Bader Saradan

Didi-Kempot_43
Versi: Didi Kempot

Tresnaku mbok gantung neng pinggir dalan,
Nasibku lontang-lantung ra karuan..
Kejel-kejel nyanthel kepanasan,
Nganti koyo iwak bader saradan..

Omahmu mung adep-adepan lawang,
Mlaku sikil jane semenit wis tekan..
Bebasan genthenge tunggal sak talang,
Kowe lungo tanpo pamit ra konangan..

reff:
Loro atiku loro,
Aku keloro-loro..
Ngempet roso tresno kepingin crito,
Nanging karo sopo..

Loro atiku loro,
Aku keloro-loro..
Kepingin nyawang sak kedheping netro,
Ngilang ra kondo..

reff:
Tresnaku mbok gantung neng pinggir dalan,
Nasibku lontang-lantung ra karuan..
Kejel-kejel nyanthel kepanasan,
Nganti koyo iwak bader saradan..

Omahmu mung adep-adepan lawang,
Mlaku sikil jane semenit wis tekan..
Bebasan genthenge tunggal sak talang,
Kowe lungo tanpo pamit ra konangan..

reff:
Loro atiku loro,
Aku keloro-loro..
Ngempet roso tresno kepingin crito,
Nanging karo sopo..

Loro atiku loro,
Aku keloro-loro..
Kepingin nyawang sak kedheping netro,
Ngilang ra kondo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pnnknbch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Bader Saradan]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:19]
[00:00.07]Bader Saradan
[00:00.07]by: Didi Kempot
[00:21.07]
[00:23.07]>>>
[00:24.07]>>
[00:25.07]>
[00:26.07]Tresnaku mbok gantung
[00:28.32]neng pinggir dalan,
[00:31.06]Nasibku lontang-lantung ra karuan..
[00:36.71]Kejel-kejel nyanthel kepanasan,
[00:42.19]Nganti koyo iwak bader saradan..
[00:47.05]
[00:48.06]Omahmu mung adep-adepan lawang,
[00:53.07]Mlaku sikil jane semenit wis tekan..
[00:58.86]Bebasan genthenge tunggal sak talang,
[01:04.15]Kowe lungo tanpo pamit ra konangan..
[01:10.30]
[01:21.02]>>>
[01:22.02]>>
[01:23.02]>
[01:24.02]Loro atiku loro,
[01:28.25]Aku keloro-loro..
[01:34.59]Ngempet roso tresno kepingin crito,
[01:40.45]Nanging karo sopo..
[01:45.65]Loro atiku loro,
[01:49.89]Aku keloro-loro..
[01:54.61]Kepingin nyawang sak kedheping netro,
[02:02.34]Ngilang ra kondo..
[02:07.69]
[02:28.25]>>>
[02:29.25]>>
[02:30.25]>
[02:31.25]Tresnaku mbok gantung
[02:33.30]neng pinggir dalan,
[02:36.90]Nasibku lontang-lantung ra karuan..
[02:42.13]Kejel-kejel nyanthel kepanasan,
[02:47.42]Nganti koyo iwak bader saradan..
[02:52.65]
[02:54.08]Omahmu mung adep-adepan lawang,
[02:58.38]Mlaku sikil jane semenit wis tekan..
[03:04.23]Bebasan genthenge tunggal sak talang,
[03:09.58]Kowe lungo tanpo pamit ra konangan..
[03:15.49]
[03:26.88]>>>
[03:27.88]>>
[03:28.88]>
[03:29.88]Loro atiku loro,
[03:33.88]Aku keloro-loro..
[03:39.95]Ngempet roso tresno kepingin crito,
[03:45.86]Nanging karo sopo..
[03:50.72]Loro atiku loro,
[03:56.31]Aku keloro-loro..
[04:01.98]Kepingin nyawang sak kedheping netro,
[04:08.07]Ngilang ra kondo..
[04:13.30]
————-
Preview:

Piring Pecah

Didi-Kempot_41
Versi: Didi Kempot

Gek opo to salahku,
Dosa opo awakku..
Kebangeten tenan nasibku,
Koyo alun ing ombak’e banyu..

Loro atiku iki,
Perih koyo mengkene..
Kowe lungo ninggalke siso,
Siso tresno sing ono dadaku..

Banyu mili miline ono samudro,
Kowe seneng aku sing keloro-loro..
Manuk wae isih nduwe roso tresno,
Eling anak bojo sing ditinggal lungo..

Piring pecah paribasane,
Omah-omah ora ono trentreme..

reff:
Loro atiku iki,
Perih koyo mengkene..
Kowe lungo ninggalke siso,
Siso tresno sing ono dadaku..

Banyu mili miline ono samudro,
Kowe seneng aku sing keloro-loro..
Manuk wae isih nduwe roso tresno,
Eling anak bojo sing ditinggal lungo..

Piring pecah paribasane,
Omah-omah ora ono trentreme..
Piring pecah paribasane,
Omah-omah ora ono trentreme..
Oooooo..
——————
[ver: lyrics]
[id: qvsanoch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Piring Pecah]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:19]
[00:00.05]Piring Pecah
[00:00.05]by: Didi Kempot
[00:31.05]
[00:33.85]>>>
[00:34.85]>>
[00:35.85]>
[00:36.85]Gek opo to salahku,
[00:42.40]Dosa opo awakku..
[00:50.27]Kebangeten tenan nasibku,
[00:55.99]Koyo alun ing ombak’e banyu..
[01:02.90]Loro atiku iki,
[01:08.99]Perih koyo mengkene..
[01:16.36]Kowe lungo ninggalke siso,
[01:22.32]Siso tresno sing ono dadaku..
[01:29.99]
[01:32.22]Banyu mili miline ono samudro,
[01:39.19]Kowe seneng aku sing keloro-loro..
[01:46.53]Manuk wae isih nduwe roso tresno,
[01:52.69]Eling anak bojo sing ditinggal lungo..
[02:00.23]Piring pecah paribasane,
[02:06.45]Omah-omah ora ono trentreme..
[02:13.11]
[02:37.55]>>>
[02:38.55]>>
[02:39.55]>
[02:40.55]Loro atiku iki,
[02:46.64]Perih koyo mengkene..
[02:53.72]Kowe lungo ninggalke siso,
[03:00.13]Siso tresno sing ono dadaku..
[03:06.97]
[03:10.58]Banyu mili miline ono samudro,
[03:17.99]Kowe seneng aku sing keloro-loro..
[03:24.95]Manuk wae isih nduwe roso tresno,
[03:31.16]Eling anak bojo sing ditinggal lungo..
[03:38.32]Piring pecah paribasane,
[03:45.11]Omah-omah ora ono trentreme..
[03:51.83]Piring pecah paribasane,
[03:58.42]Omah-omah ora ono trentreme..
[04:05.94]Oooooo..
[04:12.23]
————–
Preview:

Pamer Bojo

Didi-Kempot_40
Versi: Didi Kempot

Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng..
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan..

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

reff:
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

reff:
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…
——————
[ver: lyrics]
[id: bbwqnuch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Pamer Bojo]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[00:00.02]Pamer Bojo
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:30.00]
[00:32.00]>>>
[00:33.00]>>
[00:34.00]>
[00:35.00]Koyo ngene rasane
[00:37.00]wong nandang kangen,
[00:40.94]Rino wengi atiku rasane peteng..
[00:49.25]Tansah kelingan kepingin nyawang,
[00:56.69]Sedelo wae uwis emoh tenan..
[01:03.47]
[01:06.35]Cidro janji tegane kowe ngapusi,
[01:13.79]Nganti seprene suwene aku ngenteni..
[01:21.61]Nangis batinku nggrantes uripku..
[01:29.55]Teles kebes netes eluh neng dadaku..
[01:36.79]
[02:02.89]>>>
[02:03.89]>>
[02:04.89]>
[02:05.89]Dudu klambi anyar
[02:09.13]Sing neng njero lemariku..
[02:13.21]Nanging bojo anyar
[02:16.45]Sing mbok pamerke neng aku..
[02:21.33]
[02:27.39]Dudu wangi mawar
[02:30.82]Sing tak sawang neng mripatku..
[02:35.09]Nanging kowe lali,
[02:38.27]Nglarani wong koyo aku..
[02:43.03]Nengopo seneng aku,
[02:45.77]Yen mung gawe laraku..
[02:50.14]Pamer bojo anyar
[02:52.59]Neng ngarepku..
[02:56.26]Cidro janji tegane kowe ngapusi,
[03:02.91]Nganti seprene suwene aku ngenteni..
[03:10.96]Nangis batinku nggrantes uripku..
[03:18.52]Teles kebes netes eluh neng dadaku..
[03:26.46]
[03:51.77]>>>
[03:52.77]>>
[03:53.77]>
[03:54.77]Dudu klambi anyar
[03:57.90]Sing neng njero lemariku..
[04:01.96]Nanging bojo anyar
[04:05.02]Sing mbok pamerke neng aku..
[04:10.52]
[04:16.66]Dudu wangi mawar
[04:20.44]Sing tak sawang neng mripatku..
[04:24.03]Nanging kowe lali,
[04:27.34]Nglarani wong koyo aku..
[04:32.41]Nengopo seneng aku,
[04:35.09]Yen mung gawe laraku..
[04:39.10]Pamer bojo anyar
[04:42.22]Neng ngarepku..
[04:45.03]Nengopo seneng aku,
[04:49.49]Yen mung gawe laraku..
[04:53.68]Pamer bojo anyar
[04:56.74]Neng ngarepku..
[05:00.81]
————–
Preview:

Wong Ketelu

Didi-Kempot_39
Versi: Didi Kempot

Neng atimu ono uwong ketelu,
Rasane ketulo-tulo uripku..
Teko tanpo kondo nginep nglimpe netro,
Nggodha kowe terus banjur cidro..

Rasane peteng koyo mati lampu,
Jare seneng nengopo nglarani aku..
Jare mati urip tresno karo aku,
Seneng susah wong loro biyen janjimu..

reff:
Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng ati iki..
Rasane keloro-loro,
Nengopo kowe ngapusi..

Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng omah iki..
Neng kene aku dewe,
Sing ngonangi..

Neng atimu ono uwong ketelu,
Rasane ketulo-tulo uripku..
Teko tanpo kondo nginep nglimpe netro,
Nggodha kowe terus banjur cidro..

Rasane peteng koyo mati lampu,
Jare seneng nengopo nglarani aku..
Jare mati urip tresno karo aku,
Seneng susah wong loro biyen janjimu..

reff:
Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng ati iki..
Rasane keloro-loro,
Nengopo kowe ngapusi..

Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng omah iki..
Neng kene aku dewe,
Sing ngonangi..

Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng ati iki..
Rasane keloro-loro,
Nengopo kowe ngapusi..

Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng omah iki..
Neng kene aku dewe,
Sing ngonangi..
——————
[ver: lyrics]
[id: snaqnhch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Wong Ketelu]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[00:00.02]Wong Ketelu
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:33.02]
[00:35.02]>>>
[00:36.02]>>
[00:37.02]>
[00:38.02]Neng atimu
[00:40.35]ono uwong ketelu,
[00:43.28]Rasane ketulo-tulo uripku..
[00:52.27]Teko tanpo kondo
[00:55.66]nginep nglimpe netro,
[00:59.66]Nggodha kowe
[01:02.21]terus banjur cidro..
[01:06.47]
[01:10.12]Rasane peteng
[01:13.05]koyo mati lampu,
[01:16.98]Jare seneng
[01:19.30]nengopo nglarani aku..
[01:24.56]Jare mati urip
[01:27.92]tresno karo aku,
[01:31.86]Seneng susah
[01:34.11]wong loro biyen janjimu..
[01:39.10]
[01:50.10]>>>
[01:51.10]>>
[01:52.10]>
[01:53.10]Neng kene neng kene neng kene,
[01:57.10]Neng kene neng ati iki..
[02:00.42]Rasane keloro-loro,
[02:03.67]Nengopo kowe ngapusi..
[02:08.05]Neng kene neng kene neng kene,
[02:10.89]Neng kene neng omah iki..
[02:14.88]Neng kene aku dewe,
[02:17.87]Sing ngonangi..
[02:21.75]Neng atimu
[02:23.03]ono uwong ketelu,
[02:27.71]Rasane ketulo-tulo uripku..
[02:36.03]Teko tanpo kondo
[02:39.51]nginep nglimpe netro,
[02:43.58]Nggodha kowe
[02:46.14]terus banjur cidro..
[02:50.46]
[02:54.11]Rasane peteng
[02:56.90]koyo mati lampu,
[03:01.02]Jare seneng
[03:02.96]nengopo nglarani aku..
[03:08.64]Jare mati urip
[03:11.90]tresno karo aku,
[03:15.64]Seneng susah
[03:17.84]wong loro biyen janjimu..
[03:22.77]
[03:35.04]>>>
[03:36.04]>>
[03:37.04]>
[03:38.04]Neng kene neng kene neng kene,
[03:40.84]Neng kene neng ati iki..
[03:44.71]Rasane keloro-loro,
[03:47.52]Nengopo kowe ngapusi..
[03:51.96]Neng kene neng kene neng kene,
[03:54.71]Neng kene neng omah iki..
[03:58.65]Neng kene aku dewe,
[04:01.65]Sing ngonangi..
[04:06.15]Neng kene neng kene neng kene,
[04:08.89]Neng kene neng ati iki..
[04:12.96]Rasane keloro-loro,
[04:16.40]Nengopo kowe ngapusi..
[04:20.53]Neng kene neng kene neng kene,
[04:23.40]Neng kene neng omah iki..
[04:27.53]Neng kene aku dewe,
[04:30.65]Sing ngonangi..
[04:34.72]
————-
Preview:

Ademe Kutho Malang

Didi-Kempot_6
Versi: Didi Kempot

Umpamane kowe ngerti sing ono atiku,
Nganti seprene mung kowe sing gawe rindu..
Ra ono uwong liyo sing biso nambani,
Yen ra nyawang esemmu ing wengi iki..

Kembang-kembang tresno pahite mahkutho dewo,
Ora biso nambani yen aku gelo..
Yen nganti kowe lali marang aku iki,
Tak tagih janjimu neng singosari..

reff:
Ademe kutho malang ing wayah wengi,
Nganti seprene sing tansah setyo ngancani..
Tak gegem kenceng kenceng neng tangan iki,
Janjimu seprene sing tak enteni..

Umpamane kowe ngerti sing ono atiku,
Nganti seprene sing gawe kangen lan rindu..
Ra ono uwong liyo sing biso nambani,
Yen ra nyawang esemmu ing wengi iki..

reff:
Kembang-kembang tresno pahite mahkutho dewo,
Ora biso nambani yen aku gelo..
Yen nganti kowe lali marang aku iki,
Tak tagih janjimu neng singosari..

reff:
Ademe kutho malang ing wayah wengi,
Nganti seprene sing tansah setyo ngancani..
Tak gegem kenceng kenceng neng tangan iki,
Janjimu seprene sing tak enteni..

Umpamane kowe ngerti sing ono atiku,
Nganti seprene sing gawe kangen lan rindu..
Ra ono uwong liyo sing biso nambani,
Yen ra nyawang esemmu ing wengi iki..
Ra ono uwong liyo sing biso nambani,
Yen ra nyawang esemmu neng singosari..
—————–
[ver: lyrics]
[id: szaanvch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Ademe Kutho Malang]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:11]
[00:00.02]Ademe Kutho Malang
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:25.02]
[00:27.72]>>>
[00:28.72]>>
[00:29.72]>
[00:30.72]Umpamane kowe
[00:33.21]ngerti sing ono atiku,
[00:36.98]Nganti seprene mung kowe
[00:40.07]sing gawe rindu..
[00:44.07]Ra ono uwong liyo
[00:47.07]sing biso nambani,
[00:51.01]Yen ra nyawang esemmu
[00:54.13]ing wengi iki..
[00:58.82]
[01:02.07]Kembang-kembang tresno
[01:04.94]pahite mahkutho dewo,
[01:08.69]Ora biso nambani
[01:11.44]yen aku gelo..
[01:15.89]Yen nganti kowe lali
[01:18.28]marang aku iki,
[01:22.57]Tak tagih janjimu
[01:25.50]neng singosari..
[01:29.57]
[01:41.03]>>>
[01:42.03]>>
[01:43.03]>
[01:44.03]Ademe kutho malang
[01:47.03]ing wayah wengi,
[01:50.42]Nganti seprene sing tansah
[01:54.27]setyo ngancani..
[01:58.15]Tak gegem kenceng kenceng
[02:01.20]neng tangan iki,
[02:04.58]Janjimu seprene
[02:07.89]sing tak enteni..
[02:12.21]Umpamane kowe
[02:15.79]ngerti sing ono atiku,
[02:19.25]Nganti seprene sing gawe
[02:22.29]kangen lan rindu..
[02:26.67]Ra ono uwong liyo
[02:29.55]sing biso nambani,
[02:33.17]Yen ra nyawang esemmu
[02:36.54]ing wengi iki..
[02:40.54]
[03:08.90]>>>
[03:09.90]>>
[03:10.90]>
[03:11.90]Kembang-kembang tresno
[03:15.90]pahite mahkutho dewo,
[03:19.24]Ora biso nambani
[03:22.17]yen aku gelo..
[03:26.55]Yen nganti kowe lali
[03:29.44]marang aku iki,
[03:33.19]Tak tagih janjimu
[03:36.25]neng singosari..
[03:40.31]
[03:52.01]>>>
[03:53.01]>>
[03:54.01]>
[03:55.01]Ademe kutho malang
[03:58.01]ing wayah wengi,
[04:01.05]Nganti seprene sing tansah
[04:04.55]setyo ngancani..
[04:08.61]Tak gegem kenceng kenceng
[04:11.23]neng tangan iki,
[04:15.24]Janjimu seprene
[04:18.48]sing tak enteni..
[04:22.68]Umpamane kowe ngerti
[04:26.52]sing ono atiku,
[04:29.69]Nganti seprene sing gawe
[04:33.15]kangen lan rindu..
[04:35.88]Ra ono uwong liyo
[04:39.76]sing biso nambani,
[04:43.75]Yen ra nyawang esemmu
[04:46.82]ing wengi iki..
[04:50.81]Ra ono uwong liyo
[04:54.07]sing biso nambani,
[04:57.95]Yen ra nyawang esemmu
[05:01.57]neng singosari..
[05:05.94]
————-
Preview:

Tresno Kependem (didi kempot)

Didi-Kempot_38
Versi: Didi Kempot

Koyo tumekaning gludug ing wanci ketigo,
Gawe kaget tumrap rogo lan atiku..
Kowe teko pangucapmu kondo tresno karo aku,
Tresno sing kasimpen wetoro limang warso..

Nganti semono suwene anggonmu ngenteni,
Katresnanmu datan luntur krono wektu..
Tresnamu kang tulus suci manggong neng atimu,
Sak tenane tresnamu amung sawiji..

reff:
Gede pangapuramu aku lirwo mring tresnamu,
Kabeh mau mergo kersaning kuoso..
Gede pangapuramu aku lirwo mring tresnamu,
Kabeh mau mergo kowe wis polo kromo..

Keneng opo biyen ora nate kondo,
Lamun kondo bareng mbangun balai wismo..
Amung panyuwunku marang kang kuoso,
Kowe antuk sulihing tali asmoro..

reff:
Nganti semono suwene anggonmu ngenteni,
Katresnanmu datan luntur krono wektu..
Tresnamu kang tulus suci manggong neng atimu,
Sak tenane tresnamu amung sawiji..

reff:
Gede pangapuramu aku lirwo mring tresnamu,
Kabeh mau mergo kersaning kuoso..
Gede pangapuramu aku lirwo mring tresnamu,
Kabeh mau mergo kowe wis polo kromo..

Keneng opo biyen ora nate kondo,
Lamun kondo bareng mbangun balai wismo..
Amung panyuwunku marang kang kuoso,
Kowe antuk sulihing tali asmoro..
Kowe antuk sulihing tali asmoro..
——————
[ver: lyrics]
[id: caapnsch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Tresno Kependem]
[al: Tembang kasmaran]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:40]
[00:00.02]Tresno Kependem
[00:00.02]byi: Didi Kempot
[00:34.02]
[00:36.90]>>>
[00:37.90]>>
[00:38.90]>
[00:39.90]Koyo tumekaning gludug
[00:42.98]ing wanci ketigo,
[00:46.69]Gawe kaget tumrap rogo
[00:50.36]lan atiku..
[00:54.24]Kowe teko pangucapmu
[00:58.51]kondo tresno karo aku,
[01:02.00]Tresno sing kasimpen
[01:04.18]wetoro limang warso..
[01:09.68]
[01:13.07]Nganti semono suwene
[01:16.62]anggonmu ngenteni,
[01:20.31]Katresnanmu datan luntur
[01:24.25]krono wektu..
[01:27.88]Tresnamu kang tulus suci
[01:31.50]manggong neng atimu,
[01:35.56]Sak tenane tresnamu
[01:38.94]amung sawiji..
[01:42.57]
[01:54.96]>>>
[01:55.96]>>
[01:56.96]>
[01:57.96]Gede pangapuramu
[02:01.96]aku lirwo mring tresnamu,
[02:05.63]Kabeh mau mergo
[02:08.32]kersaning kuoso..
[02:13.26]Gede pangapuramu
[02:16.32]aku lirwo mring tresnamu,
[02:20.51]Kabeh mau mergo
[02:23.19]kowe wis polo kromo..
[02:28.44]
[02:31.65]Keneng opo biyen
[02:34.03]ora nate kondo,
[02:38.72]Lamun kondo bareng
[02:41.65]mbangun balai wismo..
[02:46.41]Amung panyuwunku
[02:50.53]marang kang kuoso,
[02:54.28]Kowe antuk sulihing
[02:57.22]tali asmoro..
[03:00.65]
[03:33.06]>>>
[03:34.06]>>
[03:35.06]>
[03:36.06]Nganti semono suwene
[03:39.16]anggonmu ngenteni,
[03:42.39]Katresnanmu datan luntur
[03:46.52]krono wektu..
[03:50.39]Tresnamu kang tulus suci
[03:54.15]manggong neng atimu,
[03:58.01]Sak tenane tresnamu
[04:01.26]amung sawiji..
[04:05.21]
[04:17.02]>>>
[04:18.02]>>
[04:19.02]>
[04:20.02]Gede pangapuramu
[04:24.22]aku lirwo mring tresnamu,
[04:27.99]Kabeh mau mergo
[04:30.64]kersaning kuoso..
[04:35.40]Gede pangapuramu
[04:39.08]aku lirwo mring tresnamu,
[04:43.02]Kabeh mau mergo
[04:46.01]kowe wis polo kromo..
[04:50.33]
[04:53.45]Keneng opo biyen
[04:56.60]ora nate kondo,
[05:01.15]Lamun kondo bareng
[05:04.47]mbangun balai wismo..
[05:09.03]Amung panyuwunku
[05:13.03]marang kang kuoso,
[05:16.66]Kowe antuk sulihing
[05:19.78]tali asmoro..
[05:24.15]Kowe antuk sulihing
[05:27.41]tali asmoro..
[05:31.28]
————-
Preview:

Bangjo Malioboro

Didi-Kempot_37
Versi: Didi Kempot

Lampu bangjo neng prapatan malioboro,
Nganti wengi aku dewe sing neng kono..
Lalu lintas pating sliwer maneko warno,
Do ra ngerti rasane sepine dodo..

Malioboro seksenono lelakonku,
Nganti seprene tresnaku mung nggo sliramu..
Tansah tak siram tetesing eluhku,
Nganti suk kapan sliramu eling aku..

reff:
Wis meh pirang-pirang sasi
Aku tansah ngenteni..
Wis meh pendhak lingsir wengi,
Aku tansah memuji..

Sakwetoro telung minggu,
Aku krungu kabarmu..
Yen sliramu ninggal aku,
Nggolek gantine awakku..

Karo uwong seje,
Sing pantes lan nduwe..
Bedo ro aku sing koyo ngene,
Malioboro seksenono lelakonku..

reff:
Wis meh pirang-pirang sasi
Aku tansah ngenteni..
Wis meh pendhak lingsir wengi,
Aku tansah memuji..

Sakwetoro telung minggu,
Aku krungu kabarmu..
Yen sliramu ninggal aku,
Nggolek gantine awakku..

Karo uwong seje,
Sing pantes lan nduwe..
Bedo ro aku sing koyo ngene,
Malioboro seksenono lelakonku..

Nganti seprene tresnaku
Mung nggo sliramu..
Tansah tak siram tetesing eluhku,
Nganti suk kapan sliramu eling aku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: csaonqch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Bangjo Malioboro]
[al: Tembang Kasmaran]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[00:00.01]Bangjo Malioboro
[00:00.01]by: Didi Kempot
[00:34.01]
[00:36.01]>>>
[00:37.01]>>
[00:38.01]>
[00:39.01]Lampu bangjo
[00:41.35]neng prapatan malioboro,
[00:46.60]Nganti wengi aku dewe
[00:49.95]sing neng kono..
[00:54.08]Lalu lintas pating sliwer
[00:57.83]maneko warno,
[01:01.96]Do ra ngerti rasane
[01:05.01]sepine dodo..
[01:09.45]Malioboro seksenono lelakonku,
[01:16.52]Nganti seprene tresnaku
[01:20.89]mung nggo sliramu..
[01:23.95]Tansah tak siram
[01:27.07]tetesing eluhku,
[01:31.19]Nganti suk kapan
[01:34.20]sliramu eling aku..
[01:39.14]
[01:52.07]>>>
[01:53.07]>>
[01:54.07]>
[01:55.07]Wis meh pirang-pirang sasi
[01:57.95]Aku tansah ngenteni..
[02:02.14]Wis meh pendhak lingsir wengi,
[02:05.20]Aku tansah memuji..
[02:10.26]
[02:26.26]Sakwetoro telung minggu,
[02:29.64]Aku krungu kabarmu..
[02:33.94]Yen sliramu ninggal aku,
[02:37.19]Nggolek gantine awakku..
[02:42.82]Karo uwong seje,
[02:46.57]Sing pantes lan nduwe..
[02:50.69]Bedo ro aku sing koyo ngene,
[02:57.82]Malioboro seksenono lelakonku..
[03:06.27]
[03:18.06]>>>
[03:19.06]>>
[03:20.06]>
[03:21.06]Wis meh pirang-pirang sasi
[03:24.02]Aku tansah ngenteni..
[03:28.37]Wis meh pendhak lingsir wengi,
[03:31.57]Aku tansah memuji..
[03:36.80]
[03:52.25]Sakwetoro telung minggu,
[03:55.94]Aku krungu kabarmu..
[04:00.26]Yen sliramu ninggal aku,
[04:03.63]Nggolek gantine awakku..
[04:09.06]Karo uwong seje,
[04:12.87]Sing pantes lan nduwe..
[04:16.82]Bedo ro aku sing koyo ngene..
[04:24.00]Malioboro seksenono lelakonku,
[04:31.89]Nganti seprene tresnaku,
[04:35.50]Mung nggo sliramu..
[04:39.19]Tansah tak siram
[04:41.52]tetesing eluhku,
[04:46.02]Nganti suk kapan
[04:48.83]sliramu eling aku..
[04:54.83]
————–
Preview: