Stasiun Kutoarjo

Ciptaan : Dul Giman
Vokal : Dul Giman
Produksi : ??

Saiki sliramu tak tunggu,
Ning stasiun kutoarjo
Jare sido arep mulih,
Numpak sepur sawunggalih

Aduh duh seneng atiku,
Arep ketemu karo sliramu
Wis suwe ora ketemu,
Kangen banget karo sliramu

Kae sepure wis teko,
Ning stasiun kutoarjo
Tak tunggu ning lawang metu,
Aduh duh ra sabar atiku

Aku koyo ra percoyo,
Sliramu digandeng wong liyo
Loro tenan atiku,
Sliramu tego karo aku

Aku iki salahe opo,
Sliramu gandeng karo wong liyo
Ati seneng dadine gelo,
Ning stasiun kutoarjo

reff :
kembali ke atas..saiki sliramu tak…

Saiki sliramu tak tunggu,
Ning stasiun kutoarjo
Wis suwe ora ketemu,
Kangen banget karo sliramu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=op8b8dZT5Xo

[versi: Lyric]
[ar: Dul Giman]
[ti: Stasiun Kutoarjo]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:51]
[00:01.00]Stasiun Kutoarjo
[00:06.00]Ciptaan : Dul Giman
[00:09.00]Versi : Dul Giman
[00:12.00]
[00:33.00]***
[00:34.00]**
[00:35.00]*
[00:36.26]Saiki sliramu tak tunggu,
[00:40.88]Ning stasiun kutoarjo
[00:45.63]Jare sido arep mulih,
[00:48.66]Numpak sepur sawunggalih
[00:52.47]Aduh duh seneng atiku,
[00:56.70]Arep ketemu karo sliramu
[01:00.72]Wis suwe ora ketemu,
[01:04.01]Kangen banget karo sliramu
[01:09.25]
[01:13.96]***
[01:14.96]**
[01:15.96]*
[01:16.96]Kae sepure wis teko,
[01:21.29]Ning stasiun kutoarjo
[01:25.62]Tak tunggu ning lawang metu,
[01:28.91]Aduh duh ra sabar atiku
[01:34.04]Aku koyo ra percoyo,
[01:38.99]Sliramu digandeng wong liyo
[01:43.07]Loro tenan atiku,
[01:46.16]Sliramu tego karo aku
[01:49.96]Aku iki salahe opo,
[01:54.34]Sliramu gandeng karo wong liyo
[01:57.89]Ati seneng dadine gelo,
[02:01.87]Ning stasiun kutoarjo
[02:06.15]
[02:46.86]***
[02:47.86]**
[02:48.86]*
[02:49.86]Saiki sliramu tak tunggu,
[02:53.51]Ning stasiun kutoarjo
[02:57.90]Jare sido arep mulih,
[03:01.02]Numpak sepur sawunggalih
[03:05.52]Aduh duh seneng atiku,
[03:08.85]Arep ketemu karo sliramu
[03:13.08]Wis suwe ora ketemu,
[03:16.49]Kangen banget karo sliramu
[03:21.35]
[03:26.76]***
[03:27.76]**
[03:28.76]*
[03:29.76]Kae sepure wis teko,
[03:33.83]Ning stasiun kutoarjo
[03:38.20]Tak tunggu ning lawang metu,
[03:41.44]Aduh duh ra sabar atiku
[03:46.34]Aku koyo ra percoyo,
[03:51.18]Sliramu digandeng wong liyo
[03:55.40]Loro tenan atiku,
[03:58.51]Sliramu tego karo aku
[04:03.17]Aku iki salahe opo,
[04:06.58]Sliramu gandeng karo wong liyo
[04:10.28]Ati seneng dadine gelo,
[04:14.17]Ning stasiun kutoarjo
[04:18.74]Saiki sliramu tak tunggu,
[04:22.10]Ning stasiun kutoarjo
[04:25.98]Wis suwe ora ketemu,
[04:29.16]Kangen banget karo sliramu
[04:34.72]

Tinggal Nembung

Lirik Lagu Jawa Sanguturu ke-1700 Tinggal Nembung
Ciptaan : Dul Giman
Vokal : Dul Giman & ??
Produksi : ??

Lk :
PRING BAMBU WULUNG,
DITANDUR NING KAMPUNG-KAMPUNG
Pr :
MAS, OJO BINGUNG
OPO TOH SING AREP MBOK TEMBUNG

Lk :
DIK, NJALUK GUNUNG
LAN MADU SING NING TEMPURUNG
Pr :
MAS, OJO MUTUNG
YEN KAREPMU KUWI TAK BENDHUNG

Lk :
LHA NING OPO KOWE MAU NAWANI
LHA NING OPO KOWE SAIKI MBLENJANI
LHA NING OPO KOWE MAU NAWARI
LHA NING OPO KOWE SAIKI KOK MLEROKI

reff :
Pr :
E E E E DIKE’I ATI
E E KANGMAS MALAH NGROGOH REMPELO
E E E E DIKE’I PIPI,
KANGMAS KOK TERUS NJALUK SING NEKO-NEKO

Lk :
DIK DIK DIK, YEN WIS SEHATI
DUWEKMU KUWI AREP DINGGO SOPO
Pr :
YO NGGO KANGMAS SING WIS NING ATI
SARATE YEN AKU WIS DADI BOJOMU
KANGMAS NJALUK GUNUNG, NGLANGI NING TELOGO MADUKU
KANGMAS TINGGAL NEMBUNG OPO WAE TAK TURUTI

reff :
Lk :
DIK, NJALUK GUNUNG
LAN MADU SING NING TEMPURUNG
Pr :
MAS, OJO MUTUNG
YEN KAREPMU KUWI TAK BENDHUNG

Lk :
LHA NING OPO KOWE MAU NAWANI
LHA NING OPO KOWE SAIKI MBLENJANI
LHA NING OPO KOWE MAU NAWARI
LHA NING OPO KOWE SAIKI KOK MLEROKI

reff :
Pr :
E E E E DIKE’I ATI
E E KANGMAS MALAH NGROGOH REMPELO
E E E E DIKE’I PIPI,
KANGMAS KOK TERUS NJALUK SING NEKO-NEKO

Lk :
DIK DIK DIK, YEN WIS SEHATI
DUWEKMU KUWI AREP DINGGO SOPO
Pr :
YO NGGO KANGMAS SING WIS NING ATI
SARATE YEN AKU WIS DADI BOJOMU
KANGMAS NJALUK GUNUNG, NGLANGI NING TELOGO MADUKU
KANGMAS TINGGAL NEMBUNG OPO WAE TAK TURUTI

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ymYE3CyDbVQ