Ketan Opo Canthel

Ami-DS_Edi-Laras
Versi: Ami DS ft. Edi Laras

Pr:
Padang bulan koyo rino,
Ayo konco podho dolan suko-suko..
Tetembangan werno-werno,
Mugo-mugo bisoo nglipur ati gelo..

Soyo wengi soyo asri,
Yen disawang rembulane wis ndadari..
Koyo-koyo ambisik’i,
Roso kangen kang dadi telenge ati..

reff:
Lk: Pliket endi ndhuk ketan opo canthel,
Pr: Pliket ketan mas wong dicampur gulo..
Lk: Wong yen ngampet ndhuk mesti nganggo ngeyel,
Pr: Ngeyel tenan yo tak tinggal lungo..

Lk: Pliket endi ndhuk canthel opo ketan,
Pr: Pliket ketan mas ketan dirageni..
Lk: Sirah mumet ndhuk kowe ra usah rewel,
Pr: Mumet tenan mas mbok yo ditaleni..

reff:
Pr:
Padang bulan koyo rino,
Ayo konco podho dolan suko-suko..
Tetembangan werno-werno,
Mugo-mugo bisoo nglipur ati gelo..

Soyo wengi soyo asri,
Yen disawang rembulane wis ndadari..
Koyo-koyo ambisik’i,
Roso kangen kang dadi telenge ati..

reff:
Lk: Pliket endi ndhuk ketan opo canthel,
Pr: Pliket ketan mas wong dicampur gulo..
Lk: Wong yen ngampet ndhuk mesti nganggo ngeyel,
Pr: Ngeyel tenan yo tak tinggal lungo..

Lk: Pliket endi ndhuk canthel opo ketan,
Pr: Pliket ketan mas ketan dirageni..
Lk: Sirah mumet ndhuk kowe ra usah rewel,
Pr: Mumet tenan mas mbok yo ditaleni..
——————-
[ver: lyrics]
[id: hwlblpch]
[ar: Ami DS ft. Edi Laras]
[ti: Ketan Opo Canthel]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:00.04]Ketan Opo Canthel
[00:00.04]by: Ami DS ft. Edi Laras
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Pr: Padang bulan koyo rino,
[00:31.80]Pr: Ayo konco
[00:33.42]Pr: podho dolan suko-suko..
[00:37.60]Pr: Tetembangan werno-werno,
[00:43.12]Pr: Mugo-mugo bisoo
[00:45.93]Pr: nglipur ati gelo..
[00:49.09]Pr: Soyo wengi soyo asri,
[00:54.33]Pr: Yen disawang
[00:56.32]Pr: rembulane wis ndadari..
[01:00.37]Pr: Koyo-koyo ambisik’i,
[01:05.61]Pr: Roso kangen
[01:07.28]Pr: kang dadi telenge ati..
[01:11.63]
[01:19.82]>>>
[01:20.82]>>
[01:21.82]>
[01:22.82]Lk: Pliket endi ndhuk
[01:24.92]Lk: ketan opo canthel,
[01:27.67]Pr: Pliket ketan mas
[01:30.16]Pr: wong dicampur gulo..
[01:33.71]Lk: Wong yen ngampet ndhuk
[01:35.76]Lk: mesti nganggo ngeyel,
[01:39.00]Pr: Ngeyel tenan
[01:40.80]Pr: yo tak tinggal lungo..
[01:45.37]Lk: Pliket endi ndhuk
[01:47.28]Lk: canthel opo ketan,
[01:50.58]Pr: Pliket ketan mas
[01:52.95]Pr: ketan dirageni..
[01:56.44]Lk: Sirah mumet ndhuk
[01:58.24]Lk: kowe ra usah rewel,
[02:01.73]Pr: Mumet tenan mas
[02:04.29]Pr: mbok yo ditaleni..
[02:07.78]
[02:16.00]>>>
[02:17.00]>>
[02:18.00]>
[02:19.00]Pr: Padang bulan koyo rino,
[02:23.14]Pr: Ayo konco
[02:24.81]Pr: podho dolan suko-suko..
[02:29.10]Pr: Tetembangan werno-werno,
[02:34.68]Pr: Mugo-mugo bisoo
[02:37.31]Pr: nglipur ati gelo..
[02:40.84]Pr: Soyo wengi soyo asri,
[02:45.69]Pr: Yen disawang
[02:47.32]Pr: rembulane wis ndadari..
[02:52.49]Pr: Koyo-koyo ambisik’i,
[02:57.15]Pr: Roso kangen
[02:58.29]Pr: kang dadi telenge ati..
[03:03.12]
[03:11.49]>>>
[03:12.49]>>
[03:13.49]>
[03:14.49]Lk: Pliket endi ndhuk
[03:16.69]Lk: ketan opo canthel,
[03:19.83]Pr: Pliket ketan mas
[03:21.95]Pr: wong dicampur gulo..
[03:25.68]Lk: Wong yen ngampet ndhuk
[03:27.61]Lk: mesti nganggo ngeyel,
[03:30.47]Pr: Ngeyel tenan
[03:32.60]Pr: yo tak tinggal lungo..
[03:37.01]Lk: Pliket endi ndhuk
[03:38.69]Lk: canthel opo ketan,
[03:41.92]Pr: Pliket ketan mas
[03:44.22]Pr: ketan dirageni..
[03:47.71]Lk: Sirah mumet ndhuk
[03:49.88]Lk: kowe ra usah rewel,
[03:52.62]Pr: Mumet tenan mas
[03:55.41]Pr: mbok yo ditaleni..
[03:59.21]
—————
Preview:

KBRI

KBRI (Kalibanteng Belok Kiri)
Ciptaan : Totok JBL
Vokal : Edi Laras
Produksi : IMC Record

Kalibanteng belok kiri, bocah ayu sing nggemesi
Kalibanteng belok kiri, saben wengi tak parani
Udan ra dadi alesan, margo aku wis kedanan
Kalibanteng belok kiri, cintaku kini bersemi..

reff :
Senadyan wis rondo, ora prawan ora dadi ngopo
Sing penting ketemu, prawan rondo tak gelemi..

Wis kadung kebacut, kantong bolong ora dadi ngopo
Sing penting ketemu, kalibanteng belok kiri..

Kalibanteng belok kiri, bocah ayu sing nggemesi
Kalibanteng belok kiri, semarang kuwi kuthane..

kembali ke atas..kalibanteng belok kiri,…

[ver: lyrics]
[ar: Edi Laras]
[ti: KBRI]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:02]
[00:01.30]KBRI
[00:30.30]Versi : Edi Laras
[00:33.30][01:06.30][01:33.06][02:10.80][02:46.15][03:12.42][03:56.00]
[00:36.11][01:16.22][02:55.39]>>>
[00:37.11][01:17.22][01:40.13][02:16.56][02:56.39][03:19.02]>>
[00:38.11][01:18.22][01:41.13][02:17.56][02:57.39][03:20.02]>
[00:39.11][00:46.30][00:58.58][01:51.30][01:55.94][02:03.08][02:18.56][02:25.31][02:37.97][03:30.52][03:35.37][03:42.04][03:47.78]Kalibanteng belok kiri,
[00:42.33][01:59.24][02:21.42][03:38.42]Bocah ayu sing nggemesi,
[00:48.74][02:28.42]Saben wengi tak parani..
[00:52.85][02:32.00]Udan ra dadi alesan,
[00:55.19][02:34.56]Margo aku wis kedanan,
[01:01.74][02:40.81]Cintaku kini bersemi..
[01:19.22][02:58.39]Senadyan wis rondo,
[01:22.49][03:01.83]Ora prawan ora dadi ngopo,
[01:26.20][01:48.91][03:05.53][03:27.89]Sing penting ketemu,
[01:28.91][03:08.27]Prawan rondo tak gelemi..
[01:42.13][03:21.02]Wis kadung kebacut,
[01:44.70][03:24.16]Kantong bolong ora dadi ngopo,
[02:05.68][03:44.78][03:50.55]Semarang kuwi kuthane..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Ps8Exmyl__8

Kecantol Babu

Kecantol Babu
Ciptaan : Mas Hadi
Vokal : Edi Laras
Produksi : IMC Duta Records

Karepe ati iki, arep naksir ndarane
Jebul aku kecantol, malah karo babune
Bodine luwih seksi, ayune uleng-ulengan
Buat pikir melayang, terbayang siang dan malam

Nadyan yo mung babu, tapi cantik imut-imut
Nganti bingung mbedake, ndarane opo babune

reff :

Pancen wis nasibku, oleh babu tapi ayu yu
Sopo wae sing nyawang, mripat mblalak ilere metu

Cinta hanya padamu, ora bakal nglirik liyo
Nadyan langit ambrol, aku cinta ora ndobos bos bos bos

Karepe ati iki, arep naksir ndarane
Jebul aku kecantol tol, malah karo babune

reff :
kembali ke atas…karepe ati iki,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=dYNsXLhdRNU

Kangen Ora Ono Obate

Kangen Ora Ono Obate
Ciptaan : Mar-to-ha
Vokal : Edi Laras & Safitri
Produksi : IMC Record

Lk :
Tak pikir, jane podo salahe
Kowe lungo, aku mung meneng wae
Saiki aku ngrasakake
Kangenku ora ono obate

Pr :
Aku dewe, podo karo slirane
Tansah kelingan, kepingin balen wae
Opo isih, ono tresnamu wingi
Yen aku bali, ojo nganti dilarani

reff :

Lk :
Aku ora bakal nglarani kowe
Tenane, tresnamu ra ono gantine
Margo bapakmu, arep njodok’ake
Kowe emoh, malah milih minggat wae

Pr :
Senajan atiku iki loro
Nanging kepiye, aku kudu nerimo
Kabeh iki, kudu dilakoni

Duet : Aku lan kowe, ora biso dipisahke

reff :
Lk :
Aku ora bakal nglarani kowe
Tenane, tresnamu ra ono gantine
Margo bapakmu, arep njodok’ake
Kowe emoh, malah milih minggat wae

Pr :
Senajan atiku iki loro
Nanging kepiye, aku kudu nerimo
Kabeh iki, kudu dilakoni
Aku lan kowe, ora biso dipisahke

Lk :
Aku dewe, podo karo slirane
Tansah kelingan, kepingin balen wae

Pr :
Saiki aku ngrasakake
Kangenku ora ono obate

Duet :
Kangenku ora ono obate
Kangenku ora ono obate

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=40G7kpz62wM