Jaran Kore (endah laras)

Versi: Endah Laras

Brok ketepak tepok,
Numpak jaran jarane mabuk..
Brok ketepak tepok,
Numpak jaran jarane mabuk..
Numpak mobil, mobile mogok
(didorong dorong unine ngok-ngok..)

Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
Numpak jaran neng malioboro..
Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
Numpak jaran neng malioboro..
Sirah mumet awake lungkrah,
(numpak dhokar atine bungah..)

reff:
Dho plesiran rame rame,
Numpak jaran jarane kore..
Ojo susah dadi wong ora nduwe,
Sing penting gelem nyambut gawe..
Ojo podho urip nggresulo,
Mengko mundhak kowe ciloko..

Brok ketepak tepok,
Numpak jaran jarane mabuk..
Brok ketepak tepok,
Numpak jaran jarane mabuk..
Numpak mobil, mobile mogok
(didorong dorong unine ngok-ngok..)

Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
Numpak jaran neng malioboro..
Mlaku mlaku nyang ngajogyakarto,
Numpak jaran neng malioboro..
Sirah mumet awake lungkrah,
(numpak dhokar atine bungah..)

reff:
Dho plesiran rame rame,
Numpak jaran jarane kore..
Ojo susah dadi wong ora nduwe,
Sing penting gelem nyambut gawe..
Ojo podho urip nggresulo,
Mengko mundhak kowe ciloko..

Sengkaling Ninggal Janji

Versi: Cak Dikin ft. Endah Laras

Pr :
Ning sengkaling janjimu tak gondeli
Prasetyamu ra pegat tulusing ati
Welas asih nganti tekaning pati
Ning sengkaling janjimu tak gondeli

Lk :
Koyo karang kukuh utuh ing setyo
Tresno welas ra keno den pisahno
Ora pegat nganti pungkasing nyowo
Koyo karang kukuh utuh ing setyo

Duet :
Ayo ngugemi sumpah lan janjine
Kowe lan aku bareng sak lawase
Jo nganti mengko lamis ing mburine
Sengkaling iki kang dadi saksine

Ayo ngugemi sumpah lan janjine
Kowe lan aku bareng sak lawase
Jo nganti mengko lamis ing mburine
Sengkaling iki kang dadi saksine

reff :
Pr :
Ning sengkaling janjimu tak gondeli
Prasetyamu ra pegat tulusing ati
Welas asih nganti tekaning pati
Ning sengkaling janjimu tak gondeli

Lk :
Koyo karang kukuh utuh ing setyo
Tresno welas ra keno den pisahno
Ora pegat nganti pungkasing nyowo
Koyo karang kukuh utuh ing setyo

Duet :
Ayo ngugemi sumpah lan janjine
Kowe lan aku bareng sak lawase
Jo nganti mengko lamis ing mburine
Sengkaling iki kang dadi saksine

Ayo ngugemi sumpah lan janjine
Kowe lan aku bareng sak lawase
Jo nganti mengko lamis ing mburine
Sengkaling iki kang dadi saksine

1234