Dokter Cinta

Dini-Aditama_3
Versi: Dini Aditama

Mak’e tulungi aku lagi bingung,
Pusing rasane mikirke dewek’e..
Sing tansah gawe,
Loroning marang atiku..

Pancen ra bagus,
Ugo ora ngganteng..
Ora sugih bondho ora sugih ndunyo,
Nanging nengopo gayane koyo superstar..

reff:
Mak’e mak’e mak’e,
Tulungi aku sing lagi bingung..
Virus cinta sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Pak’e pak’e pak’e,
Opo iki sing jenenge tresno..
Aku ngene sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Oh nengopo iki kudu manggon neng njero atiku,
Sing tresno sliramu..
Wah ciloko yen wong lanang kabeh,
Wis ora podho setyo..

Oh nengopo iki kudu manggon neng njero atiku,
Sing tresno sliramu..
Wah ciloko yen wong lanang kabeh,
Wis ora podho setyo..

Mak’e mak’e mak’e,
Tulungi aku sing lagi bingung..
Virus cinta sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Pak’e pak’e pak’e,
Opo iki sing jenenge tresno..
Aku ngene sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Oh pak’e tulungi aku,
Wong lanang sing koyo opo maneh..
Sing saiki wae,
Gawe loro atiku..

Oh mak’e tulungi aku,
Wong wadon endi sing ora loro ati..
Yen sing tak tresnani,
Ora dadi bojoku..

reff:
Mak’e mak’e mak’e,
Tulungi aku sing lagi bingung..
Virus cinta sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Pak’e pak’e pak’e,
Opo iki sing jenenge tresno..
Aku ngene sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..
Golekke dokter cinta..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zkizvvcv]
[ar: Dini Aditama]
[ti: Dokter Cinta]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:58]
[00:01.07]Dokter Cinta – Dini Aditama
[00:08.08]
[00:10.08]>>>
[00:11.08]>>
[00:12.08]>
[00:13.08]Mak’e tulungi
[00:14.75]aku lagi bingung,
[00:16.87]Pusing rasane
[00:18.55]mikirke dewek’e..
[00:20.90]Sing tansah gawe,
[00:22.91]Loroning marang atiku..
[00:25.82]
[00:28.62]Pancen ra bagus,
[00:30.42]Ugo ora ngganteng..
[00:32.53]Ora sugih bondho
[00:34.16]ora sugih ndunyo,
[00:36.39]Nanging nengopo
[00:38.08]gayane koyo superstar..
[00:41.06]
[00:43.73]Mak’e mak’e mak’e,
[00:46.35]Tulungi aku
[00:47.84]sing lagi bingung..
[00:50.39]Virus cinta
[00:51.64]sing tak rasakake,
[00:54.01]Golekke dokter cinta..
[00:57.92]
[00:59.83]Pak’e pak’e pak’e,
[01:02.01]Opo iki sing
[01:03.69]jenenge tresno..
[01:06.18]Aku ngene
[01:07.30]sing tak rasakake,
[01:09.91]Golekke dokter cinta..
[01:12.40]
[01:14.44]Oh nengopo iki
[01:17.80]kudu manggon
[01:19.17]neng njero atiku,
[01:21.47]Sing tresno sliramu..
[01:23.28]Wah ciloko
[01:24.96]yen wong lanang kabeh,
[01:26.89]Wis ora podho setyo..
[01:30.06]
[01:31.55]Oh nengopo
[01:32.74]iki kudu manggon
[01:34.66]neng njero atiku,
[01:36.96]Sing tresno sliramu..
[01:38.76]Wah ciloko
[01:40.38]yen wong lanang kabeh,
[01:42.37]Wis ora podho setyo..
[01:45.73]
[01:48.29]Mak’e mak’e mak’e,
[01:50.70]Tulungi aku
[01:52.25]sing lagi bingung..
[01:54.73]Virus cinta
[01:56.05]sing tak rasakake,
[01:58.53]Golekke dokter cinta..
[02:01.03]
[02:04.38]Pak’e pak’e pak’e,
[02:06.37]Opo iki sing
[02:07.81]jenenge tresno..
[02:10.29]Aku ngene
[02:11.53]sing tak rasakake,
[02:14.15]Golekke dokter cinta..
[02:16.69]
[02:20.50]Oh pak’e tulungi aku,
[02:23.48]Wong lanang
[02:24.80]sing koyo opo maneh..
[02:27.29]Sing saiki wae,
[02:29.52]Gawe loro atiku..
[02:32.75]
[02:35.44]Oh mak’e tulungi aku,
[02:38.73]Wong wadon endi
[02:40.28]sing ora loro ati..
[02:43.21]Yen sing tak tresnani,
[02:45.64]Ora dadi bojoku..
[02:47.75]
[03:18.55]>>>
[03:19.55]>>
[03:20.55]>
[03:21.55]Mak’e mak’e mak’e,
[03:23.91]Tulungi aku
[03:25.47]sing lagi bingung..
[03:28.02]Virus cinta
[03:29.46]sing tak rasakake,
[03:31.88]Golekke dokter cinta..
[03:34.24]
[03:37.60]Pak’e pak’e pak’e,
[03:39.78]Opo iki sing
[03:41.09]jenenge tresno..
[03:43.65]Aku ngene
[03:44.69]sing tak rasakake,
[03:47.50]Golekke dokter cinta..
[03:50.98]Golekke dokter cinta..
[03:53.28]
————-
Preview:

Advertisements

Teman Tapi Mesra

Dini-Aditama_2
Versi: Dini Aditama

Aku nduwe konco,
Konco sak dolanan..
Ning endi wae,
Ono kae ono aku..

Wonge pancen ganteng,
Ugo apik atine..
Tansah ono wektune,
Kanggo rerewangan..

Nanging aku bingung,
Naliko kowe ngomong tresno..
Lan ugo karo ngucapke,
Aku kanggo dadi pacare..

Cukup semene wae kekancanan,
Ojo njaluk sing neko neko..
Aku ora bakal tego,
Wis wae kanggo konco,
Konco nanging tresno..

Aku pancen seneng karo sliramu,
Nanging aku ono sing nduwe..
Luwih becik yo kekonconan,
Yo kekonconan wae,
Konco nanging tresno..
Ho wow hoo..

reff:
Aku nduwe konco,
Konco sak dolanan..
Ning endi wae,
Ono kae ono aku..

Nanging aku bingung,
Naliko kowe ngomong tresno..
Lan ugo karo ngucapke,
Aku kanggo dadi pacare..

Cukup semene wae kekancanan,
Ojo njaluk sing neko neko..
Aku ora bakal tego,
Wis wae kanggo konco,
Konco nanging tresno..

Aku pancen seneng karo sliramu,
Nanging aku ono sing nduwe..
Luwih becik yo kekonconan,
Yo kekonconan wae,
Konco nanging tresno..
Ho wow hoo..

reff:
Cukup semene wae kekancanan,
Ojo njaluk sing neko neko..
Aku ora bakal tego,
Wis wae kanggo konco,
Konco nanging tresno..

Aku pancen seneng karo sliramu,
Nanging aku ono sing nduwe..
Luwih becik yo kekonconan,
Yo kekonconan wae,
Konco nanging tresno..

Ho wow hoo..
Wow wowow..
Na na na na na..
Na na na na na..
Na na na na na..
Ho wow hoo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: baikahcv]
[ar: Dini Aditama]
[ti: Teman Tapi Mesra]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:22]
[00:01.04]Teman Tapi Mesra – Dini Aditama
[00:10.01]
[00:12.01]>>>
[00:13.01]>>
[00:14.01]>
[00:15.01]Aku nduwe konco,
[00:17.81]Konco sak dolanan..
[00:21.71]Ning endi wae,
[00:24.68]Ono kae ono aku..
[00:29.16]
[00:30.41]Wonge pancen ganteng,
[00:33.58]Ugo apik atine..
[00:37.49]Tansah ono wektune,
[00:40.29]Kanggo rerewangan..
[00:44.71]
[00:46.45]Nanging aku bingung,
[00:48.76]Naliko kowe
[00:50.54]ngomong tresno..
[00:52.92]Lan ugo karo ngucapke,
[00:56.84]Aku kanggo dadi pacare..
[01:00.50]Cukup semene
[01:01.80]wae kekancanan,
[01:04.48]Ojo njaluk
[01:06.29]sing neko neko..
[01:08.46]Aku ora bakal tego,
[01:11.30]Wis wae kanggo konco,
[01:13.57]Konco nanging tresno..
[01:16.44]Aku pancen seneng
[01:17.86]karo sliramu,
[01:20.03]Nanging aku
[01:21.84]ono sing nduwe..
[01:24.05]Luwih becik
[01:25.81]yo kekonconan,
[01:26.70]Yo kekonconan wae,
[01:28.87]Konco nanging tresno..
[01:31.67]Ho wow hoo..
[01:34.22]
[01:41.00]Aku nduwe konco,
[01:44.13]Konco sak dolanan..
[01:48.04]Ning endi wae,
[01:50.64]Ono kae ono aku..
[01:55.27]
[01:57.27]Nanging aku bingung,
[01:59.39]Naliko kowe
[02:01.38]ngomong tresno..
[02:03.64]Lan ugo karo ngucapke,
[02:07.85]Aku kanggo dadi pacare..
[02:11.33]Cukup semene
[02:12.59]wae kekancanan,
[02:15.00]Ojo njaluk
[02:17.00]sing neko neko..
[02:18.99]Aku ora bakal tego,
[02:21.72]Wis wae kanggo konco,
[02:23.90]Konco nanging tresno..
[02:26.94]Aku pancen seneng
[02:28.64]karo sliramu,
[02:30.61]Nanging aku
[02:32.74]ono sing nduwe..
[02:34.60]Luwih becik
[02:36.41]yo kekonconan,
[02:37.45]Yo kekonconan wae,
[02:39.44]Konco nanging tresno..
[02:41.81]Ho wow hoo..
[02:44.79]
[03:19.38]>>>
[03:20.38]>>
[03:21.38]>
[03:22.38]Cukup semene
[03:23.56]wae kekancanan,
[03:25.24]Ojo njaluk
[03:27.36]sing neko neko..
[03:29.48]Aku ora bakal tego,
[03:32.21]Wis wae kanggo konco,
[03:34.40]Konco nanging tresno..
[03:37.30]Aku pancen seneng
[03:39.63]karo sliramu,
[03:41.22]Nanging aku
[03:43.06]ono sing nduwe..
[03:44.96]Luwih becik
[03:46.78]yo kekonconan,
[03:47.76]Yo kekonconan wae,
[03:49.88]Konco nanging tresno..
[03:52.99]Ho wow hoo..
[03:54.67]Wow wowow..
[03:57.22]Na na na na na..
[04:00.64]Na na na na na..
[04:04.06]Na na na na na..
[04:06.37]Ho wow hoo..
[04:10.09]
————-
Preview:

Hanya Ingin Kau Tahu (versi jawa)

Dini-Aditama_1
Versi: Dini Aditama

Wis tak rasakke
Perih jeroning atiku,
Ajur pangarepanku
Mbok pedhot tresnaku..

Koyo wis suwe
Senadyan kowe ngerti,
Senadyan mbok pahami
Opo salah nggonku mangerteni..

Wow wow aku
Mung kepengen ngerti,
Gedhene tresnaku
Dhuwuring karep karo sliramu..

Nggo ngliwati
Wektu sing ono iki,
Ing sabendinane
Tekane wayah akhir uripku..

Ho uwow.. ho uwow..
Ho uwow.. ho uwow..

Nadyan kabeh mau
Mung ono ning impenku,
Mung ono ning angenku
Iso tak lalekke..

Koyo wis suwe
Senadyan kowe ngerti,
Senadyan mbok pahami
Opo salah nggonku mangerteni..

Wow wow aku
Mung kepengen ngerti,
Gedhene tresnaku
Dhuwuring karep karo sliramu..

Nggo ngliwati
Wektu sing ono iki,
Ing sabendinane
tekane wayah akhir uripku..

Wow wow aku
Mung kepengen ngerti,
Gedhene tresnaku
Dhuwuring karep karo sliramu..

Nggo ngliwati
Wektu sing ono iki,
Ing sabendinane
Tekane wayah akhir uripku..

Ho uwow.. ho uwow..
Ho uwow.. ho uwow..
————–
[ver: lyrics]
[id: hbqbcocv]
[ar: Dini Aditama]
[ti: Hanya Ingin Kau Tahu]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:35]
[00:01.07]Hanya Ingin Kau Tahu
[00:28.02]Versi: Dini Aditama
[00:30.02]
[00:32.02]>>>
[00:33.02]>>
[00:34.02]>
[00:35.02]Wis tak rasakke
[00:37.52]Perih jeroning atiku,
[00:41.15]Ajur pangarepanku
[00:44.76]Mbok pedhot tresnaku..
[00:49.00]Koyo wis suwe
[00:51.67]Senadyan kowe ngerti,
[00:55.34]Senadyan mbok pahami
[00:58.94]Opo salah nggonku
[01:02.26]Mangerteni..
[01:03.99]Wow wow aku
[01:06.06]Mung kepengen ngerti,
[01:09.98]Gedhene tresnaku
[01:12.85]Dhuwuring karep
[01:15.33]Karo sliramu..
[01:17.95]Nggo ngliwati
[01:20.68]Wektu sing ono iki,
[01:24.42]Ing sabendinane
[01:27.40]Tekane wayah
[01:29.51]Akhir uripku..
[01:32.26]Ho uwow.. ho uwow..
[01:39.65]Ho uwow.. ho uwow..
[01:47.06]Nadyan kabeh mau
[01:49.11]Mung ono ning impenku,
[01:52.66]Mung ono ning angenku
[01:56.33]Iso tak lalekke..
[02:00.95]Koyo wis suwe
[02:03.48]Senadyan kowe ngerti,
[02:07.10]Senadyan mbok pahami
[02:10.50]Opo salah nggonku
[02:13.00]Mangerteni..
[02:15.55]Wow wow aku
[02:17.62]Mung kepengen ngerti,
[02:21.42]Gedhene tresnaku
[02:24.96]Dhuwuring karep
[02:26.95]Karo sliramu..
[02:29.88]Nggo ngliwati
[02:32.18]Wektu sing ono iki,
[02:35.91]Ing sabendinane
[02:38.90]Tekane wayah
[02:41.51]Akhir uripku..
[02:44.19]Wow wow aku
[02:46.50]Mung kepengen ngerti,
[02:50.11]Gedhene tresnaku
[02:53.35]Dhuwuring karep
[02:55.53]Karo sliramu..
[02:58.52]Nggo ngliwati
[03:01.18]Wektu sing ono iki,
[03:04.68]Ing sabendinane
[03:07.79]Tekane wayah
[03:09.65]Akhir uripku..
[03:13.02]Ho uwow.. ho uwow..
[03:20.10]Ho uwow.. ho uwow..
[03:28.06]
————–
Preview:

Montor Mogok

Cak-Dikin_Didi-Aditama
Versi: Cak Dikin ft. Dini Aditama

Lk:
Aduh dik montorku mogok,
Terus piye aku arep nglebokke..
Pr:
Piye to mas ngono wae kok repot,
Yo disurung terus dilebokke..

Lk:
Wis tak surung lha kok ora kuat,
Awak lemes bubar nyambut gawe..
Pr:
Terus piye mas lawang wis tak bukak,
Ndang disurung kene dilebokke..

Pr: Aku emoh lo mas bola-bali mogok,
Lk: Aku mesakke kowe kok nyurang-nyurung..
Pr: Pengen penak dadi ra kepenak,
LK: Ati pengen seneng malah dadi mangkel..

Lk: Mlebu bengkel montire bingung,
Pr: Aku emoh lo mas bola-bali nyurung,
Lk: Ojo kuatir dik wis tak jamin tokcer,
Pr: Lagi arep numpak lo mas oline ndledek..

LK: Aduh dik montore mogok,
Terus piye aku arep nglebokke..
Pr:
Terus piye mas lawang wis tak bukak,
Ndang disurung kene dilebokke..

reff:
Lk:
Aduh dik montorku mogok,
Terus piye aku arep nglebokke..
Pr:
Piye to mas ngono wae kok repot,
Yo disurung terus dilebokke..

Lk:
Wis tak surung lha kok ora kuat,
Awak lemes bubar nyambut gawe..
Pr:
Terus piye mas lawang wis tak bukak,
Ndang disurung kene dilebokke..

Pr: Aku emoh lo mas bola-bali mogok,
Lk: Aku mesakke kowe kok nyurang-nyurung..
Pr: Pengen penak dadi ra kepenak,
LK: Ati pengen seneng malah dadi mangkel..

Lk: Mlebu bengkel montire bingung,
Pr: Aku emoh lo mas bola-bali nyurung,
Lk: Ojo kuatir dik wis tak jamin tokcer,
Pr: Lagi arep numpak lo mas oline ndledek..

LK: Aduh dik montore mogok,
Terus piye aku arep nglebokke..
Pr:
Piye to mas ngono wae kok repot,
Yo disurung terus dilebokke..
Aduh kangmas ngono wae kok repot,
Yo disurung terus dilebokke..
—————–
[ver: lyrics]
[id: kbbalkcq]
[ar: Cak Dikin]
[ti: Montor Mogok]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:01.06]Montor Mogok
[00:25.06]Versi : Cak Dikin ft Dini Aditama
[00:28.06]
[00:31.06]>>>
[00:32.06]>>
[00:33.06]>
[00:34.06]Lk: Aduh dik montorku mogok,
[00:37.65]Lk: Terus piye aku arep nglebokke..
[00:41.27]Pr: Piye to mas ngono wae kok repot,
[00:44.40]Pr: Yo disurung terus dilebokke..
[00:49.02]Lk: Wis tak surung lha kok ora kuat,
[00:51.41]Lk: Awak lemes bubar nyambut gawe..
[00:55.02]Pr: Terus piye mas lawang wis tak bukak,
[00:58.91]Pr: Ndang disurung kene dilebokke..
[01:03.67]
[01:12.04]Pr: Aku emoh lo mas bola-bali mogok,
[01:15.18]Lk: Aku mesakke kowe kok nyurang-nyurung..
[01:19.30]Pr: Pengen penak dadi ra kepenak,
[01:22.64]LK: Ati pengen seneng malah dadi mangkel..
[01:28.32]
[01:36.54]Lk: Mlebu bengkel montire bingung,
[01:40.00]Pr: Aku emoh lo mas bola-bali nyurung,
[01:43.04]Lk: Ojo kuatir dik wis tak jamin tokcer,
[01:46.50]Pr: Lagi arep numpak lo mas oline ndledek..
[01:51.61]
[01:54.69]LK: Aduh dik montore mogok,
[01:57.46]Lk: Terus piye aku arep nglebokke..
[02:01.35]Pr: Terus piye mas lawang wis tak bukak,
[02:05.06]Pr: Ndang disurung kene dilebokke..
[02:09.64]
[02:18.42]>>>
[02:19.42]>>
[02:20.42]>
[02:21.42]Lk: Aduh dik montorku mogok,
[02:24.13]Lk: Terus piye aku arep nglebokke..
[02:27.98]Pr: Piye to mas ngono wae kok repot,
[02:31.31]Pr: Yo disurung terus dilebokke..
[02:36.05]Lk: Wis tak surung lha kok ora kuat,
[02:38.68]Lk: Awak lemes bubar nyambut gawe..
[02:41.87]Pr: Terus piye mas lawang wis tak bukak,
[02:45.88]Pr: Ndang disurung kene dilebokke..
[02:50.42]
[02:59.72]Pr: Aku emoh lo mas bola-bali mogok,
[03:03.41]Lk: Aku mesakke kowe kok nyurang-nyurung..
[03:06.84]Pr: Pengen penak dadi ra kepenak,
[03:10.18]LK: Ati pengen seneng malah dadi mangkel..
[03:14.53]Lk: Mlebu bengkel montire bingung,
[03:17.60]Pr: Aku emoh lo mas bola-bali nyurung,
[03:21.09]Lk: Ojo kuatir dik wis tak jamin tokcer,
[03:24.42]Pr: Lagi arep numpak lo mas oline ndledek..
[03:32.57]LK: Aduh dik montore mogok,
[03:35.66]Lk: Terus piye aku arep nglebokke..
[03:39.18]Pr: Piye to mas ngono wae kok repot,
[03:42.87]Pr: Yo disurung terus dilebokke..
[03:46.43]Pr: Aduh kangmas ngono wae kok repot,
[03:49.90]Pr: Yo disurung terus dilebokke..
[03:54.24]
————
Preview:

OKB- Orang Kaya Baru

OKB
(Orang Kaya Baru)
Ciptaan : Juana
Vokal : Dini Aditama
Produksi : IMC DDuta Records

Biyen kowe melarat
Benik klambimu njepat
Saben dino ning omahku
Saiki mundak drajat
Wis koyo konglomerat
Banjur ra kenal aku

Biyen sih pengangguran
Ngalor ngidul sarungan
Ora klamben ora katho’an
Saiki wis jutawan
Tumpakanmu mobil sedan
Kowe lali ro aku

reff :

We ladalah jebul ngono ten-atene awakmu
Nganti tego lali karo kancamu
We ladalah jebul ngono ten-atene awakmu
Kowe emoh weruh aku

Sayang seribu sayang
Orang bijak berandai-andai
Edan pancen edan
Yen kepenak lali kancane

Biyen kowe ra bagus
Nganti diparapi wedhus
Mergo ora tau adus
Saiki katon bagus
Ambune wis ra prengus
Ning kowe njur nggedebus

Biyen omahmu digusur
Nganti ra iso nempur
Aku kabeh sing tetulung
Saiki bareng makmur
Duitmu wis sak kasur
Banjur ra kenal aku

reff :

We ladalah jebul ngono ten-atene awakmu
Nganti tego lali karo kancamu
We ladalah jebul ngono ten-atene awakmu
Kowe emoh weruh aku

Sayang seribu sayang
Orang bijak berandai-andai
Edan pancen edan
Yen kepenak lali kancane

Iki lagu koyo cerito
Jo ditiru yen ora pokro
Iki lagu koyo cerito
Sak karepmu anggonmu nompo

Sak karepmu amonggo kerso

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=HiVwJ9XICTU

Cemburu

Cemburu
Ciptaan : Mas Hadi
Vokal : Eddy Laras & Dini Aditama
Produksi : IMC Duta Record

Lk :
Sore sore dandan rapi
Mlakune e metu mburi
Sajake wedi konangan
Janjian neng pinggir dalan
Baline metu tritisan, san, san

Pr :
Jane opo karepmu
Sitik-sitik kowe nesu
Sajake kowe cemburu
Aku nduwe pacar baru
Kowe terus gawe isu

Lk :
Lho ngopo aku cemburu
Rumangsamu kowe ayu
Nyawang wae aku wegah
Opo maneh omah-omah
Ora suwe mesti bubrah, brah, brah

Pr :
Aku milih liyane
Ora sudi milih kowe
Nganggur ora nyambut gawe
Paling-paling dadi kere, re, re

reff :
[dialog]
Lk : Heh, karepmu opo lo,
Pr : Yo, popo..
Lk : Kere-kere, ngajak sing apik,aku iki tanggung-jawab..
Pr : Ah..ora percoyo,tanggung-jawab kok ora kerjo,o kere…i

Pr :
Klontang-klantung kowe ora kerjo
Arep nglamar aku, mengko mangan opo

Lk :
Nglamar kowe, opo ra ono sing liyo
Rumangsamu aku iki opo

Pr :
Klontang-klantung kowe ora kerjo
Arep nglamar aku, mengko mangan opo

Lk :
Nglamar kowe, opo ra ono sing liyo
Rumangsamu aku iki opo

Reff :
[dialog]
Lk : Ojo sok nyepelekke ta,
Pr : Yo, ora ngono
Lk : Elek-elek lanang lo aku iki
Pr : Lanang ra kerjo ae, pangan apane?

kembali ke atas..sore-sore dandan…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=hTyQMCfleVc

Banyu Kali

Banyu Kali
Ciptaan : NN
Vokal : Dini Aditama
Produki : NN

Wis ndek mbiyen, akeh sing ra seneng
Wis ndek mbiyen, akeh sing dho nggunem
Marang sliramu sing tak tresnani
Ora ngerti kowe salahe opo

*)
Roso tresno…[opo kuwi salah]
Roso tresno…[ra biso dicegah]
Ben kali banjir, segoro amber
Mung sawiji, uwong kang tak tresnani

O’ ojo ngono, ojo ngono, ojo ngono
Pengen ngono, ojo ngono
O’ ora ngono, ora ngono, ora ngono
Arep ngono, kudu ngono

Banyu kali, mandege ning segoro
Bening buthek opo jare ning kono
Ati iki kadhung tresno
Susah seneng aku lilo nerimo

Banyu kali, mandege ning segoro
Yen dibendung amber dadi ciloko
Ati iki kadhung tresno
Yen ra de’e luwih becik ra sido

reff :

kembali ke *)..roso tresno…

Banyu kali…[ulangi 2x]

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=egFnWfVHE5I