Jaran Kore (endah laras)

Endah-Laras_4
Versi: Endah Laras

Brok ketepak tepok,
Numpak jaran jarane mabuk..
Brok ketepak tepok,
Numpak jaran jarane mabuk..
Numpak mobil, mobile mogok
(didorong dorong unine ngok-ngok..)

Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
Numpak jaran neng malioboro..
Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
Numpak jaran neng malioboro..
Sirah mumet awake lungkrah,
(numpak dhokar atine bungah..)

reff:
Dho plesiran rame rame,
Numpak jaran jarane kore..
Ojo susah dadi wong ora nduwe,
Sing penting gelem nyambut gawe..
Ojo podho urip nggresulo,
Mengko mundhak kowe ciloko..

Brok ketepak tepok,
Numpak jaran jarane mabuk..
Brok ketepak tepok,
Numpak jaran jarane mabuk..
Numpak mobil, mobile mogok
(didorong dorong unine ngok-ngok..)

Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
Numpak jaran neng malioboro..
Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
Numpak jaran neng malioboro..
Sirah mumet awake lungkrah,
(numpak dhokar atine bungah..)

reff:
Dho plesiran rame rame,
Numpak jaran jarane kore..
Ojo susah dadi wong ora nduwe,
Sing penting gelem nyambut gawe..
Ojo podho urip nggresulo,
Mengko mundhak kowe ciloko..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Endah Laras]
[ti: Jaran Kore]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:00]
[id: auhsnacq]
[00:01.00]Jaran Kore
[00:08.00]Versi : Endah Laras
[00:11.00]
[00:14.00]>>>
[00:15.00]>>
[00:16.00]>
[00:17.00]Brok ketepak tepok,
[00:20.04]numpak jaran jarane mabuk..
[00:24.59]Brok ketepak tepok,
[00:27.43]numpak jaran jarane mabuk..
[00:31.72]Numpak mobil mobile mogok,
[00:34.98](didorong dorong unine ngok-ngok..)
[00:40.89]
[00:46.75]Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
[00:49.95]Numpak jaran neng malioboro..
[00:53.95]Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
[00:57.70]Numpak jaran neng malioboro..
[01:01.48]Sirah mumet awake lungkrah,
[01:05.08](numpak dhokar atine bungah..)
[01:09.15]
[01:23.00]>>>
[01:24.00]>>
[01:25.00]>
[01:26.00]Dho plesiran rame rame,
[01:29.23]Numpak jaran jarane kore..
[01:32.94]Ojo susah dadi wong ora nduwe,
[01:36.71]Sing penting gelem nyambut gawe..
[01:40.68]Ojo podho urip nggresulo,
[01:44.10]Mengko mundhak kowe ciloko..
[01:48.87]
[01:56.43]Brok ketepak tepok,
[01:59.00]numpak jaran jarane mabuk..
[02:03.77]Brok ketepak tepok,
[02:06.28]numpak jaran jarane mabuk..
[02:10.82]Numpak mobil mobile mogok,
[02:14.42](didorong dorong unine ngok-ngok..)
[02:18.52]
[02:26.16]Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
[02:29.34]Numpak jaran neng malioboro..
[02:33.71]Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
[02:37.03]Numpak jaran neng malioboro..
[02:40.81]Sirah mumet awake lungkrah,
[02:44.30](numpak dhokar atine bungah..)
[02:48.24]
[03:02.54]>>>
[03:03.54]>>
[03:04.54]>
[03:05.54]Dho plesiran rame rame,
[03:08.40]Numpak jaran jarane kore..
[03:12.42]Ojo susah dadi wong ora nduwe,
[03:15.93]Sing penting gelem nyambut gawe..
[03:20.19]Ojo podho urip nggresulo,
[03:23.64]Mengko mundhak kowe ciloko..
[03:28.64]
[03:35.22]Brok ketepak tepok,
[03:37.81]numpak jaran jarane mabuk
[03:42.65]Brok ketepak tepok,
[03:45.27]numpak jaran jarane mabuk
[03:49.75]Numpak mobil mobile mogok,
[03:53.31](didorong dorong unine ngok-ngok..)
[03:57.35]
[04:03.88]Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
[04:08.10]Numpak jaran neng malioboro..
[04:12.78]Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
[04:15.88]Numpak jaran neng malioboro..
[04:19.94]Sirah mumet awake lungkrah,
[04:23.46](numpak dhokar atine bungah..)
[04:27.50]
————-
Preview:

Advertisements

Sengkaling Ninggal Janji

Sengkaling Ninggal Janji
Ciptaan : Cak Dikin
Vokal : Cak Dikin & Endah Laras
Produki : …

Pr :
Ning sengkaling janjimu tak gondeli
Prasetyamu ra pegat tulusing ati
Welas asih nganti tekaning pati
Ning sengkaling janjimu tak gondeli

Lk :
Koyo karang kukuh utuh ing setyo
Tresno welas ra keno den pisahno
Ora pegat nganti pungkasing nyowo
Koyo karang kukuh utuh ing setyo

Duet :
Ayo ngugemi sumpah lan janjine
Kowe lan aku bareng sak lawase
Jo nganti mengko lamis ing mburine
Sengkaling iki kang dadi saksine

Ayo ngugemi sumpah lan janjine
Kowe lan aku bareng sak lawase
Jo nganti mengko lamis ing mburine
Sengkaling iki kang dadi saksine

reff :
kembali ke atas..ning sengkaling…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=zkrKkwYz6ig

Kecik Kecik

KECIK – KECIK
Ciptaan : Budiman BJ
Vokal : Endah Laras
Produksi : –

Kecik kecik, kecike manilo yo mas yo
Prayogane, tumrap poro mudho
Mbesuk dadi mas, wong kang dipercoyo
Sing becik dienggo, dibuang barang sing olo

Oooing, kecik kecike manilo
Oooing, yen kasep njur ojo gelo

Kecik kecik, diwadahi takir yo mas yo
Sawo kecik, soko kali yoso
Bengi mikir mas, esuk sore mikir
Kok yo kebangeten, dipikir ora rumongso

Oooing, kayune ukir ukiran
Oooing, wong manis dadi pikiran

reff :

Kecik kecik, kecike manilo yo mas yo
Sawo rontok, dikumbah nyang banyu
Mbiyen ngaku mas, jare isih joko
Ning bareng ketemu, horoto anake telu

OOOing, ono grumbul dalan luwak
Oooing, yen wurung bejo ning awak

Kecik abang mas, kecik sawo nggunung yo mas yo
Tuku srabi, ning kutho semarang
Urip bujang mas, kok rasane bingung
Bareng arep rabi, horoto reregan larang

Oooing, kecike digondol ulung
Oooing, duwit sithik sing nginger bingung
Oooing, kecike digondol ulung
Oooing, duwit sithik sing nginger bingung

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_rvPIMViRnw

Sepurane (endah laras)

Endah-Laras_3
Versi: Endah Laras

Sepurane aku mblenjani janji,
Marang sliramu sing tak tresnani..
Wis sewindu nggonmu ngenteni sliramu sing tak tresnani,
Nanging atiku tansah kangen sliramu..

Senadyan kuwi cetho dudu pilihanku,
Sing tak suwun lilakno awakku..
Urip bebarengan pilihane wong tuwoku,
Nanging batinku tresno sliramu..

Saiki wis dadi lelakonku,
Bebarengan karo sing ra tak tresnani..
Sing tak suwun pandongamu rino kelawan wengi,
Iku pinesthi garising uripku..

reff:
Sepurane aku mblenjani janji,
Marang sliramu sing tak tresnani..
Wis sewindu nggonmu ngenteni sliramu sing tak tresnani,
Nanging atiku tansah kangen sliramu..

Senadyan kuwi cetho dudu pilihanku,
Sing tak suwun lilakno awakku..
Urip bebarengan pilihane wong tuwoku,
Nanging batinku tresno sliramu..

Saiki wis dadi lelakonku,
Bebarengan karo sing ra tak tresnani..
Sing tak suwun pandongamu rino kelawan wengi,
Iku pinesthi garising uripku..
Rino wengi tansah kelingan sliramu..
——————
[ver: lyrics]
[id: iwnpkbch]
[ar: Endah Laras]
[ti: Sepurane]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:05]
[00:00.08]Sepurane
[00:00.08]by: Endah Laras
[00:54.08]
[00:56.78]>>>
[00:57.78]>>
[00:58.78]>
[00:59.78]Sepurane aku mblenjani janji,
[01:07.06]Marang sliramu sing tak tresnani..
[01:14.94]Wis sewindu nggonmu ngenteni
[01:18.26]sliramu sing tak tresnani,
[01:22.24]Nanging atiku tansah kangen sliramu..
[01:28.72]
[01:36.43]Senadyan kuwi cetho dudu pilihanku,
[01:43.40]Sing tak suwun lilakno awakku..
[01:51.17]Urip bebarengan pilihane wong tuwoku,
[01:57.83]Nanging batinku tresno sliramu..
[02:04.05]Saiki wis dadi lelakonku,
[02:11.32]Bebarengan karo sing ra tak tresnani..
[02:18.99]Sing tak suwun pandongamu
[02:22.73]rino kelawan wengi,
[02:26.57]Iku pinesthi garising uripku..
[02:33.28]
[03:17.02]>>>
[03:18.02]>>
[03:19.02]>
[03:20.02]Sepurane aku mblenjani janji,
[03:26.36]Marang sliramu sing tak tresnani..
[03:33.97]Wis sewindu nggonmu ngenteni
[03:37.45]sliramu sing tak tresnani,
[03:41.43]Nanging atiku tansah kangen sliramu..
[03:47.53]
[03:55.67]Senadyan kuwi cetho dudu pilihanku,
[04:02.70]Sing tak suwun lilakno awakku..
[04:10.23]Urip bebarengan pilihane wong tuwoku,
[04:17.01]Nanging batinku tresno sliramu..
[04:24.42]Saiki wis dadi lelakonku,
[04:31.26]Bebarengan karo sing ra tak tresnani..
[04:38.23]Sing tak suwun pandongamu
[04:41.78]rino kelawan wengi,
[04:45.64]Iku pinesthi garising uripku..
[04:52.90]Rino wengi tansah kelingan sliramu..
[04:59.38]
————-
Preview:

Gambang Suling

Gambang Suling
Ciptaan : Ki Narto Sabdo
Pelantun : Endah Laras
Produksi : –

Gambang suling,
Kumandhang suarane
Thulat thulit kepenak unine
Uuu…uuu…uuu…uuu…unine mung
Nrenyuhake baa…reng
Lan kentrung ke…tipung suling
Sigrak kendhangane

reff :
kembali ke atas..gambang suling…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=P71naAI6JYw

Ojo Kondo Sopo Sopo

Ciptaan : Cak dikin
Vokal : Endah Laras – Cak Dikin
Produksi : ??

Lk :
Ojo kondo sopo sopo, aku kebacut tresno..
Mring sliramu denok sayangku, ojo kondo sopo sopo..
Pr :
Ojo kondo sopo sopo, aku asli ora tresno..
Mergo ono wong lanang liyo, tak jaluk ndiko nglilakno

Lk :
Aku ora gojegan, nyoto ora lelamisan..
Tak rewangi koyo wong edan, ojo kondo sopo sopo..
Pr :
Aku ugo ngimbangi, tresnoku welas lan suci..
Mring deweke sing tak tresnani, ojo kondo sopo sopo

Lk : Ojo kondo sopo sopo, tresnoku ora mbok trimo..
Pr : Sepurane dudu jodone
Duet:Ojo kondo sopo sopo

reff :
kembali ke atas..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=snZps8q4zOE

Katresnanku

Dimas-Tedjo_Endah_1
Versi: Dimas Tedjo ft. Endah

Pr:
Opo pancen wis lali saiki,
Opo pancen ora ngerti..
Sliramu sing tak tresnani,
Rino wengi dadi ati..

Opo pancen wis tego atimu,
Opo pancen ra rumongso..
Sliramu nate ngendiko,
Tansah setyo ora bakal cidro..

Lk:
Aku ra bakal lali,
Nganti tekan saiki ora bakal lali..
Aku ugo mangerti,
Tresnomu kang sejati ora mung aneng lathi..

Aku ra bakal tego,
Aku ra bakal cidro ora bakal cidro..
Aduh aduh kusumo,
Manik ing roso tresno tejane jiwo rogo..

Pr:
Janjimu tak enteni duh kangmas,
Nganti tumekaning janji..
Sineksen langit lan bumi,
Yo mung kangmas memenir ing ati..

reff:
Pr:
Opo pancen wis lali saiki,
Opo pancen ora ngerti..
Sliramu sing tak tresnani,
Rino wengi dadi ati..

Opo pancen wis tego atimu,
Opo pancen ra rumongso..
Sliramu nate ngendiko,
Tansah setyo ora bakal cidro..

Lk:
Aku ra bakal lali,
Nganti tekan saiki ora bakal lali..
Aku ugo mangerti,
Tresnomu kang sejati ora mung aneng lathi..

Aku ra bakal tego,
Aku ra bakal cidro ora bakal cidro..
Aduh aduh kusumo,
Manik ing roso tresno tejane jiwo rogo..

Pr:
Janjimu tak enteni duh kangmas,
Nganti tumekaning janji..
Sineksen langit lan bumi,
Yo mung kangmas memenir ing ati..
——————
[ver: lyrics]
[id: ulllolch]
[ar: Dimas Tedjo ft Endah]
[ti: Katresnanku]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:42]
[00:00.02]Katresnanku
[00:00.02]by: Tedjo ft. Endah
[00:34.02]
[00:36.02]>>>
[00:37.02]>>
[00:38.02]>
[00:39.02]Pr: Opo pancen wis lali saiki,
[00:45.64]Pr: Opo pancen ora ngerti..
[00:51.29]Pr: Sliramu sing tak tresnani,
[00:57.68]Pr: Rino wengi dadi ati..
[01:06.39]Pr: Opo pancen wis tego atimu,
[01:14.12]Pr: Opo pancen ra rumongso..
[01:21.27]Pr: Sliramu nate ngendiko,
[01:25.99]Pr: Tansah setyo ora bakal cidro..
[01:33.59]
[01:35.14]Lk: Aku ra bakal lali,
[01:39.75]Lk: Nganti tekan saiki
[01:42.66]Lk: ora bakal lali..
[01:48.64]Lk: Aku ugo mangerti,
[01:53.56]Lk: Tresnomu kang sejati
[01:56.36]Lk: ora mung aneng lathi..
[02:00.84]
[02:03.32]Lk: Aku ra bakal tego,
[02:07.68]Lk: Aku ra bakal cidro
[02:10.67]Lk: ora bakal cidro..
[02:17.32]Lk: Aduh aduh kusumo,
[02:22.05]Lk: Manik ing roso tresno
[02:24.91]Lk: tejane jiwo rogo..
[02:28.95]
[02:32.86]Pr: Janjimu tak enteni duh kangmas,
[02:42.37]Pr: Nganti tumekaning janji..
[02:50.78]Pr: Sineksen langit lan bumi,
[02:58.68]Pr: Yo mung kangmas memenir ing ati..
[03:09.94]
[03:38.29]>>>
[03:39.29]>>
[03:40.29]>
[03:41.29]Pr: Opo pancen wis lali saiki,
[03:49.57]Pr: Opo pancen ora ngerti..
[03:58.77]Pr: Sliramu sing tak tresnani,
[04:06.24]Pr: Rino wengi dadi ati..
[04:17.87]
[04:25.89]Pr: Opo pancen wis tego atimu,
[04:34.79]Pr: Opo pancen ra rumongso..
[04:43.57]Pr: Sliramu nate ngendiko,
[04:50.79]Pr: Tansah setyo ora bakal cidro..
[05:00.75]
[05:02.05]Lk: Aku ra bakal lali,
[05:06.52]Lk: Nganti tekan saiki
[05:08.96]Lk: ora bakal lali..
[05:14.55]Lk: Aku ugo mangerti,
[05:19.28]Lk: Tresnomu kang sejati
[05:22.02]Lk: ora mung aneng lathi..
[05:25.87]
[05:28.68]Lk: Aku ra bakal tego,
[05:32.21]Lk: Aku ra bakal cidro
[05:35.70]Lk: ora bakal cidro..
[05:42.29]Lk: Aduh aduh kusumo,
[05:45.60]Lk: Manik ing roso tresno
[05:50.18]Lk: tejane jiwo rogo..
[05:54.34]
[05:57.64]Pr: Janjimu tak enteni duh kangmas,
[06:06.28]Pr: Nganti tumekaning janji..
[06:14.69]Pr: Sineksen langit lan bumi,
[06:22.41]Pr: Yo mung kangmas memenir ing ati..
[06:34.42]–sanguturudotcom–
—————
Preview: