Tahan Godha

Versi: Eddy Laras ft. Ami DS.

Pr :
Aduh…lae,
Aduh lae, mung tansah ngangeni wae
Sawetoro ning paran piye kabare
Ojo-ojo aku wis ra dipikirke

Aduh…lae,
Uwis suwe nggonku ngenteni baline
Saben-saben sing keprungu mung suarane
Biso ugo, wis duwe wanito seje

Lk :
Numpak kreto mudun ning gambir
Sopo kondo, yen aku ra tau mikir
Numpak kreto, bali ngayogja
Haning kutho, niatku ngono makaryo

Ojo kuatir dik, yen aku bakal neko-neko
Percoyo o, aku tetep tahan godha

Pr :
Aduh…lae,
Yen pancen bener kandane
Rino wengi, aku mung tansah memuji
Mugo biso, lestari saklami-lami

reff :
Pr :
Aduh…lae,
Aduh lae, mung tansah ngangeni wae
Sawetoro ning paran piye kabare
Ojo-ojo aku wis ra dipikirke

Aduh…lae,
Uwis suwe nggonku ngenteni baline
Saben-saben sing keprungu mung suarane
Biso ugo, wis duwe wanito seje

Lk :
Numpak kreto mudun ning gambir
Sopo kondo, yen aku ra tau mikir
Numpak kreto, bali ngayogja
Haning kutho, niatku ngono makaryo

Ojo kuatir dik, yen aku bakal neko-neko
Percoyo o, aku tetep tahan godha

Pr :
Aduh…lae,
Yen pancen bener kandane
Rino wengi, aku mung tansah memuji
Mugo biso, lestari saklami-lami

Dadi Sedulur

Versi: Eddy Laras ft. Ami DS.

Pr :
Ing wanci wus lingsir wengi
Nalikane rembulan ndadari
Aduh kangmas, duh wong singgit
Kang sumanding, tur setyo ngancani

Lintang sumawur ing tawang
Samiyo mesem, sumunar sinawang
Sajak asung pralampito
Ojo nganti, kebranah asmoro

Lk :
Sejatine aku wis ngerti
Yen sliramu, ono sing nduweni
Ojo lali piwelingku
Sliramu sing tansah ngati-ati

Wus cinipto dadi pesti
Kabeh iki kudu dilampahi

Duet :
Aku lan sliramu yekti
Seduluran pindho kakang adi

reff :
Pr :
Lintang sumawur ing tawang
Samiyo mesem, sumunar sinawang
Sajak asung pralampito
Ojo nganti, kebranah asmoro

Lk :
Sejatine aku wis ngerti
Yen sliramu, ono sing nduweni
Ojo lali piwelingku
Sliramu sing tansah ngati-ati

Pr :
Wus cinipto dadi pesti
Kabeh iki kudu dilampahi
Aku lan sliramu yekti
Seduluran pindho kakang adi

12