Senenge

Versi: Eddy Nuansa

Senenge aduduh senenge,
Senenge, ing wengi iki..
Senenge aduduh senenge,
Senenge, kowe ngancani..

Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)ing wengi iki..
Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)ra biso lali..

Malem minggu sing tak tunggu-tunggu,
Kepingin ketemu sliramu,
Kanggo tombo kangene atiku,
Tombone sirah ngelu..

Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)ing wengi iki..
Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)kowe ngancani..

reff :
Kebyare lintang, e padhange bulan
Ning awang awang, kabeh podo nyawang

Senggol senggolan, e pandeng pandengan
Lungguh jejeran, karo nyekel tangan
Pancen tenan, enak tenan
Yen wong lagi nandang kasmaran..

Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)ing wengi iki..
Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)kowe ngancani..

Malem minggu sing tak tunggu-tunggu,
Kepingin ketemu sliramu,
Kanggo tombo kangene atiku,
Tombone sirah ngelu..

Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)ing wengi iki..
Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)kowe ngancani..

Tak Enteni

Versi: Indah Onny ft. Eddy Nuansa

Pr :
Durung suwe nggonku kenal karo kowe
Nanging atiku uwis bedo rasane
Dino-dino mung tansah kelingan wae
Opo mergo kuwi wong sing nyenengake

Lk :
Ora ngiro, jebul podo sing tak roso
Aku kangen yen ra pethuk, dadi gelo
Koyo lintang, suketane ngalang-ngalang
Esemanmu nggawe senenge tak sawang

Tak enteni, tak enteni sepi iki
Mbulane angancani, angancani jroning ati
Wengi sepi,sing dadi seksi
Atiku atimu, oohhh

Duet :
Mugo-mugo nganti sak lawase
Nggone podo njogo roso tresno, ohohh
Mugo-mugo nganti sak lawase
Ayo ndonga marang sing kuoso, ohohh

reff :
Lk :
Ora ngiro, jebul podo sing tak roso
Aku kangen yen ra pethuk, dadi gelo
Koyo lintang, suketane ngalang-ngalang
Esemanmu nggawe senenge tak sawang

Tak enteni, tak enteni sepi iki
Mbulane angancani, angancani jroning ati
Wengi sepi, sing dadi seksi
Atiku atimu, oohhh

Duet :
Mugo-mugo nganti sak lawase
Nggone podo njogo roso tresno, ohohh
Mugo-mugo nganti sak lawase
Ayo ndonga marang sing kuoso, ohohh

Mugo-mugo nganti sak lawase
Nggone podo njogo roso tresno, ohohh
Mugo-mugo nganti sak lawase
Ayo ndonga marang sing kuoso, ohohh

123