Numpak Dokar

Dian-Ratih
versi: Dian Ratih

Numpak dokar senenge, yo kelenceran
Rame rame menyang sak koncoan..
Banyuwangi kutho tentrem asri,
Sesawangan nyenengno ring ati..

Rogojampi e konco saikine,
Blimbingsari asri pesisire..
Akeh warung yo warung lesehan,
Ojo lali nang iwak bakaran..

reff:
Hore hore.., hore hore hore..
Duh senenge, wis gadhug panggone..
Hore hore.., hore hore hore..
Blimbingsari panggonan hang asri..
Segorone gulung gulung yoro ombake,
Pating plencungan yo iwak-iwake..

Rogojampi e konco saikine,
Blimbingsari asri pesisire..
Akeh warung yo warung lesehan,
Ojo lali nang iwak bakaran..

reff:
Hore hore.., hore hore hore..
Duh senenge, wis gadhug panggone..
Hore hore.., hore hore hore..
Blimbingsari panggonan hang asri..
Segorone gulung gulung yoro ombake,
Pating plencungan yo iwak-iwake..

Rogojampi e konco saikine,
Blimbingsari asri pesisire..
Akeh warung yo warung lesehan,
Ojo lali nang iwak bakaran..

reff:
Hore hore.., hore hore hore..
Duh senenge, wis gadhug panggone..
Hore hore.., hore hore hore..
Blimbingsari panggonan hang asri..
Prau jukung membat mayun jolo disebar,
Emas berlian asile nelayan..

Numpak dokar senenge, yo kelenceran
Rame rame menyang sak koncoan..
Banyuwangi kutho tentrem asri,
Sesawangan nyenengno ring ati..
———–
[id: wqvoksca]
[ver: lyrics]
[ti: Numpak Dokar]
[ar: Dian Ratih]
[al: Banyuwangian]
[by: yanilipatro]
[length: 05:45]
[00:01.10]Numpak Dokar – Dian Ratih
[00:50.03]
[00:53.03]>>>
[00:54.03]>>
[00:55.03]>
[00:56.03]Numpak dokar senenge,
[00:59.93]yo kelenceran..
[01:03.05]Rame rame menyang sak koncoan..
[01:10.05]Banyuwangi kutho tentrem asri,
[01:16.59]Sesawangan nyenengno ring ati..
[01:24.15]
[01:30.23]Rogojampi e konco saikine,
[01:36.74]Blimbingsari asri pesisire..
[01:44.27]Akeh warung yo warung lesehan,
[01:51.39]Ojo lali nang iwak bakaran..
[01:58.51]
[02:26.03]>>>
[02:27.03]>>
[02:28.03]>
[02:29.03]Hore hore.., hore hore hore..
[02:35.43]Duh senenge, wis gadhug panggone..
[02:42.11]Hore hore.., hore hore hore..
[02:49.44]Blimbingsari panggonan hang asri..
[02:56.48]Segorone gulung gulung yoro ombake,
[03:02.98]Pating plencungan yo iwak-iwake..
[03:10.21]
[03:15.07]Rogojampi e konco saikine,
[03:21.58]Blimbingsari asri pesisire..
[03:28.61]Akeh warung yo warung lesehan,
[03:35.21]Ojo lali nang iwak bakaran..
[03:42.30]
[04:10.03]>>>
[04:11.03]>>
[04:12.03]>
[04:13.03]Hore hore.., hore hore hore..
[04:19.13]Duh senenge, wis gadhug panggone..
[04:26.48]Hore hore.., hore hore hore..
[04:32.70]Blimbingsari panggonan hang asri..
[04:40.09]Prau jukung membat mayun jolo disebar,
[04:47.53]Emas berlian asile nelayan..
[04:55.20]
[04:59.36]Numpak dokar senenge,
[05:02.44]yo kelenceran..
[05:05.98]Rame rame menyang sak koncoan..
[05:13.07]Banyuwangi kutho tentrem asri,
[05:19.67]Sesawangan nyenengno ring ati..
[05:26.57]
————-
Preview:

Ulan 1 Tanggal 9

Dian-Ratih_1
Versi: Dian Ratih

Ulan siji tanggal songo,
Dino paling nyenengeno..
Gelang alit kang sun tompo,
Kanggo bukti tondo moto..

Ulan siji tanggal songo,
Dino kang nggowo cerito..
Antarane sun lan riko,
Nggawe janji podo tompo..

Ulan siji tanggal songo,
Dino paling nyenengeno..
Gelang alit kang sun tompo,
Kanggo bukti tondo moto..

Ulan siji tanggal songo,
Dino kang nggowo cerito..
Antarane sun lan riko,
Nggawe janji podo tompo..

reff:
Rino wengi sesawangan,
Kangene sing biso ilang..
Gelang alit kang sun eman,
Sampek ilange jaman..

Rino wengi sesawangan,
Kangene sing biso ilang..
Gelang alit kang sun eman,
Sampek ilange jaman..

Ulan siji tanggal songo,
Dino paling nyenengeno..
Gelang alit kang sun tompo,
Kanggo bukti tondo moto..

Ulan siji tanggal songo,
Dino kang nggowo cerito..
Antarane sun lan riko,
Nggawe janji podo tompo..

reff:
Rino wengi sesawangan,
Kangene sing biso ilang..
Gelang alit kang sun eman,
Sampek ilange jaman..

Rino wengi sesawangan,
Kangene sing biso ilang..
Gelang alit kang sun eman,
Sampek ilange jaman..

Ulan siji tanggal songo,
Dino paling nyenengeno..
Gelang alit kang sun tompo,
Kanggo bukti tondo moto..

Ulan siji tanggal songo,
Dino kang nggowo cerito..
Antarane sun lan riko,
Nggawe janji podo tompo..
————-
[ver: lyrics]
[ar: Dian Ratih]
[ti: Ulan 1 Tanggal 9]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:31]
[00:01.67]Ulan 1 Tanggal 9
[00:27.67]Vokal: Dian Ratih
[00:30.67]
[00:33.67]>>>
[00:34.67]>>
[00:35.67]>
[00:36.67]Ulan siji tanggal songo,
[00:41.64]Dino paling nyenengeno..
[00:45.57]Gelang alit kang sun tompo,
[00:49.72]Kanggo bukti tondo moto..
[00:53.24]Ulan siji tanggal songo,
[00:57.82]Dino kang nggowo cerito..
[01:01.39]Antarane sun lan riko,
[01:05.84]Nggawe janji podo tompo..
[01:09.36]
[01:16.22]Ulan siji tanggal songo,
[01:20.44]Dino paling nyenengeno..
[01:24.30]Gelang alit kang sun tompo,
[01:28.60]Kanggo bukti tondo moto..
[01:32.65]Ulan siji tanggal songo,
[01:36.80]Dino kang nggowo cerito..
[01:40.54]Antarane sun lan riko,
[01:44.77]Nggawe janji podo tompo..
[01:49.12]
[02:22.46]>>>
[02:23.46]>>
[02:24.46]>
[02:25.46]Rino wengi sesawangan,
[02:29.81]Kangene sing biso ilang..
[02:33.61]Gelang alit kang sun eman,
[02:37.91]Sampek ilange jaman..
[02:43.01]Rino wengi sesawangan,
[02:48.51]Kangene sing biso ilang..
[02:52.38]Gelang alit kang sun eman,
[02:56.79]Sampek ilange jaman..
[03:01.16]
[03:03.13]Ulan siji tanggal songo,
[03:07.12]Dino paling nyenengeno..
[03:10.98]Gelang alit kang sun tompo,
[03:14.95]Kanggo bukti tondo moto..
[03:19.12]Ulan siji tanggal songo,
[03:23.41]Dino kang nggowo cerito..
[03:27.33]Antarane sun lan riko,
[03:31.49]Nggawe janji podo tompo..
[03:35.29]
[04:09.13]>>>
[04:10.13]>>
[04:11.13]>
[04:12.13]Rino wengi sesawangan,
[04:16.43]Kangene sing biso ilang..
[04:20.34]Gelang alit kang sun eman,
[04:24.51]Sampek ilange jaman..
[04:29.55]Rino wengi sesawangan,
[04:35.02]Kangene sing biso ilang..
[04:39.11]Gelang alit kang sun eman,
[04:43.65]Sampek ilange jaman..
[04:48.07]
[04:49.24]Ulan siji tanggal songo,
[04:53.79]Dino paling nyenengeno..
[04:57.27]Gelang alit kang sun tompo,
[05:02.19]Kanggo bukti tondo moto..
[05:05.73]Ulan siji tanggal songo,
[05:10.16]Dino kang nggowo cerito..
[05:14.02]Antarane sun lan riko,
[05:18.44]Nggawe janji podo tompo..
[05:22.86]
———-
Preview:

Nyon Nyonan

Dian-Ratih
Versi: Dian Ratih

Nyon nyonan kolang kaling,
Endog penyu disigar kuning..
Koyo ratu mung tudhang tudhing,
Kancane yo kang pontang panting..

Yun ayun jo anter anter,
Nawi tibo loro awake..
Omonge koyo wong kang pinter,
Tibane sing ono nyatane..

reff:
Sawangen wong kang pinter,
Meneng tingkah polahe..
Sing gelem yo kuminter,
Tapi jembar pikire..

Sawangen wong kang pinter,
Meneng tingkah polahe..
Sing gelem yo kuminter,
Tapi jembar pikire..

Nyon nyonan ayun ayun,
Gantenan yoro nang kancane..
Sak koncoan ayo kang rukun,
Myakne tentrem riko uripe..

reff:
Sawangen wong kang pinter,
Meneng tingkah polahe..
Sing gelem yo kuminter,
Tapi jembar pikire..

Sawangen wong kang pinter,
Meneng tingkah polahe..
Sing gelem yo kuminter,
Tapi jembar pikire..

Nyon nyonan ayun ayun,
Gantenan yoro nang kancane..
Sak koncoan ayo kang rukun,
Myakne tentrem riko uripe..

Nyon nyonan kolang kaling,
Nyon nyonan kolang kaling,
Nyon nyonan kolang kaling,
Nyon nyonan kolang kaling,
—————
[ver: lyrics]
[id: uhwlvkcc]
[ar: Dian Ratih]
[ti: Nyon Nyonan]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:50]
[00:01.42]Nyon Nyonan
[00:34.42]Versi : Dian Ratih
[00:37.42]
[00:40.42]>>>
[00:41.42]>>
[00:42.42]>
[00:43.42]Nyon nyonan kolang kaling,
[00:48.23]Endog penyu disigar kuning..
[00:52.58]Koyo ratu mung tudhang tudhing,
[00:56.58]Kancane yo kang pontang panting..
[01:01.97]
[01:08.77]Yun ayun jo anter anter,
[01:13.12]Nawi tibo loro awake..
[01:17.46]Omonge koyo wong kang pinter,
[01:21.57]Tibane sing ono nyatane..
[01:26.92]
[01:42.91]>>>
[01:43.91]>>
[01:44.91]>
[01:45.91]Sawangen wong kang pinter,
[01:48.20]Meneng tingkah polahe..
[01:51.62]Sing gelem yo kuminter,
[01:54.74]Tapi jembar pikire..
[01:59.28]Sawangen wong kang pinter,
[02:01.08]Meneng tingkah polahe..
[02:04.99]Sing gelem yo kuminter,
[02:07.36]Tapi jembar pikire..
[02:12.22]Nyon nyonan ayun ayun,
[02:15.70]Gantenan yoro nang kancane..
[02:20.24]Sak koncoan ayo kang rukun,
[02:24.16]Myakne tentrem riko uripe..
[02:29.58]
[02:45.87]>>>
[02:46.87]>>
[02:47.87]>
[02:48.87]Sawangen wong kang pinter,
[02:50.86]Meneng tingkah polahe..
[02:54.84]Sing gelem yo kuminter,
[02:57.08]Tapi jembar pikire..
[03:01.25]Sawangen wong kang pinter,
[03:03.30]Meneng tingkah polahe..
[03:07.53]Sing gelem yo kuminter,
[03:09.46]Tapi jembar pikire..
[03:14.00]Nyon nyonan ayun ayun,
[03:18.05]Gantenan yoro nang kancane..
[03:22.53]Sak koncoan ayo kang rukun,
[03:26.57]Myakne tentrem riko uripe..
[03:32.78]Nyon nyonan kolang kaling,
[03:36.71]Nyon nyonan kolang kaling,
[03:40.87]Nyon nyonan kolang kaling,
[03:44.98]Nyon nyonan kolang kaling,
————-
Preview:

Ngerandu Arum

Dian-Ratih
Versi: Dian Ratih

Semebrung arum wangine kembang,
Gondone yoro sing biso ilang..
Koyo wangine kembang ring ati,
Welas isun nong riko welas hang suci..

Mulo riko adoh ring kono,
Riko ngembani tugas negoro..
Kang sun jaluk sabar nerimo,
Isun magih tetep ngenteni riko..

reff:
Ngatoni kang..riko ngangeni,
Kok rupan riko nggudho ring ati..
Riko teko ring njero ngipi,
Isun ngrandu riko raino lan bengi..

Ngatoni kang..riko ngangeni,
Kok rupan riko nggudho ring ati..
Riko teko ring njero ngipi,
Isun ngrandu riko raino lan bengi..

Ngatoni kang..riko ngangeni,
Kok rupan riko nggudho ring ati..
Riko teko ring njero ngipi,
Isun ngrandu riko raino lan bengi..

reff:
Ngatoni kang..riko ngangeni,
Kok rupan riko nggudho ring ati..
Riko teko ring njero ngipi,
Isun ngrandu riko raino lan bengi..

Ngatoni kang..riko ngangeni,
Kok rupan riko nggudho ring ati..
Riko teko ring njero ngipi,
Isun ngrandu riko raino lan bengi..
—————
[ver: lirics]
[id: ocvzaqcc]
[ar: Dian Ratih]
[ti: Ngerandu Arum]
[al: Janger Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:59]
[00:01.29]Ngerandu Arum
[00:45.29]Versi : Dian Ratih
[00:48.29]
[00:51.29]>>>
[00:52.29]>>
[00:53.29]>
[00:54.29]Semebrung arum wangine kembang,
[01:04.12]Gondone yoro sing biso ilang..
[01:12.58]Koyo wangine kembang ring ati,
[01:20.60]Welas isun nong riko welas hang suci..
[01:28.43]Mulo riko adoh ring kono,
[01:36.17]Riko ngembani tugas negoro..
[01:43.69]Kang sun jaluk sabar nerimo,
[01:50.84]Isun magih tetep ngenteni riko..
[01:58.81]
[02:31.06]>>>
[02:32.06]>>
[02:33.06]>
[02:34.06]Ngatoni kang..riko ngangeni,
[02:40.06]Kok rupan riko nggudho ring ati..
[02:46.91]Riko teko ring njero ngipi,
[02:53.56]Isun ngrandu riko raino lan bengi..
[03:00.21]Ngatoni kang..riko ngangeni,
[03:07.12]Kok rupan riko nggudho ring ati..
[03:13.91]Riko teko ring njero ngipi,
[03:20.57]Isun ngrandu riko raino lan bengi..
[03:27.28]Ngatoni kang..riko ngangeni,
[03:34.18]Kok rupan riko nggudho ring ati..
[03:40.52]Riko teko ring njero ngipi,
[03:47.44]Isun ngrandu riko raino lan bengi..
[03:53.78]
[04:23.22]>>>
[04:24.22]>>
[04:25.22]>
[04:26.22]Ngatoni kang..riko ngangeni,
[04:34.61]Kok rupan riko nggudho ring ati..
[04:42.62]Riko teko ring njero ngipi,
[04:51.83]Isun ngrandu riko raino lan bengi..
[05:01.16]Ngatoni kang..riko ngangeni,
[05:09.74]Kok rupan riko nggudho ring ati..
[05:18.63]Riko teko ring njero ngipi,
[05:27.72]Isun ngrandu riko raino lan bengi..
[05:36.68]
————
Preview:

Mak Ucuk

Dian-Ratih_1
Versi: Dian Ratih

Mak ucuk mak ambalu ing mak,
Marek ucuk mak ngelak maning..
Mak ucuk mak gondolu ing mak,
Mari mangan mak iwak oling..

Mecucut mak munyik maning mak,
Njaluk picis mak picis kenting mak..
Kang dijaluk mak anting anting mak,
Sing diweni mak gulung koming..

reff:
Ojo siro mecucutan,
Jo murang muring..
Pikirono kang ring pawon,
Dandange miring..

Emak mikir raino bengi,
Sampek gering..
Antenono anting anting,
Mbesuk tuku taun maning..

reff:
Mak ucuk mak ambalu ing mak,
Marek ucuk mak ngelak maning..
Mak ucuk mak gondolu ing mak,
Mari mangan mak iwak oling..

Mecucut mak munyik maning mak,
Njaluk picis mak picis kenting mak..
Kang dijaluk mak anting anting mak,
Sing diweni mak gulung koming..

reff:
Ojo siro mecucutan,
Jo murang muring..
Pikirono kang ring pawon,
Dandange miring..

Emak mikir raino bengi,
Sampek gering..
Antenono anting anting,
Mbesuk tuku taun maning..
—————-
[ver: lyrics]
[id: poqalvcs]
[ar: Dian Ratih]
[ti: Mak Ucuk]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:06]
[00:02.01]Mak Ucuk
[00:53.01]Versi: Dian Ratih
[00:56.01]
[00:59.01]>>>
[01:00.01]>>
[01:01.01]>
[01:02.01]Mak ucuk mak ambalu ing mak,
[01:08.46]Marek ucuk mak ngelak maning..
[01:14.56]Mak ucuk mak gondolu ing mak,
[01:20.90]Mari mangan mak iwak oling..
[01:27.19]Mecucut mak munyik maning mak,
[01:33.28]Njaluk picis mak picis kenting mak..
[01:39.57]Kang dijaluk mak anting anting mak,
[01:46.16]Sing diweni mak gulung koming..
[01:52.44]
[02:15.18]>>>
[02:16.18]>>
[02:17.18]>
[02:18.18]Ojo siro mecucutan,
[02:24.27]Jo murang muring..
[02:30.00]Pikirono kang ring pawon,
[02:36.72]Dandange miring..
[02:42.94]Emak mikir raino bengi,
[02:49.28]Sampek gering..
[02:55.13]Antenono anting anting,
[03:00.85]Mbesuk tuku taun maning..
[03:06.64]
[03:09.09]==dian ratih, mak ucuk==
[03:38.09]
[03:41.09]>>>
[03:42.09]>>
[03:43.09]>
[03:44.09]Mak ucuk mak ambalu ing mak,
[03:51.06]Marek ucuk mak ngelak maning..
[03:56.97]Mak ucuk mak gondolu ing mak,
[04:03.13]Mari mangan mak iwak oling..
[04:09.47]Mecucut mak munyik maning mak,
[04:15.57]Njaluk picis mak picis kenting mak..
[04:21.76]Kang dijaluk mak anting anting mak,
[04:27.89]Sing diweni mak gulung koming..
[04:34.11]
[04:57.11]>>>
[04:58.11]>>
[04:59.11]>
[05:00.11]Ojo siro mecucutan,
[05:05.76]Jo murang muring..
[05:10.64]Pikirono kang ring pawon,
[05:17.89]Dandange miring..
[05:24.36]Emak mikir raino bengi,
[05:30.09]Sampek gering..
[05:36.06]Antenono anting anting,
[05:42.39]Mbesuk tuku taun maning..
[05:47.74]
————-
Preview:

Sewu Loro

Dian-Ratih_1
Versi: Dian Ratih

Wis cukup sak mene baen,
Isun ojo riko larani..
Wis cukup sak mene baen,
Isun ojo riko apusi..

Loro tatu hang isun roso,
Mergo tingkah polahe riko,
Opo riko wis sing rumongso,
Kadung nggawe ati loro..

reff :
Lorone…,(lorone)
Loro sewu loro…o..o..
Mergane..,(mergane)
Demenan ngeliyo..o..o..
Omonge..,(omonge)
Jare welas suci..
Nyatane..,(nyatane)
Welase dibagi..

Timbang isun, keloro-loro
Goro-goro mikirno riko,
Bangur terus terang ngomongo,
Pilih isun tah kono..

Wis cukup sak mene baen,
Isun ojo riko larani..
Wis cukup sak mene baen,
Isun ojo riko apusi..

reff :
Lorone…,(lorone)
Loro sewu loro…o..o..
Mergane..,(mergane)
Demenan ngeliyo..o..o..
Omonge..,(omonge)
Jare welas suci..
Nyatane..,(nyatane)
Welase dibagi..

Timbang isun, keloro-loro
Goro-goro mikirno riko,
Bangur terus terang ngomongo,
Pilih isun tah kono..
Pilih isun tah kono..
Pilih isun tah kono..
————-
[ver: lyrics]
[id: qqonaasw]
[ar: Dian Ratih]
[ti: Sewu Loro]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:40]
[00:01.91]Sewu Loro
[00:26.91]Versi : Dian Ratih
[00:29.91][01:42.79][02:16.20][03:58.08][04:12.36][04:52.06][05:22.76][07:19.29]
[00:32.91][02:19.20][04:15.36][05:25.76]>>>
[00:33.91][02:20.20][04:16.36][05:26.76]>>
[00:34.91][02:21.20][04:17.36][05:27.76]>
[00:35.91][04:18.36]Wis cukup sak mene baen,
[00:44.07][04:26.55]Isun ojo riko larani..
[00:52.42][04:34.60]Wis cukup sak mene baen,
[00:59.67][04:42.02]Isun ojo riko apusi..
[01:11.18]Loro tatu hang isun roso,
[01:19.60]Mergo tingkah polahe riko,
[01:27.46]Opo riko wis sing rumongso,
[01:35.34]Kadung nggawe ati loro..
[01:45.43]==dian ratih, sewu loro==
[04:01.36]==sewu loro, dian ratih==
[04:55.51]==dian ratih, sewu loro==
[02:22.20][05:28.76]Lorone…,(lorone)
[02:27.62][05:34.30]Loro sewu loro…o..o..
[02:37.96][05:44.74]Mergane..,(mergane)
[02:43.06][05:50.42]Demenan ngeliyo..o..o..
[02:54.19][06:00.53]Omonge..,(omonge)
[02:58.75][06:04.34]Jare welas suci..
[03:09.28][06:16.30]Nyatane..,(nyatane)
[03:14.70][06:21.15]Welase dibagi..
[03:26.14][06:32.26]Timbang isun, keloro-loro
[03:33.98][06:40.97]Goro-goro mikirno riko,
[03:41.76][06:48.70]Bangur terus terang ngomongo,
[03:49.41][06:56.44][07:04.55][07:12.42]Pilih isun tah kono..
————-
Preview:

Abang Abang Lambe (dian ratih)

Dian-Ratih
Versi: Dian Ratih

Ojo riko, abang abang lambe
Ngomonge sing tumeko atine,
Ape kadhung disawang lahire,
Tapi ngeloro ati tingkahe..

Ojo riko,nyusahaken isun
Isun sing kuat urip gedigi,
Wis kadhung urip dadi siji,
Tego sing keneng sun beloni..

reff :
Paran tambane ati kang loro,
Urip isun yo kesiyo siyo,
Bengen sumpah welas kang sejati,
Tapi kabeh riko sulayani..

Ojo riko,nyusahaken isun
Isun sing kuat urip gedigi,
Wis kadhung urip dadi siji,
Tego sing keneng sun beloni..

reff :
Paran tambane ati kang loro,
Urip isun yo kesiyo siyo,
Bengen sumpah welas kang sejati,
Tapi kabeh riko sulayani..

Ojo riko, abang abang lambe
Ngomonge sing tumeko atine,
Ape kadhung disawang lahire,
Tapi ngeloro ati tingkahe..
—————
[ver: lyrics]
[ar: Dian Ratih]
[ti: Abang Abang Lambe]
[al: Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:57]
[id: vonqunsn]
[00:01.13]Abang Abang Lambe
[00:28.13]Versi : Dian Ratih
[00:29.13]
[00:32.13]>>>
[00:33.13]>>
[00:34.13]>
[00:35.13]Ojo riko, abang abang lambe
[00:43.17]Ngomonge sing tumeko atine,
[00:50.78]Ape kadhung disawang lahire,
[00:58.01]Tapi ngeloro ati tingkahe..
[01:06.51]
[01:14.07]Ojo riko, nyusahaken isun
[01:20.85]Isun sing kuat urip gedigi,
[01:29.14]Wis kadhung urip dadi siji,
[01:36.08]Riko sing keneng sun, beloni..
[01:43.80]
[01:46.80]==dian ratih, abang abang lambe==
[02:08.10]
[02:11.10]>>>
[02:12.10]>>
[02:13.10]>
[02:14.10]Paran tambane ati kang loro,
[02:22.12]Urip isun yo kesiyo-siyo,
[02:29.79]Bengen sumpah welas kang sejati,
[02:36.87]Tapi kabeh riko, sulayani..
[02:44.57]Ojo riko, nyusahaken isun
[02:52.05]Isun sing kuat urip gedigi,
[03:00.14]Wis kadhung urip dadi siji,
[03:07.32]Riko sing keneng sun, beloni..
[03:14.93]
[03:17.65]==abang abang lambe, dian ratih==
[03:39.10]
[03:42.10]>>>
[03:43.10]>>
[03:44.10]>
[03:45.10]Paran tambane ati kang loro,
[03:52.86]Urip isun yo kesiyo-siyo,
[04:00.66]Bengen sumpah welas kang sejati,
[04:08.05]Tapi kabeh riko, sulayani..
[04:15.41]Ojo riko, abang abang lambe
[04:23.62]Ngomonge sing tumeko atine,
[04:30.93]Ape kadhung disawang lahire,
[04:38.41]Tapi ngeloro ati tingkahe..
[04:46.33]
———-
Preview: