Ati Kesikso

Ati Kesikso
Ciptaan : ??
Vokal : Yetvia Eny Ardila
Produksi : Perdana Record

Sayuk karyo…, gones…
Pulung widu mongsoruman…
Sayektine…, romo…
Dicangking bolo kawulo

Opo kabeh lelakonku,
Kowe tego nglarani batinku
Urip tansah koyo ngene
Omah-omah, wis ra ono tentreme

Atiku tansah nelongso,
Udan tangis, sasat sabendino
Tak gondeli, tak tresnani
Ora ngiro, mung tansah ngapusi

Nangis, atiku nangis nelongso
Yen kelingan, tresnaku digawe loro
Nangis, atiku nangis nelongso
Ninggal aku, ngebotne karo wong liyo

Lilo aku kudu lilo
Lilo kowe direbut wong liyo
Nadyan uripmu wis mulyo
Mbok yo eling, atiku kesikso

reff :
Jenang selo…, romo….,
Wader kalen…sesonderan…

Opo kabeh lelakonku,
Kowe tego nglarani batinku
Urip tansah koyo ngene
Omah-omah, wis ra ono tentreme

Atiku tansah nelongso,
Udan tangis, sasat sabendino
Tak gondeli, tak tresnani
Ora ngiro, mung tansah ngapusi

Nangis, atiku nangis nelongso
Yen kelingan, tresnaku digawe loro
Nangis, atiku nangis nelongso
Ninggal aku, ngebotne karo wong liyo

Lilo aku kudu lilo
Lilo kowe direbut wong liyo
Nadyan uripmu wis mulyo
Mbok yo eling, atiku kesikso

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Ajong_vFojg

Advertisements

Ronggolawe Gugur

Ronggolawe Gugur
Ciptaan : ??
Vokal : Yetvia Eny Ardila
Produksi : Perdana Record

[dialog]
………………
………………

Ono crito, dek semono
Ronggolawe dadi satriane projo
Ing kraton gede kawibawane
Mojopahit nyoto jembar wewengkone

Ronggolawe, ra nrimakne
Yen to nambi, diangkat patih drajate
Winisudo, patih mangkubumi
Mergo durung suwe labuh ing negari

Ronggolawe, banjur kebranang atine
Koyo kobong, koyo bengkaho dadane
Ronggolawe, rumongso dikiwakake
Nambi dadi patih, ora sak mestine

Ronggolawe, nantang perang
Diladeni, senopati kebo nabrang
Ora ngiro, po wis titi mongso
Ronggolawe gugur jroning madyo logo

Ronggolawe, banjur kebranang atine
Koyo kobong, koyo bengkaho dadane
Ronggolawe, rumongso dikiwakake
Nambi dadi patih, ora sak mestine

Ronggolawe, nantang perang
Diladeni, senopati kebo nabrang
Ora ngiro, po wis titi mongso
Ronggolawe gugur jroning madyo logo

reff :
kembali ke atas..ono crito,dek…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=uAj3HfcsGb4