Trasi Jembret


Versi: Dyah Probo Rini ft. Anom S.

Pr: Thithik thithik ngajak padu,
Pr: Sih coba’ salahku opo..
Lk: Gak kurang prayoga..
Pr: Wedang kopi wis tak cepakno,
Pr: Ojo riko golek perkoro,
Pr: Sing tanpo piguno..

Pr: Krupuk bandeng
Pr: Tempe penyet,nyet,nyet,nyet
Pr: Wis sediyo..
Pr: Dasar crewet
Pr: Wong lanang seneng jobriyo..

Lk: Aku gak jobriyo..
Pr: Karepmu yok opo,
Pr: Kok gak gelem nrimo..
Pr: Koyo wong sing turah bondo..
Pr: Seneng neko neko,
Pr: Mung tansah gawe gelo..
Pr: Nek peno wis gak percoyo,
Pr: Terno mulih nang wong tuwo..

reff:
Lk:
Trasi jembret dik sidoarjo,
Murah tapi adik sakbendino..
Aku crewet dudu lamis tanpo guno,
Thithik thithik ngejak ngirit..
Tapi nyampleng tur miroso..

Pr:
Nek mengkono sing mathuk efisiensi,
Prayogane dibecik gemi nastiti..
Cuma’ riko tak jaluk prasojo ati,
Mlaku bareng lo caca’ dadi sawiji..

reff:
Pr: Thithik thithik ngajak padu,
Pr: Sih coba’ salahku opo..
Lk: Gak kurang prayoga..
Pr: Wedang kopi wis tak cepakno,
Pr: Ojo riko golek perkoro,
Pr: Sing tanpo piguno..

Pr: Krupuk bandeng
Pr: Tempe penyet,nyet,nyet,nyet
Pr: Wis sediyo..
Pr: Dasar crewet
Pr: Wong lanang seneng jobriyo..

Lk: Aku gak jobriyo..
Pr: Karepmu yok opo,
Pr: Kok gak gelem nrimo..
Pr: Koyo wong sing turah bondo..
Pr: Seneng neko neko,
Pr: Mung tansah gawe gelo..
Pr: Nek peno wis gak percoyo,
Pr: Terno mulih nang wong tuwo..

reff:
Lk:
Trasi jembret dik sidoarjo,
Murah tapi adik sakbendino..
Aku crewet dudu lamis tanpo guno,
Thithik thithik ngejak ngirit..
Tapi nyampleng tur miroso..

Pr:
Nek mengkono sing mathuk efisiensi,
Prayogane dibecik gemi nastiti..
Cuma’ riko tak jaluk prasojo ati,
Mlaku bareng lo caca’ dadi sawiji..

Trasi jembret sidoarjo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Kebacut

Versi: Dyah Probo Rini

Lk :
Bejo temen dik, awak iki
Mlaku mlaku ketemu sliramu
Bocah ayu dik, denok deblong
Awak lencir kuning anemu giring

Menyang ngendi dik, menyang ngendi
Ijen wae opo ora wedi
Kebeneran dik, kebeneran
Yen pancen isih ijen, aku sing ngancani

Pr :
Mengko disik yo mas yo, mengko disik
Nopo sampeyan pun tepang kalih kulo
Ora becik yo mas yo, ora becik
Durung tepang sampean kok wani nggudo

Lk :
Opo iyo, yo dik yo, opo iyo
Yen mangkono tak takon jenengmu sopo
Wangsulono yo dik yo, wangsulono
Asmamu bakal tak catet jroning dodo

Pr :
Alon disik mas, alon disik
Opo riko ora getun mburi
Aku iki mas, ora siji
Sing tak kandhut iki wis telung sasi

reff :
Lk :
Bejo temen dik, awak iki
Mlaku mlaku ketemu sliramu
Bocah ayu dik, denok deblong
Awak lencir kuning anemu giring

Menyang ngendi dik, menyang ngendi
Ijen wae opo ora wedi
Kebeneran dik, kebeneran
Yen pancen isih ijen, aku sing ngancani

Pr :
Mengko disik yo mas yo, mengko disik
Nopo sampeyan pun tepang kalih kulo
Ora becik yo mas yo, ora becik
Durung tepang sampean kok wani nggudo

Lk :
Opo iyo, yo dik yo, opo iyo
Yen mangkono tak takon jenengmu sopo
Wangsulono yo dik yo, wangsulono
Asmamu bakal tak catet jroning dodo

Pr :
Alon disik mas, alon disik
Opo riko ora getun mburi
Aku iki mas, ora siji
Sing tak kandhut iki wis telung sasi

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
123