Sayang (elsa safira)

Elsa-Safira_3
Versi: Elsa Safira

Sayang rungokno tangise,
Neng njero atiku,
Ngarepne awakmu bali..
Sayang sak putihe rambut ini,
Ra bakal lali nyang awakmu..

Wahai pujaan hati,
Kenapa kau tak mengerti,
Mung kowe sing tak enteni,
Jebule kowe saiki,
Malah mblenjani janji..

Sumpah sehidup semati,
Tapi apa bukti,
Mbok pedotne tresnoku,
Nguyak wong wadon liyo,
Ra dadi masalah,
Mugo wae aku iso lilo..

Njur sambat karo sopo,
Nek wis koyo ngene,
Nelongso hidupku..
Aku memelas kangmas,
Mesakno aku iki..
Aku nangis wayah esuk,
Awan nganti wengi..

Sayang rungokno tangise,
Neng njero atiku,
Ngarepne awakmu bali..
Sayang sak putihe rambut ini,
Ra bakal lali nyang awakmu..

Sakbendino aku,
Sing wis tak lakoni,
Pancen dudu dalane,
Kudu siap ati..

Ibarate damen,
Kadhung tukul jamur,
Yo wis ora popo,
Ati iki kadhung ajur,
Sak benere awak iki,
Kadhung cinta padamu..

Ora ono lanang liyo,
Sing wis dadi atiku,
Nganti aku sambat,
Awakmu wis ra krungu..

Njur sambat karo sopo,
Nek wis koyo ngene,
Nelongso hidupku..
Aku memelas kangmas,
Mesakno aku iki..
Aku nangis wayah esuk,
Awan nganti wengi..

Sayang rungokno tangise,
Neng njero atiku,
Ngarepne awakmu bali..
Sayang sak putihe rambut ini,
Ra bakal lali nyang awakmu..

Sayang coba dengarkan,
Tangisan hati ini,
Mengharap engkau kembali,
Kedalam hati ini..

Sampai rambut memutih,
Tangis sampai mata perih,
Segeralah kembali,
Menjalani cinta suci,
Aku hanya untukmu,
Duhai pujaan hati..

Ora ono lanang liyo,
Sing wis dadi atiku,
Nganti aku sambat,
Awakmu wis ra krungu..

Njur sambat karo sopo,
Nek wis koyo ngene,
Nelongso hidupku..
Aku memelas kangmas,
Mesakno aku iki..
Aku nangis wayah esuk,
Awan nganti wengi..

Sayang rungokno tangise,
Neng njero atiku,
Ngarepne awakmu bali..
Sayang sak putihe rambut ini,
Ra bakal lali nyang awakmu..

Kasih percayalah padaku,
Cintaku hanya untukmu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wwhiksch]
[ar: Elsa Safira]
[ti: Sayang]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:56]
[00:00.03]Sayang
[00:00.03]by: Elsa Safira
[00:14.03]
[00:16.01]>>>
[00:17.01]>>
[00:18.01]>
[00:19.01]Sayang rungokno tangise,
[00:24.20]Neng njero atiku,
[00:27.07]Ngarepne awakmu bali..
[00:31.92]Sayang sak putihe rambut ini,
[00:38.37]Ra bakal lali nyang awakmu..
[00:44.97]Wahai pujaan hati,
[00:47.40]Kenapa kau tak mengerti,
[00:49.32]Mung kowe sing tak enteni,
[00:51.00]Jebule kowe saiki,
[00:52.57]Malah mblenjani janji..
[00:54.44]Sumpah sehidup semati,
[00:55.98]Tapi apa bukti,
[00:57.48]Mbok pedotne tresnoku,
[00:59.40]Nguyak wong wadon liyo,
[01:00.77]Ra dadi masalah,
[01:02.46]Mugo wae aku iso lilo..
[01:06.02]Njur sambat karo sopo,
[01:10.20]Nek wis koyo ngene,
[01:12.76]Nelongso hidupku..
[01:17.87]Aku memelas kangmas,
[01:20.93]Mesakno aku iki..
[01:24.47]Aku nangis wayah esuk,
[01:27.69]Awan nganti wengi..
[01:30.85]Sayang rungokno tangise,
[01:35.95]Neng njero atiku,
[01:39.42]Ngarepne awakmu bali..
[01:44.28]Sayang sak putihe rambut ini,
[01:50.20]Ra bakal lali nyang awakmu..
[01:57.27]Sakbendino aku,
[01:59.27]Sing wis tak lakoni,
[02:01.38]Pancen dudu dalane,
[02:03.13]Kudu siap ati..
[02:04.86]Ibarate damen,
[02:06.22]Kadhung tukul jamur,
[02:08.03]Yo wis ora popo,
[02:09.53]Ati iki kadhung ajur,
[02:11.52]Sak benere awak iki,
[02:13.08]Kadhung cinta padamu..
[02:14.88]Ora ono lanang liyo,
[02:16.25]Sing wis dadi atiku,
[02:17.93]Nganti aku sambat,
[02:19.35]Awakmu wis ra krungu..
[02:23.03]Njur sambat karo sopo,
[02:28.69]Nek wis koyo ngene,
[02:31.36]Nelongso hidupku..
[02:36.74]Aku memelas kangmas,
[02:40.08]Mesakno aku iki..
[02:43.26]Aku nangis wayah esuk,
[02:46.08]Awan nganti wengi..
[02:49.81]Sayang rungokno tangise,
[02:54.94]Neng njero atiku,
[02:58.12]Ngarepne awakmu bali..
[03:02.66]Sayang sak putihe rambut ini,
[03:08.76]Ra bakal lali nyang awakmu..
[03:16.10]Sayang coba dengarkan,
[03:18.09]Tangisan hati ini,
[03:19.90]Mengharap engkau kembali,
[03:21.89]Kedalam hati ini..
[03:23.32]Sampai rambut memutih,
[03:24.93]Tangis sampai mata perih,
[03:26.74]Segeralah kembali,
[03:28.24]Menjalani cinta suci,
[03:29.91]Aku hanya untukmu,
[03:31.46]Duhai pujaan hati..
[03:33.52]Ora ono lanang liyo,
[03:34.70]Sing wis dadi atiku,
[03:36.14]Nganti aku sambat,
[03:37.68]Awakmu wis ra krungu..
[03:42.23]Njur sambat karo sopo,
[03:47.40]Nek wis koyo ngene,
[03:49.63]Nelongso hidupku..
[03:55.48]Aku memelas kangmas,
[03:58.53]Mesakno aku iki..
[04:01.76]Aku nangis wayah esuk,
[04:04.26]Awan nganti wengi..
[04:08.42]Sayang rungokno tangise,
[04:12.89]Neng njero atiku,
[04:16.44]Ngarepne awakmu bali..
[04:21.10]Sayang sak putihe rambut ini,
[04:27.15]Ra bakal lali nyang awakmu..
[04:34.73]Kasih percayalah padaku,
[04:40.22]Cintaku hanya untukmu..
[04:48.11]
————
Preview:

Advertisements

Manuk Kecepit

Brodin_Elsa-Safira
Versi: Brodin ft. Elsa Safira

Lk:
Sikil munggah ora mudun lemah,
Manuk kecepit ora iso obah..
Bojo ndablek aturane susah,
Keblekan utang nangis kebingungan..

Pr:
Nek gak utang opo sing dipangan,
Netes ndog limo dudu golekan..
Blonjo kurang tekone yo jarang,
Pancen wong lanang iku bajingan..

Lk:
Jangkrik kompolan jaran,
Kadhung ngerik omonganmu kasar..
Pr:
Podo karo sing ngomong,
Saben teko golek jarakan..

Lk:
Bapakku biyen milih awakmu,
Elek gak popo sawah gak tuku..
Pr:
Lapo biyen gak rabi bapakmu,
Dadi niatmu golek warisanku..

Lk:
Getun getun aku ngrabi awakmu,
Nek gak tak rabi jlongor gak payu..
Pr:
Masio gak payu barangku gak mambu,
Wurung raimu entuk juragan tahu..

reff:
Lk:
Sikil munggah ora mudun lemah,
Manuk kecepit ora iso obah..
Bojo ndablek aturane susah,
Keblekan utang nangis kebingungan..

Pr:
Nek gak utang opo sing dipangan,
Netes ndog limo dudu golekan..
Blonjo kurang tekone yo jarang,
Pancen wong lanang iku bajingan..

Lk:
Jangkrik kompolan jaran,
Kadhung ngerik omonganmu kasar..
Pr:
Podo karo sing ngomong,
Saben teko golek jarakan..

Lk:
Bapakku biyen milih awakmu,
Elek gak popo sawah gak tuku..
Pr:
Lapo biyen gak rabi bapakmu,
Dadi niatmu golek warisanku..

Lk:
Getun getun aku ngrabi awakmu,
Nek gak tak rabi jlongor gak payu..
Pr:
Masio gak payu barangku gak mambu,
Wurung raimu entuk juragan tahu..

Lk:
Getun getun aku ngrabi awakmu,
Nek gak tak rabi jlongor gak payu..
Pr:
Masio gak payu barangku gak mambu,
Wurung raimu entuk juragan tahu..
————-
[ver: lyrics]
[id: uozaucca]
[ar: Brodin ft. Elsa Safira]
[ti: Manuk Kecepit]
[al: Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:01]
[00:01.53]Manuk Kecepit
[00:34.09]Versi: Brodin ft. Elsa Safira
[00:37.09]
[00:40.09]>>>
[00:41.09]>>
[00:42.09]>
[00:43.09]Lk: Sikil munggah ora mudun lemah,
[00:46.51]Lk: Manuk kecepit ora iso obah..
[00:50.18]Lk: Bojo ndablek aturane susah,
[00:53.41]Lk: Keblekan utang nangis kebingungan..
[00:58.34]Pr: Nek gak utang opo sing dipangan,
[01:01.69]Pr: Netes ndog limo dudu golekan..
[01:05.19]Pr: Blonjo kurang tekone yo jarang,
[01:08.36]Pr: Pancen wong lanang iku bajingan..
[01:13.71]Lk: Jangkrik kompolan jaran,
[01:16.81]Lk: Kadhung ngerik omonganmu kasar..
[01:20.54]Pr: Podo karo sing ngomong,
[01:24.03]Pr: Saben teko golek jarakan..
[01:28.51]Lk: Bapakku biyen milih awakmu,
[01:31.87]Lk: Elek gak popo sawah gak tuku..
[01:35.43]Pr: Lapo biyen gak rabi bapakmu,
[01:38.91]Pr: Dadi niatmu golek warisanku..
[01:42.95]Lk: Getun getun aku ngrabi awakmu,
[01:45.70]Lk: Nek gak tak rabi jlongor gak payu..
[01:49.12]Pr: Masio gak payu barangku gak mambu,
[01:52.42]Pr: Wurung raimu entuk juragan tahu..
[01:56.89]
[02:29.16]>>>
[02:29.16]>>
[02:29.16]>
[02:29.16]Lk: Sikil munggah ora mudun lemah,
[02:32.44]Lk: Manuk kecepit ora iso obah..
[02:35.97]Lk: Bojo ndablek aturane susah,
[02:39.26]Lk: Keblekan utang nangis kebingungan..
[02:44.50]Pr: Nek gak utang opo sing dipangan,
[02:47.48]Pr: Netes ndog limo dudu golekan..
[02:50.85]Pr: Blonjo kurang tekone yo jarang,
[02:54.20]Pr: Pancen wong lanang iku bajingan..
[02:59.30]Lk: Jangkrik kompolan jaran,
[03:02.41]Lk: Kadhung ngerik omonganmu kasar..
[03:06.02]Pr: Podo karo sing ngomong,
[03:09.13]Pr: Saben teko golek jarakan..
[03:14.29]Lk: Bapakku biyen milih awakmu,
[03:16.92]Lk: Elek gak popo sawah gak tuku..
[03:21.01]Pr: Lapo biyen gak rabi bapakmu,
[03:23.87]Pr: Dadi niatmu golek warisanku..
[03:28.48]Lk: Getun getun aku ngrabi awakmu,
[03:30.40]Lk: Nek gak tak rabi jlongor gak payu..
[03:34.14]Pr: Masio gak payu barangku gak mambu,
[03:37.08]Pr: Wurung raimu entuk juragan tahu..
[03:40.87]Lk: Getun getun aku ngrabi awakmu,
[03:43.84]Lk: Nek gak tak rabi jlongor gak payu..
[03:47.95]Pr: Masio gak payu barangku gak mambu,
[03:50.81]Pr: Wurung raimu entuk juragan tahu..
[03:55.29]
————-
Preview:

Ngenteni Balimu

Elsa-Safira_1
Versi: Gerry f. Elsa Safira

Pr:
Aduh kang mas sliramu ning endi,
Suwi tenan raono kabarmu..
Nganti atiku loro nunggoni balimu..

Lk:
Aduh nimas sabaro sak untoro,
Aku lungo ninggal sliramu sedelo,
Golek gawean gawe urip bebrayan..

reff:
Pr:
Aku nelongso.. aku sengsoro..
Ngenteni.. balimu..

Lk:
Lilanono.. leganono..
Lungoku.. yo mung sedelo..

Pr:
Yen pancen bener kandhamu,
Sing gedhe pangapurane..

Lk:
Jo nelongso jo kuwatir,
Tresnaku mung kanggo sliramu..

Feat:
Yen ngunu ayo ndungo ayo ndungo..
Mring gusti allah kang murbeng dumadi..
Mugo tresnomu lan tresnoku tresno suci..

reff:
Pr:
Aduh kang mas sliramu ning endi,
Suwi tenan raono kabarmu..
Nganti atiku loro nunggoni balimu..

Lk:
Aduh nimas sabaro sak untoro,
Aku lungo ninggal sliramu sedelo,
Golek gawean gawe urip bebrayan..

reff:
Pr:
Aku nelongso.. aku sengsoro..
Ngenteni.. balimu..

Lk:
Lilanono.. leganono..
Lungoku.. yo mung sedelo..

Pr:
Yen pancen bener kandhamu,
Sing gedhe pangapurane..

Lk:
Jo nelongso jo kuwatir,
Tresnaku mung kanggo sliramu..

Feat:
Yen ngunu ayo ndungo ayo ndungo..
Mring gusti allah kang murbeng dumadi..
Mugo tresnomu lan tresnoku tresno suci..

—————-
[ver: lyrics]
[id: wsnvqlcc]
[ar: Gerry f. Elsa Safira]
[ti: Ngenteni Balimu]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:16]
[00:01.06]Ngenteni Balimu
[00:31.06]Versi : Gerry f. Elsa Safira
[00:34.06]
[00:37.06]>>>
[00:38.06]>>
[00:39.06]>
[00:40.06]Pr: Aduh kang mas sliramu ning endi,
[00:47.66]Pr: Suwi tenan raono kabarmu..
[00:54.67]Pr: Nganti atiku loro nunggoni balimu..
[01:01.07]Lk: Aduh nimas sabaro sak untoro,
[01:08.92]Lk: Aku lungo ninggal sliramu sedelo,
[01:15.89]Lk: Golek gawean gawe urip bebrayan..
[01:23.05]
[01:47.86]>>>
[01:48.86]>>
[01:49.86]>
[01:50.86]Pr: Aku nelongso.. aku sengsoro..
[01:58.86]Pr: Ngenteni.. balimu..
[02:05.60]Lk: Lilanono.. leganono..
[02:12.75]Lk: Lungoku.. yo mung sedelo..
[02:20.34]Pr: Yen pancen bener kandhamu,
[02:27.12]Pr: Sing gedhe pangapurane..
[02:34.65]Lk: Jo nelongso.. jo kuwatir,
[02:41.94]Lk: Tresnaku mung kanggo sliramu..
[02:48.97]Feat: Yen ngunu ayo ndungo ayo ndungo..
[02:55.80]Feat: Mring gusti allah kang murbeng dumadi..
[03:02.90]Feat: Mugo tresnomu lan tresnoku tresno suci..
[03:10.13]
[03:35.34]>>>
[03:36.34]>>
[03:37.34]>
[03:38.34]Pr: Aduh kang mas sliramu ning endi,
[03:45.84]Pr: Suwi tenan raono kabarmu..
[03:53.98]Pr: Nganti atiku loro nunggoni balimu..
[04:01.00]Lk: Aduh nimas sabaro sak untoro,
[04:08.03]Lk: Aku lungo ninggal sliramu sedelo,
[04:14.44]Lk: Golek gawean gawe urip bebrayan..
[04:21.53]
[04:48.02]>>>
[04:49.02]>>
[04:50.02]>
[04:51.02]Pr: Aku nelongso.. aku sengsoro..
[04:58.02]Pr: Ngenteni.. balimu..
[05:04.52]Lk: Lilanono.. leganono..
[05:11.78]Lk: Lungoku.. yo mung sedelo..
[05:19.13]Pr: Yen pancen bener kandhamu,
[05:25.91]Pr: Sing gedhe pangapurane..
[05:33.02]Lk: Jo nelongso.. jo kuwatir,
[05:40.41]Lk: Tresnaku mung kanggo sliramu..
[05:47.49]Feat: Yen ngunu ayo ndungo ayo ndungo..
[05:54.34]Feat: Mring gusti allah kang murbeng dumadi..
[06:01.24]Feat: Mugo tresnomu lan tresnoku tresno suci..
[06:08.46]
————-
Preview:

Joget Jogetan

Elsa-Safira
Versi: Elsa Safira

Wis ojo sikut sikutan,
Wis ojo sikat sikatan,
Ayo joget jogetan..

Wis ojo jotos jotosan,
Wis ojo sadhuk sadhuk’an,
Ayo joget jogetan..

Wis ojo tawur tawuran,
Wis ojo antem anteman,
Ayo joget jogetan..

Wis ojo koyo’ jagoan,
Wis ojo urak urak’an,
Gawe rusuh tontonan..

Wis ora jamane,
Tawur karo kancane,
Ayo jogetan wae..

Joget jogetan, rame rame geol geol
Karo kancane, bareng bareng goyang jempol..
Joget jogetan, rame rame sak kancane
Ojo tawuran, mergo kabeh konco dewe..

reff:
Wis ojo sikut sikutan,
Wis ojo sikat sikatan,
Ayo joget jogetan..

Wis ojo jotos jotosan,
Wis ojo sadhuk sadhuk’an,
Ayo joget jogetan..

Wis ojo tawur tawuran,
Wis ojo antem anteman,
Ayo joget jogetan..

Wis ojo koyo’ jagoan,
Wis ojo urak urak’an,
Gawe rusuh tontonan..

Wis ora jamane,
Tawur karo kancane,
Ayo jogetan wae..

Joget jogetan, rame rame geol geol
Karo kancane, bareng bareng goyang jempol..
Joget jogetan, rame rame sak kancane
Ojo tawuran, mergo kabeh konco dewe..

Joget jogetan, rame rame geol geol
Karo kancane, bareng bareng goyang jempol..
Joget jogetan, rame rame sak kancane
Ojo tawuran, mergo kabeh konco dewe..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wlchpscs]
[ar: Elsa Safira]
[ti: Joget Jogetan]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[00:01.21]Joget Jogetan
[00:43.21]Versi : Elsa Safira
[00:46.21]
[00:49.21]>>>
[00:50.21]>>
[00:51.21]>
[00:52.21]Wis ojo sikut sikutan,
[00:55.21]Wis ojo sikat sikatan,
[00:58.39]Ayo joget jogetan..
[01:04.35]Wis ojo jotos jotosan,
[01:07.71]Wis ojo sadhuk sadhuk’an,
[01:11.13]Ayo joget jogetan..
[01:16.92]
[01:29.17]Wis ojo tawur tawuran,
[01:32.85]Wis ojo antem anteman,
[01:36.20]Ayo joget jogetan..
[01:42.11]Wis ojo koyo’ jagoan,
[01:45.54]Wis ojo urak urak’an,
[01:48.83]Gawe rusuh tontonan..
[01:55.18]Wis ora jamane,
[01:58.35]Tawur karo kancane,
[02:01.46]Ayo jogetan wae..
[02:07.99]Joget jogetan, rame rame geol geol
[02:14.28]Karo kancane, bareng bareng goyang jempol..
[02:20.81]Joget jogetan, rame rame sak kancane
[02:26.84]Ojo tawuran, mergo kabeh konco dewe..
[02:33.94]
[02:36.56]==elsa safira, joget jogetan==
[02:53.97]
[02:56.97]>>>
[02:57.97]>>
[02:58.97]>
[02:59.97]Wis ojo sikut sikutan,
[03:03.32]Wis ojo sikat sikatan,
[03:06.80]Ayo joget jogetan..
[03:12.91]Wis ojo jotos jotosan,
[03:16.32]Wis ojo sadhuk sadhuk’an,
[03:19.55]Ayo joget jogetan..
[03:25.29]
[03:37.79]Wis ojo tawur tawuran,
[03:41.45]Wis ojo antem anteman,
[03:44.94]Ayo joget jogetan..
[03:51.10]Wis ojo koyo’ jagoan,
[03:54.45]Wis ojo urak urak’an,
[03:57.70]Gawe rusuh tontonan..
[04:04.11]Wis ora jamane,
[04:07.16]Tawur karo kancane,
[04:10.28]Ayo jogetan wae..
[04:16.87]Joget jogetan, rame rame geol geol
[04:23.04]Karo kancane, bareng bareng goyang jempol..
[04:29.57]Joget jogetan, rame rame sak kancane
[04:35.55]Ojo tawuran, mergo kabeh konco dewe..
[04:43.22]Joget jogetan, rame rame geol geol
[04:49.38]Karo kancane, bareng bareng goyang jempol..
[04:55.79]Joget jogetan, rame rame sak kancane
[05:01.76]Ojo tawuran, mergo kabeh konco dewe..
[05:08.67]
————–
Preview:

Gak Kuat

Elsa-Safira_2
Versi: Elsa Safira

Budhal adus ojo lali andhuk’e,
Timbang awak kurus mending ndang dirabekne..
Malah bebas kapan arep nggawene,
Sampek leder ora mikir tanggane..

Wong gendak’an akeh konangane,
Mending duit utangan gawe mas kawine..
Ora ngurus kepiye mbayare,
Dana becek’an keneng dijagakne..

reff:
Mergane aku saiki ora kuat duh kangmas,
Nahan hasrat timbang ra karuan..
Enek wong lanang mumpung nekad tenan,
Ora urus bakal sugih embuh mlarat..

Mergane aku saiki ora kuat duh kangmas,
Nahan hasrat timbang ra karuan..
Enek wong lanang mumpung nekad tenan,
Ora urus bakal sugih embuh mlarat..

reff:
Budhal adus ojo lali andhuk’e,
Timbang awak kurus mending ndang dirabekne..
Malah bebas kapan arep nggawene,
Sampek leder ora mikir tanggane..

reff:
Mergane aku saiki ora kuat duh kangmas,
Nahan hasrat timbang ra karuan..
Enek wong lanang mumpung nekad tenan,
Ora urus bakal sugih embuh mlarat..

Mergane aku saiki ora kuat duh kangmas,
Nahan hasrat timbang ra karuan..
Enek wong lanang mumpung nekad tenan,
Ora urus bakal sugih embuh mlarat..
—————–
[ver: lyrics]
[id: sulphkcs]
[ar: Elsa Safira]
[ti: Gak Kuat]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:13]
[00:01.00]Gak Kuat
[01:00.00]Versi : Elsa Safira
[01:03.00]
[01:06.00]>>>
[01:07.00]>>
[01:08.00]>
[01:09.00]Budhal adus ojo lali andhuk’e,
[01:14.00]Timbang awak kurus mending ndang dirabekne..
[01:20.71]Malah bebas kapan arep nggawene,
[01:26.93]Sampek leder ora mikir tanggane..
[01:36.88]Wong gendak’an akeh konangane,
[01:43.17]Mending duit utangan gawe mas kawine..
[01:49.26]Ora ngurus kepiye mbayare,
[01:55.68]Dana becek’an keneng dijagakne..
[02:03.76]
[02:25.01]>>>
[02:26.01]>>
[02:27.01]>
[02:28.01]Mergane aku saiki ora kuat duh kangmas,
[02:34.01]Nahan hasrat timbang ra karuan..
[02:40.92]Enek wong lanang mumpung nekad tenan,
[02:45.84]Ora urus bakal sugih embuh mlarat..
[02:53.05]Mergane aku saiki ora kuat duh kangmas,
[02:59.46]Nahan hasrat timbang ra karuan..
[03:06.11]Enek wong lanang mumpung nekad tenan,
[03:12.02]Ora urus bakal sugih embuh mlarat..
[03:19.11]
[03:22.05]==elsa safira, gak kuat==
[04:04.05]
[04:07.05]>>>
[04:08.05]>>
[04:09.05]>
[04:10.05]Budhal adus ojo lali andhuk’e,
[04:15.05]Timbang awak kurus mending ndang dirabekne..
[04:21.73]Malah bebas kapan arep nggawene,
[04:28.13]Sampek leder ora mikir tanggane..
[04:35.91]
[04:57.03]>>>
[04:58.03]>>
[04:59.03]>
[05:00.03]Mergane aku saiki ora kuat duh kangmas,
[05:06.93]Nahan hasrat timbang ra karuan..
[05:12.59]Enek wong lanang mumpung nekad tenan,
[05:19.00]Ora urus bakal sugih embuh mlarat..
[05:25.28]Mergane aku saiki ora kuat duh kangmas,
[05:31.69]Nahan hasrat timbang ra karuan..
[05:37.66]Enek wong lanang mumpung nekad tenan,
[05:44.38]Ora urus bakal sugih embuh mlarat..
[05:51.29]
————-
Preview: