Koyo Ketiban Mbulan

Versi: Eddy Silitonga

Yen ndeleng bendinane,
Kok biasa wae..
Yen ndeleng tumindak’e,
Ora seje tumrapku..

Nanging semu ra percoyo,
Layangmu tak tompo..
Deg-degan njero dodo,
Sopo to sing biso ngiro..

O o o oh aku ora ngiro,
Yen sliramu nduwe niati..
Huo o o hwo aku ora nyono,
Awak popo nampani rembulan tibo..

Atiku penasaran,
Atiku ora karuan..
Koyo ngene..

reff:
Nanging semu ra percoyo,
Layangmu tak tompo..
Deg-degan njero dodo,
Sopo to sing biso ngiro..

O o o oh aku ora ngiro,
Yen sliramu nduwe niati..
Huo o o hwo aku ora nyono,
Awak popo nampani rembulan tibo..

Atiku penasaran,
Atiku ora karuan..
Koyo ngene..

Atiku penasaran,
Atiku ora karuan..
Koyo ngene..

Sri (eddy silitonga)

Versi : Eddy Silitonga

Sri opo salahku, opo dosaku
Kowe ninggal aku..
Sri pikiren meneh, opo tindakmu
Dudu dalan kleru..

Sri endah emane,
Olehmu gampang, percoyo liyan..
Oh sri coba gagasen,
Sepisan meneh mengko dadine..

Sri durung kebacut,
Yen kowe gelem, ngrungokke kandhaku..
Sri keduwung mburi,
Tan ono guno lan anyilakani..

reff:
Sri endah emane,
Olehmu gampang, percoyo liyan..
Oh sri coba gagasen,
Sepisan meneh mengko dadine..

Sri durung kebacut,
Yen kowe gelem, ngrungokke kandhaku..
Sri keduwung mburi,
Tan ono guno lan anyilakani..
Sri keduwung mburi,
Tan ono guno lan anyilakani..

1236