Kandas

Dwi-Ratna_Sodiq
Versi: Dwi Ratna ft. Sodiq

Pr :
Bila tiada mendalam,
Cinta dan kerinduan..
Takkan terlalu dalam,
Luka yang kurasakan..

Lk :
Bila saja kutahu,
Bahwa kesetiaanmu..
Begitu dalam padaku,
Takkan aku mengingkari janjimu..

Pr :
Sesal kian mendera,
Akhir sebuah cerita..
Kini kau telah berdua,
Itu kenyataannya..

Lk :
Bila saja kutahu,
Bahwa kesetiaanmu..
Begitu dalam padaku,
Takkan aku mengingkari janjimu..

reff:
Lk :
Sekian lama kucari
Dirimu kasih..
Dari waktu ke waktu kucari,
Hingga putus asa diri ini..

Dan betapa kusesali
Yang telah terjadi..
Kekasih yang paling kucintai,
Kini terluka hati..

Pr :
Bila tiada mendalam,
Cinta dan kerinduan..
Takkan terlalu dalam,
Luka yang kurasakan..
Hoooo..

reff:
Lk :
Sekian lama kucari
Dirimu kasih..
Dari waktu ke waktu kucari,
Hingga putus asa diri ini..

Dan betapa kusesali
Yang telah terjadi..
kekasih yang paling kucintai,
Kini terluka hati..

Ft :
Telah terlarang kita,
Untuk saling menyinta aa..
—————–
[ver: lyrics]
[id: lbsuuqch]
[ar: Dwi Ratna ft. Sodiq]
[ti: Kandas]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:00.05]Kandas
[00:00.05]by: Dwi Ratna ft. Sodiq
[00:32.05]
[00:34.95]>>>
[00:35.95]>>
[00:36.95]>
[00:37.95]Pr : Bila tiada mendalam,
[00:42.39]Pr : Cinta dan kerinduan..
[00:45.89]Pr : Takkan terlalu dalam,
[00:50.14]Pr : Luka yang kurasakan..
[00:53.51]Lk : Bila saja kutahu,
[00:57.94]Lk : Bahwa kesetiaanmu..
[01:02.56]Lk : Begitu dalam padaku,
[01:06.50]Lk : Takkan aku mengingkari janjimu..
[01:13.13]
[01:22.38]Pr : Sesal kian mendera,
[01:27.29]Pr : Akhir sebuah cerita..
[01:31.03]Pr : Kini kau telah berdua,
[01:34.98]Pr : Itu kenyataannya..
[01:38.09]Lk : Bila saja kutahu,
[01:42.59]Lk : Bahwa kesetiaanmu..
[01:46.72]Lk : Begitu dalam padaku,
[01:50.22]Lk : Takkan aku mengingkari janjimu..
[01:56.16]
[02:17.92]>>>
[02:18.92]>>
[02:19.92]>
[02:20.92]Lk: Sekian lama kucari
[02:25.92]Lk: Dirimu kasih..
[02:29.01]Lk: Dari waktu ke waktu kucari,
[02:32.69]Lk: Hingga putus asa diri ini..
[02:37.62]
[02:44.44]Lk: Dan betapa kusesali
[02:48.56]Lk: Yang telah terjadi..
[02:51.81]Lk: Kekasih yang paling kucintai,
[02:56.00]Lk: Kini terluka hati..
[02:59.87]Pr : Bila tiada mendalam,
[03:04.10]Pr : Cinta dan kerinduan..
[03:07.65]Pr : Takkan terlalu dalam,
[03:11.95]Pr : Luka yang kurasakan..
[03:14.96]Pr : Hoooo..
[03:17.82]
[03:39.04]>>>
[03:40.04]>>
[03:41.04]>
[03:42.04]Lk: Sekian lama kucari
[03:46.34]Lk: Dirimu kasih..
[03:49.47]Lk: Dari waktu ke waktu kucari,
[03:53.28]Lk: Hingga putus asa diri ini..
[03:57.85]
[04:04.35]Lk: Dan betapa kusesali
[04:08.10]Lk: Yang telah terjadi..
[04:11.85]Lk: Kekasih yang paling kucintai,
[04:15.78]Lk: Kini terluka hati..
[04:19.98]Ft: Telah terlarang kita,
[04:23.61]Ft: Untuk saling menyinta aa..
[04:30.41]
————
Preview:

Ra Ono Kabare

Dwi-Ratna
Versi: Dwi Ratna

Susah tenan rasaning batin,
Mikir sliramu sing tak tresnani..
Saben wengi ra biso turu,
Tansah kelingan marang sliramu..

Opo sliramu ngrasakke rosoku,
Roso kangen ra keno dibendhung..
Opo mung aku sing nduweni roso,
Roso kangen sing tembus ati..

Susah tenan rasaning batin,
Mikir sliramu sing tak tresnani..
Saben wengi ra biso turu,
Tansah kelingan marang sliramu..

reff:
Duh wong bagus sliramu ning endi,
Nganti seprene ra ono kabare..
Aku nelongso..aku sengsoro,
Nahan rindu sak jeroning dhodho..

Opo sliramu ora kelingan,
Marang janji sing kok ucapake..
Tresnamu gedhe setyo marang aku,
Ora bakal ninggalake aku..

Susah tenan rasaning batin,
Mikir sliramu sing tak tresnani..
Saben wengi ra biso turu,
Tansah kelingan marang sliramu..

reff:
Duh wong bagus sliramu ning endi,
Nganti seprene ra ono kabare..
Aku nelongso..aku sengsoro,
Nahan rindu sak jeroning dhodho..

Opo sliramu ora kelingan,
Marang janji sing kok ucapake..
Tresnamu gedhe setyo marang aku,
Ora bakal ninggalake aku..

Susah tenan rasaning batin,
Mikir sliramu sing tak tresnani..
Saben wengi ra biso turu,
Tansah kelingan marang sliramu..
—————-
[ver: lyrics]
[id: olioqpcc]
[ar: Dwi Ratna]
[ti: Ra Ono Kabare]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:20]
[00:01.06]Ra Ono Kabare
[00:32.06]Versi : Dwi Ratna
[00:35.06]
[00:38.06]>>>
[00:39.06]>>
[00:40.06]>
[00:41.06]Susah tenan rasaning batin,
[00:47.96]Mikir sliramu sing tak tresnani..
[00:55.02]Saben wengi ra biso turu,
[01:02.05]Tansah kelingan marang sliramu..
[01:09.51]Opo sliramu ngrasakke rosoku,
[01:16.42]Roso kangen ra keno dibendhung..
[01:23.58]Opo mung aku sing nduweni roso,
[01:31.09]Roso kangen sing tembus ati..
[01:38.26]Susah tenan rasaning batin,
[01:45.23]Mikir sliramu sing tak tresnani..
[01:52.75]Saben wengi ra biso turu,
[01:59.60]Tansah kelingan marang sliramu..
[02:06.69]
[02:09.00]==dwi ratna, ra ono kabare==
[02:37.00]
[02:40.00]>>>
[02:41.00]>>
[02:42.00]>
[02:43.00]Duh wong bagus sliramu ning endi,
[02:50.40]Nganti seprene ra ono kabare..
[02:57.43]Aku nelongso..aku sengsoro,
[03:04.34]Nahan rindu sak jeroning dhodho..
[03:11.93]Opo sliramu ora kelingan,
[03:18.78]Marang janji sing kok ucapake..
[03:26.05]Tresnamu gedhe setyo marang aku,
[03:33.03]Ora bakal ninggalake aku..
[03:41.18]Susah tenan rasaning batin,
[03:47.52]Mikir sliramu sing tak tresnani..
[03:54.36]Saben wengi ra biso turu,
[04:01.76]Tansah kelingan marang sliramu..
[04:09.11]
[04:12.59]==ra ono kabare, dwi ratna==
[04:39.05]
[04:42.05]>>>
[04:43.05]>>
[04:44.05]>
[04:45.05]Duh wong bagus sliramu ning endi,
[04:52.46]Nganti seprene ra ono kabare..
[04:59.11]Aku nelongso..aku sengsoro,
[05:06.03]Nahan rindu sak jeroning dhodho..
[05:13.29]Opo sliramu ora kelingan,
[05:20.15]Marang janji sing kok ucapake..
[05:27.49]Tresnamu gedhe setyo marang aku,
[05:34.65]Ora bakal ninggalake aku..
[05:42.61]Susah tenan rasaning batin,
[05:48.97]Mikir sliramu sing tak tresnani..
[05:56.05]Saben wengi ra biso turu,
[06:02.95]Tansah kelingan marang sliramu..
[06:10.30]
————-
Preview:

Layang Kapindo

Layang Kapindo
Ciptaan : NN
Vokal : Dwi Ratna
Produki : M.Perdana Record

Wis tak tompo layangmu kang kapindo
Ra tak woco tak seleh ono mejo
Kowe lungo ra kondo-kondo
Ra tak abalesi aku wis entuk ganti

Layang kang kapisan, aku ra kelingan
Elingku biyen, tak guwak ning ratan
Mergo lungo ora pamitan
Ugo aku wis arep tunangan

Dek semono rino wengi tak enteni
Kowe lungo aku ra dikabari
Bola-bali sliramu blenjani janji
Yen tak gagas gawe laraning ati

Saiki ayo seduluran wae
Aku lan sliramu wis dudu jodone

reff :
kembali ke atas..wis tak tompo…

Aku lan sliramu wis dudu jodone

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=WtuyzwnlZxg

Rondo Ping Limo

Dwi-Ratna_Agung
Versi: Dwi Ratna ft. Agung

Pr :
Mas mangkel atiku,
Sliramu kok ngapusi aku..
Kandane ndisik jare joko,
Bojone wis roto sak kutho,
Malah aku sing nomer limo..

Lk :
Dik seje cerito,
Mulo aku ora kondo,
Kowe ngaku yo durung kromo..
Nyatane sampun dados rondo,
Malah kowe rondo ping limo..

Mampir pasar wonokromo,
Nek dipikir pancen ora bedo,
Bab kowe karo diriku..

Pr :
Nanging aku isik sendirian,
Kowe tetep nduwe sisihan,
Banjur kapan wayahku nompo giliran..

Lk :
Mampir pasar wonokromo,
Nek dipikir pancen ora bedo,
Bab kowe karo diriku..

Pr :
Nanging aku isik sendirian,
Kowe tetep nduwe sisihan,
Banjur kapan wayahku nompo giliran..

Mas mangkel atiku,
Sliramu kok ngapusi aku..
Kandane ndisik jare joko,
Bojone wis roto sak kutho,
Malah aku sing nomer limo..

reff :
Lk :
Mampir pasar wonokromo,
Nek dipikir pancen ora bedo,
Bab kowe karo diriku..

Pr :
Nanging aku isik sendirian,
Kowe tetep nduwe sisihan,
Banjur kapan wayahku nompo giliran..

Lk :
Mampir pasar wonokromo,
Nek dipikir pancen ora bedo,
Bab kowe karo diriku..

Pr :
Nanging aku isik sendirian,
Kowe tetep nduwe sisihan,
Banjur kapan wayahku nompo giliran..

Pr : Mas mangkel atiku..
Lk : Podo yo karo atiku..

Ft :
Mugo dadi mimi lan mintuno,
Ora bakal nemu perkoro,
Masio dadi sing nomer limo..

Mugo dadi mimi lan mintuno,
Ora bakal nemu perkoro,
Masio karo rondo ping limo..
Masio karo rondo ping limo..
————-
[id: havazpca]
[ar: Dwi Ratna ft. Agung]
[ti: Rondo Ping Limo]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:01.15]Rondo Ping Limo – Dwi Ratna ft. Agung
[00:21.51][01:14.93][01:50.46][02:43.51][03:38.03][04:50.32]
[00:24.51][03:10.70]>>>
[00:25.51][03:11.70]>>
[00:26.51][03:12.70]>
[00:27.51][02:20.82]Pr: Mas mangkel atiku,
[00:32.62][02:25.73]Pr: Sliramu kok ngapusi aku..
[00:39.22][02:31.90]Pr: Kandane ndisik jare joko,
[00:41.64][02:34.38]Pr: Bojone wis roto sak kutho,
[00:44.69][02:37.73]Pr: Malah aku sing nomer limo..
[00:51.34]Lk: Dik seje cerito,
[00:56.51]Lk: Mulo aku ora kondo..
[01:02.67]Lk: Kowe ngaku yo durung kromo,
[01:05.34]Lk: Nyatane sampun dados rondo,
[01:08.40]Lk: Malah kowe rondo ping limo..
[01:26.69][01:56.42][03:13.70][03:44.13]Lk: Mampir pasar wonokromo,
[01:28.87][01:58.79][03:16.31][03:46.43]Lk: Nek dipikir pancen ora bedo,
[01:32.74][02:02.34][03:20.05][03:50.03]Lk: Bab kowe karo diriku..
[01:38.27][02:07.50][03:25.70][03:55.62]Pr: Nanging aku isik sendirian,
[01:40.94][02:10.62][03:28.57][03:58.43]Pr: Kowe tetep nduwe sisihan,
[01:44.05][02:13.78][03:31.75][04:01.72]Pr: Banjur kapan wayahku nompo giliran..
[04:08.32]Pr: Mas mangkel atiku..
[04:12.98]Lk: Podo yo karo atiku..
[04:19.90][04:32.09]Ft: Mugo dadi mimi lan mintuno,
[04:22.26][04:34.27]Ft: Ora bakal nemu perkoro,
[04:25.56][04:37.51][04:43.61]Ft: Masio dadi sing nomer limo..
————–
Preview:

Janda Baru

Agung_Dwi-Ratna
Versi: Dwi Ratna ft Agung

Lk:
Deg-degan dhik dhik..

Deg-degan dhikdhik..
Deg-degan, jantungku deg-degan
Nalikane aku krungu kabare..
Ora nyono aku ora kecewo,
Opo bener sliramu wis pisahan..

Pr:
Tratapan mas mas..

Tratapan mas mas..
Tratapan, jantungku tratapan
Ora ngiro kepanggih kalih sampean..
Tak kiro sampean isih bujang,
Alah jebulane sampean dudho anyaran..

Lk:
Gethuk dhik..
Gethuke telo..
Yen wis pethuk dhik..
Ayo gek ndang ngopo..

Pr:
Tuku duku mas..
Neng kutho semarang..
Lagi ketemu
Kok wani pegang-pegang..

Lk:
Sabtu dhik..
Maleme minggu..
Duh wong ayu
Ojo gawe gelo atiku..

Pr:
Menyang solo mas,
Tuku selendang biru..
Ojo sembrono
Najan aku janda baru..

Reff:
Lk:
Deg-degan dhik dhik..

Deg-degan dhik dhik..
Deg-degan, atiku deg-degan
Nalikane aku krungu kabare..
Ora nyono aku ora kecewo,
Opo bener sliramu wis pisahan..

Pr:
Tratapan mas mas..

Tratapan mas mas..
Tratapan, jantungku tratapan
Ora ngiro kepanggih kalih sampean..
Tak kiro sampean isih bujang,
Alah jebulane sampean dudho anyaran..

Lk:
Gethuk dhik..
Gethuke telo..
Yen wis pethuk dhik..
Ayo gek ndang ngopo..

Pr:
Tuku duku mas..
Neng kutho semarang..
Lagi ketemu
Kok wani pegang-pegang..

Lk:
Sabtu dhik..
Maleme minggu..
Duh wong ayu
Ojo gawe gelo atiku..

Pr:
Menyang solo mas,
Tuku selendang biru..
Ojo sembrono
Najan aku janda baru..
—————–
[ver: lyrics]
[id: lzqhicch]
[ar: Dwi Ratna ft. Agung]
[ti: Janda Baru]
[al: Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:54]
[00:00.05]Janda Baru
[00:00.05]by: Dwi Ratna ft Agung
[00:24.05]
[00:26.25]>>>
[00:27.25]>>
[00:28.25]>
[00:29.25]Lk: Deg-degan dhik dhik..
[00:35.04]
[00:45.93]Lk: Deg-degan dhik dhik..
[00:49.01]Lk: Deg-degan, jantungku deg-degan
[00:55.12]Lk: Nalikane aku krungu kabare..
[01:00.78]Lk: Ora nyono aku ora kecewo,
[01:05.63]Lk: Opo bener sliramu wis pisahan..
[01:11.35]Pr: Tratapan mas mas..
[01:14.41]
[01:27.70]Pr: Tratapan mas mas..
[01:33.23]Pr: Tratapan, jantungku tratapan
[01:39.47]Pr: Ora ngiro kepanggih kalih sampean..
[01:45.12]Pr: Tak kiro sampean isih bujang,
[01:50.31]Pr: Alah jebulane sampean dudho anyaran..
[01:57.01]
[02:06.99]Lk: Gethuk dhik..
[02:09.09]Lk: Gethuk’e telo..
[02:12.14]Lk: Yen wis pethuk dhik..
[02:14.04]Lk: Ayo gek ndang ngopo..
[02:17.19]Pr: Tuku duku mas..
[02:20.08]Pr: Neng kutho semarang..
[02:23.13]Pr: Lagi ketemu
[02:24.99]Pr: Kok wani pegang-pegang..
[02:28.99]Lk: Sabtu dhik..
[02:31.19]Lk: Maleme minggu..
[02:34.31]Lk: Duh wong ayu
[02:35.81]Lk: Ojo gawe gelo atiku..
[02:39.82]Pr: Menyang solo,
[02:41.61]Pr: Tuku selendang biru..
[02:44.91]Pr: Ojo sembrono
[02:46.91]Pr: Najan aku janda baru..
[02:51.07]
[03:14.95]>>>
[03:15.95]>>
[03:16.95]>
[03:17.95]Lk: Deg-degan dhik dhik..
[03:21.95]
[03:33.86]Lk: Deg-degan dhik dhik..
[03:38.79]Lk: Deg-degan, atiku deg-degan
[03:43.79]Lk: Nalikane aku krungu kabare..
[03:49.21]Lk: Ora nyono aku ora kecewo,
[03:54.30]Lk: Opo bener sliramu wis pisahan..
[04:00.10]Pr: Tratapan mas mas..
[04:04.38]
[04:18.02]Pr: Tratapan mas mas..
[04:22.42]Pr: Tratapan, jantungku tratapan
[04:29.14]Pr: Ora ngiro kepanggih kalih sampean..
[04:34.82]Pr: Tak kiro sampean isih bujang,
[04:39.66]Pr: Alah jebulane sampean dudho anyaran..
[04:46.20]
[04:56.17]Lk: Gethuk dhik..
[04:58.83]Lk: Gethuk’e telo..
[05:01.64]Lk: Yen wis pethuk dhik..
[05:03.68]Lk: Ayo gek ndang ngopo..
[05:07.59]Pr: Tuku duku mas..
[05:09.83]Pr: Neng kutho semarang..
[05:12.89]Pr: Lagi ketemu
[05:14.57]Pr: Kok wis wani pegang-pegang..
[05:18.73]Lk: Sabtu dhik..
[05:20.72]Lk: Maleme minggu..
[05:23.90]Lk: Duh wong ayu
[05:25.70]Lk: Ojo gawe gelo atiku..
[05:29.69]Pr: Menyang solo,
[05:31.17]Pr: Tuku selendang biru..
[05:34.47]Pr: Ojo sembrono
[05:36.35]Pr: Najan aku janda baru..
[05:41.08]
————-
Preview:

Kawin Benjang Nopo

Dwi-Ratna_Sodiq_1
versi: Dwi Ratna & Sodiq

Lk:
NDUK NDUK AKU TAKON,
WANGSULONO SING PRASOJO..
KOWE WIS DEWOSO,
KEREP DIAPELI JOKO..

KAE JANE SOPO,
DOLAN KOK ORA WAYAHAN..
DIRASANI TONGGO
JARE KOK DIDOL MURAHAN..

Pr:
E..GOLEK PERKORO,
RASANAN WATON SULOYO..
NGOMONG DIDOL MURAH,
NOPO KULO TOWO-TOWO..

BAPAK KULO BLOKO,
NIKI NGENTEN CALON KULO..
ADUH BIYUNG ROMO,
KULO KAWIN MBENJANG NOPO..

Lk:
E.E.JO SRAMPANGAN NDUK,
KAWINAN PERLU PITUNGAN..
PATHOKAN DINO PASARAN,
PALINTANGAN DINO KLAIRAN..

Pr:
NIKI WAU CORO NOPO PAK,
LHA KOK KOYO NGITUNG DAGANGAN..
NDIKO NGAWINKE ANAK,
NOPO NGAWINKE PITUNGAN..
NDIKO NGAWINKE ANAK,
NOPO NGAWINKE PITUNGAN..

Lk:
“NDUK RUNGOKNO YO
“OMONGE BAPAK IKI YA
“WONG RUMAH TANGGA
“IKU PERLU PITUNGAN
“TEGESE DINO PASARANE CALON BOJOMU
“KARO PASARANMU
“JUMLAH KETEMU PIRO
“TEGESE SIJI TIBO SANDANG
“LORO TIBO PANGAN
“TELU TIBO GEDHONG
“PAPAT LORO LIMO PATI
“LHA BAPAK BIYEN
“TIBO KLUMAH NDUK HA..

reff:
Lk:
NDUK NDUK AKU TAKON,
WANGSULONO SING PRASOJO..
KOWE WIS DEWOSO,
KEREP DIAPELI JOKO..

KAE JANE SOPO,
DOLAN KOK ORA WAYAHAN..
DIRASANI TONGGO
JARE KOK DIDOL MURAHAN..

Pr:
E..GOLEK PERKORO,
RASANAN WATON SULOYO..
NGOMONG DIDOL MURAH,
NOPO KULO TOWO-TOWO..

BAPAK KULO BLOKO,
NIKI NGENTEN CALON KULO..
ADUH BIYUNG ROMO,
KULO KAWIN MBENJANG NOPO..

Lk:
E.E.JO SRAMPANGAN NDUK,
KAWINAN PERLU PITUNGAN..
PATHOKAN DINO PASARAN,
PALINTANGAN DINO KLAIRAN..

Pr:
NIKI WAU CORO NOPO PAK,
LHA KOK KOYO NGITUNG DAGANGAN..
NDIKO NGAWINKE ANAK,
NOPO NGAWINKE PITUNGAN..
NDIKO NGAWINKE ANAK,
NOPO NGAWINKE PITUNGAN..
——————
[ver: lyrics]
[id: vwpwulch]
[ar: Dwi Ratna ft. Sodiq]
[ti: Kawin Benjang Nopo]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:59]
[00:00.04]KAWIN BENJANG NOPO
[00:00.04]by: Dwi Ratna & Sodiq
[00:20.04]
[00:22.04]>>>
[00:23.04]>>
[00:24.04]>
[00:25.04]Lk: NDUK NDUK AKU TAKON
[00:28.23]Lk: WANGSULONO SING PRASOJO..
[00:31.77]Lk: KOWE WIS DEWOSO
[00:34.38]Lk: KEREP DIAPELI JOKO..
[00:38.01]Lk: KAE JANE SOPO
[00:40.44]Lk: DOLAN KOK ORA WAYAHAN..
[00:43.93]Lk: DIRASANI TONGGO
[00:46.30]Lk: JARE KOK DIDOL MURAHAN..
[00:49.97]Pr: E.. GOLEK PERKORO
[00:52.45]Pr: RASANAN WATON SULOYO..
[00:56.18]Pr: NGOMONG DIDOL MURAH
[00:58.53]Pr: NOPO KULO TOWO TOWO..
[01:01.95]Pr: BAPAK KULO BLOKO
[01:04.66]Pr: NIKI NGENTEN CALON KULO..
[01:08.29]Pr: ADUH BIYUNG ROMO
[01:10.83]Pr: KULO KAWIN MBENJANG NOPO..
[01:15.00]
[01:16.86]Lk: E.E. JO SRAMPANGAN NDUK
[01:18.73]Lk: KAWINAN PERLU PITUNGAN..
[01:21.80]Lk: PATHOKAN DINO PASARAN
[01:24.41]Lk: PALINTANGAN DINO KLAIRAN..
[01:28.33]Pr: NIKI WAU CORO NOPO PAK,
[01:31.20]Pr: LHA KOK KOYO NGITUNG DAGANGAN..
[01:34.29]Pr: NDIKO NGAWINKE ANAK
[01:36.52]Pr: NOPO NGAWINKE PITUNGAN..
[01:40.33]Pr: NDIKO NGAWINKE ANAK
[01:42.88]Pr: NOPO NGAWINKE PITUNGAN..
[01:46.93]Lk: “NDUK RUNGOKNO YO
[01:50.44]Lk: “OMONGE BAPAK IKI YA
[01:52.12]Lk: “WONG RUMAH TANGGA
[01:53.88]Lk: “IKU PERLU PITUNGAN
[01:55.22]Lk: “TEGESE DINO PASARANE CALON BOJOMU
[01:58.71]Lk: “KARO PASARANMU
[02:00.95]Lk: “JUMLAH KETEMU PIRO
[02:03.12]Lk: “TEGESE SIJI TIBO SANDANG
[02:06.66]Lk: “LORO TIBO PANGAN
[02:08.71]Lk: “TELU TIBO GEDHONG
[02:10.58]Lk: “PAPAT LORO LIMO PATI
[02:13.94]Lk: “LHA BAPAK BIYEN
[02:16.12]Lk: “TIBO KLUMAH NDUK HA..
[02:19.86]
[02:29.72]>>>
[02:30.04]>>
[02:31.04]>
[02:32.04]Lk: NDUK NDUK AKU TAKON
[02:34.85]Lk: WANGSULONO SING PRASOJO..
[02:38.39]Lk: KOWE WIS DEWOSO
[02:40.94]Lk: KEREP DIAPELI JOKO..
[02:44.72]Lk: KAE JANE SOPO
[02:46.67]Lk: DOLAN KOK ORA WAYAHAN..
[02:50.48]Lk: DIRASANI TONGGO
[02:52.89]Lk: JARE KOK DIDOL MURAHAN..
[02:56.58]Pr: E.. GOLEK PERKORO
[02:59.12]Pr: RASANAN WATON SULOYO..
[03:02.54]Pr: NGOMONG DIDOL MURAH
[03:05.16]Pr: NOPO KULO TOWO TOWO..
[03:08.69]Pr: BAPAK KULO BLOKO
[03:11.25]Pr: NIKI NGENTEN CALON KULO..
[03:14.80]Pr: ADUH BIYUNG ROMO
[03:17.41]Pr: KULO KAWIN MBENJANG NOPO..
[03:21.52]Lk: E.E. JO SRAMPANGAN NDUK
[03:25.25]Lk: KAWINAN PERLU PITUNGAN..
[03:28.31]Lk: PATHOKAN DINO PASARAN
[03:30.91]Lk: PALINTANGAN DINO KLAIRAN..
[03:34.65]Pr: NIKI WAU CORO NOPO PAK,
[03:37.38]Pr: LHA KOK KOYO NGITUNG DAGANGAN..
[03:40.50]Pr: NDIKO NGAWINKE ANAK
[03:43.06]Pr: NOPO NGAWINKE PITUNGAN..
[03:46.73]Pr: NDIKO NGAWINKE ANAK
[03:49.21]Pr: NOPO NGAWINKE PITUNGAN..
[03:53.88]
————–
Preview: