Kesamber Gilap


Versi: Dinda

Ojo dibaleni maning,
Ulihe riko ngomong..
Riko arep ninggal isun,
Ninggal welas isun..

Koyo kesamber gilap,
Nong padang serngenge..
Sing ngilingi janjine,
Sing ngingeti nong sumpahe..

reff:
Peteng isine dunyo,
Sakat riko tinggalno..
Tanpo salah lan duso,
Welas sun diputusno..

Sun buntil roso iki,
Krendem nong sumur ati..
Cukup semene padu iki,
Gudho critone ati..

Ojo dibaleni maning,
Ulihe riko ngomong..
Riko arep ninggal isun,
Ninggal welas isun..

Koyo kesamber gilap,
Nong padang serngenge..
Sing ngilingi janjine,
Sing ngingeti nong sumpahe..

reff:
Peteng isine dunyo,
Sakat riko tinggalno..
Tanpo salah lan duso,
Welas sun diputusno..

Sun buntil roso iki,
Krendem nong sumur ati..
Cukup semene padu iki,
Gudho critone ati..

Peteng isine dunyo,
Sakat riko tinggalno..
Tanpo salah lan duso,
Welas sun diputusno..

Sun buntil roso iki,
Krendem nong sumur ati..
Cukup semene padu iki,
Gudho critone ati..
——————–
[ver: lyrics]
[id: pupibuci]
[ar: Dinda]
[ti: Kesamber Gilap]
[al: Dhut Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:01]
[00:00.05]Kesamber Gilap
[00:00.05]by: Dinda
[00:15.05]
[00:17.05]>>>
[00:18.05]>>
[00:19.05]>
[00:20.05]Ojo dibaleni maning,
[00:22.65]Ulihe riko ngomong..
[00:27.38]Riko arep ninggal isun,
[00:30.43]Ninggal welas isun..
[00:35.17]Koyo kesamber gilap,
[00:38.47]Nong padang serngenge..
[00:42.88]Sing ngilingi janjine,
[00:45.54]Sing ngingeti nong sumpahe..
[00:53.12]
[01:12.07]>>>
[01:13.07]>>
[01:14.07]>
[01:15.07]Peteng isine dunyo,
[01:19.37]Sakat riko tinggalno..
[01:22.77]Tanpo salah lan duso,
[01:26.93]Welas sun diputusno..
[01:30.66]Sun buntil roso iki,
[01:34.26]Krendem nong sumur ati..
[01:37.98]Cukup semene padu iki,
[01:42.33]Gudho critone ati..
[01:47.24]
[01:50.05]Ojo dibaleni maning,
[01:52.82]Ulihe riko ngomong..
[01:57.06]Riko arep ninggal isun,
[02:00.53]Ninggal welas isun..
[02:05.25]Koyo kesamber gilap,
[02:08.35]Nong padang serngenge..
[02:12.64]Sing ngilingi janjine,
[02:15.81]Sing ngingeti nong sumpahe..
[02:21.52]
[02:40.38]>>>
[02:41.38]>>
[02:42.38]>
[02:43.38]Peteng isine dunyo,
[02:47.52]Sakat riko tinggalno..
[02:51.19]Tanpo salah lan duso,
[02:55.22]Welas sun diputusno..
[02:58.88]Sun buntil roso iki,
[03:02.56]Krendem nong sumur ati..
[03:06.40]Cukup semene padu iki,
[03:10.94]Gudho critone ati..
[03:16.03]Peteng isine dunyo,
[03:19.76]Sakat riko tinggalno..
[03:23.67]Tanpo salah lan duso,
[03:27.58]Welas sun diputusno..
[03:31.49]Sun buntil roso iki,
[03:34.97]Krendem nong sumur ati..
[03:38.89]Cukup semene padu iki,
[03:43.23]Gudho critone ati..
[03:47.95]
————–
Preview:

Advertisements

Dudu Hang Dikarepi

mahesa_dinda
Versi: Mahesa ft. Dinda

Lk:
Dudu isun hang riko karepi,
Dudu isun hang riko demeni..
Rumongso sing ono kanggone,
Lilakeno isun ngadoh teko riko..

Pr:
Suwene sun kethem roso,
Ngukuhi janji hang ono..
Soyo suwi mangkat sirno,
Koyo dene lebu kesapu angin..
Mabur tanpo arah..

Atinisun mulai doyong,
Barengan riko suloyo..
Omong riko mambu apus,
Kabeh mung sio-sio..
Ilang panas setaun,
Mergo mung udan sedino..

Lk:
Dudu isun hang riko karepi,
Dudu isun hang riko demeni..
Rumongso sing ono kanggone,
Lilakeno isun ngadoh..

Dudu isun hang riko karepi,
Dudu isun hang riko demeni..
Rumongso sing ono kanggone,
Lilakeno isun ngadoh teko riko..

reff:
Pr:
Atinisun mulai doyong,
Barengan riko suloyo..
Omong riko mambu apus,
Kabeh mung sio-sio..
Ilang panas setaun,
Mergo mung udan sedino..

Lk:
Dudu isun hang riko karepi,
Dudu isun hang riko demeni..
Rumongso sing ono kanggone,
Lilakeno isun ngadoh..

Dudu isun hang riko karepi,
Dudu isun hang riko demeni..
Rumongso sing ono kanggone,
Lilakeno isun ngadoh..

Dudu isun hang riko karepi,
Dudu isun hang riko demeni..
Rumongso sing ono kanggone,
Lilakeno isun ngadoh..

Dudu isun hang riko karepi,
Dudu isun hang riko demeni..
Rumongso sing ono kanggone,
Lilakeno isun ngadoh teko riko..
——————-
[ver: lyrics]
[id: wiaklicu]
[ar: Mahesa ft. Dinda]
[ti: Dudu Hang Dikarepi]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:50]
[00:00.02]Lk: Dudu isun hang riko karepi,
[00:04.51]Lk: Dudu isun hang riko demeni..
[00:08.38]Lk: Rumongso sing ono kanggone,
[00:12.45]Lk: Lilakeno isun ngadoh teko riko..
[00:20.20]
[00:35.07]>>>
[00:36.07]>>
[00:37.07]>
[00:38.07]Pr: Suwene sun kethem roso,
[00:41.72]Pr: Ngukuhi janji hang ono..
[00:46.22]Pr: Soyo suwi mangkat sirno,
[00:51.28]Pr: Koyo dene lebu kesapu angin..
[00:58.47]Pr: Mabur tanpo arah..
[01:03.22]
[01:05.03]Pr: Atinisun mulai doyong,
[01:09.15]Pr: Barengan riko suloyo..
[01:13.16]Pr: Omong riko mambu apus,
[01:18.24]Pr: Kabeh mung sio-sio..
[01:22.54]Pr: Ilang panas setaun,
[01:27.30]Pr: Mergo mung udan sedino..
[01:34.23]Lk: Dudu isun hang riko karepi,
[01:37.91]Lk: Dudu isun hang riko demeni..
[01:42.23]Lk: Rumongso sing ono kanggone,
[01:46.35]Lk: Lilakeno isun ngadoh..
[01:50.02]Lk: Dudu isun hang riko karepi,
[01:55.55]Lk: Dudu isun hang riko demeni..
[01:58.80]Lk: Rumongso sing ono kanggone,
[02:02.93]Lk: Lilakeno isun ngadoh teko riko..
[02:11.23]
[02:43.02]>>>
[02:44.02]>>
[02:45.02]>
[02:46.02]Pr: Atinisun mulai doyong,
[02:49.53]Pr: Barengan riko suloyo..
[02:53.22]Pr: Omong riko mambu apus,
[02:58.03]Pr: Kabeh mung sio-sio..
[03:02.71]Pr: Ilang panas setaun,
[03:07.59]Pr: Mergo mung udan sedino..
[03:14.03]Lk: Dudu isun hang riko karepi,
[03:18.41]Lk: Dudu isun hang riko demeni..
[03:22.34]Lk: Rumongso sing ono kanggone,
[03:26.53]Lk: Lilakeno isun ngadoh..
[03:30.66]Lk: Dudu isun hang riko karepi,
[03:34.85]Lk: Dudu isun hang riko demeni..
[03:38.97]Lk: Rumongso sing ono kanggone,
[03:43.16]Lk: Lilakeno isun ngadoh..
[03:47.28]Lk: Dudu isun hang riko karepi,
[03:51.53]Lk: Dudu isun hang riko demeni..
[03:55.59]Lk: Rumongso sing ono kanggone,
[03:59.85]Lk: Lilakeno isun ngadoh..
[04:03.97]Lk: Dudu isun hang riko karepi,
[04:08.22]Lk: Dudu isun hang riko demeni..
[04:12.35]Lk: Rumongso sing ono kanggone,
[04:16.54]Lk: Lilakeno isun ngadoh teko riko..
[04:24.28]
————–
Preview: