Bojo Ayu

“Bojo Ayu” versi Didi Kempot feat Agus S.

Kembange jambu tibo neng latar,
Disaponi sapune sodo..
Bojoku ayu atine sabar,
Nganti seprene neng aku tresno..

Kembange ati neng njero dhodho,
Dieman eman tekane tuwo..
Welinge simbah jaman semono,
Uwong urip ojo sembrono..

Nduwe bojo dieman eman,
Nganti tuwo kudu disayang sayang..
Nduwe bojo dieman eman,
Selawase urip bebarengan..

reff:
Kembange jambu tibo neng latar,
Disaponi sapune sodo..
Bojoku ayu atine sabar,
Nganti seprene neng aku tresno..

Kembange ati neng njero dhodho,
Dieman eman tekane tuwo..
Welinge simbah jaman semono,
Uwong urip ojo sembrono..

Nduwe bojo dieman eman,
Nganti tuwo kudu disayang sayang..
Nduwe bojo dieman eman,
Selawase urip bebarengan..

Nduwe bojo dieman eman,
Nganti tuwo kudu disayang sayang..
Nduwe bojo dieman eman,
Selawase urip bebarengan..

————–
Terjemahannya berdasarkan teks, kira kira begini;
Bojo Ayu = Istri Cantik

Bunganya jambu jatuh di halaman,
Disapu sapunya lidi..
Istriku cantik hatinya sabar,
Sampai saat ini kepadaku cinta..

Bunganya hati di dalam dada,
Disayang sayang sampai tua..
Pesan simbah jaman dulu,
Orang hidup jangan ceroboh..

Punya istri disayang sayang,
Sampai tua harus disayang sayang..
Punya istri disayang sayang,
Selamanya hidup bersama..

Kreteg Bacem

“Kreteg Bacem” Versi Didi Kempot

Yen liwat kreteg bacem,
Nratap atiku..
Kelingan karo kowe,
Mantan pacarku..

Rasane koyo mendem,
Tape sing wayu..
Kesuwen ngempet kangen,
Pengen ketemu..

reff:
Kamar cilik,
Sewulan rong atus ewu..
Mulih pabrik,
Neng kene sing tak nggo turu..

Kowe ndelik,
Seprene ra wani metu,
Koyo pitik,
Lanang ora nduwe jalu..

Yen liwat kreteg bacem,
Nratap atiku..
Rasane wis ra kuat,
Nangis batinku..

Rasane koyo mendem,
Tape sing wayu..
Kesuwen ngempet kangen,
Pengen ketemu..

reff:
Kamar cilik,
Sewulan rong atus ewu..
Mulih pabrik,
Neng kene sing tak nggo turu..

Kowe ndelik,
Seprene ra wani metu,
Koyo pitik,
Lanang ora nduwe jalu..

Yen liwat kreteg bacem,
Nratap atiku..
Kelingan karo kowe,
Mantan pacarku..

Rasane koyo mendem,
Tape sing wayu..
Kesuwen ngempet kangen,
Pengen ketemu..

123159