Nasib Tresnaku

Didi-Kempot_36
Versi: Didi Kempot

Sliramu ora ngrasakke,
Nyerine loro atiku..
Naliko kowe medhotke,
Ooo tali tresnaku..

Koyo ngene nasib tresnaku,
Sengsoro sing tak lakoni..
Mili banyu mripatku,
Sedih atiku ora tahan..
Aku tansah kelingan,
Janjimu setyo satuhu..
Ati tambah nelongso,
Uripku koyo neng neroko..

reff:
Sliramu ora ngrasakke,
Nyerine loro atiku..
Naliko kowe medhotke,
Ooo tali tresnaku..

Aku lilo urip sengsoro,
Sliramu angger bahagia..
Mung siji penjalukku,
Tansah elingo marang aku..
Aku tansah kelingan,
Janjimu setyo satuhu..
Ati tambah nelongso,
Uripku koyo neng neroko..
Koyo ngene nasib tresnaku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: zwabkocu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Nasib Tresnaku]
[al: Campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:00.05]Nasib Tresnaku
[00:00.05]by: Didi Kempot
[00:32.05]
[00:34.05]>>>
[00:35.05]>>
[00:36.05]>
[00:37.05]Sliramu ora ngrasakke,
[00:44.05]Nyerine loro atiku..
[00:51.21]Naliko kowe medhotke,
[00:59.84]Ooo tali tresnaku..
[01:06.85]
[01:21.00]>>>
[01:22.00]>>
[01:23.00]>
[01:24.00]Koyo ngene nasib tresnaku,
[01:30.53]Sengsoro sing tak lakoni..
[01:37.55]Mili banyu mripatku,
[01:46.35]Sedih atiku ora tahan..
[01:54.26]Aku tansah kelingan,
[02:02.21]Janjimu setyo satuhu..
[02:09.17]Ati tambah nelongso,
[02:17.36]Uripku koyo neng neroko..
[02:24.66]
[02:57.90]>>>
[02:58.90]>>
[02:59.90]>
[03:00.90]Sliramu ora ngrasakke,
[03:07.90]Nyerine loro atiku..
[03:15.96]Naliko kowe medhotke,
[03:23.30]Ooo tali tresnaku..
[03:30.20]
[03:44.64]>>>
[03:45.64]>>
[03:46.64]>
[03:47.64]Aku lilo urip sengsoro,
[03:53.85]Sliramu angger bahagia..
[04:01.76]Mung siji penjalukku,
[04:09.70]Tansah elingo marang aku..
[04:17.34]Aku tansah kelingan,
[04:25.40]Janjimu setyo satuhu..
[04:32.81]Ati tambah nelongso,
[04:40.46]Uripku koyo neng neroko..
[04:48.11]Koyo ngene nasib tresnaku..
[04:56.40]
————
Preview:

Ada Suaramu

didi-kempot_49
Versi: Didi Kempot

Dihatiku ada suaramu,
Dinafasku ada desah mesramu..
Tapi mengapa kau tak pernah tahu,
Ataukah mungkin kau ragukan cintaku..

Setiap malam kusebut namamu,
Agar slalu hadir dimimpiku..
Setiap malam kusebut namamu,
Namun kau tak mau tahu..

Kasihku hanyalah dirimu,
Cintaku hanyalah untukmu..
Kumohon jangan tinggalkanku,
Ku tak bisa hidup tanpamu..

Dihatimu ada suaraku,
Dinafasmu ada desah mesramu..
Tapi mengapa kau tak pernah tahu,
Ataukah mungkin kau ragukan cintaku..

reff:
Dihatimu ada suaraku,
Dinafasmu ada desah mesramu..
Tapi mengapa kau tak pernah tahu,
Ataukah mungkin kau ragukan cintaku..

Setiap malam kusebut namamu,
Agar slalu hadir dimimpiku..
Setiap malam kusebut namamu,
Namun kau tak mau tahu..

Kasihku hanyalah dirimu,
Cintaku hanyalah untukmu..
Kumohon jangan tinggalkanku,
Ku tak bisa hidup tanpamu..

Kasihku hanyalah dirimu,
Cintaku hanyalah untukmu..
Kumohon jangan tinggalkanku,
Ku tak bisa hidup tanpamu..
Dihatimu ada suaraku..
———————
[ver: lyrics]
[id: zpazkhcu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Ada Suaramu]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:49]
[00:00.02]Ada Suaramu
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:16.02]
[00:18.02]>>>
[00:19.02]>>
[00:20.02]>
[00:21.02]Dihatiku ada suaramu,
[00:26.50]Dinafasku ada desah mesramu..
[00:33.23]Tapi mengapa kau tak pernah tahu,
[00:39.59]Ataukah mungkin kau ragukan cintaku..
[00:48.25]Setiap malam kusebut namamu,
[00:54.03]Agar slalu hadir dimimpiku..
[01:00.63]Setiap malam kusebut namamu,
[01:07.29]Namun kau tak mau tahu..
[01:14.01]Kasihku hanyalah dirimu,
[01:18.69]Cintaku hanyalah untukmu..
[01:26.29]Kumohon jangan tinggalkanku,
[01:31.92]Ku tak bisa hidup tanpamu..
[01:40.68]
[01:42.96]Dihatimu ada suaraku,
[01:49.46]Dinafasmu ada desah mesramu..
[01:55.80]Tapi mengapa kau tak pernah tahu,
[02:01.97]Ataukah mungkin kau ragukan cintaku..
[02:10.94]
[02:39.10]>>>
[02:40.10]>>
[02:41.10]>
[02:42.10]Dihatimu ada suaraku,
[02:48.63]Dinafasmu ada desah mesramu..
[02:54.94]Tapi mengapa kau tak pernah tahu,
[03:01.70]Ataukah mungkin kau ragukan cintaku..
[03:09.69]Setiap malam kusebut namamu,
[03:16.79]Agar slalu hadir dimimpiku..
[03:23.49]Setiap malam kusebut namamu,
[03:29.87]Namun kau tak mau tahu..
[03:35.99]Kasihku hanyalah dirimu,
[03:40.77]Cintaku hanyalah untukmu..
[03:48.42]Kumohon jangan tinggalkanku,
[03:54.67]Ku tak bisa hidup tanpamu..
[04:01.81]Kasihku hanyalah dirimu,
[04:07.55]Cintaku hanyalah untukmu..
[04:14.87]Kumohon jangan tinggalkanku,
[04:21.09]Ku tak bisa hidup tanpamu..
[04:28.42]
[04:32.03]Dihatimu ada suaraku..
[04:38.41]
————–
Preview:

Gusti Ora Sare

kempoters
Versi: Didi Kempot ft. Kempoters

Bejo ciloko soro lan mukti,
Wis ginaris kang dumadi..
Loro ati iki kowe sing natoni,
Ben tak tompo lelakon iki..

Gusti ra sare tansah ngulatke,
Tutugno anggonmu ngece..
Ati seje lambe sing kok ucapake,
Ora nyono ngene dadine..

Gusti ora sare,
Ngerti sak kabehe..
Gusti ora sare,
Ngerti sak nyatane..

Sing salah aku opo kowe,
Sing salah aku opo kowe..

reff:
Sing salah aku opo kowe,
Sing salah aku opo kowe..

Gusti ora sare,
Ngerti sak kabehe..
Gusti ora sare,
Ngerti sak nyatane..

Gusti ora sare,
Ngerti sak kabehe..
Gusti ora sare,
Ngerti sak nyatane..

Gusti ora sare,
Gusti ora sare..
Gusti ora sare,
Gusti ora sare..
Gusti..
——————-
[ver: lyrics]
[id: bwicvhcu]
[ar: Didi Kempot ft Kempoters]
[ti: Gusti Ora Sare]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:28]
[00:00.01]Gusti Ora Sare
[00:00.01]by: Didi Kempot ft Kempoters
[00:40.01]
[00:42.01]>>>
[00:43.01]>>
[00:44.01]>
[00:45.01]Bejo ciloko soro lan mukti,
[00:52.05]Wis ginaris kang dumadi..
[00:58.83]Loro ati iki kowe sing natoni,
[01:05.91]Ben tak tompo lelakon iki..
[01:12.45]Gusti ra sare tansah ngulatke,
[01:20.48]Tutugno anggonmu ngece..
[01:26.81]Ati seje lambe sing kok ucapake,
[01:34.12]Ora nyono ngene dadine..
[01:40.95]
[01:44.76]Gusti ora sare,
[01:51.37]Ngerti sak kabehe..
[01:58.34]Gusti ora sare,
[02:04.93]Ngerti sak nyatane..
[02:11.33]Sing salah aku opo kowe,
[02:19.94]Sing salah aku opo kowe..
[02:27.52]
[02:43.09]>>>
[02:44.09]>>
[02:45.09]>
[02:46.09]Sing salah aku opo kowe,
[02:53.36]Sing salah aku opo kowe..
[03:00.35]
[03:03.20]Gusti ora sare,
[03:08.76]Ngerti sak kabehe..
[03:16.52]Gusti ora sare,
[03:23.71]Ngerti sak nyatane..
[03:29.46]
[03:31.79]Gusti ora sare,
[03:38.17]Ngerti sak kabehe..
[03:45.35]Gusti ora sare,
[03:53.16]Ngerti sak nyatane..
[03:59.11]
[04:01.61]Gusti ora sare,
[04:06.88]Gusti ora sare..
[04:09.31]Gusti ora sare,
[04:16.56]Gusti ora sare..
[04:22.25]Gusti..
[04:24.50]
—————
Preview:

Bader Saradan

Didi-Kempot_43
Versi: Didi Kempot

Tresnaku mbok gantung neng pinggir dalan,
Nasibku lontang-lantung ra karuan..
Kejel-kejel nyanthel kepanasan,
Nganti koyo iwak bader saradan..

Omahmu mung adep-adepan lawang,
Mlaku sikil jane semenit wis tekan..
Bebasan genthenge tunggal sak talang,
Kowe lungo tanpo pamit ra konangan..

reff:
Loro atiku loro,
Aku keloro-loro..
Ngempet roso tresno kepingin crito,
Nanging karo sopo..

Loro atiku loro,
Aku keloro-loro..
Kepingin nyawang sak kedheping netro,
Ngilang ra kondo..

reff:
Tresnaku mbok gantung neng pinggir dalan,
Nasibku lontang-lantung ra karuan..
Kejel-kejel nyanthel kepanasan,
Nganti koyo iwak bader saradan..

Omahmu mung adep-adepan lawang,
Mlaku sikil jane semenit wis tekan..
Bebasan genthenge tunggal sak talang,
Kowe lungo tanpo pamit ra konangan..

reff:
Loro atiku loro,
Aku keloro-loro..
Ngempet roso tresno kepingin crito,
Nanging karo sopo..

Loro atiku loro,
Aku keloro-loro..
Kepingin nyawang sak kedheping netro,
Ngilang ra kondo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pnnknbch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Bader Saradan]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:19]
[00:00.07]Bader Saradan
[00:00.07]by: Didi Kempot
[00:21.07]
[00:23.07]>>>
[00:24.07]>>
[00:25.07]>
[00:26.07]Tresnaku mbok gantung
[00:28.32]neng pinggir dalan,
[00:31.06]Nasibku lontang-lantung ra karuan..
[00:36.71]Kejel-kejel nyanthel kepanasan,
[00:42.19]Nganti koyo iwak bader saradan..
[00:47.05]
[00:48.06]Omahmu mung adep-adepan lawang,
[00:53.07]Mlaku sikil jane semenit wis tekan..
[00:58.86]Bebasan genthenge tunggal sak talang,
[01:04.15]Kowe lungo tanpo pamit ra konangan..
[01:10.30]
[01:21.02]>>>
[01:22.02]>>
[01:23.02]>
[01:24.02]Loro atiku loro,
[01:28.25]Aku keloro-loro..
[01:34.59]Ngempet roso tresno kepingin crito,
[01:40.45]Nanging karo sopo..
[01:45.65]Loro atiku loro,
[01:49.89]Aku keloro-loro..
[01:54.61]Kepingin nyawang sak kedheping netro,
[02:02.34]Ngilang ra kondo..
[02:07.69]
[02:28.25]>>>
[02:29.25]>>
[02:30.25]>
[02:31.25]Tresnaku mbok gantung
[02:33.30]neng pinggir dalan,
[02:36.90]Nasibku lontang-lantung ra karuan..
[02:42.13]Kejel-kejel nyanthel kepanasan,
[02:47.42]Nganti koyo iwak bader saradan..
[02:52.65]
[02:54.08]Omahmu mung adep-adepan lawang,
[02:58.38]Mlaku sikil jane semenit wis tekan..
[03:04.23]Bebasan genthenge tunggal sak talang,
[03:09.58]Kowe lungo tanpo pamit ra konangan..
[03:15.49]
[03:26.88]>>>
[03:27.88]>>
[03:28.88]>
[03:29.88]Loro atiku loro,
[03:33.88]Aku keloro-loro..
[03:39.95]Ngempet roso tresno kepingin crito,
[03:45.86]Nanging karo sopo..
[03:50.72]Loro atiku loro,
[03:56.31]Aku keloro-loro..
[04:01.98]Kepingin nyawang sak kedheping netro,
[04:08.07]Ngilang ra kondo..
[04:13.30]
————-
Preview:

Piring Pecah

Didi-Kempot_41
Versi: Didi Kempot

Gek opo to salahku,
Dosa opo awakku..
Kebangeten tenan nasibku,
Koyo alun ing ombak’e banyu..

Loro atiku iki,
Perih koyo mengkene..
Kowe lungo ninggalke siso,
Siso tresno sing ono dadaku..

Banyu mili miline ono samudro,
Kowe seneng aku sing keloro-loro..
Manuk wae isih nduwe roso tresno,
Eling anak bojo sing ditinggal lungo..

Piring pecah paribasane,
Omah-omah ora ono trentreme..

reff:
Loro atiku iki,
Perih koyo mengkene..
Kowe lungo ninggalke siso,
Siso tresno sing ono dadaku..

Banyu mili miline ono samudro,
Kowe seneng aku sing keloro-loro..
Manuk wae isih nduwe roso tresno,
Eling anak bojo sing ditinggal lungo..

Piring pecah paribasane,
Omah-omah ora ono trentreme..
Piring pecah paribasane,
Omah-omah ora ono trentreme..
Oooooo..
——————
[ver: lyrics]
[id: qvsanoch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Piring Pecah]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:19]
[00:00.05]Piring Pecah
[00:00.05]by: Didi Kempot
[00:31.05]
[00:33.85]>>>
[00:34.85]>>
[00:35.85]>
[00:36.85]Gek opo to salahku,
[00:42.40]Dosa opo awakku..
[00:50.27]Kebangeten tenan nasibku,
[00:55.99]Koyo alun ing ombak’e banyu..
[01:02.90]Loro atiku iki,
[01:08.99]Perih koyo mengkene..
[01:16.36]Kowe lungo ninggalke siso,
[01:22.32]Siso tresno sing ono dadaku..
[01:29.99]
[01:32.22]Banyu mili miline ono samudro,
[01:39.19]Kowe seneng aku sing keloro-loro..
[01:46.53]Manuk wae isih nduwe roso tresno,
[01:52.69]Eling anak bojo sing ditinggal lungo..
[02:00.23]Piring pecah paribasane,
[02:06.45]Omah-omah ora ono trentreme..
[02:13.11]
[02:37.55]>>>
[02:38.55]>>
[02:39.55]>
[02:40.55]Loro atiku iki,
[02:46.64]Perih koyo mengkene..
[02:53.72]Kowe lungo ninggalke siso,
[03:00.13]Siso tresno sing ono dadaku..
[03:06.97]
[03:10.58]Banyu mili miline ono samudro,
[03:17.99]Kowe seneng aku sing keloro-loro..
[03:24.95]Manuk wae isih nduwe roso tresno,
[03:31.16]Eling anak bojo sing ditinggal lungo..
[03:38.32]Piring pecah paribasane,
[03:45.11]Omah-omah ora ono trentreme..
[03:51.83]Piring pecah paribasane,
[03:58.42]Omah-omah ora ono trentreme..
[04:05.94]Oooooo..
[04:12.23]
————–
Preview:

Pamer Bojo

Didi-Kempot_40
Versi: Didi Kempot

Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng..
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan..

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

reff:
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

reff:
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…
——————
[ver: lyrics]
[id: bbwqnuch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Pamer Bojo]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[00:00.02]Pamer Bojo
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:30.00]
[00:32.00]>>>
[00:33.00]>>
[00:34.00]>
[00:35.00]Koyo ngene rasane
[00:37.00]wong nandang kangen,
[00:40.94]Rino wengi atiku rasane peteng..
[00:49.25]Tansah kelingan kepingin nyawang,
[00:56.69]Sedelo wae uwis emoh tenan..
[01:03.47]
[01:06.35]Cidro janji tegane kowe ngapusi,
[01:13.79]Nganti seprene suwene aku ngenteni..
[01:21.61]Nangis batinku nggrantes uripku..
[01:29.55]Teles kebes netes eluh neng dadaku..
[01:36.79]
[02:02.89]>>>
[02:03.89]>>
[02:04.89]>
[02:05.89]Dudu klambi anyar
[02:09.13]Sing neng njero lemariku..
[02:13.21]Nanging bojo anyar
[02:16.45]Sing mbok pamerke neng aku..
[02:21.33]
[02:27.39]Dudu wangi mawar
[02:30.82]Sing tak sawang neng mripatku..
[02:35.09]Nanging kowe lali,
[02:38.27]Nglarani wong koyo aku..
[02:43.03]Nengopo seneng aku,
[02:45.77]Yen mung gawe laraku..
[02:50.14]Pamer bojo anyar
[02:52.59]Neng ngarepku..
[02:56.26]Cidro janji tegane kowe ngapusi,
[03:02.91]Nganti seprene suwene aku ngenteni..
[03:10.96]Nangis batinku nggrantes uripku..
[03:18.52]Teles kebes netes eluh neng dadaku..
[03:26.46]
[03:51.77]>>>
[03:52.77]>>
[03:53.77]>
[03:54.77]Dudu klambi anyar
[03:57.90]Sing neng njero lemariku..
[04:01.96]Nanging bojo anyar
[04:05.02]Sing mbok pamerke neng aku..
[04:10.52]
[04:16.66]Dudu wangi mawar
[04:20.44]Sing tak sawang neng mripatku..
[04:24.03]Nanging kowe lali,
[04:27.34]Nglarani wong koyo aku..
[04:32.41]Nengopo seneng aku,
[04:35.09]Yen mung gawe laraku..
[04:39.10]Pamer bojo anyar
[04:42.22]Neng ngarepku..
[04:45.03]Nengopo seneng aku,
[04:49.49]Yen mung gawe laraku..
[04:53.68]Pamer bojo anyar
[04:56.74]Neng ngarepku..
[05:00.81]
————–
Preview:

Wong Ketelu

Didi-Kempot_39
Versi: Didi Kempot

Neng atimu ono uwong ketelu,
Rasane ketulo-tulo uripku..
Teko tanpo kondo nginep nglimpe netro,
Nggodha kowe terus banjur cidro..

Rasane peteng koyo mati lampu,
Jare seneng nengopo nglarani aku..
Jare mati urip tresno karo aku,
Seneng susah wong loro biyen janjimu..

reff:
Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng ati iki..
Rasane keloro-loro,
Nengopo kowe ngapusi..

Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng omah iki..
Neng kene aku dewe,
Sing ngonangi..

Neng atimu ono uwong ketelu,
Rasane ketulo-tulo uripku..
Teko tanpo kondo nginep nglimpe netro,
Nggodha kowe terus banjur cidro..

Rasane peteng koyo mati lampu,
Jare seneng nengopo nglarani aku..
Jare mati urip tresno karo aku,
Seneng susah wong loro biyen janjimu..

reff:
Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng ati iki..
Rasane keloro-loro,
Nengopo kowe ngapusi..

Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng omah iki..
Neng kene aku dewe,
Sing ngonangi..

Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng ati iki..
Rasane keloro-loro,
Nengopo kowe ngapusi..

Neng kene neng kene neng kene,
Neng kene neng omah iki..
Neng kene aku dewe,
Sing ngonangi..
——————
[ver: lyrics]
[id: snaqnhch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Wong Ketelu]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[00:00.02]Wong Ketelu
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:33.02]
[00:35.02]>>>
[00:36.02]>>
[00:37.02]>
[00:38.02]Neng atimu
[00:40.35]ono uwong ketelu,
[00:43.28]Rasane ketulo-tulo uripku..
[00:52.27]Teko tanpo kondo
[00:55.66]nginep nglimpe netro,
[00:59.66]Nggodha kowe
[01:02.21]terus banjur cidro..
[01:06.47]
[01:10.12]Rasane peteng
[01:13.05]koyo mati lampu,
[01:16.98]Jare seneng
[01:19.30]nengopo nglarani aku..
[01:24.56]Jare mati urip
[01:27.92]tresno karo aku,
[01:31.86]Seneng susah
[01:34.11]wong loro biyen janjimu..
[01:39.10]
[01:50.10]>>>
[01:51.10]>>
[01:52.10]>
[01:53.10]Neng kene neng kene neng kene,
[01:57.10]Neng kene neng ati iki..
[02:00.42]Rasane keloro-loro,
[02:03.67]Nengopo kowe ngapusi..
[02:08.05]Neng kene neng kene neng kene,
[02:10.89]Neng kene neng omah iki..
[02:14.88]Neng kene aku dewe,
[02:17.87]Sing ngonangi..
[02:21.75]Neng atimu
[02:23.03]ono uwong ketelu,
[02:27.71]Rasane ketulo-tulo uripku..
[02:36.03]Teko tanpo kondo
[02:39.51]nginep nglimpe netro,
[02:43.58]Nggodha kowe
[02:46.14]terus banjur cidro..
[02:50.46]
[02:54.11]Rasane peteng
[02:56.90]koyo mati lampu,
[03:01.02]Jare seneng
[03:02.96]nengopo nglarani aku..
[03:08.64]Jare mati urip
[03:11.90]tresno karo aku,
[03:15.64]Seneng susah
[03:17.84]wong loro biyen janjimu..
[03:22.77]
[03:35.04]>>>
[03:36.04]>>
[03:37.04]>
[03:38.04]Neng kene neng kene neng kene,
[03:40.84]Neng kene neng ati iki..
[03:44.71]Rasane keloro-loro,
[03:47.52]Nengopo kowe ngapusi..
[03:51.96]Neng kene neng kene neng kene,
[03:54.71]Neng kene neng omah iki..
[03:58.65]Neng kene aku dewe,
[04:01.65]Sing ngonangi..
[04:06.15]Neng kene neng kene neng kene,
[04:08.89]Neng kene neng ati iki..
[04:12.96]Rasane keloro-loro,
[04:16.40]Nengopo kowe ngapusi..
[04:20.53]Neng kene neng kene neng kene,
[04:23.40]Neng kene neng omah iki..
[04:27.53]Neng kene aku dewe,
[04:30.65]Sing ngonangi..
[04:34.72]
————-
Preview: