Langgeng Jodone

Nok-Neng-Sagita_exsel
Versi: Nok Neng Sagita f. Eka Rhy Exsel

Lk:
Duh nok neng, kakang demen setengah mati
Wis bukti kabeh rintangan tek adepi..
Sing penting aja ngulangi,
Gawe salah hianati laki..

Pr:
Duh kang eka, nyuwun ampura nok neng salah
Bokatku eman kang eka pura pura..
Keduhung berbuat dosa,
Bli disangka kang eka bakal setia..
Njaluk ampura, nok neng wis gawe salah..

Reff:
Lk:
Esuk lan sore, awan lan bengi
Slalu mikiri nok neng siji..
Pr:
Aati kula seneng, munggue tinggalaken
Pengen barengan, sampe akhire jaman..

Ft:
Kita wong loro, pada nrimane
Muga mugiya, langgeng jodohne..

Pr:
Duh kang eka, nyuwun ampura nok neng salah
Bokatku eman kang eka pura pura..
Keduhung berbuat dosa,
Bli disangka kang eka bakal setia..
Njaluk ampura, nok neng wis gawe salah..

Reff:
Lk:
Esuk lan sore, awan lan bengi
Slalu mikiri nok neng siji..
Pr:
Ati kula seneng, munggue tinggalaken
Pengen barengan, sampe akhire jaman..

Ft:
Kita wong loro, pada nrimane
Muga mugiya, langgeng jodohne..

Lk:
Duh nok neng, kakang demen setengah mati
Wis bukti kabeh rintangan tek adepi..
Sing penting aja ngulangi,
Gawe salah hianati laki..
Njaluk ampura, nok neng wis gawe salah..
————-
[ver: lyrics]
[id: cooihzca]
[ar: Nok neng sagita ft. eka rhy exsel]
[ti: Langgeng Jodone]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:47]
[00:01.99]Langgeng Jodone
[00:27.99]Versi: Nok Neng Sagita ft. Eka Rhy Exsel
[00:30.99]
[00:33.99]>>>
[00:34.99]>>
[00:35.99]>
[00:36.99]Lk: Duh nok neng,
[00:40.85]Lk: kakang demen setengah mati
[00:45.94]Lk: Wis bukti kabeh rintangan tek adepi..
[00:53.91]Lk: Sing penting aja ngulangi,
[01:00.82]Lk: Gawe salah hianati laki..
[01:08.53]
[01:24.70]Pr: Duh kang eka,
[01:27.64]Pr: nyuwun ampura nok neng salah
[01:32.36]Pr: Bokatku eman kang eka pura pura..
[01:40.63]Pr: Keduhung berbuat dosa,
[01:48.25]Pr: Bli disangka kang eka bakal setia..
[01:56.27]Pr: Njaluk ampura,
[01:59.63]Pr: nok neng wis gawe salah..
[02:05.11]
[02:32.91]>>>
[02:33.91]>>
[02:34.91]>
[02:35.91]Lk: Esuk lan sore, awan lan bengi
[02:43.25]Lk: Slalu mikiri nok neng siji..
[02:51.59]
[03:05.52]Pr: Ati kula seneng, munggue tinggalaken
[03:13.35]Pr: Pengen barengan, sampe akhire jaman..
[03:22.00]Ft: Kita wong loro, pada nrimane
[03:30.21]Ft: Muga mugiya, langgeng jodohne..
[03:38.75]
[03:41.46]Pr: Duh kang eka,
[03:44.42]Pr: nyuwun ampura nok neng salah
[03:49.52]Pr: Bokatku eman kang eka pura pura..
[03:58.23]Pr: Keduhung berbuat dosa,
[04:05.26]Pr: Bli disangka kang eka bakal setia..
[04:13.10]Pr: Njaluk ampura,
[04:16.40]Pr: nok neng wis gawe salah..
[04:21.87]
[04:49.66]>>>
[04:50.66]>>
[04:51.66]>
[04:52.66]Lk: Esuk lan sore, awan lan bengi
[04:59.93]Lk: Slalu mikiri nok neng siji..
[05:08.40]
[05:22.60]Pr: Ati kula seneng, munggue tinggalaken
[05:30.12]Pr: Pengen barengan, sampe akhire jaman..
[05:38.90]Ft: Kita wong loro, pada nrimane
[05:46.98]Ft: Muga mugiya, langgeng jodohne..
[05:56.57]Lk: Duh nok neng,
[06:00.54]Lk: kakang demen setengah mati
[06:05.76]Lk: Wis bukti kabeh rintangan tek adepi..
[06:13.79]Lk: Sing penting aja ngulangi,
[06:20.95]Lk: Gawe salah hianati laki..
[06:29.09]Pr: Njaluk ampura,
[06:32.69]Pr: nok neng wis gawe salah..
[06:38.43]
————-
Preview:

Advertisements