Tingeling

Ega-Gebbyca_1
Lirik lagu Sanguturu ke-3550 Tingeling
Versi: Ega Gebbyca

SAPA SING PERNAH KEBAYANG,
AKIBAT TINGKAH WONG LANANG..
TAPI KULA WIS NGALAMI,
WAKTU DILELARA LAKI..

TINGELING AMPUN
LARANE SETENGAH MATI..
TINGELING AMPUN
SAMPE KAPAN ORA LALI..

PADAHAL KURANG SEPIRA,
EMANE NING KELUARGA..
NERIMA NING SEGALANE,
SANDANG SANDING LAN SANDUNGE..

REFF:
APA KIEN HUKUM KARMA,
SING MENIMPA NING DIRI KULA..
SEBAB BENGEN SUN RUMASA,
SERING JANJI SING ORA NYATA..

NING SETIAP WONG LANANG,
SELALU KEPENGEN MENANG..
YEN WIS ASIL MAKSUDE,
TEK TINGGAL KARI BAE..

PADAHAL KURANG SEPIRA,
EMANE NING KELUARGA..
NERIMA NING SEGALANE,
SANDANG SANDING LAN SANDUNGE..

REFF:
APA KIEN HUKUM KARMA,
SING MENIMPA NING DIRI KULA..
SEBAB BENGEN SUN RUMASA,
SERING JANJI SING ORA NYATA..

NING SETIAP WONG LANANG,
SELALU KEPENGEN MENANG..
YEN WIS ASIL MAKSUDE,
TEK TINGGAL KARI BAE..

SAPA SING PERNAH KEBAYANG,
AKIBAT TINGKAH WONG LANANG..
TAPI KULA WIS NGALAMI,
WAKTU DILELARA LAKI..

TINGELING AMPUN
LARANE SETENGAH MATI..
TINGELING AMPUN
SAMPE KAPAN ORA LALI..

PADAHAL KURANG SEPIRA,
EMANE NING KELUARGA..
NERIMA NING SEGALANE,
SANDANG SANDING LAN SANDUNGE..
——————
[ver: lyrics]
[id: lpzqlvch]
[ar: Ega Gebbyca]
[ti: Tingeling]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:52]
[00:00.03]Tingeling
[00:00.03]by: Ega Gebbyca
[00:26.03]
[00:28.03]>>>
[00:29.03]>>
[00:30.03]>
[00:31.03]Sapa sing pernah kebayang,
[00:35.06]Akibat tingkah wong lanang..
[00:38.32]Tapi kula wis ngalami,
[00:42.47]Waktu dilelara laki..
[00:46.71]Tingeling ampun
[00:50.04]Larane setengah mati..
[00:53.45]Tingeling ampun
[00:56.63]Sampe kapan ora lali..
[01:00.36]Padahal kurang sepira,
[01:04.03]Emane ning keluarga..
[01:07.52]Nerima ning segalane,
[01:10.88]Sandang sanding
[01:13.07]lan sandunge..
[01:16.22]
[01:47.07]>>>
[01:48.07]>>
[01:49.07]>
[01:50.07]Apa kien hukum karma,
[01:55.37]Sing menimpa ning diri kula..
[02:02.01]
[02:07.10]Sebab bengen sun rumasa,
[02:11.71]Sering janji sing ora nyata..
[02:18.49]Ning setiap wong lanang,
[02:21.30]Selalu kepengen menang..
[02:24.22]Yen wis asil maksude,
[02:27.51]Tek tinggal kari bae..
[02:32.12]Padahal kurang sepira,
[02:35.00]Emane ning keluarga..
[02:38.53]Nerima ning segalane,
[02:42.70]Sandang sanding
[02:44.44]lan sandunge..
[02:47.25]
[03:18.00]>>>
[03:19.00]>>
[03:20.00]>
[03:21.00]Apa kien hukum karma,
[03:26.30]Sing menimpa ning diri kula..
[03:32.28]
[03:38.17]Sebab bengen sun rumasa,
[03:42.65]Sering janji sing ora nyata..
[03:49.12]Ning setiap wong lanang,
[03:52.04]Selalu kepengen menang..
[03:55.09]Yen wis asil maksude,
[03:58.39]Tek tinggal kari bae..
[04:03.00]Sapa sing pernah kebayang,
[04:06.53]Akibat tingkah wong lanang..
[04:09.53]Tapi kula wis ngalami,
[04:13.75]Waktu dilelara laki..
[04:18.30]Tingeling ampun
[04:21.41]Larane setengah mati..
[04:24.64]Tingeling ampun
[04:27.38]Sampe kapan ora lali..
[04:31.61]Padahal kurang sepira,
[04:35.41]Emane ning keluarga..
[04:38.70]Nerima ning segalane,
[04:42.13]Sandang sanding
[04:44.75]lan sandunge..
[04:47.85]
————
Preview:

Advertisements

Mendung Kelayung

Ega-Gabbyca
Versi: Ega Gabbyca

Ndeleng mendung ning langit lelayungan,
Inget bae kula ning janji sampean..
Poma kakang aja gawe wewirang,
Suka duka bareng bareng wong loroan..

Kaya kaya ati bli kuat nyangga,
Sampe banyu mata netes bli krasa..
Kudu priben nutupi rasa isin,
Lawas jamane kula durung dikawin..

reff:
Pengen seneng akhire kula sengsara,
Ngucap janji sampeane ngingkari..
Pengen seneng akhire kula sengsara,
Manise janji akhire pait terasa..

Wis cukup sampe ning kene,
Kulane pisahan bae..
Hancure perasaan,
Kudu nrima ning kenyataan..

Kaya kaya ati bli kuat nyangga,
Sampe banyu mata netes bli krasa..
Kudu priben nutupi rasa isin,
Lawas jamane kula durung dikawin..

reff:
Pengen seneng akhire kula sengsara,
Ngucap janji sampeane ngingkari..
Pengen seneng akhire kula sengsara,
Manise janji akhire pait terasa..

Wis cukup sampe ning kene,
Kulane pisahan bae..
Hancure perasaan,
Kudu nrima ning kenyataan..

Ndeleng mendung ning langit lelayungan,
Inget bae kula ning janji sampean..
Poma kakang aja gawe wewirang,
Suka duka bareng bareng wong loroan..

Kaya kaya ati bli kuat nyangga,
Sampe banyu mata netes bli krasa..
Kudu priben nutupi rasa isin,
Lawas jamane kula durung dikawin..
—————-
[ver: lyrics]
[id: vbaawkcq]
[ar: Ega Gebbyca]
[ti: Mendung Kelayung]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:43]
[00:01.00]Mendung Kelayung
[00:26.00]Versi : Ega Gabbyca
[00:29.00]
[00:32.00]>>>
[00:33.00]>>
[00:34.00]>
[00:35.00]Ndeleng mendung ning langit lelayungan,
[00:41.87]Inget bae kula ning janji sampean..
[00:48.19]Poma kakang aja gawe wewirang,
[00:54.97]Suka duka bareng bareng wong loroan..
[01:00.72]
[01:08.29]Kaya kaya ati bli kuat nyangga,
[01:14.77]Sampe banyu mata netes bli krasa..
[01:20.89]Kudu priben nutupi rasa isin,
[01:27.70]Lawas jamane kula durung dikawin..
[01:33.86]
[01:36.08]==ega gebbyca, mendung kelayung==
[01:56.08]
[01:59.08]>>>
[02:00.08]>>
[02:01.08]>
[02:02.08]Pengen seneng akhire kula sengsara,
[02:08.81]Ngucap janji sampeane ngingkari..
[02:16.23]
[02:23.57]Pengen seneng akhire kula sengsara,
[02:30.23]Manise janji akhire pait terasa..
[02:37.86]Wis cukup sampe ning kene,
[02:41.46]Kulane pisahan bae..
[02:45.18]Hancure perasaan,
[02:48.13]Kudu nrima ning kenyataan..
[02:52.59]Kaya kaya ati bli kuat nyangga,
[02:59.14]Sampe banyu mata netes bli krasa..
[03:05.16]Kudu priben nutupi rasa isin,
[03:12.15]Lawas jamane kula durung dikawin..
[03:17.67]
[03:20.05]==ega gebbyca, mendung kelayung==
[03:40.05]
[03:43.05]>>>
[03:44.05]>>
[03:45.05]>
[03:46.05]Pengen seneng akhire kula sengsara,
[03:53.05]Ngucap janji sampeane ngingkari..
[03:59.77]
[04:07.50]Pengen seneng akhire kula sengsara,
[04:14.25]Manise janji akhire pait terasa..
[04:21.69]Wis cukup sampe ning kene,
[04:25.06]Kulane pisahan bae..
[04:28.54]Hancure perasaan,
[04:31.69]Kudu nrima ning kenyataan..
[04:36.50]Ndeleng mendung ning langit lelayungan,
[04:42.62]Inget bae kula ning janji sampean..
[04:48.97]Poma kakang aja gawe wewirang,
[04:55.73]Suka duka bareng bareng wong loroan..
[05:01.77]
[05:09.12]Kaya kaya ati bli kuat nyangga,
[05:15.98]Sampe banyu mata netes bli krasa..
[05:21.90]Kudu priben nutupi rasa isin,
[05:28.60]Lawas jamane kula durung dikawin..
[05:35.33]
————-
Preview:

Semedot Ning Ati

Ega-Gebbyca_2
Versi: Ega Gebbyca

Apa memang adate, apa memang umume
Yen wong wadon kelingan, karo sing dadi pujaan..
Yen awan kebayang yen bengi ke impi,
Perasaan rindu duh setengah mati,
Duh pujaan sumedot ning ati..

Apa memang adate, apa memang umume
Yen wong wadon kelingan, karo sing dadi pujaan..

reff:
Yen dipikir-pikir memang susah,
Yen tresna wis nempel kongkon pisah..

Ora kolu nginung ora kolu mangan,
Kelingan wong siji, sumedot ning ati..

Apa memang adate, apa memang umume
Yen wong wadon kelingan, karo sing dadi pujaan..

reff:
Yen dipikir-pikir memang susah,
Yen tresna wis nempel kongkon pisah..

Ora kolu nginung ora kolu mangan,
Kelingan wong siji, sumedot ning ati..

Apa memang adate, apa memang umume
Yen wong wadon kelingan, karo sing dadi pujaan..
Yen awan kebayang yen bengi ke impi,
Perasaan rindu duh setengah mati,
Duh pujaan sumedot ning ati..

Apa memang adate, apa memang umume
Yen wong wadon kelingan, karo sing dadi pujaan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: cokikscq]
[ar: Ega Gebbyca]
[ti: Semedot Ning Ati]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:37]
[00:01.40]Semedot Ning Ati
[00:38.40]Versi : Ega Gebbyca
[00:41.40]
[00:44.40]>>>
[00:45.40]>>
[00:46.40]>
[00:47.40]Apa memang adate, apa memang umume
[00:53.59]Yen wong wadon kelingan, karo sing dadi pujaan..
[01:00.09]Yen awan kebayang yen bengi ke impi,
[01:06.02]Perasaan rindu duh setengah mati,
[01:12.25]Duh pujaan sumedot ning ati..
[01:19.45]
[01:30.85]Apa memang adate, apa memang umume
[01:36.49]Yen wong wadon kelingan, karo sing dadi pujaan..
[01:44.21]
[02:10.04]>>>
[02:11.04]>>
[02:12.04]>
[02:13.04]Yen dipikir-pikir memang susah,
[02:18.34]Yen tresna wis nempel kongkon pisah..
[02:24.58]
[02:38.64]Ora kolu nginung ora kolu mangan,
[02:44.62]Kelingan wong siji, sumedot ning ati..
[02:51.56]
[02:55.67]Apa memang adate, apa memang umume
[03:01.41]Yen wong wadon kelingan, karo sing dadi pujaan..
[03:08.65]
[03:34.77]>>>
[03:35.77]>>
[03:36.77]>
[03:37.77]Yen dipikir-pikir memang susah,
[03:43.31]Yen tresna wis nempel kongkon pisah..
[03:48.62]
[04:03.12]Ora kolu nginung ora kolu mangan,
[04:09.33]Kelingan wong siji, sumedot ning ati..
[04:15.86]
[04:20.29]Apa memang adate, apa memang umume
[04:26.03]Yen wong wadon kelingan, karo sing dadi pujaan..
[04:32.65]Yen awan kebayang yen bengi ke impi,
[04:38.19]Perasaan rindu duh setengah mati,
[04:44.83]Duh pujaan sumedot ning ati..
[04:51.96]
[05:03.45]Apa memang adate, apa memang umume
[05:09.19]Yen wong wadon kelingan, karo sing dadi pujaan..
[05:16.66]
————-
Preview:

Pindang Layang

Ega-Gebbyca_3
Versi: Ega Gebbyca

Katresna kula katresna, katresna ning sampean
Cinta kula cinta, cinta ning sampean..
Sayang kula sayang, sayang ning sampean
Rugi kula rugi, yen bli dadi siji..

reff:
Pindang layang, iwak arwana
Ibarat wayang kakang arjuna..
Nelayan mayang, ning suka mandi
Ibarat wayang kula srikandi..

Aja watir kang kula bli eman,
Aja watir kang kula bli sayang..
Kakng ngarti ning diri kula,
Tresna kula ning kakang setengah mati..

Sayang kula sayang, sayang ning sampean
Rugi kula rugi, yen bli dadi siji..

reff:
Pindang layang, iwak arwana
Ibarat wayang kakang arjuna..
Nelayan mayang, ning suka mandi
Ibarat wayang kula srikandi..

Aja watir kang kula bli eman,
Aja watir kang kula bli sayang..
Kakng ngarti ning diri kula,
Tresna kula ning kakang setengah mati..

Katresna kula katresna, katresna ning sampean
Cinta kula cinta, cinta ning sampean..
Sayang kula sayang, sayang ning sampean
Rugi kula rugi, yen bli dadi siji..
—————–
[ver: lyrics]
[id: vvnsuscq]
[ar: Ega Gebbyca]
[ti: Pindang Layang]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:24]
[00:01.77]Pindang Layang
[00:24.77]Versi : Ega Gebbyca
[00:27.77]
[00:30.77]>>>
[00:31.77]>>
[00:32.77]>
[00:33.77]Katresna kula katresna, katresna ning sampean
[00:41.77]Cinta kula cinta, cinta ning sampean..
[00:47.86]
[00:55.34]Sayang kula sayang, sayang ning sampean
[01:02.64]Rugi kula rugi, yen bli dadi siji..
[01:10.94]
[01:13.94]==ega gebbyca, pindang layang==
[01:19.94]
[01:42.11]>>>
[01:43.11]>>
[01:44.11]>
[01:45.11]Pindang layang, iwak arwana
[01:51.78]Ibarat wayang kakang arjuna..
[01:59.15]
[02:04.89]Nelayan mayang, ning suka mandi
[02:10.82]Ibarat wayang kula srikandi..
[02:17.80]Aja watir kang kula bli eman,
[02:24.12]Aja watir kang kula bli sayang..
[02:30.43]Kakang ngarti ning diri kula,
[02:36.60]Tresna kula ning kakang setengah mati..
[02:47.20]Sayang kula sayang, sayang ning sampean
[02:55.19]Rugi kula rugi, yen bli dadi siji..
[03:02.05]
[03:05.05]==pindang layang, ega gebyyca==
[03:31.05]
[03:34.05]>>>
[03:35.05]>>
[03:36.05]>
[03:37.05]Pindang layang, iwak arwana
[03:43.33]Ibarat wayang kakang arjuna..
[03:50.31]
[03:56.27]Nelayan mayang, ning suka mandi
[04:02.00]Ibarat wayang kula srikandi..
[04:09.60]Aja watir kang kula bli eman,
[04:15.76]Aja watir kang kula bli sayang..
[04:21.91]Kakang ngarti ning diri kula,
[04:28.08]Tresna kula ning kakang setengah mati..
[04:38.63]Katresna kula katresna, katresna ning sampean
[04:46.11]Cinta kula cinta, cinta ning sampean..
[04:53.93]
[05:01.58]Sayang kula sayang, sayang ning sampean
[05:09.94]Rugi kula rugi, yen bli dadi siji..
[05:16.53]
————–
Preview:

Dikejar Dosa

Ega-Gebbyca_4
Versi: Ega Gebbyca

Kejeme sampean, tegae ning kula
Badan wis ternoda, kula ditinggal lunga..

Lawas pitung wulan, sampe lahire jabang
Kakang langka kabare, langka tanggung jawabe..
Duh kakang tega..

reff:
Isin wirang priwe nutupanane,
Jabang lahir langka bapane..

Apa mesti luruh gantine,
Sing bener eman ning segalane..
Duh gusti kang kuasa, kula nyuwun ampura..
Batin slalu tersiksa, kaya di kejar dosa..

Lawas pitung wulan, sampe lahire jabang
Kakang langka kabare, langka tanggung jawabe..
Duh kakang tega..

reff:
Isin wirang priwe nutupanane,
Jabang lahir langka bapane..

Apa mesti luruh gantine,
Sing bener eman ning segalane..
Duh gusti kang kuasa, kula nyuwun ampura..
Batin slalu tersiksa, kaya di kejar dosa.

Lawas pitung wulan, sampe lahire jabang
Kakang langka kabare, langka tanggung jawabe..
Duh kakang tega..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hbsscocq]
[ar: Ega Gebbyca]
[ti: Dikejar Dosa]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:21]
[00:00.03]Dikejar Dosa
[00:00.03]Versi : Ega Gebbyca
[00:32.03]
[00:35.00]>>>
[00:36.00]>>
[00:37.00]>
[00:38.00]Kejeme sampean,
[00:40.86]Tegae ning kula..
[00:45.21]Badan uwis ternoda,
[00:48.70]Kula ditinggal lunga..
[00:53.70]
[01:03.17]Lawas pitung wulan,
[01:05.67]Sampe lahire jabang..
[01:10.55]Kakang langka kabare,
[01:14.15]Langka tanggung jawabe..
[01:18.75]Duh kakang tega..
[01:23.74]
[01:26.00]=ega gebbyca, dikejar dosa=
[01:48.00]
[01:51.00]>>>
[01:52.00]>>
[01:53.00]>
[01:54.00]Isin wirang priwe nutupanane,
[02:00.08]Jabang lahir langka bapane..
[02:08.29]
[02:23.88]Apa mesti luruh gantine,
[02:30.35]Sing bener eman ning segalane..
[02:37.71]Duh gusti kang kuasa,
[02:41.22]Kula nyuwun ampura..
[02:45.79]Batin slalu tersiksa,
[02:49.01]Kaya dikejar dosa..
[02:56.68]Lawas pitung wulan,
[03:00.71]Sampe lahire jabang..
[03:05.16]Kakang langka kabare,
[03:08.46]Langka tanggung jawabe..
[03:13.56]Duh kakang tega..
[03:18.32]
[03:21.68]=dikejar dosa, ega gebbyca=
[03:43.00]
[03:46.00]>>>
[03:47.00]>>
[03:48.00]>
[03:49.00]Isin wirang priwe nutupanane,
[03:54.95]Jabang lahir langka bapane..
[04:02.72]
[04:18.27]Apa mesti luruh gantine,
[04:24.34]Sing bener eman ning segalane..
[04:32.26]Duh gusti kang kuasa,
[04:35.97]Kula nyuwun ampura..
[04:40.39]Batin slalu tersiksa,
[04:43.56]Kaya dikejar dosa..
[04:51.01]Lawas pitung wulan,
[04:55.26]Sampe lahire jabang..
[04:59.82]Kakang langka kabare,
[05:03.06]Langka tanggung jawabe..
[05:08.02]Duh kakang tega..
[05:12.95]
————-
Preview: