Aja Dilelara

Ciptaan: Almin Said
Vokal : Dina Mariana
Produksi : MB Record

Senajan kurang nyandang kurang mangan,
Ning laki kula eman tetep sayang..
Nang apa sampean, bli melas ning kluarga
Sanja bae kaya perjaka..

Kaya wong ora kieng rumah tangga,
Pengene nganjel bae saban dina..
Mangkat wayah sore, balik jam loro bengi
Wong wadon ngomong nempilingi..

reff:
Kula kakang istri sing sejati,
Ning laki nurut lan ngebakti, aja disakiti..

Yen wis bosen due rabi kula,
Pegaten aja dilelara, sun rela pegat pisah..
Nembe bae ngalami sun due laki,
Galak ning rabi..

Kaya wong ora kieng rumah tangga,
Pengene nganjel bae saban dina..
Mangkat wayah sore, balik jam loro bengi
Wong wadon ngomong nempilingi..

reff:
Kula kakang istri sing sejati,
Ning laki nurut lan ngebakti, aja disakiti..

Yen wis bosen due rabi kula,
Pegaten aja dilelara, sun rela pegat pisah..
Nembe bae ngalami sun due laki,
Galak ning rabi..

Senajan kurang nyandang kurang mangan,
Ning laki kula eman tetep sayang..
Nang apa sampean, bli melas ning kluarga
Sanja bae kaya perjaka..

Kaya wong ora kieng rumah tangga,
Pengene nganjel bae saban dina..
Mangkat wayah sore, balik jam loro bengi
Wong wadon ngomong nempilingi..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: iblcnosw]
[ar: Dina Mariana]
[ti: Aja Dilelara]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:55]
[00:01.11]Aja Dilelara
[00:32.11]Vokal : Dina Mariana
[00:35.11][01:11.91][01:57.83][02:24.09][02:49.82][04:00.60][04:26.32][04:51.40][06:03.49][06:48.90]
[00:38.11][02:27.09][04:29.32]>>>
[00:39.11][02:28.09][04:30.32]>>
[00:40.11][02:29.09][04:31.32]>
[00:41.11][05:32.54]Senajan kurang nyandang kurang mangan,
[00:48.72][05:40.39]Ning laki kula eman tetep sayang..
[00:56.58][05:47.69]Nang apa sampean, bli melas ning kluarga
[01:04.98][05:56.04]Sanja bae kaya perjaka..
[01:26.93][03:31.38][06:18.53]Kaya wong ora kieng rumah tangga,
[01:35.25][03:38.85][06:26.30]Pengene nganjel bae saban dina..
[01:42.54][03:46.12][06:33.50]Mangkat wayah sore, balik jam loro bengi
[01:50.65][03:53.09][06:41.46]Wong wadon ngomong nempilingi..
[02:00.45]==dina mariana, aja dilelara==
[04:03.46]==aja dilelara, dina mariana==
[02:30.09][04:32.32]Kula kakang istri sing sejati,
[02:37.67][04:39.88]Ning laki nurut lan ngebakti, aja disakiti..
[02:58.25][05:00.22]Yen wis bosen due rabi kula,
[03:06.41][05:08.36]Pegaten aja dilelara, sun rela pegat pisah..
[03:17.64][05:19.43]Nembe bae ngalami sun due laki,
[03:24.85][05:26.54]Galak ning rabi..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Ogq-piVgUbM

Lanang Lenyok

Lanang Lenyok
Ciptaan : Almin Said
Vokal : Dina Mariana
Produksi : MB Record

Dadi lanang, omongane lenyok
Janji, cuma gawe kapok
Dasare sampean, brandal selon
Pemburu wadon

Tumplek bumi, jagat kaya sempit
Sedih ketipu kekasih
Nyangka lara ati, panas perih
Setengah mati

reff :

Jarene kakang masih dewekan
Tapi buktine sugih demenan

Nandur bengkoang, cukul srikaya
Ketipu lanang, raga kesiksa
Tingkah laku kakang,
Kaya ula cabe, sing endase loro
Nyokot mana mene…

Tumplek bumi, jagat kaya sempit
Sedih ketipu kekasih
Nyangka lara ati, panas perih
Setengah mati

reff :

Jarene kakang masih dewekan
Tapi buktine sugih demenan

Nandur bengkoang, cukul srikaya
Ketipu lanang, raga kesiksa
Tingkah laku kakang,
Kaya ula cabe, sing endase loro
Nyokot mana mene…

Dadi lanang, omongane lenyok
Janji, cuma gawe kapok
Dasare sampean, brandal selon
Pemburu wadon

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=4gdb1oQfq7Q

Sewu Kenangan

Sewu Kenangan
Ciptaan : Trenggono
Vokal : Dina Mariana
Produksi : MB Record

Kesawang indah panorama,
Gemercik banyu ning salam darma
Dihiasi kiwe tengen tetanduran,
Dadi saksi wong loro lagi guyonan

Kepaksa kita putus ning dalan,
Wong tua ora restu hubungan
Senajana wong loro saling cinta,
Sing percaya bli bakal nemu bahagia

reff :

Dudu saking kula sulaya ning janji
Nanging cinta ora kudu nduweni

Mungkin garis takdir wis nentokena
Kisah cinta mung tinggal cerita
Indah salam darma, indah cinta kita
Ning duwur bendungan, sewu kenangan

Kepaksa kita putus ning dalan,
Wong tua ora restu hubungan
Senajana wong loro saling cinta,
Sing percaya bli bakal nemu bahagia

reff :

Dudu saking kula sulaya ning janji
Nanging cinta ora kudu nduweni

Mungkin garis takdir wis nentokena
Kisah cinta mung tinggal cerita
Indah salam darma, indah cinta kita
Ning duwur bendungan, sewu kenangan

Kesawang indah panorama,
Gemercik banyu ning salam darma
Dihiasi kiwe tengen tetanduran,
Dadi saksi wong loro lagi guyonan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Y1xwdmy9NA8

Suket Teki (dina mariana)

Dina-Mariana_1
Versi: Dina Mariana

Durung sugi dunya,
Kakang selewa-lewa..
Kader ladang kuli,
Wani nyakiti rabi..
Duit kulian,
Pragat kanggo demenan..

Lawas rumah tangga,
Untunge cuma bocah..
Dunya bli due,
Kula dilelara bae..
Sing dadi laki,
Ora eman ning rabi..

reff:
Sun getun laki sampean,
Wareg gebug kaya tahanan..

Duh gusti sadaraken laki,
Kongkon eling ning anak lan rabi..
Pribasane suket teki wadae kande
Due laki luru pangan dewe..

Lawas rumah tangga,
Untunge cuma bocah..
Dunya bli due,
Kula di lelara bae..
Sing dadi laki,
Ora eman ning rabi..

reff:
Sun getun laki sampean,
Wareg gebug kaya tahanan..

Duh gusti sadaraken laki,
Kongkon eling ning anak lan rabi..
Pribasane suket teki wadae kande
Due laki luru pangan dewe..

Durung sugi dunya,
Kakang selewa-lewa..
Kader ladang kuli,
Wani nyakiti rabi..
Duit kulian,
Pragat kanggo demenan..

Lawas rumah tangga,
Untunge cuma bocah..
Dunya bli due,
Kula dilelara bae..
Sing dadi laki,
Ora eman ning rabi..
—————–
[ver: lyrics]
[id: sacbpwch]
[ar: Dina Mariana]
[ti: Suket Teki]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:22]
[00:00.06]Suket Teki
[00:00.06]by: Dina Mariana
[00:34.06]
[00:36.06]>>>
[00:37.06]>>
[00:38.06]>
[00:39.06]Durung sugi dunya,
[00:42.36]kakang selewa-lewa..
[00:45.74]Kader ladang kuli,
[00:48.97]wani nyakiti rabi..
[00:53.01]Duit kulian,
[00:55.50]pragat kanggo demenan..
[00:59.86]
[01:07.07]Lawas rumah tangga,
[01:10.87]untunge cuma bocah..
[01:14.69]Dunya bli due,
[01:17.73]kula di lelara bae..
[01:21.90]Sing dadi laki,
[01:24.39]ora eman ning rabi..
[01:29.43]
[01:55.09]>>>
[01:56.09]>>
[01:57.09]>
[01:58.09]Sun getun laki sampean,
[02:04.09]Wareg gebug kaya tahanan..
[02:11.24]
[02:18.02]Duh gusti sadaraken laki,
[02:24.43]Kongkon eling,
[02:27.21]ning anak lan rabi..
[02:31.50]Pribasane suket teki wadae kande,
[02:37.48]Due laki luru pangan dewe..
[02:44.80]
[02:46.56]Lawas rumah tangga,
[02:50.53]untunge cuma bocah..
[02:54.14]Dunya bli due,
[02:57.25]kula di lelara bae..
[03:01.17]Sing dadi laki,
[03:04.01]ora eman ning rabi..
[03:08.44]
[03:34.91]>>>
[03:35.91]>>
[03:36.91]>
[03:37.91]Sun getun laki sampean,
[03:43.70]Wareg gebug kaya tahanan..
[03:51.11]
[03:58.35]Duh gusti sadaraken laki ,
[04:04.19]Kongkon eling,
[04:06.93]ning anak lan rabi..
[04:11.73]Pribasane suket teki wadae kande,
[04:17.51]Due laki luru pangan dewe..
[04:24.67]
[04:26.61]Durung sugi dunya,
[04:30.28]kakang selewa-lewa..
[04:33.82]Kader ladang kuli,
[04:36.99]wani nyakiti rabi..
[04:41.16]Duit kulian,
[04:43.90]pragat kanggo demenan..
[04:48.14]
[04:55.59]Lawas rumah tangga,
[04:59.15]untunge cuma bocah..
[05:02.63]Dunya bli due,
[05:05.43]kula di lelara bae
[05:09.84]Sing dadi laki,
[05:12.20]ora eman ning rabi..
[05:17.12]
————-
Preview:

Godong Gunda

Godong Gunda
Ciptaan : Almin Said
Vokal : Dina Mariana
Produksi : MB Record

Teles kebes,
Pipi kenang banyu mata
Kula nangis ning batin
Wong lanang kawin maning

Godong gunda,
Paite durung sepira
Pait sing luwi para,
Dipegat tanpa salah

reff :

Kula arep laki maning,
Watir bli eman ning bocah
Bokat kasih sayange,
Ora kaya bapane

Lamon kula rangda bae,
Yen turu langka bature
Butuh yen jagad bengi,
Sun langka sing ngeloni

Ngenteni laki bengen,
Bli tentu ngajak balen

Godong gunda,
Paite durung sepira
Pait sing luwi para,
Dipegat tanpa salah

reff :

Kula arep laki maning,
Watir bli eman ning bocah
Bokat kasih sayange,
Ora kaya bapane

Lamon kula rangda bae,
Yen turu langka bature
Butuh yen jagad bengi,
Sun langka sing ngeloni

Ngenteni laki bengen,
Bli tentu ngajak balen

Teles kebes,
Pipi kenang banyu mata
Kula nangis ning batin
Wong lanang kawin maning

Godong gunda,
Paite durung sepira
Pait sing luwi para,
Dipegat tanpa salah

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5orhTTRFv2g

Dudu Minuman

Dudu Minuman
Ciptaan : Almin Said
Vokal : Dina Mariana
Produksi : MB Record

Terkadang demen, terkadang sengit
Demen ning kasepe, sengit kenang tingkae
Sampean ning kula, nyakiti bae

Langka artine, kula hubungan
Lamon sampeane, masih demen wong liyan
Percuma ngomong cinta, yen dilelara

reff :

Yen masih demen, kakang ning diri kula
Aja nyakiti, lan aja mbagi cinta

Masalah cinta, dudu bae minuman
Bosen bir putih, terus ganti bir hitam
Cinta sing suci, wadone cukup siji

Langka artine, kula hubungan
Lamon sampeane, masih demen wong liyan
Percuma ngomong cinta, yen dilelara

reff :

Yen masih demen, kakang ning diri kula
Aja nyakiti, lan aja mbagi cinta

Masalah cinta, dudu bae minuman
Bosen bir putih, terus ganti bir hitam
Cinta sing suci, wadone cukup siji

Terkadang demen, terkadang sengit
Demen ning kasepe, sengit kenang tingkae
Sampean ning kula, nyakiti bae

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=j7BF4fw6DVg

Tebu Boleng

Tebu Boleng
Ciptaan : Almin Said
Vokal : Dina Mariana
Produksi : MB Record

Awak rusak, gering ra krasa
Lara pikir, putus hubungan
Mangan bli kolu, bli bisa turu

Lara ati, karna kekasih
Tanpa salah, ditinggal kari
Demenan kula, wis due rabi

reff :

Lagi demen-demene, kula ning sampean
Diputus cintane, sun poyang payingan

Pribasa mangan tebu, boleng bongkote
Sun pengen ketemu, wedi karo rabine
Padahal wis lawas pisahan
Kenang apa, inget bae sampean

Lara ati, karna kekasih
Tanpa salah, ditinggal kari
Demenan kula, wis due rabi

reff :

Lagi demen-demene, kula ning sampean
Diputus cintane, sun poyang payingan

Pribasa mangan tebu, boleng bongkote
Sun pengen ketemu, wedi karo rabine
Padahal wis lawas pisahan
Kenang apa, inget bae sampean

Awak rusak, gering ra krasa
Lara pikir, putus hubungan
Mangan bli kolu, bli bisa turu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=1x2bvXbYwgw