Kembang Soka


Versi: Een Clafinova

NYAWANG LINTANG NGGANTUNG NING AWANG AWANG,
NGGUGAH ATI INGET KARO PUJAAN..
KELINGAN NING SAMPEAN, MASIH SOK KEBAYANG
NAJAN LAWAS KITA PISAHAN..

KEMBANG SOKA MEKAR NING WAYAH BENGI,
ORA NYANGKA BAKAL DITINGGAL KARI,
HARAPAN NINGATI SUN DADI LAKI RABI,
SING NYATANE ORA NDUENI..

reff:
SOK KADANG NINGATI BENCI,
SOK KADANG GAWE NGEDANI,
NING PIKIRAN.. BLI BISA LALI..

NAJAN WIS LANGKA HARAPAN,
KULA MASIH TETEP SAYANG,
SAMPE KAPAN.. NUNGGU SAMPEAN..

KEMBANG SOKA MEKAR NING WAYAH BENGI,
ORA NYANGKA BAKAL DITINGGAL KARI,
HARAPAN NINGATI SUN DADI LAKI RABI,
SING NYATANE ORA NDUENI..

reff:
SOK KADANG NINGATI BENCI,
SOK KADANG GAWE NGEDANI,
NING PIKIRAN.. BLI BISA LALI..

NAJAN WIS LANGKA HARAPAN,
KULA MASIH TETEP SAYANG,
SAMPE KAPAN.. NUNGGU SAMPEAN..

NYAWANG LINTANG NGGANTUNG NING AWANG AWANG,
NGGUGAH ATI INGET KARO PUJAAN..
KELINGAN NING SAMPEAN, MASIH SOK KEBAYANG
NAJAN LAWAS KITA PISAHAN..

Demen Demen Sepira

Versi: Een Clafinova

Kakang, apa bli kelingan
Lagi waktu masih, bebarengan
Sekien, sampean ngingkari
Akhire, gawe lara ati..

Cintane kula, seratus persen
Bli bakal, kula demen wong sejen
Apa sampean, wis due ganti
Sing akhire, ning kula benci
Kakang, apa bli kelingan..

reff :
Najan duwure gunung, pasti ana puncake
Ambane segara ana pinggire..

Ati rasa keyungyun, sering katon ning mata
Kula menderita sampean sing bahagia..
Kula rela, demen demen sepira
Kula pasrah, demen demen sepira
Kakang, apa bli kelingan..

reff :
Najan duwure gunung, pasti ana puncake
Ambane segara ana pinggire..

Ati rasa keyungyun, sering katon ning mata
Kula menderita sampean sing bahagia..
Kula rela, demen demen sepira
Kula pasrah, demen demen sepira

Kakang, apa bli kelingan
Lagi waktu masih, bebarengan
Sekien, sampean ngingkari
Akhire, gawe lara ati..

Cintane kula, seratus persen
Bli bakal, kula demen wong sejen
Apa sampean, wis due ganti
Sing akhire, ning kula benci
Kakang, apa bli kelingan..

123