Nitip Kangen

Eny-Sagita_3
Versi: Eny Sagita

Wis pirang-pirang bengi, ora biso turu
Mergo tansah kelingan, marang sliramu..
Neng netro katon nyoto, esem gemuyumu
Ati tansah tratapan, naliko nyanding sliramu..

Arum wangine kembang, nggugah kangen iki
Koyo sliramu, nyanding rogo iki..
Aluse pangucapmu, nentremke atiku
Senajan mung sedelok, ngobati roso kangenku..

Mung tak angen roso sak jroning dodo,
Koyo ati ra ono wong liyo..
Saben wengi mung tansah kelingan,
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang..

reff:
Arum wangine kembang, nggugah kangen iki
Koyo sliramu, nyanding rogo iki..
Aluse pangucapmu, nentremke atiku
Senajan mung sedelok, ngobati roso kangenku..

Mung tak angen roso sak jroning dodo,
Koyo ati ra ono wong liyo..
Saben wengi mung tansah kelingan,
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang..

Lk:
Semono ugo aku kangen sliramu,
Saben wayah turu eling parasmu..
Gelisah batin iki yen ora ketemu,
Marang kerlip lintang tak titipne roso kangenku..

Ft:
Wis pirang-pirang bengi, ora biso turu
Mergo tansah kelingan, marang sliramu..
Neng netro katon nyoto, esem gemuyumu
Ati tansah tratapan, naliko nyanding sliramu..
——————
[ver: lyrics]
[id: sauhkich]
[ar: Eny Sagita]
[ti: Nitip Kangen]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:49]
[00:00.06]Nitip Kangen
[00:00.06]by: Eny Sagita
[00:38.02]
[00:40.02]>>>
[00:41.02]>>
[00:42.02]>
[00:43.02]Wis pirang-pirang bengi,
[00:46.62]ora biso turu
[00:49.98]Mergo tansah kelingan,
[00:53.29]marang sliramu..
[00:57.58]Neng netro katon nyoto,
[01:00.75]esem gemuyumu
[01:04.17]Ati tansah tratapan,
[01:07.52]naliko nyanding sliramu..
[01:15.56]
[01:32.60]Arum wangine kembang,
[01:35.83]nggugah kangen iki
[01:39.50]Koyo sliramu,
[01:42.42]nyanding rogo iki..
[01:46.79]Aluse pangucapmu,
[01:50.07]nentremke atiku
[01:53.69]Senajan mung sedelok,
[01:57.36]ngobati roso kangenku..
[02:05.20]Mung tak angen roso
[02:08.57]sak jroning dodo,
[02:12.28]Koyo ati ra ono wong liyo..
[02:18.44]Saben wengi
[02:21.81]mung tansah kelingan,
[02:25.72]Tak titipne roso kangenku
[02:31.13]nang kerlip lintang..
[02:35.67]
[03:06.11]>>>
[03:07.11]>>
[03:08.11]>
[03:09.11]Arum wangine kembang,
[03:12.21]nggugah kangen iki
[03:15.80]Koyo sliramu,
[03:18.98]nyanding rogo iki..
[03:22.96]Aluse pangucapmu,
[03:26.37]nentremke atiku
[03:29.85]Senajan mung sedelok,
[03:33.28]ngobati roso kangenku..
[03:40.81]Mung tak angen roso
[03:44.00]sak jroning dodo,
[03:48.65]Koyo ati ra ono wong liyo..
[03:54.81]Saben wengi
[03:57.02]mung tansah kelingan,
[04:02.64]Tak titipne roso kangenku
[04:06.99]nang kerlip lintang..
[04:13.59]
[04:15.65]Lk: Semono ugo aku kangen sliramu,
[04:23.18]Lk: Saben wayah turu eling parasmu..
[04:30.53]Lk: Gelisah batin iki yen ora ketemu,
[04:37.32]Lk: Marang kerlip lintang
[04:40.36]Lk: tak titipne roso kangenku..
[04:48.75]Ft: Wis pirang-pirang bengi,
[04:51.54]Ft: ora biso turu
[04:55.00]Ft: Mergo tansah kelingan,
[04:58.24]Ft: marang sliramu..
[05:02.29]Ft: Neng netro katon nyoto,
[05:05.45]Ft: esem gemuyumu
[05:09.13]Ft: Ati tansah tratapan,
[05:12.42]Ft: naliko nyanding sliramu..
[05:20.08]
————
Preview:

Advertisements

Kapokmu Kapan

Eny-Sagita_2
Versi: Eny Sagita

Kapokmu kapan kapokmu kapan,
Kapokmu kapan..
Kapokmu kapan kapokmu kapan,
Kapokmu kapan..

