Mblebes

Dimas-Tedjo_Endah
Versi: Dimas Tedjo ft. Endah

Lk:
Dhik sakjak’e kok ono perlu,
Isih esuk wis nangekke aku..
Neng tanganmu kok nggowo palu,
Opo to sing rusak dipanku..

Pr:
Wis kowe ra usah suloyo,
Dek bengi metu karo sopo..
Neng klambimu lipstike sopo,
Yen dudu bocah wadon liyo..

Lk:
Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
Wetengku rasane koyo disunduk’i..

PR :
Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
Opo aku arep mbok pakani wedhi..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk:Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu
My darling i love you..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk:Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu
My darling i love you..

reff:
Lk:
Dhik sakjak’e kok ono perlu,
Isih esuk wis nangekke aku..
Neng tanganmu kok nggowo palu,
Opo to sing rusak dipanku..

Pr:
Wis kowe ra usah suloyo,
Dek bengi metu karo sopo..
Neng klambimu lipstike sopo,
Yen dudu bocah wadon liyo..

Lk:
Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
Wetengku rasane koyo disunduk’i..

PR :
Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
Opo aku arep mbok pakani wedhi..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk:Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk:Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..

reff:
Lk:
Dhik sakjak’e kok ono perlu,
Isih esuk wis nangekke aku..
Neng tanganmu kok nggowo palu,
Opo to sing rusak dipanku..

Pr:
Wis kowe ra usah suloyo,
Dek bengi metu karo sopo..
Neng klambimu lipstike sopo,
Yen dudu bocah wadon liyo..

Lk:
Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
Wetengku rasane koyo disunduk’i..

PR :
Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
Opo aku arep mbok pakani wedhi..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk:Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk:Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..
——————
[ver: lyrics]
[id: wahiihch]
[ar: Tedjo ft. Endah]
[ti: Mblebes]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:10]
[00:00.03]Mblebes
[00:00.03]by: Dimas Tedjo ft. Endah
[00:46.03]
[00:48.03]>>>
[00:49.03]>>
[00:50.03]>
[00:51.03]Lk: Dhik sakjak’e kok ono perlu,
[00:53.73]Lk: Isih esuk wis nangekke aku..
[00:57.08]Lk: Neng tanganmu kok nggowo palu,
[01:00.18]Lk: Opo to sing rusak dipanku..
[01:04.73]Pr: Wis kowe ra usah suloyo,
[01:08.13]Pr: Dek bengi metu karo sopo..
[01:11.38]Pr: Neng klambimu lipstike sopo,
[01:14.51]Pr: Yen dudu bocah wadon liyo..
[01:18.11]Lk: Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
[01:20.65]Lk: Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
[01:23.72]Lk: Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
[01:26.84]Lk: Wetengku rasane koyo disunduk’i..
[01:30.56]Pr: Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
[01:33.24]Pr: Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
[01:36.22]Pr: Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
[01:39.65]Pr: Opo aku arep mbok pakani wedhi..
[01:43.58]Pr: Wis nyingkrih nyingkrih..
[01:44.76]Pr: Gek ndang nyingkrih..
[01:45.99]Lk: Emoh dhik
[01:47.11]Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
[01:48.79]Lk: Ojo dhik
[01:49.97]Lk: Aku masih cinta padamu
[01:51.78]Lk: My darling i love you..
[01:54.45]Pr: Wis nyingkrih nyingkrih..
[01:55.95]Pr: Gek ndang nyingkrih..
[01:57.01]Lk: Emoh dhik
[01:58.18]Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
[01:59.92]Lk: Ojo dhik
[02:01.10]Lk: Aku masih cinta padamu
[02:02.99]Lk: My darling i love you..
[02:05.52]
[02:17.02]>>>
[02:18.02]>>
[02:19.02]>
[02:20.02]Lk: Dhik sakjak’e kok ono perlu,
[02:23.06]Lk: Isih esuk wis nangekke aku..
[02:26.02]Lk: Neng tanganmu kok nggowo palu,
[02:29.21]Lk: Opo to sing rusak dipanku..
[02:33.87]Pr: Wis kowe ra usah suloyo,
[02:36.98]Pr: Dek bengi metu karo sopo..
[02:40.40]Pr: Neng klambimu lipstike sopo,
[02:43.32]Pr: Yen dudu bocah wadon liyo..
[02:47.24]Lk: Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
[02:49.62]Lk: Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
[02:52.72]Lk: Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
[02:55.83]Lk: Wetengku rasane koyo disunduk’i..
[02:59.69]Pr: Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
[03:02.25]Pr: Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
[03:05.48]Pr: Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
[03:08.72]Pr: Opo aku arep mbok pakani wedhi..
[03:12.71]Pr: Wis nyingkrih nyingkrih..
[03:13.88]Pr: Gek ndang nyingkrih..
[03:14.81]Lk: Emoh dhik
[03:15.87]Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
[03:17.80]Lk: Ojo dhik
[03:19.04]Lk: Aku masih cinta padamu
[03:21.09]Lk: My darling i love you..
[03:23.77]Pr: Wis nyingkrih nyingkrih..
[03:25.02]Pr: Gek ndang nyingkrih..
[03:26.38]Lk: Emoh dhik
[03:27.57]Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
[03:29.12]Lk: Ojo dhik
[03:30.30]Lk: Aku masih cinta padamu
[03:31.99]Lk: My darling i love you..
[03:35.03]
[03:46.02]>>>
[03:47.02]>>
[03:48.02]>
[03:49.02]Lk: Dhik sakjak’e kok ono perlu,
[03:52.00]Lk: Isih esuk wis nangekke aku..
[03:55.12]Lk: Neng tanganmu kok nggowo palu,
[03:58.09]Lk: Opo to sing rusak dipanku..
[04:03.08]Pr: Wis kowe ra usah suloyo,
[04:05.76]Pr: Dek bengi metu karo sopo..
[04:09.23]Pr: Neng klambimu lipstike sopo,
[04:12.09]Pr: Yen dudu bocah wadon liyo..
[04:15.51]Lk: Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
[04:18.51]Lk: Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
[04:21.73]Lk: Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
[04:25.10]Lk: Wetengku rasane koyo disunduk’i..
[04:28.58]Pr: Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
[04:31.32]Pr: Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
[04:34.55]Pr: Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
[04:37.60]Pr: Opo aku arep mbok pakani wedhi..
[04:41.71]Pr: Wis nyingkrih nyingkrih..
[04:43.01]Pr: Gek ndang nyingkrih..
[04:44.08]Lk: Emoh dhik
[04:45.01]Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
[04:46.81]Lk: Ojo dhik
[04:48.24]Lk: Aku masih cinta padamu
[04:50.16]Lk: My darling i love you..
[04:52.73]Pr: Wis nyingkrih nyingkrih..
[04:53.90]Pr: Gek ndang nyingkrih..
[04:55.14]Lk: Emoh dhik
[04:56.27]Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
[04:58.00]Lk: Ojo dhik
[04:59.26]Lk: Aku masih cinta padamu
[05:00.93]Lk: My darling i love you..
[05:03.23]
————–
Preview:

Pamitan (dimas tedjo)

Dimas-Tedjo_7
Versi: Dimas Tedjo

Lilalono pamit mulih,
Mesti kulo yen dede jodone..
Mugo enggal antuk sulih,
Wong sing biso ngladeni sliramu..

Nadyan abot jroning ati,
Ninggal ndiko wong sing tak tresnani..
Nanging badhe kados pundi,
Yen kawulo sak dremo nglampahi..

Mung semene
Atur puji kario raharjo..
Sak pungkure
Ojo lali asring kirim warto..

Eman-eman mbenjang ndiko,
Yen to nganti digawe kuciwo,
Batin kulo mboten lilo,
Yen to nganti mung disio-sio..

reff:
Lilalono pamit mulih,
Mesti kulo yen dede jodone..
Mugo enggal antuk sulih,
Wong sing biso ngladeni sliramu..

Nadyan abot jroning ati,
Ninggal ndiko wong sing tak tresnani..
Nanging badhe kados pundi,
Yen kawulo sak dremo nglampahi..

Mung semene
Atur puji kario raharjo..
Sak pungkure
Ojo lali asring kirim warto..

Eman-eman mbenjang ndiko,
Yen to nganti digawe kuciwo,
Batin kulo mboten lilo,
Yen to nganti mung disio-sio..
——————
[ver: lyrics]
[id: auoiukch]
[ar: Dimas Tedjo]
[ti: Pamitan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:10]
[00:00.10]Pamitan – Dimas Tedjo
[00:38.10]
[00:40.70]>>>
[00:41.70]>>
[00:42.70]>
[00:43.70]Lilalono pamit mulih,
[00:50.15]Mesti kulo yen dede jodone..
[00:59.31]Mugo enggal antuk sulih,
[01:05.03]Wong sing biso
[01:08.21]ngladeni sliramu..
[01:15.73]Nadyan abot jroning ati,
[01:22.20]Ninggal ndiko
[01:26.06]wong sing tak tresnani..
[01:33.02]Nanging badhe kados pundi,
[01:41.62]Yen kawulo
[01:45.23]sak dremo nglampahi..
[01:51.32]
[01:54.42]Mung semene
[02:01.33]Atur puji kario raharjo..
[02:13.76]Sak pungkure
[02:19.43]Ojo lali asring kirim warto..
[02:32.58]
[02:37.25]Eman-eman mbenjang ndiko,
[02:47.19]Yen to nganti digawe kuciwo,
[02:57.40]Batin kulo mboten lilo,
[03:06.05]Yen to nganti mung disio-sio..
[03:15.13]
[03:44.98]>>>
[03:45.98]>>
[03:46.98]>
[03:47.98]Lilalono pamit mulih,
[03:55.68]Mesti kulo yen dede jodone..
[04:06.32]Mugo enggal antuk sulih,
[04:14.15]Wong sing biso
[04:19.25]ngladeni sliramu..
[04:27.27]Nadyan abot jroning ati,
[04:34.24]Ninggal ndiko
[04:37.91]wong sing tak tresnani..
[04:45.20]Nanging badhe kados pundi,
[04:53.97]Yen kawulo
[04:57.57]sak dremo nglampahi..
[05:03.42]
[05:06.98]Mung semene
[05:13.50]Atur puji karyo raharjo..
[05:25.25]Sak pungkure
[05:32.41]Ojo lali asring kirim warto..
[05:45.04]
[05:50.01]Eman-eman mbenjang ndiko,
[05:58.85]Yen to nganti digawe kuciwo,
[06:08.92]Batin kulo mboten lilo,
[06:17.32]Yen to nganti mung disio-sio..
[06:25.78]
————–
Preview:

Kesemsem

Dimas-Tedjo_6
Versi: Dimas Tedjo

Kesemsem marang manis esemmu,
Tansah anggodha ati rinten lan dalu..
Kangen rindu rasane pengen ketemu,
Lilanono oh sayang duh wong ayu..

Kesemsem marang manis esemmu,
Tansah pengen anyandhing caket sliramu..
Ngantu antu tulus katresnan atimu,
Leganono oh sayang duh wong ayu..

reff:
Rino wengi sayang rino wengi,
Amung sliramu tansah kaimpi impi..
Rino wengi sayang rino wengi,
Yo mung tresnamu tansah tak anti-anti..
Kesemsem marang manis esemmu,
Tansah anggodha ati rinten lan dalu..

reff:
Kesemsem marang manis esemmu,
Tansah anggodha ati rinten lan dalu..
Kangen rindu rasane pengen ketemu,
Lilanono oh sayang duh wong ayu..

Kesemsem marang manis esemmu,
Tansah pengen anyandhing caket sliramu..
Ngantu antu tulus katresnan atimu,
Leganono oh sayang duh wong ayu..

reff:
Rino wengi sayang rino wengi,
Amung sliramu tansah kaimpi impi..
Rino wengi sayang rino wengi,
Yo mung tresnamu tansah tak anti-anti..
Kesemsem marang manis esemmu,
Tansah anggodha ati rinten lan dalu..
—————-
[ver: lyrics]
[id: savpoucq]
[ar: Tedjo]
[ti: Kesemsem]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:16]
[00:01.00]Kesemsem
[00:26.00]Versi : Tedjo
[00:29.00]
[00:32.00]>>>
[00:33.00]>>
[00:34.00]>
[00:35.00]Kesemsem marang manis esemmu,
[00:41.26]Tansah anggodha ati rinten lan dalu..
[00:48.68]Kangen rindu rasane pengen ketemu,
[00:54.63]Lilanono oh sayang duh wong ayu..
[01:02.12]Kesemsem marang manis esemmu,
[01:08.44]Tansah pengen anyandhing caket sliramu..
[01:15.33]Ngantu antu tulus katresnan atimu,
[01:21.74]Leganono oh sayang duh wong ayu..
[01:28.57]
[01:39.00]>>>
[01:40.00]>>
[01:41.00]>
[01:42.00]Rino wengi sayang rino wengi,
[01:48.80]Amung sliramu tansah kaimpi impi..
[01:55.77]Rino wengi sayang rino wengi,
[02:01.98]Yo mung tresnamu tansah tak anti-anti..
[02:08.82]Kesemsem marang manis esemmu,
[02:15.82]Tansah anggodha ati rinten lan dalu..
[02:22.96]
[02:24.96]==tedjo, kesemsem==
[02:44.96]
[02:46.72]>>>
[02:47.72]>>
[02:48.72]>
[02:49.72]Kesemsem marang manis esemmu,
[02:56.33]Tansah anggodha ati rinten lan dalu..
[03:03.33]Kangen rindu rasane pengen ketemu,
[03:09.44]Lilanono oh sayang duh wong ayu..
[03:16.48]Kesemsem marang manis esemmu,
[03:23.13]Tansah pengen anyandhing caket sliramu..
[03:29.92]Ngantu antu tulus katresnan atimu,
[03:36.40]Leganono oh sayang duh wong ayu..
[03:43.22]
[03:54.87]>>>
[03:55.87]>>
[03:56.87]>
[03:57.87]Rino wengi sayang rino wengi,
[04:04.25]Amung sliramu tansah kaimpi impi..
[04:11.27]Rino wengi sayang rino wengi,
[04:17.58]Yo mung tresnamu tansah tak anti-anti..
[04:24.68]Kesemsem marang manis esemmu,
[04:31.37]Tansah anggodha ati rinten lan dalu..
[04:38.92]
————
Preview:

Ngebet

Dimas-Tedjo_8
Versi: Dimas Tedjo

Wis suwe nggonku ngenteni,
Silak pengen kepengen rabi..
Sial apes nasib awak iki,
Gagal bercinta berkali-kali..

Kurang apa awakku iki,
Tampang ganteng mobilku mercy..
Sewu kutho uwis tak liwati,
Ra ono cewek gelem nyeraki..

reff:
Pripun pripun mbah dukun,
Nasib kulo ramale kepripun..
Ampun diramal karo dhik atun,
Mangke kulo gelo lan getun..

Waduh aduh aduh gusti,
Kulo pasrah nasib awak niki..
Pasrah ndedungo awan lan bengi,
Silak ngebet kepengen rabi..

Wis suwe nggonku ngenteni,
Silak pengen kepengen rabi..
Sial apes nasib awak iki,
Gagal bercinta berkali-kali..

Kurang apa awakku iki,
Tampang ganteng mobilku mercy..
Sewu kutho uwis tak liwati,
Ra ono cewek gelem nyeraki..

reff:
Pripun pripun mbah dukun,
Nasib kulo ramale kepripun..
Ampun diramal karo dhik atun,
Mangke kulo gelo lan getun..

Waduh aduh aduh gusti,
Kulo pasrah nasib awak niki..
Pasrah ndedungo awan lan bengi,
Silak ngebet kepengen rabi..
Silak ngebet kepengen rabi..
Silak ngebet kepengen rabi..
——————
[ver: lyrics]
[id: qluvkacq]
[ar: Tedjo]
[ti: Ngebet]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:26]
[00:01.00]Ngebet
[00:11.00]Versi : Tedjo
[00:14.00]
[00:17.00]>>>
[00:18.00]>>
[00:19.00]>
[00:20.00]Wis suwe nggonku ngenteni,
[00:23.20]Silak pengen kepengen rabi..
[00:26.52]Sial apes nasib awak iki,
[00:29.29]Gagal bercinta berkali-kali..
[00:35.65]Kurang apa awakku iki,
[00:38.85]Tampang ganteng mobilku mercy..
[00:42.72]Sewu kutho uwis tak liwati,
[00:45.52]Ra ono cewek gelem nyeraki..
[00:50.27]
[00:52.26]==tedjo, ngebet==
[01:10.04]
[01:12.04]>>>
[01:13.04]>>
[01:14.04]>
[01:15.04]Pripun pripun mbah dukun,
[01:18.06]Nasib kulo ramale kepripun..
[01:21.53]Ampun diramal karo dhik atun,
[01:24.68]Mangke kulo gelo lan getun..
[01:29.40]
[01:34.45]Waduh aduh aduh gusti,
[01:37.10]Kulo pasrah nasib awak niki..
[01:40.67]Pasrah ndedungo awan lan bengi,
[01:44.02]Silak ngebet kepengen rabi..
[01:48.80]Wis suwe nggonku ngenteni,
[01:51.83]Silak pengen kepengen rabi..
[01:55.35]Sial apes nasib awak iki,
[01:58.19]Gagal bercinta berkali-kali..
[02:04.42]Kurang apa awakku iki,
[02:07.80]Tampang ganteng mobilku mercy..
[02:11.52]Sewu kutho uwis tak liwati,
[02:14.09]Ra ono cewek gelem nyeraki..
[02:18.93]
[02:20.18]==ngebet, tedjo==
[02:39.06]
[02:41.06]>>>
[02:42.06]>>
[02:43.06]>
[02:44.06]Pripun pripun mbah dukun,
[02:46.96]Nasib kulo ramale kepripun..
[02:50.28]Ampun diramal karo dhik atun,
[02:53.48]Mangke kulo gelo lan getun..
[02:57.35]
[03:03.35]Waduh aduh aduh gusti,
[03:05.94]Kulo pasrah nasib awak niki..
[03:09.48]Pasrah ndedungo awan lan bengi,
[03:12.85]Silak ngebet kepengen rabi..
[03:15.89]Silak ngebet kepengen rabi..
[03:19.45]Silak ngebet kepengen rabi..
[03:23.73]
————
Preview:

Batman Ndeso

Dimas-Tedjo_9
Versi: Dimas Tedjo

Aku iki dudu superman, aku iki dudu batman
Aku iki mung bocah ndeso, cedhak watu adoh projo..
Omahku gedheg pinggir kalen,
Gaweanku mung golek damen

Sapi siji wedhusku telu, warisane wong tuwaku..
Nadyan urip neng ndeso, nanging atiku lilo
Nadyan urip rekoso, nanging ora tak roso..
Urip neng ndeso..

Sabendino neng sawah, macul lan nyebar gabah
Nadyan panas ati tetep sumringah..
Bungah rasaning ati, panen wis tekan wanci
Kabeh tonggo dho ngewangi..

reff:
Sapi siji wedhusku telu, warisane wong tuwaku..
Nadyan urip neng ndeso, nanging atiku nilo
Nadyan urip rekoso, nanging ora tak roso..
Urip neng ndeso..

Sabendino neng sawah, macul lan nyebar gabah
Nadyan panas ati tetep sumringah..
Bungah rasaning ati, panen wis tekan wanci
Kabeh tonggo dho ngewangi..

Ora nyono aku ra ngiro, saiki dadi polo deso
Tak umpamakke aku rojo, biso gawe makmuring negoro..
Nadyan urip rekoso, nanging aku lilo
Nadyan urip neng ndeso, nanging ora tak roso
Urip neng ndeso..
Urip neng ndeso..
—————–
[ver: lyrics]
[id: iszcubcq]
[ar: Dimas tedjo]
[ti: Batman ndeso]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:31]
[00:00.08]Batman Ndeso
[00:00.08]by: Dimas Tedjo
[00:22.08]
[00:25.08]>>>
[00:26.08]>>
[00:27.08]>
[00:28.08]Aku iki dudu superman,
[00:33.64]Aku iki dudu batman..
[00:39.58]Aku iki mung bocah ndeso,
[00:45.36]Cedhak watu adoh projo..
[00:53.95]Omahku gedheg pinggir kalen,
[01:00.82]Gaweanku mung golek damen..
[01:06.90]Sapi siji wedhusku telu,
[01:14.51]Warisane wong tuwaku..
[01:21.10]Nadyan urip neng ndeso,
[01:24.51]nanging atiku lilo..
[01:28.16]Nadyan urip rekoso,
[01:31.12]nanging ora tak roso..
[01:36.09]Urip neng ndeso..
[01:41.74]
[01:46.21]Sabendino neng sawah,
[01:50.78]Macul lan nyebar gabah,
[01:54.40]Nadyan panas ati tetep sumringah..
[02:00.91]Bungah rasaning ati,
[02:04.26]Panen wis tekan wanci,
[02:07.68]Kabeh tonggo dho ngewangi..
[02:13.08]
[02:25.66]>>>
[02:26.66]>>
[02:27.66]>
[02:28.66]Sapi siji wedhusku telu,
[02:33.70]Warisane wong tuwaku..
[02:42.11]Nadyan urip neng ndeso,
[02:44.32]nanging atiku lilo..
[02:48.70]Nadyan urip rekoso,
[02:51.43]nanging atiku trimo..
[02:56.08]Urip neng ndeso..
[03:02.24]
[03:07.26]Sabendino neng sawah,
[03:11.71]Macul lan nyebar gabah,
[03:15.27]Nadyan panas ati tetep sumringah..
[03:21.53]Bungah rasaning ati,
[03:23.85]Panen wis tekan wanci,
[03:28.33]Kabeh tonggo dho ngewangi..
[03:35.76]Ora nyono aku ra ngiro,
[03:40.33]Saiki dadi polo deso..
[03:49.04]Tak umpamakke aku rojo,
[03:53.26]Biso gawe makmuring negoro..
[04:02.06]Nadyan urip rekoso,
[04:05.13]nanging atiku lilo..
[04:09.11]Nadyan urip neng ndeso,
[04:11.71]nanging ora tak roso..
[04:17.87]Urip neng ndeso..
[04:23.89]Urip neng ndeso..
[04:29.70]
————-
Preview:

Dudho Kasmaran

Dimas-Tedjo_Astuti
Versi: Dimas Tedjo ft. Astuti

Pr :
Ora udan kok nggowo payung, aduh lae..
Mlaku-mlaku kalungan sarung..
Yen sinawang koyo wong gemblung,
Thengak-thenguk koyo wong linglung,
Nuruti ati kang bingung..

Lk :
Ngguya-ngguyu ojo nggeguyu, duh aduh cah ayu
Wong maido pancen gampang..
Bedo kang lagi nandang,
Nora bengi ora awan,
Rasane dudo kasmaran..

Pr : Aduh lae, wong bagus jangan begitu
Lk : Piye maneh gimana lagi dik,
Lk : Urip ndudo rasane sepi
Lk : Loro wuyung setengah mati..

Lk :
Aduh biyung bingung atiku, aduh duh cah ayu
Mung tansah katon sliramu..
Yen wengi gak iso turu,
Ora ngerti opo gak tau,
Yen aku cinta padamu..

Pr :
Menyang solo payunge ilang, aduh aduh kangmas
Tuku lengo wadahe lali..
Urip ijen ora gampang, dadi dudo ojo sumelang
Ditinggal lungo, mengko tak kancani..

reff :
Pr : Aduh lae, wong bagus jangan begitu
Lk : Piye maneh gimana lagi dik,
Lk : Urip ndudo rasane sepi
Lk : Loro wuyung setengah mati..

Lk :
Aduh biyung bingung atiku, aduh duh cah ayu
Mung tansah katon sliramu..
Yen wengi gak iso turu,
Ora ngerti opo gak tau,
Yen aku cinta padamu..

Pr :
Menyang solo payunge ilang, aduh aduh kangmas
Tuku lengo wadahe lali..
Urip ijen ora gampang, dadi dudo ojo sumelang
Ditinggal lungo, mengko tak kancani..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Dimas Tedjo ft Astuti]
[ti: Dudho Kasmaran]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:33]
[id: qqlzancv]
[00:01.43]Dudho Kasmaran
[00:11.43]Versi : Dimas Tedjo ft Astuti
[00:14.31]
[00:17.31]>>>
[00:18.31]>>
[00:19.31]>
[00:20.31]Pr: Ora udan kok nggowo payung, aduh lae..
[00:27.21]Pr: Mlaku-mlaku kalungan sarung..
[00:33.85]Pr: Yen sinawang koyo wong gemblung,
[00:37.47]Pr: Thengak-thenguk koyo wong linglung,
[00:41.83]Pr: Nuruti ati kang bingung..
[00:47.42]Lk: Ngguya-ngguyu ojo nggeguyu,
[00:51.91]Lk: aduh aduh cah ayu
[00:55.32]Lk: Wong maido pancen gampang..
[01:01.56]Lk: Bedo kang lagi nandang,
[01:06.35]Lk: Nora wengi ora awan,
[01:09.71]Lk: Rasane dudo kasmaran..
[01:14.70]
[01:17.61]Pr: Aduh lae, wong bagus jangan begitu
[01:29.21]Lk: Piye maneh gimana lagi dik,
[01:34.72]Lk: Urip ndudo rasane sepi
[01:37.97]Lk: Loro wuyung setengah mati..
[01:43.26]Lk: Aduh biyung bingung atiku,
[01:48.57]Lk: aduh duh cah ayu
[01:51.74]Lk: Mung tansah katon sliramu..
[01:57.54]Lk: Yen wengi gak iso turu,
[02:02.22]Lk: Ora ngerti opo nggak tau,
[02:06.09]Lk: Yen aku cinta padamu..
[02:12.72]Pr: Menyang solo payunge ilang,
[02:16.49]Pr: aduh aduh kangmas
[02:20.47]Pr: Tuku lengo wadahe lali..
[02:27.08]Pr: Urip ijen ora gampang,
[02:31.54]Pr: Dadi dudho ojo sumelang
[02:34.70]Pr: Ditinggal lungo,
[02:35.50]Pr: mengko tak kancani..
[02:40.02]
[02:42.82]Lk: Kebetulan sekali..
[02:45.32]
[02:52.22]>>>
[02:53.22]>>
[02:54.22]>
[02:55.22]Pr: Aduh lae, wong bagus jangan begitu
[03:07.28]Lk: Piye maneh gimana lagi dik,
[03:11.84]Lk: Urip ndudo rasane sepi
[03:15.25]Lk: Loro wuyung setengah mati..
[03:20.36]Lk: Aduh aduh biyung bingung atiku,
[03:25.63]Lk: aduh duh cah ayu
[03:29.05]Lk: Mung tansah katon sliramu..
[03:34.82]Lk: Yen wengi ora biso turu,
[03:39.62]Lk: Ora ngerti opo nggak tau,
[03:43.60]Lk: Yen aku cinta padamu..
[03:50.23]Pr: Menyang solo payunge ilang,
[03:53.13]Pr: aduh aduh kangmas
[03:57.43]Pr: Tuku lengo wadahe lali..
[04:04.17]Pr: Urip ijen ora gampang,
[04:08.22]Pr: Dadi dudho ojo sumelang
[04:11.79]Pr: Ditinggal lungo,
[04:12.11]Pr: mengko tak kancani..
[04:16.67]
————
Preview:

TKW (dimas-tedjo)

Dimas-Tedjo_2
Versi: Dimas Tedjo

Rekasane yen wong lanang,
Anglakoni urip dewe..
Duh aduh abote,
Ditinggal bojo lungo dadi tkw..

Dek semono pamitanmu,
Jare lungo mung sedelo..
Saiki nyatane,
Wis limang taun kapan baline..

reff :
Endi layahe aoe neng endi munthune,
Kepingin nyambel dudh aduh judhege..
Pikiran buneg aoe atine judheg,
Yen anak rewel duh aduh repote..

Rekasane,
Yen kepingin nganggo klambi ngumbah dewe..
Duh aduh bojoku,
Ndang baliyo eling aku lan anakmu..

reff :
Rekasane yen wong lanang,
Anglakoni urip dewe..
Duh aduh abote,
Ditinggal bojo lungo dadi tkw..

Dek semono pamitanmu,
Jare lungo mung sedelo..
Saiki nyatane,
Wis limang taun kapan baline..

reff :
Endi layahe aoe neng endi munthune,
Kepingin nyambel dudh aduh judhege..
Pikiran buneg aoe atine judheg,
Yen anak rewel duh aduh repote..

Rekasane,
Yen kepingin nganggo klambi ngumbah dewe..
Duh aduh bojoku,
Ndang baliyo eling aku lan anakmu..

(Duh aduh bojoku),
(Elingo aku lan anakmu)..
(Duh aduh bojoku),
(Elingo aku lan anakmu)..
(Duh aduh bojoku),
(Elingo aku lan anakmu)..
(Duh aduh bojoku),
(Elingo aku lan anakmu)..
—————
[ver: lyrics]
[ar: Dimas Tedjo]
[ti: TKW]
[al: Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:31]
[id: owkaqhch]
[00:01.13]TKW – Dimas Tedjo
[00:20.13]
[00:23.13]>>>
[00:24.13]>>
[00:25.13]>
[00:26.00]Rekasane yen wong lanang,
[00:32.63]Anglakoni urip dewe..
[00:38.51]Duh aduh abote ditinggal bojo,
[00:47.32]Lungo dadi tkw..
[00:54.20]Dek semono pamitanmu,
[01:00.88]Jare lungo mung sedelo..
[01:07.64]Saiki nyatane wis limang taun,
[01:15.76]Kapan baline..
[01:20.66]
[01:49.71]>>>
[01:50.71]>>
[01:51.71]>
[01:52.71]Endi layahe aoe,
[01:56.73]neng endi munthune..
[02:00.77]Kepingin nyambel,
[02:02.91]dudh aduh judhege..
[02:09.25]Pikiran buneg aoe,
[02:12.54]atine judheg..
[02:16.47]Yen anak rewel,
[02:18.73]duh aduh repote..
[02:23.41]
[02:26.00]Rekasane,
[02:30.49]yen kepingin nganggo klambi,
[02:34.48]Ngumbah dewe..
[02:39.85]Duh aduh bojoku ndang baliyo,
[02:47.29]Eling aku lan anakmu..
[02:52.79]
[03:19.98]>>>
[03:20.98]>>
[03:21.98]>
[03:22.98]Rekasane yen wong lanang,
[03:28.74]Anglakoni urip dewe..
[03:36.36]Duh aduh abote ditinggal bojo,
[03:43.86]Lungo dadi tkw..
[03:50.61]Dek semono pamitanmu,
[03:57.49]Jare lungo mung sedelo..
[04:04.62]Saiki nyatane, wis limang taun,
[04:12.37]Kapan baline..
[04:16.31]
[04:46.02]>>>
[04:47.02]>>
[04:48.02]>
[04:49.02]Endi layahe aoe,
[04:53.28]neng endi munthune..
[04:57.15]Kepingin nyambel,
[04:59.41]dudh aduh judhege..
[05:04.94]Pikiran buneg aoe,
[05:08.91]atine judheg..
[05:13.13]Yen anak rewel,
[05:15.16]duh aduh repote..
[05:19.82]
[05:22.32]Rekasane,
[05:26.91]yen kepingin nganggo klambi,
[05:31.22]Ngumbah dewe..
[05:36.47]Duh aduh bojoku ndang baliyo,
[05:43.60]Eling aku lan anakmu..
[05:50.46]Duh aduh bojoku ndang baliyo,
[05:58.08]Eling aku lan anakmu..
[06:02.61](Duh aduh bojoku),
[06:03.17](Elingo aku lan anakmu)..
[06:04.42](Duh aduh bojoku),
[06:05.49](Elingo aku lan anakmu)..
[06:06.07](Duh aduh bojoku),
[06:07.17](Elingo aku lan anakmu)..
[06:08.42](Duh aduh bojoku),
[06:09.49](Elingo aku lan anakmu)..
[06:15.49]
————
Preview: