Lambe Lan Ati

Eduard-Kasimoen
Versi: Eduard Kasimoen

Opo kowe ora kroso,
Yen atiku nandang tresno..
Nganti tembus neng dodoku,
Aku ora biso lali, sekethipe mripatku
Tenan aku ra ngapusi kowe..

Tresnanku tulus ing ati,
Ora namung neng lambeku
Tresnanku temeko pati,
Percoyo marang awakku..

Atiku tresno sliramu,
Ra biso tak lalekke..

Lambe lan ati..,lambe lan ati..
Ora ono irenge..
Rose alenge, rono agete
Mung kanggo kowe,
Selawase tresnanku kanggo kowe..

reff:
Tresnanku tulus ing ati,
Ora namung neng lambeku
Tresnanku temeko pati,
Percoyo marang awakku..
Atiku tresno sliramu,
Ra biso tak lalekke..

Lambe lan ati..,lambe lan ati..
Ora ono irenge..
Rose alenge, rono agete
Mung kanggo kowe,
Selawase tresnanku kanggo kowe..

Lambe lan ati..,lambe lan ati..
Ora ono irenge..
Rose alenge, rono agete
Mung kanggo kowe,
Selawase tresnanku kanggo kowe..
——————
[ver: lyrics]
[id: ihczchcq]
[ar: Eduard Kasimoen]
[ti: Lambe Lan Ati]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:36]
[00:01.00]Lambe Lan Ati
[00:10.00]Versi : Eduard Kasimoen
[00:13.00]
[00:15.00]>>>
[00:16.00]>>
[00:17.00]>
[00:18.00]Opo kowe ora kroso,
[00:20.78]Yen atiku nandang tresno..
[00:24.38]Nganti tembus neng dodoku,
[00:27.75]Aku ora biso lali, sekethipe mripatku
[00:36.28]Tenan aku ra ngapusi kowe..
[00:45.51]Tresnanku tulus ing ati,
[00:48.78]Ora namung neng lambeku,
[00:52.41]Tresnanku temeko pati,
[00:55.83]Percoyo marang awakku..
[00:58.97]Atiku tresno sliramu,
[01:04.11]Ra biso tak lalekke..
[01:12.59]Lambe lan ati..lambe lan ati..
[01:20.13]Ora ono irenge..
[01:25.73]Rose alenge?, rono agete?
[01:34.04]Mung kanggo kowe,
[01:36.43]Selawase tresnanku kanggo kowe..
[01:41.89]
[01:51.81]>>>
[01:52.81]>>
[01:53.81]>
[01:54.81]Tresnanku tulus ing ati,
[01:58.16]Ora namung neng lambeku,
[02:01.84]Tresnanku temeko pati,
[02:05.45]Percoyo marang awakku..
[02:08.66]Atiku tresno sliramu,
[02:14.08]Ra biso tak lalekke..
[02:22.38]Lambe lan ati..lambe lan ati..
[02:29.63]Ora ono irenge..
[02:35.90]Rose alenge?, rono agete?
[02:43.57]Mung kanggo kowe,
[02:45.83]Selawase tresnanku kanggo kowe..
[02:50.15]Lambe lan ati..lambe lan ati..
[02:56.94]Ora ono irenge..
[03:02.89]Rose alenge?, rono agete?
[03:11.48]Mung kanggo kowe,
[03:13.15]Selawase tresnanku kanggo kowe..
[03:19.25]
————–
Preview:

Rasane Atiku

Rasane Atiku
Ciptaan : ??
Vokal : Eduard Kasimoen
Produksi : ??

Rasane aku ing wektu iki
Kembang lan kupu nyenengke ati
Opo ora salah anggonku nliti
Bocah ayu koyo midodari

Tan soyo cedak ayune ayu
Kandanane midan putrine ratu
Kepengin ngerti sopo jenengmu
Karo mesem njawab ditakoni

Makbyar atiku bareng wis eruh sopo kowe
Pancen ora salah aku wis tau ketemu

Sumilir ungu swarane manuk
Iku pertondo wis wayah esuk
Bareng wis tangi, eling ngimpiku
Jebulane cerito mring lugu

reff :

Makbyar atiku bareng wis eruh sopo kowe
Pancen ora salah aku wis tau ketemu

Sumilir ungu swarane manuk
Iku pertondo wis wayah esuk
Bareng wis tangi, eling ngimpiku
Jebulane cerito mring lugu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=xnFUAjYEhys

Opo Ora Kelingan

Versi: Eduard Kasimoen

Opo kowe kelingan,
mbiyen naliko semono
Jaman aku nandang susah,
ati kerep nelongso

Katresnanku marang kowe,
ora kok dirasakke
Banget laraning atiku,
ora biso lali kowe

Keneng opo saikine,
gelem nyedak aku
Keneng opo saikine,
gelem karo aku

Opo dumeh aku mugi,
ora biso koyo mbiyen
Opo ora kelingan,
aku kokdi sio-sio

reff :
Keneng opo saikine,
gelem nyedak aku
Keneng opo saikine,
gelem karo aku

Opo dumeh aku mugi,
ora biso koyo mbiyen
Opo ora kelingan,
aku kokdi sio-sio
—————–
[ver: lyrics]

————
Preview:
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=SbCxYJsLgnc