priyo..
Aku ora kuoso..

Lk:
Nanging saiki ra podo sisihanku uwis ono,
Kahanane pancen bedo..
Mulo jane sih ono tresno nanging gusti paring bedo,
Yen kowe dudu jodohku..

Ft:
Paribasane lawang karo kuncine,
Wong loro jane podo tresnane..
Paribasane lintang karo mbulane,
Jodoh kuwi wis dipesthe’ake..
——————-
[ver: lyrics]
[id: soqozlch]
[ar: Eric Dion]
[ti: Ora Jodo]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 05:36]
[00:00.02]Ora Jodo
[00:00.02]by: Eric Dion ft. ??
[00:27.02]
[00:29.02]>>>
[00:30.02]>>
[00:31.02]>
[00:32.02]Lk: Umpomo mbiyen aku ngerti,
[00:37.78]Lk: Sliramu duwe roso karo awakku..
[00:44.83]Lk: Nanging kowe ra kondo,
[00:49.56]Lk: yen nyimpen roso tresno,
[00:52.57]Lk: Jane aku ugo yo duwe roso..
[00:59.05]
[01:02.89]Pr: Umpomo aku biso kondo,
[01:08.07]Pr: Mesti crito opo sing
[01:12.15]Pr: neng njero dodo..
[01:16.26]Pr: Aku iki wanito
[01:19.72]Pr: kodrate pancen bedo,
[01:22.94]Pr: Bisane ngenteni tembunge priyo..
[01:31.11]Pr: Aku ora kuoso..
[01:35.74]
[01:40.89]Lk: Nanging saiki ra podo,
[01:44.94]Lk: sisihanku uwis ono,
[01:48.53]Lk: Kahanane pancen bedo..
[01:52.55]Lk: Mulo jane sih ono tresno,
[01:58.44]Lk: nanging gusti paring bedo,
[02:01.69]Lk: Yen kowe dudu jodohku..
[02:06.07]Ft: Paribasane lawang karo kuncine,
[02:13.35]Ft: Wong loro jane podo tresnane..
[02:19.42]Ft: Paribasane lintang karo mbulane,
[02:26.61]Ft: Jodoh kuwi wis dipesthe’ake..
[02:33.63]
[03:01.02]>>>
[03:02.02]>>
[03:03.02]>
[03:04.02]Lk: Umpomo mbiyen aku ngerti,
[03:09.80]Lk: Sliramu duwe roso karo awakku..
[03:17.58]Lk: Nanging kowe ra kondo,
[03:20.93]Lk: yen nyimpen roso tresno,
[03:24.23]Lk: Jane aku ugo yo duwe roso..
[03:32.19]
[03:34.74]Pr: Umpomo aku biso kondo,
[03:40.09]Pr: Mesti crito opo sing
[03:43.83]Pr: neng njero dodo..
[03:48.30]Pr: Aku iki wanito
[03:51.03]Pr: kodrate pancen bedo,
[03:54.60]Pr: Bisane ngenteni tembunge priyo..
[04:02.70]Pr: Aku ora kuoso..
[04:07.53]
[04:11.40]Lk: Nanging saiki ra podo,
[04:16.64]Lk: sisihanku uwis ono,
[04:19.94]Lk: Kahanane pancen bedo..
[04:25.17]Lk: Mulo jane sih ono tresno,
[04:30.09]Lk: nanging gusti paring bedo,
[04:33.38]Lk: Yen kowe dudu jodohku..
[04:39.97]Ft: Paribasane lawang karo kuncine,
[04:45.12]Ft: Wong loro jane podo tresnane..
[04:52.48]Ft: Paribasane lintang karo mbulane,
[04:58.70]Ft: Jodoh kuwi wis dipesthe’ake..
[05:05.85]
————–
Preview:

Advertisements

Isih Ijo

Eric-Dion_1
Versi: Eric Dion

Koyo-koyo ra percoyo,
Yen kowe nduweni roso tresno,
Marang aku dik cah ayu..

Durung wancine kanggomu,
Nduweni roso iku,
Roso tresno mung kanggo
Wong sing dewoso..

Umpomo jagung isih putih rambute,
Umpomo pari isih ijo wernane..

Apuronen aku ora mergo ra gelem,
Nompo tresnamu dik cah ayu
Durung cukup umurmu..

Jo sumelang aku mesti nunggu sliramu,
Yen wis wancine aku mesti dadi kekasihmu..

reff:
Durung wancine kanggomu,
Nduweni roso iku,
Roso tresno mung kanggo
Wong sing dewoso..

Umpomo jagung isih putih rambute,
Umpomo pari isih ijo wernane..

Apuronen aku ora mergo ra gelem,
Nompo tresnamu dik cah ayu
Durung cukup umurmu..

Jo sumelang aku mesti nunggu sliramu,
Yen wis wancine aku mesti dadi kekasihmu..

Apuronen aku ora mergo ra gelem,
Nompo tresnamu dik cah ayu
Durung cukup umurmu..

Jo sumelang aku mesti nunggu sliramu,
Yen wis wancine aku mesti dadi kekasihmu..

Apuronen aku ora mergo ra gelem,
Nompo tresnamu dik cah ayu
Durung cukup umurmu..

Jo sumelang aku mesti nunggu sliramu,
Yen wis wancine aku mesti dadi kekasihmu..
——————-
[ver: lyrics]
[id: onpsbvch]
[ar: Eric Dion]
[ti: Isih Ijo]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:00.02]Isih Ijo – Eric Dion
[00:21.02]
[00:23.02]>>>
[00:24.02]>>
[00:25.02]>
[00:26.02]Koyo-koyo ra percoyo,
[00:29.35]Yen kowe nduweni roso tresno,
[00:35.01]Marang aku dik cah ayu..
[00:38.19]
[00:39.69]Durung wancine kanggomu,
[00:42.80]Nduweni roso iku,
[00:46.02]Roso tresno mung kanggo
[00:49.14]Wong sing dewoso..
[00:51.81]
[00:53.18]Umpomo jagung
[00:56.62]isih putih rambute..
[01:00.00]Umpomo pari
[01:03.34]isih ijo wernane..
[01:13.18]Apuronen aku
[01:17.10]ora mergo ra gelem,
[01:20.29]Nompo tresnamu dik cah ayu
[01:24.36]Durung cukup umurmu..
[01:27.92]Jo sumelang aku
[01:30.27]mesti nunggu sliramu,
[01:34.08]Yen wis wancine
[01:36.24]aku mesti dadi kekasihmu..
[01:43.45]
[02:07.02]>>>
[02:08.02]>>
[02:09.02]>
[02:10.02]Durung wancine kanggomu,
[02:13.92]Nduweni roso iku,
[02:16.74]Roso tresno mung kanggo
[02:20.16]Wong sing dewoso..
[02:23.15]Umpomo jagung
[02:27.26]isih putih rambute,
[02:30.74]Umpomo pari
[02:34.05]isih ijo wernane..
[02:44.13]Apuronen aku
[02:47.24]ora mergo ra gelem,
[02:50.91]Nompo tresnamu dik cah ayu
[02:55.02]Durung cukup umurmu..
[02:58.25]Jo sumelang aku
[03:00.92]mesti nunggu sliramu,
[03:04.40]Yen wis wancine
[03:07.02]aku mesti dadi kekasihmu..
[03:12.19]Apuronen aku
[03:14.67]ora mergo ra gelem,
[03:18.33]Nompo tresnamu dik cah ayu
[03:22.50]Durung cukup umurmu..
[03:25.99]Jo sumelang aku
[03:29.26]mesti nunggu sliramu,
[03:32.46]Yen wis wancine
[03:34.58]aku mesti dadi kekasihmu..
[03:39.49]Apuronen aku
[03:42.97]ora mergo ra gelem,
[03:46.15]Nompo tresnamu dik cah ayu
[03:49.88]Durung cukup umurmu..
[03:53.06]Jo sumelang
[03:55.05]aku mesti nunggu sliramu,
[03:59.91]Yen wis wancine
[04:01.98]aku mesti dadi kekasihmu..
[04:05.02]
————–
Preview:

Sak Iki Bedo

Eric-Dion
Versi: Eric Dion

Sing tak kudang kudang, jareku paling ayu
Sing tak bopong bopong, jareku paling moblong..
Klemben klemben.., roti roti
Bedo biyen.., bedo saiki..

Sing tak kudang kudang, jebule mangan ati
Sing tak bopong bopong, wis ora gelem ngomong..
Ditresnani.., kok nggawe gelo
Diwehi ati.. dik, ngrogoh rempelo..

reff:
(Mu..jamu, diwadhahi bathok)
(Biyen butuh aku, saiki mlerok..)
Mu..jamu, jamu gendhong
Ninggal aku, jebule katut uwong..

(E..oe.., boleh saja)
(Putus cinta, dukun ikut bicara..)
Main dukun, i am sorry
Kowe lungo, aku wis entuk ganti..

reff:
Sing tak kudang kudang, jebule mangan ati
Sing tak bopong bopong, wis ora gelem ngomong..
Ditresnani.., kok nggawe gelo
Diwehi ati.. dik, ngrogoh rempelo..

reff:
(Mu..jamu, diwadhahi bathok)
(Biyen butuh aku, saiki mlerok..)
Mu..jamu, jamu gendhong
Ninggal aku, jebule katut uwong..

(E..oe.., boleh saja)
(Putus cinta, dukun ikut bicara..)
Main dukun, i am sorry
Kowe lungo, aku wis entuk ganti..
——————-
[ver: lyrics]
[id: wunnqkcq]
[ar: Eric Dion]
[ti: Sak Iki Bedo]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:49]
[00:00.02]Sak Iki Bedo
[00:00.02]by: Eric Dion
[00:20.92]
[00:22.92]>>>
[00:23.92]>>
[00:24.92]>
[00:25.92]Sing tak kudang kudang,
[00:29.20]Jareku paling ayu,
[00:32.54]Sing tak bopong bopong,
[00:35.36]Jareku paling moblong..
[00:39.48]Klemben klemben.., roti roti
[00:46.56]Bedo biyen.., bedo saiki..
[00:55.60]Sing tak kudang kudang,
[00:59.24]Jebule mangan ati,
[01:03.04]Sing tak bopong bopong,
[01:05.61]Wis ora gelem ngomong..
[01:10.26]Ditresnani.., kok nggawe gelo
[01:16.67]Diwehi ati.. dik, ngrogoh rempelo..
[01:23.43]
[01:34.85]>>>
[01:35.85]>>
[01:36.85]>
[01:37.85](Mu..jamu, diwadhahi bathok)
[01:44.04](Biyen butuh aku, saiki mlerok..)
[01:50.61]Mu..jamu, jamu gendhong
[01:56.77]Ninggal aku, jebule katut uwong..
[02:03.89](E..oe.., boleh saja)
[02:09.54](Putus cinta, dukun ikut bicara..)
[02:16.58]Main dukun, i am sorry
[02:23.20]Kowe lungo, aku wis entuk ganti..
[02:29.69]
[02:54.02]>>>
[02:55.02]>>
[02:56.02]>
[02:57.02]Sing tak kudang kudang,
[03:00.10]Jebule mangan ati,
[03:03.85]Sing tak bopong bopong,
[03:07.62]Wis ora gelem ngomong..
[03:11.95]Ditresnani.., kok nggawe gelo
[03:18.42]Diwehi ati.. dik, ngrogoh rempelo..
[03:25.13]
[03:36.22]>>>
[03:37.22]>>
[03:38.22]>
[03:39.22](Mu..jamu, diwadhahi bathok)
[03:45.75](Biyen butuh aku, saiki mlerok..)
[03:52.89]Mu..jamu, jamu gendhong
[03:58.28]Ninggal aku, jebule katut uwong..
[04:06.00](E..oe.., boleh saja)
[04:11.16](Putus cinta, dukun ikut bicara..)
[04:18.84]Main dukun, i am sorry
[04:24.92]Kowe lungo, aku wis entuk ganti..
[04:31.42]
————-
Preiew: