Anak Pamit

Anak Pamit
Ciptaan : Djollyngga
Vokal : Een Mulyana & Djollyngga
Produksi : dp60_studio

Pr :
Pengenku sekolah, tekan rampunge kuliah
Menengah pertama, pedhot kahanan biaya
Rama aku ngerti, uripe lagi rekasa
Ikhlas aku trima, kula pamit golek kerja

reff :

Pr :
Lila aku lila, ku printahane wong liya
Olih duwit olih, pengalaman wong nang kota

Rama biyung ndonga, mondhang saget yen tak tengga??
Supayane beja, uripku tinemu mulya
Lilakena aku pamit, lilakena aku lunga
Kula sungkem, nyuwun restune wong tuwa

Lk :
Pengene wong tuwa, mbakatku tekan sarjana
Tapi apa daya, kaadaan wis ora bisa
Wong toto wis ngerti, ramamu lagi sengsara
Yen kena tak penggak, kowe aja nganti lunga

reff :

Lk :
Lara ati lara, jane aku ora tega
Abot jane abot, semedhot ning njero dada

Jeritan nurani, aku sing kanggonan dosa
Wajibe wong tuwa, ora bisa mbuktikena

Aku mung bisa ndedonga, najan ati urung lila
Moga-moga, kowe nemoni beja

Pr :
Lilakena aku pamit, lilakena aku lunga
Kula sungkem, nyuwun restune wong tuwa

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=bm0UtQOeiDM

Wangon Tangerang

Ciptaan : Djollyngga
Vokal : Djollyngga
Produksi : dp60studio

Eeee, lir kelingan
Nalikane kenalan karo sampean
Clana ireng setelan, kaos jambon
Wayah sore, nang njero terminal wangon

Eeee, jagong jejer
Ning bis malam jurusan kota tangerang
Nekad njebak bondone rayuan
Jawabane gelem asal nggo beneran

reff :
Nuju nang tegal, tanganku mulai nakal
Detak jantungku, berdebar-debar
Tegal cirebon, eh malah ngantuk ning pangkon
Gaya ngantuk, sirahku kejedhong padon

Eeee, lir kelingan
Nalikane kenalan karo sampean
Clana ireng setelan, kaos jambon
Wayah sore, nang njero terminal wangon

Eeee, jagong jejer
Ning bis malam jurusan kota tangerang
Nekad njebak bondone rayuan
Jawabane gelem asal nggo beneran

reff :
Ning indramyu, labih maning nggaya-ngguyu
Rasane seneng, seneng atiku
Tekan ning krawang, pikiranku wis melayang
Esuk butul ning tangerang, terus pisahan

Eeee, saben wengi
Nyekel hp, rayuan bek dobokan
Singkat terus dadi pertunangan
Ulan pitu, akad nikah diresmikan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=95uOANwmQzw