Suk Kapan (endah saraswati)

Endah-Saraswati_1
Versi: Endah Saraswati

Suk kapan aku ora ngerti,
Enteke sengsarane uripku..
Kepingin ngrasake, urip tentrem ayem
Adoh beko lan beboyo..

Nelongso esok awan sore,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pecobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

Penyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip, nganti teko sunar
Madhangi dalan uripku..

Nelongso esok awan sore,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pecobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

reff:
Penyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip, nganti teko sunar
Madhangi dalan uripku..

Nelongso esok awan sore,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pecobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..
—————-
[ver: lyrics]
[id: inuawucs]
[ar: Endah Saraswati]
[ti: Suk Kapan]
[al: Bosas Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:44]
[00:01.27]Suk Kapan
[00:16.27]Versi : Endah Saraswati
[00:19.27]
[00:22.27]>>>
[00:23.27]>>
[00:24.27]>
[00:25.27]Suk kapan aku ora ngerti,
[00:33.09]Enteke sengsarane uripku..
[00:41.17]Kepingin ngrasake, urip tentrem ayem
[00:50.80]Adoh beko lan beboyo..
[00:58.40]Nelongso esok awan sore,
[01:06.05]Nelongso nganti tekan seprene..
[01:14.75]Pacobaning urip, ora tau leren
[01:23.41]Teko lungo koyo ngene..
[01:31.31]Penyuwunku, aku biso
[01:40.34]Tabah nggonku nglakoni..
[01:48.55]Pacobaning urip, nganti teko sunar
[01:56.94]Madhangi dalan uripku..
[02:05.28]Nelongso esok awan sore,
[02:12.63]Nelongso nganti tekan seprene..
[02:21.64]Pacobaning urip, ora tau leren
[02:30.16]Teko lungo koyo ngene..
[02:36.75]
[03:14.09]>>>
[03:15.09]>>
[03:16.09]>
[03:17.09]Penyuwunku, aku biso
[03:25.11]Tabah nggonku nglakoni..
[03:32.95]Pacobaning urip, nganti teko sunar
[03:41.59]Madhangi dalan uripku..
[03:50.43]Nelongso esok awan sore,
[03:57.39]Nelongso nganti tekan seprene..
[04:06.10]Pacobaning urip, ora tau leren
[04:15.06]Teko lungo koyo ngene..
[04:21.65]
————-
Preview:

Advertisements

Tanpo Sliramu

Endah-Saraswati_3
Versi: Endah Saraswati

Kembang mekar kang endah, ing taman sari
Kang ngereb cahyane suryo, kang sumunar..
Sing tansah nganti anti tumetesing embun,
Ora bedo koyo kangene atiku..

Ra wibutuh urip iki, mung sliramu kang tak anti
Roso urip tansah susah, ra ono batese..
Ora mibutuh uripku, yen urip tanpo sliramu
Mung ngarep suk kapan biso, endah nyawiji..

Susahe ati iki, yen tanpo sliramu
Kang biso nglipur ati, gawe bungahku..
Suk kapan nganti suk kapan anggonku nunggu,
Rino wengi mung tansah ngarep tresnomu..

reff:
Kembang mekar kang endah, ing taman sari
Kang ngereb cahyane suryo, kang sumunar..
Sing tansah nganti anti tumetesing embun,
Ora bedo koyo kangene atiku..

Ra wibutuh urip iki, mung sliramu kang tak anti
Roso urip tansah susah, ra ono batese..
Ora mibutuh uripku, yen urip tanpo sliramu
Mung ngarep suk kapan biso, endah nyawiji..

Susahe ati iki, yen tanpo sliramu
Kang biso nglipur ati, gawe bungahku..
Suk kapan nganti suk kapan anggonku nunggu,
Rino wengi mung tansah ngarep tresnomu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zloscucq]
[ar: Endah Saraswati]
[ti: Tanpo Sliramu]
[al: Jazz Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:18]
[00:01.92]Tanpo Sliramu
[00:09.92]Versi : Endah Saraswati
[00:12.92]
[00:14.92]>>>
[00:15.92]>>
[00:16.92]>
[00:17.92]Kembang mekar kang endah, ing taman sari
[00:26.47]Kang ngereb cahyane suryo, kang sumunar..
[00:34.80]Sing tansah nganti anti tumetesing embun,
[00:43.60]Ora bedo koyo kangene atiku..
[00:51.46]Ra wibutuh urip iki, mung sliramu kang tak anti
[01:01.66]Roso urip tansah susah, ra ono batese..
[01:10.08]Ora mibutuh uripku, yen urip tanpo sliramu
[01:19.05]Mung ngarep suk kapan biso, endah nyawiji..
[01:27.17]Susahe ati iki, yen tanpo sliramu
[01:35.78]Kang biso nglipur ati, gawe bungahku..
[01:45.11]Suk kapan nganti suk kapan anggonku nunggu,
[01:53.50]Rino wengi mung tansah ngarep tresnomu..
[02:03.95]
[02:18.33]>>>
[02:19.33]>>
[02:20.33]>
[02:21.33]Kembang mekar kang endah, ing taman sari
[02:30.96]Kang ngereb cahyane suryo, kang sumunar..
[02:39.25]Sing tansah nganti anti tumetesing embun,
[02:48.04]Ora bedo koyo kangene atiku..
[02:56.43]Ra wibutuh urip iki, mung sliramu kang tak anti
[03:05.68]Roso urip tansah susah, ra ono batese..
[03:14.33]Ora mibutuh uripku, yen urip tanpo sliramu
[03:23.33]Mung ngarep suk kapan biso, endah nyawiji..
[03:32.11]Susahe ati iki, yen tanpo sliramu
[03:40.37]Kang biso nglipur ati, gawe bungahku..
[03:49.28]Suk kapan nganti suk kapan anggonku nunggu,
[03:57.97]Rino wengi mung tansah ngarep tresnomu..
[04:08.20]
————-
Preview:

Sak Jam Wae

Ciptaan : S. Harsono
Vokal : Endah Saraswati
Produksi : ??

Sak jam wae, atiku wis lego
Sak jam wae, atiku wis trimo..
Seminggu yen ora biso kepethuk,
Ning atiku rasane koyo diremuk-remuk..

Sak jam wae, atiku wis marem
Sak jam wae, atiku wis seneng..
Lungguh jejer nyandhing karo sliramu,
Sak jam wae biso nambani kangenku..

reff :
Sakitnya hatiku bukan kepalang,
Yen aku mbok anggep cewek simpenan..
Laraning atiku setengah mati,
Sliramu yen tego nyidrani janji..

Sak jam wae, aku mbok kancani mas
Sak jam wae, aku disambangi
Dino liyane sak karep atimu,
Waton sliramu ora ninggalke aku..

reff :
kembali ke atas..sak jam wae…
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: aqkokhsw]
[ar: Endah Saraswati]
[ti: Sak Jam Wae]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:32]
[00:01.94]Sak Jam Wae
[00:17.94]Versi: Endah Saraswati
[00:19.94][01:12.63][01:19.13][02:11.25][03:20.93][03:27.46][04:19.31]
[00:21.94][01:21.13][02:30.91][03:29.46]>>>
[00:22.94][01:22.13][02:31.91][03:30.46]>>
[00:23.94][01:23.13][02:32.91][03:31.46]>
[00:24.94][02:33.91]Sak jam wae, atiku wis lego
[00:31.95][02:39.96]Sak jam wae, atiku wis trimo..
[00:37.38][02:45.45]Seminggu yen ora biso kepethuk,
[00:43.29][02:51.12]Ning atiku rasane koyo diremuk-remuk..
[00:48.55][02:57.33]Sak jam wae, atiku wis marem
[00:55.10][03:03.12]Sak jam wae, atiku wis seneng..
[01:00.68][03:09.04]Lungguh jejer nyandhing karo sliramu,
[01:06.25][03:14.38]Sak jam wae biso nambani kangenku..
[01:14.57]==endah saraswati, sak jam wae==
[01:24.13][03:32.46]Sakitnya hatiku bukan kepalang,
[01:30.40][03:38.39]Yen aku mbok anggep cewek simpenan..
[01:36.19][03:44.19]Laraning atiku setengah mati,
[01:41.34][03:49.56]Sliramu yen tego nyidrani janji..
[01:47.58][03:55.52]Sak jam wae, aku mbok kancani mas
[01:53.25][04:01.29]Sak jam wae, aku disambangi
[01:58.85][04:06.79]Dino liyane sak karep atimu,
[02:04.48][04:12.44]Waton sliramu ora ninggalke aku..
[03:22.40]==sak jam wae, endah saraswati==
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=yyvhalGaYgY

Plesedan – Bingung

Plesedan – Bingung
Ciptaan : Yono Torong
Vokal : Endah Saraswati
Produksi : Dasa Studio

Rakroso telung minggu, ra krungu kabarmu
Nggak tau dimana, ra ngerti neng endi
Maksud hati, yen ngerti pingin ketemu

Rakroso neng atiku, tumbuh rasa rindu
Nggak tau kenapa, neng ngopo ra ngerti
Njur kelingan esok awan sore wengi,
Mung tansah pingin ketemu

reff :

O…priyo bagus, neng endi sliramu
O…priyo bagus, aku sangat rindu
O…priyo bagus, ku tunggu dirimu
Opo ora kroso aku bingung, bingung…

kembali ke atas..rakroso telung minggu…

O…priyo bagus, neng endi sliramu
O…priyo bagus, aku sangat rindu
O…priyo bagus, ku tunggu dirimu
Opo ora kroso aku bingung, bingung…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=tR2QmvWel90

Merapi Tak Pernah Ingkar Janji

Merapi Tak Pernah Ingkar Janji
Ciptaan : endah saraswati
Vokal : Endah Saraswati
Produksi : Dasa Studio

[bait 1]
MERAPI KANG DADI SAKSI
KABUT PUTIH MELU ANYEKSENI
OPO SING LAGI TAK ROSO IKI
SING ONO SAK JRONING ATI

[bait 2]
TRESNAMU TANSAH TAK ANTI
NYAWANG MERAPI TAN NGGEGIRISI
NGUDOROSO TRESNO KANG SUCI IKI
NGUCAP JANJI SEHIDUP SEMATI

[bait 3]
TRESNAKU LAN TERSNAMU
ORA TAU GAWE TATU
ORA LUNTUR AMERGO WEKTU
ORA ILANG SAK JRONING KALBU

[bait 4]
KALIURANG, OH KALIURANG
DADI MANISE KENANGAN
KALIURANG, OH KALIURANG
DADI KENANGAN SEPANJANG JAMAN

reff :
kembali kebait 2..tresnamu tansah…

DADI KENANGAN SEPANJANG JAMAN

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=IBfJSwgp_N4

Suminten dan Sumanto

SUMINTEN dan SUMANTO
Vokal : Kelik PL ft. Endah Saraswati
Produksi : Dasa Studio

Lk : Dik, sampeyan namine sinten?
Pr : Kulo naminipun suminten, Lha sampeyan namine sinten?
Lk : Kulo mesti sanes suminten

Lk : Dik, sampeyan yuswane pinten?
Pr : Pitulas langkung tigang ndinten, Mas, sampeyan yuswane pinten?
Lk : Sajake le njenengan benten

Pr : Mas, kulo nyuwun pangapuro, yuswane panjenengan piro?
Lk : Sakniki kulo papat limo, niku jarene bapak kulo

Pr : Mas, sakjane namine sopo?
Lk : Biasa, disopo sumanto

Pr : Mas, kersane njenengan nopo?
Lk : Pingine bade pados garwo
Pr : Modale panjenengan nopo, kok sampun pingin pados garwo
Lk : Modalku nduwe becak limo, mbangane dadi joko tuwo

Pr : Ngono wae tokan-takon, tokan-takon koyo wong bloon
Lk : Ngono wae tudang-tuding, tudang-tuding koyo wong gething
Pr : Ngono wae plirak-plirik, plirak-plirik koyo wong serik
Lk : Ngono wae prengat-prengut, prengat-prengut malah ngejak ribut

reff :
kembali ke atas..dik,sampean namine sinten…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=zsMIjDlpp50

Kangmas vs Diajeng

Kangmas vs Diajeng
Ciptaan : Kelik Pelipur Lara
Vokal : Kelik PL & Endah Saraswati
Produksi : Dasa Studio

Lk :
Jeng jeng jeng ah diajeng
Lungguh ndodok ngombe sekoteng
Jeng jeng jeng ah diajeng
Ulatmu kok katon peteng

Pr :
Mas mas mas aduh kangmas
Udang grimis hawane panas
Mas mas mas ra sudi mas
Atiku wis ora nggagas

Lk :
Jeng jeng jeng ah diajeng
Weteng luwe sirahe cumleng
Jeng jeng jeng ah diajeng
Jare kowe wis ora seneng

Pr :
Mas mas mas aduh kangmas
Ono kere munggah ning teras
Mas mas mas ra sudi mas
Nadyan duwe emas sak monas

reff :

Lk :
Mongso ketigo nganti rendheng
Soyo suwe ati kemrengseng
Tak rewangi tekadku mempeng
Jebule awakmu mbededeng

Pr :
Mbok yo mikir to kowe kangmas
Ora perlu digawe was-was
Pancen aku wis ora welas
Ojo ojo kowe ra waras

reff :
kembali ke atas..jeng jeng jeng…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5mAC5cCVbL0