Banyu Langit (didi kempot)

Versi: Didi Kempot

Sworo angin angin sing reridu ati,
Ngelingake sliramu sing tak tresnani..
Pengen nangis ngetokke eluh neng pipi,
Suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi..

Ngalemo ngalem neng dhadhaku,
Tambanono roso kangen neng atiku..
Ngalemo ngalemo neng aku,
Ben ra adhem kesiram udan neng dalu..

Banyu langit sing ono nduwur kahyangan,
Watu gede kalingan mendunge udan..
Telesono atine wong sing kasmaran,
Setyo janji seprene tansah kelingan..

Adheme gunung merapi purbo,
Melu krungu swaramu ngomongke opo..
Adheme gunung merapi purbo,
Sing neng nglanggeran wonosari yogjakarto..

reff:
Janjine lungane ra nganti suwe-suwe,
Pamit esuk lungane ra nganti sore..
Janjine lungo ra nganti semene suwene,
Nganti kapan tak enteni sak tekane..

Udan grimis telesono klambi iki,
Jroning dodo ben ra garing ngekep janji..
Ora lamis gedene nggonku nresnani,
Nganti kapan aku ora biso lali..

Adheme gunung merapi purbo,
Melu krungu swaramu ngomongke opo..
Adheme gunung merapi purbo,
Sing neng nglanggeran wonosari yogjakarto..

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe,
Pamit esuk lungane ra nganti sore..
Janjine lungo ra nganti semene suwene,
Nganti kapan tak enteni sak tekane..

I Love You Kebumen

Versi: Didi Kempot

Sepine wengi iki,
Neng kene aku ngenteni..
Kesuwen-suwene wis pirang sasi,
Neng kebumen ora bali..
Opo aku salah,
Naliko neng pantai ayah..

Rembulan sing ngilo ono segoro,
Padhangono ati kulo..
Pujaan atiku ra teko-teko,
Neng kebumen ndang muliho..
Opo aku salah,
Naliko neng pantai ayah..

Aku nangis aku kangen,
Janjimu mbiyen kowe demen..
Neng kebumen nggonmu janji,
Pantai ayah melu nyekseni..

reff:
Rembulan sing ngilo ono segoro,
Padhangono ati kulo..
Pujaan atiku ra teko-teko,
Neng kebumen ndang muliho..
Opo aku salah,
Naliko neng pantai ayah..

reff:
Aku nangis aku kangen,
Janjimu mbiyen kowe demen..
Neng kebumen nggonmu janji,
Pantai ayah melu nyekseni..
Pantai ayah melu nyekseni..

Crito Tresnaku

Versi: Didi Kempot

Sepi rasane wengi iki,
Aku neng kene ora ono sing ngancani..
Ning atiku iki wis ngerti,
Lungamu neng endi ninggalake aku..

Umpomo isih ono wektu,
Crito tresnaku sing ono uripmu..
Nganti seprene,
Aku mung tansah kelingan..

Rasane atiku..,
Ora biso ilang..
Ayang-ayang tresnomu,
Tansah tak sawang..

Ningopo kwe lungo ninggalake aku,
Aku ra percoyo seneng mung sedelo..
Atiku rung biso nglalek’ake roso,
Aku isih kangen pengen ketemu..

reff:
Umpomo isih ono wektu,
Crito tresnaku sing ono uripmu..
Nganti seprene,
Aku mung tansah kelingan..

Rasane atiku..,
Ora biso ilang..
Ayang-ayang tresnomu,
Tansah tak sawang..

Ningopo kwe lungo ninggalake aku,
Aku ra percoyo seneng mung sedelo..
Atiku rung biso nglalek’ake roso,
Aku isih kangen pengen ketemu..

reff:
Ningopo kwe lungo ninggalake aku,
Aku ra percoyo seneng mung sedelo..
Atiku rung biso nglalek’ake roso,
Aku isih kangen pengen ketemu..

Ningopo kwe lungo ninggalake aku,
Aku ra percoyo seneng mung sedelo..
Atiku rung biso nglalek’ake roso,
Aku isih kangen pengen ketemu..

Kangen Suroboyo

Versi: Didi Kempot ft. Erin

Pr:
Kemulono nganggo slimut tresnamu,
Neng suroboyo tak tunggu tekamu..
Lk:
Sing tak sawang neng angkoso,
Mung kowe dudu wong liyo..

Pr:
Muliho sewengi nemoni aku,
Gawanen neng kene roso kangenmu..
Lk:
Ngawe-awe neng impenku,
Mung kowe sing mbedo aku..

reff:
Pr:
Manggono neng endi neng pucuk dunyo,
Yen kangen mulih mesti teko..
Lk:
Dudu suket teki sing gawe loro,
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..

reff:
Pr:
Kemulono nganggo slimut tresnamu,
Neng suroboyo tak tunggu tekamu..
Lk:
Sing tak sawang neng angkoso,
Mung kowe dudu wong liyo..

Pr:
Muliho sewengi nemoni aku,
Gawanen neng kene roso kangenmu..
Lk:
Ngawe-awe neng impenku,
Mung kowe sing mbedo aku..

reff:
Pr:
Manggono neng endi neng pucuk dunyo,
Yen kangen mulih mesti teko..
Lk:
Dudu suket teki sing gawe loro,
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..

Pr:
Mlayuo neng endi neng pucuk dunyo,
Yen kangen mulih mesti teko..
Lk:
Dudu suket teki sing gawe loro,
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..

Kapusan

Versi: Didi Kempot

Budhale bengesan mulih kok kari tilase,
Metu soko losmen nyangking tas ra no duite..
Tiwas modal-madul tombok wedak tombok pupur,
Kapusan wong sing ngaku direktur..

Montor roda papat mandeg entek oline,
Sambate ra kuat jare keno rayuane..
Keno menyan putih opo pancen ngipi sugih,
Nginep ora mulih sing ngejak montore nyilih..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..

reff:
Budhale bengesan mulih kok kari tilase,
Metu soko losmen nyangking tas ra no duite..
Tiwas modal-madul tombok wedak tombok pupur,
Kapusan wong sing ngaku direktur..

Montor roda papat mandeg entek oline,
Sambate ra kuat jare keno rayuane..
Keno menyan putih opo pancen ngipi sugih,
Nginep ora mulih sing ngejak montore nyilih..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..

O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..
O oi kowe kapusan,
O oi kowe konangan..

Kapusan Janji

Versi: Didi Kempot

WANGINE KEMBANG TRESNO KARI TILASE,
NINGOPO KOWE CIDRO LALI JANJINE..
LUNGAMU GAWE GELO NYIKSO ATIKU LORO,
AKU WONG ISIH URIP MBOK ANGGEP WIS TANPO NYOWO..

NINGOPO ONO TRESNO YEN KUDU PISAH,
SEWENGI AKU SENENG SEPRENE SUSAH..
TRESNAMU UWIS ILANG GARING KEGOWO ANGIN,
YEN NGERTI KOYO NGENE KENAL KOWE ORA PENGEN..

LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
SEPRENE RA ONO WONG SING NAMPANI..
LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
MARINE YEN K’WE TEKO NGUGEMI JANJIMU..

REFF:
NINGOPO ONO TRESNO YEN KUDU PISAH,
SEWENGI AKU SENENG SEPRENE SUSAH..
TRESNAMU UWIS ILANG GARING KEGOWO ANGIN,
YEN NGERTI KOYO NGENE KENAL KOWE ORA PENGEN..

LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
SEPRENE RA ONO WONG SING NAMPANI..
LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
MARINE YEN K’WE TEKO NGUGEMI JANJIMU..

LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
SEPRENE RA ONO WONG SING NAMPANI..
LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
MARINE YEN K’WE TEKO NGUGEMI JANJIMU..

Ojo Pisan Kondo

Versi: Didi Kempot

RASANE WENGI TANPO LINTANG,
SLIRAMU RA NO JEJERKU..
YEN KEMBANG TANPO SIRAMAN BANYU,
ALUM GARING YO KOYO AWAKKU..

REFF:
JO PISAN PISAN KONDO,
GETHING RO AKU..
JO PISAN PISAN KONDO,
AREP NINGGALKE AKU..

GEMATENONO AKU SELAWASE,
SETIAKU TAK BUKTE’AKE..
SIH TRESNO ANTORO AKU KOWE,
ORA ONO GODHA TEKAN TEMBE..

REFF:
JO PISAN PISAN KONDO,
GETHING RO AKU..
JO PISAN PISAN KONDO,
AREP NINGGALKE AKU..

JO PISAN PISAN KONDO,
GETHING RO AKU..
JO PISAN PISAN KONDO,
AREP NINGGALKE AKU..

JO PISAN PISAN KONDO,
GETHING RO AKU..
JO PISAN PISAN KONDO,
AREP NINGGALKE AKU..

JO PISAN PISAN KONDO,
GETHING RO AKU..
JO PISAN PISAN KONDO,
AREP NINGGALKE AKU..