Ketan Opo Canthel


Versi: Ami DS ft. Edi Laras

Pr:
Padang bulan koyo rino,
Ayo konco podho dolan suko-suko..
Tetembangan werno-werno,
Mugo-mugo bisoo nglipur ati gelo..

Soyo wengi soyo asri,
Yen disawang rembulane wis ndadari..
Koyo-koyo ambisik’i,
Roso kangen kang dadi telenge ati..

reff:
Lk: Pliket endi ndhuk ketan opo canthel,
Pr: Pliket ketan mas wong dicampur gulo..
Lk: Wong yen ngampet ndhuk mesti nganggo ngeyel,
Pr: Ngeyel tenan yo tak tinggal lungo..

Lk: Pliket endi ndhuk canthel opo ketan,
Pr: Pliket ketan mas ketan dirageni..
Lk: Sirah mumet ndhuk kowe ra usah rewel,
Pr: Mumet tenan mas mbok yo ditaleni..

reff:
Pr:
Padang bulan koyo rino,
Ayo konco podho dolan suko-suko..
Tetembangan werno-werno,
Mugo-mugo bisoo nglipur ati gelo..

Soyo wengi soyo asri,
Yen disawang rembulane wis ndadari..
Koyo-koyo ambisik’i,
Roso kangen kang dadi telenge ati..

reff:
Lk: Pliket endi ndhuk ketan opo canthel,
Pr: Pliket ketan mas wong dicampur gulo..
Lk: Wong yen ngampet ndhuk mesti nganggo ngeyel,
Pr: Ngeyel tenan yo tak tinggal lungo..

Lk: Pliket endi ndhuk canthel opo ketan,
Pr: Pliket ketan mas ketan dirageni..
Lk: Sirah mumet ndhuk kowe ra usah rewel,
Pr: Mumet tenan mas mbok yo ditaleni..

KBRI (Kalibanteng Belok Kiri)

KBRI (Kalibanteng Belok Kiri)
Versi: Edi Laras

Kalibanteng belok kiri,
bocah ayu sing nggemesi..
Kalibanteng belok kiri,
saben wengi tak parani..

Udan ra dadi alesan,
margo aku wis kedanan..
Kalibanteng belok kiri,
cintaku kini bersemi..

reff:
Senadyan wis rondo,
ora prawan ora dadi ngopo..
Sing penting ketemu,
prawan rondo tak gelemi..

Wis kadung kebacut,
kantong bolong ora dadi ngopo..
Sing penting ketemu,
kalibanteng belok kiri..

Kalibanteng belok kiri,
bocah ayu sing nggemesi..
Kalibanteng belok kiri,
semarang kuwi kuthane..

Kalibanteng belok kiri,
bocah ayu sing nggemesi..
Kalibanteng belok kiri,
saben wengi tak parani..

Udan ra dadi alesan,
margo aku wis kedanan..
Kalibanteng belok kiri,
cintaku kini bersemi..

reff:
Senadyan wis rondo,
ora prawan ora dadi ngopo..
Sing penting ketemu,
prawan rondo tak gelemi..

Wis kadung kebacut,
kantong bolong ora dadi ngopo..
Sing penting ketemu,
kalibanteng belok kiri..

Kalibanteng belok kiri,
bocah ayu sing nggemesi..
Kalibanteng belok kiri,
semarang kuwi kuthane..

12