Mblebes


Versi: Dimas Tedjo ft. Endah

Lk:
Dhik sakjak’e kok ono perlu,
Isih esuk wis nangekke aku..
Neng tanganmu kok nggowo palu,
Opo to sing rusak dipanku..

Pr:
Wis kowe ra usah suloyo,
Dek bengi metu karo sopo..
Neng klambimu lipstike sopo,
Yen dudu bocah wadon liyo..

Lk:
Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
Wetengku rasane koyo disunduk’i..

Pr:
Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
Opo aku arep mbok pakani wedhi..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk: Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu
My darling i love you..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk: Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu
My darling i love you..

reff:
Lk:
Dhik sakjak’e kok ono perlu,
Isih esuk wis nangekke aku..
Neng tanganmu kok nggowo palu,
Opo to sing rusak dipanku..

Pr:
Wis kowe ra usah suloyo,
Dek bengi metu karo sopo..
Neng klambimu lipstike sopo,
Yen dudu bocah wadon liyo..

Lk:
Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
Wetengku rasane koyo disunduk’i..

Pr:
Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
Opo aku arep mbok pakani wedhi..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk: Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk: Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..

reff:
Lk:
Dhik sakjak’e kok ono perlu,
Isih esuk wis nangekke aku..
Neng tanganmu kok nggowo palu,
Opo to sing rusak dipanku..

Pr:
Wis kowe ra usah suloyo,
Dek bengi metu karo sopo..
Neng klambimu lipstike sopo,
Yen dudu bocah wadon liyo..

Lk:
Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
Wetengku rasane koyo disunduk’i..

Pr:
Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
Opo aku arep mbok pakani wedhi..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk: Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk:Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..

Mapak Sinden


Versi: Cak Dikin ft. Endah

Lk:
Mbakyu sinden nopo pareng kulo taken,
Wulan niki dalangane pinten enggen..
Malem pitu sapar nopo tasih lodhang,
Menawi lodhang mbakyu kulo bade ndalang..

Pr:
Saget mawon mas pancen kulo nembe longgar,
Wulan niki dalangane mboten bladegan..
Nanging pripun mas mangke kulo mangkate,
Dipun papag nopo kulo budhal dewe..

Lk: Menawi purun mbok kulo papag pisan,
Pr: Saget mawon mas waton ra menggok dalan..
Lk: Pun kuatir nadyan tiang gambyongan,
Lk: Kulo niki mboten nate sembranan..

Pr: Mangke riyin mas ampun lali panjere,
Pr: Piro-piro waton ono taline..
Lk: Pun kuatir mbak pinten to bayarane,
Lk: Sing penting biso mapag sindene..

reff:
Lk:
Mbakyu sinden nopo pareng kulo taken,
Wulan niki dalangane pinten enggen..
Malem pitu sapar nopo tasih lodhang,
Menawi lodhang mbakyu kulo bade ndalang..

Pr:
Saget mawon mas pancen kulo nembe longgar,
Wulan niki dalangane mboten bladegan..
Nanging pripun mas mangke kulo mangkate,
Dipun papag nopo kulo budhal dewe..

Lk: Menawi purun mbok kulo papag pisan,
Pr: Saget mawon mas waton ra menggok dalan..
Lk: Pun kuatir nadyan tiang gambyongan,
Lk: Kulo niki mboten nate sembranan..

Pr: Mangke riyin mas ampun lali panjere,
Pr: Piro-piro waton ono taline..
Lk: Pun kuatir mbak pinten to bayarane,
Lk: Sing penting biso mapag sindene..

123