Suk Kapan (endah saraswati)


Versi: Endah Saraswati

Suk kapan aku ora ngerti,
Enteke sengsarane uripku..
Kepingin ngrasake, urip tentrem ayem
Adoh beko lan beboyo..

Nelongso esok awan sore,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pecobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

Penyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip, nganti teko sunar
Madhangi dalan uripku..

Nelongso esok awan sore,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pecobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

reff:
Penyuwunku, aku biso
Tabah nggonku nglakoni..
Pacobaning urip, nganti teko sunar
Madhangi dalan uripku..

Nelongso esok awan sore,
Nelongso nganti tekan seprene..
Pecobaning urip, ora tau leren
Teko lungo koyo ngene..

Tanpo Sliramu


Versi: Endah Saraswati

Kembang mekar kang endah, ing taman sari
Kang ngereb cahyane suryo, kang sumunar..
Sing tansah nganti anti tumetesing embun,
Ora bedo koyo kangene atiku..

Ra wibutuh urip iki, mung sliramu kang tak anti
Roso urip tansah susah, ra ono batese..
Ora mibutuh uripku, yen urip tanpo sliramu
Mung ngarep suk kapan biso, endah nyawiji..

Susahe ati iki, yen tanpo sliramu
Kang biso nglipur ati, gawe bungahku..
Suk kapan nganti suk kapan anggonku nunggu,
Rino wengi mung tansah ngarep tresnomu..

reff:
Kembang mekar kang endah, ing taman sari
Kang ngereb cahyane suryo, kang sumunar..
Sing tansah nganti anti tumetesing embun,
Ora bedo koyo kangene atiku..

Ra wibutuh urip iki, mung sliramu kang tak anti
Roso urip tansah susah, ra ono batese..
Ora mibutuh uripku, yen urip tanpo sliramu
Mung ngarep suk kapan biso, endah nyawiji..

Susahe ati iki, yen tanpo sliramu
Kang biso nglipur ati, gawe bungahku..
Suk kapan nganti suk kapan anggonku nunggu,
Rino wengi mung tansah ngarep tresnomu..

1236