Mblebes

Dimas-Tedjo_Endah
Versi: Dimas Tedjo ft. Endah

Lk:
Dhik sakjak’e kok ono perlu,
Isih esuk wis nangekke aku..
Neng tanganmu kok nggowo palu,
Opo to sing rusak dipanku..

Pr:
Wis kowe ra usah suloyo,
Dek bengi metu karo sopo..
Neng klambimu lipstike sopo,
Yen dudu bocah wadon liyo..

Lk:
Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
Wetengku rasane koyo disunduk’i..

PR :
Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
Opo aku arep mbok pakani wedhi..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk:Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu
My darling i love you..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk:Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu
My darling i love you..

reff:
Lk:
Dhik sakjak’e kok ono perlu,
Isih esuk wis nangekke aku..
Neng tanganmu kok nggowo palu,
Opo to sing rusak dipanku..

Pr:
Wis kowe ra usah suloyo,
Dek bengi metu karo sopo..
Neng klambimu lipstike sopo,
Yen dudu bocah wadon liyo..

Lk:
Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
Wetengku rasane koyo disunduk’i..

PR :
Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
Opo aku arep mbok pakani wedhi..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk:Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk:Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..

reff:
Lk:
Dhik sakjak’e kok ono perlu,
Isih esuk wis nangekke aku..
Neng tanganmu kok nggowo palu,
Opo to sing rusak dipanku..

Pr:
Wis kowe ra usah suloyo,
Dek bengi metu karo sopo..
Neng klambimu lipstike sopo,
Yen dudu bocah wadon liyo..

Lk:
Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
Wetengku rasane koyo disunduk’i..

PR :
Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
Opo aku arep mbok pakani wedhi..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk:Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk:Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..
——————
[ver: lyrics]
[id: wahiihch]
[ar: Tedjo ft. Endah]
[ti: Mblebes]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:10]
[00:00.03]Mblebes
[00:00.03]by: Dimas Tedjo ft. Endah
[00:46.03]
[00:48.03]>>>
[00:49.03]>>
[00:50.03]>
[00:51.03]Lk: Dhik sakjak’e kok ono perlu,
[00:53.73]Lk: Isih esuk wis nangekke aku..
[00:57.08]Lk: Neng tanganmu kok nggowo palu,
[01:00.18]Lk: Opo to sing rusak dipanku..
[01:04.73]Pr: Wis kowe ra usah suloyo,
[01:08.13]Pr: Dek bengi metu karo sopo..
[01:11.38]Pr: Neng klambimu lipstike sopo,
[01:14.51]Pr: Yen dudu bocah wadon liyo..
[01:18.11]Lk: Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
[01:20.65]Lk: Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
[01:23.72]Lk: Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
[01:26.84]Lk: Wetengku rasane koyo disunduk’i..
[01:30.56]Pr: Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
[01:33.24]Pr: Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
[01:36.22]Pr: Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
[01:39.65]Pr: Opo aku arep mbok pakani wedhi..
[01:43.58]Pr: Wis nyingkrih nyingkrih..
[01:44.76]Pr: Gek ndang nyingkrih..
[01:45.99]Lk: Emoh dhik
[01:47.11]Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
[01:48.79]Lk: Ojo dhik
[01:49.97]Lk: Aku masih cinta padamu
[01:51.78]Lk: My darling i love you..
[01:54.45]Pr: Wis nyingkrih nyingkrih..
[01:55.95]Pr: Gek ndang nyingkrih..
[01:57.01]Lk: Emoh dhik
[01:58.18]Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
[01:59.92]Lk: Ojo dhik
[02:01.10]Lk: Aku masih cinta padamu
[02:02.99]Lk: My darling i love you..
[02:05.52]
[02:17.02]>>>
[02:18.02]>>
[02:19.02]>
[02:20.02]Lk: Dhik sakjak’e kok ono perlu,
[02:23.06]Lk: Isih esuk wis nangekke aku..
[02:26.02]Lk: Neng tanganmu kok nggowo palu,
[02:29.21]Lk: Opo to sing rusak dipanku..
[02:33.87]Pr: Wis kowe ra usah suloyo,
[02:36.98]Pr: Dek bengi metu karo sopo..
[02:40.40]Pr: Neng klambimu lipstike sopo,
[02:43.32]Pr: Yen dudu bocah wadon liyo..
[02:47.24]Lk: Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
[02:49.62]Lk: Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
[02:52.72]Lk: Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
[02:55.83]Lk: Wetengku rasane koyo disunduk’i..
[02:59.69]Pr: Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
[03:02.25]Pr: Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
[03:05.48]Pr: Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
[03:08.72]Pr: Opo aku arep mbok pakani wedhi..
[03:12.71]Pr: Wis nyingkrih nyingkrih..
[03:13.88]Pr: Gek ndang nyingkrih..
[03:14.81]Lk: Emoh dhik
[03:15.87]Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
[03:17.80]Lk: Ojo dhik
[03:19.04]Lk: Aku masih cinta padamu
[03:21.09]Lk: My darling i love you..
[03:23.77]Pr: Wis nyingkrih nyingkrih..
[03:25.02]Pr: Gek ndang nyingkrih..
[03:26.38]Lk: Emoh dhik
[03:27.57]Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
[03:29.12]Lk: Ojo dhik
[03:30.30]Lk: Aku masih cinta padamu
[03:31.99]Lk: My darling i love you..
[03:35.03]
[03:46.02]>>>
[03:47.02]>>
[03:48.02]>
[03:49.02]Lk: Dhik sakjak’e kok ono perlu,
[03:52.00]Lk: Isih esuk wis nangekke aku..
[03:55.12]Lk: Neng tanganmu kok nggowo palu,
[03:58.09]Lk: Opo to sing rusak dipanku..
[04:03.08]Pr: Wis kowe ra usah suloyo,
[04:05.76]Pr: Dek bengi metu karo sopo..
[04:09.23]Pr: Neng klambimu lipstike sopo,
[04:12.09]Pr: Yen dudu bocah wadon liyo..
[04:15.51]Lk: Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
[04:18.51]Lk: Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
[04:21.73]Lk: Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
[04:25.10]Lk: Wetengku rasane koyo disunduk’i..
[04:28.58]Pr: Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
[04:31.32]Pr: Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
[04:34.55]Pr: Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
[04:37.60]Pr: Opo aku arep mbok pakani wedhi..
[04:41.71]Pr: Wis nyingkrih nyingkrih..
[04:43.01]Pr: Gek ndang nyingkrih..
[04:44.08]Lk: Emoh dhik
[04:45.01]Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
[04:46.81]Lk: Ojo dhik
[04:48.24]Lk: Aku masih cinta padamu
[04:50.16]Lk: My darling i love you..
[04:52.73]Pr: Wis nyingkrih nyingkrih..
[04:53.90]Pr: Gek ndang nyingkrih..
[04:55.14]Lk: Emoh dhik
[04:56.27]Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
[04:58.00]Lk: Ojo dhik
[04:59.26]Lk: Aku masih cinta padamu
[05:00.93]Lk: My darling i love you..
[05:03.23]
————–
Preview:

Advertisements

Mapak Sinden

Cak-Dikin
Versi: Cak Dikin ft. Endah

Lk:
Mbakyu sinden nopo pareng kulo taken,
Wulan niki dalangane pinten enggen..
Malem pitu sapar nopo tasih lodhang,
Menawi lodhang mbakyu kulo bade ndalang..

Pr:
Saget mawon mas pancen kulo nembe longgar,
Wulan niki dalangane mboten bladegan..
Nanging pripun mas mangke kulo mangkate,
Dipun papag nopo kulo budhal dewe..

Lk: Menawi purun mbok kulo papag pisan,
Pr: Saget mawon mas waton ra menggok dalan..
Lk: Pun kuatir nadyan tiang gambyongan,
Lk: Kulo niki mboten nate sembranan..

Pr: Mangke riyin mas ampun lali panjere,
Pr: Piro-piro waton ono taline..
Lk: Pun kuatir mbak pinten to bayarane,
Lk: Sing penting biso mapag sindene..

reff:
Lk:
Mbakyu sinden nopo pareng kulo taken,
Wulan niki dalangane pinten enggen..
Malem pitu sapar nopo tasih lodhang,
Menawi lodhang mbakyu kulo bade ndalang..

Pr:
Saget mawon mas pancen kulo nembe longgar,
Wulan niki dalangane mboten bladegan..
Nanging pripun mas mangke kulo mangkate,
Dipun papag nopo kulo budhal dewe..

Lk: Menawi purun mbok kulo papag pisan,
Pr: Saget mawon mas waton ra menggok dalan..
Lk: Pun kuatir nadyan tiang gambyongan,
Lk: Kulo niki mboten nate sembranan..

Pr: Mangke riyin mas ampun lali panjere,
Pr: Piro-piro waton ono taline..
Lk: Pun kuatir mbak pinten to bayarane,
Lk: Sing penting biso mapag sindene..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zqvwuzcs]
[ar: Cak Dikin f. Endah]
[ti: Mapak Sinden]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:20]
[00:01.04]Mapak Sinden
[00:28.04]Versi : Cak Dikin f. Endah
[00:31.04]
[00:34.04]>>>
[00:35.04]>>
[00:36.04]>
[00:37.04]Lk: Mbakyu sinden nopo pareng kulo taken,
[00:42.14]Lk: Wulan niki dalangane pinten enggen..
[00:48.33]Lk: Malem pitu sapar nopo tasih lodhang,
[00:54.42]Lk: Menawi lodhang mbakyu kulo bade ndalang..
[01:00.27]Pr: Saget mawon mas pancen kulo nembe longgar,
[01:06.37]Pr: Wulan niki dalangane mboten bladegan..
[01:12.66]Pr: Nanging pripun mas mangke kulo mangkate,
[01:18.12]Pr: Dipun papag nopo kulo budhal dewe..
[01:24.66]Lk: Menawi purun mbok kulo papag pisan,
[01:30.38]Pr: Saget mawon mas waton ra menggok dalan..
[01:36.67]Lk: Pun kuatir nadyan tiang gambyongan,
[01:42.51]Lk: Kulo niki mboten nate sembranan..
[01:48.87]Pr: Mangke riyin mas ampun lali panjere,
[01:54.65]Pr: Piro-piro waton ono taline..
[02:00.81]Lk: Pun kuatir mbak pinten to bayarane,
[02:06.59]Lk: Sing penting biso mapag sindene..
[02:12.94]
[02:15.55]==cak dikin, mapag sinden==
[02:31.09]
[02:34.09]>>>
[02:35.09]>>
[02:36.09]>
[02:37.09]Lk: Mbakyu sinden nopo pareng kulo taken,
[02:42.79]Lk: Wulan niki dalangane pinten enggen..
[02:48.54]Lk: Malem pitu sapar nopo tasih lodhang,
[02:54.39]Lk: Menawi lodhang mbakyu kulo bade ndalang..
[03:00.86]Pr: Saget mawon mas pancen kulo nembe longgar,
[03:06.71]Pr: Wulan niki dalangane mboten bladegan..
[03:12.68]Pr: Nanging pripun mas mangke kulo mangkate,
[03:18.35]Pr: Dipun papag nopo kulo budhal dewe..
[03:25.24]Lk: Menawi purun mbok kulo papag pisan,
[03:31.03]Pr: Saget mawon mas waton ra menggok dalan..
[03:36.94]Lk: Pun kuatir nadyan tiang gambyongan,
[03:42.72]Lk: Kulo niki mboten nate sembranan..
[03:48.76]Pr: Mangke riyin mas ampun lali panjere,
[03:54.55]Pr: Piro-piro waton ono taline..
[04:00.51]Lk: Pun kuatir mbak pinten to bayarane,
[04:06.11]Lk: Sing penting biso mapag sindene..
[04:12.71]
————–
Preview:

Sepikul

Sepikul
Ciptaan : Danang / Sableng
Vokal : Yunianto & Endah S.
Produksi : ??

Lk :
Dik, e e dik, mbokyo mrene
Nyedako kene, ono crito coba gatekno
Ono deso, sepikul iku arane
Nadyan cilik, nanging wis kondang kaloko

Pr :
Mas, aduh kangmas, opo karepmu
Sabar disik, yen ngendiko ojo kesusu
Tingkahmu mas, nggawe bingung atiku
Sing kondang opo mas, opo maksudmu

Lk :
Pancen nyoto, ora ngoyo woro
Kasatrio, gagah bijaksono
Gawe adil, gawe ayem gawe tentrem,
Ra gawe kuciwo

Pr :
Yen ngunu mas, aku ngerti karepe
Bapak Irfan, iku kang dadi asmane

reff :
Lk :
Dik, e e dik, mbokyo mrene
Nyedako kene, ono crito coba gatekno
Ono deso, sepikul iku arane
Nadyan cilik, nanging wis kondang kaloko

Pr :
Mas, aduh kangmas, opo karepmu
Sabar disik, yen ngendiko ojo kesusu
Tingkahmu mas, nggawe bingung atiku
Sing kondang opo mas, opo maksudmu

Lk :
Pancen nyoto, ora ngoyo woro
Kasatrio, gagah bijaksono
Gawe adil, gawe ayem gawe tentrem,
Ra gawe kuciwo

Pr :
Yen ngunu mas, aku ngerti karepe
Bapak Irfan, iku kang dadi asmane

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5-NVmUE8PYc

Juragan Mbako

Juragan Mbako
Ciptaan : Danang / Sableng
Vokal : Sableng & Endah S
Produksi : ??

Pr :
Jare ngakune wong ndeso, mas
Tak takoni deweke ora bloko
Pengen ngerti sejatine,
Kok gampar, pirang-pirang usahane

Lk :
Yen mengkono dik, yo melu aku
Njur delok’en, opo duwekku
Nadyan cilik, pancene usahaku
Modal sithik, ning biso cukup uripku

Pr :
Gumregah aku tumandang, mas
Pikir seneng, atiku jadi girang
We lha dalah, tekan nggone aku mungun
Jebulane, sampean juragan mbako

Lk :
Jo’ dipikir dik, kudu nerimo
Ora bakal, uripmu dadi nelongso
Tak akoni dik, aku pancen wong ndeso
Mangertio, modalku amung ndedonga

reff :
Pr :
Gumregah aku tumandang, mas
Pikir seneng, atiku jadi girang
We lha dalah, tekan nggone aku mungun
Jebulane, sampean juragan mbako

Lk :
Jo’ dipikir dik, kudu nerimo
Ora bakal, uripmu dadi nelongso
Tak akoni dik, aku pancen wong ndeso
Mangertio, modalku amung ndedonga

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=i5lkaFbqZ3E

Goyang Semarang

Endah_Iis-Mawanti
Versi: Endah ft. Iis Mawanti

Klintong-klintong numpak andong ngebel klingklong
Grayah-grayah sak’e kosong kanthong bolong
Adik’e ngadang adendang goyang semarang

Iringane bonang kendang rebab gambang
Ilang samar atiku ora sumelang
Ora cemplang kumandang goyang semarang

Klintong-klintong numpak andong ngebel klingklong
Grayah-grayah sak’e kosong kanthong bolong
Adik’e ngadang adendang goyang semarang

Iringane bonang kendang rebab gambang
Ilang samar atiku ora sumelang
Ora cemplang kumandang goyang semarang

reff :
Iringane bonang kendang rebab gambang
Ilang samar atiku ora sumelang
Ora cemplang kumandang goyang semarang

Klintong-klintong numpak andong ngebel klingklong
Grayah-grayah sak’e kosong kanthong bolong
Adik’e ngadang adendang goyang semarang

Iringane bonang kendang rebab gambang
Ilang samar atiku ora sumelang
Ora cemplang kumandang goyang semarang

Klintong-klintong numpak andong ngebel klingklong
Grayah-grayah sak’e kosong kanthong bolong
Adik’e ngadang adendang goyang semarang

Iringane bonang kendang rebab gambang
Ilang samar atiku ora sumelang
Ora cemplang kumandang goyang semarang

Klintong-klintong numpak andong ngebel klingklong
Grayah-grayah sak’e kosong kanthong bolong
Adik’e ngadang adendang goyang semarang
—————–
[ver: lyrics]
[id: sukpuvch]
[ar: Endah ft. Iis Mawanti]
[ti: Goyang Semarang]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:41]
[00:00.09]Goyang Semarang
[00:00.09]by: Endah ft. Iis Mawanti
[00:05.08]
[00:07.08]>>>
[00:09.08]>>
[00:10.08]>
[00:11.08]Klintong-klintong
[00:12.91]numpak andong ngebel klingklong
[00:16.97]Grayah-grayah
[00:18.78]sak’e kosong kanthong bolong
[00:22.60]Adik’e ngadang
[00:24.60]adendang goyang semarang
[00:28.65]Iringane bonang kendang
[00:31.55]rebab gambang
[00:34.67]Ilang samar
[00:36.29]atiku ora sumelang
[00:40.43]Ora cemplang kumandang
[00:42.80]goyang semarang
[00:46.11]Klintong-klintong
[00:48.24]numpak andong ngebel klingklong
[00:51.66]Grayah-grayah
[00:53.60]sak’e kosong kanthong bolong
[00:57.54]Adik’e ngadang
[00:59.41]adendang goyang semarang
[01:03.78]Iringane bonang kendang
[01:06.60]rebab gambang
[01:09.35]Ilang samar
[01:11.04]atiku ora sumelang
[01:15.17]Ora cemplang kumandang
[01:17.09]goyang semarang
[01:20.60]
[01:36.09]>>>
[01:37.09]>>
[01:38.09]>
[01:39.09]Iringane bonang kendang
[01:41.85]rebab gambang
[01:44.35]Ilang samar
[01:45.91]atiku ora sumelang
[01:49.85]Ora cemplang kumandang
[01:52.60]goyang semarang
[01:56.10]Klintong-klintong
[01:57.67]numpak andong ngebel klingklong
[02:01.54]Grayah-grayah
[02:03.32]sak’e kosong kanthong bolong
[02:07.32]Adik’e ngadang
[02:09.51]adendang goyang semarang
[02:13.19]Iringane bonang kendang
[02:16.32]rebab gambang
[02:19.00]Ilang samar
[02:21.01]atiku ora sumelang
[02:25.00]Ora cemplang kumandang
[02:27.51]goyang semarang
[02:31.26]
[02:37.02]Klintong-klintong
[02:38.35]numpak andong ngebel klingklong
[02:42.35]Grayah-grayah
[02:44.23]sak’e kosong kanthong bolong
[02:48.16]Adik’e ngadang
[02:50.10]adendang goyang semarang
[02:54.36]Iringane bonang kendang
[02:56.99]rebab gambang
[02:59.73]Ilang samar
[03:01.67]atiku ora sumelang
[03:05.55]Ora cemplang kumandang
[03:08.12]goyang semarang
[03:11.80]Klintong-klintong
[03:13.36]numpak andong ngebel klingklong
[03:17.23]Grayah-grayah
[03:19.18]sak’e kosong kanthong bolong
[03:23.17]Adik’e ngadang
[03:25.30]adendang goyang semarang
[03:28.99]
————–
Preview:

Rondo Gunung

Rondo Gunung
Ciptaan : Harsono
Vokal : Cak Dikin & Endah
Produki : Dasa Studio

Pr :
Asem kecut gulo legi
Gulo klopo mas, opo gulo batu
Ampun mbacut kulo kandani
Kulo rondo anake telu

Lk :
Pilih ketan opo tape
Podo-podo dik, enak rasane
Rabi prawan abot sanggane
Yen rabi rondo, tulus tresnane

Pr :
Kembang mawar mekroke telu, yo mas yo
Entuk anyar, kowe banjur lali karo aku

Lk :
Semarang kaline gawe, yo dik yo
Jo sumelang, tresnaku yo mung slirane

Pr :
Abang-abang ora legi, yo mas yo
Ngomong sayang, ngomong sayang mengko gek ngapusi

Lk :
Suroboyo banyuwangi, yo dik yo
Ora liyo, sliramu sing tak tresnani

Pr :
Nopo kangmas ora getun
Kulo rondo mas, lare saking ndusun

Lk :
Ora gelo, ora getun
Nadyan rondo, iku kang tak suwun

reff :
kembali ke atas..asem kecut…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=F0R_vYc2Fhc