Sayang (elsa safira)

Versi: Elsa Safira

Sayang rungokno tangise,
Neng njero atiku,
Ngarepne awakmu bali..
Sayang sak putihe rambut ini,
Ra bakal lali nyang awakmu..

Wahai pujaan hati,
Kenapa kau tak mengerti,
Mung kowe sing tak enteni,
Jebule kowe saiki,
Malah mblenjani janji..

Sumpah sehidup semati,
Tapi apa bukti,
Mbok pedotne tresnoku,
Nguyak wong wadon liyo,
Ra dadi masalah,
Mugo wae aku iso lilo..

Njur sambat karo sopo,
Nek wis koyo ngene,
Nelongso hidupku..
Aku memelas kangmas,
Mesakno aku iki..
Aku nangis wayah esuk,
Awan nganti wengi..

Sayang rungokno tangise,
Neng njero atiku,
Ngarepne awakmu bali..
Sayang sak putihe rambut ini,
Ra bakal lali nyang awakmu..

Sakbendino aku,
Sing wis tak lakoni,
Pancen dudu dalane,
Kudu siap ati..

Ibarate damen,
Kadhung tukul jamur,
Yo wis ora popo,
Ati iki kadhung ajur,
Sak benere awak iki,
Kadhung cinta padamu..

Ora ono lanang liyo,
Sing wis dadi atiku,
Nganti aku sambat,
Awakmu wis ra krungu..

Njur sambat karo sopo,
Nek wis koyo ngene,
Nelongso hidupku..
Aku memelas kangmas,
Mesakno aku iki..
Aku nangis wayah esuk,
Awan nganti wengi..

Sayang rungokno tangise,
Neng njero atiku,
Ngarepne awakmu bali..
Sayang sak putihe rambut ini,
Ra bakal lali nyang awakmu..

Sayang coba dengarkan,
Tangisan hati ini,
Mengharap engkau kembali,
Kedalam hati ini..

Sampai rambut memutih,
Tangis sampai mata perih,
Segeralah kembali,
Menjalani cinta suci,
Aku hanya untukmu,
Duhai pujaan hati..

Ora ono lanang liyo,
Sing wis dadi atiku,
Nganti aku sambat,
Awakmu wis ra krungu..

Njur sambat karo sopo,
Nek wis koyo ngene,
Nelongso hidupku..
Aku memelas kangmas,
Mesakno aku iki..
Aku nangis wayah esuk,
Awan nganti wengi..

Sayang rungokno tangise,
Neng njero atiku,
Ngarepne awakmu bali..
Sayang sak putihe rambut ini,
Ra bakal lali nyang awakmu..

Kasih percayalah padaku,
Cintaku hanya untukmu..

Manuk Kecepit

Versi: Brodin ft. Elsa Safira

Lk:
Sikil munggah ora mudun lemah,
Manuk kecepit ora iso obah..
Bojo ndablek aturane susah,
Keblekan utang nangis kebingungan..

Pr:
Nek gak utang opo sing dipangan,
Netes ndog limo dudu golekan..
Blonjo kurang tekone yo jarang,
Pancen wong lanang iku bajingan..

Lk:
Jangkrik kompolan jaran,
Kadhung ngerik omonganmu kasar..
Pr:
Podo karo sing ngomong,
Saben teko golek jarakan..

Lk:
Bapakku biyen milih awakmu,
Elek gak popo sawah gak tuku..
Pr:
Lapo biyen gak rabi bapakmu,
Dadi niatmu golek warisanku..

Lk:
Getun getun aku ngrabi awakmu,
Nek gak tak rabi jlongor gak payu..
Pr:
Masio gak payu barangku gak mambu,
Wurung raimu entuk juragan tahu..

reff:
Lk:
Sikil munggah ora mudun lemah,
Manuk kecepit ora iso obah..
Bojo ndablek aturane susah,
Keblekan utang nangis kebingungan..

Pr:
Nek gak utang opo sing dipangan,
Netes ndog limo dudu golekan..
Blonjo kurang tekone yo jarang,
Pancen wong lanang iku bajingan..

Lk:
Jangkrik kompolan jaran,
Kadhung ngerik omonganmu kasar..
Pr:
Podo karo sing ngomong,
Saben teko golek jarakan..

Lk:
Bapakku biyen milih awakmu,
Elek gak popo sawah gak tuku..
Pr:
Lapo biyen gak rabi bapakmu,
Dadi niatmu golek warisanku..

Lk:
Getun getun aku ngrabi awakmu,
Nek gak tak rabi jlongor gak payu..
Pr:
Masio gak payu barangku gak mambu,
Wurung raimu entuk juragan tahu..

Lk:
Getun getun aku ngrabi awakmu,
Nek gak tak rabi jlongor gak payu..
Pr:
Masio gak payu barangku gak mambu,
Wurung raimu entuk juragan tahu..

123