Kapusan Janji


Versi: Didi Kempot

WANGINE KEMBANG TRESNO KARI TILASE,
NINGOPO KOWE CIDRO LALI JANJINE..
LUNGAMU GAWE GELO NYIKSO ATIKU LORO,
AKU WONG ISIH URIP MBOK ANGGEP WIS TANPO NYOWO..

NINGOPO ONO TRESNO YEN KUDU PISAH,
SEWENGI AKU SENENG SEPRENE SUSAH..
TRESNAMU UWIS ILANG GARING KEGOWO ANGIN,
YEN NGERTI KOYO NGENE KENAL KOWE ORA PENGEN..

LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
SEPRENE RA ONO WONG SING NAMPANI..
LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
MARINE YEN K’WE TEKO NGUGEMI JANJIMU..

REFF:
NINGOPO ONO TRESNO YEN KUDU PISAH,
SEWENGI AKU SENENG SEPRENE SUSAH..
TRESNAMU UWIS ILANG GARING KEGOWO ANGIN,
YEN NGERTI KOYO NGENE KENAL KOWE ORA PENGEN..

LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
SEPRENE RA ONO WONG SING NAMPANI..
LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
MARINE YEN K’WE TEKO NGUGEMI JANJIMU..

LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
SEPRENE RA ONO WONG SING NAMPANI..
LARANE ATI IKI NGANTI KAPAN ORA NGERTI,
MARINE YEN K’WE TEKO NGUGEMI JANJIMU..
———————–
[ver: lyrics]
[id: auusonci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kapusan Janji]
[al: Dhut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:21]
[00:00.01]Kapusan Janji
[00:00.01]by: Didi Kempot
[00:26.01]
[00:28.01]>>>
[00:29.01]>>
[00:30.01]>
[00:31.01]Wangine kembang tresno
[00:34.71]kari tilase..
[00:37.77]Ningopo kowe cidro,
[00:41.92]lali janjine..
[00:45.17]Lungamu gawe gelo,
[00:48.96]nyikso atiku loro,
[00:53.23]Aku wong isih urip,
[00:56.19]mbok anggep wis tanpo nyowo..
[00:59.79]
[01:03.09]Ningopo ono tresno,
[01:06.61]yen kudu pisah..
[01:10.17]Sewengi aku seneng,
[01:13.92]seprene susah..
[01:17.24]Tresnamu uwis ilang,
[01:20.67]garing kegowo angin..
[01:24.99]Yen ngerti koyo ngene,
[01:27.46]kenal kowe ora pengen..
[01:32.96]
[01:35.00]Larane ati iki,
[01:38.24]nganti kapan ora ngerti..
[01:42.37]Seprene ra ono wong,
[01:45.19]sing nampani..
[01:48.23]
[01:49.02]Larane ati iki,
[01:52.34]nganti kapan ora ngerti..
[01:56.95]Marine yen k’we teko,
[02:00.04]ngugemi janjimu..
[02:04.16]
[02:28.08]>>>
[02:29.08]>>
[02:30.08]>
[02:31.08]Ningopo ono tresno,
[02:34.88]yen kudu pisah..
[02:37.99]Sewengi aku seneng,
[02:41.51]seprene susah..
[02:45.19]Tresnamu uwis ilang,
[02:48.56]garing kegowo angin..
[02:52.43]Yen ngerti koyo ngene,
[02:55.49]kenal kowe ora pengen..
[03:00.85]
[03:03.29]Larane ati iki,
[03:06.41]nganti kapan ora ngerti..
[03:10.21]Seprene ra ono wong,
[03:13.40]sing nampani..
[03:16.52]
[03:17.76]Larane ati iki,
[03:20.38]nganti kapan ora ngerti..
[03:23.94]Marine yen k’we teko,
[03:27.50]ngugemi janjimu..
[03:31.24]Larane ati iki,
[03:34.83]nganti kapan ora ngerti..
[03:38.42]Seprene ra ono wong,
[03:41.54]sing nampani..
[03:44.47]
[03:45.72]Larane ati iki,
[03:48.59]nganti kapan ora ngerti..
[03:52.21]Marine yen k’we teko,
[03:55.89]ngugemi janjimu..
[03:59.70]
————–
Preview:

Advertisements

Ojo Pisan Kondo


Versi: Didi Kempot

RASANE WENGI TANPO LINTANG,
SLIRAMU RA NO JEJERKU..
YEN KEMBANG TANPO SIRAMAN BANYU,
ALUM GARING YO KOYO AWAKKU..

REFF:
JO PISAN PISAN KONDO,
GETHING RO AKU..
JO PISAN PISAN KONDO,
AREP NINGGALKE AKU..

GEMATENONO AKU SELAWASE,
SETIAKU TAK BUKTE’AKE..
SIH TRESNO ANTORO AKU KOWE,
ORA ONO GODHA TEKAN TEMBE..

REFF:
JO PISAN PISAN KONDO,
GETHING RO AKU..
JO PISAN PISAN KONDO,
AREP NINGGALKE AKU..

JO PISAN PISAN KONDO,
GETHING RO AKU..
JO PISAN PISAN KONDO,
AREP NINGGALKE AKU..

JO PISAN PISAN KONDO,
GETHING RO AKU..
JO PISAN PISAN KONDO,
AREP NINGGALKE AKU..

JO PISAN PISAN KONDO,
GETHING RO AKU..
JO PISAN PISAN KONDO,
AREP NINGGALKE AKU..
———————-
[ver: lyrics]
[id: vcinlbci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Ojo Pisan Kondo]
[al: Pop Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:52]
[00:00.03]Ojo Pisan Kondo
[00:00.03]by: Didi Kempot
[00:12.03]
[00:14.03]>>>
[00:15.03]>>
[00:16.03]>
[00:17.03]Rasane wengi tanpo lintang,
[00:25.77]Sliramu ra no jejerku..
[00:33.69]Yen kembang tanpo siraman banyu,
[00:41.99]Alum garing yo koyo awakku..
[00:49.61]
[01:20.01]>>>
[01:21.01]>>
[01:22.01]>
[01:23.01]Jo pisan pisan kondo,
[01:26.20]Gething ro aku..
[01:31.06]Jo pisan pisan kondo,
[01:33.93]Arep ninggalke aku..
[01:38.92]
[01:40.00]Gematenono aku selawase,
[01:47.47]Setiaku tak bukte’ake..
[01:55.40]Sih tresno antoro aku kowe,
[02:03.51]Ora ono godha tekan tembe..
[02:11.75]
[02:42.02]>>>
[02:43.02]>>
[02:44.02]>
[02:45.02]Jo pisan pisan kondo,
[02:46.70]Gething ro aku..
[02:52.56]Jo pisan pisan kondo,
[02:55.68]Arep ninggalke aku..
[03:01.30]Jo pisan pisan kondo,
[03:03.73]Gething ro aku..
[03:08.91]Jo pisan pisan kondo,
[03:12.09]Arep ninggalke aku..
[03:17.27]Jo pisan pisan kondo,
[03:20.02]Gething ro aku..
[03:25.32]Jo pisan pisan kondo,
[03:28.32]Arep ninggalke aku..
[03:33.81]Jo pisan pisan kondo,
[03:36.31]Gething ro aku..
[03:41.55]Jo pisan pisan kondo,
[03:44.79]Arep ninggalke aku..
[03:48.79]
—————
Preview:

Aku Ora Dolan


Versi: Didi Kempot

Ketutup lawange tresnamu,
Kelingan wong sing ono neng atimu..
Rasane remuk jroning uripku,
Ajur mumur koyo pari ketutu..

Tekaku nyunggi roso tresno,
Nyidam kangen suwene wis pirang warso..
Nyatane aku mung nemu gelo,
Tego tenan kowe seneng karo sopo..

Lungaku ora dolan,
Rekoso golek pangan..
Lungaku kanggo kowe,
Rekoso tak sanggane..
Kanggo kowe..

reff:
Tekaku nyunggi roso tresno,
Nyidam kangen suwene wis pirang warso..
Nyatane aku mung nemu gelo,
Tego tenan kowe seneng karo sopo..

Lungaku ora dolan,
Rekoso golek pangan..
Lungaku kanggo kowe,
Rekoso tak sanggane..

Lungaku ora dolan,
Rekoso golek pangan..
Lungaku kanggo kowe,
Rekoso tak sanggane..
Kanggo kowe..

Aku lungo ora dolan,
Aku lungo golek pangan..

Lungaku ora dolan,
Rekoso golek pangan..
Lungaku kanggo kowe,
Rekoso tak sanggane,
Kanggo kowe..
———————-
[ver: lyrics]
[id: zockllci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Aku Ora Dolan]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:00.04]Aku Ora Dolan
[00:00.04]by: Didi Kempot
[00:21.04]
[00:23.04]>>>
[00:24.04]>>
[00:25.04]>
[00:26.04]Ketutup lawange tresnamu,
[00:32.48]Kelingan wong sing ono neng atimu..
[00:39.84]Rasane remuk jroning uripku,
[00:46.00]Ajur mumur koyo pari ketutu..
[00:53.96]
[01:00.08]Tekaku nyunggi roso tresno,
[01:07.20]Nyidam kangen suwene wis pirang warso..
[01:14.23]Nyatane aku mung nemu gelo,
[01:19.19]Tego tenan kowe seneng karo sopo..
[01:27.44]
[01:32.06]Lungaku ora dolan,
[01:37.06]Rekoso golek pangan..
[01:45.09]Lungaku kanggo kowe,
[01:50.96]Rekoso tak sanggane..
[01:58.36]Kanggo kowe..
[02:01.48]
[02:23.02]>>>
[02:24.02]>>
[02:25.02]>
[02:26.02]Tekaku nyunggi roso tresno,
[02:30.92]Nyidam kangen suwene wis pirang warso..
[02:39.71]Nyatane aku mung nemu gelo,
[02:45.83]Tego tenan kowe seneng karo sopo..
[02:53.25]
[02:58.36]Lungaku ora dolan,
[03:03.42]Rekoso golek pangan..
[03:10.65]Lungaku kanggo kowe,
[03:17.71]Rekoso tak sanggane..
[03:24.44]Lungaku ora dolan,
[03:31.27]Rekoso golek pangan..
[03:38.90]Lungaku kanggo kowe,
[03:45.77]Rekoso tak sanggane..
[03:51.63]Kanggo kowe..
[03:54.75]Aku lungo ora dolan,
[03:59.54]Aku lungo golek pangan..
[04:05.78]Lungaku ora dolan,
[04:09.62]Rekoso golek pangan..
[04:16.81]Lungaku kanggo kowe,
[04:24.73]Rekoso tak sanggane,
[04:30.73]Kanggo kowe..
[04:34.28]
—————-
Preview:

Ojo Lungo (dangdut didi kempot)


Versi: Didi Kempot

Durung lego roso jroning dodo,
Durung mari rasane kangenku..
Lagi pethu’ sak kethipan moto,
Isih durung biso kanggo tombo..

Ojo.. ojo..,
Ojo lungo ninggal aku meneh..
Yen lungo,
Gowo sisan atiku..

reff:
Ra biso aku ora biso,
Ngapusi rasaning ati..
Bola bali wis tak lalekke,
Malah tansah eling wae..

Ra biso aku ora biso,
Ngapusi rasaning ati..
Bola bali wis tak lalekke,
Ning aku sih seneng kowe..

Sak umpomo kowe mangerteni,
Sewu loro numpuk dadi siji..
Pirang taun nggonku nutup ati,
Mung tekamu sing tansah tak anti-anti..

Ojo.. ojo..,
Ojo lungo ninggal aku meneh..
Yen lungo,
Gowo sisan atiku..

reff:
Ra biso aku ora biso,
Ngapusi rasaning ati..
Bola bali wis tak lalekke,
Malah tansah eling wae..

Ra biso aku ora biso,
Ngapusi rasaning ati..
Bola bali wis tak lalekke,
Ning aku sih seneng kowe..

Sak umpomo kowe mangerteni,
Sewu loro numpuk dadi siji..
Pirang taun nggonku nutup ati,
Mung tekamu sing tansah tak anti-anti..

Ojo.. ojo..,
Ojo lungo ninggal aku meneh..
Yen lungo,
Gowo sisan atiku..
Yen lungo,
Gowo sisan atiku..
———————
[ver: lyrics]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Ojo Lungo]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:49]
[id: plwzlcci]
[00:00.06]Ojo Lungo
[00:00.06]Versi: Didi Kempot
[00:11.06]
[00:13.96]>>>
[00:14.96]>>
[00:15.96]>
[00:16.96]Durung lego roso jroning dodo,
[00:23.20]Durung mari rasane kangenku..
[00:29.69]Lagi pethu’ sak kethipan moto,
[00:36.62]Isih durung biso kanggo tombo..
[00:42.92]Ojo.. ojo..,
[00:46.35]Ojo lungo ninggal aku meneh..
[00:50.97]Yen lungo,
[00:54.15]Gowo sisan atiku..
[00:58.96]
[01:05.01]>>>
[01:06.01]>>
[01:07.01]>
[01:08.01]Ra biso aku ora biso,
[01:14.56]Ngapusi rasaning ati..
[01:20.68]Bola bali wis tak lalekke,
[01:27.48]Malah tansah eling wae..
[01:34.45]Ra biso aku ora biso,
[01:41.44]Ngapusi rasaning ati..
[01:47.74]Bola bali wis tak lalekke,
[01:54.85]Ning aku sih seneng kowe..
[02:00.68]Sak umpomo kowe mangerteni,
[02:08.78]Sewu loro numpuk dadi siji..
[02:16.05]Pirang taun nggonku nutup ati,
[02:21.61]Mung tekamu sing tansah tak anti-anti..
[02:28.39]Ojo.. ojo..,
[02:31.58]Ojo lungo ninggal aku meneh..
[02:36.38]Yen lungo,
[02:39.56]Gowo sisan atiku..
[02:44.87]
[02:50.00]>>>
[02:51.00]>>
[02:52.00]>
[02:53.00]Ra biso aku ora biso,
[02:58.90]Ngapusi rasaning ati..
[03:06.01]Bola bali wis tak lalekke,
[03:13.00]Malah tansah eling wae..
[03:19.74]Ra biso aku ora biso,
[03:26.54]Ngapusi rasaning ati..
[03:33.28]Bola bali wis tak lalekke,
[03:40.64]Ning aku sih seneng kowe..
[03:47.50]Sak umpomo kowe mangerteni,
[03:53.81]Sewu loro numpuk dadi siji..
[04:00.67]Pirang taun nggonku nutup ati,
[04:07.04]Mung tekamu sing tansah tak anti-anti..
[04:13.90]Ojo.. ojo..,
[04:17.15]Ojo lungo ninggal aku meneh..
[04:22.07]Yen lungo,
[04:25.26]Gowo sisan atiku..
[04:30.44]
[04:32.38]Yen lungo,
[04:36.19]Gowo sisan atiku..
[04:42.99]
—————
Preview:

Kenyo Suriname


Versi: Didi Kempot

Suriname ngelingke awakku,
Suriname ono kekasihku..
Sak wetoro aku ora ketemu,
Kangen marang sliramu..

Jeng saputri sing tak impi-impi,
Rino wengi mung eling sliramu..
Kangen kangen kangen atiku kangen,
Aku pengen ketemu..

Pirang taun seprene lawase,
Ra ketemu aku karo kowe..
Entenono tenan tekaku bocah ayu,
Aku kangen sliramu..

Rino wengi mung eling alismu,
Opo maneh yen eling ayumu..
Suriname papan dunungmu bocah ayu,
Sing ono atiku..

reff:
Jeng saputri sing tak impi-impi,
Rino wengi mung eling esemmu..
Kangen kangen kangen atiku kangen,
Aku pengen ketemu..

Pirang taun seprene lawase,
Ra ketemu aku karo kowe..
Entenono tenan tekaku bocah ayu,
Aku kangen sliramu..

Rino wengi mung eling alismu,
Opo maneh yen eling ayumu..
Suriname papan dunungmu bocah ayu,
Sing ono atiku..

Suriname papan dunungmu bocah ayu,
Sing ono atiku..
Ooo hooo..
———————
[ver: lyrics]
[id: ohspusci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Kenyo Suriname]
[al: Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:39]
[00:00.01]Kenyo Suriname
[00:00.01]by: Didi Kempot
[00:24.01]
[00:26.01]>>>
[00:27.01]>>
[00:28.01]>
[00:29.01]Suriname ngelingke awakku,
[00:35.01]Suriname ono kekasihku..
[00:42.53]Sak wetoro aku ora ketemu,
[00:48.09]Kangen marang sliramu..
[00:54.62]
[00:56.47]Jeng saputri sing tak impi-impi,
[01:02.91]Rino wengi mung eling sliramu..
[01:10.60]Kangen kangen kangen atiku kangen,
[01:16.07]Aku pengen ketemu..
[01:22.14]
[01:24.64]Pirang taun seprene lawase,
[01:31.24]Ra ketemu aku karo kowe..
[01:38.61]Entenono tenan tekaku bocah ayu,
[01:45.04]Aku kangen sliramu..
[01:50.43]
[01:52.98]Rino wengi mung eling alismu,
[01:59.54]Opo maneh yen eling ayumu..
[02:06.29]Suriname papan dunungmu bocah ayu,
[02:13.98]Sing ono atiku..
[02:18.38]
[02:45.97]>>>
[02:46.97]>>
[02:47.97]>
[02:48.97]Jeng saputri sing tak impi-impi,
[02:56.04]Rino wengi mung eling esemmu..
[03:04.86]Kangen kangen kangen atiku kangen,
[03:10.17]Aku pengen ketemu..
[03:14.73]
[03:18.10]Pirang taun seprene lawase,
[03:24.09]Ra ketemu aku karo kowe..
[03:31.20]Entenono tenan tekaku bocah ayu,
[03:38.32]Aku kangen sliramu..
[03:42.75]
[03:45.68]Rino wengi mung eling alismu,
[03:52.42]Opo maneh yen eling ayumu..
[03:59.22]Suriname papan dunungmu bocah ayu,
[04:06.46]Sing ono atiku..
[04:11.01]
[04:13.63]Suriname papan dunungmu bocah ayu,
[04:20.87]Sing ono atiku..
[04:25.05]Ooo hooo..
[04:32.23]
————–
Preview:

Pom Bensin


Versi: Didi Kempot

Saking solo tugu lilin menggok ngiwo,
Neng juwiring mbiyen kowe karo sopo..
Pom bensin daleman sing dadi kenangan,
Naliko wong loro ngiyup kodanan..

Jangkrik ngerik ngelingke kowe sing lali,
Ra tak nyono tegane cidro ing janji..
Atiku kecelik aku mbok apusi,
Seprene rasane loro neng ati..

reff:
Rasane koyo oncat nyowo iki..
Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
Rasane pingin njerit batin iki,
Koyo ngene rasane wong diapusi..

reff:
Saking solo tugu lilin menggok ngiwo,
Neng juwiring mbiyen kowe karo sopo..
Pom bensin daleman sing dadi kenangan,
Naliko wong loro ngiyup kodanan..

Jangkrik ngerik ngelingke kowe sing lali,
Ra tak nyono tegane cidro ing janji..
Atiku kecelik aku mbok apusi,
Seprene rasane loro neng ati..

reff:
Rasane koyo oncat nyowo iki..
Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
Rasane pingin njerit batin iki,
Koyo ngene rasane wong diapusi..

Rasane koyo oncat nyowo iki..
Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
Rasane pingin njerit batin iki,
Koyo ngene rasane wong diapusi..
Koyo ngene rasane wong diapusi..
———————
[ver: lyrics]
[id: wqizvlci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Pom Pensin]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:00.02]Pom Bensin
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:23.02]
[00:25.60]>>>
[00:26.60]>>
[00:27.60]>
[00:28.60]Saking solo
[00:30.13]tugu lilin menggok ngiwo,
[00:34.60]Neng juwiring
[00:36.65]mbiyen kowe karo sopo..
[00:41.80]Pom bensin daleman
[00:45.04]sing dadi kenangan,
[00:48.57]Naliko wong loro
[00:51.25]ngiyup kodanan..
[00:53.61]
[00:55.10]Jangkrik ngerik
[00:56.33]ngelingke kowe sing lali,
[01:00.79]Ra tak nyono
[01:03.21]tegane cidro ing janji..
[01:07.68]Atiku kecelik
[01:11.29]aku mbok apusi,
[01:15.27]Seprene rasane
[01:17.56]loro neng ati..
[01:20.99]
[01:31.77]>>>
[01:32.77]>>
[01:33.77]>
[01:34.77]Rasane koyo oncat nyowo iki..
[01:41.85]Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
[01:48.87]Rasane pingin njerit batin iki,
[01:54.65]Koyo ngene rasane wong diapusi..
[02:00.86]
[02:24.51]>>>
[02:25.51]>>
[02:26.51]>
[02:27.51]Saking solo
[02:29.06]tugu lilin menggok ngiwo,
[02:32.97]Neng juwiring
[02:35.70]mbiyen kowe karo sopo..
[02:40.35]Pom bensin daleman
[02:43.90]sing dadi kenangan,
[02:47.25]Naliko wong loro
[02:49.67]ngiyup kodanan..
[02:52.85]Jangkrik ngerik
[02:59.24]ngelingke kowe sing lali,
[03:00.69]Ra tak nyono
[03:02.55]tegane cidro ing janji..
[03:07.21]Atiku kecelik
[03:10.31]aku mbok apusi,
[03:14.04]Seprene rasane
[03:16.77]loro neng ati..
[03:19.51]
[03:31.29]>>>
[03:32.29]>>
[03:33.29]>
[03:34.29]Rasane koyo oncat nyowo iki..
[03:39.69]Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
[03:47.02]Rasane pingin njerit batin iki,
[03:53.67]Koyo ngene rasane wong diapusi..
[03:59.69]
[04:00.93]Rasane koyo oncat nyowo iki..
[04:07.32]Mripatku ngerti dewe sing ngonangi..
[04:13.54]Rasane pingin njerit batin iki,
[04:20.30]Koyo ngene rasane wong diapusi..
[04:27.01]Koyo ngene rasane wong diapusi..
[04:33.40]
————–
Preview:

Segoro Tuban


Versi: Didi Kempot

Putihe pasir segoro tuban,
Sing tak pikir seprene wis ra kelingan..
Iring netese udan sore,
Ngelengake slirane kembange lambe..

Separuh jagat tak iteri,
Ora wirang saben uwong tak takoni..
Separuh ndunyo tak ubengi,
Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
Neng tuban iki..

reff:
Lingsire suryo wis ngancik wengi,
Ngawe-awe rasane kangening ati..
Cilik biyen nggonku nresnani,
Kowe purik lungamu terus nengendi..

Separuh jagat tak iteri,
Ora wirang saben uwong tak takoni..
Separuh ndunyo tak ubengi,
Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sumeng tak enteni..

Konang-konang padhangono ati iki,
Kanggo aku wong sing kangen ati..
Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
Neng tuban iki..
——————–
[ver: lyrics]
[id: iqsuasci]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Segoro Tuban]
[al: Campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 04:29]
[00:00.03]Segoro Tuban
[00:00.03]by: Didi Kempot
[00:26.03]
[00:28.00]>>>
[00:29.00]>>
[00:30.00]>
[00:31.00]Putihe pasir segoro tuban,
[00:36.30]Sing tak pikir seprene wis ra kelingan..
[00:44.09]Iring netese udan sore,
[00:51.07]Ngelengake slirane kembange lambe..
[00:58.05]Separuh jagat tak iteri,
[01:05.06]Ora wirang saben uwong tak takoni..
[01:11.30]Separuh ndunyo tak ubengi,
[01:18.94]Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..
[01:25.30]
[01:29.01]Konang-konang padhangono ati iki,
[01:36.92]Kanggo aku wong sing kangen ati..
[01:43.32]Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
[01:50.77]Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
[01:57.26]Neng tuban iki..
[02:01.77]
[02:22.07]>>>
[02:23.07]>>
[02:24.07]>
[02:25.07]Lingsire suryo wis ngancik wengi,
[02:31.52]Ngawe-awe rasane kangening ati..
[02:38.57]Cilik biyen nggonku nresnani,
[02:45.75]Kowe purik lungamu terus nengendi..
[02:52.21]Separuh jagat tak iteri,
[03:00.16]Ora wirang saben uwong tak takoni..
[03:06.58]Separuh ndunyo tak ubengi,
[03:13.70]Ngoyak tresno tresnane wong sing lali..
[03:20.31]
[03:24.03]Konang-konang padhangono ati iki,
[03:31.27]Kanggo aku wong sing kangen ati..
[03:38.13]Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
[03:45.25]Neng pinggir segoro pantai sumeng tak enteni..
[03:52.42]Konang-konang padhangono ati iki,
[03:59.08]Kanggo aku wong sing kangen ati..
[04:05.57]Konang-konang tuntunen sing tak kangeni,
[04:13.06]Neng pinggir segoro pantai sowan tak enteni..
[04:19.29]Neng tuban iki..
[04:23.91]
—————-
Preview: