Manise Janji (ella nurhayati)

Versi: Ella Nurhayati

Manis manis manis, manis pisan omonge
Sampe sun percaya,ning sekabeh janjine
Jare arep ngawin, tapi dicoba dingin
Tiwas kula pasrah, akhire ninggal lunga

Dasare wong lanang, sengaja gawe wirang
Wis entok manise, kien sepah dibuang
Sumpah lan janjine, cuma manis ning lambe
Wis hasil maksude, ditinggal kari bae
Manis manis manis…

reff :
Kembang melati, mekar ning taman
Sekien layu ora kesiram

Racune cinta pait dirasa
Madu asmara gawe cilaka
Madu asmara gawe cilaka

Manis manis manis, manis pisan omonge
Sampe sun percaya,ning sekabeh janjine
Jare arep ngawin, tapi dicoba dingin
Tiwas kula pasrah, akhire ninggal lunga
Manis manis manis…

reff :
Kembang melati, mekar ning taman
Sekien layu ora kesiram

Racune cinta pait dirasa
Madu asmara gawe cilaka
Madu asmara gawe cilaka

Manis manis manis, manis pisan omonge
Sampe sun percaya,ning sekabeh janjine
Jare arep ngawin, tapi dicoba dingin
Tiwas kula pasrah, akhire ninggal lunga
Manis manis manis…

Kelingan Maning

Lirik Lagu Sanguturu ke-950 Kelingan Maning
Versi: Ella Nurhayati

TENGAH WENGI, SWARA JANGKRIK PADA MONI
NGGUGAH ATI, SING LAGI KETIBAN SEPI
GUNUNG SARI, MENGULONE TENGAH TANI
AREP MARANI, TAPI MASIH DURUNG WANI

reff :
SULINGAN MANING SULINGAN
SULING SEKET, KARI SANGA
KELINGAN MANING KELINGAN
DEMEN RUKET, DITINGGAL LUNGA

JAMBU ALAS, PALIMANAN
GAMBAR LUMPING, MUNGGING PANGGON
WIS LAWAS, KULA KELINGAN
KUAYANG TEMEN, YEN BLI TEPUNG

TENGAH WENGI, SWARA JANGKRIK PADA MONI
NGGUGAH ATI, SING LAGI KETIBAN SEPI
GUNUNG SARI, MENGULONE TENGAH TANI
AREP MARANI, TAPI MASIH DURUNG WANI

reff :
SULINGAN MANING SULINGAN
SULING SEKET, KARI SANGA
KELINGAN, MANING KELINGAN
DEMEN RUKET DITINGGAL LUNGA

JAMBU ALAS, PALIMANAN
GAMBAR LUMPING, MUNGGING PANGGON
WIS LAWAS, KULA KELINGAN
KUAYANG TEMEN, YEN BLI TEPUNG

12