Pokok e Kowe

“Pokok e Kowe” Versi Eny Sagita

Tresno suci,
Sing manggon neng ati..
Ora bakal tak ilangi,
Amung kanggo sliramu..

Nalikane aku pisan ketemu,
Kebacut manis esem,
wis gumantung neng atiku..
Wong bagus ngertio rosoku,
Yen aku tresno sliramu..

Mangan mung karo telo,
Penting aku karo kowe..
Tuku lombok utang nyang tonggo,
Penting aku karo kowe..

Susah seneng aku nrimo,
Penting aku karo kowe..
Opo wae aku lilo,
Penting aku karo kowe..

reff:
Tresno suci,
Sing manggon neng ati..
Ora bakal tak ilangi,
Amung kanggo sliramu..

Nalikane aku pisan ketemu,
Kebacut manis esem,
wis gumantung neng atiku..
Wong bagus ngertio rosoku,
Yen aku tresno sliramu..

Mangan mung karo telo,
Penting aku karo kowe..
Tuku lombok utang nyang tonggo,
Penting aku karo kowe..

Susah seneng aku nrimo,
Penting aku karo kowe..
Opo wae aku lilo,
Penting aku karo kowe..

Mangan mung karo telo,
Penting aku karo kowe..
Tuku lombok utang nyang tonggo,
Penting aku karo kowe..

Susah seneng aku nrimo,
Penting aku karo kowe..
Opo wae aku lilo,
Penting aku karo kowe..

Muliho

“Muliho” Versi Eny Sagita

Muliho aku wis moh nompo,
Tekamu mung gawe aku gelo..
Sumpah aku wegah,
nompo kowe sing wis salah,
Ojo nganti nekad mlebu neng omah..

Tekamu wis ra tak karepke,
Enggal lungo mbok ojo neng kene..
Aku durung lali,
nganti tekan saiki,
Durung garing laratku sing kok tatoni..

reff:
Ora mung krungu,
Sing nyawang dewe mripatku..
Ora mung crito,
Aku dewe ngerti nyoto..

Ora mung gelo,
Bareng ngerti kowe cidro..
Ora mung loro,
Mati wae aku lilo..

Mari durung suwe,
Nggonku nglalek’ake kowe..
Tekamu kuwi malah ngelingake..

Tekamu wis ra tak karepke,
Enggal lungo mbok ojo neng kene..
Aku durung lali,
nganti tekan saiki,
Durung garing laratku sing kok tatoni..

reff:
Ora mung krungu,
Sing nyawang dewe mripatku..
Ora mung crito,
Aku dewe ngerti nyoto..

Ora mung gelo,
Bareng ngerti kowe cidro..
Ora mung loro,
Mati wae aku lilo..

Mari durung suwe,
Nggonku nglalek’ake kowe..
Tekamu kuwi malah ngelingake..
Muliho aku wis moh nompo..

12314