Senajan Kowe Ijen

Elton-Sodikromo_Mantje-Karso
Versi: Elton Sodikromo ft. Mantje Karso

Oh….., yeah……
Senajan kowe ijen,
Kudu kuat ndukung..
Sing tak maksud iku,
Ati sing ora molak malik..

Naliko podho nemoni,
Kahanan koyo mengkono..
Mbok podho mikirake,
Seksine wong akeh..
Ho…

Wanito sing manut,
Yo iku sing nrimo..
Bungah karo susah,
Gelem disungguhi wong loro..

Rikolo diweruhi,
Yo gelem ngrungok’ake..
Abot banget abot banget,
Gampang diucapake..

Senajan kowe ijen,
Kudu nduwe pikiran bening..
Nelangsane wong,
Ora gampang diucapake..

Senajan kowe ijen,
Kudu nduwe pikiran bening..
Nelangsane wong,
Ora gampang diusapake..

Naliko podho nemoni,nemoni..
Kahanan koyo mengkono..
Mbok podho mikirake,
Seksine wong akeh..

reff:
Senajan kowe ijen,
Kudu nduwe pikiran bening..
Nelangsane wong,
Ora gampang diucapake..

Senajan kowe ijen,
Kudu nduwe pikiran bening..
Nelangsane wong,
Ora gampang diusapake..

Senajan kowe ijen,
Kudu kuat ndukung..
Sing tak maksud iku,
Ati sing ora molak malik..
—————-
[ver: lyrics]
[id: buwvpwcs]
[ar: Elton S f. Mantje K]
[ti: Senajan Kowe Ijen]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:31]
[00:01.00]Senajan Kowe Ijen
[00:03.00]Versi : Elton S f. Mantje K
[00:05.00]
[00:06.00]Oh….., yeah……
[00:16.28]Senajan kowe ijen,
[00:19.89]Kudu kuat ndukung..
[00:24.04]Sing tak maksud iku,
[00:27.40]Ati sing ora molak malik..
[00:31.38]Naliko podho nemoni,
[00:34.81]Kahanan koyo mengkono,
[00:38.66]Mbok podho mikirake,
[00:42.02]Seksine wong akeh..
[00:45.52]Ho…
[00:46.78]Wanito sing manut,
[00:49.71]Yo iku sing nrimo,
[00:53.69]Bungah karo susah,
[00:56.87]Gelem disungguhi wong loro..
[01:01.10]Rikolo diweruhi,
[01:04.33]Yo gelem ngrungok’ake..
[01:08.37]Abot banget abot banget,
[01:12.05]Gampang diucapake..
[01:18.04]Senajan kowe ijen,
[01:22.65]Kudu nduwe pikiran bening,
[01:27.13]Nelangsane wong,
[01:30.30]Ora gampang diucapake,
[01:34.65]Senajan kowe ijen,
[01:37.78]Kudu nduwe pikiran bening,
[01:41.52]Nelangsane wong,
[01:45.07]Ora gampang diucapake,
[01:52.17]Naliko podho nemoni, nemoni..
[02:00.03]Kahanan koyo mengkono,
[02:03.15]Mbok podho mikirake,
[02:07.19]Seksine wong akeh..
[02:11.38]
[02:27.00]>>>
[02:28.00]>>
[02:29.00]>
[02:30.00]Senajan kowe ijen,
[02:33.36]Kudu nduwe pikiran bening,
[02:37.18]Nelangsane wong,
[02:40.34]Ora gampang diucapake,
[02:44.64]Senajan kowe ijen,
[02:48.00]Kudu nduwe pikiran bening,
[02:51.93]Nelangsane wong,
[02:55.28]Ora gampang diucapake,
[03:04.95]Senajan kowe ijen,
[03:09.79]Kudu kuat ndukung..
[03:13.91]Sing tak maksud iku,
[03:17.44]Ati sing ora molak malik..
[03:27.08]
—————
Preview:

Advertisements

Trimo Sepi

Elton-Sodikromo_1
Versi: Elton Sodikromo

Yen kelingan marang sliramu,
Aku ora pinter turu..
Banyu mili songko mripatku,
Kowe katut angin merdu..
Kapan kapan biso petuk mene,
Karep ati kepengen ketemu slirane..

Tansah keloro tansah nelongso,
Yen kowe bakal lungo..
Ojo nganti lali janji semono,
Janji janji thek’e wong loro..

Aku trimo sepi, ngenteni..
Warase, tatuning iki..
Turu-turu ra turu ngenteni awakmu,
Loroning atiku dak ora ketemu..
Ho ho ho…

Tansah keloro tansah nelongso,
Yen kowe bakal lungo..
Ojo nganti lali janji semono,
Janji janji thek’e wong loro..

Aku trimo sepi, ngenteni..
Warase, tatuning iki..
Turu-turu ra turu ngenteni awakmu,
Loroning atiku dak ora ketemu..
Ho ho ho…

reff:
Aku trimo sepi, ngenteni..
Warase, tatuning iki..
Turu-turu ra turu ngenteni awakmu,
Loroning atiku dak ora ketemu..
Loroning atiku dak ora ketemu..
Ho ho ho…
——————
[ver: lyrics]
[id: abswwbsw]
[ar: Elton Sodikromo]
[ti: Trimo Sepi]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:07]
[00:01.35]Trimo Sepi
[00:08.35]Versi : Elton Sodikromo
[00:10.35]
[00:13.35]>>>
[00:14.35]>>
[00:15.35]>
[00:16.35]Yen kelingan marang sliramu,
[00:22.29]Aku ora inter? turu..
[00:29.95]Banyu mili songko mripatku,
[00:36.30]Kowe katut angin merdu..
[00:43.21]Kapan kapan biso petuk mene,
[00:49.86]Karep ati kepengen ketemu slirane..
[00:58.02]Tansah keloro tansah nelongso,
[01:04.92]Yen kowe bakal lungo..
[01:12.13]Ojo nganti lali janji semono,
[01:19.07]Janji janji thek’e wong loro..
[01:26.33]Aku trimo sepi, ngenteni..
[01:32.60]Warase, tatuning iki..
[01:40.16]Turu-turu ra turu ngenteni awakmu,
[01:46.81]Loroning atiku dak ora ketemu..
[01:54.16]Ho ho ho…
[02:00.03]Tansah keloro tansah nelongso,
[02:06.56]Yen kowe bakal lungo..
[02:14.14]Ojo nganti lali janji semono,
[02:21.58]Janji janji thek’e wong loro..
[02:27.76]Aku trimo sepi, ngenteni..
[02:34.29]Warase, tatuning iki..
[02:41.01]Turu-turu ra turu ngenteni awakmu,
[02:48.35]Loroning atiku dak ora ketemu..
[02:55.58]Ho ho ho…
[03:00.37]
[03:03.27]==elton sodikromo, trimo sepi==
[03:11.27]
[03:14.27]>>>
[03:15.27]>>
[03:16.27]>
[03:17.27]Aku trimo sepi, ngenteni..
[03:24.44]Warase, tatuning iki..
[03:31.46]Turu-turu ra turu ngenteni awakmu,
[03:38.24]Loroning atiku dak ora ketemu..
[03:45.67]Loroning atiku dak ora ketemu..
[03:54.61]Ho ho ho…
[03:59.38]
————-
Preview:

Tekan Entek Uripe

Tekan Entek Uripe
Ciptaan : ??
Vokal : Elton Sodikromo
Produksi : ??

Ning impenmu iso mesem
Nek tak sawang ayem temen
Bungah susah wong loro bareng
Sliramu sing tak simpen

Wiwit cilik nganti gede
Sliramu tetep ning atine
Nduwe roso tresno, lan janji semono
Tresnane tekan entek uripe

reff :

Wiwit mbiyen iku panyuwunku
Tak turuti karepanmu
Ora iso nyawang liyane
Sliramu tetep ning atine
Nduwe roso tresno, lan janji semono
Tresnane tekan entek uripe

reff :

Tak gondeli tak sambunge atine
Tresnanku tresnanmu podo wae
Saben dino nyekel tangane
Lan ngelus pipine, ora enek lerene

Wiwit cilik nganti gede
Sliramu tetep ning atine
Nduwe roso tresno, lan janji semono
Tresnane tekan entek uripe

reff :

Ora iso nyawang liyane
Sliramu tetep ning atine
Nduwe roso tresno, lan janji semono
Tresnane tekan entek uripe

Tekan uripe……, tekan uripe…..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Ky53XVxazyA

Selawase (elton sodikromo)

elton-sodikromo_jacinta-zevania
Versi : Elton Sodikromo ft. Jacinta Zevania

Lk:
Selawase,
Tresnane mung kanggo kowe..
Ora iso tak lalekke,
Ora gelem liyane kowe jodone..

