Mblebes

Versi: Dimas Tedjo ft. Endah

Lk:
Dhik sakjak’e kok ono perlu,
Isih esuk wis nangekke aku..
Neng tanganmu kok nggowo palu,
Opo to sing rusak dipanku..

Pr:
Wis kowe ra usah suloyo,
Dek bengi metu karo sopo..
Neng klambimu lipstike sopo,
Yen dudu bocah wadon liyo..

Lk:
Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
Wetengku rasane koyo disunduk’i..

Pr:
Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
Opo aku arep mbok pakani wedhi..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk: Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu
My darling i love you..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk: Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu
My darling i love you..

reff:
Lk:
Dhik sakjak’e kok ono perlu,
Isih esuk wis nangekke aku..
Neng tanganmu kok nggowo palu,
Opo to sing rusak dipanku..

Pr:
Wis kowe ra usah suloyo,
Dek bengi metu karo sopo..
Neng klambimu lipstike sopo,
Yen dudu bocah wadon liyo..

Lk:
Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
Wetengku rasane koyo disunduk’i..

Pr:
Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
Opo aku arep mbok pakani wedhi..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk: Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk: Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..

reff:
Lk:
Dhik sakjak’e kok ono perlu,
Isih esuk wis nangekke aku..
Neng tanganmu kok nggowo palu,
Opo to sing rusak dipanku..

Pr:
Wis kowe ra usah suloyo,
Dek bengi metu karo sopo..
Neng klambimu lipstike sopo,
Yen dudu bocah wadon liyo..

Lk:
Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
Wetengku rasane koyo disunduk’i..

Pr:
Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
Opo aku arep mbok pakani wedhi..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk: Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk:Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..

Pamitan (dimas tedjo)

Versi: Dimas Tedjo

Lilalono pamit mulih,
Mesti kulo yen dede jodone..
Mugo enggal antuk sulih,
Wong sing biso ngladeni sliramu..

Nadyan abot jroning ati,
Ninggal ndiko wong sing tak tresnani..
Nanging badhe kados pundi,
Yen kawulo sak dremo nglampahi..

Mung semene
Atur puji kario raharjo..
Sak pungkure
Ojo lali asring kirim warto..

Eman-eman mbenjang ndiko,
Yen to nganti digawe kuciwo,
Batin kulo mboten lilo,
Yen to nganti mung disio-sio..

reff:
Lilalono pamit mulih,
Mesti kulo yen dede jodone..
Mugo enggal antuk sulih,
Wong sing biso ngladeni sliramu..

Nadyan abot jroning ati,
Ninggal ndiko wong sing tak tresnani..
Nanging badhe kados pundi,
Yen kawulo sak dremo nglampahi..

Mung semene
Atur puji kario raharjo..
Sak pungkure
Ojo lali asring kirim warto..

Eman-eman mbenjang ndiko,
Yen to nganti digawe kuciwo,
Batin kulo mboten lilo,
Yen to nganti mung disio-sio..

12317