Ora Dadi Masalah

Dian-Marshanda_7
Versi: Dian Marshanda

Ra nduwe mobil mewah, ora dadi masalah
Ra nduwe kartu kredit, ora dadi masalah..
Ra nduwe hp pinter, ora dadi masalah
Ra nduwe opo-opo, iku baru masalah..

Ra weruh amerika, ora dadi masalah
Ra weruh kota london, ora dadi masalah..
Ra weruh kota paris, ora dadi masalah
Ra weruh suroboyo, iku sih kebangeten..

reff:
Sing penting urip ra kurang mangan,
Ra kurang sandang bro..
Sing penting urip awak sehat wal afiat..

Sing penting urip
Lapang dada trimo ing pandum bro..
Sing penting urip susah seneng dilakoni..

Bondo dunyo dipikir dadi penyakit,
Sugih mlarat wis dadi kembange urip..

Akeh wong sugih depresi,
Mergane ra tau puas..
Sing mlarat uripe tentrem,
Mergo gelem ngucap syukur..

Ra nduwe mobil mewah, ora dadi masalah
Ra nduwe kartu kredit, ora dadi masalah..
Ra nduwe hp pinter, ora dadi masalah
Ra nduwe opo-opo, iku baru masalah..

Ra weruh amerika, ora dadi masalah
Ra weruh kota london, ora dadi masalah..
Ra weruh kota paris, ora dadi masalah
Ra weruh suroboyo, iku sih kebangeten..

reff:
Sing penting urip ra kurang mangan,
Ra kurang sandang bro..
Sing penting urip awak sehat wal afiat..

Sing penting urip
Lapang dada trimo ing pandum bro..
Sing penting urip susah seneng dilakoni..

Bondo dunyo dipikir dadi penyakit,
Sugih mlarat wis dadi kembange urip..

Akeh wong sugih depresi,
Mergane ra tau puas..
Sing mlarat uripe tentrem,
Mergo gelem ngucap syukur..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Dian Marshanda]
[ti: Ora Dadi Masalah]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:01.01]Ora Dadi Masalah
[00:01.01]by: Dian Marshanda
[00:21.01]
[00:23.21]>>>
[00:24.21]>>
[00:25.21]>
[00:26.21]Ra nduwe mobil mewah,
[00:28.90]Ora dadi masalah..
[00:32.27]Ra nduwe kartu kredit,
[00:35.09]Ora dadi masalah..
[00:38.02]Ra nduwe hp pinter,
[00:40.96]Ora dadi masalah..
[00:43.83]Ra nduwe opo-opo,
[00:46.71]Iku baru masalah..
[00:50.40]
[00:53.90]Ra weruh amerika,
[00:56.59]Ora dadi masalah..
[00:59.91]Ra weruh kota london,
[01:02.90]Ora dadi masalah..
[01:05.71]Ra weruh kota paris,
[01:08.58]Ora dadi masalah..
[01:11.40]Ra weruh suroboyo,
[01:14.40]Iku sih kebangeten..
[01:19.08]
[01:39.02]>>>
[01:40.02]>>
[01:41.02]>
[01:42.02]Sing penting urip
[01:43.00]ra kurang mangan,
[01:44.69]ra kurang sandang bro..
[01:47.82]Sing penting urip
[01:49.06]awak sehat wal afiat..
[01:52.62]
[01:53.81]Sing penting urip
[01:55.06]lapang dada
[01:56.18]trimo ing pandum bro..
[01:59.31]Sing penting urip
[02:00.88]susah seneng dilakoni..
[02:04.94]
[02:06.05]Bondo dunyo
[02:09.06]dipikir dadi penyakit,
[02:16.06]Sugih mlarat
[02:20.75]wis dadi kembange urip..
[02:24.15]Akeh wong sugih depresi,
[02:26.77]Mergane ra tau puas..
[02:29.96]Sing mlarat uripe tentrem,
[02:32.89]Mergo gelem ngucap syukur..
[02:37.39]
[02:39.40]Ra nduwe mobil mewah,
[02:42.65]Ora dadi masalah..
[02:45.96]Ra nduwe kartu kredit,
[02:48.98]Ora dadi masalah..
[02:51.77]Ra nduwe hp pinter,
[02:54.59]Ora dadi masalah..
[02:57.39]Ra nduwe opo-opo,
[03:00.39]Iku baru masalah..
[03:04.02]
[03:07.14]Ra weruh amerika,
[03:10.15]Ora dadi masalah..
[03:13.20]Ra weruh kota london,
[03:16.40]Ora dadi masalah..
[03:19.45]Ra weruh kota paris,
[03:22.09]Ora dadi masalah..
[03:25.09]Ra weruh suroboyo,
[03:28.15]Iku sih kebangeten..
[03:32.60]
[03:52.96]>>>
[03:53.96]>>
[03:54.96]>
[03:55.96]Sing penting urip
[03:57.09]ra kurang mangan,
[03:58.39]ra kurang sandang bro..
[04:01.15]Sing penting urip
[04:02.90]awak sehat wal afiat..
[04:07.20]Sing penting urip
[04:08.46]lapang dada
[04:09.78]trimo ing pandum bro..
[04:12.95]Sing penting urip
[04:14.59]susah seneng dilakoni..
[04:17.84]
[04:19.77]Bondo dunyo
[04:22.21]dipikir dadi penyakit,
[04:29.02]Sugih mlarat
[04:33.71]wis dadi kembange urip..
[04:38.09]Akeh wong sugih depresi,
[04:40.52]Mergane ra tau puas..
[04:43.52]Sing mlarat uripe tentrem,
[04:46.64]Mergo gelem ngucap syukur..
[04:51.09]
———-
Preview:

Advertisements

Tresno Marang Tonggo

Arya-Satria_Dian-Marshanda
Versi: Arya Satria ft. Dian Marshanda

Pr:
Opo bojomu iki sik kurang ayu,
Opo mbok sawang ra nyenengne atimu..
Rumangsaku ra kalah karo tonggoku,
Lha kok kowe malah tresno marang tonggoku..

Lk:
Aku ngerti mestine kowe cemburu,
Aku weruh mestine kowe yo nesu..
Ora lilo yen to aku mbagi tresnoku,
Kepiye maneh aku tresno marang tonggoku..

reff:
Pr:
Kebacut mas pancen kebacut,
Nduwe roso lha kok tresno marang tonggo..
Aduh mas loro atiku loro,
Kowe wis tego nggawe atiku gelo..

Lk:
Tresno aku kadhung tresno,
Kebacut tresno tresno marang tonggo..
Aduh dik aku njaluk sepuro,
Aku wis tego nggawe atimu loro..

reff:
Pr:
Opo bojomu iki sik kurang ayu,
Opo mbok sawang ra nyenengne atimu..
Rumangsaku ra kalah karo tonggoku,
Lha kok kowe malah tresno marang tonggoku..

Lk:
Aku ngerti mestine kowe cemburu,
Aku weruh mestine kowe yo nesu..
Ora lilo yen to aku mbagi tresnoku,
Kepiye maneh aku tresno marang tonggoku..

reff:
Pr:
Kebacut mas pancen kebacut,
Nduwe roso lha kok tresno marang tonggo..
Aduh mas loro atiku loro,
Kowe wis tego nggawe atiku gelo..

Lk:
Tresno aku kadhung tresno,
Kebacut tresno tresno marang tonggo..
Aduh dik aku njaluk sepuro,
Aku wis tego nggawe atimu loro..
Aku wis tego nggawe atimu loro..
—————
[ver: lyrics]
[id: ohvpavcv]
[ar: Arya Satria ft. Dian Marshanda]
[ti: Tresno Marang Tonggo]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:59]
[00:01.10]Tresno Marang Tonggo
[00:34.14]Versi: Arya Satria ft. Dian Marshanda
[00:37.14]
[00:40.14]>>>
[00:41.14]>>
[00:42.14]>
[00:43.14]Pr: Opo bojomu iki
[00:45.06]Pr: sik kurang ayu,
[00:47.92]Pr: Opo mbok sawang
[00:49.48]Pr: ra nyenengne atimu..
[00:53.21]Pr: Rumangsaku ra kalah
[00:55.38]Pr: karo tonggoku,
[00:58.00]Pr: Lha kok kowe
[00:59.56]Pr: malah tresno
[01:00.85]Pr: marang tonggoku..
[01:03.54]Lk: Aku ngerti
[01:04.14]Lk: mestine kowe cemburu,
[01:07.62]Lk: Aku weruh
[01:09.04]Lk: mestine kowe yo nesu..
[01:12.78]Lk: Ora lilo yen to
[01:15.16]Lk: aku mbagi tresnoku,
[01:18.13]Lk: Kepiye maneh
[01:19.75]Lk: aku tresno
[01:21.00]Lk: marang tonggoku..
[01:23.61]
[01:40.86]>>>
[01:41.86]>>
[01:42.86]>
[01:43.86]Pr: Kebacut mas
[01:45.48]Pr: pancen kebacut,
[01:48.40]Pr: Nduwe roso lha kok
[01:50.65]Pr: tresno marang tonggo..
[01:53.69]Pr: Aduh mas loro
[01:55.86]Pr: atiku loro,
[01:58.54]Pr: Kowe wis tego
[02:00.59]Pr: nggawe atiku gelo..
[02:03.56]Lk: Tresno aku
[02:05.93]Lk: kadhung tresno,
[02:08.79]Lk: Kebacut tresno
[02:10.26]Lk: tresno marang tonggo..
[02:14.14]Lk: Aduh dik
[02:15.20]Lk: aku njaluk sepuro,
[02:18.37]Lk: Aku wis tego
[02:20.37]Lk: nggawe atimu loro..
[02:24.16]
[03:00.81]>>>
[03:01.81]>>
[03:02.81]>
[03:03.81]Pr: Opo bojomu iki
[03:06.55]Pr: sik kurang ayu,
[03:09.47]Pr: Opo mbok sawang
[03:11.35]Pr: ra nyenengne atimu..
[03:14.83]Pr: Rumangsaku ra kalah
[03:16.94]Pr: karo tonggoku,
[03:19.62]Pr: Lha kok kowe
[03:21.05]Pr: malah tresno
[03:22.17]Pr: marang tonggoku..
[03:24.78]Lk: Aku ngerti
[03:26.09]Lk: mestine kowe cemburu,
[03:29.44]Lk: Aku weruh
[03:30.99]Lk: mestine kowe yo nesu..
[03:34.48]Lk: Ora lilo yen to
[03:36.47]Lk: aku mbagi tresnoku,
[03:39.39]Lk: Kepiye maneh
[03:41.08]Lk: aku tresno
[03:42.38]Lk: marang tonggoku..
[03:44.81]
[04:02.74]>>>
[04:03.74]>>
[04:04.74]>
[04:05.74]Pr: Kebacut mas
[04:07.35]Pr: pancen kebacut,
[04:09.90]Pr: Nduwe roso lha kok
[04:11.89]Pr: tresno marang tonggo..
[04:15.13]Pr: Aduh mas loro
[04:17.38]Pr: atiku loro,
[04:19.93]Pr: Kowe wis tego
[04:21.99]Pr: nggawe atiku gelo..
[04:25.16]Lk: Tresno aku
[04:27.21]Lk: kadhung tresno,
[04:30.15]Lk: Kebacut tresno
[04:31.94]Lk: tresno marang tonggo..
[04:35.24]Lk: Aduh dik
[04:36.73]Lk: aku njaluk sepuro,
[04:39.77]Lk: Aku wis tego
[04:41.83]Lk: nggawe atimu loro..
[04:45.37]Lk: Aku wis tego
[04:47.12]Lk: nggawe atimu loro..
[04:51.79]
————-
Preview:

Ngleyang Tanpo Paran

Dian-Marshanda_5
versi: Dian Marshanda

Pengen sms-an lan pengen telfon sliramu,
Nanging ra wani wedi karo bojomu..
Aku sejatine pancen tresno karo kowe,
Nanging eling sliramu ono sing nduwe..

Tresno sing tak sandang dadi ngleyang tanpo paran,
Wis niat leren dadi bojo simpenan..
Embuh nganti kapan tak enteni kanti sabar,
Mugo temu tresno gantine sliramu..

Lilo ora lilo aku yo kudu nglegowo,
Njur ninggal sliramu ben ra ngrusak pager ayu..
Tresnaku pancen temenan,
Nanging ra kuat dadi bojo simpenan..

Najan ati loro ning ra nglarani wong liyo,
Jagad iki ombo ora mung sak godhong kelor..
Ra temu jodoh ning kulon,
Mlayu ngetan ngidul utowo ngalor..

reff:
Tresno sing tak sandang dadi ngleyang tanpo paran,
Wis niat leren dadi bojo simpenan..
Embuh nganti kapan tak enteni kanti sabar,
Mugo temu tresno gantine sliramu..

Lilo ora lilo aku yo kudu nglegowo,
Njur ninggal sliramu ben ra ngrusak pager ayu..
Tresnaku pancen temenan,
Nanging ra kuat dadi bojo simpenan..

Najan ati loro ning ra nglarani wong liyo,
Jagad iki ombo ora mung sak godhong kelor..
Ra temu jodoh ning kulon,
Mlayu ngetan ngidul utowo ngalor..
————
[ver: lyrics]
[id: achvplca]
[ar: Dian Marshanda]
[ti: Ngleyang Tanpo Paran]
[al: Jandhut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:40]
[00:01.08]Ngleyang Tanpo Paran
[00:28.02]versi: Dian Marshanda
[00:31.02]
[00:34.02]>>>
[00:35.02]>>
[00:36.02]>
[00:37.02]Pengen sms-an
[00:40.12]lan pengen telfon sliramu,
[00:43.60]Nanging ra wani
[00:45.91]wedi karo bojomu..
[00:51.13]Aku sejatine
[00:54.00]pancen tresno karo kowe,
[00:57.85]Nanging eling
[00:59.72]sliramu ono sing nduwe..
[01:04.94]
[01:09.11]Tresno sing tak sandang
[01:11.65]dadi ngleyang tanpo paran,
[01:15.27]Wis niat leren
[01:17.26]dadi bojo simpenan..
[01:22.73]Embuh nganti kapan
[01:25.72]tak enteni kanti sabar,
[01:29.72]Mugo temu tresno
[01:32.02]gantine sliramu..
[01:37.98]Lilo ora lilo
[01:42.03]aku yo kudu nglegowo,
[01:45.38]Njur ninggal sliramu
[01:48.88]ben ra ngrusak pager ayu..
[01:53.05]Tresnaku pancen temenan,
[01:57.95]Nanging ra kuat
[01:59.87]dadi bojo simpenan..
[02:06.30]Najan ati loro
[02:10.09]ning ra nglarani wong liyo,
[02:14.38]Jagad iki ombo
[02:17.17]ora mung sak godhong kelor..
[02:21.39]Ra temu jodoh ning kulon,
[02:26.00]Mlayu ngetan
[02:28.30]ngidul utowo ngalor..
[02:32.79]
[03:01.01]>>>
[03:02.01]>>
[03:03.01]>
[03:04.01]Tresno sing tak sandang
[03:07.11]dadi ngleyang tanpo paran,
[03:10.37]Wis niat leren
[03:12.48]dadi bojo simpenan..
[03:18.27]Embuh nganti kapan
[03:20.81]tak enteni kanti sabar,
[03:24.74]Mugo temu tresno
[03:27.10]gantine sliramu..
[03:31.82]Lilo ora lilo
[03:35.71]aku yo kudu nglegowo,
[03:39.20]Njur ninggal sliramu
[03:42.74]ben ra ngrusak pager ayu..
[03:47.03]Tresnaku pancen temenan,
[03:51.58]Nanging ra kuat
[03:53.94]dadi bojo simpenan..
[03:59.97]Najan ati loro
[04:03.89]ning ra nglarani wong liyo,
[04:07.63]Jagad iki ombo
[04:10.98]ora mung sak godhong kelor..
[04:15.21]Ra temu jodoh ning kulon,
[04:19.70]Mlayu ngetan
[04:22.32]ngidul utowo ngalor..
[04:26.97]
————
Preview:

Lambaran Tresno

Dian-Marshanda_2
Versi: Dian Marshanda

Sumilire angin nglangut ing wayah wengi,
Nyuwun tulung bisikono kekasih sing tak sayangi..
Aku ning kene kangen lan sepi setyo ngenteni..

Suminare lintang lintang lan bulan dadari,
Padhangno angen-angene supoyo eling aku..
Kukuh pengertenmu tansah setyo ngugemi janji..

reff:
Senadyan ra kumpul atiku tetep tresno,
Wektu lan kahanan dudu’ alangan tresno..
Pisah sing dilakoni kabeh mung kanggo tresno,
Lungamu ninggal aku lambaran roso tresno..

Ora ono panyuwunku marang gusti,
Kejobo sliramu enggalo bali..

Suminare lintang lintang lan bulan dadari,
Padhangno angen-angene supoyo eling aku..
Kukuh pengertenmu tansah setyo ngugemi janji..

reff:
Senadyan ra kumpul atiku tetep tresno,
Wektu lan kahanan dudu’ alangan tresno..
Pisah sing dilakoni kabeh mung kanggo tresno,
Lungamu ninggal aku lambaran roso tresno..

Ora ono panyuwunku marang gusti,
Kejobo sliramu enggalo bali..
————
[ver: lyrics]
[id: iupulpca]
[ar: Dian Marshanda]
[ti: Lambaran Tresno]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:36]
[00:01.04]Lambaran Tresno
[00:24.83]Versi: Dian Marshanda
[00:27.83]
[00:30.83]>>>
[00:31.83]>>
[00:32.83]>
[00:33.83]Sumilire angin
[00:37.83]nglangut ing wayah wengi..
[00:41.92]Nyuwun tulung bisikono
[00:46.66]kekasih sing tak sayangi..
[00:52.18]Aku ning kene
[00:55.30]kangen lan sepi setyo ngenteni..
[01:02.88]
[01:10.86]Suminare lintang
[01:13.86]lintang lan bulan dadari..
[01:17.62]Padhangno angen-angene
[01:22.35]supoyo eling aku..
[01:28.00]Kukuh pengertenmu
[01:31.16]tansah setyo ngugemi janji..
[01:38.65]
[01:49.87]>>>
[01:50.87]>>
[01:51.87]>
[01:52.87]Senadyan ra kumpul
[01:56.87]atiku tetep tresno..
[02:00.73]Wektu lan kahanan
[02:04.08]dudu’ alangan tresno..
[02:07.88]Pisah sing dilakoni
[02:11.05]kabeh mung kanggo tresno..
[02:15.03]Lungamu ninggal aku
[02:20.63]lambaran roso tresno..
[02:26.13]Ora ono panyuwunku
[02:29.38]marang gusti..
[02:33.05]Kejobo sliramu enggalo bali..
[02:40.27]
[02:58.48]>>>
[02:59.48]>>
[03:00.48]>
[03:01.48]Suminare lintang
[03:04.97]lintang lan bulan dadari..
[03:08.70]Padhangno angen-angene
[03:13.61]supoyo eling aku..
[03:19.02]Kukuh pengertenmu
[03:22.69]tansah setyo ngugemi janji..
[03:29.29]
[03:41.02]>>>
[03:42.02]>>
[03:43.02]>
[03:44.02]Senadyan ra kumpul
[03:47.69]atiku tetep tresno..
[03:51.48]Wektu lan kahanan
[03:54.91]dudu’ alangan tresno..
[03:58.64]Pisah sing dilakoni
[04:01.99]kabeh mung kanggo tresno..
[04:05.78]Lungamu ninggal aku
[04:10.94]lambaran roso tresno..
[04:16.67]Ora ono panyuwunku
[04:19.85]marang gusti..
[04:23.70]Kejobo sliramu enggalo bali..
[04:30.24]
————
Preview:

Sigarane Jiwo

Dian-Marshanda_1
Versi: Dian Marshanda

Nadyan wis lilo jeroning ati,
Nadyan wis lilo ning dodo iki..
Nanging ra biso ngalangi,
Tresno marang sliramu..

Sewu tresno wis tak lewati,
Pirang ati wis tak golek’i..
Nanging isih ra biso,
Nemokke tresno sejati..

Tresnoku mung sliramu,
Nadyan wis ilang katresnanmu..
Nanging tansah,
Dadi sigarane jiwoku..

reff:
Sak tenane lilo aku ra lilo,
Nglalek’ake tresnamu njero atiku..
Sak tenane aku isih ra biso,
Ninggalake sliramu soko atiku..

Sak tenane lilo aku ra lilo,
Nglalek’ake tresnamu njeroning atiku..
Mergo amung tansah ning tresnoku,
Mung sliramu sigarane jiwoku..

reff:
Nadyan wis lilo jeroning ati,
Nadyan wis lilo ning dodo iki..
Nanging ra biso ngalangi,
Tresno marang sliramu..

Sewu tresno wis tak lewati,
Pirang ati wis tak golek’i..
Nanging isih ra biso,
Nemokke tresno sejati..

Tresnoku mung sliramu,
Nadyan wis ilang katresnanmu..
Nanging tansah,
Dadi sigarane jiwoku..

reff:
Sak tenane lilo aku ra lilo,
Nglalek’ake tresnamu njero atiku..
Sak tenane aku isih ra biso,
Ninggalake sliramu soko atiku..

Sak tenane lilo aku ra lilo,
Nglalek’ake tresnamu njeroning atiku..
Mergo amung tansah ning tresnoku,
Mung sliramu sigarane jiwoku..
————-
[ver: lyrics]
[id: acbvalca]
[ar: Dian Marshanda]
[ti: Sigarane Jiwo]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:08]
[00:01.27]Sigarane Jiwo – Dian Marshanda
[00:28.00]
[00:31.00]>>>
[00:32.00]>>
[00:33.00]>
[00:34.00]Nadyan wis lilo jeroning ati,
[00:38.02]Nadyan wis lilo ning dodo iki..
[00:41.38]Nanging ra biso ngalangi,
[00:44.37]Tresno marang sliramu..
[00:50.16]Sewu tresno wis tak lewati,
[00:53.89]Pirang ati wis tak golek’i..
[00:57.63]Nanging isih ra biso,
[01:00.54]Nemokke tresno sejati..
[01:06.33]Tresnoku mung sliramu,
[01:08.94]Nadyan wis ilang katresnanmu..
[01:13.04]Nanging tansah,
[01:15.07]Dadi sigarane jiwoku..
[01:20.63]
[01:27.32]>>>
[01:28.32]>>
[01:29.32]>
[01:30.32]Sak tenane lilo aku ra lilo,
[01:36.94]Nglalek’ake tresnamu njero atiku..
[01:44.64]Sak tenane aku isih ra biso,
[01:51.24]Ninggalake sliramu soko atiku..
[01:59.14]Sak tenane lilo aku ra lilo,
[02:05.54]Nglalek’ake tresnamu njeroning atiku..
[02:13.02]Mergo amung tansah ning tresnoku,
[02:19.79]Mung sliramu sigarane jiwoku..
[02:27.21]
[02:53.02]>>>
[02:54.02]>>
[02:55.02]>
[02:56.02]Nadyan wis lilo jeroning ati,
[02:59.82]Nadyan wis lilo ning dodo iki..
[03:03.23]Nanging ra biso ngalangi,
[03:06.70]Tresno marang sliramu..
[03:11.75]Sewu tresno wis tak lewati,
[03:15.04]Pirang ati wis tak golek’i..
[03:18.95]Nanging isih ra biso,
[03:22.19]Nemokke tresno sejati..
[03:27.73]Tresnoku mung sliramu,
[03:30.72]Nadyan wis ilang katresnanmu..
[03:34.64]Nanging tansah,
[03:36.56]Dadi sigarane jiwoku..
[03:41.98]
[03:49.32]>>>
[03:50.32]>>
[03:51.32]>
[03:52.32]Sak tenane lilo aku ra lilo,
[03:58.84]Nglalek’ake tresnamu njero atiku..
[04:06.16]Sak tenane aku isih ra biso,
[04:13.01]Ninggalake sliramu soko atiku..
[04:20.73]Sak tenane lilo aku ra lilo,
[04:27.26]Nglalek’ake tresnamu njeroning atiku..
[04:34.54]Mergo amung tansah ning tresnoku,
[04:41.45]Mung sliramu sigarane jiwoku..
[04:48.66]
———-
Preview :

Tembang Sewu

Dian-Marshanda_1
Versi: Dian Marshanda

Tembang sewu tembange wong lagi gandrung,
Nandang kasmaran roso asih kang luwung..
Rino wengi mikiri tansah raiso lali,
Tembang sewu nyanding ning ati..

Yaduh kangmas sliramu sing tak tresno,
Ning atiku ora ono wong liyo..
Senajan mung sedelo ojo ditinggalno,
Ngrekoso atiku ngrekoso..

Tembang sewu iki tansah ngancani,
Selagi aku eling karo sliramu..
Tembang sewu iki setyo mbarengi,
Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..
Kangen marang sliramu..

reff:
Tembang sewu tembange wong lagi gandrung,
Nandang kasmaran roso asih kang luwung..
Rino wengi mikiri tansah raiso lali,
Tembang sewu nyanding ning ati..

Tembang sewu iki tansah ngancani,
Selagi aku eling karo sliramu..
Tembang sewu iki setyo mbarengi,
Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..
Kangen marang sliramu..

reff:
Tembang sewu iki tansah ngancani,
Selagi aku eling karo sliramu..
Tembang sewu iki setyo mbarengi,
Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..

Tembang sewu iki tansah ngancani,
Selagi aku eling karo sliramu..
Tembang sewu iki setyo mbarengi,
Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..
Kangen marang sliramu..
—————
[ver: lyrics]
[id: hwwsvocc]
[ar: Dian Marshanda]
[ti: Tembang Sewu]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:19]
[00:01.41]Tembang Sewu
[00:14.41]Versi : Dian Marshanda
[00:17.41]
[00:20.41]>>>
[00:21.41]>>
[00:22.41]>
[00:23.41]Tembang sewu tembange wong lagi gandrung,
[00:30.70]Nandang kasmaran roso asih kang luwung..
[00:37.73]Rino wengi mikiri tansah raiso lali,
[00:45.19]Tembang sewu nyanding ning ati..
[00:51.15]Yaduh kangmas sliramu sing tak tresno,
[00:57.81]Ning atiku ora ono wong liyo..
[01:05.03]Senajan mung sedelo ojo ditinggalno,
[01:12.56]Ngrekoso atiku ngrekoso..
[01:18.96]
[01:21.27]Tembang sewu iki tansah ngancani,
[01:28.05]Selagi aku eling karo sliramu..
[01:35.46]Tembang sewu iki setyo mbarengi,
[01:42.11]Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..
[01:49.96]Kangen marang sliramu..
[01:57.49]
[02:23.34]>>>
[02:24.34]>>
[02:25.34]>
[02:26.34]Tembang sewu tembange wong lagi gandrung,
[02:33.19]Nandang kasmaran roso asih kang luwung..
[02:40.09]Rino wengi mikiri tansah raiso lali,
[02:47.99]Tembang sewu nyanding ning ati..
[02:55.95]Tembang sewu iki tansah ngancani,
[03:01.31]Selagi aku eling karo sliramu..
[03:10.51]Tembang sewu iki setyo mbarengi,
[03:17.73]Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..
[03:24.59]Kangen marang sliramu..
[03:33.04]
[03:59.35]>>>
[04:00.35]>>
[04:01.35]>
[04:02.35]Tembang sewu iki tansah ngancani,
[04:08.69]Selagi aku eling karo sliramu..
[04:15.59]Tembang sewu iki setyo mbarengi,
[04:22.32]Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..
[04:29.52]Tembang sewu iki tansah ngancani,
[04:36.11]Selagi aku eling karo sliramu..
[04:42.96]Tembang sewu iki setyo mbarengi,
[04:49.82]Ngancani ati kang lagi nyandang kangen..
[04:56.97]Kangen marang sliramu..
[05:04.56]
————
Preview:

Lintang

Dian-Marshanda_1
Versi: Dian Marshanda

Tak tulis layang iki,
Sing nembangke kangene ati..
Mergo setyoku iki,
Lan tresnoku, sing tansah gati..

Soyo cedhak ning ati,
Nadyan adoh karo sliramu..
Tak jaluk ning tresnamu,
Ojo nganti ngeliyo ati..

Sak tenane abot njerone ati,
Mergo gedhe kangenku..
Nanging kudu tak trimo,
Kanti sabar atiku..

Koyo lintang kerlip ning awang,
Sing nggambarke kangenku iki..
Koyo lintang sing kebak ning awang,
Tansah madhangi njeroning ati..
Ra bakal surut kangen lan tresnaku,
Koyo kerlip lintang ning njero atiku..

reff:
Tak tulis layang iki,
Sing nembangke kangene ati..
Mergo setyoku iki,
Lan tresnoku, sing tansah gati..

Soyo cedhak ning ati,
Nadyan adoh karo sliramu..
Tak jaluk ning tresnamu,
Ojo nganti ngeliyo ati..

Sak tenane abot njerone ati,
Mergo gedhe kangenku..
Nanging kudu tak trimo,
Kanti sabar atiku..

Koyo lintang kerlip ning awang,
Sing nggambarke kangenku iki..
Koyo lintang sing kebak ning awang,
Tansah madhangi njeroning ati..
Ra bakal surut kangen lan tresnaku,
Koyo kerlip lintang ning njero atiku..
—————
[ver: lyrics]
[id: bnppwzcs]
[ar: Dian Marshanda]
[ti: Lintang]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:31]
[00:01.80]Lintang
[00:26.80]Versi : Dian Marshanda
[00:29.80]
[00:32.80]>>>
[00:33.80]>>
[00:34.80]>
[00:35.80]Tak tulis layang iki,
[00:40.22]Sing nembangke kangene ati..
[00:49.61]Mergo setyoku iki,
[00:54.84]Lan tresnoku, sing tansah gati..
[01:02.81]Soyo cedhak ning ati,
[01:09.09]Nadyan adoh karo sliramu..
[01:17.50]Tak jaluk ning tresnamu,
[01:23.28]Ojo nganti ngeliyo ati..
[01:31.23]Sak tenane abot njerone ati,
[01:40.15]Mergo gedhe kangenku..
[01:45.93]Nanging kudu tak trimo,
[01:49.42]Kanti sabar atiku..
[01:58.36]Koyo lintang kerlip ning awang,
[02:06.02]Sing nggambarke kangenku iki..
[02:13.05]Koyo lintang sing kebak ning awang,
[02:19.77]Tansah madhangi njeroning ati..
[02:27.17]Ra bakal surut kangen lan tresnaku,
[02:34.03]Koyo kerlip lintang ning njero atiku..
[02:42.17]
[02:45.73]==dian marshanda, lintang==
[03:01.02]
[03:04.02]>>>
[03:05.02]>>
[03:06.02]>
[03:07.02]Tak tulis layang iki,
[03:11.02]Sing nembangke kangene ati..
[03:19.96]Mergo setyoku iki,
[03:25.56]Lan tresnoku, sing tansah gati..
[03:34.95]Soyo cedhak ning ati,
[03:39.61]Nadyan adoh karo sliramu..
[03:47.51]Tak jaluk ning tresnamu,
[03:52.73]Ojo nganti ngeliyo ati..
[04:03.31]Sak tenane abot njerone ati,
[04:11.15]Mergo gedhe kangenku..
[04:16.13]Nanging kudu tak trimo,
[04:19.55]Kanti sabar atiku..
[04:28.87]Koyo lintang kerlip ning awang,
[04:36.22]Sing nggambarke kangenku iki..
[04:43.51]Koyo lintang sing kebak ning awang,
[04:50.28]Tansah madhangi njeroning ati..
[04:57.68]Ra bakal surut kangen lan tresnaku,
[05:04.41]Koyo kerlip lintang ning njero atiku..
[05:12.87]
————
Preview: