Trasi Jembret

Dyah-Probo-Rini_Anom-S.
Versi: Dyah Probo Rini ft. Anom S.

Pr: Thithik thithik ngajak padu,
Pr: Sih coba’ salahku opo..
Lk: Gak kurang prayoga..
Pr: Wedang kopi wis tak cepakno,
Pr: Ojo riko golek perkoro,
Pr: Sing tanpo piguno..

Pr: Krupuk bandeng
Pr: Tempe penyet,nyet,nyet,nyet
Pr: Wis sediyo..
Pr: Dasar crewet
Pr: Wong lanang seneng jobriyo..

Lk: Aku gak jobriyo..
Pr: Karepmu yok opo,
Pr: Kok gak gelem nrimo..
Pr: Koyo wong sing turah bondo..
Pr: Seneng neko neko,
Pr: Mung tansah gawe gelo..
Pr: Nek peno wis gak percoyo,
Pr: Terno mulih nang wong tuwo..

reff:
Lk:
Trasi jembret dik sidoarjo,
Murah tapi adik sakbendino..
Aku crewet dudu lamis tanpo guno,
Thithik thithik ngejak ngirit..
Tapi nyampleng tur miroso..

Pr:
Nek mengkono sing mathuk efisiensi,
Prayogane dibecik gemi nastiti..
Cuma’ riko tak jaluk prasojo ati,
Mlaku bareng lo caca’ dadi sawiji..

reff:
Pr: Thithik thithik ngajak padu,
Pr: Sih coba’ salahku opo..
Lk: Gak kurang prayoga..
Pr: Wedang kopi wis tak cepakno,
Pr: Ojo riko golek perkoro,
Pr: Sing tanpo piguno..

Pr: Krupuk bandeng
Pr: Tempe penyet,nyet,nyet,nyet
Pr: Wis sediyo..
Pr: Dasar crewet
Pr: Wong lanang seneng jobriyo..

Lk: Aku gak jobriyo..
Pr: Karepmu yok opo,
Pr: Kok gak gelem nrimo..
Pr: Koyo wong sing turah bondo..
Pr: Seneng neko neko,
Pr: Mung tansah gawe gelo..
Pr: Nek peno wis gak percoyo,
Pr: Terno mulih nang wong tuwo..

reff:
Lk:
Trasi jembret dik sidoarjo,
Murah tapi adik sakbendino..
Aku crewet dudu lamis tanpo guno,
Thithik thithik ngejak ngirit..
Tapi nyampleng tur miroso..

Pr:
Nek mengkono sing mathuk efisiensi,
Prayogane dibecik gemi nastiti..
Cuma’ riko tak jaluk prasojo ati,
Mlaku bareng lo caca’ dadi sawiji..

Trasi jembret sidoarjo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: vuivoncv]
[ar: Dyah Probo Rini ft. Anom S]
[ti: Trasi Jembret]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:01]
[00:01.05]Trasi Jembret
[00:21.05]by: Dyah Probo Rini ft. Anom S.
[00:24.05]
[00:27.05]>>>
[00:28.05]>>
[00:29.05]>
[00:30.05]Pr: Thithik thithik ngajak padu,
[00:33.96]Pr: Sih coba’ salahku opo..
[00:39.27]Lk: Gak kurang prayoga..
[00:43.15]Pr: Wedang kopi wis tak cepakno,
[00:46.58]Pr: Ojo riko golek perkoro,
[00:50.83]Pr: Sing tanpo piguno..
[00:55.58]Pr: Krupuk bandeng
[00:57.14]Pr: Tempe penyet,nyet,nyet,nyet
[01:00.78]Pr: Wis sediyo..
[01:04.28]Pr: Dasar crewet
[01:06.58]Pr: Wong lanang seneng jobriyo..
[01:12.08]Lk: Aku gak jobriyo..
[01:15.21]Pr: Karepmu yok opo,
[01:19.08]Pr: Kok gak gelem nrimo..
[01:23.14]Pr: Koyo wong sing turah bondo..
[01:26.64]Pr: Seneng neko neko,
[01:30.59]Pr: Mung tansah gawe gelo..
[01:34.35]Pr: Nek peno wis gak percoyo,
[01:37.98]Pr: Terno mulih nang wong tuwo..
[01:41.47]
[02:02.53]>>>
[02:03.53]>>
[02:04.53]>
[02:05.53]Lk: Trasi jembret dik sidoarjo,
[02:10.78]Lk: Murah tapi adik sakbendino..
[02:17.10]Lk: Aku crewet dudu lamis tanpo guno,
[02:22.16]Lk: Thithik thithik ngejak ngirit..
[02:27.60]Lk: Tapi nyampleng tur miroso..
[02:35.53]Pr: Nek mengkono sing mathuk efisiensi,
[02:40.90]Pr: Prayogane dibecik gemi nastiti..
[02:46.28]Pr: Cuma’ riko tak jaluk prasojo ati,
[02:52.91]Pr: Mlaku bareng lo caca’ dadi sawiji..
[02:58.66]
[03:10.78]>>>
[03:11.78]>>
[03:12.78]>
[03:13.78]Pr: Thithik thithik ngajak padu,
[03:17.03]Pr: Sih coba’ salahku opo..
[03:22.69]Lk: Gak kurang prayoga..
[03:26.49]Pr: Wedang kopi wis tak cepakno,
[03:30.37]Pr: Ojo riko golek perkoro,
[03:34.24]Pr: Sing tanpo piguno..
[03:38.44]Pr: Krupuk bandeng
[03:40.15]Pr: Tempe penyet,nyet,nyet,nyet
[03:43.78]Pr: Wis sediyo..
[03:46.90]Pr: Dasar crewet
[03:50.04]Pr: Wong lanang seneng jobriyo..
[03:54.22]Lk: Aku gak jobriyo..
[03:58.60]Pr: Karepmu yok opo,
[04:01.98]Pr: Kok gak gelem nrimo..
[04:05.73]Pr: Koyo wong sing turah bondo..
[04:09.73]Pr: Seneng neko neko,
[04:13.42]Pr: Mung tansah gawe gelo..
[04:17.29]Pr: Nek peno wis gak percoyo,
[04:20.86]Pr: Terno mulih nang wong tuwo..
[04:24.73]
[04:45.11]>>>
[04:46.11]>>
[04:47.11]>
[04:48.11]Lk: Trasi jembret dik sidoarjo,
[04:52.98]Lk: Murah tapi adik sakbendino..
[04:59.29]Lk: Aku crewet dudu lamis tanpo guno,
[05:04.36]Lk: Thithik thithik ngejak ngirit..
[05:10.11]Lk: Tapi nyampleng tur miroso..
[05:15.42]Pr: Nek mengkono sing mathuk efisiensi,
[05:21.66]Pr: Prayogane dibecik gemi nastiti..
[05:27.54]Pr: Cuma’ riko tak jaluk prasojo ati,
[05:33.79]Pr: Mlaku bareng lo caca’ dadi sawiji..
[05:40.05]
[05:48.56]Ft: Trasi jembret sidoarjo..
[05:58.05]
———–
Preview:

Kebacut

Kebacut
Ciptaan : Kukuh Setiadi
Vokal : Dyah Probo Rini & NN
Produksi : M.Perdana Record

Lk :
Bejo temen dik, awak iki
Mlaku mlaku ketemu sliramu
Bocah ayu dik, denok deblong
Awak lencir kuning anemu giring

Menyang ngendi dik, menyang ngendi
Ijen wae opo ora wedi
Kebeneran dik, kebeneran
Yen pancen isih ijen, aku sing ngancani

Pr :
Mengko disik yo mas yo, mengko disik
Nopo sampeyan pun tepang kalih kulo
Ora becik yo mas yo, ora becik
Durung tepang sampean kok wani nggudo

Lk :
Opo iyo, yo dik yo, opo iyo
Yen mangkono tak takon jenengmu sopo
Wangsulono yo dik yo, wangsulono
Asmamu bakal tak catet jroning dodo

Pr :
Alon disik mas, alon disik
Opo riko ora getun mburi
Aku iki mas, ora siji
Sing tak kandhut iki wis telung sasi

reff :
kembali ke atas..bejo temen dik…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Ww2YqZECISM

Kawin Mandul

Kawin Mandul
Ciptaan : Jatmiko Ardex
Vokal : Dyah Probo Rini & Krishna
Produksi : M.Perdana Record

Pr :
Rong puluh tahun kangmas umure kawinan
Kowe karo aku urip bareng jejodohan
Nganti saiki durung nduweni momongan
Aku kuwatir kangmas ninggalno katresnan

Lk :
Oh dik sayangku, ojo cilik atimu
Tresnanipun kakang ora koyo jarik wenteran
Momongan munu kersane pengeran
Cintaku suci sehidup semati

Reff :

Pr :
Oh..oh…kangmas, bombong sak jeroning ati
Bareng aku krungu ucap kang suci

Lk :
Nadyan kowe lho dik, mandhul ora duwe turun
Aku ora bakal ninggal sliramu

Duet :
Yen pancen ngunu, ayo podo bareng amemuji
Supoyo antuk nugrahing gusti

reff :
kembali ke atas..rong puluh tahun…

Duet :
Yen pancen ngunu, ayo podo bareng amemuji
Supoyo antuk nugrahing gusti

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=BSjIHk6znD0

Bingung (dyah probo rini)

Dyah-Probo-Rini
Versi: Dyah Probo Rini

Aduh bingunge atiku,
Telung ndino durung ketemu..
Sakben bengi ora biso turu,
Aku eling kenangan sliramu..

Naliko sih nyandhing aku,
Kowe janji tresnamu nang aku..
Abot entheng dilakoni,
Janji sumpah tumekaning pati..

Luhku netes neng dhodho,
Gemeter rasane asmoro..
Sumpahmu nyangsang neng rogo,
Nanging atiku wedi tinggalno..

Aduh kangmas pepujanku,
Ojo lalekno sumpah janjimu..
Aku tresno mring sliramu,
Urip nyandhing tansah setyo tuhu..

reff :
Aduh bingunge atiku,
Telung ndino durung ketemu..
Sakben bengi ora biso turu,
Aku eling kenangan sliramu..

Naliko sih nyandhing aku,
Kowe janji tresnamu nang aku..
Abot entheng dilakoni,
Janji sumpah tumekaning pati..

Luhku netes neng dhodho,
Gemeter rasane asmoro..
Sumpahmu nyangsang neng rogo,
Nanging atiku wedi tinggalno..

Aduh kangmas pepujanku,
Ojo lalekno sumpah janjimu..
Aku tresno mring sliramu,
Urip nyandhing tansah setyo tuhu..
—————–
[ver: lyrics:
[id: puzhopcv]
[ar: Dyah Probo Rini]
[ti: Bingung]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:59]
[00:01.01]Bingung – Dyah Probo Rini
[00:30.01]
[00:33.01]>>>
[00:34.01]>>
[00:35.01]>
[00:36.01]Aduh bingunge atiku,
[00:41.03]Telung ndino durung ketemu..
[00:50.51]Sakben bengi ora biso turu,
[00:55.93]Aku eling kenangan sliramu..
[01:04.00]Naliko sih nyandhing aku,
[01:10.92]Kowe janji tresnamu nang aku..
[01:19.04]Abot entheng dilakoni,
[01:24.46]Janji sumpah tumekaning pati..
[01:32.92]
[01:36.16]Luhku netes neng dhodho,
[01:42.20]Gemeter rasane asmoro..
[01:53.57]Sumpahmu nangsang neng rogo,
[02:01.10]Nanging atiku wedi tinggalno..
[02:10.74]
[02:16.53]Aduh kangmas pepujanku,
[02:23.57]Ojo lalekno sumpah janjimu..
[02:33.08]Aku tresno mring sliramu,
[02:41.66]Urip nyandhing tansah setyo tuhu..
[02:50.75]
[03:12.08]>>>
[03:13.08]>>
[03:14.08]>
[03:15.08]Aduh bingunge atiku,
[03:20.36]Telung ndino durung ketemu..
[03:27.52]Sakben bengi ora biso turu,
[03:32.25]Aku eling kenangan sliramu..
[03:38.16]Naliko sih nyandhing aku,
[03:44.12]Kowe janji tresnamu nang aku..
[03:50.78]Abot entheng dilakoni,
[03:55.26]Janji sumpah tumekaning pati..
[04:01.36]
[04:03.61]Luhku netes neng dhodho,
[04:06.97]Gemeter rasane asmoro..
[04:14.42]Sumpahmu nyangsang neng rogo,
[04:18.96]Nanging atiku wedi tinggalno..
[04:26.05]Aduh kangmas pepujanku,
[04:30.84]Ojo lalekno sumpah janjimu..
[04:37.62]Aku tresno mring sliramu,
[04:42.61]Urip nyandhing tansah setyo tuhu..
[04:48.14]
————
Preview:

Sambel Kemangi

Dyah-Probo-Rini_2
Versi: Dyah Probo Rini

Enake jangan asem kecut,
Sambele kemangi..
Mangane bubar nyambut gawe,
Nadyan lawuh tempe neng sehat awak’e..

Segere ngombe banyu kendi,
Rokok ngglinting dewe..
Nadyan mung manggon ono ndeso,
Nyatane ayem tentrem kumpul sak keluargo..

Aku nrimo watone pokok seger waras,
Kayaku lumpukno kanggo ngragati sawah..
Ugo tuku bibit lan rabuk’e,
Mangan sakbendinane sego sambel kemangi..

reff:
Enak opo wong urip ono ngalam dunyo,
Yen wegah rekoso urip ora biso mulyo..
Kudangane romo lan ibune,
Sregepo nyambut gawe ojo lali gustine..

reff:
Enake jangan asem kecut,
Sambele kemangi..
Mangane bubar nyambut gawe,
Nadyan lawuh tempe neng sehat awak’e..

Segere ngombe banyu kendi,
Rokok ngglinting dewe..
Nadyan mung manggon ono ndeso,
Nyatane ayem tentrem kumpul sak keluargo..

Aku nrimo watone pokok seger waras,
Kayaku lumpukno kanggo ngragati sawah..
Ugo tuku bibit lan rabuk’e,
Mangan sakbendinane sego sambel kemangi..

reff:
Enak opo wong urip ono ngalam dunyo,
Yen wegah rekoso urip ora biso mulyo..
Kudangane romo lan ibune,
Sregepo nyambut gawe ojo lali gustine..
—————–
[ver: lyrics]
[id: olqpiich]
[ar: Dyah Probo Rini]
[ti: Sambel Kemangi]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:34]
[00:00.02]Sambel Kemangi
[00:00.02]by: Dyah Probo Rini
[00:33.02]
[00:35.99]>>>
[00:36.99]>>
[00:37.99]>
[00:38.99]Enak’e jangan asem kecut,
[00:46.74]Sambele kemangi..
[00:50.64]Mangane bubar nyambut gawe,
[00:58.36]Nadyan lawuh tempe
[01:01.85]neng sehat awak’e..
[01:06.95]
[01:10.02]Segere ngombe banyu kendi,
[01:17.04]Rokok ngglinting dewe..
[01:21.52]Nadyan mung manggon ono ndeso,
[01:28.78]Nyatane ayem tentrem
[01:32.03]kumpul sak keluargo..
[01:37.00]
[01:45.53]Aku nrimo watone
[01:49.05]pokok seger waras..
[01:53.24]Kayaku lumpukno
[01:56.52]kanggo ngragati sawah..
[02:00.31]Ugo tuku bibit lan rabuk’e,
[02:06.78]Mangan sakbendinane
[02:09.83]sego sambel kemangi..
[02:14.31]
[02:20.83]>>>
[02:21.83]>>
[02:22.83]>
[02:23.83]Enak opo wong urip
[02:26.50]ono ngalam dunyo..
[02:30.48]Yen wegah rekoso
[02:33.72]urip ora biso mulyo..
[02:37.45]Kudangane romo lan ibune,
[02:43.85]Sregepo nyambut gawe
[02:46.72]ojo lali gustine..
[02:51.25]
[03:10.66]>>>
[03:11.66]>>
[03:12.66]>
[03:13.66]Enak’e jangan asem kecut,
[03:21.19]Sambele kemangi..
[03:26.17]Mangane bubar nyambut gawe,
[03:33.14]Nadyan lawuh tempe
[03:36.43]neng sehat awak’e..
[03:41.40]
[03:44.78]Segere ngombe banyu kendi,
[03:52.30]Rokok ngglinting dewe..
[03:55.80]Nadyan mung manggon ono ndeso,
[04:03.47]Nyatane ayem tentrem
[04:06.72]kumpul sak keluargo..
[04:11.06]
[04:20.02]Aku nrimo watone
[04:22.40]pokok seger waras..
[04:26.25]Kayaku lumpukno
[04:29.91]kanggo ngragati sawah..
[04:33.89]Ugo tuku bibit lan rabuk’e,
[04:40.49]Mangan sakbendinane
[04:43.60]sego sambel kemangi..
[04:54.78]>>>
[04:55.78]>>
[04:56.78]>
[04:57.78]Enak opo wong urip
[05:00.14]ono ngalam dunyo..
[05:04.56]Yen wegah rekoso
[05:07.86]urip ora biso mulyo..
[05:11.71]Kudangane romo lan ibune,
[05:18.13]Sregepo nyambut gawe
[05:21.05]ojo lali gustine..
[05:25.52]
————
Preview: