Tikungan Tajam (eddy zacky)


Versi: Eddy Zacky

Weruh ngianati,
Bli bakal tek ijini..
Najan sira maksa,
Mendingan kita pisah..

Kita ora nyangka,
Yen arep gawe lara..
Bengen sira sumpah,
Ngomong arep setia..
Tapi nyatane dusta..

reff:
Rasa ngenes banyu mata,
Sampe ora kekaga..
Ngrurapi ning taiwan,
Kejrumus tikungan tajam..

Waktu mangkat ning taiwan,
Jare bakal setia..
Kien tekang jaluk pisah,
Tanpa salah lan dosa..

Apa sira wis ana ganti,
Sampe tega ning anak laki..
Ora nyangka bakal terjadi,
Rumah tangga bakale pisah..

Kita ora nyangka,
Yen arep gawe lara..
Bengen sira sumpah,
Ngomong arep setia..
Tapi nyatane dusta..

reff:
Rasa ngenes banyu mata,
Sampe ora kekaga..
Ngrurapi ning taiwan,
Kejrumus tikungan tajam..

Waktu mangkat ning taiwan,
Jare bakal setia..
Kien tekang jaluk pisah,
Tanpa salah lan dosa..

Apa sira wis ana ganti,
Sampe tega ning anak laki..
Ora nyangka bakal terjadi,
Rumah tangga bakale pisah..

Weruh ngianati,
Bli bakal tek ijini..
Najan sira maksa,
Mendingan kita pisah..

Kita ora nyangka,
Yen arep gawe lara..
Bengen sira sumpah,
Ngomong arep setia..
Tapi nyatane dusta..

Klalen Kulite


Versi: Eddy Zacky

Lancang pisan omonge, bli mikir akibate
Aja terlalu ngece, ngomong diumbar bae..

Bli mikir sing bengene, katone blesak bae
Ibarat mangan kacang, sira klalen kulite..
Dijaga omongane..

reff:
Kien sira ngomong bli suka,
Tapi bengen, muja muja kita..

Aja ndeleng, sisi blesake
Tapi ndeleng, sisi baguse
Wong rumah tangga, bli kudu mati
Yen ora cocok, kudu wajib ganti..

Bli mikir sing bengene, katone blesak bae
Ibarat mangan kacang, sira klalen kulite..
Dijaga omongane..

reff:
Kien sira ngomong bli suka,
Tapi bengen, muja muja kita..

Aja ndeleng, sisi blesake
Tapi ndeleng, sisi baguse
Wong rumah tangga, bli kudu mati
Yen ora cocok, kudu wajib ganti..

Lancang pisan omonge, bli mikir akibate
Aja terlalu ngece, ngomong diumbar bae..

Bli mikir sing bengene, katone blesak bae
Ibarat mangan kacang, sira klalen kulite..
Dijaga omongane..

12