Unekno Sayang

Enny-Koesrini
Versi: Enny Koesrini

Endi adat sabendinane,
Yen kowe teko ngambung pipi..
Nanging geneo sepisan iki,
Ora koyo sabene kuwi..

Ojo meneh pitakonan,
Ngguyu kok kabotan..
Ketoro tumindakmu iku,
Kayane benci nyang aku..

reff:
Ucapno sayang marang awakku,
Opo kirane ono salah lan dosaku..

Abene uwis pernah janjian,
Paring pangapuro kabeh kesalahan..

Endi adat sabendinane,
Yen kowe teko ngambung pipi..
Nanging geneo sepisan iki,
Ora koyo sabene kuwi..

Ojo meneh pitakonan,
Ngguyu kok kabotan..
Ketoro tumindakmu iku,
Kayane benci nyang aku..

reff:
Ucapno sayang marang awakku,
Opo kirane ono salah lan dosaku..

Abene uwis pernah janjian,
Paring pangapuro kabeh kesalahan..

Endi adat sabendinane,
Yen kowe teko ngambung pipi..
Nanging geneo sepisan iki,
Ora koyo sabene kuwi..

Ojo meneh pitakonan,
Ngguyu kok kabotan..
Ketoro tumindakmu iku,
Kayane benci nyang aku..
—————–
[ver: lyrics]
[id: vbawzich]
[ar: Enny Koesrini]
[ti: Unekno Sayang]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:25]
[00:00.06]Unekno Sayang
[00:00.06]by: Enny Koesrini
[00:27.06]
[00:29.26]>>>
[00:30.26]>>
[00:31.26]>
[00:32.26]Endi adat sabendinane,
[00:36.62]Yen kowe teko ngambung pipi..
[00:40.29]Nanging geneo sepisan iki,
[00:44.38]Ora koyo sabene kuwi..
[00:48.19]Ojo meneh pitakonan,
[00:52.18]Ngguyu kok kabotan..
[00:55.92]Ketoro tumindakmu iku,
[01:00.01]Kayane benci nyang aku..
[01:04.06]
[01:31.09]>>>
[01:32.09]>>
[01:33.09]>
[01:34.09]Ucapno sayang
[01:37.12]marang awakku,
[01:41.67]Opo kirane ono
[01:44.67]salah lan dosaku..
[01:48.70]
[01:55.05]Abene uwis
[01:57.66]pernah janjian,
[02:02.14]Paring pangapuro
[02:05.37]kabeh kesalahan..
[02:09.91]Endi adat sabendinane,
[02:14.96]Yen kowe teko ngambung pipi..
[02:18.70]Nanging geneo sepisan iki,
[02:22.48]Ora koyo sabene kuwi..
[02:26.83]Ojo meneh pitakonan,
[02:30.95]Ngguyu kok kabotan..
[02:34.00]Ketoro tumindakmu iku,
[02:38.42]Kayane benci nyang aku..
[02:42.22]
[03:09.79]>>>
[03:10.79]>>
[03:11.79]>
[03:12.79]Ucapno sayang
[03:15.32]marang awakku,
[03:19.66]Opo kirane ono
[03:23.08]salah lan dosaku..
[03:27.26]
[03:33.55]Abene uwis
[03:36.41]pernah janjian,
[03:40.90]Paring pangapuro
[03:44.07]kabeh kesalahan..
[03:48.29]Endi adat sabendinane,
[03:53.58]Yen kowe teko ngambung pipi..
[03:57.44]Nanging geneo sepisan iki,
[04:01.80]Ora koyo sabene kuwi..
[04:05.71]Ojo meneh pitakonan,
[04:09.69]Ngguyu kok kabotan..
[04:12.93]Ketoro tumindakmu iku,
[04:17.60]Kayane benci nyang aku..
[04:21.44]
————-
Preview:

Advertisements

Mung Siji (enny koesrini)

Enny-Koesrini
Versi: Enny Koesrini

KETURON LEMES AWAKKU,
AMARGO NGELAMUN..
NELONGSO SEDIH SEBABE,
NGRASAKKE URIPKU..
RA TAU AKU NGLAKONI,
KATRESNAN SEJATI..

DURUNG NGLAKONI SENENG,
NANGING WIS KUCIWO..
KAPAN ANGGONE SIRNO,
NELANGSANING URIPKU..

reff:
RA KEPINGIN AKU NYINGKIRI,
SOKO COBANING URIPKU IKI,
ORA MENGKONO..

MUNG SIJI SING TAK KAREPAKE,
KATENTREMAN LAN TRESNO SEJATI,
BEBRAYAN URIP..

SUK KAPAN NGGONKU NGLAKONI,
BISANING TENTREM..
RA TAU DADI OMONGAN,
LAN DIGANTI NELONGSO..

KETURON LEMES AWAKKU,
AMARGO NGELAMUN..
NELONGSO SEDIH SEBABE,
NGRASAKKE URIPKU..
RA TAU AKU NGLAKONI,
KATRESNAN SEJATI..

DURUNG NGLAKONI SENENG,
NANGING WIS KUCIWO..
KAPAN ANGGONE SIRNO,
NELANGSANING URIPKU..
—————–
[ver: lyrics]
[id: cicobuch]
[ar: Enny Koesrini]
[ti: Mung Siji]
[al: Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:32]
[00:00.05]Mung Siji
[00:00.05]by: Enny Koesrini
[00:29.05]
[00:31.05]>>>
[00:32.05]>>
[00:33.05]>
[00:34.05]Keturon lemes awakku,
[00:39.25]Amargo ngelamun..
[00:46.00]Nelongso sedih sebabe,
[00:50.94]Ngrasakke uripku..
[00:57.17]Ra tau aku nglakoni,
[01:02.40]Katresnan sejati..
[01:08.14]
[01:14.00]Durung nglakoni seneng,
[01:19.25]Nanging wis kuciwo..
[01:24.73]Kapan anggone sirno,
[01:31.78]Nelangsaning uripku..
[01:36.53]
[01:57.43]>>>
[01:58.43]>>
[01:59.43]>
[02:00.43]Ra kepingin aku nyingkiri,
[02:06.43]Soko cobaning uripku iki,
[02:12.47]Ora mengkono..
[02:17.88]
[02:29.03]Mung siji sing tak karepake,
[02:35.48]Katentreman lan tresno sejati,
[02:41.56]Bebrayan urip..
[02:47.54]Suk kapan nggonku nglakoni,
[02:52.94]Bisaning tentrem..
[02:58.38]Ra tau dadi omongan,
[03:04.75]Lan diganti nelongso..
[03:10.87]
[03:15.45]Keturon lemes awakku,
[03:22.41]Amargo ngelamun..
[03:28.51]Nelongso sedih sebabe,
[03:34.29]Ngrasakke uripku..
[03:40.02]Ra tau aku nglakoni,
[03:45.80]Katresnan sejati..
[03:51.59]
[03:57.13]Durung nglakoni seneng,
[04:02.35]Nanging wis kuciwo..
[04:09.02]Kapan anggone sirno,
[04:15.18]Nelangsaning uripku..
[04:19.86]
————–
Preview:

Ben Wae (enny koesrini)

Enny-Koesrini
Versi: Enny Koesrini

BEN WAE BEN WAE, BEN WAE KELONO
RERANTANING ATI, YO BENE NANG NGERTI..

BEN WAE BEN WAE, BEN WAE NGUMBORO
ORA ONO GUNO, LIYAN PODO NGERTI
BEN WAE BEN WAE..

reff:
TAN ONO WONG LIYO, SING BAKAL NULUNGI
ATIKU SING SEDIH, SUSAH DITAMBANI..

DENE WIS KODARE, TUMURUNING BUMI
ORA BISO SENO, RERANTANING ATI
BEN WAE RA ONO TEGESE..

BEN WAE BEN WAE, BEN WAE NGUMBORO
ORA ONO GUNO, LIYAN PODO NGERTI
BEN WAE BEN WAE..

reff:
TAN ONO WONG LIYO, SING BAKAL NULUNGI
ATIKU SING SEDIH, SUSAH DITAMBANI..

DENE WIS KODARE, TUMURUNING BUMI
ORA BISO SENO, RERANTANING ATI
BEN WAE RA ONO TEGESE…

BEN WAE BEN WAE, BEN WAE NGUMBORO
ORA ONO GUNO, LIYAN PODO NGERTI
BEN WAE BEN WAE..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Enny Koesrini]
[ti: Ben Wae]
[al: Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 03:38]
[00:00.05]Ben Wae – Enny Koesrini
[00:23.05]
[00:25.90]>>>
[00:26.90]>>
[00:27.90]>
[00:28.90]Ben wae ben wae,
[00:31.90]Ben wae kelono..
[00:35.56]Rerantaning ati,
[00:38.64]Yo bene nang ngerti..
[00:42.52]Ben wae ben wae,
[00:45.32]Ben wae ngumboro..
[00:48.72]Ora ono guno,
[00:52.40]Liyan podo ngerti..
[00:55.83]Ben wae ben wae..
[01:00.21]
[01:16.04]>>>
[01:17.04]>>
[01:18.04]>
[01:19.04]Tan ono wong liyo,
[01:22.44]Sing bakal nulungi..
[01:26.12]Atiku sing sedih,
[01:29.60]Susah ditambani..
[01:33.02]
[01:39.09]Dene wis kodare,
[01:42.85]Tumuruning bumi..
[01:46.21]Ora biso seno,
[01:49.73]Rerantaning ati..
[01:52.87]Ben wae ra ono tegese..
[01:58.23]
[02:00.01]Ben wae ben wae,
[02:02.31]Ben wae ngumboro..
[02:05.98]Ora ono guno,
[02:09.27]Liyan podo ngerti..
[02:13.00]Ben wae ben wae..
[02:16.74]
[02:33.04]>>>
[02:34.04]>>
[02:35.04]>
[02:36.04]Tan ono wong liyo,
[02:39.04]Sing bakal nulungi..
[02:42.85]Atiku sing sedih,
[02:46.02]Susah ditambani..
[02:50.31]
[02:56.41]Dene wis kodare,
[02:59.64]Tumuruning bumi..
[03:03.30]Ora biso seno,
[03:06.67]Rerantaning ati..
[03:10.15]Ben wae ra ono tegese..
[03:15.57]
[03:17.06]Ben wae ben wae,
[03:19.57]Ben wae ngumboro..
[03:23.30]Ora ono guno,
[03:26.47]Liyan podo ngerti..
[03:30.15]Ben wae ben wae..
[03:34.07]
————-
Preview: