Senajan Kowe Ijen

Versi: Elton Sodikromo ft. Mantje Karso

Oh….., yeah……
Senajan kowe ijen,
Kudu kuat ndukung..
Sing tak maksud iku,
Ati sing ora molak malik..

Naliko podho nemoni,
Kahanan koyo mengkono..
Mbok podho mikirake,
Seksine wong akeh..
Ho…

Wanito sing manut,
Yo iku sing nrimo..
Bungah karo susah,
Gelem disungguhi wong loro..

Rikolo diweruhi,
Yo gelem ngrungok’ake..
Abot banget abot banget,
Gampang diucapake..

Senajan kowe ijen,
Kudu nduwe pikiran bening..
Nelangsane wong,
Ora gampang diucapake..

Senajan kowe ijen,
Kudu nduwe pikiran bening..
Nelangsane wong,
Ora gampang diusapake..

Naliko podho nemoni,nemoni..
Kahanan koyo mengkono..
Mbok podho mikirake,
Seksine wong akeh..

reff:
Senajan kowe ijen,
Kudu nduwe pikiran bening..
Nelangsane wong,
Ora gampang diucapake..

Senajan kowe ijen,
Kudu nduwe pikiran bening..
Nelangsane wong,
Ora gampang diusapake..

Senajan kowe ijen,
Kudu kuat ndukung..
Sing tak maksud iku,
Ati sing ora molak malik..

Trimo Sepi

Versi: Elton Sodikromo

Yen kelingan marang sliramu,
Aku ora pinter turu..
Banyu mili songko mripatku,
Kowe katut angin merdu..
Kapan kapan biso petuk mene,
Karep ati kepengen ketemu slirane..

Tansah keloro tansah nelongso,
Yen kowe bakal lungo..
Ojo nganti lali janji semono,
Janji janji thek’e wong loro..

Aku trimo sepi, ngenteni..
Warase, tatuning iki..
Turu-turu ra turu ngenteni awakmu,
Loroning atiku dak ora ketemu..
Ho ho ho…

Tansah keloro tansah nelongso,
Yen kowe bakal lungo..
Ojo nganti lali janji semono,
Janji janji thek’e wong loro..

Aku trimo sepi, ngenteni..
Warase, tatuning iki..
Turu-turu ra turu ngenteni awakmu,
Loroning atiku dak ora ketemu..
Ho ho ho…

reff:
Aku trimo sepi, ngenteni..
Warase, tatuning iki..
Turu-turu ra turu ngenteni awakmu,
Loroning atiku dak ora ketemu..
Loroning atiku dak ora ketemu..
Ho ho ho…

12