Kembang Soka

Een-Clafinova
Versi: Een Clafinova

NYAWANG LINTANG NGGANTUNG NING AWANG AWANG,
NGGUGAH ATI INGET KARO PUJAAN..
KELINGAN NING SAMPEAN, MASIH SOK KEBAYANG
NAJAN LAWAS KITA PISAHAN..

KEMBANG SOKA MEKAR NING WAYAH BENGI,
ORA NYANGKA BAKAL DITINGGAL KARI,
HARAPAN NINGATI SUN DADI LAKI RABI,
SING NYATANE ORA NDUENI..

reff:
SOK KADANG NINGATI BENCI,
SOK KADANG GAWE NGEDANI,
NING PIKIRAN.. BLI BISA LALI..

NAJAN WIS LANGKA HARAPAN,
KULA MASIH TETEP SAYANG,
SAMPE KAPAN.. NUNGGU SAMPEAN..

KEMBANG SOKA MEKAR NING WAYAH BENGI,
ORA NYANGKA BAKAL DITINGGAL KARI,
HARAPAN NINGATI SUN DADI LAKI RABI,
SING NYATANE ORA NDUENI..

reff:
SOK KADANG NINGATI BENCI,
SOK KADANG GAWE NGEDANI,
NING PIKIRAN.. BLI BISA LALI..

NAJAN WIS LANGKA HARAPAN,
KULA MASIH TETEP SAYANG,
SAMPE KAPAN.. NUNGGU SAMPEAN..

NYAWANG LINTANG NGGANTUNG NING AWANG AWANG,
NGGUGAH ATI INGET KARO PUJAAN..
KELINGAN NING SAMPEAN, MASIH SOK KEBAYANG
NAJAN LAWAS KITA PISAHAN..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wapwsccq]
[ar: Een Clafinova]
[ti: Kembang Soka]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:01.08]Kembang Soka
[00:35.08]Versi: Een Clafinova
[00:38.08]
[00:41.08]>>>
[00:42.08]>>
[00:43.08]>
[00:44.08]NYAWANG LINTANG NGGANTUNG NING AWANG AWANG,
[00:49.86]NGGUGAH ATI INGET KARO PUJAAN..
[00:55.57]KELINGAN NING SAMPEAN, MASIH SOK KEBAYANG
[01:01.39]NAJAN LAWAS KITA PISAHAN..
[01:07.06]
[01:13.30]KEMBANG SOKA MEKAR NING WAYAH BENGI,
[01:19.26]ORA NYANGKA BAKAL DITINGGAL KARI..
[01:24.71]HARAPAN NINGATI SUN DADI LAKI RABI,
[01:30.47]SING NYATANE ORA NDUENI..
[01:36.09]
[01:39.09]==een clafinova, kembang soka==
[01:58.09]
[02:01.58]>>>
[02:02.58]>>
[02:03.58]>
[02:04.58]SOK KADANG NINGATI BENCI,
[02:07.98]SOK KADANG GAWE NGEDANI,
[02:10.83]NING PIKIRAN.. BLI BISA LALI..
[02:19.45]
[02:26.34]NAJAN WIS LANGKA HARAPAN,
[02:28.82]KULA MASIH TETEP SAYANG,
[02:31.76]SAMPE KAPAN.. NUNGGU SAMPEAN..
[02:40.92]KEMBANG SOKA MEKAR NING WAYAH BENGI,
[02:46.51]ORA NYANGKA BAKAL DITINGGAL KARI..
[02:52.20]HARAPAN NINGATI SUN DADI LAKI RABI,
[02:57.88]SING NYATANE ORA NDUENI..
[03:03.57]
[03:06.98]==kembang soka, een clafinova==
[03:26.98]
[03:29.98]>>>
[03:30.98]>>
[03:31.98]>
[03:32.48]SOK KADANG NINGATI BENCI,
[03:35.39]SOK KADANG GAWE NGEDANI,
[03:38.24]NING PIKIRAN.. BLI BISA LALI..
[03:46.98]
[03:53.78]NAJAN WIS LANGKA HARAPAN,
[03:56.24]KULA MASIH TETEP SAYANG,
[03:59.17]SAMPE KAPAN.. NUNGGU SAMPEAN..
[04:08.48]NYAWANG LINTANG NGGANTUNG NING AWANG AWANG,
[04:14.13]NGGUGAH ATI INGET KARO PUJAAN..
[04:19.81]KELINGAN NING SAMPEAN, MASIH SOK KEBAYANG
[04:25.54]NAJAN LAWAS KITA PISAHAN..
[04:31.15]
————-
Preview:

Advertisements

Demen Demen Sepira

Ciptaan: H Anom Rusdi
Vokal : Een Clafinova
Produksi : Dian Record

Kakang, apa bli kelingan
Lagi waktu masih, bebarengan
Sekien, sampean ngingkari
Akhire, gawe lara ati..

Cintane kula, seratus persen
Bli bakal, kula demen wong sejen
Apa sampean, wis due ganti
Sing akhire, ning kula benci
Kakang, apa bli kelingan..

reff :
Najan duwure gunung, pasti ana puncake
Ambane segara ana pinggire..

Ati rasa keyungyun, sering katon ning mata
Kula menderita sampean sing bahagia..
Kula rela, demen demen sepira
Kula pasrah, demen demen sepira
Kakang, apa bli kelingan..

reff :
Najan duwure gunung, pasti ana puncake
Ambane segara ana pinggire..

Ati rasa keyungyun, sering katon ning mata
Kula menderita sampean sing bahagia..
Kula rela, demen demen sepira
Kula pasrah, demen demen sepira

Kakang, apa bli kelingan
Lagi waktu masih, bebarengan
Sekien, sampean ngingkari
Akhire, gawe lara ati..

Cintane kula, seratus persen
Bli bakal, kula demen wong sejen
Apa sampean, wis due ganti
Sing akhire, ning kula benci
Kakang, apa bli kelingan..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Q09uK-_4Qh0

[ver: lyric]
[id: vlqscosn]
[ar: Een Clafinova]
[ti: Demen Demen Sepira]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:24]
[00:01.10]Demen Demen Sepira
[00:39.10]Versi : Een Clafinova
[00:42.10][01:43.73][02:13.13][02:32.16][03:09.10][03:37.72][03:55.81][05:21.25]
[00:45.10][02:16.13][03:40.72]***
[00:46.10][02:17.13][03:41.72]**
[00:47.10][02:18.13][03:42.72]*
[00:48.10][04:26.63]Kakang, apa bli kelingan
[00:54.42][04:31.94]Lagi waktu masih, bebarengan
[01:00.45][04:38.51]Sekien, sampean ngingkari
[01:06.56][04:44.20]Akhire, gawe lara ati..
[01:11.83][04:49.82]Cintane kula, seratus persen
[01:18.83][04:56.07]Bli bakal, kula demen wong sejen
[01:25.19][05:02.01]Apa sampean, wis due ganti
[01:30.52][05:07.75]Sing akhire, ning kula benci
[01:36.69][03:01.93][05:14.51]Kakang, apa bli kelingan..
[01:46.13]==een clafinova,demen-demen sepira==
[02:19.13][03:43.72]Najan duwure gunung, pasti ana puncake
[02:26.28][03:50.44]Ambane segara ana pinggire..
[02:37.58][04:01.28]Ati rasa keyungyun, sering katon ning mata
[02:44.08][04:08.49]Kula menderita sampean sing bahagia..
[02:50.02][04:13.49]Kula rela, demen demen sepira
[02:55.71][04:19.74]Kula pasrah, demen demen sepira
[03:12.10]==demen-demen sepira,een clafinova==

Kawin Kiyai

Kawin Kiyai
Ciptaan : Papa Irma
Vokal : Een Clafinova
Produksi : ??

Nang apa kula pisan jatuh hati,
Karo sampean, sing wis duwe rabi
Apa karena, ganteng lan bagus rupane
Apa karena, gede kasih sayange

Kulane rela, najan bli dikawin
Asal sarate, uripe dijamin
Tapi yen bisa, padu kawinan kiyai
Marek ning pak lebe, wong tuwa melu nyakseni
Nang apa kula pisan jatuh hati

reff :
Seminggu, sepisan, kula nunggu giliran
Yen rindu, ketemu, lir kaya pengantenan

Sun ngerti, sampean, pasti abot ning rabi
Bli tega, berpisah, karo anak lan kluarga
Najan mangan klanti, kula bli ngerasa sedih
Tapi yen gilir telat, cemburu berat

Nafkah lahir yen kurang, sun masih bisa ngutang
Nafkah batin yen kurang, duuh mana tahan

Kulane rela, najan bli dikawin
Asal sarate, uripe dijamin
Tapi yen bisa, padu kawinan kiyai
Marek ning pak lebe, wong tuwa melu nyakseni
Nang apa kula pisan jatuh hati

reff :
Seminggu, sepisan, kula nunggu giliran
Yen rindu, ketemu, lir kaya pengantenan

Sun ngerti, sampean, pasti abot ning rabi
Bli tega, berpisah, karo anak lan kluarga
Najan mangan klanti, kula bli ngerasa sedih
Tapi yen gilir telat, cemburu berat

Nafkah lahir yen kurang, sun masih bisa ngutang
Nafkah batin yen kurang, duuh mana tahan

Kulane rela, najan bli dikawin
Asal sarate, uripe dijamin
Tapi yen bisa, padu kawinan kiyai
Marek ning pak lebe, wong tuwa melu nyakseni
Nang apa kula pisan jatuh hati

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=zh8p5sOQ8bk

Udan Banyu Mata

Udan Banyu Mata
Ciptaan : Badoy
Vokal : Een Clafinova
Produksi : Dian Record

Sumliwir angin sing nyakseni,
Ning penampungan tki
Wong loro saling memadu janji,
Janji pasti ora bakal mbohongi

Selikur agustus jam lima,
Mbesuk kekasih tercinta
Jakarta jalan siaga dua,
Dadi saksi udan banyu mata

reff :

Oh…kasih, kula sabar ngenteni
Ora bakal sulaya ning janji

Oh…kasih, salam sing terakhir sayang
Muga slamet ning perjalanan,
Slamet ning penerbangan
Disayang ning majikan,

Aja kena bujuk rayuan setan
Muga-muga kakang sing kuat iman

Selikur agustus jam lima,
Mbesuk kekasih tercinta
Jakarta jalan siaga dua,
Dadi saksi udan banyu mata

reff :

Oh…kasih, kula sabar ngenteni
Ora bakal sulaya ning janji

Oh…kasih, salam sing terakhir sayang
Muga slamet ning perjalanan,
Slamet ning penerbangan
Disayang ning majikan,

Aja kena bujuk rayuan setan
Muga-muga kakang sing kuat iman

Sumliwir angin sing nyakseni,
Ning penampungan tki
Wong loro saling memadu janji,
Janji pasti ora bakal mbohongi

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=4AGykEYkcic

Balung Jagung

Balung jagung
Ciptaan : Wadi Oon
Vokal : Een Clafinova
Produksi : Dian Records

Kaya bli tahan rasane ning ati
Sayang masih dadi laki
Sampean kaya bli due pikiran
Masih pengene demenan

Balung jagung pribasane, duh akakng
Rasa dugal ning sampean
Yen bengi pengene mangkat kluyuran
Kula ning umah dewekan

reff :

Yen wis bli suka, ngomonga terang-terangan
Yen wis bli suka, anter aken ning wong tua

Wong rumah tangga, ketemu pada gedene
Kula wong wadon, sing penting weruh berese
Tenimbang ditele-tele, wis bagen pegatan bae

Balung jagung pribasane, duh akakng
Rasa dugal ning sampean
Yen bengi pengene mangkat kluyuran
Kula ning umah dewekan

reff :

Yen wis bli suka, ngomonga terang-terangan
Yen wis bli suka, anter aken ning wong tua

Wong rumah tangga, ketemu pada gedene
Kula wong wadon, sing penting weruh berese
Tenimbang ditele-tele, wis bagen pegatan bae

Kaya bli tahan rasane ning ati
Sayang masih dadi laki
Sampean kaya bli due pikiran
Masih pengene demenan

Balung jagung pribasane, duh akakng
Rasa dugal ning sampean
Yen bengi pengene mangkat kluyuran
Kula ning umah dewekan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_opy93wxTt0