Manggis Ireng

Versi: Eka Marcella

Duh wong lanang sampean ganteng temen,
Yen disawang aduh tobat nggemesaken..
Yen wis mesem manis kaya manggis ireng,
Gawe endas rasane puyeng..

Lamon tuhan maringi jodoh ning kula,
Arep eman mbakti lan setia..
Najan mangan karo sega lan uyah,
Yen wong demen urip bahagia..

reff:
Awak lemes pada lesu,
Kenang bli turu turu..
Sampe gering geragasan,
Mikiri bae sampean..

Mengkenen wong mabuk cinta,
Klalen segala gala..
Klalen mangan klalen utang,
Ingete cuma sampean..

Lamon tuhan maringi jodoh ning kula,
Arep eman mbakti lan setia..
Najan mangan karo sega lan uyah,
Yen wong demen urip bahagia..

reff:
Awak lemes pada lesu,
Kenang bli turu turu..
Sampe gering geragasan,
Mikiri bae sampean..

Mengkenen wong mabuk cinta,
Klalen segala gala..
Klalen mangan klalen utang,
Ingete cuma sampean..

Duh wong lanang sampean ganteng temen,
Yen disawang aduh tobat nggemesaken..
Yen wis mesem manis kaya manggis ireng,
Gawe endas rasane puyeng..

Wadung Pari

Versi: Eka Marcella

Kala waktu, masih demenan
Emane, ora kejagan..
Sawise dadi sawiji,
Sering nggebugi..

Rumah tangga, karo sampean
Lara ati, lara badan..
Sulaya, ning ijab kabul
Janjine rukun..

reff:
Due laki enteng tangan,
Aduh kakang, kula bli tahan..

Wadung pari wadung pari,
Keduhung, tinemu ngguri..
Keduhung, tinemu ngguri..

Rumah tangga, karo sampean
Lara ati, lara badan..
Sulaya, ning ijab kabul
Janjine rukun..

reff:
Due laki enteng tangan,
Aduh kakang, kula bli tahan..

Wadung pari wadung pari,
Keduhung, tinemu ngguri..
Keduhung, tinemu ngguri..

Kala waktu, masih demenan
Emane, ora kejagan..
Sawise dadi sawiji,
Sering nggebugi..

123