Ora Dadi Masalah


Versi: Dian Marshanda

Ra nduwe mobil mewah, ora dadi masalah
Ra nduwe kartu kredit, ora dadi masalah..
Ra nduwe hp pinter, ora dadi masalah
Ra nduwe opo-opo, iku baru masalah..

Ra weruh amerika, ora dadi masalah
Ra weruh kota london, ora dadi masalah..
Ra weruh kota paris, ora dadi masalah
Ra weruh suroboyo, iku sih kebangeten..

reff:
Sing penting urip ra kurang mangan,
Ra kurang sandang bro..
Sing penting urip awak sehat wal afiat..

Sing penting urip
Lapang dada trimo ing pandum bro..
Sing penting urip susah seneng dilakoni..

Bondo dunyo dipikir dadi penyakit,
Sugih mlarat wis dadi kembange urip..

Akeh wong sugih depresi,
Mergane ra tau puas..
Sing mlarat uripe tentrem,
Mergo gelem ngucap syukur..

Ra nduwe mobil mewah, ora dadi masalah
Ra nduwe kartu kredit, ora dadi masalah..
Ra nduwe hp pinter, ora dadi masalah
Ra nduwe opo-opo, iku baru masalah..

Ra weruh amerika, ora dadi masalah
Ra weruh kota london, ora dadi masalah..
Ra weruh kota paris, ora dadi masalah
Ra weruh suroboyo, iku sih kebangeten..

reff:
Sing penting urip ra kurang mangan,
Ra kurang sandang bro..
Sing penting urip awak sehat wal afiat..

Sing penting urip
Lapang dada trimo ing pandum bro..
Sing penting urip susah seneng dilakoni..

Bondo dunyo dipikir dadi penyakit,
Sugih mlarat wis dadi kembange urip..

Akeh wong sugih depresi,
Mergane ra tau puas..
Sing mlarat uripe tentrem,
Mergo gelem ngucap syukur..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Tresno Marang Tonggo


Versi: Arya Satria ft. Dian Marshanda

Pr:
Opo bojomu iki sik kurang ayu,
Opo mbok sawang ra nyenengne atimu..
Rumangsaku ra kalah karo tonggoku,
Lha kok kowe malah tresno marang tonggoku..

Lk:
Aku ngerti mestine kowe cemburu,
Aku weruh mestine kowe yo nesu..
Ora lilo yen to aku mbagi tresnoku,
Kepiye maneh aku tresno marang tonggoku..

reff:
Pr:
Kebacut mas pancen kebacut,
Nduwe roso lha kok tresno marang tonggo..
Aduh mas loro atiku loro,
Kowe wis tego nggawe atiku gelo..

Lk:
Tresno aku kadhung tresno,
Kebacut tresno tresno marang tonggo..
Aduh dik aku njaluk sepuro,
Aku wis tego nggawe atimu loro..

reff:
Pr:
Opo bojomu iki sik kurang ayu,
Opo mbok sawang ra nyenengne atimu..
Rumangsaku ra kalah karo tonggoku,
Lha kok kowe malah tresno marang tonggoku..

Lk:
Aku ngerti mestine kowe cemburu,
Aku weruh mestine kowe yo nesu..
Ora lilo yen to aku mbagi tresnoku,
Kepiye maneh aku tresno marang tonggoku..

reff:
Pr:
Kebacut mas pancen kebacut,
Nduwe roso lha kok tresno marang tonggo..
Aduh mas loro atiku loro,
Kowe wis tego nggawe atiku gelo..

Lk:
Tresno aku kadhung tresno,
Kebacut tresno tresno marang tonggo..
Aduh dik aku njaluk sepuro,
Aku wis tego nggawe atimu loro..
Aku wis tego nggawe atimu loro..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
1238