Diem Diem Bae (Dirubung Lamuk)

“Diem Diem Bae (Dirubung Lamuk)” Versi Ella Susanti

Kang ngomong aja meneng meneng bae,
Kang jujur aja pura pura bae..
Fotone sapa ning dompet sampean,
Kula curiga ati penasaran..

Kang ngaku baka bengi mendi bae,
Kang kien sampean rubah sifate..
Sering kluyuran mangkat begadang,
Rabi ning umah turu dewekan..
Kang ngomong aja meneng meneng bae..

reff:
Dilawani dirubung lamuk,
Sun due laki ora didumuk dumuk..

Apa sampean due sing anyar,
Ning rabi dewek kaya wis ora doyan..
Duh kakang coba terang-terangan..

Kang ngaku baka bengi mendi bae,
Kang kien sampean rubah sifate..
Sering kluyuran mangkat begadang,
Rabi ning umah turu dewekan..
Kang ngomong aja meneng meneng bae..

reff:
Dilawani dirubung lamuk,
Sun due laki ora didumuk dumuk..

Apa sampean due sing anyar,
Ning rabi dewek kaya wis ora doyan..
Duh kakang coba terang-terangan..

Kang ngaku baka bengi mendi bae,
Kang kien sampean rubah sifate..
Sering kluyuran mangkat begadang,
Rabi ning umah turu dewekan..
Kang ngomong aja meneng meneng bae..

Mariti (ella susanti)

“Mariti Ella Susanti”

Lara gering kula sing ngobati,
Pengen mangan kula sing nyuguhi..
Tapi sing dadi laki ora pernah ngargai,
Malah gawe kaku ati..

Kongkon mari mabok lan judi,
Bokat bae bisa lunga kaji..
Diomongane angel nganggep ning rabi rewel,
Kien malah mabok togel..

reff:
Kula pengen ngajak sugih,
Tapi kakang bli ngladeni..
Boro-boro solat wengi,
Malah anteng main remi..

Kon nglakoni solat fardlu,
Malahan ditinggal turu..
Yen giliran main dadu,
Kuat melek sampe jam telu..

Kaya kaya mariti,
Marine yen wis mati..

Kongkon mari mabok lan judi,
Bokat bae bisa lunga kaji..
Diomongane angel nganggep ning rabi rewel,
Kien malah mabok togel..

reff:
Kula pengen ngajak sugih,
Tapi kakang bli ngladeni..
Boro-boro solat wengi,
Malah anteng main remi..

Kon nglakoni solat fardlu,
Malahan ditinggal turu..
Yen giliran main dadu,
Kuat melek sampe jam telu..

Kaya kaya mariti,
Marine yen wis mati..

Lara gering kula sing ngobati,
Pengen mangan kula sing nyuguhi..
Tapi sing dadi laki ora pernah ngargai,
Malah gawe kaku ati..

123