I Love You Kebumen


Versi: Didi Kempot

Sepine wengi iki,
Neng kene aku ngenteni..
Kesuwen-suwene wis pirang sasi,
Neng kebumen ora bali..
Opo aku salah,
Naliko neng pantai ayah..

Rembulan sing ngilo ono segoro,
Padhangono ati kulo..
Pujaan atiku ra teko-teko,
Neng kebumen ndang muliho..
Opo aku salah,
Naliko neng pantai ayah..

Aku nangis aku kangen,
Janjimu mbiyen kowe demen..
Neng kebumen nggonmu janji,
Pantai ayah melu nyekseni..

reff:
Rembulan sing ngilo ono segoro,
Padhangono ati kulo..
Pujaan atiku ra teko-teko,
Neng kebumen ndang muliho..
Opo aku salah,
Naliko neng pantai ayah..

reff:
Aku nangis aku kangen,
Janjimu mbiyen kowe demen..
Neng kebumen nggonmu janji,
Pantai ayah melu nyekseni..
Pantai ayah melu nyekseni..
———————-
[ver: lyrics]
[id: hlvozuci]
[ar: didi kempot]
[ti: I Love You Kebumen]
[al: Dhut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:50]
[00:00.09]I Love You Kebumen
[00:00.09]by: Didi Kempot
[00:25.09]
[00:27.09]>>>
[00:28.09]>>
[00:29.09]>
[00:30.09]Sepine wengi iki,
[00:35.09]Neng kene aku ngenteni..
[00:42.56]Kesuwen-suwene wis pirang sasi,
[00:51.63]Neng kebumen ora bali..
[00:57.30]Opo aku salah,
[01:03.33]Naliko neng pantai ayah..
[01:12.29]Rembulan sing ngilo ono segoro,
[01:18.81]Padhangono ati kulo..
[01:25.64]Pujaan atiku ra teko-teko,
[01:33.46]Neng kebumen ndang muliho..
[01:39.37]
[01:41.18]Opo aku salah,
[01:46.27]Naliko neng pantai ayah..
[01:53.86]
[02:06.09]>>>
[02:07.09]>>
[02:08.09]>
[02:09.09]Aku nangis aku kangen,
[02:16.37]Janjimu mbiyen kowe demen..
[02:23.09]Neng kebumen nggonmu janji,
[02:29.25]Pantai ayah melu nyekseni..
[02:36.89]
[03:07.61]>>>
[03:08.61]>>
[03:09.61]>
[03:10.61]Rembulan sing ngilo ono segoro,
[03:17.94]Padhangono ati kulo..
[03:24.49]Pujaan atiku ra teko-teko,
[03:31.61]Neng kebumen ndang muliho..
[03:38.18]
[03:40.55]Opo aku salah,
[03:44.23]Naliko neng pantai ayah..
[03:52.03]
[04:04.29]>>>
[04:05.29]>>
[04:06.29]>
[04:07.29]Aku nangis aku kangen,
[04:13.66]Janjimu mbiyen kowe demen..
[04:21.15]Neng kebumen nggonmu janji,
[04:28.07]Pantai ayah melu nyekseni..
[04:34.19]Pantai ayah melu nyekseni..
[04:42.61]
————–
Preview:

Advertisements

Crito Tresnaku


Versi: Didi Kempot

Sepi rasane wengi iki,
Aku neng kene ora ono sing ngancani..
Ning atiku iki wis ngerti,
Lungamu neng endi ninggalake aku..

Umpomo isih ono wektu,
Crito tresnaku sing ono uripmu..
Nganti seprene,
Aku mung tansah kelingan..

Rasane atiku..,
Ora biso ilang..
Ayang-ayang tresnomu,
Tansah tak sawang..

Ningopo kwe lungo ninggalake aku,
Aku ra percoyo seneng mung sedelo..
Atiku rung biso nglalek’ake roso,
Aku isih kangen pengen ketemu..

reff:
Umpomo isih ono wektu,
Crito tresnaku sing ono uripmu..
Nganti seprene,
Aku mung tansah kelingan..

Rasane atiku..,
Ora biso ilang..
Ayang-ayang tresnomu,
Tansah tak sawang..

Ningopo kwe lungo ninggalake aku,
Aku ra percoyo seneng mung sedelo..
Atiku rung biso nglalek’ake roso,
Aku isih kangen pengen ketemu..

reff:
Ningopo kwe lungo ninggalake aku,
Aku ra percoyo seneng mung sedelo..
Atiku rung biso nglalek’ake roso,
Aku isih kangen pengen ketemu..

Ningopo kwe lungo ninggalake aku,
Aku ra percoyo seneng mung sedelo..
Atiku rung biso nglalek’ake roso,
Aku isih kangen pengen ketemu..
——————–
[ver: lyrics]
[id: zhzsbpci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Crito Tresnaku]
[al: Pop Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:46]
[00:00.02]Crito Tresnaku
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:25.02]
[00:27.02]>>>
[00:28.02]>>
[00:29.02]>
[00:30.02]Sepi rasane wengi iki,
[00:34.92]Aku neng kene
[00:37.22]ora ono sing ngancani..
[00:41.90]Ning atiku iki wis ngerti,
[00:49.01]Lungamu neng endi
[00:52.78]ninggalake aku..
[00:57.96]Umpomo isih ono wektu,
[01:02.53]Crito tresnaku
[01:06.43]sing ono uripmu..
[01:11.19]Nganti seprene
[01:14.76]aku mung tansah kelingan,
[01:18.36]Rasane atiku..
[01:21.11]ora biso ilang..
[01:25.61]Ayang-ayang tresnomu
[01:28.20]tansah tak sawang..
[01:32.55]Ningopo kwe lungo
[01:36.26]ninggalake aku,
[01:39.97]Aku ra percoyo
[01:42.23]seneng mung sedelo..
[01:46.70]Atiku rung biso
[01:50.88]nglalek’ake roso,
[01:54.01]Aku isih kangen
[01:57.19]pengen ketemu..
[02:01.71]
[02:09.98]>>>
[02:10.98]>>
[02:11.98]>
[02:12.98]Umpomo isih ono wektu,
[02:18.71]Crito tresnaku
[02:21.46]sing ono uripmu..
[02:26.32]Nganti seprene
[02:29.51]aku mung tansah kelingan,
[02:33.69]Rasane atiku..
[02:36.68]ora biso ilang..
[02:40.49]Ayang-ayang tresnomu
[02:43.36]tansah tak sawang..
[02:47.92]Ningopo kwe lungo
[02:51.23]ninggalake aku,
[02:54.73]Aku ra percoyo
[02:57.10]seneng mung sedelo..
[03:02.03]Atiku rung biso
[03:05.52]nglalek’ake roso,
[03:08.97]Aku isih kangen
[03:11.59]pengen ketemu..
[03:16.27]
[03:39.02]>>>
[03:40.02]>>
[03:41.02]>
[03:42.02]Ningopo kwe lungo
[03:44.62]ninggalake aku,
[03:48.55]Aku ra percoyo
[03:50.80]seneng mung sedelo..
[03:55.79]Atiku rung biso
[03:59.22]nglalek’ake roso,
[04:02.78]Aku isih kangen
[04:05.34]pengen ketemu..
[04:09.90]Ningopo kwe lungo
[04:14.13]ninggalake aku,
[04:17.11]Aku ra percoyo
[04:19.36]seneng mung sedelo..
[04:24.41]Atiku rung biso
[04:27.66]nglalek’ake roso,
[04:31.71]Aku isih kangen
[04:34.21]pengen ketemu..
[04:39.20]
————–
Preview:

Kangen Suroboyo


Versi: Didi Kempot ft. Erin

Pr:
Kemulono nganggo slimut tresnamu,
Neng suroboyo tak tunggu tekamu..
Lk:
Sing tak sawang neng angkoso,
Mung kowe dudu wong liyo..

Pr:
Muliho sewengi nemoni aku,
Gawanen neng kene roso kangenmu..
Lk:
Ngawe-awe neng impenku,
Mung kowe sing mbedo aku..

reff:
Pr:
Manggono neng endi neng pucuk dunyo,
Yen kangen mulih mesti teko..
Lk:
Dudu suket teki sing gawe loro,
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..

reff:
Pr:
Kemulono nganggo slimut tresnamu,
Neng suroboyo tak tunggu tekamu..
Lk:
Sing tak sawang neng angkoso,
Mung kowe dudu wong liyo..

Pr:
Muliho sewengi nemoni aku,
Gawanen neng kene roso kangenmu..
Lk:
Ngawe-awe neng impenku,
Mung kowe sing mbedo aku..

reff:
Pr:
Manggono neng endi neng pucuk dunyo,
Yen kangen mulih mesti teko..
Lk:
Dudu suket teki sing gawe loro,
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..

Pr:
Mlayuo neng endi neng pucuk dunyo,
Yen kangen mulih mesti teko..
Lk:
Dudu suket teki sing gawe loro,
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..
——————
[ver: lyrics]
[id: qcqznpci]
[ar: Didi Kempot ft. Erin]
[ti: Kangen Suroboyo]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:32]
[00:00.02]Kangen Suroboyo
[00:00.02]by: Didi Kempot ft. Erin
[00:13.02]
[00:15.02]>>>
[00:16.02]>>
[00:17.02]>
[00:18.02]Pr: Kemulono nganggo slimut tresnamu,
[00:24.05]Pr: Neng suroboyo tak tunggu tekamu..
[00:30.92]Lk: Sing tak sawang neng angkoso,
[00:38.97]Lk: Mung kowe dudu wong liyo..
[00:44.58]
[00:46.83]Pr: Muliho sewengi nemoni aku,
[00:52.88]Pr: Gawanen neng kene roso kangenmu..
[00:59.87]Lk: Ngawe-awe neng impenku,
[01:07.92]Lk: Mung kowe sing mbedo aku..
[01:13.91]
[01:24.87]>>>
[01:25.87]>>
[01:26.87]>
[01:27.87]Pr: Manggono neng endi neng pucuk dunyo,
[01:34.87]Pr: Yen kangen mulih mesti teko..
[01:41.53]Lk: Dudu suket teki sing gawe loro,
[01:48.15]Lk: Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..
[01:55.26]
[02:20.02]>>>
[02:21.02]>>
[02:22.02]>
[02:23.02]Pr: Kemulono nganggo slimut tresnamu,
[02:29.12]Pr: Neng suroboyo tak tunggu tekamu..
[02:36.22]Lk: Sing tak sawang neng angkoso,
[02:44.15]Lk: Mung kowe dudu wong liyo..
[02:49.70]Pr: Muliho sewengi nemoni aku,
[02:56.26]Pr: Gawanen neng kene roso kangenmu..
[03:03.49]Lk: Ngawe-awe neng impenku,
[03:11.36]Lk: Mung kowe sing mbedo aku..
[03:17.10]
[03:28.14]>>>
[03:29.14]>>
[03:30.14]>
[03:31.14]Pr: Manggono neng endi neng pucuk dunyo,
[03:37.94]Pr: Yen kangen mulih mesti teko..
[03:44.99]Lk: Dudu suket teki sing gawe loro,
[03:51.23]Lk: Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..
[03:59.28]Pr: Mlayuo neng endi neng pucuk dunyo,
[04:05.39]Pr: Yen kangen mulih mesti teko..
[04:12.51]Lk: Dudu suket teki sing gawe loro,
[04:19.00]Lk: Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..
[04:26.74]
————–
Preview:

Kapusan


Versi: Didi Kempot

Budhale bengesan mulih kok kari tilase,
Metu soko losmen nyangking tas ra no duite..
Tiwas modal-madul tombok wedak tombok pupur,
Kapusan wong sing ngaku direktur..

Montor roda papat mandeg entek oline,
Sambate ra kuat jare keno rayuane..
Keno menyan putih opo pancen ngipi sugih,
Nginep ora mulih sing ngejak montore nyilih..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..

reff:
Budhale bengesan mulih kok kari tilase,
Metu soko losmen nyangking tas ra no duite..
Tiwas modal-madul tombok wedak tombok pupur,
Kapusan wong sing ngaku direktur..

Montor roda papat mandeg entek oline,
Sambate ra kuat jare keno rayuane..
Keno menyan putih opo pancen ngipi sugih,
Nginep ora mulih sing ngejak montore nyilih..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
——————–
[ver: lyrics]
[id: siaopvci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kapusan]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:15]
[00:00.02]Kapusan
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:21.02]
[00:23.02]>>>
[00:24.02]>>
[00:25.02]>
[00:26.02]Budhale bengesan
[00:28.25]mulih kok kari tilase,
[00:32.12]Metu soko losmen
[00:34.68]nyangking tas ra no duite..
[00:38.61]Tiwas modal-madul
[00:41.10]tombok wedak tombok pupur,
[00:44.35]Kapusan wong sing ngaku direktur..
[00:49.28]
[00:50.59]Montor roda papat
[00:53.59]mandeg entek oline,
[00:57.64]Sambate ra kuat
[00:59.95]jare keno rayuane..
[01:04.13]Keno menyan putih
[01:06.75]opo pancen ngipi sugih,
[01:10.00]Nginep ora mulih
[01:12.68]sing ngejak montore nyilih..
[01:16.99]
[01:18.98]O oi kowe kapusan,
[01:21.60]O oi kowe konangan..
[01:25.16]O oi kowe kapusan,
[01:28.28]O oi kowe konangan..
[01:32.15]
[01:33.42]O oi kowe kapusan,
[01:36.48]O oi kowe konangan..
[01:39.79]O oi kowe kapusan,
[01:42.78]O oi kowe konangan..
[01:46.40]
[02:12.02]>>>
[02:13.02]>>
[02:14.02]>
[02:15.02]Budhale bengesan
[02:17.35]mulih kok kari tilase,
[02:21.22]Metu soko losmen
[02:23.90]nyangking tas ra no duite..
[02:27.90]Tiwas modal-madul
[02:30.46]tombok wedak tombok pupur,
[02:33.70]Kapusan wong sing ngaku direktur..
[02:38.51]
[02:40.81]Montor roda papat
[02:43.19]mandeg entek oline,
[02:46.87]Sambate ra kuat
[02:49.36]jare keno rayuane..
[02:53.48]Keno menyan putih
[02:56.17]opo pancen ngipi sugih,
[02:59.29]Nginep ora mulih
[03:02.03]sing ngejak montore nyilih..
[03:06.09]
[03:08.33]O oi kowe kapusan,
[03:10.83]O oi kowe konangan..
[03:14.39]O oi kowe kapusan,
[03:17.51]O oi kowe konangan..
[03:20.94]
[03:22.87]O oi kowe kapusan,
[03:25.87]O oi kowe konangan..
[03:29.18]O oi kowe kapusan,
[03:32.36]O oi kowe konangan..
[03:35.48]
[03:37.41]O oi kowe kapusan,
[03:40.34]O oi kowe konangan..
[03:43.65]O oi kowe kapusan,
[03:46.58]O oi kowe konangan..
[03:50.20]
[03:51.89]O oi kowe kapusan,
[03:54.95]O oi kowe konangan..
[03:58.13]O oi kowe kapusan,
[04:01.06]O oi kowe konangan..
[04:04.00]
————-
Preview:

Kapusan Janji


Versi: Didi Kempot

WANGINE KEMBANG TRESNO KARI TILASE,
NINGOPO KOWE CIDRO LALI JANJINE..
LUNGAMU GAWE GELO NYIKSO ATIKU LORO,
AKU WONG ISIH URIP MBOK ANGGEP WIS TANPO NYOWO..

NINGOPO ONO TRESNO YEN KUDU PISAH,
SEWENGI AKU SENENG SEPRENE SUSAH..
TRESNAMU UWIS ILANG GARING KEGOWO ANGIN,
YEN NGERTI KOYO NGENE KENAL KOWE ORA PENGEN..

LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
SEPRENE RA ONO WONG SING NAMPANI..
LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
MARINE YEN K’WE TEKO NGUGEMI JANJIMU..

REFF:
NINGOPO ONO TRESNO YEN KUDU PISAH,
SEWENGI AKU SENENG SEPRENE SUSAH..
TRESNAMU UWIS ILANG GARING KEGOWO ANGIN,
YEN NGERTI KOYO NGENE KENAL KOWE ORA PENGEN..

LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
SEPRENE RA ONO WONG SING NAMPANI..
LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
MARINE YEN K’WE TEKO NGUGEMI JANJIMU..

LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
SEPRENE RA ONO WONG SING NAMPANI..
LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
MARINE YEN K’WE TEKO NGUGEMI JANJIMU..
———————–
[ver: lyrics]
[id: auusonci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kapusan Janji]
[al: Dhut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:21]
[00:00.01]Kapusan Janji
[00:00.01]by: Didi Kempot
[00:26.01]
[00:28.01]>>>
[00:29.01]>>
[00:30.01]>
[00:31.01]Wangine kembang tresno
[00:34.71]kari tilase..
[00:37.77]Ningopo kowe cidro,
[00:41.92]lali janjine..
[00:45.17]Lungamu gawe gelo,
[00:48.96]nyikso atiku loro,
[00:53.23]Aku wong isih urip,
[00:56.19]mbok anggep wis tanpo nyowo..
[00:59.79]
[01:03.09]Ningopo ono tresno,
[01:06.61]yen kudu pisah..
[01:10.17]Sewengi aku seneng,
[01:13.92]seprene susah..
[01:17.24]Tresnamu uwis ilang,
[01:20.67]garing kegowo angin..
[01:24.99]Yen ngerti koyo ngene,
[01:27.46]kenal kowe ora pengen..
[01:32.96]
[01:35.00]Larane ati iki,
[01:38.24]nganti kapan ora ngerti..
[01:42.37]Seprene ra ono wong,
[01:45.19]sing nampani..
[01:48.23]
[01:49.02]Larane ati iki,
[01:52.34]nganti kapan ora ngerti..
[01:56.95]Marine yen k’we teko,
[02:00.04]ngugemi janjimu..
[02:04.16]
[02:28.08]>>>
[02:29.08]>>
[02:30.08]>
[02:31.08]Ningopo ono tresno,
[02:34.88]yen kudu pisah..
[02:37.99]Sewengi aku seneng,
[02:41.51]seprene susah..
[02:45.19]Tresnamu uwis ilang,
[02:48.56]garing kegowo angin..
[02:52.43]Yen ngerti koyo ngene,
[02:55.49]kenal kowe ora pengen..
[03:00.85]
[03:03.29]Larane ati iki,
[03:06.41]nganti kapan ora ngerti..
[03:10.21]Seprene ra ono wong,
[03:13.40]sing nampani..
[03:16.52]
[03:17.76]Larane ati iki,
[03:20.38]nganti kapan ora ngerti..
[03:23.94]Marine yen k’we teko,
[03:27.50]ngugemi janjimu..
[03:31.24]Larane ati iki,
[03:34.83]nganti kapan ora ngerti..
[03:38.42]Seprene ra ono wong,
[03:41.54]sing nampani..
[03:44.47]
[03:45.72]Larane ati iki,
[03:48.59]nganti kapan ora ngerti..
[03:52.21]Marine yen k’we teko,
[03:55.89]ngugemi janjimu..
[03:59.70]
————–
Preview:

Ojo Pisan Kondo


Versi: Didi Kempot

RASANE WENGI TANPO LINTANG,
SLIRAMU RA NO JEJERKU..
YEN KEMBANG TANPO SIRAMAN BANYU,
ALUM GARING YO KOYO AWAKKU..

REFF:
JO PISAN PISAN KONDO,
GETHING RO AKU..
JO PISAN PISAN KONDO,
AREP NINGGALKE AKU..

GEMATENONO AKU SELAWASE,
SETIAKU TAK BUKTE’AKE..
SIH TRESNO ANTORO AKU KOWE,
ORA ONO GODHA TEKAN TEMBE..

REFF:
JO PISAN PISAN KONDO,
GETHING RO AKU..
JO PISAN PISAN KONDO,
AREP NINGGALKE AKU..

JO PISAN PISAN KONDO,
GETHING RO AKU..
JO PISAN PISAN KONDO,
AREP NINGGALKE AKU..

JO PISAN PISAN KONDO,
GETHING RO AKU..
JO PISAN PISAN KONDO,
AREP NINGGALKE AKU..

JO PISAN PISAN KONDO,
GETHING RO AKU..
JO PISAN PISAN KONDO,
AREP NINGGALKE AKU..
———————-
[ver: lyrics]
[id: vcinlbci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Ojo Pisan Kondo]
[al: Pop Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:52]
[00:00.03]Ojo Pisan Kondo
[00:00.03]by: Didi Kempot
[00:12.03]
[00:14.03]>>>
[00:15.03]>>
[00:16.03]>
[00:17.03]Rasane wengi tanpo lintang,
[00:25.77]Sliramu ra no jejerku..
[00:33.69]Yen kembang tanpo siraman banyu,
[00:41.99]Alum garing yo koyo awakku..
[00:49.61]
[01:20.01]>>>
[01:21.01]>>
[01:22.01]>
[01:23.01]Jo pisan pisan kondo,
[01:26.20]Gething ro aku..
[01:31.06]Jo pisan pisan kondo,
[01:33.93]Arep ninggalke aku..
[01:38.92]
[01:40.00]Gematenono aku selawase,
[01:47.47]Setiaku tak bukte’ake..
[01:55.40]Sih tresno antoro aku kowe,
[02:03.51]Ora ono godha tekan tembe..
[02:11.75]
[02:42.02]>>>
[02:43.02]>>
[02:44.02]>
[02:45.02]Jo pisan pisan kondo,
[02:46.70]Gething ro aku..
[02:52.56]Jo pisan pisan kondo,
[02:55.68]Arep ninggalke aku..
[03:01.30]Jo pisan pisan kondo,
[03:03.73]Gething ro aku..
[03:08.91]Jo pisan pisan kondo,
[03:12.09]Arep ninggalke aku..
[03:17.27]Jo pisan pisan kondo,
[03:20.02]Gething ro aku..
[03:25.32]Jo pisan pisan kondo,
[03:28.32]Arep ninggalke aku..
[03:33.81]Jo pisan pisan kondo,
[03:36.31]Gething ro aku..
[03:41.55]Jo pisan pisan kondo,
[03:44.79]Arep ninggalke aku..
[03:48.79]
—————
Preview:

Aku Ora Dolan


Versi: Didi Kempot

Ketutup lawange tresnamu,
Kelingan wong sing ono neng atimu..
Rasane remuk jroning uripku,
Ajur mumur koyo pari ketutu..

Tekaku nyunggi roso tresno,
Nyidam kangen suwene wis pirang warso..
Nyatane aku mung nemu gelo,
Tego tenan kowe seneng karo sopo..

Lungaku ora dolan,
Rekoso golek pangan..
Lungaku kanggo kowe,
Rekoso tak sanggane..
Kanggo kowe..

reff:
Tekaku nyunggi roso tresno,
Nyidam kangen suwene wis pirang warso..
Nyatane aku mung nemu gelo,
Tego tenan kowe seneng karo sopo..

Lungaku ora dolan,
Rekoso golek pangan..
Lungaku kanggo kowe,
Rekoso tak sanggane..

Lungaku ora dolan,
Rekoso golek pangan..
Lungaku kanggo kowe,
Rekoso tak sanggane..
Kanggo kowe..

Aku lungo ora dolan,
Aku lungo golek pangan..

Lungaku ora dolan,
Rekoso golek pangan..
Lungaku kanggo kowe,
Rekoso tak sanggane,
Kanggo kowe..
———————-
[ver: lyrics]
[id: zockllci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Aku Ora Dolan]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:00.04]Aku Ora Dolan
[00:00.04]by: Didi Kempot
[00:21.04]
[00:23.04]>>>
[00:24.04]>>
[00:25.04]>
[00:26.04]Ketutup lawange tresnamu,
[00:32.48]Kelingan wong sing ono neng atimu..
[00:39.84]Rasane remuk jroning uripku,
[00:46.00]Ajur mumur koyo pari ketutu..
[00:53.96]
[01:00.08]Tekaku nyunggi roso tresno,
[01:07.20]Nyidam kangen suwene wis pirang warso..
[01:14.23]Nyatane aku mung nemu gelo,
[01:19.19]Tego tenan kowe seneng karo sopo..
[01:27.44]
[01:32.06]Lungaku ora dolan,
[01:37.06]Rekoso golek pangan..
[01:45.09]Lungaku kanggo kowe,
[01:50.96]Rekoso tak sanggane..
[01:58.36]Kanggo kowe..
[02:01.48]
[02:23.02]>>>
[02:24.02]>>
[02:25.02]>
[02:26.02]Tekaku nyunggi roso tresno,
[02:30.92]Nyidam kangen suwene wis pirang warso..
[02:39.71]Nyatane aku mung nemu gelo,
[02:45.83]Tego tenan kowe seneng karo sopo..
[02:53.25]
[02:58.36]Lungaku ora dolan,
[03:03.42]Rekoso golek pangan..
[03:10.65]Lungaku kanggo kowe,
[03:17.71]Rekoso tak sanggane..
[03:24.44]Lungaku ora dolan,
[03:31.27]Rekoso golek pangan..
[03:38.90]Lungaku kanggo kowe,
[03:45.77]Rekoso tak sanggane..
[03:51.63]Kanggo kowe..
[03:54.75]Aku lungo ora dolan,
[03:59.54]Aku lungo golek pangan..
[04:05.78]Lungaku ora dolan,
[04:09.62]Rekoso golek pangan..
[04:16.81]Lungaku kanggo kowe,
[04:24.73]Rekoso tak sanggane,
[04:30.73]Kanggo kowe..
[04:34.28]
—————-
Preview: