Aku Seneng Kowe

Aku Seneng Kowe
Ciptaan : ??
Vokal : Emmely Kartoredjo
Produksi : Garuda Production

Kowe mesem-mesem atiku deg-degan
Sebab ugo aku ra ngerti
Rino wengi aku ora biso turu
Opo tresno kuwi sing marakke

Namung aku ngenteni katresnanmu
Mergo aku seneng kowe
Hooo, rino wengi pengen weruh sliramu
Pancen kowe sing tak senengi

Atiku pancen sedih, yen ora karo kowe
Tak sendiko koyo wong kelangan
Wis ora ono liyane, sing tansah tak trenani
Yo namung kowe, kowe dewe

Namung aku ngenteni katresnanmu
Mergo aku seneng kowe
Hooo, rino wengi pengen weruh sliramu
Pancen kowe sing tak senengi

Kowe tansah tak sayangi,
Nanging rasane atiku
Yen ra weruh sliramu,
Opo ra kroso atimu
Aku seneng karo kowe,

Namung aku ngenteni katresnanmu
Mergo aku seneng kowe
Hooo, rino wengi pengen weruh sliramu
Pancen kowe sing tak senengi

reff :

Namung aku ngenteni katresnanmu
Mergo aku seneng kowe
Hooo, rino wengi pengen weruh sliramu
Pancen kowe sing tak senengi

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=pvTPuUx-9lY

Advertisements

Sewu Lintang

sewu lintang
Ciptaan : ??
Vokal : Emmely Kartoredjo
Produksi : Garuda Production

Aku tresno sliramu, nganti ning jroning atiku
Ora biso sliramu tak lalekke
Opo kowe ra percoyo, yen atiku iki loro
Mung mikirke sliramu, rino lan wengi…wengi

Sewu lintang sing dadi saksi
Yen awakmu sing tak tresnani
Mugo kowe biso ngerti…

Namung kowe sing tak impi
Opo kowe ora ngerti
Yen awakmu sing tak tresnani
Sewu lintang sing dadi saksi

Aku tresno sliramu, nganti ning jroning atiku
Ora biso sliramu tak lalekke
Opo kowe ra percoyo, yen atiku iki loro
Mung mikirke sliramu, rino lan wengi…wengi

Sewu lintang sing dadi saksi
Yen awakmu sing tak tresnani
Mugo kowe biso ngerti…

Namung kowe sing tak impi
Opo kowe ora ngerti
Yen awakmu sing tak tresnani
Sewu lintang sing dadi saksi

reff :

Sewu lintang sing dadi saksi
Yen awakmu sing tak tresnani
Mugo kowe biso ngerti…

Namung kowe sing tak impi
Opo kowe ora ngerti
Yen awakmu sing tak tresnani
Sewu lintang sing dadi saksi

Sewu lintang sing dadi saksi
Yen awakmu sing tak tresnani
Mugo kowe biso ngerti…

Namung kowe sing tak impi
Opo kowe ora ngerti
Yen awakmu sing tak tresnani
Sewu lintang sing dadi saksi

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=NBPl687MGQU

Bocah Bagus

Bocah Bagus
Ciptaan : ??
Vokal : Emmely Kartoredjo
Produksi : Garuda Production

Opo kowe ora ngerti, bocah bagus
Yen sliramu banget sing tak tresnani
Ora ono sing are atiku, yo mung kowe dewe
Sayangku…,

Kowe bocah bagus, aku tresno kowe
Kowe bocah bagus, aku kangen kowe
Rino klawan wengi, aku ngenteni
Kowe bocah bagus, aku tresno sliramu

reff :

Turu aku ora biso turu…
Mung kelingan esem lan guyumu
Opo kowe melu ngrasakke, kowe bocah bagus
Sayangku…,

Kowe bocah bagus, aku tresno kowe
Kowe bocah bagus, aku kangen kowe
Rino klawan wengi, aku ngenteni
Kowe bocah bagus, aku tresno sliramu

reff :

Opo kowe gelem marang awakku
Takjak bebarengan aku lan kowe
Sijio mung kowe, tak tresnani
Ojo ninggalke marang awakku

Kowe bocah bagus, aku tresno kowe
Kowe bocah bagus, aku kangen kowe
Rino klawan wengi, aku ngenteni
Kowe bocah bagus, aku tresno sliramu

Kowe bocah bagus, aku tresno kowe
Kowe bocah bagus, aku kangen kowe
Rino klawan wengi, aku ngenteni
Kowe bocah bagus, aku tresno sliramu

Kowe bocah bagus, aku tresno kowe
Kowe bocah bagus, aku kangen kowe
Rino klawan wengi, aku ngenteni
Kowe bocah bagus, aku tresno sliramu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=mnNzPRdYIzc