Koyo Ketiban Mbulan

Eddy-Silitonga
Versi: Eddy Silitonga

Yen ndeleng bendinane,
Kok biasa wae..
Yen ndeleng tumindak’e,
Ora seje tumrapku..

Nanging semu ra percoyo,
Layangmu tak tompo..
Deg-degan njero dodo,
Sopo to sing biso ngiro..

O o o oh aku ora ngiro,
Yen sliramu nduwe niati..
Huo o o hwo aku ora nyono,
Awak popo nampani rembulan tibo..

Atiku penasaran,
Atiku ora karuan..
Koyo ngene..

reff:
Nanging semu ra percoyo,
Layangmu tak tompo..
Deg-degan njero dodo,
Sopo to sing biso ngiro..

O o o oh aku ora ngiro,
Yen sliramu nduwe niati..
Huo o o hwo aku ora nyono,
Awak popo nampani rembulan tibo..

Atiku penasaran,
Atiku ora karuan..
Koyo ngene..

Atiku penasaran,
Atiku ora karuan..
Koyo ngene..
—————–
[ver: lyrics]
[id: whhoivch]
[ar: Eddy Silitonga]
[ti: Koyo Ketiban Mbulan]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 4:02]
[00:00.03]Koyo Ketiban Mbulan
[00:00.03]by: Eddy Silitonga
[00:18.03]
[00:20.03]>>>
[00:21.03]>>
[00:22.03]>
[00:23.03]Yen ndeleng bendinane,
[00:28.18]Kok biasa wae..
[00:34.11]Yen ndeleng tumindak’e,
[00:39.61]Ora seje tumrapku..
[00:45.80]Nanging semu ra percoyo,
[00:51.31]Layangmu tak tompo..
[00:57.33]Deg-degan njero dodo,
[01:02.92]Sopo to sing biso ngiro..
[01:07.81]
[01:09.71]O o o oh aku ora ngiro,
[01:16.53]Yen sliramu nduwe niati..
[01:22.45]Huo o o hwo aku ora nyono,
[01:27.84]Awak popo nampani rembulan tibo..
[01:33.34]Atiku penasaran,
[01:39.96]Atiku ora karuan..
[01:45.19]Koyo ngene..
[01:48.72]
[02:17.84]>>>
[02:18.84]>>
[02:19.84]>
[02:20.84]Nanging semu ra percoyo,
[02:25.47]Layangmu wis tak tompo..
[02:31.89]Deg-degan njero dodo,
[02:37.60]Sopo to sing biso ngiro..
[02:43.89]
[02:46.06]O o o oh aku ora ngiro,
[02:51.35]Yen sliramu nduwe niati..
[02:57.81]Huo o o hwo aku ora nyono,
[03:03.04]Awak popo nampani rembulan tibo..
[03:10.26]Atiku penasaran,
[03:15.00]Atiku ora karuan..
[03:20.10]Koyo ngene..
[03:23.83]
[03:26.22]Atiku penasaran,
[03:32.39]Atiku ora karuan..
[03:37.62]Koyo ngene..
[03:41.46]
————–
Preview:

Advertisements

Sri (eddy silitonga)

Eddy-Silitonga_2
Versi : Eddy Silitonga

SRI OPO SALAHKU, OPO DOSAKU
KOWE NINGGAL AKU..
SRI PIKIREN MENEH, OPO TINDAKMU
DUDU DALAN KLERU..

SRI ENDAH EMANE,
OLEHMU GAMPANG PERCOYO LIYAN..
OH.. SRI, COBA GAGASEN
SEPISAN MENEH MENGKO DADINE..

SRI DURUNG KEBACUT,
YEN KOWE GELEM NGRUNGOKKE KANDHAKU..
SRI KEDUWUNG MBURI,
TAN ONO GUNO LAN ANYILAKANI..

reff:
SRI ENDAH EMANE,
OLEHMU GAMPANG PERCOYO LIYAN..
OH.. SRI, COBA GAGASEN
SEPISAN MENEH MENGKO DADINE..

SRI DURUNG KEBACUT,
YEN KOWE GELEM NGRUNGOKKE KANDHAKU..
SRI KEDUWUNG MBURI,
TAN ONO GUNO LAN ANYILAKANI..
SRI KEDUWUNG MBURI,
TAN ONO GUNO LAN ANYILAKANI..
—————–
[ver: lyrics]
[id: oawokicq]
[ar: Eddy Silitonga]
[ti: Sri]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:20]
[00:01.52]Sri
[00:17.52]Versi : Eddy Silitonga
[00:20.52]
[00:23.52]>>>
[00:24.52]>>
[00:25.52]>
[00:26.52]Sri opo salahku, opo dosaku
[00:34.63]Kowe ninggal aku..
[00:39.03]Sri pikiren meneh, opo tindakmu
[00:46.99]Dudu dalan kleru..
[00:51.95]Sri endah emane,
[00:56.60]Olehmu gampang, percoyo liyan..
[01:03.15]Oh sri coba gagasen,
[01:08.79]Sepisan meneh mengko dadine..
[01:16.09]Sri durung kebacut,
[01:21.37]Yen kowe gelem, ngrungokke kandhaku..
[01:29.17]Sri keduwung mburi,
[01:33.85]Tan ono guno lan anyilakani..
[01:41.06]
[02:04.22]>>>
[02:05.22]>>
[02:06.22]>
[02:07.22]Sri endah emane,
[02:11.48]Olehmu gampang percoyo liyan..
[02:17.85]Oh sri coba gagasen,
[02:23.74]Sepisan meneh mengko dadine..
[02:31.06]Sri durung kebacut,
[02:36.18]Yen kowe gelem ngrungokke kandhaku..
[02:43.36]Sri keduwung mburi,
[02:49.03]Tan ono guno lan anyilakani..
[02:55.90]Sri keduwung mburi,
[03:01.74]Tan ono guno lan anyilakani..
[03:10.27]
————-
Preview:

Yen Dudu Kowe

Ciptaan : ??
Vokal : Eddy Silitonga
Produksi : (c)2013, SRP

Ora kelingan wis ping piro,
Olehmu agawe laraning atiku..
Ping sewu lehku njuk ngapuro,
Ping sewu ugo olehmu, bali gawe gelo ..

Yen dudu kowe, yen dudu kowe
Wingi-wingi, mojolut-mojolut? aku lungo
Yen dudu kowe, yen dudu kowe
Ora bakal aku ngalah koyo ngene..

Tak jaluk iki sing pungkasan,
Ati sabar ojo disepele’ake..
Sabar mesti ono watese,
Pisan engkas kok baleni, pisah sak lawase..

Yen dudu kowe, yen dudu kowe
Wingi-wingi, mojolut-mojolut? aku lungo
Yen dudu kowe, yen dudu kowe
Ora bakal aku ngalah koyo ngene..

reff:
Yen dudu kowe, yen dudu kowe
Wingi-wingi, mojolut-mojolut? aku lungo
Yen dudu kowe, yen dudu kowe
Ora bakal aku ngalah koyo ngene..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: uoikbssw]
[ar: Eddy Silitonga]
[ti: Yen Dudu Kowe]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:16]
[00:01.59]Yen Dudu Kowe
[00:11.59]Versi : Eddy Silitonga
[00:14.59][02:09.99][03:04.32]
[00:17.59][02:34.80]>>>
[00:18.59][02:35.80]>>
[00:19.59][02:36.80]>
[00:20.59]Ora kelingan wis ping piro,
[00:27.22]Olehmu agawe laraning atiku..
[00:34.72]Ping sewu lehku njuk ngapuro,
[00:40.41]Ping sewu ugo olehmu, bali gawe gelo ..
[00:48.67][01:43.26][02:37.80]Yen dudu kowe, yen dudu kowe
[00:55.22][01:49.57][02:44.16]Wingi-wingi, mojolut-mojolut? aku lungo
[01:02.11][01:56.40][02:50.87]Yen dudu kowe, yen dudu kowe
[01:08.47][02:02.88][02:57.34]Ora bakal aku ngalah koyo ngene..
[01:16.17]Tak jaluk iki sing pungkasan,
[01:21.78]Ati sabar ojo disepele’ake..
[01:28.61]Sabar mesti ono watese,
[01:34.88]Pisan engkas kok baleni, pisah sak lawase..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=pSHn_afCkHU

Boro Boro

Ciptaan : ??
Vokal : Eddy Silitonga
Produksi : ??

Boro-boro dik, ngejak rabi
Nyambut gawe dik, lagek dek wingi
Dinggo mangan sabendino durung cukup,
Aku emoh manten anyar kerep gelut

Enengopo dik, kok kesusu
Kenal wae dik, lagi seminggu
Kowe aku podo-podo durung ngerti,
Luwih-luwih kecocokan njroning ati

Tak pikir cepet temen seneng aku
Tak pikir keno ngopo buru-buru
Opo ono sebabe, sing wigati
Ketiwasan yen aku, keno pulute

reff :
Boro-boro dik, ngejak rabi
Nyambut gawe dik, lagek dek wingi
Dinggo mangan sabendino durung cukup,
Aku emoh manten anyar kerep gelut

Tak pikir cepet temen seneng aku
Tak pikir keno ngopo buru-buru
Opo ono sebabe, sing wigati
Ketiwasan yen aku, keno pulute

Dik keno opo, coba-coba kondo-o
Dik keno opo, coba-coba kondo-o
Dik keno opo, coba-coba kondo-o
Dik keno opo, coba-coba kondo-o
Dik keno opo, coba-coba kondo-o

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=yJnvWM-iDpU

[ver: lyric]
[id: uvollzsp]
[ar: Eddy Silitonga]
[ti: Boro Boro]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 03:26]
[00:01.70]BORO BORO
[00:06.70]Versi : Eddy Silitonga
[00:08.70]
[00:10.70]***
[00:11.70]**
[00:12.70]*
[00:13.82]Boro-boro dik, ngejak rabi
[00:20.69]Nyambut gawe dik, lagek dek wingi
[00:27.51]Dinggo mangan sabendino durung cukup,
[00:34.03]Aku emoh manten anyar kerep gelut
[00:40.88]
[00:46.67]Enengopo dik, kok kesusu
[00:54.27]Kenal wae dik, lagi seminggu
[01:01.17]Kowe aku podo-podo durung ngerti,
[01:07.71]Luwih-luwih kecocokan njroning ati
[01:14.80]Tak pikir cepet temen seneng aku
[01:21.33]Tak pikir keno ngopo buru-buru
[01:27.96]Opo ono sebabe, sing wigati
[01:34.90]Ketiwasan yen aku, keno pulute
[01:41.15]
[01:44.50]==eddy silitonga boro-boro==
[01:48.70]
[01:51.70]***
[01:52.70]**
[01:53.70]*
[01:54.89]Boro-boro dik, ngejak rabi
[02:00.86]Nyambut gawe dik, lagek dek wingi
[02:08.30]Dinggo mangan sabendino durung cukup,
[02:14.95]Aku emoh manten anyar kerep gelut
[02:21.99]Tak pikir cepet temen seneng aku
[02:28.56]Tak pikir keno ngopo buru-buru
[02:35.06]Opo ono sebabe, sing wigati
[02:42.06]Ketiwasan yen aku, keno pulute
[02:49.56]Dik keno opo, coba-coba kondo-o
[02:56.71]Dik keno opo, coba-coba kondo-o
[03:03.56]Dik keno opo, coba-coba kondo-o
[03:10.38]Dik keno opo, coba-coba kondo-o
[03:17.19]Dik keno opo, coba-coba kondo-o
[03:22.00]

Ben Aku Sing Sengsoro

Ciptaan : ??
Vokal : Eddy Silitonga
Produksi : ??

Yo wis ben, aku sing nandang sengsoro
Angger kowe tansah, urip rukun bagyo
Lalekno, anggep ra tau ono
Sing tresno kang suci, antoro aku lan kowe

Dudu salahku cah ayu, kowe ninggalke aku iki
Manungso ning tekan rencono, sing kuoso kang anento’ake
Oh gusti, mugi paringono mergi
Kangge nerusaken lampah, ingkang peteng meniko

reff :
Dudu salahku cah ayu, kowe ninggalke aku iki
Manungso ning tekan rencono, sing kuoso kang anento’ake
Oh gusti, mugi paringono mergi
Kangge nerusaken lampah, ingkang peteng meniko
Kangge nerusaken lampah, ingkang peteng meniko

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ATVrayWoNO8

[ver: lyric]
[id: hvoslusp]
[ar: Eddy Silitonga]
[ti: Ben Aku Sing Sengsoro]
[al: Pop Jawa]
[by: yanipatro]
[length: 03:38]
[00:00.00]Ben Aku Sing Sengsoro
[00:07.00]Versi : Eddy Silitonga
[00:10.00]
[00:12.00]***
[00:13.00]**
[00:14.00]*
[00:15.11]Yo wis ben, aku sing nandang sengsoro
[00:27.76]Angger kowe tansah, urip rukun bagyo
[00:42.61]Lalekno, anggep ra tau ono
[00:53.74]Sing tresno kang suci, antoro aku lan kowe
[01:06.91]Dudu salahku cah ayu,
[01:14.01]Kowe ninggalke aku iki
[01:20.76]Manungso ning tekan rencono,
[01:26.76]Sing kuoso kang anento’ake
[01:36.33]Oh gusti, mugi paringono mergi
[01:47.84]Kangge nerusaken lampah,
[01:55.03]Ingkang peteng meniko
[02:00.28]
[02:24.00]***
[02:25.00]**
[02:26.00]*
[02:27.60]Dudu salahku cah ayu,
[02:34.23]Kowe ninggalke aku iki
[02:40.48]Manungso ning tekan rencono,
[02:46.85]Sing kuoso kang anento’ake
[02:55.98]Oh gusti, mugi paringono mergi
[03:07.86]Kangge nerusaken lampah,
[03:14.82]Ingkang peteng meniko
[03:20.23]Kangge neru..saken lampah,
[03:28.55]Ingkang peteng meniko
[03:34.99]

Wolak Walik Jaman

Ciptaan : ??
Vokal : Eddy Silitonga
Produksi : ??

Sing lagi podo penak jroning uripe,
Ora perlu pamer lan ngetokke
Sing lagi podo penak jroning uripe,
Becike tetulung sing mbutuhke

Sopo sing ngerti wolak-walik ing jaman,
Opo wae biso kelakon
Ojo do lali, ing dunyo iki
Ora langgeng selawase

Sing duwur biso anjlok mudhun,
Sing ngisor biso misuwur

Sing lagi podo susah jroning uripe,
Ojo podo pasrah ning nasibe
Sing lagi podo susah jroning uripe,
Ojo podo mandheg usahane

Sopo sing ngerti wolak-walik ing jaman,
Opo wae biso kelakon
Tansah nyenyuwun, nang sing kuoso
Mugo do kaleksanono

reff :
Sing lagi podo penak jroning uripe,
Ora perlu pamer lan ngetokke
Sing lagi podo penak jroning uripe,
Becike tetulung sing mbutuhke

Sopo sing ngerti wolak-walik ing jaman,
Opo wae biso kelakon
Ojo do lali, ing dunyo iki
Ora langgeng selawase

Ora langgeng selawase,
Ora langgeng selawase,

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Nw4bQ2jango

Nggo Kowe

Ciptaan : ??
Vokal : Eddy Silitonga
Produksi : ??

Nggo kowe, sing adoh panggone
Nggo kowe, sing adoh dununge

Rungokno laguku iki,
Nggo tombo kangen, aku lan kowe
Rungokno laguku iki,
Nggo nglipur ati, leh pisah suwe

Jenengmu, tansah tak bisikke
Jenengmu, kerep tak ucapke
Sak jroning, impen-impenku
Rino lan wengi, kowe cah ayu
Cah ayu, aku duwekmu
Suk kapan wae, aku duwekmu

Aku ra bakal cidro janji,
Tresnaku tresno suci
Aku ra bakal mblenjani,
Percoyo-o aku…
Ho……
Rungokno laguku iki,
Nggo tombo kangen aku lan kowe
Rungokno laguku iki,
Nggo nglipur ati, leh pisah suwe

Aku ra bakal cidro janji,
Tresnaku tresno suci
Aku ra bakal mblenjani,
Percoyo-o aku…

Jenengmu, tansah tak bisikke
Jenengmu, kerep tak ucapke
Sak jroning, impen-impenku
Rino lan wengi, kowe cah ayu
Cah ayu, aku duwekmu
Suk kapan wae, aku duwekmu

Cah ayu, aku duwekmu
Suk kapan wae, aku duwekmu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=K8Szn54DX_k