Sudah ku bilang jangan suka keluyuran,
Tapi abang memang susah diingatkan..
Sudah ku bilang abang jangan suka jajan,
Tiap malam suka main perempuan..

Dasar abang sukanya gitu-gituan,
Pergi malam ke tempat gitu-gituan..
Uang habis sampai nggak bisa
Buat bayar cicilan..

Kapokmu kapan kapokmu kapan,
Kapokmu kapan..
Kapokmu kapan kapokmu kapan,
Kapokmu kapan..

Puaskah abang sakiti aku,
Kau terlantarkan anak istrimu..
Sadarlah abang sadar salahmu,
Sebelum ajal ‘kan menjemputmu..

Mendingan aku pergi,
Aku tak sakit hati,
Rasakan sakitmu sendiri..

Kapokmu kapan kapokmu kapan,
Kapokmu kapan..
Kapokmu kapan kapokmu kapan,
Kapokmu kapan..

reff:
Kapokmu kapan kapokmu kapan,
Kapokmu kapan..
Kapokmu kapan kapokmu kapan,
Kapokmu kapan..

Sudah ku bilang jangan suka keluyuran,
Tapi abang memang susah diingatkan..
Sudah ku bilang abang jangan suka jajan,
Tiap malam suka main perempuan..

Dasar abang sukanya gitu-gituan,
Pergi malam ke tempat gitu-gituan..
Uang habis sampai nggak bisa
Buat bayar cicilan..

Kapokmu kapan kapokmu kapan,
Kapokmu kapan..
Kapokmu kapan kapokmu kapan,
Kapokmu kapan..

Puaskah abang sakiti aku,
Kau terlantarkan anak istrimu..
Sadarlah abang sadar salahmu,
Sebelum ajal ‘kan menjemputmu..

Mendingan aku pergi,
Aku tak sakit hati,
Rasakan sakitmu sendiri..

Kapokmu kapan kapokmu kapan,
Kapokmu kapan..
Kapokmu kapan kapokmu kapan,
Kapokmu kapan..

Kapokmu kapan kapokmu kapan,
Kapokmu kapan..
Kapokmu kapan kapokmu kapan,
Kapokmu kapan..
—————-
[ver: lyrics]
[id: conpakch]
[ar: Eny Sagita]
[ti: Kapokmu Kapan]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:01.00]Kapokmu Kapan – Eny Sagita
[00:38.00]
[00:40.00]>>>
[00:41.00]>>
[00:42.00]>
[00:43.00]Kapokmu kapan kapokmu kapan,
[00:46.03]Kapokmu kapan..
[00:48.92]Kapokmu kapan kapokmu kapan,
[00:51.60]Kapokmu kapan..
[00:53.96]Sudah ku bilang
[00:55.93]jangan suka keluyuran,
[00:58.55]Tapi abang
[01:00.19]memang susah diingatkan..
[01:04.04]Sudah ku bilang
[01:06.28]abang jangan suka jajan,
[01:09.16]Tiap malam
[01:10.00]suka main perempuan..
[01:14.54]Dasar abang sukanya gitu-gituan,
[01:17.47]Pergi malam ke tempat gitu-gituan..
[01:20.13]Uang habis sampai nggak bisa
[01:22.43]Buat bayar cicilan..
[01:25.36]Kapokmu kapan kapokmu kapan,
[01:28.87]Kapokmu kapan..
[01:31.79]Kapokmu kapan kapokmu kapan,
[01:34.55]Kapokmu kapan..
[01:36.47]Puaskah abang sakiti aku,
[01:41.20]Kau terlantarkan anak istrimu..
[01:47.66]
[01:51.84]Sadarlah abang sadar salahmu,
[01:56.87]Sebelum ajal ‘kan menjemputmu..
[02:02.79]Mendingan aku pergi,
[02:05.63]Aku tak sakit hati,
[02:08.32]Rasakan sakitmu sendiri..
[02:13.61]Kapokmu kapan kapokmu kapan,
[02:16.59]Kapokmu kapan..
[02:19.33]Kapokmu kapan kapokmu kapan,
[02:22.44]Kapokmu kapan..
[02:24.92]
[02:54.00]>>>
[02:55.00]>>
[02:56.00]>
[02:57.00]Kapokmu kapan kapokmu kapan,
[02:59.73]Kapokmu kapan..
[03:02.21]Kapokmu kapan kapokmu kapan,
[03:04.96]Kapokmu kapan..
[03:06.82]Sudah ku bilang
[03:09.25]jangan suka keluyuran,
[03:12.05]Tapi abang
[03:13.79]memang susah diingatkan..
[03:17.45]Sudah ku bilang
[03:19.51]abang jangan suka jajan,
[03:22.68]Tiap malam
[03:24.11]suka main perempuan..
[03:28.04]Dasar abang sukanya gitu-gituan,
[03:30.65]Pergi malam ke tempat gitu-gituan..
[03:33.39]Uang habis sampai nggak bisa
[03:35.43]Buat bayar cicilan..
[03:38.73]Kapokmu kapan kapokmu kapan,
[03:41.84]Kapokmu kapan..
[03:44.89]Kapokmu kapan kapokmu kapan,
[03:47.44]Kapokmu kapan..
[03:49.55]Puaskah abang sakiti aku,
[03:54.59]Kau terlantarkan anak istrimu..
[04:00.01]
[04:05.02]Sadarlah abang sadar salahmu,
[04:10.08]Sebelum ajal ‘kan menjemputmu..
[04:16.06]Mendingan aku pergi,
[04:18.99]Aku tak sakit hati,
[04:21.91]Rasakan sakitmu sendiri..
[04:27.07]Kapokmu kapan kapokmu kapan,
[04:30.18]Kapokmu kapan..
[04:32.79]Kapokmu kapan kapokmu kapan,
[04:35.59]Kapokmu kapan..
[04:37.89]Kapokmu kapan kapokmu kapan,
[04:40.88]Kapokmu kapan..
[04:43.50]Kapokmu kapan kapokmu kapan,
[04:46.29]Kapokmu kapan..
[04:49.23]
———–
Preview:

Apuranen Aku

Eny-Sagita_1
Versi: Eny Sagita

Aku wis natoni ati,
Aku wis gawe gelo atimu..
Tulusing tresnamu tego tak blenjani,
Amergo roso iki ora soko jroning ati..

Cukup mung semene wae,
Katresnanmu marang aku..
Biso ra biso kudu mbok lalekno,
Lilakno aku diduweni wong liyo..

Duh wong bagus apuranen aku,
Wis wancine pancen tresno mung semene..
Duh wong bagus wis lalekno aku,
Kowe lan aku pancen dudu jodone..

Tutugno lakumu semono ugo lakuku,
Mugo mulyo sumandhing ning uripmu..

reff:
Aku mung biso ndedungo,
Aku mung biso nglilakno..
Mugo kowe nemokne kenyo liyo,
Sing luwih apik ra koyo sing saiki..

Duh wong bagus apuranen aku,
Wis wancine pancen tresno mung semene..
Duh wong bagus wis lalekno aku,
Kowe lan aku pancen dudu jodone..

Tutugno lakumu semono ugo lakuku,
Mugo mulyo sumandhing ning uripmu..

reff:
Aku mung biso ndedungo,
Aku mung biso nglilakno..
Mugo kowe nemokne kenyo liyo,
Sing luwih apik ra koyo sing saiki..

Duh wong bagus apuranen aku,
Wis wancine pancen tresno mung semene..
Duh wong bagus wis lalekno aku,
Kowe lan aku pancen dudu jodone..

Tutugno lakumu semono ugo lakuku,
Mugo mulyo sumandhing ning uripmu..
Mugo mulyo sumandhing ning uripmu..
—————-
[ver: lyrics]
[id: luqiulcv]
[ar: Eny Sagita]
[ti: Apuranen Aku]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:57]
[00:01.13]Apuranen Aku
[00:27.13]By: Eny Sagita
[00:30.13]
[00:32.13]>>>
[00:33.13]>>
[00:34.13]>
[00:35.13]Aku wis natoni ati,
[00:41.06]Aku wis gawe gelo atimu..
[00:48.44]Tulusing tresnamu
[00:51.76]tego tak blenjani,
[00:55.19]Amergo roso iki
[00:58.20]ora soko jroning ati..
[01:03.20]
[01:05.76]Cukup mung semene wae,
[01:12.00]Katresnanmu marang aku..
[01:19.14]Biso ra biso
[01:22.21]kudu mbok lalekno,
[01:25.76]Lilakno aku
[01:28.21]diduweni wong liyo..
[01:33.90]
[01:35.07]Duh wong bagus
[01:38.09]apuranen aku,
[01:42.47]Wis wancine
[01:44.79]pancen tresno
[01:46.41]mung semene..
[01:49.42]Duh wong bagus
[01:51.41]wis lalekno aku,
[01:56.17]Kowe lan aku
[01:58.47]pancen dudu jodone..
[02:03.35]Tutugno lakumu
[02:06.67]semono ugo lakuku,
[02:10.47]Mugo mulyo
[02:12.53]sumandhing ning uripmu..
[02:17.23]
[02:48.74]>>>
[02:49.74]>>
[02:50.74]>
[02:51.74]Aku mung biso ndedungo,
[02:58.29]Aku mung biso nglilakno..
[03:05.19]Mugo kowe
[03:08.18]nemokne kenyo liyo,
[03:12.11]Sing luwih apik
[03:14.73]ra koyo sing saiki..
[03:20.18]
[03:22.05]Duh wong bagus
[03:24.24]apuranen aku,
[03:28.68]Wis wancine
[03:30.68]pancen tresno
[03:32.61]mung semene..
[03:35.80]Duh wong bagus
[03:37.73]wis lalekno aku,
[03:42.29]Kowe lan aku
[03:44.74]pancen dudu jodone..
[03:49.24]Tutugno lakumu
[03:52.85]semono ugo lakuku,
[03:56.67]Mugo mulyo
[03:58.48]sumandhing ning uripmu..
[04:03.04]
[04:34.82]>>>
[04:35.82]>>
[04:36.82]>
[04:37.82]Aku mung biso ndedungo,
[04:44.51]Aku mung biso nglilakno..
[04:51.51]Mugo kowe
[04:54.50]nemokne kenyo liyo,
[04:58.32]Sing luwih apik
[05:01.07]ra koyo sing saiki..
[05:06.75]
[05:08.32]Duh wong bagus
[05:10.44]apuranen aku,
[05:14.88]Wis wancine
[05:16.76]pancen tresno
[05:18.82]mung semene..
[05:22.01]Duh wong bagus
[05:23.94]wis lalekno aku,
[05:28.33]Kowe lan aku
[05:30.58]pancen dudu jodone..
[05:35.38]Tutugno lakumu
[05:38.76]semono ugo lakuku,
[05:42.82]Mugo mulyo
[05:44.76]sumandhing ning uripmu..
[05:49.13]Mugo mulyo
[05:51.44]sumandhing ning uripmu..
[05:53.57]
———–
Preview:

Ngamen 15

Eny-Sagita
Versi: Eny Sagita

Urip ono dunyo ojo seneng gawe gelo,
Yen kepengen mulyo kowe kudu gelem soro..
Yen kepengen bojo ayo ndang podo dungo,
Golek bojo sugih tapi ojo nggone konco..

Urip ono dunyo ojo seneng gawe duso,
Kelakon uripmu mengko bakale sengsoro,
Ndang podo tobato ben ora mlebu neroko,
Golek sangu mati ben podo mlebu suargo..

reff:
Pisan pindho gawe ati loro,
Kaping telu ndang cepet nyuwun ngapuro..
Pisan pindho tetep gawe duso,
Kaping telu ayo ndang podo tobato..

Yen kepengen kowe tetep urip mulyo,
Ojo lali nyuwun dongane wong tuwo..
Yen kepengen kowe tetep urip mulyo,
Ojo lali nyuwun dongane wong tuwo..

reff:
Urip ono dunyo ojo seneng gawe gelo,
Yen kepengen mulyo kowe kudu gelem soro..
Yen kepengen bojo ayo ndang podo dungo,
Golek bojo sugih tapi ojo nggone konco..

Urip ono dunyo ojo seneng gawe duso,
Kelakon uripmu mengko bakale sengsoro,
Ndang podo tobato ben ora mlebu neroko,
Golek sangu mati ben podo mlebu suargo..

reff:
Pisan pindho gawe ati loro,
Kaping telu ndang cepet nyuwun ngapuro..
Pisan pindho tetep gawe duso,
Kaping telu ayo ndang podo tobato..

Yen kepengen kowe tetep urip mulyo,
Ojo lali nyuwun dongane wong tuwo..
Yen kepengen kowe tetep urip mulyo,
Ojo lali nyuwun dongane wong tuwo..

Urip ono dunyo ojo seneng gawe gelo,
Yen kepengen mulyo kowe kudu gelem soro..
Yen kepengen bojo ayo ndang podo dungo,
Golek bojo sugih tapi ojo nggone konco..
Golek bojo sugih tapi ojo nggone konco..
————-
[ver: lyrics]
[id: ulvcqcca]
[ar: Eny Sagita]
[ti: Ngamen 15]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:57]
[00:01.19]Ngamen 15
[00:31.19]Versi: Eny Sagita
[00:34.19]
[00:37.19]>>>
[00:38.19]>>
[00:39.19]>
[00:40.19]Urip ono dunyo
[00:42.43]ojo seneng gawe gelo,
[00:45.68]Yen kepengen mulyo
[00:47.35]kowe kudu gelem soro..
[00:50.78]Yen kepengen bojo
[00:52.21]ayo ndang podo dungo,
[00:55.57]Golek bojo sugih
[00:57.36]tapi ojo nggone konco..
[01:00.92]Urip ono dunyo
[01:02.04]ojo seneng gawe duso,
[01:05.64]Kelakon uripmu
[01:07.34]mengko bakale sengsoro,
[01:10.74]Ndang podo tobato
[01:12.62]ben ora mlebu neroko,
[01:15.72]Golek sangu mati
[01:17.21]ben podo mlebu suargo..
[01:21.19]
[01:28.17]>>>
[01:29.17]>>
[01:30.17]>
[01:31.17]Pisan pindho gawe ati loro,
[01:36.45]Kaping telu ndang cepet nyuwun ngapuro..
[01:42.68]Pisan pindho tetep gawe duso,
[01:47.02]Kaping telu ayo ndang podo tobato..
[01:51.69]Yen kepengen kowe tetep urip mulyo,
[01:56.80]Ojo lali nyuwun dongane wong tuwo..
[02:01.60]Yen kepengen kowe tetep urip mulyo,
[02:06.51]Ojo lali nyuwun dongane wong tuwo..
[02:11.72]
[02:53.68]>>>
[02:54.68]>>
[02:55.68]>
[02:56.68]Urip ono dunyo
[02:58.46]ojo seneng gawe gelo,
[03:02.14]Yen kepengen mulyo
[03:03.63]kowe kudu gelem soro..
[03:07.01]Yen kepengen bojo
[03:08.48]ayo ndang podo dungo,
[03:11.67]Golek bojo sugih
[03:13.70]tapi ojo nggone konco..
[03:17.27]Urip ono dunyo
[03:18.69]ojo seneng gawe duso,
[03:21.88]Kelakon uripmu
[03:23.66]mengko bakale sengsoro,
[03:26.98]Ndang podo tobato
[03:29.09]ben ora mlebu neroko,
[03:31.89]Golek sangu mati
[03:33.55]ben podo mlebu suargo..
[03:37.18]
[03:45.62]>>>
[03:46.62]>>
[03:47.62]>
[03:48.62]Pisan pindho gawe ati loro,
[03:52.53]Kaping telu ndang cepet nyuwun ngapuro..
[03:58.08]Pisan pindho tetep gawe duso,
[04:03.05]Kaping telu ayo ndang podo tobato..
[04:07.96]Yen kepengen kowe tetep urip mulyo,
[04:12.70]Ojo lali nyuwun dongane wong tuwo..
[04:17.92]Yen kepengen kowe tetep urip mulyo,
[04:22.64]Ojo lali nyuwun dongane wong tuwo..
[04:27.24]Urip ono dunyo
[04:29.05]ojo seneng gawe gelo,
[04:32.37]Yen kepengen mulyo
[04:34.28]kowe kudu gelem soro..
[04:37.77]Yen kepengen bojo
[04:39.32]ayo ndang podo dungo,
[04:42.57]Golek bojo sugih
[04:44.15]tapi ojo nggone konco..
[04:47.18]Golek bojo sugih
[04:49.01]tapi ojo nggone konco..
[04:52.71]
———-
Preview:

Prei Oplosan

Eny-Sagita
Versi: Eny Sagita

Aku ngamen pengen dadi jutawan,
Tak rewangi ngamen turut prapatan..
Aku ngamen kawit isih perawan,
Tapi ngamen ora nganggo oplosan..

Naudzuubillah min dzaliik..
Naudzuubillah min dzaliik..

Tau ngamen ditanggap karo bayan,
Ditawani mlebu dapur rekaman..
Bareng aku uwis dadi jutawan,
Digarai beno kenek tuntutan..

Biyen ngamen neng dalan,
Ora tau sandalan..
Ora butuh oplosan,
Ora wedi tuntutan..

Oplosan banyu syetan,
Yen mbok ombe klesetan..
Yen kowe pengen aman,
Prei ngombe oplosan..

reff:
Aku ngamen pengen dadi jutawan,
Tak rewangi ngamen turut prapatan..
Aku ngamen kawit isih perawan,
Tapi ngamen ora nganggo oplosan..

Naudzuubillah min dzaliik..
Naudzuubillah min dzaliik..

Tau ngamen ditanggap karo bayan,
Ditawani mlebu dapur rekaman..
Bareng aku uwis dadi jutawan,
Digarai beno kenek tuntutan..

Biyen ngamen neng dalan,
Ora tau sandalan..
Ora butuh oplosan,
Ora wedi tuntutan..

Oplosan banyu syetan,
Yen mbok ombe klesetan..
Yen kowe pengen aman,
Prei ngombe oplosan..

Biyen ngamen neng dalan,
Ora tau sandalan..
Ora butuh oplosan,
Ora wedi tuntutan..

Oplosan banyu syetan,
Yen mbok ombe klesetan..
Yen kowe pengen aman,
Prei ngombe oplosan..
—————-
[ver: lyrics]
[id: cabbcacs]
[ar: Eny Sagita]
[ti: Prei Oplosan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:05]
[00:01.01]Prei Oplosan
[00:33.01]Versi : Eny Sagita
[00:36.01]
[00:39.01]>>>
[00:40.01]>>
[00:41.01]>
[00:42.01]Aku ngamen pengen dadi jutawan,
[00:47.01]Tak rewangi ngamen turut prapatan..
[00:51.96]Aku ngamen kawit isih perawan,
[00:56.90]Tapi ngamen ora nganggo oplosan..
[01:03.26]Naudzuubillah min dzaliik..
[01:08.23]Naudzuubillah min dzaliik..
[01:13.67]Tau ngamen ditanggap karo bayan,
[01:18.77]Ditawani mlebu dapur rekaman..
[01:24.01]Bareng aku uwis dadi jutawan,
[01:28.88]Digarai beno kenek tuntutan..
[01:35.25]Biyen ngamen neng dalan,
[01:37.64]Ora tau sandalan..
[01:40.42]Ora butuh oplosan,
[01:42.97]Ora wedi tuntutan..
[01:45.52]Oplosan banyu syetan,
[01:48.00]Yen mbok ombe klesetan..
[01:50.64]Yen kowe pengen aman,
[01:53.20]Prei ngombe oplosan..
[01:57.85]
[02:00.58]==eny sagita, prei oplosan==
[02:33.08]
[02:36.08]>>>
[02:37.08]>>
[02:38.08]>
[02:39.08]Aku ngamen pengen dadi jutawan,
[02:44.38]Tak rewangi ngamen turut prapatan..
[02:49.62]Aku ngamen kawit isih perawan,
[02:54.47]Tapi ngamen ora nganggo oplosan..
[03:00.85]Naudzuubillah min dzaliik..
[03:05.90]Naudzuubillah min dzaliik..
[03:11.24]Tau ngamen ditanggap karo bayan,
[03:16.14]Ditawani mlebu dapur rekaman..
[03:21.45]Bareng aku uwis dadi jutawan,
[03:26.42]Digarai beno kenek tuntutan..
[03:32.76]Biyen ngamen neng dalan,
[03:35.11]Ora tau sandalan..
[03:37.89]Ora butuh oplosan,
[03:40.39]Ora wedi tuntutan..
[03:43.05]Oplosan banyu syetan,
[03:45.46]Yen mbok ombe klesetan..
[03:48.11]Yen kowe pengen aman,
[03:50.54]Prei ngombe oplosan..
[03:54.49]Biyen ngamen neng dalan,
[03:56.89]Ora tau sandalan..
[03:59.42]Ora butuh oplosan,
[04:01.89]Ora wedi tuntutan..
[04:04.75]Oplosan banyu syetan,
[04:07.01]Yen mbok ombe klesetan..
[04:09.55]Yen kowe pengen aman,
[04:12.17]Prei ngombe oplosan..
[04:16.54]
————
Preview:

Nikah Siri

Versi: Eny Sagita

Nikah siri aku lilo,
Senajan bojoku tuwo..
Sing tak jaluk biso urip mulyo,
Nuruti karep wong tuwo..

Ora nyono ora ngiro,
Nikah siri gawe loro..
Sing digadang jebul ora sayang,
Aku mung dinggo ampiran..

Nangis ing batinku,
Kelingan nasib uripku..
Gelo aku gelo,
Atiku tansah nelongso..

Urip mulyo ati susah,
Luwih becik aku pisah..
Urip dewe tentrem ing uripku,
Samadyo ayem atiku..

reff :
kemabli keatas..nikah siri aku…
—————
[ver: lyrics]
[id: hhknolsz]
[ar: Eny Sagita]
[ti: Nikah Siri]
[al: Jaranan Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:07]
[00:50.41]Nikah Siri
[00:50.41]Versi: Eny Sagita
[00:50.41][03:00.87][03:34.34][05:51.23]
[00:50.41][03:37.34]>>>
[00:50.41][03:38.34]>>
[00:50.41][03:39.34]>
[00:50.41][03:40.34]Nikah siri aku lilo,
[00:58.44][03:47.82]Senajan bojoku tuwo..
[01:06.62][03:55.74]Sing tak jaluk biso urip mulyo,
[01:14.43][04:04.58]Nuruti karep wong tuwo..
[01:22.80][04:12.43]Ora nyono ora ngiro,
[01:29.77][04:20.46]Nikah siri gawe loro..
[01:37.89][04:27.83]Sing digadang jebul ora sayang,
[01:45.87][04:36.10]Aku mung dinggo ampiran..
[01:53.50][04:44.50]Nangis ing batinku,
[02:04.92][04:55.76]Kelingan nasib uripku..
[02:12.72][05:03.40]Gelo aku gelo,
[02:21.53][05:11.47]Atiku tansah nelongso..
[02:29.87][05:20.01]Urip mulyo ati susah,
[02:38.25][05:28.38]Luwih becik aku pisah..
[02:46.56][05:36.34]Urip dewe tentrem ing uripku,
[02:54.60][05:44.31]Samadyo ayem atiku..
[03:03.50]==eny sagita, nikah siri==
————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=hc2OMP8OTQc

Ngamen 11

Ciptaan : Eny Sagita
Vokal : Eny Sagita
Produksi : Aini Record

Ora turu kok koyo ngimpi,
Ketemu wong bagus ngganteng dewe,
Aku mesem sithik kowe mesem akeh,
Irungku mekrok..

Ora turu kok koyo ngimpi,
Ketemu wong bagus ngganteng dewe,
Aku mesem sithik kowe mesem akeh,
Irungku mekrok..

Ora semayan ora janjian,
Ketemu neng deso pace kulon,
Lagi lungguh mak prok, lagi noleh mak leh
Lho konangan bapak..

reff :
Kowe lan aku sajak’e kok jodo,
Tapi ngopo kok bapakku koyo ngono,
Yen bapak setuju ayo diterusno,
Mugo-mugo dijabahi sing kuoso..

Roso tresno dudu’ mergo bondo,
Roso tresno lahir soko dodo,
Sugih mlarat dudu’ ukurane,
Sing penting kare’ mantep niat atine
Ayo’ pak ndang rabekno, aduh pak eny selak tuwo..

Ora turu kok koyo ngimpi,
Ketemu wong bagus ngganteng dewe,
Aku mesem sithik kowe mesem akeh,
Irungku mekrok..

Ora semayan ora janjian,
Ketemu neng deso pace kulon,
Lagi lungguh mak prok, lagi noleh mak leh
Lho konangan bapak..

reff :
Kowe lan aku sajak’e kok jodo,
Tapi ngopo kok bapakku koyo ngono,
Yen bapak setuju ayo diterusno,
Mugo-mugo dijabahi sing kuoso..

Roso tresno dudu’ mergo bondo,
Roso tresno lahir soko dodo,
Sugih mlarat dudu’ ukurane,
Sing penting kare’ mantep niat atine

Ayo’ pak ndang rabekno, aduh pak eny selak tuwo..
Ayo’ pak ndang rabekno, aduh pak eny selak tuwo..
Ayo’ pak ndang rabekno, aduh pak eny selak tuwo..

[ver: lyrics]
[id: ovqoiosz]
[ar: Eny Sagita]
[ti: Ngamen 11]
[al: Dangdut Jaranan]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:15]
[00:01.05]Ngamen 11
[00:13.05]Versi : Eny Sagita
[00:16.05][01:05.89][01:29.00][01:48.64][02:44.82][03:06.75][03:27.58][04:08.84]
[00:19.05][01:32.00][03:09.75]***
[00:20.05][01:33.00][03:10.75]**
[00:21.05][01:34.00][03:11.75]*
[00:22.05][00:38.07][02:15.95]Ora turu kok koyo ngimpi,
[00:25.84][00:41.55][02:19.75]Ketemu wong bagus ngganteng dewe,
[00:28.39][00:44.79][02:23.18]Aku mesem sithik kowe mesem akeh,
[00:32.42][00:49.15][02:27.34]Irungku mekrok..
[00:52.50][02:30.70]Ora semayan ora janjian,
[00:55.81][02:33.71]Ketemu neng deso pace kulon,
[00:59.22][02:37.11]Lagi lungguh mak prok, lagi noleh mak leh
[01:02.90][02:41.09]Lho konangan bapak..
[01:08.00]==eny sagita, ngamen 11==
[02:47.75]==ngamen 11, eny sagita==
[01:35.00][03:12.75]Kowe lan aku sajak’e kok jodo,
[01:37.58][03:16.20]Tapi ngopo kok bapakku koyo ngono,
[01:41.31][03:19.44]Yen bapak setuju ayo diterusno,
[01:44.23][03:22.67]Mugo-mugo dijabahi sing kuoso..
[01:55.68][03:33.07]Roso tresno dudu’ mergo bondo,
[01:58.92][03:37.05]Roso tresno lahir soko dodo,
[02:02.22][03:40.28]Sugih mlarat dudu’ ukurane,
[02:04.94][03:43.27]Sing penting kare’ mantep niat atine
[02:08.24][03:46.57][03:52.90][03:58.31]Ayo’ pak ndang rabekno,
[02:11.48][03:49.57][03:55.90][04:02.31]Aduh pak eny selak tuwo..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=i1QVBKj02kc