Lambe Lan Ati


Versi: Eduard Kasimoen

Opo kowe ora kroso,
Yen atiku nandang tresno..
Nganti tembus neng dodoku,
Aku ora biso lali, sekethipe mripatku
Tenan aku ra ngapusi kowe..

Tresnanku tulus ing ati,
Ora namung neng lambeku
Tresnanku temeko pati,
Percoyo marang awakku..

Atiku tresno sliramu,
Ra biso tak lalekke..

Lambe lan ati..,lambe lan ati..
Ora ono irenge..
Rose alenge, rono agete
Mung kanggo kowe,
Selawase tresnanku kanggo kowe..

reff:
Tresnanku tulus ing ati,
Ora namung neng lambeku
Tresnanku temeko pati,
Percoyo marang awakku..
Atiku tresno sliramu,
Ra biso tak lalekke..

Lambe lan ati..,lambe lan ati..
Ora ono irenge..
Rose alenge, rono agete
Mung kanggo kowe,
Selawase tresnanku kanggo kowe..

Lambe lan ati..,lambe lan ati..
Ora ono irenge..
Rose alenge, rono agete
Mung kanggo kowe,
Selawase tresnanku kanggo kowe..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Rasane Atiku

Versi: Eduard Kasimoen

Rasane aku ing wektu iki
Kembang lan kupu nyenengke ati
Opo ora salah anggonku nliti
Bocah ayu koyo midodari

Tan soyo cedak ayune ayu
Kandanane midan putrine ratu
Kepengin ngerti sopo jenengmu
Karo mesem njawab ditakoni

Makbyar atiku bareng wis eruh sopo kowe
Pancen ora salah aku wis tau ketemu

Sumilir ungu swarane manuk
Iku pertondo wis wayah esuk
Bareng wis tangi, eling ngimpiku
Jebulane cerito mring lugu

reff :
Makbyar atiku bareng wis eruh sopo kowe
Pancen ora salah aku wis tau ketemu

Sumilir ungu swarane manuk
Iku pertondo wis wayah esuk
Bareng wis tangi, eling ngimpiku
Jebulane cerito mring lugu

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
12