Aja Dilelara

Versi: Dina Mariana

Senajan kurang nyandang kurang mangan,
Ning laki kula eman tetep sayang..
Nang apa sampean, bli melas ning kluarga
Sanja bae kaya perjaka..

Kaya wong ora kieng rumah tangga,
Pengene nganjel bae saban dina..
Mangkat wayah sore, balik jam loro bengi
Wong wadon ngomong nempilingi..

reff:
Kula kakang istri sing sejati,
Ning laki nurut lan ngebakti, aja disakiti..

Yen wis bosen due rabi kula,
Pegaten aja dilelara, sun rela pegat pisah..
Nembe bae ngalami sun due laki,
Galak ning rabi..

Kaya wong ora kieng rumah tangga,
Pengene nganjel bae saban dina..
Mangkat wayah sore, balik jam loro bengi
Wong wadon ngomong nempilingi..

reff:
Kula kakang istri sing sejati,
Ning laki nurut lan ngebakti, aja disakiti..

Yen wis bosen due rabi kula,
Pegaten aja dilelara, sun rela pegat pisah..
Nembe bae ngalami sun due laki,
Galak ning rabi..

Senajan kurang nyandang kurang mangan,
Ning laki kula eman tetep sayang..
Nang apa sampean, bli melas ning kluarga
Sanja bae kaya perjaka..

Kaya wong ora kieng rumah tangga,
Pengene nganjel bae saban dina..
Mangkat wayah sore, balik jam loro bengi
Wong wadon ngomong nempilingi..

Lanang Lenyok

Versi: Dina Mariana

Dadi lanang, omongane lenyok
Janji, cuma gawe kapok
Dasare sampean, brandal selon
Pemburu wadon

Tumplek bumi, jagat kaya sempit
Sedih ketipu kekasih
Nyangka lara ati, panas perih
Setengah mati

reff :
Jarene kakang masih dewekan
Tapi buktine sugih demenan

Nandur bengkoang, cukul srikaya
Ketipu lanang, raga kesiksa
Tingkah laku kakang,
Kaya ula cabe, sing endase loro
Nyokot mana mene…

Tumplek bumi, jagat kaya sempit
Sedih ketipu kekasih
Nyangka lara ati, panas perih
Setengah mati

reff :
Jarene kakang masih dewekan
Tapi buktine sugih demenan

Nandur bengkoang, cukul srikaya
Ketipu lanang, raga kesiksa
Tingkah laku kakang,
Kaya ula cabe, sing endase loro
Nyokot mana mene…

Dadi lanang, omongane lenyok
Janji, cuma gawe kapok
Dasare sampean, brandal selon
Pemburu wadon

1234