Mariti (ella susanti)

Versi: Ella Susanti

Lara gering kula sing ngobati,
Pengen mangan kula sing nyuguhi..
Tapi sing dadi laki ora pernah ngargai,
Malah gawe kaku ati..

Kongkon mari mabok lan judi,
Bokat bae bisa lunga kaji..
Diomongane angel nganggep ning rabi rewel,
Kien malah mabok togel..

reff:
Kula pengen ngajak sugih,
Tapi kakang bli ngladeni..
Boro-boro solat wengi,
Malah anteng main remi..

Kon nglakoni solat fardlu,
Malahan ditinggal turu..
Yen giliran main dadu,
Kuat melek sampe jam telu..

Kaya kaya mariti,
Marine yen wis mati..

Kongkon mari mabok lan judi,
Bokat bae bisa lunga kaji..
Diomongane angel nganggep ning rabi rewel,
Kien malah mabok togel..

reff:
Kula pengen ngajak sugih,
Tapi kakang bli ngladeni..
Boro-boro solat wengi,
Malah anteng main remi..

Kon nglakoni solat fardlu,
Malahan ditinggal turu..
Yen giliran main dadu,
Kuat melek sampe jam telu..

Kaya kaya mariti,
Marine yen wis mati..

Lara gering kula sing ngobati,
Pengen mangan kula sing nyuguhi..
Tapi sing dadi laki ora pernah ngargai,
Malah gawe kaku ati..

Tambatan Batin

Versi: Ella Susanti

Ha ha ha ha..
Ha ha ha ha..

Akhir pencarian tambatan batin..
Sing terbaik tetep cuma sampean..

Maapaken kula sing pernah salah..
Kula nyesel bengen hianat cinta..

Alangkah bodohe duh diri kula,
Nyakiti sampean sing setia..

reff:
Sebagus-baguse sukete tangga,
Tetep luwih bagus sukete dewe..

Seeman-emane wong lanang seje,
Tetep luwih eman lakine dewe..

Sing setia anane adepan mata,
Wis cukup kula lurus sing kayangapa..
Bapaning senok sing jelas emane,
Wong seje durung tentu rasane..

Maapaken kula sing pernah salah..
Kula nyesel bengen hianat cinta..

Alangkah bodohe duh diri kula,
Nyakiti sampean sing setia..

reff:
Sebagus-baguse sukete tangga,
Tetep luwih bagus sukete dewe..

Seeman-emane wong lanang seje,
Tetep luwih eman lakine dewe..

Sing setia anane adepan mata,
Wis cukup kula lurus sing kayangapa..
Bapaning senok sing jelas emane,
Wong seje durung tentu rasane..

Akhir pencarian tambatan batin..
Sing terbaik tetep cuma sampean..

Maapaken kula sing pernah salah..
Kula nyesel bengen hianat cinta..

Alangkah bodohe duh diri kula,
Nyakiti sampean sing setia..

Wayang Abang

Versi: Ella Susanti

GANTENGE LANGKA LAWAN,
AKEH WADON KEDANAN..
SELIRIKAN WADON PITU,
PASTI GELEM JALUK MELU,
BOSEN DITINGGAL MLAYU..

NGOMONG RAYUAN PALSU,
ORA NGULAK ORA TUKU..
CINTANE KEBEK SEGUDANG,
TAPI SAYANG MODAL TAMPANG,
EH DASAR HIDUNG BELANG..

reff:
AKEH WADON SING KEBLENJOT,
ORA TELAT LANGSUNG SIKAT,
DEMEN SEDINA TEMEN..

MODUS SEMAR WAYANG ABANG,
AJA SAMAR LAN KEGEMBANG..
NING LANANG AKEH RAYUAN..
SAIKI AKU WERU,
CINTA SLIRAMU SEMU..
MUN KABOGOH MANEHNA,
TEU KIAT NGERI HATENA..

NGOMONG RAYUAN PALSU,
ORA NGULAK ORA TUKU..
CINTANE KEBEK SEGUDANG,
TAPI SAYANG MODAL TAMPANG,
EH DASAR HIDUNG BELANG..

reff:
AKEH WADON SING KEBLENJOT,
ORA TELAT LANGSUNG SIKAT,
DEMEN SEDINA TEMEN..

MODUS SEMAR WAYANG ABANG,
AJA SAMAR LAN KEGEMBANG..
NING LANANG AKEH RAYUAN..
SAIKI AKU WERU,
CINTA SLIRAMU SEMU..
MUN KABOGOH MANEHNA,
TEU KIAT NGERI HATENA..

NGOMONG RAYUAN PALSU,
ORA NGULAK ORA TUKU..
CINTANE KEBEK SEGUDANG,
TAPI SAYANG MODAL TAMPANG,
EH DASAR HIDUNG BELANG..

GANTENGE LANGKA LAWAN,
AKEH WADON KEDANAN..
SELIRIKAN WADON PITU,
PASTI GELEM JALUK MELU,
BOSEN DITINGGAL MLAYU..

Sambel Goang

Versi: Ella Susanti

Larane wong digawa demenan,
Sampe bli kolu nginung lan mangan..

Sepelik geni mantak manasi,
Wis mari demene kula ning laki..
Ngomong ora wani mung bisane nangisi,
Kakang tega nyakiti..

reff:
Wis cukup kula sabare,
Wis pegel kula nangise,
Dilelara bae..
Mbakti ning laki,
Langka katone..

Apa kula kurang ayu,
Apasih wis ora napsu,
Apa wis bli butuh..
Ning rabi dewek,
Kaya bli ngaku..

Jangan gombyang bungbune kuning,
Sambel goang pedes rasane..
Kakang aja demenan maning,
Bli kuat nahan larane..

Sepelik geni mantak manasi,
Wis mari demene kula ning laki..
Ngomong ora wani mung bisane nangisi,
Kakang tega nyakiti..

reff:
Wis cukup kula sabare,
Wis pegel kula nangise,
Dilelara bae..
Mbakti ning laki,
Langka katone..

Apa kula kurang ayu,
Apasih wis ora napsu,
Apa wis bli butuh..
Ning rabi dewek,
Kaya bli ngaku..

Jangan gombyang bungbune kuning,
Sambel goang pedes rasane..
Kakang aja demenan maning,
Bli kuat nahan larane..

Larane wong digawa demenan,
Sampe bli kolu nginung lan mangan..

Sepelik geni mantak manasi,
Wis mari demene kula ning laki..
Ngomong ora wani mung bisane nangisi,
Kakang tega nyakiti..