Diamku

Versi: Engkong Ari

Walaupun tak kunyatakan
dengan kata-kata,
Namun kuberharap
kelak kau mengerti tentang hatiku ini..

Dalam diamku
ada rasa kagumku kepadamu,
Dalam diamku
ada kasih dan ada rindu untukmu..

Diamku adalah cintaku,
Diamku adalah kamu..
Biarkan waktu yang akan katakan padamu,
Bila cinta ini hanyalah untukmu..

Dan hanya untukmu selamanya..
Diamku adalah cintaku..
Diamku adalah kamu..
Oh diamku adalah kamu..

Tak Dapat Aku Pungkiri

Versi: Engkong Ari

Pernah aku katakan padamu
Cinta ini untukmu rinduku pun untukmu
Meski ku slalu jauh darimu
Hanya hayal yang bisa ku jumpa denganmu

Tetap tak dapat aku pungkiri
Hati ini hanya untukmu hanya untukmu
Tetapi risau kini selimuti hati.
Tak lagi senyum manismu nampak dimataku

Kau yang jauh terasa ingin menjauh
Adakah yang salah pada diriku
Larangkah hatimu karena aku
Pastilah kutak sengaja
seperti ku menaruh hati kepadamu

Meski disaat senja nan indah
Berhiaskan rintik hujan tlah lama berlalu
Tetap tak dapat aku pungkiri
Hati ini hanya untukmu hanya untukmu

Wis Uwis

Versi: Engkong Ari

Wis uwis aku uwis,
Ora tak eling-eling..
Dalan-dalane katresnan,
Sing wingi-wingi,
Bebarengan diliwati..

Senadyan
Isih kroso kahanane..
Lan isih
Katon-katon neng moto..

Wis uwis aku uwis,
Ora tak arep-arep..
Taman-tamane katresnan,
Sing wingi-wingi,
Mremboko lan temoto..
Saiki uwis alum
tanpo werno..

Kabeh kudu
Tak lalek’ake..
Nadyan ati
Luwih loro wekasane..

Luwih becik
Opo aku urip tanpo tresno..
Timbangane
Sabendino keloro-loro..

Dhuk piye dadine
yen sabare ngati,
Wis ora biso
amrantasi..

Kangenku Esuk Kuwi

Versi: Engkong Ari

Nalikane
Aku liwat panggonanmu
Esuk-esuk isih sepi
Isih durung akeh
Sing podho mlaku

Srengengene
Ugo durung metu
Nanging kroso ayem atiku
Mergo esemmu
Katon neng mripatku

reff:
Rasane koyo
Sliramu mlaku neng sandhingku
Kekanthenan asto
Andadek’ake esuk kuwi

Sak kabehe
Katon endah sinawang moto
Senadyan amung angliwati
Iso nambani kangening ati

Senadyan Neng Suriname

Versi: Engkong Ari

Yen tak matke,
Yen tak sawang-sawang..
Ing samubarang merak ati katone,
Lan tanpo pamrih yen tumandang gawe..

Lanang wadon,
Endah solah bawane..
Sak bendinane coro londo wicarane,
Lan tansah asih mring sak podho pepadhane..

Senadyan neng suriname lahir dan uripe,
Nanging ora dilalekke jawane..
Nganti saiki ora lali,
Nguri-uri piwelinge leluhure..

Janjining Ati

Versi: Engkong Ari

Sore iki,
Soko stasiun jebres solo..
Aku arep bali,
Ati ora jenjem ngenteni sepure teko..

Rasane koyo ono sing keri,
Nanging aku ora ngerti opo kuwi..
Senadyan wewayanganmu,
Wis cetho ngeba’i ati..

Ora kroso, alon alon
Sepur bengawane wis mlaku..
Kroso sepi nglangut rasaning ati,
Mripatku mung nyawang njobo..

Soko cendelo sak klebatan,
Katon koyo sliramu ngawe..
Nratap neng ati,
Ananging amung ati sing ngerti maknane..

Janjining atiku,
Mbesok yen tekan titi wancine..
Wewayangan mesti bakal sirno,
Mergo sliramu neng sandhingku..
Ora bakal adoh soko aku..

Sinten to Slirane

Versi: Engkong Ari

Sinten to slirane,
Semu abu-abu agemane..
Lenggahe dewe’an,
Ing terase mesjid madhep ngetan..

Sajak sajak’e koyo lagi
Nunggu wektune adzan..
Semilire angin awan iki
Alon anyibak nyibak rekmane..

Aduh aduh aduh, soyo katon ayune
Aduh aduh aduh, roso rasane mripatku iki
Angel kedhep nyawang dewek’e..

Nanging gegodhongane wit-witan awe awe
Ngelingake yen wis kumandang adzane..
Masyaalloh sinten to slirane..
Masyaalloh sinten to slirane..