Magih Welas

Versi: Diva Rossa

Wis sing tahan rasane ati iki,
Terus terusan isun riko apusi..
Omong riko sing keneng digugu,
Pait koyo peru..

Perandane masiyo tah wis ngerti,
Sabendino isun riko larani..
Keneng paran isun magih bain,
Welas ambi riko..

reff:
Pengen isun ucul ambi ayang ayangane riko,
Tapi paran soyo isun lalekaken awak riko..
Soyo enget bain, soyo welas bain
Isun pasrah paran jare urip iki..

Perandane masiyo tah wis ngerti,
Sabendino isun riko larani..
Keneng paran isun magih bain,
Welas ambi riko..

reff:
Pengen isun ucul ambi ayang ayangane riko,
Tapi paran soyo isun lalekaken awak riko..
Soyo enget bain, soyo welas bain
Isun pasrah paran jare urip iki..

Pengen isun ucul ambi ayang ayangane riko,
Tapi paran soyo isun lalekaken awak riko..
Soyo enget bain, soyo welas bain
Isun pasrah paran jare urip iki..
Isun pasrah paran jare urip iki..

Pungkasane

Versi: Diva Rossa

Pungkas, pungkasane, awak isun yo kapusan
Kari seru, pinter riko, uliye sengidan..

Nyengidakaken lakon, cerito sakbenere
Seprono-seprene riko, yo mung gawe-gawe

Ngomong welas, ngomong sayang, yo mung sandiworo
Apuwo awak isun, kari gampang percoyo..

reff:
Wis kadhung sun pasrahno,
Paran bain hang sun duweni,
Tega tegane riko ngapusi,
Lan suloyo janji..

Serto kabeh wis entek,
Lan sun sing duwe paran-paran,
Seru entenge lamben riko,
Ngomong putus tanpo alasan
Seperene.., sing ono kabare..

Pungkas, pungkasane, awak isun yo kapusan
Kari seru, pinter riko, uliye sengidan..

Nyengidakaken lakon, cerito sakbenere
Seprono-seprene riko, yo mung gawe-gawe

Ngomong welas, ngomong sayang, yo mung sandiworo
Apuwo awak isun, kari gampang percoyo..

reff:
Wis kadhung sun pasrahno,
Paran bain hang sun duweni,
Tega tegane riko ngapusi,
Lan suloyo janji..

Serto kabeh wis entek,
Lan sun sing duwe paran-paran,
Seru entenge lamben riko,
Ngomong putus tanpo alasan
Seperene.., sing ono kabare..
Seperene.., sing ono kabare..

Ojo Pati Janji

Versi: Diva Rosa

Riko ojo pati janji-janji,
Riko hang gawe gelo ring ati
Nong endi parane, wong loro atine
Kadung sing nemu paran tambane

Wong duwe janji abot sanggane,
Kadhung durung kelaksan anane
Panggah nganteni, wong hang dijanjeni
Sing ono enake, wong nganteni

reff:
Janji-janji, tibane nyulayani
Kok tegane, nong isun yo ngapusi
Lorone ring ati, sopo hang nambani
Yo sing ono maning, wong hang duwe janji

Wong duwe janji abot sanggane,
Kadhung durung kelaksan anane
Panggah nganteni, wong hang dijanjeni
Sing ono enake, wong nganteni

reff:
Janji-janji, tibane nyulayani
Kok tegane, nong isun yo ngapusi
Lorone ring ati, sopo hang nambani
Yo sing ono maning, wong hang duwe janji

Riko ojo pati janji-janji,
Riko hang gawe gelo ring ati
Nong endi parane, wong loro atine
Kadung sing nemu paran tambane

Gambar Impen

Versi: Diva Rosa

Suk isuk madep ngulon,
Tengak-tenguk ambi mantuk-mantuk
Pulpen ring tangan kertas lempiran,
Koyo wong kantoran
Diotak-atik, ongkone diwolak-walik koyo lintrik
Sing leren-leren ulihe nyocokne impen

Dong-dong nggerandong,
Kadang wayah bengi wong podo nggerandong
Buku diobong disandingi sego bolong sambel tempong
Mit komat kamit moco montro
Utak-atik nyeluk demit
Njaluk dicekel hang metu nomere piro

reff :
Saben dino ulehe kadung tuku,
Tapi siji baen sing ono hang metu
Geregeten, rasane ati iki
Tuku gambar sapi metune srikandi

Isun gemes, yo sing ono kapoke
Malah sengojo nyiapaken danane
Dasar apes tuku sing tau metu
Kelang keleng kesat keset dong kelatu

Suk isuk madep ngulon,
Tengak-tenguk ambi mantuk-mantuk
Pulpen ring tangan kertas lempiran,
Koyo wong kantoran
Diotak-atik, ongkone diwolak-walik koyo lintrik
Sing leren-leren ulihe nyocokne impen

Dong-dong nggerandong,
Kadang wayah bengi wong podo nggerandong
Buku diobong disandingi sego bolong sambel tempong
Mit komat kamit moco montro
Utak-atik nyeluk demit
Njaluk dicekel hang metu nomere piro

reff :
Saben dino ulehe kadung tuku,
Tapi siji baen sing ono hang metu
Geregeten, rasane ati iki
Tuku gambar sapi metune srikandi

Isun gemes, yo sing ono kapoke
Malah sengojo nyiapaken danane
Dasar apes tuku sing tau metu
Kelang keleng kesat keset dong kelatu

Dadung

Versi: Diva Rosa

Sepet dipelintir, tali dadung arane
Cupet kakehen pikir, yoro linglung tibane
Dadung dienggo nyancang, sapi ring tegalan
Dung dadunge ilang, sapi ucul sak dalan-dalan

Siro menungso,
Duwe tali ring njero rogo
Dung pedhot taline, koyo kembang ilang sarine
Koyo kembang ilang sarine

reff :
Kadhung kembang ilang sarine,
Mesti bain sing ono wangine
Kadhung prawan hang ilang sarine,
Mesti bain getun bungkasane
Mangkane hang ati-ati,
Ojo keneng diakali

reff :
Siro menungso,
Duwe tali ring njero rogo
Dung pedhot taline, koyo kembang ilang sarine
Koyo kembang ilang sarine

Kadhung kembang ilang sarine,
Mesti bain sing ono wangine
Kadhung prawan hang ilang sarine,
Mesti bain getun bungkasane
Mangkane hang ati-ati,
Ojo keneng diakali
Ojo keneng diakali

Duwe Tah Using

Versi: Diva Rosa

Nong alas, nggolet kayu nongko
Nong kelir, liwat kalipuro
Kari lawas, riko sing ono teko
Roso kuwatir, nong ati mesti ono

Sing luput, krentege batin iki
Rungu kabar, kok riko wis rabi
Semendal, semendal rasane ati
Hang sun welasi, tego nggowo wohe ati

Masiyo saiki, riko wis rabi
Welas isun, angel diilangi
Saktemene tatu batin iki,
Nyawang riko, wis nyanding wong liyo

Tambah maning, perih batin iki
Nolih riko, wis nggendong bayi
He iye-iye…, kari loro
Duwe tah using, roso rumongso
He iye-iye…, kari loro
Duwe tah using, roso rumongso

reff :
Sing luput, krentege batin iki
Rungu kabar, kok riko wis rabi
Semendal, semendal rasane ati
Hang sun welasi, tego nggowo wohe ati

reff :
Masiyo saiki, riko wis rabi
Welas isun, angel diilangi
Saktemene tatu batin iki,
Nyawang riko, wis nyanding wong liyo

Tambah maning, perih batin iki
Nolih riko, wis nggendong bayi
He iye-iye…, kari loro
Duwe tah using, roso rumongso
He iye-iye…, kari loro
Duwe tah using, roso rumongso

He iye-iye…, kari loro
Duwe tah using, roso rumongso
He iye-iye…, kari loro
Duwe tah using, roso rumongso

Gesah

Versi: Diva Rosa

Apuwo mbesengut, lambe mecucut
Dhung isun luput, ojo merengut
Takono sulung, jo kesusu mumpung
Niat sun nulung, konco hang bingung

reff :
Kang…, hang riko deleng yo sing bener
Mung gesah, nyritaaken masalahe

Kang…, ojo nurut bisike setan
Sing mungkin sun golet ganti
Ala emas, wong liyan riko

Apuwo mbesengut, lambe mecucut
Dhung isun luput, ojo merengut
Takono sulung, jo kesusu mumpung
Niat sun nulung, konco hang bingung

reff :
Kang…, hang riko deleng yo sing bener
Mung gesah, nyritaaken masalahe

Kang…, ojo nurut bisike setan
Sing mungkin sun golet ganti
Ala emas, wong liyan riko

Apuwo mbesengut, lambe mecucut
Dhung isun luput, ojo merengut
Takono sulung, jo kesusu mumpung
Niat sun nulung, konco hang bingung