Kelangan Kelingan


Versi: Diana Sastra

Kelangan kelingan,
Kelangan kang disayang..
Kelingan yen bengi,
Keimpi sang kekasih..

Wis lawas jamane,
Langka kabar kabare..
Apa sih wis bosen,
Apa wis ora demen..
Kelangan kelingan..

reff:
Apa sih wis klalen,
Janjine sampean bengen..
Jare emong pisahan,
Sumpah urip mati barengan..

Apa sih wis klalen,
Janjine sampean bengen..
Jare emong pisahan,
Sumpah urip mati barengan..

Tapi saiki wis lali,
Janjine ora berarti..
Idih sampean sulaya,
Sumpahe mung pura-pura..

Pancen wis biasa,
Modal wong lanang sumpah..
Manis rayuane,
Mung luruh mangsa bae..
Kelangan kelingan..

reff:
Apa sih wis klalen,
Janjine sampean bengen..
Jare emong pisahan,
Sumpah urip mati barengan..

Apa sih wis klalen,
Janjine sampean bengen..
Jare emong pisahan,
Sumpah urip mati barengan..

Tapi saiki wis lali,
Janjine ora berarti..
Idih sampean sulaya,
Sumpahe mung pura-pura..

Kelangan kelingan,
Kelangan kang disayang..
Kelingan yen bengi,
Keimpi sang kekasih..

Wis lawas jamane,
Langka kabar kabare..
Apa sih wis bosen,
Apa wis ora demen..
Kelangan kelingan..
——————-
[ver: lyrics]
[id: nqwnlpci]
[ar: Diana Sastra]
[ti: Kelangan Kelingan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:12]
[00:00.06]Kelangan Kelingan
[00:00.06]by: Diana Sastra
[00:25.06]
[00:27.06]>>>
[00:28.06]>>
[00:29.06]>
[00:30.06]Kelangan kelingan,
[00:32.61]Kelangan kang disayang..
[00:36.52]Kelingan yen bengi,
[00:39.13]Keimpi sang kekasih..
[00:43.48]
[00:50.86]Wis lawas jamane,
[00:53.66]Langka kabar kabare..
[00:57.63]Apa sih wis bosen,
[01:00.25]Apa wis ora demen..
[01:04.53]Kelangan kelingan..
[01:08.63]
[01:33.69]>>>
[01:34.69]>>
[01:35.69]>
[01:36.69]Apa sih wis klalen,
[01:39.31]Janjine sampean bengen..
[01:42.98]Jare emong pisahan,
[01:45.64]Sumpah urip mati barengan..
[01:49.62]
[02:05.46]Apa sih wis klalen,
[02:08.50]Janjine sampean bengen..
[02:11.98]Jare emong pisahan,
[02:14.96]Sumpah urip mati barengan..
[02:18.81]Tapi saiki wis lali,
[02:21.55]Janjine ora berarti..
[02:25.15]Idih sampean sulaya,
[02:27.94]Sumpahe mung pura-pura..
[02:32.28]
[02:35.64]Pancen wis biasa,
[02:38.99]Modal wong lanang sumpah..
[02:43.53]Manis rayuane,
[02:45.76]Mung luruh mangsa bae..
[02:49.67]Kelangan kelingan..
[02:54.46]
[03:19.84]>>>
[03:20.84]>>
[03:21.84]>
[03:22.84]Apa sih wis klalen,
[03:25.77]Janjine sampean bengen..
[03:29.43]Jare emong pisahan,
[03:32.04]Sumpah urip mati barengan..
[03:35.89]
[03:52.22]Apa sih wis klalen,
[03:54.89]Janjine sampean bengen..
[03:58.37]Jare emong pisahan,
[04:01.35]Sumpah urip mati barengan..
[04:05.20]Tapi saiki wis lali,
[04:07.94]Janjine ora berarti..
[04:11.35]Idih sampean sulaya,
[04:14.39]Sumpahe mung pura-pura..
[04:18.92]
[04:21.72]Kelangan kelingan,
[04:24.58]Kelangan kang disayang..
[04:29.43]Kelingan yen bengi,
[04:32.09]Keimpi sang kekasih..
[04:35.94]
[04:44.32]Wis lawas jamane,
[04:46.93]Langka kabar kabare..
[04:50.78]Apa sih wis bosen,
[04:53.39]Apa wis ora demen..
[04:57.12]Kelangan kelingan..
[05:02.09]
————–
Preview:

Advertisements

Abot Ninggale


Versi: Diana Sastra

Wong urip ning alam dunya,
Akeh drama sandiwara..
Lakon cinta lan sengsara,
Tuniba ning badan kula..

Pegat balen wis ping telu,
Kenang kebakar cemburu..
Atine sih durung ikhlas,
Nglepas buntut nggebeki endas..

reff:
Mantan laki wis olih ganti,
Panas cemburu emosi..

Pikir napsu wis ora pugung,
Arep brontak ngrasa bli due hak..
Pengen balen entok talake,
Tapi batin abot ninggalne..

Pegat balen wis ping telu,
Kenang kebakar cemburu..
Atine sih durung ikhlas,
Nglepas buntut nggebeki endas..

reff:
Mantan laki wis olih ganti,
Panas cemburu emosi..

Pikir napsu wis ora pugung,
Arep brontak ngrasa bli due hak..
Pengen balen entok talake,
Tapi batin abot ninggalne..

Wong urip ning alam dunya,
Akeh drama sandiwara..
Lakon cinta lan sengsara,
Tuniba ning badan kula..
——————–
[ver: lyrics]
[id: wbwzbicu]
[ar: Diana Sastra]
[ti: Abot Ninggale]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 5:55]
[00:00.02]Abot Ninggale
[00:00.02]Versi: Diana Sastra
[00:42.02]
[00:44.02]>>>
[00:45.02]>>
[00:46.02]>
[00:47.02]Wong urip ning alam dunya,
[00:52.18]Akeh drama sandiwara..
[00:59.31]Lakon cinta lan sengsara,
[01:07.95]Tuniba ning badan kula..
[01:15.00]
[01:30.45]Pegat balen wis ping telu,
[01:35.87]Kenang kebakar cemburu..
[01:44.55]Atine sih durung ikhlas,
[01:53.53]Nglepas buntut nggebeki endas..
[01:58.34]
[02:25.02]>>>
[02:26.02]>>
[02:27.02]>
[02:28.02]Mantan laki wis olih ganti,
[02:35.71]Panas cemburu emosi..
[02:42.78]
[02:51.02]Pikir napsu wis ora pugung,
[02:59.13]Arep brontak ngrasa bli due hak..
[03:07.16]Pengen balen entok talake,
[03:14.42]Tapi batin abot ninggalne..
[03:21.33]
[03:23.26]Pegat balen wis ping telu,
[03:30.11]Kenang kebakar cemburu..
[03:36.88]Atine sih durung ikhlas,
[03:45.01]Nglepas buntut nggebeki endas..
[03:51.73]
[04:18.02]>>>
[04:19.02]>>
[04:20.02]>
[04:21.95]Mantan laki wis olih ganti,
[04:28.41]Panas cemburu emosi..
[04:35.73]
[04:44.18]Pikir napsu wis ora pugung,
[04:50.30]Arep brontak ngrasa bli due hak..
[04:58.77]Pengen balen entok talake,
[05:05.95]Tapi batin abot ninggalne..
[05:13.67]
[05:16.48]Wong urip ning alam dunya,
[05:22.94]Akeh drama sandiwara..
[05:29.89]Lakon cinta lan sengsara,
[05:37.90]Tuniba ning badan kula..
[05:44.30]
————–
Preview:

Buntut Liong

diana-sastra_14
Versi: Diana Sastra

Godong godong kendal ditandur ning galeng,
Mader nembe kenal jaluk turu bareng..
Ketenger sifate ketenger wateke,
Kakang akeh wadone..

Buntut buntut liong ya dawa ya bengkok,
Dasar mata wadon tukang crawak crowok..
Wis katon tukmise wis katon sobude,
Ngakune duda bae..

reff:
Lanang jaman kien kaya buntut liong,
Rabi dewek ditinggal luruh sing luwih mlesnong..

Najan kakang bagus najan kakang bayed,
Kula ora kepincut wedi bokat digered..

Buntut buntut liong ya dawa ya bengkok,
Dasar mata wadon tukang crawak crowok..
Wis katon tukmise wis katon sobude,
Ngakune duda bae..

reff:
Lanang jaman kien kaya buntut liong,
Rabi dewek ditinggal luruh sing luwih mlesnong..

Najan kakang bagus najan kakang bayed,
Kula ora kepincut wedi bokat digered..

Godong godong kendal ditandur ning galeng,
Mader nembe kenal jaluk turu bareng..
Ketenger sifate ketenger wateke,
Kakang akeh wadone..
——————
[ver: lyrics]
[id: slubkvcu]
[ar: Diana Sastra]
[ti: Buntut Liong]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:28]
[00:00.05]Buntut Liong
[00:00.05]by: Diana Sastra
[00:20.05]
[00:22.05]>>>
[00:23.05]>>
[00:24.05]>
[00:25.05]Godong godong kendal
[00:28.15]ditandur ning galeng,
[00:31.24]Mader nembe kenal
[00:33.77]jaluk turu bareng..
[00:37.37]Ketenger sifate
[00:40.00]ketenger wateke,
[00:42.92]Kakang akeh wadone..
[00:46.94]
[00:49.14]Buntut buntut liong
[00:51.95]ya dawa ya bengkok,
[00:55.40]Dasar mata wadon
[00:58.19]tukang crawak crowok..
[01:01.75]Wis katon tukmise
[01:04.52]wis katon sobude,
[01:07.26]Ngakune duda bae..
[01:11.38]
[01:32.50]>>>
[01:33.50]>>
[01:34.50]>
[01:35.50]Lanang jaman kien
[01:39.50]kaya buntut liong,
[01:42.76]Rabi dewek ditinggal
[01:45.88]luruh sing luwih mlesnong..
[01:49.43]
[02:03.68]Najan kakang bagus
[02:06.64]najan kakang bayed,
[02:09.92]Kula ora kepincut
[02:12.99]wedi bokat digered..
[02:16.70]
[02:19.60]Buntut buntut liong
[02:21.65]ya dawa ya bengkok,
[02:24.98]Dasar mata wadon
[02:27.84]tukang crawak crowok..
[02:31.44]Wis katon tukmise
[02:34.06]wis katon sobude,
[02:37.23]Ngakune duda bae..
[02:41.15]
[03:03.43]>>>
[03:04.43]>>
[03:05.43]>
[03:06.43]Lanang jaman kien
[03:08.93]kaya buntut liong,
[03:12.56]Rabi dewek ditinggal
[03:15.51]luruh sing luwih mlesnong..
[03:18.72]
[03:33.38]Najan kakang bagus
[03:36.26]najan kakang bayed,
[03:39.49]Kula ora kepincut
[03:42.56]wedi bokat digered..
[03:46.43]
[03:49.12]Godong godong kendal
[03:51.17]ditandur ning galeng,
[03:54.76]Mader nembe kenal
[03:57.60]jaluk turu bareng..
[04:00.94]Ketenger sifate
[04:03.75]ketenger wateke,
[04:07.02]Kakang akeh wadone..
[04:11.72]
————-
Preview :

Ula Lempe

diana-sastra_13
Versi : Diana Sastra

Tangkrang tongkrong menenge ning tempat sepi,
Larak lirik luru wong wadon mareki..
Yen durung olih mangsane meneng bae,
Iku wateke wong lanang ula lempe..

Lamun ana wong wadon abang lambene,
Pura pura mareki takon arane..
Pasti nyokot lamun wis sepi jagate,
Iku wateke wong lanang ula lempe..

reff:
Ati ati wong wadon kudu teliti,
Aja sampe keduhung tinemu buri..

Lamun ana wong lanang manis omonge,
Apa maning lamunan pinter ngrayune..
Akeh lanang ula lempe,
Yen nyokot kelingan bae..

Lamun ana wong wadon abang lambene,
Pura pura mareki takon arane..
Pasti nyokot lamun wis sepi jagate,
Iku wateke wong lanang ula lempe..

reff:
Ati ati wong wadon kudu teliti,
Aja sampe keduhung tinemu buri..

Lamun ana wong lanang manis omonge,
Apa maning lamunan pinter ngrayune..
Akeh lanang ula lempe,
Yen nyokot kelingan bae..

Tangkrang tongkrong menenge ning tempat sepi,
Larak lirik luru wong wadon mareki..
Yen durung olih mangsane meneng bae,
Iku wateke wong lanang ula lempe..
———————
[ver: lyrics]
[id: wwhbiocu]
[ar: Diana Sastra]
[ti: Ula Lempe]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[00:00.02]Ula Lempe
[00:00.02]by : Diana Sastra
[00:30.02]
[00:32.27]>>>
[00:33.27]>>
[00:34.27]>
[00:35.27]Tangkrang tongkrong menenge
[00:37.87]ning tempat sepi,
[00:41.24]Larak lirik
[00:42.75]luru wong wadon mareki..
[00:47.68]Yen durung olih mangsane
[00:50.91]meneng bae,
[00:54.08]Iku wateke
[00:56.11]wong lanang ula lempe..
[00:59.84]
[01:13.71]Lamun ana wong wadon
[01:15.82]abang lambene,
[01:19.41]Pura pura
[01:22.34]mareki takon arane..
[01:25.88]Pasti nyokot
[01:27.68]lamun wis sepi jagate,
[01:32.05]Iku wateke
[01:34.54]wong lanang ula lempe..
[01:38.05]
[02:04.71]>>>
[02:05.71]>>
[02:06.71]>
[02:07.71]Ati ati wong wadon
[02:10.25]kudu teliti,
[02:13.36]Aja sampe
[02:16.16]keduhung tinemu buri..
[02:19.53]
[02:26.47]Lamun ana wong lanang
[02:29.40]manis omonge,
[02:32.75]Apa maning
[02:35.33]lamunan pinter ngrayune..
[02:39.39]Akeh lanang ula lempe,
[02:45.31]Yen nyokot kelingan bae..
[02:49.67]
[02:52.41]Lamun ana wong wadon
[02:55.05]abang lambene,
[02:58.92]Pura pura
[03:00.31]mareki takon arane..
[03:04.92]Pasti nyokot
[03:06.90]lamun wis sepi jagate,
[03:10.95]Iku wateke
[03:13.56]wong lanang ula lempe..
[03:17.10]
[03:43.75]>>>
[03:44.75]>>
[03:45.75]>
[03:46.75]Ati ati wong wadon
[03:49.18]kudu teliti,
[03:52.35]Aja sampe
[03:54.43]keduhung tinemu buri..
[03:58.10]
[04:05.76]Lamun ana wong lanang
[04:08.25]manis omonge,
[04:11.48]Apa maning
[04:13.54]lamunan pinter ngrayune..
[04:18.01]Akeh lanang ula lempe,
[04:23.99]Yen nyokot kelingan bae..
[04:28.41]
[04:30.83]Tangkrang tongkrong menenge
[04:34.13]ning tempat sepi,
[04:37.97]Larak lirik
[04:39.78]luru wong wadon mareki..
[04:44.12]Yen durung olih mangsane
[04:47.73]meneng bae,
[04:50.65]Iku wateke
[04:52.99]wong lanang ula lempe..
[04:56.58]
————–
Preview:

Lara Sesigar

Diana-Sastra_11
Versi: Diana Sastra

Nahan lara, seawak-awak
Ditinggal cinta rasane blenak..
Mangan sepulukan, turu seliyepan
Urip kaya wis rasane sungkan..

Ngomong demen, pujare karaten
Tapi nyatane, kien ninggalaken..
Hancur perasaan, ora ketambaan
Kaya dibakar, ati lara sesigar..

reff:
Kula lir ibarat watu,
Entok manis dibuang metu..

Apa dumeh wis kewaregen,
Cinta kula dilepeaken
Demen demen sepira,
Demen ninggali lara..

Ngomong demen, pujare karaten
Tapi nyatane, kien ninggalaken..
Hancur perasaan, ora ketambaan
Kaya dibakar, ati lara sesigar..

reff:
Kula lir ibarat watu,
Entok manis dibuang metu..

Apa dumeh wis kewaregen,
Cinta kula dilepeaken
Demen demen sepira,
Demen ninggali lara..

Ngomong demen, pujare karaten
Tapi nyatane, kien ninggalaken..
Hancur perasaan, ora ketambaan
Kaya dibakar, ati lara sesigar..

reff:
Kula lir ibarat watu,
Entok manis dibuang metu..

Apa dumeh wis kewaregen,
Cinta kula dilepeaken
Demen demen sepira,
Demen ninggali lara..

Nahan lara, seawak-awak
Ditinggal cinta rasane blenak..
Mangan sepulukan, turu seliyepan
Urip kaya wis rasane sungkan..

Ngomong demen, pujare karaten
Tapi nyatane, kien ninggalaken..
Hancur perasaan, ora ketambaan
Kaya dibakar, ati lara sesigar..
——————
[ver: lyrics]
[id: ovbuoich]
[ar: Diana Sastra]
[ti: Lara Sesigar]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 08:20]
[00:00.03]Lara Sesigar
[00:00.03]By: Diana Sastra
[00:35.03]
[00:37.05]>>>
[00:38.05]>>
[00:39.05]>
[00:40.05]Nahan lara, seawak-awak
[00:46.32]Ditinggal cinta rasane blenak..
[00:54.10]Mangan sepulukan, turu seliyepan
[01:00.86]Urip kaya wis rasane sungkan..
[01:08.33]
[01:23.09]Ngomong demen, pujare karaten
[01:30.47]Tapi nyatane, kien ninggalaken..
[01:37.60]Hancur perasaan, ora ketambaan
[01:46.07]Kaya dibakar, ati lara sesigar..
[01:51.98]
[02:21.55]>>>
[02:22.55]>>
[02:23.55]>
[02:24.55]Kula lir ibarat watu,
[02:32.04]Entok manis dibuang metu..
[02:39.30]
[02:48.20]Apa dumeh wis kewaregen,
[02:55.61]Cinta kula dilepeaken
[03:02.94]Demen demen sepira,
[03:09.78]Demen ninggali lara..
[03:14.82]
[03:16.05]Ngomong demen, pujare karaten
[03:22.86]Tapi nyatane, kien ninggalaken..
[03:30.36]Hancur perasaan, ora ketambaan
[03:38.13]Kaya dibakar, ati lara sesigar..
[03:44.91]
[04:15.05]>>>
[04:16.05]>>
[04:17.05]>
[04:18.05]Kula lir ibarat watu,
[04:24.82]Entok manis dibuang metu..
[04:31.36]
[04:41.00]Apa dumeh wis kewaregen,
[04:47.79]Cinta kula dilepeaken
[04:55.44]Demen demen sepira,
[05:01.98]Demen ninggali lara..
[05:06.63]
[05:08.33]Ngomong demen, pujare karaten
[05:15.30]Tapi nyatane, kien ninggalaken..
[05:23.21]Hancur perasaan, ora ketambaan
[05:30.23]Kaya dibakar, ati lara sesigar..
[05:37.33]
[06:07.05]>>>
[06:08.05]>>
[06:09.05]>
[06:10.05]Kula lir ibarat watu,
[06:17.19]Entok manis dibuang metu..
[06:23.74]
[06:33.20]Apa dumeh wis kewaregen,
[06:39.97]Cinta kula dilepeaken
[06:47.50]Demen demen sepira,
[06:54.28]Demen ninggali lara..
[06:58.51]
[07:00.76]Nahan lara, seawak-awak
[07:07.64]Ditinggal cinta rasane blenak..
[07:15.05]Mangan sepulukan, turu seliyepan
[07:22.20]Urip kaya wis rasane sungkan..
[07:29.48]
[07:43.60]Ngomong demen, pujare karaten
[07:50.88]Tapi nyatane, kien ninggalaken..
[07:58.41]Hancur perasaan, ora ketambaan
[08:05.69]Kaya dibakar, ati lara sesigar..
[08:12.97]
————-
Preview:

Kapidara

Diana-Sastra_7
Versi: Diana Sastra

Duh sun kelaya-laya,
Sun sampe kapidara..
Pikir kaya wong linglung,
Demene kandas bli tepung..

Batin gayang-gayangan,
Raga amprak-amprakan..
Bayangane sampean,
Ngaton nggandul ning pelapukan..

reff:
Kula edan jejaranan,
Blangsak separan-paran..

Kula edan jejaranan,
Gemuyu nangis sedalan-dalan..
Rasane batin wis layu,
Cinta bli nyatu..

Batin gayang-gayangan,
Raga amprak-amprakan..
Bayangane sampean,
Ngaton nggandul ning pelapukan..

reff:
Kula edan jejaranan,
Blangsak separan-paran..

Kula edan jejaranan,
Gemuyu nangis sedalan-dalan..
Rasane batin wis layu,
Cinta bli nyatu..

Duh sun kelaya-laya,
Sun sampe kapidara..
Pikir kaya wong linglung,
Demene kandas bli tepung..
—————
[ver: lyrics]
[id: iuahsoch]
[ar: Diana Sastra]
[ti: Kapidara]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:54]
[00:01.14]Kapidara – Diana Sastra
[00:32.14]
[00:34.14]>>>
[00:35.14]>>
[00:36.14]>
[00:37.14]Duh sun kelaya-laya,
[00:43.07]Sun sampe kapidara..
[00:51.28]Pikir kaya wong linglung,
[00:57.30]Demene kandas bli tepung..
[01:04.91]
[01:20.39]Batin gayang-gayangan,
[01:27.05]Raga amprak-amprakan..
[01:34.77]Bayangane sampean,
[01:40.56]Ngaton nggandul ning pelapukan..
[01:48.70]
[02:18.07]>>>
[02:19.07]>>
[02:20.07]>
[02:21.07]Kula edan jejaranan,
[02:28.74]Blangsak separan-paran..
[02:36.08]
[02:52.63]Kula edan jejaranan,
[02:59.47]Gemuyu nangis sedalan-dalan..
[03:07.18]Rasane batin wis layu,
[03:13.06]Cinta bli nyatu..
[03:17.77]
[03:19.01]Batin gayang-gayangan,
[03:24.98]Raga amprak-amprakan..
[03:33.14]Bayangane sampean,
[03:39.12]Ngaton nggandul ning pelapukan..
[03:47.13]
[04:16.24]>>>
[04:17.24]>>
[04:18.24]>
[04:19.24]Kula edan jejaranan,
[04:26.52]Blangsak separan-paran..
[04:33.86]
[04:50.09]Kula edan jejaranan,
[04:57.32]Gemuyu nangis sedalan-dalan..
[05:05.02]Rasane batin wis layu,
[05:11.23]Cinta bli nyatu..
[05:15.47]
[05:16.85]Duh sun kelaya-laya,
[05:22.70]Sun sampe kapidara..
[05:30.65]Pikir kaya wong linglung,
[05:36.68]Demene kandas bli tepung..
[05:44.60]
———-
Preview:

Sega Jamblang

Diana-Sastra_5
Versi: Diana Sastra

“niat isun
“arep maca kemate
“wong dagang sega jamblang
“dudu ngemat-ngemat wong balik nonton
“dudu ngemat won tes guna tani
“sing dikemat minangka
“wong sejagat buana
“gede cilik tua enom
“sing enake wis keceluk
“ning kota lan ning desa-desa
“teka welas teka asih
“teka idep teka madep
“yen wis turu gage nglilira
“yen wis nglilir gage tangiya
“kelingan ning sega jamblang

SEGA JAMBLANG MASAKANE WONG CIREBON,
REGA MURAH IWAKE WERNA LAN RUPA..
SAMBEL GORENG.., DENDENG ATI..
TINGGAL PILIH SING DADI SENENGE ATI..

BIASANE WONG PADA BALIK BEGADANG,
WETENG KEMPONG PADA NGGULATI WONG DAGANG..
SOPIR MOBIL.., TUKANG BECA..
MINANGKANE DADI SASARAN UTAMA..

reff:
SEGA JAMBLANG (SEGA JAMBLANG),
SEGA JAMBLANG (SEGA JAMBLANG),
AKEH WONG PADA KELINGAN,
GEDE CILIK.., TUA ENOM..
LANANG WADON KEDANAN NING SEGA JAMBLANG..

BIASANE WONG PADA BALIK BEGADANG,
WETENG KEMPONG PADA NGGULATI WONG DAGANG..
SOPIR MOBIL.., TUKANG BECA..
MINANGKANE DADI SASARAN UTAMA..

reff:
SEGA JAMBLANG (SEGA JAMBLANG),
SEGA JAMBLANG (SEGA JAMBLANG),
AKEH WONG PADA KELINGAN,
GEDE CILIK.., TUA ENOM..
LANANG WADON KEDANAN NING SEGA JAMBLANG..

SEGA JAMBLANG MASAKANE WONG CIREBON,
REGA MURAH IWAKE WERNA LAN RUPA..
SAMBEL GORENG.., DENDENG ATI..
TINGGAL PILIH SING DADI SENENGE ATI..
—————-
[ver: lyrics]
[id: obsluzcv]
[ar: Diana Sastra]
[ti: Sega Jamblang]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:45]
[00:01.05]Sega Jamblang
[00:49.85]by: Diana Sastra
[00:52.85]
[00:55.85]>>>
[00:56.85]>>
[00:57.85]>
[00:58.85]Sega jamblang
[01:00.98]masakane wong cirebon,
[01:05.49]Rega murah
[01:07.50]iwake werna lan rupa..
[01:11.98]Sambel goreng..,
[01:15.86]dendeng ati..
[01:19.11]Tinggal pilih
[01:21.17]sing dadi senenge ati..
[01:25.55]Biasane wong
[01:27.59]pada balik begadang,
[01:32.28]Weteng kempong
[01:34.15]pada nggulati wong dagang..
[01:38.97]Sopir mobil..,
[01:41.91]tukang beca..
[01:45.60]Minangkane
[01:47.78]dadi sasaran utama..
[01:51.90]
[02:15.79]>>>
[02:16.79]>>
[02:17.79]>
[02:18.79]Sega jamblang
[02:21.04](sega jamblang),
[02:22.78]Sega jamblang
[02:24.85](sega jamblang),
[02:25.91]Akeh wong pada kelingan,
[02:31.23]Gede cilik..,
[02:34.91]tua enom..
[02:38.10]Lanang wadon
[02:40.54]kedanan ning sega jamblang..
[02:45.29]
[02:48.61]Biasane wong
[02:51.10]pada balik begadang,
[02:55.16]Weteng kempong
[02:57.04]pada nggulati wong dagang..
[03:01.73]Sopir mobil..,
[03:04.86]tukang beca..
[03:08.23]Minangkane
[03:10.29]dadi sasaran utama..
[03:14.72]
[03:38.47]>>>
[03:39.47]>>
[03:40.47]>
[03:41.47]Sega jamblang
[03:43.10](sega jamblang),
[03:44.84]Sega jamblang
[03:46.91](sega jamblang),
[03:48.35]Akeh wong pada kelingan,
[03:54.16]Gede cilik..,
[03:57.85]tua enom..
[04:00.84]Lanang wadon
[04:03.42]kedanan ning sega jamblang..
[04:07.66]
[04:11.60]Sega jamblang
[04:13.35]masakane wong cirebon,
[04:17.60]Rega murah
[04:19.79]iwake werna lan rupa..
[04:24.28]Sambel goreng..,
[04:26.78]dendeng ati..
[04:31.04]Tinggal pilih
[04:33.09]sing dadi senenge ati..
[04:37.79]
————-
Preview: