Kenyo Suriname


Versi: Didi Kempot

Suriname ngelingke awakku,
Suriname ono kekasihku..
Sak wetoro aku ora ketemu,
Kangen marang sliramu..

Jeng saputri sing tak impi-impi,
Rino wengi mung eling sliramu..
Kangen kangen kangen atiku kangen,
Aku pengen ketemu..

Pirang taun seprene lawase,
Ra ketemu aku karo kowe..
Entenono tenan tekaku bocah ayu,
Aku kangen sliramu..

Rino wengi mung eling alismu,
Opo maneh yen eling ayumu..
Suriname papan dunungmu bocah ayu,
Sing ono atiku..

reff:
Jeng saputri sing tak impi-impi,
Rino wengi mung eling esemmu..
Kangen kangen kangen atiku kangen,
Aku pengen ketemu..

Pirang taun seprene lawase,
Ra ketemu aku karo kowe..
Entenono tenan tekaku bocah ayu,
Aku kangen sliramu..

Rino wengi mung eling alismu,
Opo maneh yen eling ayumu..
Suriname papan dunungmu bocah ayu,
Sing ono atiku..

Suriname papan dunungmu bocah ayu,
Sing ono atiku..
Ooo hooo..
———————
[ver: lyrics]
[id: ohspusci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kenyo Suriname]
[al: Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:39]
[00:00.01]Kenyo Suriname
[00:00.01]by: Didi Kempot
[00:24.01]
[00:26.01]>>>
[00:27.01]>>
[00:28.01]>
[00:29.01]Suriname ngelingke awakku,
[00:35.01]Suriname ono kekasihku..
[00:42.53]Sak wetoro aku ora ketemu,
[00:48.09]Kangen marang sliramu..
[00:54.62]
[00:56.47]Jeng saputri sing tak impi-impi,
[01:02.91]Rino wengi mung eling sliramu..
[01:10.60]Kangen kangen kangen atiku kangen,
[01:16.07]Aku pengen ketemu..
[01:22.14]
[01:24.64]Pirang taun seprene lawase,
[01:31.24]Ra ketemu aku karo kowe..
[01:38.61]Entenono tenan tekaku bocah ayu,
[01:45.04]Aku kangen sliramu..
[01:50.43]
[01:52.98]Rino wengi mung eling alismu,
[01:59.54]Opo maneh yen eling ayumu..
[02:06.29]Suriname papan dunungmu bocah ayu,
[02:13.98]Sing ono atiku..
[02:18.38]
[02:45.97]>>>
[02:46.97]>>
[02:47.97]>
[02:48.97]Jeng saputri sing tak impi-impi,
[02:56.04]Rino wengi mung eling esemmu..
[03:04.86]Kangen kangen kangen atiku kangen,
[03:10.17]Aku pengen ketemu..
[03:14.73]
[03:18.10]Pirang taun seprene lawase,
[03:24.09]Ra ketemu aku karo kowe..
[03:31.20]Entenono tenan tekaku bocah ayu,
[03:38.32]Aku kangen sliramu..
[03:42.75]
[03:45.68]Rino wengi mung eling alismu,
[03:52.42]Opo maneh yen eling ayumu..
[03:59.22]Suriname papan dunungmu bocah ayu,
[04:06.46]Sing ono atiku..
[04:11.01]
[04:13.63]Suriname papan dunungmu bocah ayu,
[04:20.87]Sing ono atiku..
[04:25.05]Ooo hooo..
[04:32.23]
————–
Preview:

Advertisements

Pom Bensin


Versi: Didi Kempot

Saking solo tugu lilin menggok ngiwo,
Neng juwiring mbiyen kowe karo sopo..
Pom bensin daleman sing dadi kenangan,
Naliko wong loro ngiyup kodanan..

Jangkrik ngerik ngelingke kowe sing lali,
Ra tak nyono tegane cidro ing janji..
Atiku kecelik aku mbok apusi,
Seprene rasane loro neng ati..

reff:
Rasane koyo oncat nyowo iki..
Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
Rasane pingin njerit batin iki,
Koyo ngene rasane wong diapusi..

reff:
Saking solo tugu lilin menggok ngiwo,
Neng juwiring mbiyen kowe karo sopo..
Pom bensin daleman sing dadi kenangan,
Naliko wong loro ngiyup kodanan..

Jangkrik ngerik ngelingke kowe sing lali,
Ra tak nyono tegane cidro ing janji..
Atiku kecelik aku mbok apusi,
Seprene rasane loro neng ati..

reff:
Rasane koyo oncat nyowo iki..
Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
Rasane pingin njerit batin iki,
Koyo ngene rasane wong diapusi..

Rasane koyo oncat nyowo iki..
Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
Rasane pingin njerit batin iki,
Koyo ngene rasane wong diapusi..
Koyo ngene rasane wong diapusi..
———————
[ver: lyrics]
[id: wqizvlci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Pom Pensin]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:00.02]Pom Bensin
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:23.02]
[00:25.60]>>>
[00:26.60]>>
[00:27.60]>
[00:28.60]Saking solo
[00:30.13]tugu lilin menggok ngiwo,
[00:34.60]Neng juwiring
[00:36.65]mbiyen kowe karo sopo..
[00:41.80]Pom bensin daleman
[00:45.04]sing dadi kenangan,
[00:48.57]Naliko wong loro
[00:51.25]ngiyup kodanan..
[00:53.61]
[00:55.10]Jangkrik ngerik
[00:56.33]ngelingke kowe sing lali,
[01:00.79]Ra tak nyono
[01:03.21]tegane cidro ing janji..
[01:07.68]Atiku kecelik
[01:11.29]aku mbok apusi,
[01:15.27]Seprene rasane
[01:17.56]loro neng ati..
[01:20.99]
[01:31.77]>>>
[01:32.77]>>
[01:33.77]>
[01:34.77]Rasane koyo oncat nyowo iki..
[01:41.85]Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
[01:48.87]Rasane pingin njerit batin iki,
[01:54.65]Koyo ngene rasane wong diapusi..
[02:00.86]
[02:24.51]>>>
[02:25.51]>>
[02:26.51]>
[02:27.51]Saking solo
[02:29.06]tugu lilin menggok ngiwo,
[02:32.97]Neng juwiring
[02:35.70]mbiyen kowe karo sopo..
[02:40.35]Pom bensin daleman
[02:43.90]sing dadi kenangan,
[02:47.25]Naliko wong loro
[02:49.67]ngiyup kodanan..
[02:52.85]Jangkrik ngerik
[02:59.24]ngelingke kowe sing lali,
[03:00.69]Ra tak nyono
[03:02.55]tegane cidro ing janji..
[03:07.21]Atiku kecelik
[03:10.31]aku mbok apusi,
[03:14.04]Seprene rasane
[03:16.77]loro neng ati..
[03:19.51]
[03:31.29]>>>
[03:32.29]>>
[03:33.29]>
[03:34.29]Rasane koyo oncat nyowo iki..
[03:39.69]Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
[03:47.02]Rasane pingin njerit batin iki,
[03:53.67]Koyo ngene rasane wong diapusi..
[03:59.69]
[04:00.93]Rasane koyo oncat nyowo iki..
[04:07.32]Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
[04:13.54]Rasane pingin njerit batin iki,
[04:20.30]Koyo ngene rasane wong diapusi..
[04:27.01]Koyo ngene rasane wong diapusi..
[04:33.40]
————–
Preview:

Segoro Tuban


Versi: Didi Kempot

Putihe pasir segoro tuban,
Sing tak pikir seprene wis ra kelingan..
Iring netese udan sore,
Ngelengake slirane kembange lambe..

Separuh jagat tak iteri,
Ora wirang saben uwong tak takoni..
Separuh ndunyo tak ubengi,
Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
Neng tuban iki..

reff:
Lingsire suryo wis ngancik wengi,
Ngawe-awe rasane kangening ati..
Cilik biyen nggonku nresnani,
Kowe purik lungamu terus nengendi..

Separuh jagat tak iteri,
Ora wirang saben uwong tak takoni..
Separuh ndunyo tak ubengi,
Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sumeng tak enteni..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
Neng tuban iki..
——————–
[ver: lyrics]
[id: iqsuasci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Segoro Tuban]
[al: Campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 04:29]
[00:00.03]Segoro Tuban
[00:00.03]by: Didi Kempot
[00:26.03]
[00:28.00]>>>
[00:29.00]>>
[00:30.00]>
[00:31.00]Putihe pasir segoro tuban,
[00:36.30]Sing tak pikir seprene wis ra kelingan..
[00:44.09]Iring netese udan sore,
[00:51.07]Ngelengake slirane kembange lambe..
[00:58.05]Separuh jagat tak iteri,
[01:05.06]Ora wirang saben uwong tak takoni..
[01:11.30]Separuh ndunyo tak ubengi,
[01:18.94]Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..
[01:25.30]
[01:29.01]Konang-konang padhangono ati iki,
[01:36.92]Kanggo aku wong sing kangen ati..
[01:43.32]Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
[01:50.77]Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
[01:57.26]Neng tuban iki..
[02:01.77]
[02:22.07]>>>
[02:23.07]>>
[02:24.07]>
[02:25.07]Lingsire suryo wis ngancik wengi,
[02:31.52]Ngawe-awe rasane kangening ati..
[02:38.57]Cilik biyen nggonku nresnani,
[02:45.75]Kowe purik lungamu terus nengendi..
[02:52.21]Separuh jagat tak iteri,
[03:00.16]Ora wirang saben uwong tak takoni..
[03:06.58]Separuh ndunyo tak ubengi,
[03:13.70]Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..
[03:20.31]
[03:24.03]Konang-konang padhangono ati iki,
[03:31.27]Kanggo aku wong sing kangen ati..
[03:38.13]Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
[03:45.25]Neng pinggir segoro pantai sumeng tak enteni..
[03:52.42]Konang-konang padhangono ati iki,
[03:59.08]Kanggo aku wong sing kangen ati..
[04:05.57]Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
[04:13.06]Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
[04:19.29]Neng tuban iki..
[04:23.91]
—————-
Preview:

Nginepo Jeporo


Versi: Didi Kempot

Nginepo neng kene sewengi wae,
Nuruti atiku sing kangen kowe..
Nginepo neng kene sedelo wae,
Nuruti atiku sing tresno kowe..

Elingo jaman semono,
Neng pinggiring segoro..
Neng kene naliko,
Udan sedino..

Nginepo neng kene sewengi wae,
Muliho nganti njedhule srengenge..
Nginepo neng kene sedelo wae,
Snajan mung ngimpi wis marem rasane..

Biso nggo tombo kangen,
Seprono nganti seprene..
Neng jeporo,
Aku mbok tinggal dewe..

reff:
Padhange mbulan kalingan mendhung,
Biyen sayang saiki kok gawe bingung..
Neng pantai bandengan kutho jeporo,
Biyen neng kono kowe tau janji opo..

Nginepo neng kene sewengi wae,
Muliho nganti njedhule srengenge..
Nginepo neng kene sedelo wae,
Snajan mung ngimpi wis marem rasane..

Biso nggo tombo kangen,
Seprono nganti seprene..
Neng jeporo,
Aku mbok tinggal dewe..

reff:
Nginepo neng kene sewengi wae,
Muliho nganti njedhule srengenge..
Nginepo neng kene sedelo wae,
Snajan mung ngimpi wis marem rasane..

Biso nggo tombo kangen,
Seprono nganti seprene..
Neng jeporo,
Aku mbok tinggal dewe..

reff:
Padhange mbulan kalingan mendhung,
Biyen sayang saiki kok gawe bingung..
Neng pantai bandengan kutho jeporo,
Biyen neng kono kowe tau janji opo..
Neng bandengan pantai kutho jeporo..
——————-
[ver: lyrics]
[id: izivzccu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Nginepo Jeporo]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:08]
[00:00.02]Nginepo Jeporo
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:14.02]
[00:16.02]>>>
[00:17.02]>>
[00:18.02]>
[00:19.02]Nginepo neng kene sewengi wae,
[00:25.56]Nuruti atiku sing kangen kowe..
[00:33.13]Nginepo neng kene sedelo wae,
[00:39.94]Nuruti atiku sing tresno kowe..
[00:47.06]Elingo jaman semono,
[00:51.17]Neng pinggiring segoro..
[00:54.72]Neng kene naliko,
[00:57.53]Udan sedino..
[01:02.25]Nginepo neng kene sewengi wae,
[01:08.05]Muliho nganti njedhule srengenge..
[01:15.60]Nginepo neng kene sedelo wae,
[01:22.46]Snajan mung ngimpi wis marem rasane..
[01:30.01]Biso nggo tombo kangen,
[01:33.51]Seprono nganti seprene..
[01:37.31]Neng jeporo,
[01:39.37]Aku mbok tinggal dewe..
[01:44.18]
[01:57.02]>>>
[01:58.02]>>
[01:59.02]>
[02:00.02]Padhange mbulan kalingan mendhung,
[02:06.27]Biyen sayang saiki kok gawe bingung..
[02:13.50]Neng pantai bandengan kutho jeporo,
[02:20.24]Biyen neng kono kowe tau janji opo..
[02:27.48]Nginepo neng kene sewengi wae,
[02:34.10]Muliho nganti njedhule srengenge..
[02:41.40]Nginepo neng kene sedelo wae,
[02:48.26]Snajan mung ngimpi wis marem rasane..
[02:55.87]Biso nggo tombo kangen,
[02:59.49]Seprono nganti seprene..
[03:03.30]Neng jeporo,
[03:05.23]Aku mbok tinggal dewe..
[03:09.85]
[03:22.04]>>>
[03:23.04]>>
[03:24.04]>
[03:25.04]Nginepo neng kene sewengi wae,
[03:31.49]Muliho nganti njedhule srengenge..
[03:39.00]Nginepo neng kene sedelo wae,
[03:45.62]Snajan mung ngimpi wis marem rasane..
[03:53.29]Biso nggo tombo kangen,
[03:56.85]Seprono nganti seprene..
[04:00.78]Neng jeporo,
[04:02.59]Aku mbok tinggal dewe..
[04:07.27]
[04:20.04]>>>
[04:21.04]>>
[04:22.04]>
[04:23.04]Padhange mbulan kalingan mendhung,
[04:29.54]Biyen sayang saiki kok gawe bingung..
[04:36.30]Neng pantai bandengan kutho jeporo,
[04:43.29]Biyen neng kono kowe tau janji opo..
[04:50.65]Neng bandengan pantai kutho jeporo..
[04:58.24]
—————-
Preview:

Khilaf


Versi: Didi Kempot

Aku terkurung lantaran botol minuman,
Karna kekhilafanku akhirnya aku merana..

Tiada terasa setahun aku disini,
Menebus kesalahanku menutup kekhilafanku..

Oh tuhan ampuni dosaku ini,
Aku terkurung lantaran botol minuman..

reff:
Merah mata ini karena emosi,
Hingga kulupa jadi begini..

Sesat aku tersesat karena minuman,
Hingga diriku jadi tak aruan..
Oh tuhan ampuni dosaku ini..

Aku terkurung lantaran botol minuman,
Karna kekhilafanku akhirnya aku merana..

Oh tuhan ampuni dosaku ini,
Aku terkurung lantaran botol minuman..

reff:
Merah mata ini karena emosi,
Hingga kulupa jadi begini..

Sesat aku tersesat karena minuman,
Hingga diriku jadi tak aruan..
Oh tuhan ampuni dosaku ini..
———————
[ver: lyrics]
[id: ovoubucu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Khilaf]
[al: Album “Sandiwara Cinta”]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:32]
[00:00.05]Khilaf
[00:00.05]by: Didi Kempot
[00:34.05]
[00:36.95]>>>
[00:37.95]>>
[00:38.95]>
[00:39.95]Aku terkurung
[00:42.05]lantaran botol minuman,
[00:45.88]Karna kekhilafanku
[00:49.37]akhirnya aku merana..
[00:56.05]
[01:02.85]Tiada terasa
[01:05.28]setahun aku disini,
[01:08.97]Menebus kesalahanku
[01:12.59]menutup kekhilafanku..
[01:19.32]Oh tuhan
[01:25.37]ampuni dosaku ini,
[01:29.18]Aku terkurung
[01:31.11]lantaran botol minuman..
[01:36.64]
[01:59.09]>>>
[02:00.09]>>
[02:01.09]>
[02:02.09]Merah mata ini
[02:05.41]karena emosi,
[02:09.34]Hingga kulupa
[02:11.96]jadi begini..
[02:16.33]
[02:22.19]Sesat aku tersesat
[02:25.19]karena minuman,
[02:29.06]Hingga diriku
[02:31.83]jadi tak aruan..
[02:35.77]Oh tuhan
[02:41.16]ampuni dosaku ini..
[02:45.09]Aku terkurung
[02:47.39]lantaran botol minuman,
[02:51.51]Karna kekhilafanku
[02:55.07]akhirnya aku merana..
[03:01.75]Oh tuhan
[03:06.93]ampuni dosaku ini,
[03:11.79]Aku terkurung
[03:14.16]lantaran botol minuman..
[03:18.91]
[03:42.15]>>>
[03:43.15]>>
[03:44.15]>
[03:45.15]Merah mata ini
[03:47.84]karena emosi,
[03:51.83]Hingga kulupa
[03:54.70]jadi begini..
[03:58.70]
[04:05.00]Sesat aku tersesat
[04:07.74]karena minuman,
[04:11.49]Hingga diriku
[04:14.36]jadi tak aruan..
[04:18.29]Oh tuhan
[04:24.09]ampuni dosaku ini..
[04:28.27]
————-
Preview:

Pesisir Tuban


Versi: Didi Kempot

Cah manis pancen bener kembang deso,
Esemmu neng impenku sabendino..
Bejo tenan tresnaku biso tetompo,
Ning nelongso critamu yen arep lungo..

Pamitmu jare lungo mung sedelo,
Ora lali yen janjimu sak wetoro..
Nganti seprene nyatane ra ono warto,
Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro..

reff:
Udan deres tekane mongso ketigo,
Paribasan bungahe ati tak roso..
Smono suwene sliramu ninggal lungo,
Saiki teko ra nyono ora ngiro..

Oh cah manis tresnaku sih durung musno,
Ora perlu bali maneh lungo monco..
Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
Urip rukun koyo mimi lan mintuno..

reff:
Pamitmu jare lungo mung sedelo,
Ora lali yen janjimu sak wetoro..
Nganti seprene nyatane ra ono warto,
Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro..

reff:
Udan deres tekane mongso ketigo,
Paribasan bungahe ati tak roso..
Smono suwene sliramu ninggal lungo,
Saiki teko ra nyono ora ngiro..

Oh cah manis tresnaku sih durung musno,
Ora perlu bali maneh lungo monco..
Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
——————-
[ver: lyrics]
[id: kqkhbacu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Pesisir Tuban]
[al: Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 05:30]
[00:00.02]Pesisir Tuban
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:22.02]
[00:24.02]>>>
[00:25.02]>>
[00:26.02]>
[00:27.02]Cah manis pancen bener kembang deso,
[00:34.73]Esemmu neng impenku sabendino..
[00:41.79]Bejo tenan tresnaku biso tetompo,
[00:48.69]Ning nelongso critamu yen arep lungo..
[00:56.17]
[01:02.04]Pamitmu jare lungo mung sedelo,
[01:08.90]Ora lali yen janjimu sak wetoro..
[01:16.86]Nganti seprene nyatane ra ono warto,
[01:23.55]Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro..
[01:31.11]
[01:42.02]>>>
[01:43.02]>>
[01:44.02]>
[01:45.02]Udan deres tekane mongso ketigo,
[01:51.33]Paribasan bungahe ati tak roso..
[01:58.17]Smono suwene sliramu ninggal lungo,
[02:04.63]Saiki teko ra nyono ora ngiro..
[02:13.18]
[02:19.28]Oh cah manis tresnaku sih durung musno,
[02:26.67]Ora perlu bali maneh lungo monco..
[02:33.80]Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
[02:40.66]Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
[02:47.70]
[03:12.09]>>>
[03:13.09]>>
[03:14.09]>
[03:15.09]Pamitmu jare lungo mung sedelo,
[03:22.15]Ora lali yen janjimu sak wetoro..
[03:29.54]Nganti seprene nyatane ra ono warto,
[03:36.19]Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro..
[03:43.52]
[03:54.02]>>>
[03:55.02]>>
[03:56.02]>
[03:57.02]Udan deres tekane mongso ketigo,
[04:03.64]Paribasan bungahe ati tak roso..
[04:10.56]Smono suwene sliramu ninggal lungo,
[04:17.39]Saiki teko ra nyono ora ngiro..
[04:25.40]
[04:31.80]Oh cah manis tresnaku sih durung musno,
[04:38.82]Ora perlu bali maneh lungo monco..
[04:46.02]Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
[04:52.73]Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
[05:00.25]Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
[05:06.73]Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
[05:14.30]
————-
Preview:

Magelang Nyimpen Janji


Versi: Didi Kempot

Yo neng kene iki,
Yo neng kutho iki..
Neng kutho magelang,
Pager ijo sing nyekseni..

Kowe tak enteni,
Kowe tak kangeni..
Ojo lali aku,
Setyo nganti tekan pati..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Nyatane setyo ing janji..
Oouuooo..

reff:
Yo neng kene iki,
Yo neng kutho iki..
Neng kutho magelang,
Pager ijo sing nyekseni..

Kowe tak enteni,
Kowe tak kangeni..
Ojo lali aku,
Setyo nganti tekan pati..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Nyatane setyo ing janji..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Nyatane setyo ing janji..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Magelang sing nyimpen janji..
Oouuooo..
———————
[ver: lyrics]
[id: ohpsnncu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Magelang Nyimpen Janji]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:00]
[00:00.04]Magelang Nyimpen Janji
[00:00.04]by: Didi Kempot
[00:30.04]
[00:32.04]>>>
[00:33.04]>>
[00:34.04]>
[00:35.04]Yo neng kene iki,
[00:38.32]Yo neng kutho iki..
[00:41.81]Neng kutho magelang,
[00:44.87]Pager ijo sing nyekseni..
[00:48.71]Kowe tak enteni,
[00:52.14]Kowe tak kangeni..
[00:55.45]Ojo lali aku,
[00:58.69]Setyo nganti tekan pati..
[01:02.11]Padhang jinglang,
[01:05.23]Rasane atiku iki..
[01:08.91]Yen kowe sayang,
[01:11.15]Aku ngimbangi..
[01:15.52]Angin wengi,
[01:18.52]Gunung tidar sing nyekseni..
[01:22.64]Nganti tekan seprene,
[01:25.76]Nyatane setyo ing janji..
[01:29.56]Oouuooo..
[01:32.25]
[01:54.14]>>>
[01:55.14]>>
[01:56.14]>
[01:57.14]Yo neng kene iki,
[02:00.51]Yo neng kutho iki..
[02:04.01]Neng kutho magelang,
[02:07.07]Pager ijo sing nyekseni..
[02:10.81]Kowe tak enteni,
[02:14.24]Kowe tak kangeni..
[02:17.54]Ojo lali aku,
[02:20.78]Setyo nganti tekan pati..
[02:24.46]Padhang jinglang,
[02:26.96]Rasane atiku iki..
[02:30.95]Yen kowe sayang,
[02:33.26]Aku ngimbangi..
[02:37.69]Angin wengi,
[02:40.75]Gunung tidar sing nyekseni..
[02:44.55]Nganti tekan seprene,
[02:48.11]Nyatane setyo ing janji..
[02:51.98]Padhang jinglang,
[02:54.35]Rasane atiku iki..
[02:58.10]Yen kowe sayang,
[03:00.72]Aku ngimbangi..
[03:05.21]Angin wengi,
[03:08.14]Gunung tidar sing nyekseni..
[03:12.20]Nganti tekan seprene,
[03:15.51]Nyatane setyo ing janji..
[03:19.37]Padhang jinglang,
[03:21.93]Rasane atiku iki..
[03:25.99]Yen kowe sayang,
[03:28.23]Aku ngimbangi..
[03:32.60]Angin wengi,
[03:35.54]Gunung tidar sing nyekseni..
[03:39.34]Nganti tekan seprene,
[03:42.65]Magelang sing nyimpen janji..
[03:46.77]Oouuooo..
[03:49.70]
—————
Preview: