Segoro Tuban


Versi: Didi Kempot

Putihe pasir segoro tuban,
Sing tak pikir seprene wis ra kelingan..
Iring netese udan sore,
Ngelengake slirane kembange lambe..

Separuh jagat tak iteri,
Ora wirang saben uwong tak takoni..
Separuh ndunyo tak ubengi,
Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
Neng tuban iki..

reff:
Lingsire suryo wis ngancik wengi,
Ngawe-awe rasane kangening ati..
Cilik biyen nggonku nresnani,
Kowe purik lungamu terus nengendi..

Separuh jagat tak iteri,
Ora wirang saben uwong tak takoni..
Separuh ndunyo tak ubengi,
Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sumeng tak enteni..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
Neng tuban iki..
——————–
[ver: lyrics]
[id: iqsuasci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Segoro Tuban]
[al: Campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 04:29]
[00:00.03]Segoro Tuban
[00:00.03]by: Didi Kempot
[00:26.03]
[00:28.00]>>>
[00:29.00]>>
[00:30.00]>
[00:31.00]Putihe pasir segoro tuban,
[00:36.30]Sing tak pikir seprene wis ra kelingan..
[00:44.09]Iring netese udan sore,
[00:51.07]Ngelengake slirane kembange lambe..
[00:58.05]Separuh jagat tak iteri,
[01:05.06]Ora wirang saben uwong tak takoni..
[01:11.30]Separuh ndunyo tak ubengi,
[01:18.94]Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..
[01:25.30]
[01:29.01]Konang-konang padhangono ati iki,
[01:36.92]Kanggo aku wong sing kangen ati..
[01:43.32]Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
[01:50.77]Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
[01:57.26]Neng tuban iki..
[02:01.77]
[02:22.07]>>>
[02:23.07]>>
[02:24.07]>
[02:25.07]Lingsire suryo wis ngancik wengi,
[02:31.52]Ngawe-awe rasane kangening ati..
[02:38.57]Cilik biyen nggonku nresnani,
[02:45.75]Kowe purik lungamu terus nengendi..
[02:52.21]Separuh jagat tak iteri,
[03:00.16]Ora wirang saben uwong tak takoni..
[03:06.58]Separuh ndunyo tak ubengi,
[03:13.70]Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..
[03:20.31]
[03:24.03]Konang-konang padhangono ati iki,
[03:31.27]Kanggo aku wong sing kangen ati..
[03:38.13]Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
[03:45.25]Neng pinggir segoro pantai sumeng tak enteni..
[03:52.42]Konang-konang padhangono ati iki,
[03:59.08]Kanggo aku wong sing kangen ati..
[04:05.57]Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
[04:13.06]Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
[04:19.29]Neng tuban iki..
[04:23.91]
—————-
Preview:

Advertisements

Nginepo Jeporo


Versi: Didi Kempot

Nginepo neng kene sewengi wae,
Nuruti atiku sing kangen kowe..
Nginepo neng kene sedelo wae,
Nuruti atiku sing tresno kowe..

Elingo jaman semono,
Neng pinggiring segoro..
Neng kene naliko,
Udan sedino..

Nginepo neng kene sewengi wae,
Muliho nganti njedhule srengenge..
Nginepo neng kene sedelo wae,
Snajan mung ngimpi wis marem rasane..

Biso nggo tombo kangen,
Seprono nganti seprene..
Neng jeporo,
Aku mbok tinggal dewe..

reff:
Padhange mbulan kalingan mendhung,
Biyen sayang saiki kok gawe bingung..
Neng pantai bandengan kutho jeporo,
Biyen neng kono kowe tau janji opo..

Nginepo neng kene sewengi wae,
Muliho nganti njedhule srengenge..
Nginepo neng kene sedelo wae,
Snajan mung ngimpi wis marem rasane..

Biso nggo tombo kangen,
Seprono nganti seprene..
Neng jeporo,
Aku mbok tinggal dewe..

reff:
Nginepo neng kene sewengi wae,
Muliho nganti njedhule srengenge..
Nginepo neng kene sedelo wae,
Snajan mung ngimpi wis marem rasane..

Biso nggo tombo kangen,
Seprono nganti seprene..
Neng jeporo,
Aku mbok tinggal dewe..

reff:
Padhange mbulan kalingan mendhung,
Biyen sayang saiki kok gawe bingung..
Neng pantai bandengan kutho jeporo,
Biyen neng kono kowe tau janji opo..
Neng bandengan pantai kutho jeporo..
——————-
[ver: lyrics]
[id: izivzccu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Nginepo Jeporo]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:08]
[00:00.02]Nginepo Jeporo
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:14.02]
[00:16.02]>>>
[00:17.02]>>
[00:18.02]>
[00:19.02]Nginepo neng kene sewengi wae,
[00:25.56]Nuruti atiku sing kangen kowe..
[00:33.13]Nginepo neng kene sedelo wae,
[00:39.94]Nuruti atiku sing tresno kowe..
[00:47.06]Elingo jaman semono,
[00:51.17]Neng pinggiring segoro..
[00:54.72]Neng kene naliko,
[00:57.53]Udan sedino..
[01:02.25]Nginepo neng kene sewengi wae,
[01:08.05]Muliho nganti njedhule srengenge..
[01:15.60]Nginepo neng kene sedelo wae,
[01:22.46]Snajan mung ngimpi wis marem rasane..
[01:30.01]Biso nggo tombo kangen,
[01:33.51]Seprono nganti seprene..
[01:37.31]Neng jeporo,
[01:39.37]Aku mbok tinggal dewe..
[01:44.18]
[01:57.02]>>>
[01:58.02]>>
[01:59.02]>
[02:00.02]Padhange mbulan kalingan mendhung,
[02:06.27]Biyen sayang saiki kok gawe bingung..
[02:13.50]Neng pantai bandengan kutho jeporo,
[02:20.24]Biyen neng kono kowe tau janji opo..
[02:27.48]Nginepo neng kene sewengi wae,
[02:34.10]Muliho nganti njedhule srengenge..
[02:41.40]Nginepo neng kene sedelo wae,
[02:48.26]Snajan mung ngimpi wis marem rasane..
[02:55.87]Biso nggo tombo kangen,
[02:59.49]Seprono nganti seprene..
[03:03.30]Neng jeporo,
[03:05.23]Aku mbok tinggal dewe..
[03:09.85]
[03:22.04]>>>
[03:23.04]>>
[03:24.04]>
[03:25.04]Nginepo neng kene sewengi wae,
[03:31.49]Muliho nganti njedhule srengenge..
[03:39.00]Nginepo neng kene sedelo wae,
[03:45.62]Snajan mung ngimpi wis marem rasane..
[03:53.29]Biso nggo tombo kangen,
[03:56.85]Seprono nganti seprene..
[04:00.78]Neng jeporo,
[04:02.59]Aku mbok tinggal dewe..
[04:07.27]
[04:20.04]>>>
[04:21.04]>>
[04:22.04]>
[04:23.04]Padhange mbulan kalingan mendhung,
[04:29.54]Biyen sayang saiki kok gawe bingung..
[04:36.30]Neng pantai bandengan kutho jeporo,
[04:43.29]Biyen neng kono kowe tau janji opo..
[04:50.65]Neng bandengan pantai kutho jeporo..
[04:58.24]
—————-
Preview:

Khilaf


Versi: Didi Kempot

Aku terkurung lantaran botol minuman,
Karna kekhilafanku akhirnya aku merana..

Tiada terasa setahun aku disini,
Menebus kesalahanku menutup kekhilafanku..

Oh tuhan ampuni dosaku ini,
Aku terkurung lantaran botol minuman..

reff:
Merah mata ini karena emosi,
Hingga kulupa jadi begini..

Sesat aku tersesat karena minuman,
Hingga diriku jadi tak aruan..
Oh tuhan ampuni dosaku ini..

Aku terkurung lantaran botol minuman,
Karna kekhilafanku akhirnya aku merana..

Oh tuhan ampuni dosaku ini,
Aku terkurung lantaran botol minuman..

reff:
Merah mata ini karena emosi,
Hingga kulupa jadi begini..

Sesat aku tersesat karena minuman,
Hingga diriku jadi tak aruan..
Oh tuhan ampuni dosaku ini..
———————
[ver: lyrics]
[id: ovoubucu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Khilaf]
[al: Album “Sandiwara Cinta”]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:32]
[00:00.05]Khilaf
[00:00.05]by: Didi Kempot
[00:34.05]
[00:36.95]>>>
[00:37.95]>>
[00:38.95]>
[00:39.95]Aku terkurung
[00:42.05]lantaran botol minuman,
[00:45.88]Karna kekhilafanku
[00:49.37]akhirnya aku merana..
[00:56.05]
[01:02.85]Tiada terasa
[01:05.28]setahun aku disini,
[01:08.97]Menebus kesalahanku
[01:12.59]menutup kekhilafanku..
[01:19.32]Oh tuhan
[01:25.37]ampuni dosaku ini,
[01:29.18]Aku terkurung
[01:31.11]lantaran botol minuman..
[01:36.64]
[01:59.09]>>>
[02:00.09]>>
[02:01.09]>
[02:02.09]Merah mata ini
[02:05.41]karena emosi,
[02:09.34]Hingga kulupa
[02:11.96]jadi begini..
[02:16.33]
[02:22.19]Sesat aku tersesat
[02:25.19]karena minuman,
[02:29.06]Hingga diriku
[02:31.83]jadi tak aruan..
[02:35.77]Oh tuhan
[02:41.16]ampuni dosaku ini..
[02:45.09]Aku terkurung
[02:47.39]lantaran botol minuman,
[02:51.51]Karna kekhilafanku
[02:55.07]akhirnya aku merana..
[03:01.75]Oh tuhan
[03:06.93]ampuni dosaku ini,
[03:11.79]Aku terkurung
[03:14.16]lantaran botol minuman..
[03:18.91]
[03:42.15]>>>
[03:43.15]>>
[03:44.15]>
[03:45.15]Merah mata ini
[03:47.84]karena emosi,
[03:51.83]Hingga kulupa
[03:54.70]jadi begini..
[03:58.70]
[04:05.00]Sesat aku tersesat
[04:07.74]karena minuman,
[04:11.49]Hingga diriku
[04:14.36]jadi tak aruan..
[04:18.29]Oh tuhan
[04:24.09]ampuni dosaku ini..
[04:28.27]
————-
Preview:

Pesisir Tuban


Versi: Didi Kempot

Cah manis pancen bener kembang deso,
Esemmu neng impenku sabendino..
Bejo tenan tresnaku biso tetompo,
Ning nelongso critamu yen arep lungo..

Pamitmu jare lungo mung sedelo,
Ora lali yen janjimu sak wetoro..
Nganti seprene nyatane ra ono warto,
Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro..

reff:
Udan deres tekane mongso ketigo,
Paribasan bungahe ati tak roso..
Smono suwene sliramu ninggal lungo,
Saiki teko ra nyono ora ngiro..

Oh cah manis tresnaku sih durung musno,
Ora perlu bali maneh lungo monco..
Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
Urip rukun koyo mimi lan mintuno..

reff:
Pamitmu jare lungo mung sedelo,
Ora lali yen janjimu sak wetoro..
Nganti seprene nyatane ra ono warto,
Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro..

reff:
Udan deres tekane mongso ketigo,
Paribasan bungahe ati tak roso..
Smono suwene sliramu ninggal lungo,
Saiki teko ra nyono ora ngiro..

Oh cah manis tresnaku sih durung musno,
Ora perlu bali maneh lungo monco..
Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
——————-
[ver: lyrics]
[id: kqkhbacu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Pesisir Tuban]
[al: Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 05:30]
[00:00.02]Pesisir Tuban
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:22.02]
[00:24.02]>>>
[00:25.02]>>
[00:26.02]>
[00:27.02]Cah manis pancen bener kembang deso,
[00:34.73]Esemmu neng impenku sabendino..
[00:41.79]Bejo tenan tresnaku biso tetompo,
[00:48.69]Ning nelongso critamu yen arep lungo..
[00:56.17]
[01:02.04]Pamitmu jare lungo mung sedelo,
[01:08.90]Ora lali yen janjimu sak wetoro..
[01:16.86]Nganti seprene nyatane ra ono warto,
[01:23.55]Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro..
[01:31.11]
[01:42.02]>>>
[01:43.02]>>
[01:44.02]>
[01:45.02]Udan deres tekane mongso ketigo,
[01:51.33]Paribasan bungahe ati tak roso..
[01:58.17]Smono suwene sliramu ninggal lungo,
[02:04.63]Saiki teko ra nyono ora ngiro..
[02:13.18]
[02:19.28]Oh cah manis tresnaku sih durung musno,
[02:26.67]Ora perlu bali maneh lungo monco..
[02:33.80]Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
[02:40.66]Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
[02:47.70]
[03:12.09]>>>
[03:13.09]>>
[03:14.09]>
[03:15.09]Pamitmu jare lungo mung sedelo,
[03:22.15]Ora lali yen janjimu sak wetoro..
[03:29.54]Nganti seprene nyatane ra ono warto,
[03:36.19]Sing tak kiro tresnamu wis mesti cidro..
[03:43.52]
[03:54.02]>>>
[03:55.02]>>
[03:56.02]>
[03:57.02]Udan deres tekane mongso ketigo,
[04:03.64]Paribasan bungahe ati tak roso..
[04:10.56]Smono suwene sliramu ninggal lungo,
[04:17.39]Saiki teko ra nyono ora ngiro..
[04:25.40]
[04:31.80]Oh cah manis tresnaku sih durung musno,
[04:38.82]Ora perlu bali maneh lungo monco..
[04:46.02]Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
[04:52.73]Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
[05:00.25]Neng pesisir kutho tuban mbangun tresno,
[05:06.73]Urip rukun koyo mimi lan mintuno..
[05:14.30]
————-
Preview:

Magelang Nyimpen Janji


Versi: Didi Kempot

Yo neng kene iki,
Yo neng kutho iki..
Neng kutho magelang,
Pager ijo sing nyekseni..

Kowe tak enteni,
Kowe tak kangeni..
Ojo lali aku,
Setyo nganti tekan pati..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Nyatane setyo ing janji..
Oouuooo..

reff:
Yo neng kene iki,
Yo neng kutho iki..
Neng kutho magelang,
Pager ijo sing nyekseni..

Kowe tak enteni,
Kowe tak kangeni..
Ojo lali aku,
Setyo nganti tekan pati..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Nyatane setyo ing janji..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Nyatane setyo ing janji..

Padhang jinglang,
Rasane atiku iki..
Yen kowe sayang,
Aku ngimbangi..

Angin wengi,
Gunung tidar sing nyekseni..
Nganti tekan seprene,
Magelang sing nyimpen janji..
Oouuooo..
———————
[ver: lyrics]
[id: ohpsnncu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Magelang Nyimpen Janji]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:00]
[00:00.04]Magelang Nyimpen Janji
[00:00.04]by: Didi Kempot
[00:30.04]
[00:32.04]>>>
[00:33.04]>>
[00:34.04]>
[00:35.04]Yo neng kene iki,
[00:38.32]Yo neng kutho iki..
[00:41.81]Neng kutho magelang,
[00:44.87]Pager ijo sing nyekseni..
[00:48.71]Kowe tak enteni,
[00:52.14]Kowe tak kangeni..
[00:55.45]Ojo lali aku,
[00:58.69]Setyo nganti tekan pati..
[01:02.11]Padhang jinglang,
[01:05.23]Rasane atiku iki..
[01:08.91]Yen kowe sayang,
[01:11.15]Aku ngimbangi..
[01:15.52]Angin wengi,
[01:18.52]Gunung tidar sing nyekseni..
[01:22.64]Nganti tekan seprene,
[01:25.76]Nyatane setyo ing janji..
[01:29.56]Oouuooo..
[01:32.25]
[01:54.14]>>>
[01:55.14]>>
[01:56.14]>
[01:57.14]Yo neng kene iki,
[02:00.51]Yo neng kutho iki..
[02:04.01]Neng kutho magelang,
[02:07.07]Pager ijo sing nyekseni..
[02:10.81]Kowe tak enteni,
[02:14.24]Kowe tak kangeni..
[02:17.54]Ojo lali aku,
[02:20.78]Setyo nganti tekan pati..
[02:24.46]Padhang jinglang,
[02:26.96]Rasane atiku iki..
[02:30.95]Yen kowe sayang,
[02:33.26]Aku ngimbangi..
[02:37.69]Angin wengi,
[02:40.75]Gunung tidar sing nyekseni..
[02:44.55]Nganti tekan seprene,
[02:48.11]Nyatane setyo ing janji..
[02:51.98]Padhang jinglang,
[02:54.35]Rasane atiku iki..
[02:58.10]Yen kowe sayang,
[03:00.72]Aku ngimbangi..
[03:05.21]Angin wengi,
[03:08.14]Gunung tidar sing nyekseni..
[03:12.20]Nganti tekan seprene,
[03:15.51]Nyatane setyo ing janji..
[03:19.37]Padhang jinglang,
[03:21.93]Rasane atiku iki..
[03:25.99]Yen kowe sayang,
[03:28.23]Aku ngimbangi..
[03:32.60]Angin wengi,
[03:35.54]Gunung tidar sing nyekseni..
[03:39.34]Nganti tekan seprene,
[03:42.65]Magelang sing nyimpen janji..
[03:46.77]Oouuooo..
[03:49.70]
—————
Preview:

Bunderan Sleko Tuban


Versi: Didi Kempot ft. Nur KDI

Lk:
Srengenge padangono ati iki,
Singkirno mendung sing neng langit kuwi..
Aku kepingin nyawang senajan mung sedelo,
Isih neng kene opo uwis lungo..

Pr:
Rembulan sing ono ing langit biru,
Padangono aku wong sing nandang rindu..
Kanthinen tanganku aku pingin ketemu,
Ben mari roso kangene atiku..

reff:
Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Lk: Janjine tansah nresnani..

Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Pr: Janjimu jare ra lali..

Pr:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..

Lk:
Rembulan sing ono ing langit biru,
Kancanono aku wong sing nandang rindu..
Gandengen tanganku aku pingin ketemu,
Ben mari roso kangene atiku..

reff:
Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Lk: Janjine tansah nresnani..

Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Pr: Janjimu jare ra lali..

Pr:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..

Lk:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..
——————-
[ver: lyrics]
[id: vvhcnocu]
[ar: Didi Kempot ft. Nur KDI]
[ti: Bunderan Sleko Tuban]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:59]
[00:00.04]Bunderan Sleko Tuban
[00:00.04]by: Didi Kempot ft. Nur KDI
[00:28.60]
[00:30.60]>>>
[00:31.60]>>
[00:32.60]>
[00:33.60]Lk: Srengenge padangono ati iki,
[00:39.94]Lk: Singkirno mendung sing neng langit kuwi..
[00:47.27]Lk: Aku kepingin nyawang senajan mung sedelo,
[00:54.48]Lk: Isih neng kene opo uwis lungo..
[01:00.93]
[01:05.01]Pr: Rembulan sing ono ing langit biru,
[01:11.25]Pr: Padangono aku wong sing nandang rindu..
[01:18.95]Pr: Kanthinen tanganku aku pingin ketemu,
[01:26.09]Pr: Ben mari roso kangene atiku..
[01:32.68]
[01:57.93]>>>
[01:58.93]>>
[01:59.93]>
[02:00.93]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[02:07.14]Lk: Janjine tansah nresnani..
[02:14.03]
[02:21.93]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[02:28.39]Pr: Janjimu jare ra lali..
[02:36.22]Pr: Naliko semono kowe pamit lungo,
[02:43.30]Pr: Neng kene neng bunderan sleko tuban..
[02:49.88]Lk: Rembulan sing ono ing langit biru,
[02:56.84]Lk: Kancanono aku wong sing nandang rindu..
[03:04.47]Lk: Gandhengen tanganku aku pingin ketemu,
[03:11.37]Lk: Ben mari roso kangene atiku..
[03:18.14]
[03:43.34]>>>
[03:44.34]>>
[03:45.34]>
[03:46.34]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[03:52.68]Lk: Janjine tansah nresnani..
[03:59.31]
[04:07.05]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[04:13.17]Pr: Janjimu jare ra lali..
[04:21.86]Pr: Naliko semono kowe pamit lungo,
[04:28.64]Pr: Neng kene neng bunderan sleko tuban..
[04:35.46]Lk: Naliko semono kowe pamit lungo,
[04:42.92]Lk: Neng kene neng bunderan sleko tuban..
[04:50.37]
—————
Preview:

Juwana Rembang


Versi: Didi Kempot

Neng wates kutho pati juwana rembang,
Opo sliramu lali wis ra kelingan..
Nalikane ngucapake roso sayang,
Wayah sore sineksen derese udan..

Dalan pantura seprene dadi kenangan,
Jare cinta nganti sak entek’e jaman..
Nanging nyatane tresnamu kabur kanginan,
Ninggal aku lungo tanpo pamitan..

reff:
Wis tak lali-lali nganti seprene iki,
Nyatane mung tansah nggoda neng ati..

Tansah kelingan janjimu durung ilang,
Neng wates kutho pati juwana rembang..

reff:
Neng wates kutho pati juwana rembang,
Opo sliramu lali wis ra kelingan..
Nalikane ngucapake roso sayang,
Wayah sore sineksen derese udan..

Dalan pantura seprene dadi kenangan,
Jare cinta nganti sak entek’e jaman..
Nanging nyatane tresnamu kabur kanginan,
Ninggal aku lungo tanpo pamitan..

reff:
Wis tak lali-lali nganti seprene iki,
Nyatane mung tansah nggoda neng ati..

Tansah kelingan janjimu durung ilang,
Neng wates kutho pati juwana rembang..
Neng wates kutho pati juwana rembang..
——————-
[ver: lyrics]
[id: aqvqnkcu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Juwana Rembang]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:40]
[00:00.04]Juwana Rembang
[00:00.04]by: Didi Kempot
[00:28.04]
[00:30.04]>>>
[00:31.04]>>
[00:32.04]>
[00:33.04]Neng wates kutho
[00:35.47]pati juwana rembang,
[00:39.34]Opo sliramu
[00:42.14]lali wis ra kelingan..
[00:47.10]Nalikane ngucapake
[00:50.22]roso sayang,
[00:53.67]Wayah sore sineksen
[00:56.79]derese udan..
[00:59.52]
[01:00.90]Dalan pantura
[01:02.20]seprene dadi kenangan,
[01:06.69]Jare cinta
[01:08.75]nganti sak entek’e jaman..
[01:13.81]Nanging nyatane
[01:16.30]tresnamu kabur kanginan,
[01:19.92]Ninggal aku lungo
[01:23.79]tanpo pamitan..
[01:27.40]
[01:38.75]>>>
[01:39.75]>>
[01:40.75]>
[01:41.75]Wis tak lali-lali
[01:44.86]nganti seprene iki,
[01:49.05]Nyatane mung tansah
[01:51.49]nggoda neng ati..
[01:55.67]
[02:02.47]Tansah kelingan
[02:05.40]janjimu durung ilang,
[02:09.21]Neng wates kutho
[02:11.20]pati juwana rembang..
[02:15.51]
[02:40.05]>>>
[02:41.05]>>
[02:42.05]>
[02:43.05]Neng wates kutho
[02:45.66]pati juwana rembang,
[02:49.71]Opo sliramu
[02:52.21]lali wis ra kelingan..
[02:57.32]Nalikane ngucapake
[03:00.38]roso sayang,
[03:03.63]Wayah sore sineksen
[03:06.68]derese udan..
[03:09.88]
[03:10.94]Dalan pantura
[03:12.82]seprene dadi kenangan,
[03:17.12]Jare cinta
[03:19.37]nganti sak entek’e jaman..
[03:24.30]Nanging nyatane
[03:26.61]tresnamu kabur kanginan,
[03:30.48]Ninggal aku lungo
[03:34.22]tanpo pamitan..
[03:37.59]
[03:49.25]>>>
[03:50.25]>>
[03:51.25]>
[03:52.25]Wis tak lali-lali
[03:55.12]nganti seprene iki,
[03:59.18]Nyatane mung tansah
[04:01.86]nggoda neng ati..
[04:05.92]
[04:12.66]Tansah kelingan
[04:15.72]janjimu durung ilang,
[04:19.33]Neng wates kutho
[04:21.46]pati juwana rembang..
[04:26.20]Neng wates kutho
[04:28.45]pati juwana rembang..
[04:32.69]
————-
Preview: