Mblebes

Versi: Dimas Tedjo ft. Endah
Lk:
Dhik sakjak’e kok ono perlu,
Isih esuk wis nangekke aku..
Neng tanganmu kok nggowo palu,
Opo to sing rusak dipanku..
Pr:
Wis kowe ra usah suloyo,
Dek bengi metu karo sopo..
Neng klambimu lipstike sopo,
Yen dudu bocah wadon liyo..
Lk:
Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
Wetengku rasane koyo disunduk’i..
PR :
Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
Opo aku arep mbok pakani wedhi..
Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk:Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu
My darling i love you..
Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk:Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu
My darling i love you..
reff:
Lk:
Dhik sakjak’e kok ono perlu,
Isih esuk wis nangekke aku..
Neng tanganmu kok nggowo palu,
Opo to sing rusak dipanku..
Pr:
Wis kowe ra usah suloyo,
Dek bengi metu karo sopo..
Neng klambimu lipstike sopo,
Yen dudu bocah wadon liyo..
Lk:
Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
Wetengku rasane koyo disunduk’i..
PR :
Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
Opo aku arep mbok pakani wedhi..
Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk:Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..
Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk:Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..
reff:
Lk:
Dhik sakjak’e kok ono perlu,
Isih esuk wis nangekke aku..
Neng tanganmu kok nggowo palu,
Opo to sing rusak dipanku..
Pr:
Wis kowe ra usah suloyo,
Dek bengi metu karo sopo..
Neng klambimu lipstike sopo,
Yen dudu bocah wadon liyo..
Lk:
Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
Wetengku rasane koyo disunduk’i..
PR :
Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
Opo aku arep mbok pakani wedhi..
Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk:Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..
Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk:Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..

Mapak Sinden

Versi: Cak Dikin ft. Endah

Lk:
Mbakyu sinden nopo pareng kulo taken,
Wulan niki dalangane pinten enggen..
Malem pitu sapar nopo tasih lodhang,
Menawi lodhang mbakyu kulo bade ndalang..

Pr:
Saget mawon mas pancen kulo nembe longgar,
Wulan niki dalangane mboten bladegan..
Nanging pripun mas mangke kulo mangkate,
Dipun papag nopo kulo budhal dewe..

Lk: Menawi purun mbok kulo papag pisan,
Pr: Saget mawon mas waton ra menggok dalan..
Lk: Pun kuatir nadyan tiang gambyongan,
Lk: Kulo niki mboten nate sembranan..

Pr: Mangke riyin mas ampun lali panjere,
Pr: Piro-piro waton ono taline..
Lk: Pun kuatir mbak pinten to bayarane,
Lk: Sing penting biso mapag sindene..

reff:
Lk:
Mbakyu sinden nopo pareng kulo taken,
Wulan niki dalangane pinten enggen..
Malem pitu sapar nopo tasih lodhang,
Menawi lodhang mbakyu kulo bade ndalang..

Pr:
Saget mawon mas pancen kulo nembe longgar,
Wulan niki dalangane mboten bladegan..
Nanging pripun mas mangke kulo mangkate,
Dipun papag nopo kulo budhal dewe..

Lk: Menawi purun mbok kulo papag pisan,
Pr: Saget mawon mas waton ra menggok dalan..
Lk: Pun kuatir nadyan tiang gambyongan,
Lk: Kulo niki mboten nate sembranan..

Pr: Mangke riyin mas ampun lali panjere,
Pr: Piro-piro waton ono taline..
Lk: Pun kuatir mbak pinten to bayarane,
Lk: Sing penting biso mapag sindene..

Sepikul

Versi: Yunianto ft. Endah S.

Lk :
Dik, e e dik, mbokyo mrene
Nyedako kene, ono crito coba gatekno
Ono deso, sepikul iku arane
Nadyan cilik, nanging wis kondang kaloko

Pr :
Mas, aduh kangmas, opo karepmu
Sabar disik, yen ngendiko ojo kesusu
Tingkahmu mas, nggawe bingung atiku
Sing kondang opo mas, opo maksudmu

Lk :
Pancen nyoto, ora ngoyo woro
Kasatrio, gagah bijaksono
Gawe adil, gawe ayem gawe tentrem,
Ra gawe kuciwo

Pr :
Yen ngunu mas, aku ngerti karepe
Bapak Irfan, iku kang dadi asmane

reff :
Lk :
Dik, e e dik, mbokyo mrene
Nyedako kene, ono crito coba gatekno
Ono deso, sepikul iku arane
Nadyan cilik, nanging wis kondang kaloko

Pr :
Mas, aduh kangmas, opo karepmu
Sabar disik, yen ngendiko ojo kesusu
Tingkahmu mas, nggawe bingung atiku
Sing kondang opo mas, opo maksudmu

Lk :
Pancen nyoto, ora ngoyo woro
Kasatrio, gagah bijaksono
Gawe adil, gawe ayem gawe tentrem,
Ra gawe kuciwo

Pr :
Yen ngunu mas, aku ngerti karepe
Bapak Irfan, iku kang dadi asmane

Juragan Mbako

Versi: Sableng ft. Endah S

Pr :
Jare ngakune wong ndeso, mas
Tak takoni deweke ora bloko
Pengen ngerti sejatine,
Kok gampar, pirang-pirang usahane

Lk :
Yen mengkono dik, yo melu aku
Njur delok’en, opo duwekku
Nadyan cilik, pancene usahaku
Modal sithik, ning biso cukup uripku

Pr :
Gumregah aku tumandang, mas
Pikir seneng, atiku jadi girang
We lha dalah, tekan nggone aku mungun
Jebulane, sampean juragan mbako

Lk :
Jo’ dipikir dik, kudu nerimo
Ora bakal, uripmu dadi nelongso
Tak akoni dik, aku pancen wong ndeso
Mangertio, modalku amung ndedonga

reff :
Pr :
Gumregah aku tumandang, mas
Pikir seneng, atiku jadi girang
We lha dalah, tekan nggone aku mungun
Jebulane, sampean juragan mbako

Lk :
Jo’ dipikir dik, kudu nerimo
Ora bakal, uripmu dadi nelongso
Tak akoni dik, aku pancen wong ndeso
Mangertio, modalku amung ndedonga

Goyang Semarang

Versi: Endah ft. Iis Mawanti

Klintong-klintong numpak andong ngebel klingklong
Grayah-grayah sak’e kosong kanthong bolong
Adik’e ngadang adendang goyang semarang

Iringane bonang kendang rebab gambang
Ilang samar atiku ora sumelang
Ora cemplang kumandang goyang semarang

Klintong-klintong numpak andong ngebel klingklong
Grayah-grayah sak’e kosong kanthong bolong
Adik’e ngadang adendang goyang semarang

Iringane bonang kendang rebab gambang
Ilang samar atiku ora sumelang
Ora cemplang kumandang goyang semarang

reff :
Iringane bonang kendang rebab gambang
Ilang samar atiku ora sumelang
Ora cemplang kumandang goyang semarang

Klintong-klintong numpak andong ngebel klingklong
Grayah-grayah sak’e kosong kanthong bolong
Adik’e ngadang adendang goyang semarang

Iringane bonang kendang rebab gambang
Ilang samar atiku ora sumelang
Ora cemplang kumandang goyang semarang

Klintong-klintong numpak andong ngebel klingklong
Grayah-grayah sak’e kosong kanthong bolong
Adik’e ngadang adendang goyang semarang

Iringane bonang kendang rebab gambang
Ilang samar atiku ora sumelang
Ora cemplang kumandang goyang semarang

Klintong-klintong numpak andong ngebel klingklong
Grayah-grayah sak’e kosong kanthong bolong
Adik’e ngadang adendang goyang semarang

Rondo Gunung

Versi: Cak Dikin ft. Endah

Pr :
Asem kecut gulo legi
Gulo klopo mas, opo gulo batu
Ampun mbacut kulo kandani
Kulo rondo anake telu

Lk :
Pilih ketan opo tape
Podo-podo dik, enak rasane
Rabi prawan abot sanggane
Yen rabi rondo, tulus tresnane

Pr :
Kembang mawar mekroke telu, yo mas yo
Entuk anyar, kowe banjur lali karo aku

Lk :
Semarang kaline gawe, yo dik yo
Jo sumelang, tresnaku yo mung slirane

Pr :
Abang-abang ora legi, yo mas yo
Ngomong sayang, ngomong sayang mengko gek ngapusi

Lk :
Suroboyo banyuwangi, yo dik yo
Ora liyo, sliramu sing tak tresnani

Pr :
Nopo kangmas ora getun
Kulo rondo mas, lare saking ndusun

Lk :
Ora gelo, ora getun
Nadyan rondo, iku kang tak suwun

reff :
Pr :
Asem kecut gulo legi
Gulo klopo mas, opo gulo batu
Ampun mbacut kulo kandani
Kulo rondo anake telu

Lk :
Pilih ketan opo tape
Podo-podo dik, enak rasane
Rabi prawan abot sanggane
Yen rabi rondo, tulus tresnane

Pr :
Kembang mawar mekroke telu, yo mas yo
Entuk anyar, kowe banjur lali karo aku

Lk :
Semarang kaline gawe, yo dik yo
Jo sumelang, tresnaku yo mung slirane

Pr :
Abang-abang ora legi, yo mas yo
Ngomong sayang, ngomong sayang mengko gek ngapusi

Lk :
Suroboyo banyuwangi, yo dik yo
Ora liyo, sliramu sing tak tresnani

Pr :
Nopo kangmas ora getun
Kulo rondo mas, lare saking ndusun

Lk :
Ora gelo, ora getun
Nadyan rondo, iku kang tak suwun