Tingeling

Lirik lagu Sanguturu ke-3550 Tingeling
Versi: Ega Gebbyca

SAPA SING PERNAH KEBAYANG,
AKIBAT TINGKAH WONG LANANG..
TAPI KULA WIS NGALAMI,
WAKTU DILELARA LAKI..

TINGELING AMPUN
LARANE SETENGAH MATI..
TINGELING AMPUN
SAMPE KAPAN ORA LALI..

PADAHAL KURANG SEPIRA,
EMANE NING KELUARGA..
NERIMA NING SEGALANE,
SANDANG SANDING LAN SANDUNGE..

REFF:
APA KIEN HUKUM KARMA,
SING MENIMPA NING DIRI KULA..
SEBAB BENGEN SUN RUMASA,
SERING JANJI SING ORA NYATA..

NING SETIAP WONG LANANG,
SELALU KEPENGEN MENANG..
YEN WIS ASIL MAKSUDE,
TEK TINGGAL KARI BAE..

PADAHAL KURANG SEPIRA,
EMANE NING KELUARGA..
NERIMA NING SEGALANE,
SANDANG SANDING LAN SANDUNGE..

REFF:
APA KIEN HUKUM KARMA,
SING MENIMPA NING DIRI KULA..
SEBAB BENGEN SUN RUMASA,
SERING JANJI SING ORA NYATA..

NING SETIAP WONG LANANG,
SELALU KEPENGEN MENANG..
YEN WIS ASIL MAKSUDE,
TEK TINGGAL KARI BAE..

SAPA SING PERNAH KEBAYANG,
AKIBAT TINGKAH WONG LANANG..
TAPI KULA WIS NGALAMI,
WAKTU DILELARA LAKI..

TINGELING AMPUN
LARANE SETENGAH MATI..
TINGELING AMPUN
SAMPE KAPAN ORA LALI..

PADAHAL KURANG SEPIRA,
EMANE NING KELUARGA..
NERIMA NING SEGALANE,
SANDANG SANDING LAN SANDUNGE..

Mendung Kelayung

Versi: Ega Gabbyca

Ndeleng mendung ning langit lelayungan,
Inget bae kula ning janji sampean..
Poma kakang aja gawe wewirang,
Suka duka bareng bareng wong loroan..

Kaya kaya ati bli kuat nyangga,
Sampe banyu mata netes bli krasa..
Kudu priben nutupi rasa isin,
Lawas jamane kula durung dikawin..

reff:
Pengen seneng akhire kula sengsara,
Ngucap janji sampeane ngingkari..
Pengen seneng akhire kula sengsara,
Manise janji akhire pait terasa..

Wis cukup sampe ning kene,
Kulane pisahan bae..
Hancure perasaan,
Kudu nrima ning kenyataan..

Kaya kaya ati bli kuat nyangga,
Sampe banyu mata netes bli krasa..
Kudu priben nutupi rasa isin,
Lawas jamane kula durung dikawin..

reff:
Pengen seneng akhire kula sengsara,
Ngucap janji sampeane ngingkari..
Pengen seneng akhire kula sengsara,
Manise janji akhire pait terasa..

Wis cukup sampe ning kene,
Kulane pisahan bae..
Hancure perasaan,
Kudu nrima ning kenyataan..

Ndeleng mendung ning langit lelayungan,
Inget bae kula ning janji sampean..
Poma kakang aja gawe wewirang,
Suka duka bareng bareng wong loroan..

Kaya kaya ati bli kuat nyangga,
Sampe banyu mata netes bli krasa..
Kudu priben nutupi rasa isin,
Lawas jamane kula durung dikawin..

123