Dokter Cinta


Versi: Dini Aditama

Mak’e tulungi aku lagi bingung,
Pusing rasane mikirke dewek’e..
Sing tansah gawe,
Loroning marang atiku..

Pancen ra bagus,
Ugo ora ngganteng..
Ora sugih bondho ora sugih ndunyo,
Nanging nengopo gayane koyo superstar..

reff:
Mak’e mak’e mak’e,
Tulungi aku sing lagi bingung..
Virus cinta sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Pak’e pak’e pak’e,
Opo iki sing jenenge tresno..
Aku ngene sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Oh nengopo iki kudu manggon neng njero atiku,
Sing tresno sliramu..
Wah ciloko yen wong lanang kabeh,
Wis ora podho setyo..

Oh nengopo iki kudu manggon neng njero atiku,
Sing tresno sliramu..
Wah ciloko yen wong lanang kabeh,
Wis ora podho setyo..

Mak’e mak’e mak’e,
Tulungi aku sing lagi bingung..
Virus cinta sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Pak’e pak’e pak’e,
Opo iki sing jenenge tresno..
Aku ngene sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Oh pak’e tulungi aku,
Wong lanang sing koyo opo maneh..
Sing saiki wae,
Gawe loro atiku..

Oh mak’e tulungi aku,
Wong wadon endi sing ora loro ati..
Yen sing tak tresnani,
Ora dadi bojoku..

reff:
Mak’e mak’e mak’e,
Tulungi aku sing lagi bingung..
Virus cinta sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..

Pak’e pak’e pak’e,
Opo iki sing jenenge tresno..
Aku ngene sing tak rasakake,
Golekke dokter cinta..
Golekke dokter cinta..

Teman Tapi Mesra


Versi: Dini Aditama

Aku nduwe konco,
Konco sak dolanan..
Neng endi wae,
Ono kae ono aku..

Wonge pancen ganteng,
Ugo apik atine..
Tansah ono wektune,
Kanggo rerewangan..

Nanging aku bingung,
Naliko kowe ngomong tresno..
Lan ugo karo ngucapke,
Aku kanggo dadi pacare..

Cukup semene wae kekancanan,
Ojo njaluk sing neko neko..
Aku ora bakal tego,
Wis wae kanggo konco,
Konco nanging tresno..

Aku pancen seneng karo sliramu,
Nanging aku ono sing nduwe..
Luwih becik yo kekonconan,
Yo kekonconan wae,
Konco nanging tresno..
Ho wow hoo..

reff:
Aku nduwe konco,
Konco sak dolanan..
Neng endi wae,
Ono kae ono aku..

Nanging aku bingung,
Naliko kowe ngomong tresno..
Lan ugo karo ngucapke,
Aku kanggo dadi pacare..

Cukup semene wae kekancanan,
Ojo njaluk sing neko neko..
Aku ora bakal tego,
Wis wae kanggo konco,
Konco nanging tresno..

Aku pancen seneng karo sliramu,
Nanging aku ono sing nduwe..
Luwih becik yo kekonconan,
Yo kekonconan wae,
Konco nanging tresno..
Ho wow hoo..

reff:
Cukup semene wae kekancanan,
Ojo njaluk sing neko neko..
Aku ora bakal tego,
Wis wae kanggo konco,
Konco nanging tresno..

Aku pancen seneng karo sliramu,
Nanging aku ono sing nduwe..
Luwih becik yo kekonconan,
Yo kekonconan wae,
Konco nanging tresno..

Ho wow hoo..
Wow wowow..
Na na na na na..
Na na na na na..
Na na na na na..
Ho wow hoo..

1238