Numpak Dokar

Versi: Dian Ratih

Numpak dokar senenge, yo kelenceran
Rame rame menyang sak koncoan..
Banyuwangi kutho tentrem asri,
Sesawangan nyenengno ring ati..

Rogojampi e konco saikine,
Blimbingsari asri pesisire..
Akeh warung yo warung lesehan,
Ojo lali nang iwak bakaran..

reff:
Hore hore.., hore hore hore..
Duh senenge, wis gadhug panggone..
Hore hore.., hore hore hore..
Blimbingsari panggonan hang asri..
Segorone gulung gulung yoro ombake,
Pating plencungan yo iwak-iwake..

Rogojampi e konco saikine,
Blimbingsari asri pesisire..
Akeh warung yo warung lesehan,
Ojo lali nang iwak bakaran..

reff:
Hore hore.., hore hore hore..
Duh senenge, wis gadhug panggone..
Hore hore.., hore hore hore..
Blimbingsari panggonan hang asri..
Segorone gulung gulung yoro ombake,
Pating plencungan yo iwak-iwake..

Rogojampi e konco saikine,
Blimbingsari asri pesisire..
Akeh warung yo warung lesehan,
Ojo lali nang iwak bakaran..

reff:
Hore hore.., hore hore hore..
Duh senenge, wis gadhug panggone..
Hore hore.., hore hore hore..
Blimbingsari panggonan hang asri..
Prau jukung membat mayun jolo disebar,
Emas berlian asile nelayan..

Numpak dokar senenge, yo kelenceran
Rame rame menyang sak koncoan..
Banyuwangi kutho tentrem asri,
Sesawangan nyenengno ring ati..

Ulan 1 Tanggal 9

Versi: Dian Ratih

Ulan siji tanggal songo,
Dino paling nyenengeno..
Gelang alit kang sun tompo,
Kanggo bukti tondo moto..

Ulan siji tanggal songo,
Dino kang nggowo cerito..
Antarane sun lan riko,
Nggawe janji podo tompo..

Ulan siji tanggal songo,
Dino paling nyenengeno..
Gelang alit kang sun tompo,
Kanggo bukti tondo moto..

Ulan siji tanggal songo,
Dino kang nggowo cerito..
Antarane sun lan riko,
Nggawe janji podo tompo..

reff:
Rino wengi sesawangan,
Kangene sing biso ilang..
Gelang alit kang sun eman,
Sampek ilange jaman..

Rino wengi sesawangan,
Kangene sing biso ilang..
Gelang alit kang sun eman,
Sampek ilange jaman..

Ulan siji tanggal songo,
Dino paling nyenengeno..
Gelang alit kang sun tompo,
Kanggo bukti tondo moto..

Ulan siji tanggal songo,
Dino kang nggowo cerito..
Antarane sun lan riko,
Nggawe janji podo tompo..

reff:
Rino wengi sesawangan,
Kangene sing biso ilang..
Gelang alit kang sun eman,
Sampek ilange jaman..

Rino wengi sesawangan,
Kangene sing biso ilang..
Gelang alit kang sun eman,
Sampek ilange jaman..

Ulan siji tanggal songo,
Dino paling nyenengeno..
Gelang alit kang sun tompo,
Kanggo bukti tondo moto..

Ulan siji tanggal songo,
Dino kang nggowo cerito..
Antarane sun lan riko,
Nggawe janji podo tompo..

12321