Pager Abang

didi-kempot_55
Versi: Didi Kempot

Pager abang semampir kutho kediri,
Sing tak pikir neng kene opo wis lali..
Wis ra nduwe roso kangen nemoni wis ora gelem,
Aduh lae duh biyung kok kebangeten..

Omah limo neng pinggir dalane sepur,
Jroning netro koyo ra biso dislimur..
Angin gunung kancanono aku iki,
Wong kasmaran kelangan tresno neng ati..

reff:
Langit sing neng duwur neng duwur kutho kediri,
Sawangen aku sing kelaran ati..

Tresno sing tak tandur saiki wis katon luntur,
Wis malih ra koyo setaun kepungkur..

reff:
Pager abang semampir kutho kediri,
Sing tak pikir neng kene opo wis lali..
Wis ra nduwe roso kangen nemoni wis ora gelem,
Aduh lae duh biyung kok kebangeten..

Omah limo neng pinggir dalane sepur,
Jroning netro koyo ra biso dislimur..
Angin gunung kancanono aku iki,
Wong kasmaran kelangan tresno neng ati..

reff:
Langit sing neng duwur neng duwur kutho kediri,
Sawangen aku sing kelaran ati..

Tresno sing tak tandur saiki wis katon luntur,
Wis malih ra koyo setaun kepungkur..
——————–
[ver: lyrics]
[id: kwpcphcu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Pager Abang]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:45]
[00:00.01]Pager Abang
[00:00.01]by: Didi Kempot
[00:29.00]
[00:31.00]>>>
[00:32.00]>>
[00:33.00]>
[00:34.00]Pager abang semampir kutho kediri,
[00:41.05]Sing tak pikir neng kene opo wis lali..
[00:48.31]Wis ra nduwe roso kangen
[00:51.57]nemoni wis ora gelem,
[00:55.06]Aduh lae duh biyung kok kebangeten..
[01:01.50]Omah limo neng pinggir dalane sepur,
[01:08.56]Jroning netro koyo ra biso dislimur..
[01:16.06]Angin gunung kancanono aku iki,
[01:22.63]Wong kasmaran kelangan
[01:25.80]tresno neng ati..
[01:30.57]
[01:41.20]>>>
[01:42.20]>>
[01:43.20]>
[01:44.20]Langit sing neng duwur
[01:47.20]neng duwur kutho kediri,
[01:50.89]Sawangen aku sing kelaran ati..
[01:57.75]
[02:04.82]Tresno sing tak tandur
[02:08.01]saiki wis katon luntur,
[02:12.13]Wis malih ra koyo
[02:14.83]setaun kepungkur..
[02:18.93]
[02:43.14]>>>
[02:44.14]>>
[02:45.14]>
[02:46.14]Pager abang semampir kutho kediri,
[02:53.12]Sing tak pikir neng kene opo wis lali..
[03:00.43]Wis ra nduwe roso kangen
[03:03.56]nemoni wis ora gelem,
[03:07.26]Aduh lae duh biyung kok kebangeten..
[03:13.93]Omah limo neng pinggir dalane sepur,
[03:20.95]Jroning netro koyo ra biso dislimur..
[03:28.36]Angin gunung kancanono aku iki,
[03:34.93]Wong kasmaran kelangan
[03:38.06]tresno neng ati..
[03:42.88]
[03:53.64]>>>
[03:54.64]>>
[03:55.64]>
[03:56.64]Langit sing neng duwur
[03:59.33]neng duwur kutho kediri,
[04:02.95]Sawangen aku sing kelaran ati..
[04:09.76]
[04:17.14]Tresno sing tak tandur
[04:20.09]saiki wis katon luntur,
[04:24.27]Wis malih ra koyo
[04:27.01]setaun kepungkur..
[04:31.02]
————–
Preview:

Advertisements

Lady

didi-kempot_54
Versi: Didi Kempot

Srengenge sore,
Neng langit malioboro..
Gawanen mrene,
Konco wengiku sing lungo..

Senajan mung semenit,
Ben turu ono ing dodo..
Eling naliko pamit,
Neng kutho ngayogyakarta..

Ooh..oh lady,
Rungokno swaraku iki..
Oh lady,
Yen krungu enggalo bali..

Lintang rembulan,
Sing ono mburi jendelo..
Sawangen aku,
Uwong sing kapusan tresno..

Umpomo kowe ngerti,
Neng endi anggone lungo..
Tuntunen wengi iki,
Gowonen mrene sedelo..

Ooh..oh lady,
Rungokno swaraku iki..
Oh lady,
Yen eling enggalo bali..

reff:
Lintang rembulan,
Sing ono mburi jendelo..
Sawangen aku,
Uwong sing kapusan tresno..

Umpomo kowe ngerti,
Neng endi anggone lungo..
Tuntunen wengi iki,
Gowonen mrene sedelo..

Ooh..oh lady,
Rungokno swaraku iki..
Oh lady,
Yen eling enggalo bali..
——————–
[ver: lyrics]
[id: lpnhozcu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Lady]
[al: Pop Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:52]
[00:00.01]Lady – Didi Kempot
[00:16.01]
[00:18.01]>>>
[00:19.01]>>
[00:20.01]>
[00:21.01]Srengenge sore,
[00:22.48]Neng langit malioboro..
[00:27.48]Gawanen mrene,
[00:30.24]Konco wengiku sing lungo..
[00:34.41]
[00:35.73]Senajan mung semenit,
[00:40.84]Ben turu ono ing dodo..
[00:49.09]Eling naliko pamit,
[00:55.16]Neng kutho ngayogyakarta..
[01:03.11]Ooh..oh lady,
[01:08.47]
[01:11.99]Rungokno swaraku iki..
[01:17.35]
[01:20.00]Oh lady,
[01:22.92]
[01:27.25]Yen krungu enggalo bali..
[01:32.48]
[01:38.41]Lintang rembulan,
[01:40.41]Sing ono mburi jendelo..
[01:45.10]Sawangen aku,
[01:47.78]Uwong sing kapusan tresno..
[01:52.60]Umpomo kowe ngerti,
[01:58.09]Neng endi anggone lungo..
[02:05.72]Tuntunen wengi iki,
[02:12.47]Gowonen mrene sedelo..
[02:20.28]Ooh..oh lady,
[02:25.55]
[02:28.66]Rungokno swaraku iki..
[02:33.29]
[02:36.73]Oh lady,
[02:40.29]
[02:43.73]Yen eling enggalo bali..
[02:49.30]
[03:25.77]>>>
[03:26.77]>>
[03:27.77]>
[03:28.77]Lintang rembulan,
[03:31.01]Sing ono mburi jendelo..
[03:35.70]Sawangen aku,
[03:38.33]Uwong sing kapusan tresno..
[03:42.96]Umpomo kowe ngerti,
[03:48.76]Neng endi anggone lungo..
[03:57.39]Tuntunen wengi iki,
[04:03.57]Gowonen mrene sedelo..
[04:11.89]Ooh..oh lady,
[04:16.52]
[04:20.15]Rungokno swaraku iki..
[04:24.15]
[04:27.59]Oh lady,
[04:30.83]
[04:34.15]Yen eling enggalo bali..
[04:40.90]
[04:41.90]
————–
preview:

Nglanggar Janji

didi-kempot_53
Versi: Didi Kempot

DHIK NGAPURANEN AKU,
NESUO TAK AKONI SALAHKU..
DHIK SAWANGEN MRIPATKU,
SING NANGIS PENGEN NEBUS DOSAKU..

KANTHINEN TANGANKU LEREMNO ATIMU,
YEN ISIH GELEM URIP KARO AKU..

DHIK MESEMO NENG AKU,
SENAJAN SEDETIK BEN AYEM URIPKU..
DHIK TENTREMNO BATINKU,
AKU SIK PENGEN BALI NENG SANDHINGMU..

NYEDHAK’O NENG AKU PANDENGEN RUPAKU,
SING WIS TAU NGELARANI TRESNAMU..

reff:
AKU WONG SING NYIDRANI,
AKU WONG SING NGLANGGAR JANJI..
KENO GODHA GODHA,
GODHANE WENGI..

AKU WONG SING NYIDRANI,
AKU WONG SING NGLANGGAR JANJI..
NALIKO SEMONO,
KOYO UWONG SING LALI..

DHIK MESEMO NENG AKU,
SENAJAN SEDETIK BEN AYEM URIPKU..
DHIK TENTREMNO BATINKU,
AKU SIK PENGEN BALI NENG SANDHINGMU..

NYEDHAK’O NENG AKU PANDENGEN RUPAKU,
SING WIS TAU NGELARANI TRESNAMU..

reff:
DHIK MESEMO NENG AKU,
SENAJAN SEDETIK BEN AYEM URIPKU..
DHIK TENTREMNO BATINKU,
AKU SIK PENGEN BALI NENG SANDHINGMU..

NYEDHAK’O NENG AKU PANDENGEN RUPAKU,
SING WIS TAU NGELARANI TRESNAMU..

reff:
AKU WONG SING NYIDRANI,
AKU WONG SING NGLANGGAR JANJI..
KENO GODHA GODHA,
GODHANE WENGI..

AKU WONG SING NYIDRANI,
AKU WONG SING NGLANGGAR JANJI..
NALIKO SEMONO,
KOYO UWONG SING LALI..
NALIKO SEMONO,
KOYO UWONG SING LALI..
——————-
[ver: lyrics]
[id: alukolcu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Nglanggar Janji]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:00.02]Nglanggar Janji
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:16.02]
[00:18.02]>>>
[00:19.02]>>
[00:20.02]>
[00:21.02]Dhik ngapuranen aku,
[00:27.43]Nesuo tak akoni salahku..
[00:34.82]Dhik sawangen mripatku,
[00:41.38]Sing nangis pengen nebus dosaku..
[00:47.94]Kanthinen tanganku leremno atimu,
[00:55.76]Yen isih gelem urip karo aku..
[01:02.95]
[01:04.07]Dhik mesemo neng aku,
[01:09.82]Senajan sedetik ben ayem uripku..
[01:17.28]Dhik tentremno batinku,
[01:24.20]Aku sik pengen bali neng sandhingmu..
[01:31.32]Nyedhak’o neng aku pandengen rupaku,
[01:38.57]Sing wis tau ngelarani tresnamu..
[01:45.95]
[01:56.88]>>>
[01:57.88]>>
[01:58.88]>
[01:59.88]Aku wong sing nyidrani,
[02:03.70]Aku wong sing nglanggar janji..
[02:07.13]Keno godha godha,
[02:10.32]Godhane wengi..
[02:14.13]Aku wong sing nyidrani,
[02:17.71]Aku wong sing nglanggar janji..
[02:21.38]Naliko semono,
[02:23.63]Koyo uwong sing lali..
[02:28.32]
[02:29.75]Dhik mesemo neng aku,
[02:35.71]Senajan sedetik ben ayem uripku..
[02:42.64]Dhik tentremno batinku,
[02:50.14]Aku sik pengen bali neng sandhingmu..
[02:57.20]Nyedhak’o neng aku pandengen rupaku,
[03:04.52]Sing wis tau ngelarani tresnamu..
[03:11.38]
[03:38.14]>>>
[03:39.14]>>
[03:40.14]>
[03:41.14]Dhik mesemo neng aku,
[03:47.58]Senajan sedetik ben ayem uripku..
[03:53.89]Dhik tentremno batinku,
[04:01.83]Aku sik pengen bali neng sandhingmu..
[04:08.71]Nyedhak’o neng aku pandengen rupaku,
[04:16.01]Sing wis tau ngelarani tresnamu..
[04:23.32]
[04:34.96]>>>
[04:35.96]>>
[04:36.96]>
[04:37.96]Aku wong sing nyidrani,
[04:41.08]Aku wong sing nglanggar janji..
[04:44.71]Keno godha godha,
[04:47.40]Godhane wengi..
[04:52.14]Aku wong sing nyidrani,
[04:55.21]Aku wong sing nglanggar janji..
[04:59.08]Naliko semono,
[05:01.21]Koyo uwong sing lali..
[05:05.84]Naliko semono,
[05:08.21]Koyo uwong sing lali..
[05:12.39]
————–
Preview:

Umbul Jambe

didi-kempot_52
Versi: Didi Kempot

Banyu sendang srigati tansaho mili,
Ilenono atiku sing nelo iki..
Keloro-loro gelaku kapusan janji,
Marang wong sing tak tresnani..

Umbul jambe tak uyup nggo neles lambe,
Ben ra garing neng gulu sing tak rasakke..
Poyang-paying nglambrang tekane seprene,
Neng ati mung eling kowe..

reff:
Piye kudu kepiye,
Kok dadi koyo ngene..
Mbuh ra weruh jawane,
Sing salah aku dewe..

Srigati umbul jambe,
Srigati umbul jambe,
Dhek semono janjimu ono neng kene..
Srigati umbul jambe,
Srigati umbul jambe,
Tak enteni neng kene sak tekane..

reff:
Umbul jambe tak uyup nggo neles lambe,
Ben ra garing neng gulu sing tak rasakke..
Poyang-paying nglambrang tekane seprene,
Neng ati mung eling kowe..

reff:
Piye kudu kepiye,
Kok dadi koyo ngene..
Mbuh ra weruh jawane,
Sing salah aku dewe..

Srigati umbul jambe,
Srigati umbul jambe,
Dhek semono janjimu ono neng kene..
Srigati umbul jambe,
Srigati umbul jambe,
Tak enteni neng kene sak tekane..
——————-
[ver: lyrics]
[id: kbnaoccu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Umbul Jambe]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:13]
[00:00.04]Umbul Jambe
[00:00.04]by: Didi Kempot
[00:40.02]
[00:42.02]>>>
[00:43.02]>>
[00:44.02]>
[00:45.02]Banyu sendang
[00:47.42]srigati tansaho mili,
[00:52.51]Ilenono atiku
[00:55.87]sing nelo iki..
[00:59.48]Keloro-loro gelaku
[01:03.34]kapusan janji,
[01:07.14]Marang wong sing
[01:09.80]tak tresnani..
[01:14.34]Umbul jambe
[01:16.71]tak uyup nggo neles lambe,
[01:21.38]Ben ra garing
[01:24.30]neng gulu sing tak rasakke..
[01:29.03]Poyang-paying
[01:31.64]nglambrang tekane seprene,
[01:35.81]Neng ati mung eling kowe..
[01:42.34]
[01:57.00]>>>
[01:58.00]>>
[01:59.00]>
[02:00.00]Piye kudu kepiye,
[02:05.00]Kok dadi koyo ngene..
[02:12.75]Mbuh ra weruh jawane,
[02:19.45]Sing salah aku dewe..
[02:27.67]Srigati umbul jambe,
[02:31.61]Srigati umbul jambe,
[02:34.26]Dhek semono janjimu
[02:37.49]ono neng kene..
[02:42.48]Srigati umbul jambe,
[02:46.15]Srigati umbul jambe,
[02:48.63]Tak enteni neng kene
[02:51.31]sak tekane..
[02:56.35]
[03:17.00]>>>
[03:18.00]>>
[03:19.00]>
[03:20.00]Umbul jambe
[03:21.79]tak uyup nggo neles lambe,
[03:28.01]Ben ra garing
[03:29.94]neng gulu sing tak rasakke..
[03:34.91]Poyang-paying
[03:37.09]nglambrang tekane seprene,
[03:41.56]Neng ati mung eling kowe..
[03:48.03]
[04:01.52]>>>
[04:02.52]>>
[04:03.52]>
[04:04.52]Piye kudu kepiye,
[04:09.93]Kok dadi koyo ngene..
[04:18.07]Mbuh ra weruh jawane,
[04:24.99]Sing salah aku dewe..
[04:32.88]Srigati umbul jambe,
[04:36.44]Srigati umbul jambe,
[04:40.06]Dhek semono janjimu
[04:42.79]ono neng kene..
[04:47.50]Srigati umbul jambe,
[04:50.88]Srigati umbul jambe,
[04:53.79]Tak enteni neng kene
[04:57.16]sak tekane..
[05:01.82]
————-
Preview:

Rindu Jombang

didi-kempot_51
Versi: Didi Kempot

Pirang dino pirang minggu,
Pirang sasi yen taun wis pirang taun..
Naliko pisahan neng wates kutho jombang,
Ra kroso luh mripatku deleweran..

Tak enteni tak impeni,
Tak impeni sliramu enggalo bali..
Pamitmu makaryo ono ing negoro monco,
Tresnamu tansah tak emban neng dhodho..
Wis rong taun punjul telung sasi..

reff:
Loro batinku keloro-loro,
Jroning ati kangenku tanpo upomo..
Nangis batin iki tambah nangis,
Jroning ati rasane koyo diiris..

Tak kangeni siang malam,
Rinduku ora karuan..
Tak enteni neng wates,
Kutho jombang..
Wis rong taun punjul telung sasi..

reff:
Loro batinku keloro-loro,
Jroning ati kangenku tanpo upomo..
Nangis batin iki tambah nangis,
Jroning ati rasane koyo diiris..

Tak kangeni siang malam,
Rinduku ora karuan..
Tak enteni neng wates,
Kutho jombang..
Wis rong taun punjul telung sasi..
——————–
[ver: lyrics]
[id: obzhoqcu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Rindu Jombang]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:42]
[00:00.01]Rindu Jombang
[00:00.01]by: Didi Kempot
[00:32.01]
[00:34.61]>>>
[00:35.61]>>
[00:36.61]>
[00:37.61]Pirang dino..
[00:40.92]pirang minggu..
[00:44.29]Pirang sasi yen taun
[00:47.68]wis pirang taun..
[00:51.92]Naliko pisahan
[00:55.12]neng wates kutho jombang,
[00:58.48]Ra kroso luh mripatku
[01:01.92]deleweran..
[01:05.74]
[01:12.40]Tak enteni..
[01:15.47]tak impeni..
[01:18.90]Tak impeni sliramu
[01:21.96]enggalo bali..
[01:27.09]Pamitmu makaryo
[01:29.96]ono ing negoro monco,
[01:33.66]Tresnamu tansah tak emban
[01:37.00]neng dhodho..
[01:40.24]Wis rong taun
[01:42.36]punjul telung sasi..
[01:47.67]
[02:12.05]>>>
[02:13.05]>>
[02:14.05]>
[02:15.05]Loro batinku keloro-loro,
[02:21.48]Jroning ati kangenku
[02:24.76]tanpo upomo..
[02:29.11]
[02:35.07]Nangis batin iki tambah nangis,
[02:41.99]Jroning ati rasane koyo diiris..
[02:49.68]Tak kangeni siang malam,
[02:52.80]Rinduku ora karuan..
[02:56.81]Tak enteni neng wates,
[02:59.07]Kutho jombang..
[03:03.76]Wis rong taun
[03:05.37]punjul telung sasi..
[03:11.07]
[03:35.50]>>>
[03:36.50]>>
[03:37.50]>
[03:38.50]Loro batinku keloro-loro,
[03:44.68]Jroning ati kangenku
[03:48.37]tanpo upomo..
[03:52.44]
[03:59.04]Nangis batin iki tambah nangis,
[04:05.06]Jroning ati rasane koyo diiris..
[04:13.06]Tak kangeni siang malam,
[04:16.33]Rinduku ora karuan..
[04:20.00]Tak enteni neng wates,
[04:23.01]Kutho jombang..
[04:27.07]Wis rong taun
[04:29.70]punjul telung sasi..
[04:34.33]
————–
Preview:

Nasib Tresnaku

Didi-Kempot_36
Versi: Didi Kempot

Sliramu ora ngrasakke,
Nyerine loro atiku..
Naliko kowe medhotke,
Ooo tali tresnaku..

Koyo ngene nasib tresnaku,
Sengsoro sing tak lakoni..
Mili banyu mripatku,
Sedih atiku ora tahan..
Aku tansah kelingan,
Janjimu setyo satuhu..
Ati tambah nelongso,
Uripku koyo neng neroko..

reff:
Sliramu ora ngrasakke,
Nyerine loro atiku..
Naliko kowe medhotke,
Ooo tali tresnaku..

Aku lilo urip sengsoro,
Sliramu angger bahagia..
Mung siji penjalukku,
Tansah elingo marang aku..
Aku tansah kelingan,
Janjimu setyo satuhu..
Ati tambah nelongso,
Uripku koyo neng neroko..
Koyo ngene nasib tresnaku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: zwabkocu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Nasib Tresnaku]
[al: Campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:00.05]Nasib Tresnaku
[00:00.05]by: Didi Kempot
[00:32.05]
[00:34.05]>>>
[00:35.05]>>
[00:36.05]>
[00:37.05]Sliramu ora ngrasakke,
[00:44.05]Nyerine loro atiku..
[00:51.21]Naliko kowe medhotke,
[00:59.84]Ooo tali tresnaku..
[01:06.85]
[01:21.00]>>>
[01:22.00]>>
[01:23.00]>
[01:24.00]Koyo ngene nasib tresnaku,
[01:30.53]Sengsoro sing tak lakoni..
[01:37.55]Mili banyu mripatku,
[01:46.35]Sedih atiku ora tahan..
[01:54.26]Aku tansah kelingan,
[02:02.21]Janjimu setyo satuhu..
[02:09.17]Ati tambah nelongso,
[02:17.36]Uripku koyo neng neroko..
[02:24.66]
[02:57.90]>>>
[02:58.90]>>
[02:59.90]>
[03:00.90]Sliramu ora ngrasakke,
[03:07.90]Nyerine loro atiku..
[03:15.96]Naliko kowe medhotke,
[03:23.30]Ooo tali tresnaku..
[03:30.20]
[03:44.64]>>>
[03:45.64]>>
[03:46.64]>
[03:47.64]Aku lilo urip sengsoro,
[03:53.85]Sliramu angger bahagia..
[04:01.76]Mung siji penjalukku,
[04:09.70]Tansah elingo marang aku..
[04:17.34]Aku tansah kelingan,
[04:25.40]Janjimu setyo satuhu..
[04:32.81]Ati tambah nelongso,
[04:40.46]Uripku koyo neng neroko..
[04:48.11]Koyo ngene nasib tresnaku..
[04:56.40]
————
Preview:

Ada Suaramu

didi-kempot_49
Versi: Didi Kempot

Dihatiku ada suaramu,
Dinafasku ada desah mesramu..
Tapi mengapa kau tak pernah tahu,
Ataukah mungkin kau ragukan cintaku..

Setiap malam kusebut namamu,
Agar slalu hadir dimimpiku..
Setiap malam kusebut namamu,
Namun kau tak mau tahu..

Kasihku hanyalah dirimu,
Cintaku hanyalah untukmu..
Kumohon jangan tinggalkanku,
Ku tak bisa hidup tanpamu..

Dihatimu ada suaraku,
Dinafasmu ada desah mesramu..
Tapi mengapa kau tak pernah tahu,
Ataukah mungkin kau ragukan cintaku..

reff:
Dihatimu ada suaraku,
Dinafasmu ada desah mesramu..
Tapi mengapa kau tak pernah tahu,
Ataukah mungkin kau ragukan cintaku..

Setiap malam kusebut namamu,
Agar slalu hadir dimimpiku..
Setiap malam kusebut namamu,
Namun kau tak mau tahu..

Kasihku hanyalah dirimu,
Cintaku hanyalah untukmu..
Kumohon jangan tinggalkanku,
Ku tak bisa hidup tanpamu..

Kasihku hanyalah dirimu,
Cintaku hanyalah untukmu..
Kumohon jangan tinggalkanku,
Ku tak bisa hidup tanpamu..
Dihatimu ada suaraku..
———————
[ver: lyrics]
[id: zpazkhcu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Ada Suaramu]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:49]
[00:00.02]Ada Suaramu
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:16.02]
[00:18.02]>>>
[00:19.02]>>
[00:20.02]>
[00:21.02]Dihatiku ada suaramu,
[00:26.50]Dinafasku ada desah mesramu..
[00:33.23]Tapi mengapa kau tak pernah tahu,
[00:39.59]Ataukah mungkin kau ragukan cintaku..
[00:48.25]Setiap malam kusebut namamu,
[00:54.03]Agar slalu hadir dimimpiku..
[01:00.63]Setiap malam kusebut namamu,
[01:07.29]Namun kau tak mau tahu..
[01:14.01]Kasihku hanyalah dirimu,
[01:18.69]Cintaku hanyalah untukmu..
[01:26.29]Kumohon jangan tinggalkanku,
[01:31.92]Ku tak bisa hidup tanpamu..
[01:40.68]
[01:42.96]Dihatimu ada suaraku,
[01:49.46]Dinafasmu ada desah mesramu..
[01:55.80]Tapi mengapa kau tak pernah tahu,
[02:01.97]Ataukah mungkin kau ragukan cintaku..
[02:10.94]
[02:39.10]>>>
[02:40.10]>>
[02:41.10]>
[02:42.10]Dihatimu ada suaraku,
[02:48.63]Dinafasmu ada desah mesramu..
[02:54.94]Tapi mengapa kau tak pernah tahu,
[03:01.70]Ataukah mungkin kau ragukan cintaku..
[03:09.69]Setiap malam kusebut namamu,
[03:16.79]Agar slalu hadir dimimpiku..
[03:23.49]Setiap malam kusebut namamu,
[03:29.87]Namun kau tak mau tahu..
[03:35.99]Kasihku hanyalah dirimu,
[03:40.77]Cintaku hanyalah untukmu..
[03:48.42]Kumohon jangan tinggalkanku,
[03:54.67]Ku tak bisa hidup tanpamu..
[04:01.81]Kasihku hanyalah dirimu,
[04:07.55]Cintaku hanyalah untukmu..
[04:14.87]Kumohon jangan tinggalkanku,
[04:21.09]Ku tak bisa hidup tanpamu..
[04:28.42]
[04:32.03]Dihatimu ada suaraku..
[04:38.41]
————–
Preview: