Nglanggar Janji

didi-kempot_53
Versi: Didi Kempot

DHIK NGAPURANEN AKU,
NESUO TAK AKONI SALAHKU..
DHIK SAWANGEN MRIPATKU,
SING NANGIS PENGEN NEBUS DOSAKU..

KANTHINEN TANGANKU LEREMNO ATIMU,
YEN ISIH GELEM URIP KARO AKU..

DHIK MESEMO NENG AKU,
SENAJAN SEDETIK BEN AYEM URIPKU..
DHIK TENTREMNO BATINKU,
AKU SIK PENGEN BALI NENG SANDHINGMU..

NYEDHAK’O NENG AKU PANDENGEN RUPAKU,
SING WIS TAU NGELARANI TRESNAMU..

reff:
AKU WONG SING NYIDRANI,
AKU WONG SING NGLANGGAR JANJI..
KENO GODHA GODHA,
GODHANE WENGI..

AKU WONG SING NYIDRANI,
AKU WONG SING NGLANGGAR JANJI..
NALIKO SEMONO,
KOYO UWONG SING LALI..

DHIK MESEMO NENG AKU,
SENAJAN SEDETIK BEN AYEM URIPKU..
DHIK TENTREMNO BATINKU,
AKU SIK PENGEN BALI NENG SANDHINGMU..

NYEDHAK’O NENG AKU PANDENGEN RUPAKU,
SING WIS TAU NGELARANI TRESNAMU..

reff:
DHIK MESEMO NENG AKU,
SENAJAN SEDETIK BEN AYEM URIPKU..
DHIK TENTREMNO BATINKU,
AKU SIK PENGEN BALI NENG SANDHINGMU..

NYEDHAK’O NENG AKU PANDENGEN RUPAKU,
SING WIS TAU NGELARANI TRESNAMU..

reff:
AKU WONG SING NYIDRANI,
AKU WONG SING NGLANGGAR JANJI..
KENO GODHA GODHA,
GODHANE WENGI..

AKU WONG SING NYIDRANI,
AKU WONG SING NGLANGGAR JANJI..
NALIKO SEMONO,
KOYO UWONG SING LALI..
NALIKO SEMONO,
KOYO UWONG SING LALI..
——————-
[ver: lyrics]
[id: alukolcu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Nglanggar Janji]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:00.02]Nglanggar Janji
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:16.02]
[00:18.02]>>>
[00:19.02]>>
[00:20.02]>
[00:21.02]Dhik ngapuranen aku,
[00:27.43]Nesuo tak akoni salahku..
[00:34.82]Dhik sawangen mripatku,
[00:41.38]Sing nangis pengen nebus dosaku..
[00:47.94]Kanthinen tanganku leremno atimu,
[00:55.76]Yen isih gelem urip karo aku..
[01:02.95]
[01:04.07]Dhik mesemo neng aku,
[01:09.82]Senajan sedetik ben ayem uripku..
[01:17.28]Dhik tentremno batinku,
[01:24.20]Aku sik pengen bali neng sandhingmu..
[01:31.32]Nyedhak’o neng aku pandengen rupaku,
[01:38.57]Sing wis tau ngelarani tresnamu..
[01:45.95]
[01:56.88]>>>
[01:57.88]>>
[01:58.88]>
[01:59.88]Aku wong sing nyidrani,
[02:03.70]Aku wong sing nglanggar janji..
[02:07.13]Keno godha godha,
[02:10.32]Godhane wengi..
[02:14.13]Aku wong sing nyidrani,
[02:17.71]Aku wong sing nglanggar janji..
[02:21.38]Naliko semono,
[02:23.63]Koyo uwong sing lali..
[02:28.32]
[02:29.75]Dhik mesemo neng aku,
[02:35.71]Senajan sedetik ben ayem uripku..
[02:42.64]Dhik tentremno batinku,
[02:50.14]Aku sik pengen bali neng sandhingmu..
[02:57.20]Nyedhak’o neng aku pandengen rupaku,
[03:04.52]Sing wis tau ngelarani tresnamu..
[03:11.38]
[03:38.14]>>>
[03:39.14]>>
[03:40.14]>
[03:41.14]Dhik mesemo neng aku,
[03:47.58]Senajan sedetik ben ayem uripku..
[03:53.89]Dhik tentremno batinku,
[04:01.83]Aku sik pengen bali neng sandhingmu..
[04:08.71]Nyedhak’o neng aku pandengen rupaku,
[04:16.01]Sing wis tau ngelarani tresnamu..
[04:23.32]
[04:34.96]>>>
[04:35.96]>>
[04:36.96]>
[04:37.96]Aku wong sing nyidrani,
[04:41.08]Aku wong sing nglanggar janji..
[04:44.71]Keno godha godha,
[04:47.40]Godhane wengi..
[04:52.14]Aku wong sing nyidrani,
[04:55.21]Aku wong sing nglanggar janji..
[04:59.08]Naliko semono,
[05:01.21]Koyo uwong sing lali..
[05:05.84]Naliko semono,
[05:08.21]Koyo uwong sing lali..
[05:12.39]
————–
Preview:

Advertisements

Umbul Jambe

didi-kempot_52
Versi: Didi Kempot

Banyu sendang srigati tansaho mili,
Ilenono atiku sing nelo iki..
Keloro-loro gelaku kapusan janji,
Marang wong sing tak tresnani..

Umbul jambe tak uyup nggo neles lambe,
Ben ra garing neng gulu sing tak rasakke..
Poyang-paying nglambrang tekane seprene,
Neng ati mung eling kowe..

reff:
Piye kudu kepiye,
Kok dadi koyo ngene..
Mbuh ra weruh jawane,
Sing salah aku dewe..

Srigati umbul jambe,
Srigati umbul jambe,
Dhek semono janjimu ono neng kene..
Srigati umbul jambe,
Srigati umbul jambe,
Tak enteni neng kene sak tekane..

reff:
Umbul jambe tak uyup nggo neles lambe,
Ben ra garing neng gulu sing tak rasakke..
Poyang-paying nglambrang tekane seprene,
Neng ati mung eling kowe..

reff:
Piye kudu kepiye,
Kok dadi koyo ngene..
Mbuh ra weruh jawane,
Sing salah aku dewe..

Srigati umbul jambe,
Srigati umbul jambe,
Dhek semono janjimu ono neng kene..
Srigati umbul jambe,
Srigati umbul jambe,
Tak enteni neng kene sak tekane..
——————-
[ver: lyrics]
[id: kbnaoccu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Umbul Jambe]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:13]
[00:00.04]Umbul Jambe
[00:00.04]by: Didi Kempot
[00:40.02]
[00:42.02]>>>
[00:43.02]>>
[00:44.02]>
[00:45.02]Banyu sendang
[00:47.42]srigati tansaho mili,
[00:52.51]Ilenono atiku
[00:55.87]sing nelo iki..
[00:59.48]Keloro-loro gelaku
[01:03.34]kapusan janji,
[01:07.14]Marang wong sing
[01:09.80]tak tresnani..
[01:14.34]Umbul jambe
[01:16.71]tak uyup nggo neles lambe,
[01:21.38]Ben ra garing
[01:24.30]neng gulu sing tak rasakke..
[01:29.03]Poyang-paying
[01:31.64]nglambrang tekane seprene,
[01:35.81]Neng ati mung eling kowe..
[01:42.34]
[01:57.00]>>>
[01:58.00]>>
[01:59.00]>
[02:00.00]Piye kudu kepiye,
[02:05.00]Kok dadi koyo ngene..
[02:12.75]Mbuh ra weruh jawane,
[02:19.45]Sing salah aku dewe..
[02:27.67]Srigati umbul jambe,
[02:31.61]Srigati umbul jambe,
[02:34.26]Dhek semono janjimu
[02:37.49]ono neng kene..
[02:42.48]Srigati umbul jambe,
[02:46.15]Srigati umbul jambe,
[02:48.63]Tak enteni neng kene
[02:51.31]sak tekane..
[02:56.35]
[03:17.00]>>>
[03:18.00]>>
[03:19.00]>
[03:20.00]Umbul jambe
[03:21.79]tak uyup nggo neles lambe,
[03:28.01]Ben ra garing
[03:29.94]neng gulu sing tak rasakke..
[03:34.91]Poyang-paying
[03:37.09]nglambrang tekane seprene,
[03:41.56]Neng ati mung eling kowe..
[03:48.03]
[04:01.52]>>>
[04:02.52]>>
[04:03.52]>
[04:04.52]Piye kudu kepiye,
[04:09.93]Kok dadi koyo ngene..
[04:18.07]Mbuh ra weruh jawane,
[04:24.99]Sing salah aku dewe..
[04:32.88]Srigati umbul jambe,
[04:36.44]Srigati umbul jambe,
[04:40.06]Dhek semono janjimu
[04:42.79]ono neng kene..
[04:47.50]Srigati umbul jambe,
[04:50.88]Srigati umbul jambe,
[04:53.79]Tak enteni neng kene
[04:57.16]sak tekane..
[05:01.82]
————-
Preview:

Rindu Jombang

didi-kempot_51
Versi: Didi Kempot

Pirang dino pirang minggu,
Pirang sasi yen taun wis pirang taun..
Naliko pisahan neng wates kutho jombang,
Ra kroso luh mripatku deleweran..

Tak enteni tak impeni,
Tak impeni sliramu enggalo bali..
Pamitmu makaryo ono ing negoro monco,
Tresnamu tansah tak emban neng dhodho..
Wis rong taun punjul telung sasi..

reff:
Loro batinku keloro-loro,
Jroning ati kangenku tanpo upomo..
Nangis batin iki tambah nangis,
Jroning ati rasane koyo diiris..

Tak kangeni siang malam,
Rinduku ora karuan..
Tak enteni neng wates,
Kutho jombang..
Wis rong taun punjul telung sasi..

reff:
Loro batinku keloro-loro,
Jroning ati kangenku tanpo upomo..
Nangis batin iki tambah nangis,
Jroning ati rasane koyo diiris..

Tak kangeni siang malam,
Rinduku ora karuan..
Tak enteni neng wates,
Kutho jombang..
Wis rong taun punjul telung sasi..
——————–
[ver: lyrics]
[id: obzhoqcu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Rindu Jombang]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:42]
[00:00.01]Rindu Jombang
[00:00.01]by: Didi Kempot
[00:32.01]
[00:34.61]>>>
[00:35.61]>>
[00:36.61]>
[00:37.61]Pirang dino..
[00:40.92]pirang minggu..
[00:44.29]Pirang sasi yen taun
[00:47.68]wis pirang taun..
[00:51.92]Naliko pisahan
[00:55.12]neng wates kutho jombang,
[00:58.48]Ra kroso luh mripatku
[01:01.92]deleweran..
[01:05.74]
[01:12.40]Tak enteni..
[01:15.47]tak impeni..
[01:18.90]Tak impeni sliramu
[01:21.96]enggalo bali..
[01:27.09]Pamitmu makaryo
[01:29.96]ono ing negoro monco,
[01:33.66]Tresnamu tansah tak emban
[01:37.00]neng dhodho..
[01:40.24]Wis rong taun
[01:42.36]punjul telung sasi..
[01:47.67]
[02:12.05]>>>
[02:13.05]>>
[02:14.05]>
[02:15.05]Loro batinku keloro-loro,
[02:21.48]Jroning ati kangenku
[02:24.76]tanpo upomo..
[02:29.11]
[02:35.07]Nangis batin iki tambah nangis,
[02:41.99]Jroning ati rasane koyo diiris..
[02:49.68]Tak kangeni siang malam,
[02:52.80]Rinduku ora karuan..
[02:56.81]Tak enteni neng wates,
[02:59.07]Kutho jombang..
[03:03.76]Wis rong taun
[03:05.37]punjul telung sasi..
[03:11.07]
[03:35.50]>>>
[03:36.50]>>
[03:37.50]>
[03:38.50]Loro batinku keloro-loro,
[03:44.68]Jroning ati kangenku
[03:48.37]tanpo upomo..
[03:52.44]
[03:59.04]Nangis batin iki tambah nangis,
[04:05.06]Jroning ati rasane koyo diiris..
[04:13.06]Tak kangeni siang malam,
[04:16.33]Rinduku ora karuan..
[04:20.00]Tak enteni neng wates,
[04:23.01]Kutho jombang..
[04:27.07]Wis rong taun
[04:29.70]punjul telung sasi..
[04:34.33]
————–
Preview:

Nasib Tresnaku

Didi-Kempot_36
Versi: Didi Kempot

Sliramu ora ngrasakke,
Nyerine loro atiku..
Naliko kowe medhotke,
Ooo tali tresnaku..

Koyo ngene nasib tresnaku,
Sengsoro sing tak lakoni..
Mili banyu mripatku,
Sedih atiku ora tahan..
Aku tansah kelingan,
Janjimu setyo satuhu..
Ati tambah nelongso,
Uripku koyo neng neroko..

reff:
Sliramu ora ngrasakke,
Nyerine loro atiku..
Naliko kowe medhotke,
Ooo tali tresnaku..

Aku lilo urip sengsoro,
Sliramu angger bahagia..
Mung siji penjalukku,
Tansah elingo marang aku..
Aku tansah kelingan,
Janjimu setyo satuhu..
Ati tambah nelongso,
Uripku koyo neng neroko..
Koyo ngene nasib tresnaku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: zwabkocu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Nasib Tresnaku]
[al: Campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:00.05]Nasib Tresnaku
[00:00.05]by: Didi Kempot
[00:32.05]
[00:34.05]>>>
[00:35.05]>>
[00:36.05]>
[00:37.05]Sliramu ora ngrasakke,
[00:44.05]Nyerine loro atiku..
[00:51.21]Naliko kowe medhotke,
[00:59.84]Ooo tali tresnaku..
[01:06.85]
[01:21.00]>>>
[01:22.00]>>
[01:23.00]>
[01:24.00]Koyo ngene nasib tresnaku,
[01:30.53]Sengsoro sing tak lakoni..
[01:37.55]Mili banyu mripatku,
[01:46.35]Sedih atiku ora tahan..
[01:54.26]Aku tansah kelingan,
[02:02.21]Janjimu setyo satuhu..
[02:09.17]Ati tambah nelongso,
[02:17.36]Uripku koyo neng neroko..
[02:24.66]
[02:57.90]>>>
[02:58.90]>>
[02:59.90]>
[03:00.90]Sliramu ora ngrasakke,
[03:07.90]Nyerine loro atiku..
[03:15.96]Naliko kowe medhotke,
[03:23.30]Ooo tali tresnaku..
[03:30.20]
[03:44.64]>>>
[03:45.64]>>
[03:46.64]>
[03:47.64]Aku lilo urip sengsoro,
[03:53.85]Sliramu angger bahagia..
[04:01.76]Mung siji penjalukku,
[04:09.70]Tansah elingo marang aku..
[04:17.34]Aku tansah kelingan,
[04:25.40]Janjimu setyo satuhu..
[04:32.81]Ati tambah nelongso,
[04:40.46]Uripku koyo neng neroko..
[04:48.11]Koyo ngene nasib tresnaku..
[04:56.40]
————
Preview:

Ada Suaramu

didi-kempot_49
Versi: Didi Kempot

Dihatiku ada suaramu,
Dinafasku ada desah mesramu..
Tapi mengapa kau tak pernah tahu,
Ataukah mungkin kau ragukan cintaku..

Setiap malam kusebut namamu,
Agar slalu hadir dimimpiku..
Setiap malam kusebut namamu,
Namun kau tak mau tahu..

Kasihku hanyalah dirimu,
Cintaku hanyalah untukmu..
Kumohon jangan tinggalkanku,
Ku tak bisa hidup tanpamu..

Dihatimu ada suaraku,
Dinafasmu ada desah mesramu..
Tapi mengapa kau tak pernah tahu,
Ataukah mungkin kau ragukan cintaku..

reff:
Dihatimu ada suaraku,
Dinafasmu ada desah mesramu..
Tapi mengapa kau tak pernah tahu,
Ataukah mungkin kau ragukan cintaku..

Setiap malam kusebut namamu,
Agar slalu hadir dimimpiku..
Setiap malam kusebut namamu,
Namun kau tak mau tahu..

Kasihku hanyalah dirimu,
Cintaku hanyalah untukmu..
Kumohon jangan tinggalkanku,
Ku tak bisa hidup tanpamu..

Kasihku hanyalah dirimu,
Cintaku hanyalah untukmu..
Kumohon jangan tinggalkanku,
Ku tak bisa hidup tanpamu..
Dihatimu ada suaraku..
———————
[ver: lyrics]
[id: zpazkhcu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Ada Suaramu]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:49]
[00:00.02]Ada Suaramu
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:16.02]
[00:18.02]>>>
[00:19.02]>>
[00:20.02]>
[00:21.02]Dihatiku ada suaramu,
[00:26.50]Dinafasku ada desah mesramu..
[00:33.23]Tapi mengapa kau tak pernah tahu,
[00:39.59]Ataukah mungkin kau ragukan cintaku..
[00:48.25]Setiap malam kusebut namamu,
[00:54.03]Agar slalu hadir dimimpiku..
[01:00.63]Setiap malam kusebut namamu,
[01:07.29]Namun kau tak mau tahu..
[01:14.01]Kasihku hanyalah dirimu,
[01:18.69]Cintaku hanyalah untukmu..
[01:26.29]Kumohon jangan tinggalkanku,
[01:31.92]Ku tak bisa hidup tanpamu..
[01:40.68]
[01:42.96]Dihatimu ada suaraku,
[01:49.46]Dinafasmu ada desah mesramu..
[01:55.80]Tapi mengapa kau tak pernah tahu,
[02:01.97]Ataukah mungkin kau ragukan cintaku..
[02:10.94]
[02:39.10]>>>
[02:40.10]>>
[02:41.10]>
[02:42.10]Dihatimu ada suaraku,
[02:48.63]Dinafasmu ada desah mesramu..
[02:54.94]Tapi mengapa kau tak pernah tahu,
[03:01.70]Ataukah mungkin kau ragukan cintaku..
[03:09.69]Setiap malam kusebut namamu,
[03:16.79]Agar slalu hadir dimimpiku..
[03:23.49]Setiap malam kusebut namamu,
[03:29.87]Namun kau tak mau tahu..
[03:35.99]Kasihku hanyalah dirimu,
[03:40.77]Cintaku hanyalah untukmu..
[03:48.42]Kumohon jangan tinggalkanku,
[03:54.67]Ku tak bisa hidup tanpamu..
[04:01.81]Kasihku hanyalah dirimu,
[04:07.55]Cintaku hanyalah untukmu..
[04:14.87]Kumohon jangan tinggalkanku,
[04:21.09]Ku tak bisa hidup tanpamu..
[04:28.42]
[04:32.03]Dihatimu ada suaraku..
[04:38.41]
————–
Preview:

Gusti Ora Sare

kempoters
Versi: Didi Kempot ft. Kempoters

Bejo ciloko soro lan mukti,
Wis ginaris kang dumadi..
Loro ati iki kowe sing natoni,
Ben tak tompo lelakon iki..

Gusti ra sare tansah ngulatke,
Tutugno anggonmu ngece..
Ati seje lambe sing kok ucapake,
Ora nyono ngene dadine..

Gusti ora sare,
Ngerti sak kabehe..
Gusti ora sare,
Ngerti sak nyatane..

Sing salah aku opo kowe,
Sing salah aku opo kowe..

reff:
Sing salah aku opo kowe,
Sing salah aku opo kowe..

Gusti ora sare,
Ngerti sak kabehe..
Gusti ora sare,
Ngerti sak nyatane..

Gusti ora sare,
Ngerti sak kabehe..
Gusti ora sare,
Ngerti sak nyatane..

Gusti ora sare,
Gusti ora sare..
Gusti ora sare,
Gusti ora sare..
Gusti..
——————-
[ver: lyrics]
[id: bwicvhcu]
[ar: Didi Kempot ft Kempoters]
[ti: Gusti Ora Sare]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:28]
[00:00.01]Gusti Ora Sare
[00:00.01]by: Didi Kempot ft Kempoters
[00:40.01]
[00:42.01]>>>
[00:43.01]>>
[00:44.01]>
[00:45.01]Bejo ciloko soro lan mukti,
[00:52.05]Wis ginaris kang dumadi..
[00:58.83]Loro ati iki kowe sing natoni,
[01:05.91]Ben tak tompo lelakon iki..
[01:12.45]Gusti ra sare tansah ngulatke,
[01:20.48]Tutugno anggonmu ngece..
[01:26.81]Ati seje lambe sing kok ucapake,
[01:34.12]Ora nyono ngene dadine..
[01:40.95]
[01:44.76]Gusti ora sare,
[01:51.37]Ngerti sak kabehe..
[01:58.34]Gusti ora sare,
[02:04.93]Ngerti sak nyatane..
[02:11.33]Sing salah aku opo kowe,
[02:19.94]Sing salah aku opo kowe..
[02:27.52]
[02:43.09]>>>
[02:44.09]>>
[02:45.09]>
[02:46.09]Sing salah aku opo kowe,
[02:53.36]Sing salah aku opo kowe..
[03:00.35]
[03:03.20]Gusti ora sare,
[03:08.76]Ngerti sak kabehe..
[03:16.52]Gusti ora sare,
[03:23.71]Ngerti sak nyatane..
[03:29.46]
[03:31.79]Gusti ora sare,
[03:38.17]Ngerti sak kabehe..
[03:45.35]Gusti ora sare,
[03:53.16]Ngerti sak nyatane..
[03:59.11]
[04:01.61]Gusti ora sare,
[04:06.88]Gusti ora sare..
[04:09.31]Gusti ora sare,
[04:16.56]Gusti ora sare..
[04:22.25]Gusti..
[04:24.50]
—————
Preview:

Bader Saradan

Didi-Kempot_43
Versi: Didi Kempot

Tresnaku mbok gantung neng pinggir dalan,
Nasibku lontang-lantung ra karuan..
Kejel-kejel nyanthel kepanasan,
Nganti koyo iwak bader saradan..

Omahmu mung adep-adepan lawang,
Mlaku sikil jane semenit wis tekan..
Bebasan genthenge tunggal sak talang,
Kowe lungo tanpo pamit ra konangan..

reff:
Loro atiku loro,
Aku keloro-loro..
Ngempet roso tresno kepingin crito,
Nanging karo sopo..

Loro atiku loro,
Aku keloro-loro..
Kepingin nyawang sak kedheping netro,
Ngilang ra kondo..

reff:
Tresnaku mbok gantung neng pinggir dalan,
Nasibku lontang-lantung ra karuan..
Kejel-kejel nyanthel kepanasan,
Nganti koyo iwak bader saradan..

Omahmu mung adep-adepan lawang,
Mlaku sikil jane semenit wis tekan..
Bebasan genthenge tunggal sak talang,
Kowe lungo tanpo pamit ra konangan..

reff:
Loro atiku loro,
Aku keloro-loro..
Ngempet roso tresno kepingin crito,
Nanging karo sopo..

Loro atiku loro,
Aku keloro-loro..
Kepingin nyawang sak kedheping netro,
Ngilang ra kondo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pnnknbch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Bader Saradan]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:19]
[00:00.07]Bader Saradan
[00:00.07]by: Didi Kempot
[00:21.07]
[00:23.07]>>>
[00:24.07]>>
[00:25.07]>
[00:26.07]Tresnaku mbok gantung
[00:28.32]neng pinggir dalan,
[00:31.06]Nasibku lontang-lantung ra karuan..
[00:36.71]Kejel-kejel nyanthel kepanasan,
[00:42.19]Nganti koyo iwak bader saradan..
[00:47.05]
[00:48.06]Omahmu mung adep-adepan lawang,
[00:53.07]Mlaku sikil jane semenit wis tekan..
[00:58.86]Bebasan genthenge tunggal sak talang,
[01:04.15]Kowe lungo tanpo pamit ra konangan..
[01:10.30]
[01:21.02]>>>
[01:22.02]>>
[01:23.02]>
[01:24.02]Loro atiku loro,
[01:28.25]Aku keloro-loro..
[01:34.59]Ngempet roso tresno kepingin crito,
[01:40.45]Nanging karo sopo..
[01:45.65]Loro atiku loro,
[01:49.89]Aku keloro-loro..
[01:54.61]Kepingin nyawang sak kedheping netro,
[02:02.34]Ngilang ra kondo..
[02:07.69]
[02:28.25]>>>
[02:29.25]>>
[02:30.25]>
[02:31.25]Tresnaku mbok gantung
[02:33.30]neng pinggir dalan,
[02:36.90]Nasibku lontang-lantung ra karuan..
[02:42.13]Kejel-kejel nyanthel kepanasan,
[02:47.42]Nganti koyo iwak bader saradan..
[02:52.65]
[02:54.08]Omahmu mung adep-adepan lawang,
[02:58.38]Mlaku sikil jane semenit wis tekan..
[03:04.23]Bebasan genthenge tunggal sak talang,
[03:09.58]Kowe lungo tanpo pamit ra konangan..
[03:15.49]
[03:26.88]>>>
[03:27.88]>>
[03:28.88]>
[03:29.88]Loro atiku loro,
[03:33.88]Aku keloro-loro..
[03:39.95]Ngempet roso tresno kepingin crito,
[03:45.86]Nanging karo sopo..
[03:50.72]Loro atiku loro,
[03:56.31]Aku keloro-loro..
[04:01.98]Kepingin nyawang sak kedheping netro,
[04:08.07]Ngilang ra kondo..
[04:13.30]
————-
Preview: