Ojo Ping Telu


Versi: Didi Kempot

Sepisan kowe nglarani atiku,
Tanganku ngelus dodo..
Ping loro kowe ngiris iris atiku,
Isih tak ngapuro..

Yen nganti ping telu kowe ngapusi,
Sumpah aku ra lilo..
Cukup semene semene wae,
Wis cukup semene..

Wis wiwit mbiyen,
Jujur aku wis kondo sopo aku iki..
Wis wiwit mbiyen,
Jujur aku cerito aku ra ngapusi..

Nanging saiki,
Kowe gawe loro nglarani aku iki..
Cukup semene semene wae,
Wis cukup semene..

Yen pancen ono uwong liyane,
Neng atimu sing teko neng kene..
Ngomongo sak tenane,
Ora sah sandiworo karepmu kepiye..

Yen pancen ono uwong liyane,
Neng atimu sing teko neng kene..
Ngomongo sak tenane,
Timbang loro ati urip dewe dewe..

reff:
Wis wiwit mbiyen,
Jujur aku wis kondo sopo aku iki..
Wis wiwit mbiyen,
Jujur aku cerito aku ra ngapusi..

Nanging saiki,
Kowe gawe loro nglarani aku iki..
Cukup semene semene wae,
Wis cukup semene..

Yen pancen ono uwong liyane,
Neng atimu sing teko neng kene..
Ngomongo sak tenane,
Ora sah sandiworo karepmu kepiye..

Yen pancen ono uwong liyane,
Neng atimu sing teko neng kene..
Ngomongo sak tenane,
Timbang loro ati urip dewe dewe..
Ngomongo sak tenane,
Timbang loro ati urip dewe dewe..

Lelakon Tresno


Versi: Didi Kempot

SEPAROH ATIMU,
LUNGO NINGGALAKE AKU,
SEPRENE ONO NGENDI PARANMU..

LUNGO TANPO PAMIT,
NINGGALKE CRITO SING PAIT,
KERACUN BATINKU KEPENGIN NJERIT..

LERENG ARGO WILIS,
DADI SAKSI NGGONKU NANGIS,
RASANE ATI KOYO DIIRIS..

NENG KUTHO KEDIRI,
ISIH TAK SIMPEM NENG ATI,
JANJIMU NALIKO NENG SEKARTAJI..

REFF:
KOYO SUMENDHALE NYOWO,
KANG JINABUT SOKO ROGO,
KOWE PAMIT LUNGO MEGAT TALI TRESNO..

PANGRUSAK TALI AKROMO,
KOWE LALI KOWE CIDRO,
KOWE KEPENCUT MARANG NAPSUNE DURJONO..

TAK NGLEREMKE ATIKU,
SENAJAN KESIKSO BATINKU,
AKU PERCOYO MARANG GUSTIKU..

YEN WIS TITIWANCI,
JAGAD MADHANGI ATIMU,
JEMBARE SAMUDRO PANGAPURAKU..

REFF:
LERENG ARGO WILIS,
DADI SAKSI NGGONKU NANGIS,
RASANE ATI KOYO DIIRIS..

NENG KUTHO KEDIRI,
ISIH TAK SIMPEM NENG ATI,
JANJIMU NALIKO NENG SEKARTAJI..

REFF:
KOYO SUMENDHALE NYOWO,
KANG JINABUT SOKO ROGO,
KOWE PAMIT LUNGO MEGAT TALI TRESNO..

PANGRUSAK TALI AKROMO,
KOWE LALI KOWE CIDRO,
KOWE KEPENCUT MARANG NAPSUNE DURJONO..

TAK NGLEREMKE ATIKU,
SENAJAN KESIKSO BATINKU,
AKU PERCOYO MARANG GUSTIKU..

YEN WIS TITIWANCI,
JAGAD MADHANGI ATIMU,
JEMBARE SAMUDRO PANGAPURAKU..

123157