Magih Welas

Versi: Diva Rossa

Wis sing tahan rasane ati iki,
Terus terusan isun riko apusi..
Omong riko sing keneng digugu,
Pait koyo peru..

Perandane masiyo tah wis ngerti,
Sabendino isun riko larani..
Keneng paran isun magih bain,
Welas ambi riko..

reff:
Pengen isun ucul ambi ayang ayangane riko,
Tapi paran soyo isun lalekaken awak riko..
Soyo enget bain, soyo welas bain
Isun pasrah paran jare urip iki..

Perandane masiyo tah wis ngerti,
Sabendino isun riko larani..
Keneng paran isun magih bain,
Welas ambi riko..

reff:
Pengen isun ucul ambi ayang ayangane riko,
Tapi paran soyo isun lalekaken awak riko..
Soyo enget bain, soyo welas bain
Isun pasrah paran jare urip iki..

Pengen isun ucul ambi ayang ayangane riko,
Tapi paran soyo isun lalekaken awak riko..
Soyo enget bain, soyo welas bain
Isun pasrah paran jare urip iki..
Isun pasrah paran jare urip iki..

Pungkasane

Versi: Diva Rossa

Pungkas, pungkasane, awak isun yo kapusan
Kari seru, pinter riko, uliye sengidan..

Nyengidakaken lakon, cerito sakbenere
Seprono-seprene riko, yo mung gawe-gawe

Ngomong welas, ngomong sayang, yo mung sandiworo
Apuwo awak isun, kari gampang percoyo..

reff:
Wis kadhung sun pasrahno,
Paran bain hang sun duweni,
Tega tegane riko ngapusi,
Lan suloyo janji..

Serto kabeh wis entek,
Lan sun sing duwe paran-paran,
Seru entenge lamben riko,
Ngomong putus tanpo alasan
Seperene.., sing ono kabare..

Pungkas, pungkasane, awak isun yo kapusan
Kari seru, pinter riko, uliye sengidan..

Nyengidakaken lakon, cerito sakbenere
Seprono-seprene riko, yo mung gawe-gawe

Ngomong welas, ngomong sayang, yo mung sandiworo
Apuwo awak isun, kari gampang percoyo..

reff:
Wis kadhung sun pasrahno,
Paran bain hang sun duweni,
Tega tegane riko ngapusi,
Lan suloyo janji..

Serto kabeh wis entek,
Lan sun sing duwe paran-paran,
Seru entenge lamben riko,
Ngomong putus tanpo alasan
Seperene.., sing ono kabare..
Seperene.., sing ono kabare..

1234