Jaran Kore (endah laras)

Versi: Endah Laras

Brok ketepak tepok,
Numpak jaran jarane mabuk..
Brok ketepak tepok,
Numpak jaran jarane mabuk..
Numpak mobil, mobile mogok
(didorong dorong unine ngok-ngok..)

Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
Numpak jaran neng malioboro..
Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
Numpak jaran neng malioboro..
Sirah mumet awake lungkrah,
(numpak dhokar atine bungah..)

reff:
Dho plesiran rame rame,
Numpak jaran jarane kore..
Ojo susah dadi wong ora nduwe,
Sing penting gelem nyambut gawe..
Ojo podho urip nggresulo,
Mengko mundhak kowe ciloko..

Brok ketepak tepok,
Numpak jaran jarane mabuk..
Brok ketepak tepok,
Numpak jaran jarane mabuk..
Numpak mobil, mobile mogok
(didorong dorong unine ngok-ngok..)

Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
Numpak jaran neng malioboro..
Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
Numpak jaran neng malioboro..
Sirah mumet awake lungkrah,
(numpak dhokar atine bungah..)

reff:
Dho plesiran rame rame,
Numpak jaran jarane kore..
Ojo susah dadi wong ora nduwe,
Sing penting gelem nyambut gawe..
Ojo podho urip nggresulo,
Mengko mundhak kowe ciloko..

Sengkaling Ninggal Janji

Versi: Cak Dikin ft. Endah Laras

Pr :
Ning sengkaling janjimu tak gondeli
Prasetyamu ra pegat tulusing ati
Welas asih nganti tekaning pati
Ning sengkaling janjimu tak gondeli

Lk :
Koyo karang kukuh utuh ing setyo
Tresno welas ra keno den pisahno
Ora pegat nganti pungkasing nyowo
Koyo karang kukuh utuh ing setyo

Duet :
Ayo ngugemi sumpah lan janjine
Kowe lan aku bareng sak lawase
Jo nganti mengko lamis ing mburine
Sengkaling iki kang dadi saksine

Ayo ngugemi sumpah lan janjine
Kowe lan aku bareng sak lawase
Jo nganti mengko lamis ing mburine
Sengkaling iki kang dadi saksine

reff :
Pr :
Ning sengkaling janjimu tak gondeli
Prasetyamu ra pegat tulusing ati
Welas asih nganti tekaning pati
Ning sengkaling janjimu tak gondeli

Lk :
Koyo karang kukuh utuh ing setyo
Tresno welas ra keno den pisahno
Ora pegat nganti pungkasing nyowo
Koyo karang kukuh utuh ing setyo

Duet :
Ayo ngugemi sumpah lan janjine
Kowe lan aku bareng sak lawase
Jo nganti mengko lamis ing mburine
Sengkaling iki kang dadi saksine

Ayo ngugemi sumpah lan janjine
Kowe lan aku bareng sak lawase
Jo nganti mengko lamis ing mburine
Sengkaling iki kang dadi saksine

Kecik Kecik

Versi: Endah Laras

Kecik kecik, kecike manilo yo mas yo
Prayogane, tumrap poro mudho
Mbesuk dadi mas, wong kang dipercoyo
Sing becik dienggo, dibuang barang sing olo

Oooing, kecik kecike manilo
Oooing, yen kasep njur ojo gelo

Kecik kecik, diwadahi takir yo mas yo
Sawo kecik, soko kali yoso
Bengi mikir mas, esuk sore mikir
Kok yo kebangeten, dipikir ora rumongso

Oooing, kayune ukir ukiran
Oooing, wong manis dadi pikiran

reff :
Kecik kecik, kecike manilo yo mas yo
Sawo rontok, dikumbah nyang banyu
Mbiyen ngaku mas, jare isih joko
Ning bareng ketemu, horoto anake telu

OOOing, ono grumbul dalan luwak
Oooing, yen wurung bejo ning awak

Kecik abang mas, kecik sawo nggunung yo mas yo
Tuku srabi, ning kutho semarang
Urip bujang mas, kok rasane bingung
Bareng arep rabi, horoto reregan larang

Oooing, kecike digondol ulung
Oooing, duwit sithik sing nginger bingung
Oooing, kecike digondol ulung
Oooing, duwit sithik sing nginger bingung

Sepurane (endah laras)

Versi: Endah Laras

Sepurane aku mblenjani janji,
Marang sliramu sing tak tresnani..
Wis sewindu nggonmu ngenteni sliramu sing tak tresnani,
Nanging atiku tansah kangen sliramu..

Senadyan kuwi cetho dudu pilihanku,
Sing tak suwun lilakno awakku..
Urip bebarengan pilihane wong tuwoku,
Nanging batinku tresno sliramu..

Saiki wis dadi lelakonku,
Bebarengan karo sing ra tak tresnani..
Sing tak suwun pandongamu rino kelawan wengi,
Iku pinesthi garising uripku..

reff:
Sepurane aku mblenjani janji,
Marang sliramu sing tak tresnani..
Wis sewindu nggonmu ngenteni sliramu sing tak tresnani,
Nanging atiku tansah kangen sliramu..

Senadyan kuwi cetho dudu pilihanku,
Sing tak suwun lilakno awakku..
Urip bebarengan pilihane wong tuwoku,
Nanging batinku tresno sliramu..

Saiki wis dadi lelakonku,
Bebarengan karo sing ra tak tresnani..
Sing tak suwun pandongamu rino kelawan wengi,
Iku pinesthi garising uripku..
Rino wengi tansah kelingan sliramu..

Gambang Suling

Versi: Endah Laras

Gambang suling,
Kumandhang suarane
Thulat thulit kepenak unine
Uuu…uuu…uuu…uuu…unine mung
Nrenyuhake baa…reng
Lan kentrung ke…tipung suling
Sigrak kendhangane

reff :
Gambang suling,
Kumandhang suarane
Thulat thulit kepenak unine
Uuu…uuu…uuu…uuu…unine mung
Nrenyuhake baa…reng
Lan kentrung ke…tipung suling
Sigrak kendhangane

reff:
Gambang suling,
Kumandhang suarane
Thulat thulit kepenak unine
Uuu…uuu…uuu…uuu…unine mung
Nrenyuhake baa…reng
Lan kentrung ke…tipung suling
Sigrak kendhangane

reff :
Gambang suling,
Kumandhang suarane
Thulat thulit kepenak unine
Uuu…uuu…uuu…uuu…unine mung
Nrenyuhake baa…reng
Lan kentrung ke…tipung suling
Sigrak kendhangane

Ojo Kondo Sopo Sopo

Versi: Endah Laras ft. Cak Dikin

Lk :
Ojo kondo sopo sopo, aku kebacut tresno..
Mring sliramu denok sayangku, ojo kondo sopo sopo..
Pr :
Ojo kondo sopo sopo, aku asli ora tresno..
Mergo ono wong lanang liyo, tak jaluk ndiko nglilakno

Lk :
Aku ora gojegan, nyoto ora lelamisan..
Tak rewangi koyo wong edan, ojo kondo sopo sopo..
Pr :
Aku ugo ngimbangi, tresnoku welas lan suci..
Mring deweke sing tak tresnani, ojo kondo sopo sopo

Lk : Ojo kondo sopo sopo, tresnoku ora mbok trimo..
Pr : Sepurane dudu jodone
Duet:Ojo kondo sopo sopo

reff :
Lk :
Ojo kondo sopo sopo, aku kebacut tresno..
Mring sliramu denok sayangku, ojo kondo sopo sopo..
Pr :
Ojo kondo sopo sopo, aku asli ora tresno..
Mergo ono wong lanang liyo, tak jaluk ndiko nglilakno

Lk :
Aku ora gojegan, nyoto ora lelamisan..
Tak rewangi koyo wong edan, ojo kondo sopo sopo..
Pr :
Aku ugo ngimbangi, tresnoku welas lan suci..
Mring deweke sing tak tresnani, ojo kondo sopo sopo

Lk : Ojo kondo sopo sopo, tresnoku ora mbok trimo..
Pr : Sepurane dudu jodone
Duet:Ojo kondo sopo sopo

Katresnanku

Versi: Dimas Tedjo ft. Endah

Pr:
Opo pancen wis lali saiki,
Opo pancen ora ngerti..
Sliramu sing tak tresnani,
Rino wengi dadi ati..

Opo pancen wis tego atimu,
Opo pancen ra rumongso..
Sliramu nate ngendiko,
Tansah setyo ora bakal cidro..

Lk:
Aku ra bakal lali,
Nganti tekan saiki ora bakal lali..
Aku ugo mangerti,
Tresnomu kang sejati ora mung aneng lathi..

Aku ra bakal tego,
Aku ra bakal cidro ora bakal cidro..
Aduh aduh kusumo,
Manik ing roso tresno tejane jiwo rogo..

Pr:
Janjimu tak enteni duh kangmas,
Nganti tumekaning janji..
Sineksen langit lan bumi,
Yo mung kangmas memenir ing ati..

reff:
Pr:
Opo pancen wis lali saiki,
Opo pancen ora ngerti..
Sliramu sing tak tresnani,
Rino wengi dadi ati..

Opo pancen wis tego atimu,
Opo pancen ra rumongso..
Sliramu nate ngendiko,
Tansah setyo ora bakal cidro..

Lk:
Aku ra bakal lali,
Nganti tekan saiki ora bakal lali..
Aku ugo mangerti,
Tresnomu kang sejati ora mung aneng lathi..

Aku ra bakal tego,
Aku ra bakal cidro ora bakal cidro..
Aduh aduh kusumo,
Manik ing roso tresno tejane jiwo rogo..

Pr:
Janjimu tak enteni duh kangmas,
Nganti tumekaning janji..
Sineksen langit lan bumi,
Yo mung kangmas memenir ing ati..

Yen Ing Tawang Ono Lintang (endah laras)

Versi: Endah Laras

Yen ing tawang ono lintang cah ayu,
Aku ngenteni tekamu..
Marang mego ing angkoso nimas,
Sun takokke pawartamu..

Janji-janji aku eling cah ayu,
Sumedhot rasaning ati..
Lintang-lintang ngiwi-iwi nimas,
Tresnaku sundhul wiyati..

Dek semono, janjimu disekseni
Mega kartiko, kairing roso tresno asih..

Yen ing tawang ono lintang cah ayu,
Rungokno tangising ati..
Binarung swaraning ratri nimas,
Ngenteni mbulan ndadari..

reff :
Dek semono, janjimu disekseni
Mega kartiko, kairing roso tresno asih..

Yen ing tawang ono lintang cah ayu,
Rungokno tangising ati..
Binarung swaraning ratri nimas,
Ngenteni mbulan ndadari..