Aku Seneng Kowe

Versi: Emmely Kartoredjo

Kowe mesem-mesem atiku deg-degan
Sebab ugo aku ra ngerti
Rino wengi aku ora biso turu
Opo tresno kuwi sing marakke

Namung aku ngenteni katresnanmu
Mergo aku seneng kowe
Hooo, rino wengi pengen weruh sliramu
Pancen kowe sing tak senengi

Atiku pancen sedih, yen ora karo kowe
Tak sendiko koyo wong kelangan
Wis ora ono liyane, sing tansah tak trenani
Yo namung kowe, kowe dewe

Namung aku ngenteni katresnanmu
Mergo aku seneng kowe
Hooo, rino wengi pengen weruh sliramu
Pancen kowe sing tak senengi

Kowe tansah tak sayangi,
Nanging rasane atiku
Yen ra weruh sliramu,
Opo ra kroso atimu
Aku seneng karo kowe,

Namung aku ngenteni katresnanmu
Mergo aku seneng kowe
Hooo, rino wengi pengen weruh sliramu
Pancen kowe sing tak senengi

reff :
Namung aku ngenteni katresnanmu
Mergo aku seneng kowe
Hooo, rino wengi pengen weruh sliramu
Pancen kowe sing tak senengi

Sewu Lintang

Versi: Emmely Kartoredjo

Aku tresno sliramu, nganti ning jroning atiku
Ora biso sliramu tak lalekke
Opo kowe ra percoyo, yen atiku iki loro
Mung mikirke sliramu, rino lan wengi…wengi

Sewu lintang sing dadi saksi
Yen awakmu sing tak tresnani
Mugo kowe biso ngerti…

Namung kowe sing tak impi
Opo kowe ora ngerti
Yen awakmu sing tak tresnani
Sewu lintang sing dadi saksi

Aku tresno sliramu, nganti ning jroning atiku
Ora biso sliramu tak lalekke
Opo kowe ra percoyo, yen atiku iki loro
Mung mikirke sliramu, rino lan wengi…wengi

Sewu lintang sing dadi saksi
Yen awakmu sing tak tresnani
Mugo kowe biso ngerti…

Namung kowe sing tak impi
Opo kowe ora ngerti
Yen awakmu sing tak tresnani
Sewu lintang sing dadi saksi

reff :
Sewu lintang sing dadi saksi
Yen awakmu sing tak tresnani
Mugo kowe biso ngerti…

Namung kowe sing tak impi
Opo kowe ora ngerti
Yen awakmu sing tak tresnani
Sewu lintang sing dadi saksi

Sewu lintang sing dadi saksi
Yen awakmu sing tak tresnani
Mugo kowe biso ngerti…

Namung kowe sing tak impi
Opo kowe ora ngerti
Yen awakmu sing tak tresnani
Sewu lintang sing dadi saksi

12