Senenge

Ciptaan : ??
Vokal : Eddy Nuansa
Produksi : SRP (c)2012

Senenge aduduh senenge,
Senenge, ing wengi iki..
Senenge aduduh senenge,
Senenge, kowe ngancani..

Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)ing wengi iki..
Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)ra biso lali..

Malem minggu sing tak tunggu-tunggu,
Kepingin ketemu sliramu,
Kanggo tombo kangene atiku,
Tombone sirah ngelu..

Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)ing wengi iki..
Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)kowe ngancani..

reff :
Kebyare lintang, e padhange bulan
Ning awang awang, kabeh podo nyawang

Senggol senggolan, e pandeng pandengan
Lungguh jejeran, karo nyekel tangan
Pancen tenan, enak tenan
Yen wong lagi nandang kasmaran..

Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)ing wengi iki..
Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)kowe ngancani..

Malem minggu sing tak tunggu-tunggu,
Kepingin ketemu sliramu,
Kanggo tombo kangene atiku,
Tombone sirah ngelu..

Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)ing wengi iki..
Senenge aduduh senenge,
(Senenge)senenge, (senenge)kowe ngancani..

[ver: lyrics]
[id: bihcuusb]
[ar: Eddy Nuansa]
[ti: Senenge]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:06]
[00:00.48]Senenge
[00:06.48]Versi : Eddy Nuansa
[00:09.33][01:12.57][01:42.41][02:54.29]
[00:12.33][01:24.93]>>>
[00:13.33][01:25.93]>>
[00:14.33][01:26.93]>
[00:15.33][00:22.66][00:30.19][00:36.89][00:58.65][01:05.04][02:10.55][02:17.31][02:39.11][02:45.93]Senenge aduduh senenge,
[00:19.42]Senenge, ing wengi iki..
[00:25.61]Senenge, kowe ngancani..
[00:32.94][01:00.96][02:12.76][02:41.27](Senenge)senenge, (senenge)ing wengi iki..
[00:39.99](Senenge)senenge, (senenge)ra biso lali..
[00:44.43][02:24.99]Malem minggu sing tak tunggu-tunggu,
[00:47.38][02:27.91]Kepingin ketemu sliramu,
[00:51.01][02:31.33]Kanggo tombo kangene atiku,
[00:54.19][02:34.77]Tombone sirah ngelu..
[01:07.63][02:20.00][02:48.32](Senenge)senenge, (senenge)kowe ngancani..
[01:27.93]Kebyare lintang, e padhange bulan
[01:35.06]Ning awang awang, kabeh podo nyawang
[01:48.95]Senggol senggolan, e pandeng pandengan
[01:55.90]Lungguh jejeran, karo nyekel tangan
[02:02.78]Pancen tenan, enak tenan
[02:06.53]Yen wong lagi nandang kasmaran..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5dC7QTxc5rg

Tak Enteni

Tak Enteni
Ciptaan : ??
Vokal : Indah Onny & Eddy Nuansa
Produksi : ??

Pr :
Durung suwe nggonku kenal karo kowe
Nanging atiku uwis bedo rasane
Dino-dino mung tansah kelingan wae
Opo mergo kuwi wong sing nyenengake

Lk :
Ora ngiro, jebul podo sing tak roso
Aku kangen yen ra pethuk, dadi gelo
Koyo lintang, suketane ngalang-ngalang
Esemanmu nggawe senenge tak sawang

Tak enteni, tak enteni sepi iki
Mbulane angancani, angancani jroning ati
Wengi sepi,sing dadi seksi
Atiku atimu, oohhh

Duet :
Mugo-mugo nganti sak lawase
Nggone podo njogo roso tresno, ohohh
Mugo-mugo nganti sak lawase
Ayo ndonga marang sing kuoso, ohohh

reff :

Lk :
Ora ngiro, jebul podo sing tak roso
Aku kangen yen ra pethuk, dadi gelo
Koyo lintang, suketane ngalang-ngalang
Esemanmu nggawe senenge tak sawang

Tak enteni, tak enteni sepi iki
Mbulane angancani, angancani jroning ati
Wengi sepi, sing dadi seksi
Atiku atimu, oohhh

Duet :
Mugo-mugo nganti sak lawase
Nggone podo njogo roso tresno, ohohh
Mugo-mugo nganti sak lawase
Ayo ndonga marang sing kuoso, ohohh

Mugo-mugo nganti sak lawase
Nggone podo njogo roso tresno, ohohh
Mugo-mugo nganti sak lawase
Ayo ndonga marang sing kuoso, ohohh

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8_ff_QumFlw

Kerokan (eddy nuansa)

Murni-Asih
Vokal : Eddy Nuansa ft. Murni Asih

Lk :
Mongso rendhenge wis teko
Ketigone kanti lungo
Udan ning netes sakbendino
Mulih kerjo thili-thili
Roso adhem awakku,
Ndang cepet aku dikemuli

Pr :
Iki lho mas, tak cepakke
Andhuk’e ugo sak sarunge
Iki lho mas, wedang jae
Ndang diombe, ben ilang adheme

reff :
Lk :
Soyo wengi, soyo adhem awak iki
Wedang jae, kemul sarung ra ngatasi
Pr :
Opo tenan mas, sing dadi karepe ati
Jane ngerti, opo sing dadi karepmu

Lk :
Ora kuwi dik, sing dadi karepe ati
Masuk angin, aku njaluk dikero’i

reff :
Pr :
Iki lho mas, tak cepakke
Andhuk’e ugo sak sarunge
Iki lho mas, wedang jae
Ndang diombe, ben ilang adheme

reff:
Lk :
Soyo wengi, soyo adhem awak iki
Wedang jae, kemul sarung ra ngatasi
Pr :
Opo tenan mas, sing dadi karepe ati
Jane ngerti, opo sing dadi karepmu

Lk :
Ora kuwi dik, sing dadi karepe ati
Masuk angin, aku njaluk dikero’i
Masuk masuk angin, aku njaluk dikero’i
—————-
[ver: lyrics]
[ver: lyrics]
[id: aqnavicv]
[ar: Eddy Assan ft. Murni Asih]
[ti: Kerokan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:50]
[00:01.05]Kerokan – Eddy Nuansa ft. Murni Asih
[00:10.05]
[00:12.05]>>>
[00:13.05]>>
[00:14.05]>
[00:15.05]Lk: Mongso rendhenge wis teko,
[00:17.53]Lk: Ketigone kanti lungo,
[00:19.83]Lk: Udan ning netes sakbendino..
[00:23.44]Lk: Mulih kerjo thili-thili,
[00:25.56]Lk: Roso adhem awakku,
[00:27.48]Lk: Cik ndang cepet aku dikemuli..
[00:32.77]Pr: Iki lho mas, tak cepakke
[00:36.74]Pr: Andhuk’e ugo sak sarunge..
[00:40.72]Pr: Iki lho mas, wedang jae
[00:44.52]Pr: Ndang diombe,
[00:45.95]Pr: ben ilang adheme..
[00:49.37]
[01:01.43]>>>
[01:02.43]>>
[01:03.43]>
[01:04.43]Lk: Soyo wengi,
[01:07.43]Lk: soyo adhem awak iki..
[01:11.81]Lk: Wedang jae,
[01:14.92]Lk: kemul sarung ra ngatasi..
[01:20.21]Pr: Opo tenan mas,
[01:23.07]Pr: sing dadi karepe ati..
[01:27.17]Pr: Jane ngerti,
[01:30.11]Pr: opo sing dadi karepmu..
[01:35.64]Lk: Ora kuwi dik,
[01:38.56]Lk: sing dadi karepe ati..
[01:42.55]Lk: Masuk angin,
[01:45.41]Lk: aku njaluk dikero’i..
[01:50.69]
[02:06.29]>>>
[02:07.29]>>
[02:08.29]>
[02:09.29]Pr: Iki lho mas, tak cepakke
[02:12.90]Pr: Andhuk’e ugo sak sarunge..
[02:16.82]Pr: Iki lho mas, wedang jae
[02:20.68]Pr: Ndang diombe,
[02:22.04]Pr: ben ilang adheme..
[02:25.28]
[02:38.66]>>>
[02:39.66]>>
[02:40.66]>
[02:41.66]Lk: Soyo wengi,
[02:43.59]Lk: soyo adhem awak iki..
[02:48.69]Lk: Wedang jae,
[02:50.93]Lk: kemul sarung ra ngatasi..
[02:56.59]Pr: Opo tenan mas,
[02:58.96]Pr: sing dadi karepe ati..
[03:03.31]Pr: Jane ngerti,
[03:06.18]Pr: opo sing dadi karepmu..
[03:12.08]Lk: Ora kuwi dik,
[03:14.51]Lk: sing dadi karepe ati..
[03:19.29]Lk: Masuk angin,
[03:21.97]Lk: aku njaluk dikero’i..
[03:26.95]Lk: Masuk masuk angin,
[03:29.81]Lk: aku njaluk dikero’i..
[03:34.04]
————-
Preview:

Pitik Angkrem

Pitik Angkrem
Ciptaan : ??
Vokal : Indah Onny & Eddy Nuansa
Produksi : ??

Pr :
PITIK ANGKREM, SUWENE SELIKUR DINO
YEN WIS NETES, SAK TARANGAN ORA PODO
KOYO DENE MENUNGSO, SING URIP NING ALAM NDUNYO
ONO SING BECIK, ONO SING OLO

SUGIH MLARAT, WIS GINARIS SING KUOSO
KUDU NRIMO YO MAS YO MAS, DITOMPO KANTI LEGOWO
OJO’ SENENG MERI, OJO’ SENENG NGRASANI
OJO SENENG NGAPUSI

Lk :
PITIK ANGKREM, SELIKUR DINO
YEN WIS NETES, ORA PODO

Pr :
ENDHOGE PODO, KULITE PUTIH
ISINE BEDO…
Lk :
PITIK ANGKREM, SELIKUR DINO
YEN WIS NETES, ORA PODO

Pr :
ONO SING BECIK, ONO SING OLO
ORA BISO PODO…

Pr :
PITIK ANGKREM, SUWENE SELIKUR DINO
YEN WIS NETES, SAK TARANGAN ORA PODO
KOYO DENE MENUNGSO, SING URIP NING ALAM NDUNYO
ONO SING BECIK, ONO SING OLO
ONO SING BECIK, ONO SING OLO

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=nu0NVhllX-4

Tibo Tangi

Tibo Tangi
Ciptaan : Eddy Nuansa
Vokal : Eddy Nuansa
Produksi : Pasta Musika Solo

Tibo tangi, olehku nyembadani
Sak bendino rekoso, tak lakoni
Tibo tangi, olehku nyembadani
Mergo kanggo, wong loro ning tembe mburi

Nanging kowe olo, nanging kowe lali
Ra rumongso, janjimu biyen kuwi
Kenopo kondo saiki, loroning njero ati
Kowe mentolo, tego mblenjani

Biyen mulo tak kandani,
Ben ra gawe loro ati
Pupusing tresno, getun mburi

Tibo tangi, olehku nyembadani
Mergo kanggo, wong loro ning tembe mburi

Nanging kowe olo, nanging kowe lali
Ra rumongso, janjimu biyen kuwi
Kenopo kondo saiki, loroning njero ati
Kowe mentolo, tego mblenjani

Biyen mulo tak kandani,
Ben ra gawe loro ati
Pupusing tresno, getun mburi

reff :

Nanging kowe olo, nanging kowe lali
Ra rumongso, janjimu biyen kuwi
Kenopo kondo saiki, loroning njero ati
Kowe mentolo, tego mblenjani

Biyen mulo tak kandani,
Ben ra gawe loro ati
Pupusing tresno, getun mburi

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=GAhQhwD–tI