Keluyuran (emilia contessa)

Emilia-Contessa_1
Versi: Emilia Contessa

Keluyuran yok, keluyuran (yur)
Keluyuran oe gandeng-gandengan..
Keluyuran yok, keluyuran (yur)
Keluyuran oe penak sir-siran..

Keluyuran sakjane podo pameran,
Pamer bagus pamer ayue neng ndalan..
Yen kluyuran ojo nganti lali mangan,
Mulih ngluyur enak’e njaluk kerok’an..

Keluyuran yok, keluyuran (yur)
Keluyuran oe nganti byar-byaran..
Keluyuran yok, keluyuran (yur)
Keluyuran oe modele jaman..

reff:
Keluyuran yok, keluyuran (yur)
Keluyuran oe gandeng-gandengan..
Keluyuran yok, keluyuran (yur)
Keluyuran oe penak sir-siran..

Keluyuran sakjane podo pameran,
Pamer bagus pamer ayue neng ndalan..
Yen kluyuran ojo nganti lali mangan,
Mulih ngluyur awak’e njaluk kerok’an..

Keluyuran yok, keluyuran (yur)
Keluyuran oe nganti byar-byaran..
Keluyuran yok, keluyuran (yur)
Keluyuran oe modele jaman..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wowkzssw]
[ar: Emilia Contessa]
[ti: Keluyuran]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:57]
[00:01.81]Keluyuran
[00:10.81]Versi : Emilia Contessa
[00:12.81]
[00:15.81]>>>
[00:16.81]>>
[00:17.81]>
[00:18.81]Keluyuran yok, keluyuran (yur)
[00:22.98]Keluyuran oe gandeng-gandengan..
[00:27.87]Keluyuran yok, keluyuran (yur)
[00:32.36]Keluyuran oe penak sir-siran..
[00:36.86]Keluyuran sakjane podo pameran,
[00:41.30]Pamer bagus pamer ayue neng ndalan..
[00:45.81]Yen kluyuran ojo nganti lali mangan,
[00:50.26]Mulih ngluyur enak’e njaluk kerok’an..
[00:55.24]Keluyuran yok, keluyuran (yur)
[00:59.68]Keluyuran oe nganti byar-byaran..
[01:04.35]Keluyuran yok, keluyuran (yur)
[01:08.62]Keluyuran oe modele jaman..
[01:12.67]
[01:15.60]==emilia contessa, keluyuran==
[01:34.60]
[01:37.60]>>>
[01:38.60]>>
[01:39.60]>
[01:40.60]Keluyuran yok, keluyuran (yur)
[01:44.58]Keluyuran oe gandeng-gandengan..
[01:49.60]Keluyuran yok, keluyuran (yur)
[01:53.93]Keluyuran oe penak sir-siran..
[01:58.39]Keluyuran sakjane podo pameran,
[02:02.57]Pamer bagus pamer ayue neng ndalan..
[02:07.00]Yen kluyuran ojo nganti lali mangan,
[02:11.51]Mulih ngluyur awak’e njaluk kerok’an..
[02:15.99]Keluyuran yok, keluyuran (yur)
[02:20.56]Keluyuran oe nganti byar-byaran..
[02:25.27]Keluyuran yok, keluyuran (yur)
[02:29.83]Keluyuran oe modele jaman..
[02:33.86]
————-
Preview:

Advertisements

Pak Cilik

Pak Cilik
Ciptaan : ??
Vokal : Emilia Contessa
Produksi : ??

Suk-isuk, podho lungguh ngebuk
Ngenteni wong dodol gethuk
Reneo, bakul gethuk
Aku tuku sak pincuk

Wan-awan, podho lungguh ndipan
Ngenteni wong dodol ketan
Reneo, bakul ketan
Aku tuku sak cawan

Pak cilik, njaluk duwite [ha..ha..ha..]
Pak cilik, njaluk duwite [ho..ho..ho..]
Pak cilik, njaluk duwite [ha..ha..ha..]
Pak cilik, njaluk duwite

Wis sore, podho lungguh mbale
Ngenteni wong dodol sate
Ra’ teko, pesen dewe
Nganti keturon ning mbale

Ngi-bengi, podho lungguh korsi
Ngenteni wong dodol srabi
Srabine, gedhi-gedhi
Emane mung telung iji

Pak cilik, njaluk duwite [ha..ha..ha..]
Pak cilik, njaluk duwite [ho..ho..ho..]
Pak cilik, njaluk duwite [ha..ha..ha..]
Pak cilik, njaluk duwite

reff :
Suk-isuk, podho lungguh ngebuk
Ngenteni wong dodol gethuk
Reneo, bakul gethuk
Aku tuku sak pincuk

Pak cilik, njaluk duwite [enyoh..enyoh]
Pak cilik, njaluk duwite [wingi yo wis]
Pak cilik, njaluk duwite [siiip]
Pak cilik, njaluk duwite [ehh bocah]

Pak cilik, njaluk duwite [jewel pipi]
Pak cilik, njaluk duwite [jewelen]
Pak cilik, njaluk duwite [hah..aduh]
Pak cilik, njaluk duwite

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=XJ7ZtQcPmp4

Lek Lekan

Lek Lekan
Ciptaan : ??
Vokal : Emillia Contesa & Mus Mulyadi
Produksi : ??

Pr :
Ayo podo lek-lekan, [lek-lekan]
Marakake loro ayan, [lek-lekan]
Ayo podo lek-lekan, [lek-lekan]
Bloboke sak gede macan, [lek-lekan]
Ayo podo lek-lekan,[tangtingtang tingtang tingtung]

Lk :
Yen lek-lekan, penak jagongan
Podo ngopi, pacitane ketan
Bar lek-lekan, endog pitik dipangan
Masuk angin, ojo lali kerokan

Pr :
Kenek lek-lekan, ojo gloyoran
Ojo nganti gloyoran

Sabendino lek-lekan, [lek-lekan]
Moto nganti belekan, [lek-lekan]
Tambane podo dipangan, [lek-lekan]
Awak rongsok keleleran, [lek-lekan]
Ayo podo lek-lekan, [tangtingtang tingtang tingtung]

reff :
Pr :
Ayo podo lek-lekan, [lek-lekan]
Marakake loro ayan, [lek-lekan]
Ayo podo lek-lekan, [lek-lekan]
Bloboke sak gede macan, [lek-lekan]
Ayo podo lek-lekan,[tangtingtang tingtang tingtung]

Lk :
Yen lek-lekan, penak jagongan
Podo ngopi, pacitane ketan
Bar lek-lekan, endog pitik dipangan
Masuk angin, ojo lali kerokan

Pr :
Kenek lek-lekan, ojo gloyoran
Ojo nganti gloyoran

Sabendino lek-lekan, [lek-lekan]
Moto nganti belekan, [lek-lekan]
Tambane podo dipangan, [lek-lekan]
Awak rongsok keleleran, [lek-lekan]
Jo podo keleleran, [tangtingtang tingtang tingtung]

[Tangtingtang tingtang tingtung]
[Tangtingtang tingtang tingtung]
[Tangtingtang tingtang tingtung]
[Tangtingtang tingtang tingtung]

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=PGlMlDsNPug

Jaman Maju

Versi: Emilia Contessa

Jarene iki jaman maju,
Kabeh barang wis biso ditiru
Mulane ojo nganti kleru,
Nek pilih kudu sing jitu

Mulo konco sing ati-ati
Golek jodo jo’ nganti kleru
Joko bagus dandane rapi,
Ora ngerti jebul rambute palsu

Pancen saiki wis jamane,
Barang palsu podo diobralke
Soko rambut idep tekan untu,
Kabeh ego sarwo palsu

Mulo konco sing ati-ati
Golek jodo jo’ nganti kleru
Joko bagus dandane rapi,
Ora ngerti jebul rambute palsu

Pancen saiki wis jamane,
Barang palsu podo diobralke
Soko rambut idep tekan untu,
Kabeh ego sarwo palsu
————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=me8v7vuXOMw

Jolele

Versi: Emilia Contessa ft. ??

Pr : Jolele jo uwoh kemiri ri, Nek wis jodo ra usah nggoleki
Lk : Jolele na sikayu manis nis, Aku tresno adikku sing manis

reff :
Pr : Opo bener, kangmas tresno ning ati, Ndi buktine, kulo kepingin ngerti
Lk : Pancen bener, tresnaku klebu ngati, Nek ra ngandel, mbulan ben dadi siji

Pr : Jolele jo uwoh kemiri ri, Nek wis jodo arep ning endi
Lk : Jolele na uwohe tebu bu, Nek wis jodo, terus ning pengulu

reff :
Pr : Opo bener, kangmas tresno ning ati, Ndi buktine, kulo kepingin ngerti
Lk : Pancen bener, tresnaku klebu ngati, Nek ra ngandel, mbulan ben dadi siji

Pr : Jolele jo uwoh kemiri ri, Nek wis jodo arep ning endi
Lk : Jolele na uwohe duku ku, Nek wis jodo, terus ning pengulu
————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=qqaf5JOR2s4

Gundal Gandil

Versi: Emilia Contessa

Coba rungokno, poro priyo lan pemudo
Ojo’ rumongso, polah bebas merdeko
Janji setyo, umure mung telung ndino
Mrono mrene, ngobral asmoro

Jo’ ngono rek, karo wanito
Nyepelekke cak, marakke nelongso
Tak tinggal lungo cak, coba rasakno
Til kontal kantil gandul,
Sirahe ngelu lambe njegadul

reff :
Yo ben wanito, kabeh kabeh nggo biso
Bedo dek biyen, opo opo keh sendiko
Sekolah duwur, ora teges dadi dewo
Pancen cak, becike ora rumongso

Jo’ ngono rek, karo wanito
Nyepelekke cak, marakke nelongso
Tak tinggal lungo cak, coba rasakno
Til kontal kantil gandul,
Sirahe ngelu lambe njegadul

Til kontal kantil gandul,
Sirahe ngelu lambe njegadul
Til kontal kantil gandul,
Sirahe ngelu lambe njegadul
Til kontal kantil gandul,
Sirahe ngelu lambe njegadul
————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=OcUSgIeqOwI