Pr:
Percoyo duwe roso tresno,
Senajan aku adoh..
Mugo kito,
Tentrem ayem ra nganti cidro..

Lk:
Senenganku,
Marang sliramu..
Ora koyo liyane,
Kowe kembang uripku..

Pr:
Selawase,
Karo kowe senengane..
Tresnane,
Ora ono enteke..

Lk:
Marine,
Yen ketemu kowe..
Wong siji,
Sing tak pilih..

reff:
Pr:
Semono ugo,
Kroso ning dodo..
Karo nelongso..
LK:
Nggawe gelo,
Iku marakake loro..

Pr;
Senajan adoh,
Tetep neng atiku..
Ora ono liyane,
Tekane seprene..

Lk:
Selawase,
Karo kowe senengane..
Tresnane,
Ora ono enteke..

Pr:
Marine,
Yen ketemu kowe
Wong siji,
Sing tak pilih..

Pr:
Selawase,
Karo kowe senengane..
Tresnane,
Ora ono enteke..

Lk:
Marine,
Yen ketemu kowe..
Wong siji,
Sing tak pilih..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: Elton Sodikromo ft. Jacinta Zevania]
[ti: Selawase]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:32]
[id: vviqoncu]
[00:00.03]Selawase
[00:00.03]by : Elton S ft. Jacinta Z.
[00:11.03]
[00:13.03]>>>
[00:14.03]>>
[00:15.03]>
[00:16.03]Lk: Selawase,
[00:19.25]Lk: Tresnane mung kanggo kowe..
[00:28.09]Lk: Ora iso tak lalekke,
[00:34.06]Lk: Ora gelem liyane kowe jodone..
[00:41.59]
[00:45.75]Pr: Percoyo duwe roso tresno,
[00:53.29]Pr: Senajan aku adoh..
[00:58.51]Pr: Mugo kito tentrem ayem,
[01:07.84]Pr: Ra nganti cidro..
[01:13.19]
[01:16.79]Lk: Senenganku,
[01:18.79]Lk: Marang sliramu..
[01:23.77]Lk: Ora koyo liyane,
[01:27.81]Lk: Kowe kembang uripku..
[01:31.85]Pr: Selawase,
[01:36.20]Pr: Karo kowe senengane..
[01:40.52]Pr: Tresnane,
[01:42.52]Pr: Ora ono enteke..
[01:47.42]Lk: Marine,
[01:49.42]Lk: Yen ketemu kowe..
[01:54.58]Lk: Wong siji,
[01:56.58]Lk: Sing tak pilih..
[02:02.54]
[02:31.05]>>>
[02:32.05]>>
[02:33.05]>
[02:34.05]Pr: Semono ugo,
[02:36.05]Pr: Kroso neng dodo,
[02:41.05]Pr: Karo nelongso..
[02:46.09]Lk: Nggawe gelo,
[02:52.19]Lk: Iku marak’ake loro..
[02:59.15]
[03:04.37]Pr: Senajan adoh,
[03:06.37]Pr: Tetep neng atiku..
[03:11.59]Pr: Ora ono liyane,
[03:13.59]Pr: Tekane seprene..
[03:19.11]Lk: Selawase
[03:23.28]Lk: Karo kowe senengane,
[03:27.32]Lk: Tresnane,
[03:30.51]Lk: ora ono enteke..
[03:35.25]Pr: Marine,
[03:38.73]Pr: Yen ketemu kowe..
[03:42.45]Pr: Wong siji,
[03:44.58]Pr: Sing tak pilih..
[03:50.04]Pr: Selawase
[03:54.28]Pr: karo kowe senengane,
[03:57.77]Pr: Tresnane,
[04:01.75]Pr: Ora ono enteke..
[04:05.56]Lk: Marine,
[04:09.09]Lk: Yen ketemu kowe..
[04:13.39]Lk: Wong siji,
[04:15.82]Lk: Sing tak pilih..
[04:20.05]
————–
Preview: