Manise Janji (ella nurhayati)

Manise Janji
Ciptaan : Usin Indra
Vokal : Ella Nurhayati
Produksi : Dian Records

Manis manis manis, manis pisan omonge
Sampe sun percaya,ning sekabeh janjine
Jare arep ngawin, tapi dicoba dingin
Tiwas kula pasrah, akhire ninggal lunga

Dasare wong lanang, sengaja gawe wirang
Wis entok manise, kien sepah dibuang
Sumpah lan janjine, cuma manis ning lambe
Wis hasil maksude, ditinggal kari bae
Manis manis manis…

reff :

Kembang melati, mekar ning taman
Sekien layu ora kesiram

Racune cinta pait dirasa
Madu asmara gawe cilaka
Madu asmara gawe cilaka

Manis manis manis, manis pisan omonge
Sampe sun percaya,ning sekabeh janjine
Jare arep ngawin, tapi dicoba dingin
Tiwas kula pasrah, akhire ninggal lunga
Manis manis manis…

reff :

Kembang melati, mekar ning taman
Sekien layu ora kesiram

Racune cinta pait dirasa
Madu asmara gawe cilaka
Madu asmara gawe cilaka

Manis manis manis, manis pisan omonge
Sampe sun percaya,ning sekabeh janjine
Jare arep ngawin, tapi dicoba dingin
Tiwas kula pasrah, akhire ninggal lunga
Manis manis manis…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-sGmjSlcbWk

Advertisements

Kelingan Maning

Lirik Lagu Sanguturu ke-950 Kelingan Maning
Versi: Ella Nurhayati

TENGAH WENGI, SWARA JANGKRIK PADA MONI
NGGUGAH ATI, SING LAGI KETIBAN SEPI
GUNUNG SARI, MENGULONE TENGAH TANI
AREP MARANI, TAPI MASIH DURUNG WANI

reff :
SULINGAN MANING SULINGAN
SULING SEKET, KARI SANGA
KELINGAN MANING KELINGAN
DEMEN RUKET, DITINGGAL LUNGA

JAMBU ALAS, PALIMANAN
GAMBAR LUMPING, MUNGGING PANGGON
WIS LAWAS, KULA KELINGAN
KUAYANG TEMEN, YEN BLI TEPUNG

TENGAH WENGI, SWARA JANGKRIK PADA MONI
NGGUGAH ATI, SING LAGI KETIBAN SEPI
GUNUNG SARI, MENGULONE TENGAH TANI
AREP MARANI, TAPI MASIH DURUNG WANI

reff :
SULINGAN MANING SULINGAN
SULING SEKET, KARI SANGA
KELINGAN, MANING KELINGAN
DEMEN RUKET DITINGGAL LUNGA

JAMBU ALAS, PALIMANAN
GAMBAR LUMPING, MUNGGING PANGGON
WIS LAWAS, KULA KELINGAN
KUAYANG TEMEN, YEN BLI TEPUNG
——————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=d9i9O3AHpPo

Isep Isep Tebu

Isep Isep Tebu
Ciptaan : Jun Alfadilah
Vokal : Ella Nurhayati
Produksi : Dian Records

Ning sor wiwitan dembara
Kita wong loro memadu cinta
Saling janji setia
Kisah cinta seia sekata

Janjine tanggal telu
Arepan ngadep ning penghulu
Sampek wis kliwat tanggale
Tapi durung ana lamarane

reff :

Janji janji tinggal janji
Ora pernah ditepati
Dasar wong lanang tukmis
Rayuan manis serba romantis

Rasa rasa isin ning batur
Ning wong tua lan sedulur
Wis lawas demenan
Durung bae kawinan

Isep isep tebu
Kakang ning pinggir kali
Sekien wis layu,
Kulane ditinggal kari

Janjine tanggal telu
Arepan ngadep ning penghulu
Sampek wis kliwat tanggale
Tapi durung ana lamarane

reff :

Janji janji tinggal janji
Ora pernah ditepati
Dasar wong lanang tukmis
Rayuan manis serba romantis

Rasa rasa isin ning batur
Ning wong tua lan sedulur
Wis lawas demenan
Durung bae kawinan

Isep isep tebu
Kakang ning pinggir kali
Sekien wis layu,
Kulane ditinggal kari

Ning sor wiwitan dembara
Kita wong loro memadu cinta
Saling janji setia
Kisah cinta seia sekata

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=t7MxMqQpuIs