Tahan Godha

Lgm. TAHAN GODHA
Ciptaan : Eddy Laras
Vokal : Eddy Laras & Ami DS.
Produksi : IMC Duta Record

Pr :
Aduh…lae,
Aduh lae, mung tansah ngangeni wae
Sawetoro ning paran piye kabare
Ojo-ojo aku wis ra dipikirke

Aduh…lae,
Uwis suwe nggonku ngenteni baline
Saben-saben sing keprungu mung suarane
Biso ugo, wis duwe wanito seje

Lk :
Numpak kreto mudun ning gambir
Sopo kondo, yen aku ra tau mikir
Numpak kreto, bali ngayogja
Haning kutho, niatku ngono makaryo

Ojo kuatir dik, yen aku bakal neko-neko
Percoyo o, aku tetep tahan godha

Pr :
Aduh…lae,
Yen pancen bener kandane
Rino wengi, aku mung tansah memuji
Mugo biso, lestari saklami-lami

reff :
kembali ke atas..aduh lae, aduh ale mung tansah…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=fi2v-RYtvpE

Dadi Sedulur

Lgm. DADI SEDULUR
Ciptaan : Eddy Laras
Vokal : Eddy Laras & Ami DS.
Produksi : IMC Duta Record

Pr :
Ing wanci wus lingsir wengi
Nalikane rembulan ndadari
Aduh kangmas, duh wong singgit
Kang sumanding, tur setyo ngancani

Lintang sumawur ing tawang
Samiyo mesem, sumunar sinawang
Sajak asung pralampito
Ojo nganti, kebranah asmoro

Lk :
Sejatine aku wis ngerti
Yen sliramu, ono sing nduweni
Ojo lali piwelingku
Sliramu sing tansah ngati-ati

Wus cinipto dadi pesti
Kabeh iki kudu dilampahi

Duet :
Aku lan sliramu yekti
Seduluran pindho kakang adi


reff :
Pr :
Lintang sumawur ing tawang
Samiyo mesem, sumunar sinawang
Sajak asung pralampito
Ojo nganti, kebranah asmoro

Lk :
Sejatine aku wis ngerti
Yen sliramu, ono sing nduweni
Ojo lali piwelingku
Sliramu sing tansah ngati-ati

Pr :
Wus cinipto dadi pesti
Kabeh iki kudu dilampahi
Aku lan sliramu yekti
Seduluran pindho kakang adi

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=l_9qFuXfc0Q

Cemburu

Cemburu
Ciptaan : Mas Hadi
Vokal : Eddy Laras & Dini Aditama
Produksi : IMC Duta Record

Lk :
Sore sore dandan rapi
Mlakune e metu mburi
Sajake wedi konangan
Janjian neng pinggir dalan
Baline metu tritisan, san, san

Pr :
Jane opo karepmu
Sitik-sitik kowe nesu
Sajake kowe cemburu
Aku nduwe pacar baru
Kowe terus gawe isu

Lk :
Lho ngopo aku cemburu
Rumangsamu kowe ayu
Nyawang wae aku wegah
Opo maneh omah-omah
Ora suwe mesti bubrah, brah, brah

Pr :
Aku milih liyane
Ora sudi milih kowe
Nganggur ora nyambut gawe
Paling-paling dadi kere, re, re

reff :
[dialog]
Lk : Heh, karepmu opo lo,
Pr : Yo, popo..
Lk : Kere-kere, ngajak sing apik,aku iki tanggung-jawab..
Pr : Ah..ora percoyo,tanggung-jawab kok ora kerjo,o kere…i

Pr :
Klontang-klantung kowe ora kerjo
Arep nglamar aku, mengko mangan opo

Lk :
Nglamar kowe, opo ra ono sing liyo
Rumangsamu aku iki opo

Pr :
Klontang-klantung kowe ora kerjo
Arep nglamar aku, mengko mangan opo

Lk :
Nglamar kowe, opo ra ono sing liyo
Rumangsamu aku iki opo

Reff :
[dialog]
Lk : Ojo sok nyepelekke ta,
Pr : Yo, ora ngono
Lk : Elek-elek lanang lo aku iki
Pr : Lanang ra kerjo ae, pangan apane?

kembali ke atas..sore-sore dandan…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=hTyQMCfleVc