Keluyuran (emilia contessa)

Versi: Emilia Contessa

Keluyuran yok, keluyuran (yur)
Keluyuran oe gandeng-gandengan..
Keluyuran yok, keluyuran (yur)
Keluyuran oe penak sir-siran..

Keluyuran sakjane podo pameran,
Pamer bagus pamer ayue neng ndalan..
Yen kluyuran ojo nganti lali mangan,
Mulih ngluyur enak’e njaluk kerok’an..

Keluyuran yok, keluyuran (yur)
Keluyuran oe nganti byar-byaran..
Keluyuran yok, keluyuran (yur)
Keluyuran oe modele jaman..

reff:
Keluyuran yok, keluyuran (yur)
Keluyuran oe gandeng-gandengan..
Keluyuran yok, keluyuran (yur)
Keluyuran oe penak sir-siran..

Keluyuran sakjane podo pameran,
Pamer bagus pamer ayue neng ndalan..
Yen kluyuran ojo nganti lali mangan,
Mulih ngluyur awak’e njaluk kerok’an..

Keluyuran yok, keluyuran (yur)
Keluyuran oe nganti byar-byaran..
Keluyuran yok, keluyuran (yur)
Keluyuran oe modele jaman..

Pak Cilik

Versi: Emilia Contessa

Suk-isuk, podho lungguh ngebuk
Ngenteni wong dodol gethuk
Reneo, bakul gethuk
Aku tuku sak pincuk

Wan-awan, podho lungguh ndipan
Ngenteni wong dodol ketan
Reneo, bakul ketan
Aku tuku sak cawan

Pak cilik, njaluk duwite [ha..ha..ha..]
Pak cilik, njaluk duwite [ho..ho..ho..]
Pak cilik, njaluk duwite [ha..ha..ha..]
Pak cilik, njaluk duwite

Wis sore, podho lungguh mbale
Ngenteni wong dodol sate
Ra’ teko, pesen dewe
Nganti keturon ning mbale

Ngi-bengi, podho lungguh korsi
Ngenteni wong dodol srabi
Srabine, gedhi-gedhi
Emane mung telung iji

Pak cilik, njaluk duwite [ha..ha..ha..]
Pak cilik, njaluk duwite [ho..ho..ho..]
Pak cilik, njaluk duwite [ha..ha..ha..]
Pak cilik, njaluk duwite

reff :
Suk-isuk, podho lungguh ngebuk
Ngenteni wong dodol gethuk
Reneo, bakul gethuk
Aku tuku sak pincuk

Pak cilik, njaluk duwite [enyoh..enyoh]
Pak cilik, njaluk duwite [wingi yo wis]
Pak cilik, njaluk duwite [siiip]
Pak cilik, njaluk duwite [ehh bocah]

Pak cilik, njaluk duwite [jewel pipi]
Pak cilik, njaluk duwite [jewelen]
Pak cilik, njaluk duwite [hah..aduh]
Pak cilik, njaluk duwite

123