Unekno Sayang


Versi: Enny Koesrini

Endi adat sabendinane,
Yen kowe teko ngambung pipi..
Nanging geneo sepisan iki,
Ora koyo sabene kuwi..

Ojo meneh pitakonan,
Ngguyu kok kabotan..
Ketoro tumindakmu iku,
Kayane benci nyang aku..

reff:
Ucapno sayang marang awakku,
Opo kirane ono salah lan dosaku..

Abene uwis pernah janjian,
Paring pangapuro kabeh kesalahan..

Endi adat sabendinane,
Yen kowe teko ngambung pipi..
Nanging geneo sepisan iki,
Ora koyo sabene kuwi..

Ojo meneh pitakonan,
Ngguyu kok kabotan..
Ketoro tumindakmu iku,
Kayane benci nyang aku..

reff:
Ucapno sayang marang awakku,
Opo kirane ono salah lan dosaku..

Abene uwis pernah janjian,
Paring pangapuro kabeh kesalahan..

Endi adat sabendinane,
Yen kowe teko ngambung pipi..
Nanging geneo sepisan iki,
Ora koyo sabene kuwi..

Ojo meneh pitakonan,
Ngguyu kok kabotan..
Ketoro tumindakmu iku,
Kayane benci nyang aku..

Mung Siji (enny koesrini)


Versi: Enny Koesrini

KETURON LEMES AWAKKU,
AMARGO NGELAMUN..
NELONGSO SEDIH SEBABE,
NGRASAKKE URIPKU..
RA TAU AKU NGLAKONI,
KATRESNAN SEJATI..

DURUNG NGLAKONI SENENG,
NANGING WIS KUCIWO..
KAPAN ANGGONE SIRNO,
NELANGSANING URIPKU..

reff:
RA KEPINGIN AKU NYINGKIRI,
SOKO COBANING URIPKU IKI,
ORA MENGKONO..

MUNG SIJI SING TAK KAREPAKE,
KATENTREMAN LAN TRESNO SEJATI,
BEBRAYAN URIP..

SUK KAPAN NGGONKU NGLAKONI,
BISANING TENTREM..
RA TAU DADI OMONGAN,
LAN DIGANTI NELONGSO..

KETURON LEMES AWAKKU,
AMARGO NGELAMUN..
NELONGSO SEDIH SEBABE,
NGRASAKKE URIPKU..
RA TAU AKU NGLAKONI,
KATRESNAN SEJATI..

DURUNG NGLAKONI SENENG,
NANGING WIS KUCIWO..
KAPAN ANGGONE SIRNO,
NELANGSANING URIPKU..

12